Před zápasem se Sevillou má Slavia stále plnou marodku

10.12.2007, 13:03
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pokud Sevilla přijde stejně jako Arsenla s B-týmem, tak to bude dle mě remíza, ovšem pokud bude chtít udržet první místo ve skupině a tudíž vyhrát, tak Slávie nemá šanci.

Reagovat
alegre

Výborně, Tvůj názor je opravdu super! Tak tedy jen pro srovnání: sestava Arsenalu proti Middlesbroughu: Manuel Almunia, Gael Clichy, Emmanuel Eboue (61. Theo Walcott), William Gallas, Bacary Sagna, Kolo Toure, Gilberto Silva, Lassana Diarra (60. Neves Denilson), Tomáš Rosický, Emmanuel Adebayor, Da Silva Eduardo (46. Nicklas Bendtner) a proti Slavii: Manuel Almunia, Gael Clichy, William Gallas, Gilberto Silva, Neves Denilson, Vassiriki Diaby, Lassana Diarra, Alexandre Song Billong, Theo Walcott, Nicklas Bendtner (77. Emmanuel Adebayor), Da Silva Eduardo (81. Emmanuel Eboue). Pouze tři (3)!!! jména z těch, kteří nastoupili včera se neobjevují v sestavě proti Slavii! Opravdové Béčko jsi asi v tomto případě Ty! Ještě si připadáš jako odborník na fotbal nebo se vracíš do vybledlého dresu jistého klubu z Letné?

Reagovat
alegre

A ještě maličkost: marodka Slavie před zápasem se Sevillou: Švento, Švec, Kalivoda, Dřížďal, Latka, Vlček a Janda. Áčko jak vyšité, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Hledáš v mém komentáři něco, co tam není!

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže on Arsenal nastoupil včera s poslepovanou sestavou dík zraněním, tj. chyběli Fabregas, Flamini, Hleb, Van Persie. Adebayor proti Slávii nastoupil až na konci, takže se nedá počítat. Rosa taky proti Slávii nehrál.

Dalo by se říct, že z A-týmu a tím myslím základní sestavu nastoupili proti Slávii jen Almunia, Gallas a Clichy. a z toho vyplývá, že to bylo béčko a to se nedá popřít!

Reagovat
alegre

V tomto případě ovšem také Slavia nastupuje s Béčkem a to téměř celý podzim, protože ji vždy chybí téměř polovina základní sestavy. A to zase musíš uznat ty.A rozdíl v kvalitě kádru je bez diskuze. Proto si myslím, že remíza slávistického béčka s béčkem Arsenalu, je bodem pro Slavii a taky malým příspěvkem do kašičky (Kč 7,8 miliónů...)

Reagovat
smazaný uživatel

Ano je to tak, já netvrdím opak, nebo snad jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alegre

kasičky, samo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já jenom doufám, že když už jsou karty rozdaný, že si oba týmy budou chtít zahrát fotbal a nebudou hrát nějakou překopávanou.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to asi plichta. Na tiket jsem vrazil 0,2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele