Poznar se vydává na Slovensko, podepsal smlouvu s Trnavou

10.01., 12:02
Aktuality

Tomáš Poznar po konci angažmá v polské Nieciecze zamířil do Trnavy, kde už před deseti lety hostoval ze Zlína. Pětatřicetiletý útočník se Spartakem podle klubového webu podepsal smlouvu do konce sezony s opcí.

Poznar během podzimu 2013 za Trnavu v devíti ligových zápasech vstřelil dvě branky. "Na moje působení ve Spartaku vzpomínám jen v tom nejlepším. Mnohokrát jsem si říkal, že pokud bych se měl jednou vrátit na Slovensko, tak jedině do Trnavy," uvedl Poznar.

"Když jsem tu byl poprvé, tak se hrálo ještě na starém stadionu, teď jsem trochu kroutil hlavou, co se tady za tu dobu vybudovalo," doplnil bývalý útočník Plzně či Ostravy.

Hráč s jedním startem za reprezentaci v Nieciecze působil necelé dva roky, v 59 soutěžních duelech za Termalicu zaznamenal 14 gólů. Média rovněž spekulovala o jeho lednovém návratu do Zlína.

Autor: ČTK

Komentáře (13)

Přidat komentář
poz3n

Chorý pro chudý?

Reagovat
Pablos

ve 35 letech bude i Chorý, Chorý pro chudý

Reagovat
Blasphemer

Chorý je proti němu Ronaldo v nejlepší formě.

Reagovat
kecipep

"Hráč s jedním startem za reprezentaci"

Reagovat
Mass

Nj to byl ten rok 2020, kdy hrál každej, co neměl kovida nebo se z něj nevzpamatovával. Takže si repre starty připsali třeba i takoví borci jako Jánoš, Sáček, Budínský, Potočný nebo Malínský.

Reagovat
kecipep

doufal jsem v to, byl jsem líný ověřit

Reagovat
ratusek

Počkej i Potočný? to nééé

Reagovat
Puskas

Na lávce byli tehdy třeba Holzer, Solil, Šíp.

Reagovat
JessePinkman

To je masakr, že hrál i Potůček... největší vožrala ve městě.

Reagovat
Kepy_FCB

chudák Spartak

Reagovat
drevak2

Typický český hroťák. Lopata od pohledu

Reagovat
M.Vaza

Fenin pro střízlivý

Reagovat
Strakosha

Opravdu neskutečný humor

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele