Postup máme ve svých rukou, těšilo Hrošovského po Luganu

03.11.2017, 09:45
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (24)

Přidat komentář
nani92

Kapitán, líder, legenda

Reagovat
BílíAndelDrcKo

bez srandy teraz, mal by skusit niečo iné. V Plzni sa nikam neposunie jednu dobu tak išiel dokonca výrazne dole, teraz sa trošku zdvihol tak možno by mu zmena prostredia a nová motivácia pomohla.

Reagovat
C-M@ster

Včera hrál fantasticky a příští sezónu si v Plzni může takto zahrát LM.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

odchádza sa v najlepšom

Reagovat
C-M@ster

Jj, ale zahrát takto v LM, tak se jeho cena a šance na lepší angažmá znásobí, to samý Krmenčík.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Plzen v tej LM nič neuhrá. Nie som veštec síce ale nemyslím že by nejako extremne posilnili...

Reagovat
KingMaster13

Prý má o něho zájem Atalanta a to si myslím, že by bylo něco pro něho

Reagovat
cetto

OT: Nepotvrzené info - o Krmenčíkovi jedná Werder. A Pokorný z Montpellieru má jít hostovat do Mouscronu.

To by celkem i dávalo smysl vzhledem k tomu, jak je na tom Werder se střílením branek a navíc že už tam 3 češi působí. Navíc Krmenčík by si tam podle mě docela dost zahrál, minimálně na jaře.

Pro Pokorného by to asi byla dobrá štace na rozehrání, nicméně by se tím celkem zakopal - podprůměrný belgický tým. Ale asi to odpovídá no..

Reagovat
Houfi

Pochopím, že odejde..i když LM by mohla být celkem lákadlo, ale bude to pro Plzeň velká ztráta. Tu jeho důležitost ve hře nějakých pár desítek milionů nenahradí

Reagovat
Pipo123

Nebol pred rokom nejak na smiech a pod paľbou kritiky ?

Reagovat
Pablos

nebyl... kritizovanej né ...spíš, že působí jako dřevo ...ale to je jeho prostě styl hry. Proto byl na něj smích a ten je i teď svým způsobem pro mnohé

Reagovat
Pablos

i když pro mnohé už snad né. Přeci jen dokazuje, že i když působí dřevácky, tak je platnej a má fotbalové myšlení i ....a ke všemu, když slíbil mámě, že už nebude padat ...

Reagovat
mayday

On jako dřevo skutečně působí, ale fotbalista je dobrej, sklepne, zakončí, pošle balon do ulice... Akorát nepůsobí příliš ladně u toho. Ale je ve formě, to se musí nechat.

Reagovat
cetto

Přijde mi, že podobně působil i Necid před odchodem do CSKA. Taky takovej samá ruka samá noha, ale v praxi potom uměl aji nějakou tu přešlapovačku a měl i dobrou střelu ze střední vzdálenosti, nebyl jen sklepávač a doklepávač. Nicméně stejně se nemůžu zbavit pocitu, že Necid toho talentu pobral víc. Ale faktem je, že Krmenčík dělá hodně malé kroky kupředu, ale zase je v tom progresu konzistentní už 4 roky, tak je otázka, kdy se to u něj zastaví...

Reagovat
mayday

Třeba se z něj stane novej Koller Ten postup je tam podobnej - víceméně dřevo, postupný krůčky nahoru... Ale jo, začínám mu fandit, snad bude ve zlepšování pokračovat dál. Kde je dnes třeba Venca Kadlec, v 18 branej jako megatalent. Krmelec by mohl ten útok v repre na par let obsadit a být platnej.

Reagovat
smazaný uživatel

A jaký útočník v repre nebyl. To že je kopyto tu pořád lidi psali i přes jeho bilanci, kterou měl. Ikdyž je pravda že občas působil v zápasech dost neobratně.

Reagovat
kilobyte

Koller, Škoda, Kweuke, taky byli ze začátku pro smích a takových hráčů je určitě víc.

Reagovat
Kily

tak Werder bude někoho ke Krusemu, který se navíc může kdykoli zranit, potřebovat hned v zimě a Plzeň může do konce podzimu přijít o zajímavou část ze svého náskoku s tím, že pak nebude v jejím zájmu Krmenčíka prodávat

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ten Pokorný půjde ten si tam nekopne dokud tam bude Zakarian.

Reagovat
C-M@ster

Krmenčík má v současnosti rozhodně na víc, než na Werder...

Reagovat
cetto

Wilfried šel taky do Vitesse a ukázalo se to jako super tah. Je jasné, že pro útočníka je vždy lepší, když hraje v klubu, který více útočí než brání. Ale na druhou stranu na rozehrání by to byla podle mě dobrá destinace. Reálně by mohl na jaře dát nějakých 4-7 golů za Werder..

Reagovat
C-M@ster

A nebyl by lepší ten Leeds, o kterým se spekulovalo v létě?

V ideálním scénáři je dotáhnout k postupu do PL, přišla na ně teď krize.

Reagovat
Spalovač šancí

Jít do 2. ligy je podle mě pitomost. Obzvláště v Anglii, kde mají kluby tendenci po postupu obměňovat téměř celý kádr.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Nemyslím si, že ho Werder dokáže zaplatit.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele