Potřebujeme čas, který nemáme, posteskl si Priske po další ztrátě Feyenoordu

Dnes, 13:18
Aktuality
Brian Priske (© Profimedia)

Co vysvětlovat má na začátku sezony Brian Priske. Dánský trenér v létě odešel ze Sparty do Feyenoordu a úvod rotterdamského angažmá se mu nepovedl, platí to i po včerejším utkání na půdě Nijmegenu.

Klub z přístavního města v utkání sedmého kola pouze remizoval 1:1 a zaznamenal už čtvrtou bodovou ztrátu. Na svém kontě má pouhé dvě výhry a s jedním duelem k dobru ztrácí na vedoucí PSV Eindhoven už jedenáct bodů, v Lize mistrů navíc schytal výprask od Leverkusenu (0:4).

Včera nizozemský celek dlouho dotahoval jednobrankové manko a bod vyválčil až dvě minuty před koncem, kdy mu remízu zajistil Jordan Lotomba.

"Odehráli jsme velmi dobrý první poločas a vytvořili si několik velkých šancí, jen je potřeba zapracovat na koncovce. A nakonec jsme doplatili na vlastní chybu, Thomas Beelen se zkrátka špatně rozhodl a okamžitě přišel trest. To byla velká škoda, výkon v prvním poločase byl opravdu dobrý," litoval Priske.

Priske získal se Spartou dva české tituly, loni přidal triumf v MOL Cupu a následně přijal velkou výzvu, když má navázat na kvalitní práci svého předchůdce Arneho Slota. Holohlavý kouč zamířil do Liverpoolu a kabinu navíc opustili obránci Lutsharel Geertruida s Marcusem Pedersenem. Další ztráta přišla před několika dny, kdy si vážné svalové zranění přivodil střelec Santiago Giménez a rok 2024 pro něho předčasně skončil.

"Samozřejmě chci vyhrávat a pochopitelně jsem zklamaný, když se to nepovede. Ale propadnout zklamání nám nepomůže. Zápas skončil a my si z něho musíme vzít pozitiva. Je třeba pomoci hráčům, podpořit je a žádat po nich víc. Pracujeme na tom, v prvním poločase byla vidět velká kvalita," upozornil dánský kouč.

"Už jsem to řekl dříve - budujeme nový tým a potřebujeme čas, který ovšem nemáme. Počítají se výkony a výsledky. Z tohoto pohledu bylo pozitivní vidět kluky, jak bojovali až do konce," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / feyenoord.nl

Komentáře (10)

Přidat komentář
ACSeRw!n

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Heisenberg

Škoda, po Spartě jsem mu veril, ale nastal čas oholit mu hlavu.

Reagovat
Sigma Olomouc

Tak určitě

Reagovat
PtákOhnívák

Jeho jediné štěstí je, že týmy v tabulce pod ním, mají 2-3 remízy. Ajax musí dohrát 2 zápasy a týmy v druhé polovině tabulky jsou ještě horší než Feyenoord. Od 11. místa mají všichni 4 porážky.

Tak že, když to trochu nadneseme. Priske má vlastně paradoxně štěstí jako kráva, že půlka ligy hraje ještě větší tužku nežli on... Jinak by se pravděpodobně v současné chvíli motal někde u dna.

Reagovat
Transfermarkt

Slušnej žvást

Reagovat
Mönchengladbach

Další štace Liberec.

Reagovat
HonzaKoller

Reagovat
Londoner

Křetinský ho vezme do West Hamu

Reagovat
KingMaster13

Tam by tím jeho naivním fotbalem shořel jak papír. V Nizozemsku se furt prosadit může a i si myslím, že by ta soutěž mu měla vyhovovat ale musí si zvyknout že ten tlak je tam mnohonásobně větší a je víc na očích.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele