Předběžná nominace Mali na APN

06.01.2012, 14:09
Aktuality
Předběžná nominace Mali na Africký pohár národů:

Brankáři: Soumbeyla Diakite (Stade Malien), Oumar Sissoko (Metz), Alimamy Sogoba (Real Bamako).
Obránci: Ousmane Berthe (Jomo Cosmos), Idrissa Coulibaly (Esperance), Ousmane Coulibaly (Stade Brest), Drissa Diakite (Nice), Mohamed Fofana (Toulouse), Cedric Kante (Panathinakos), Abdoulaye Maiga (USM Alger), Mouhamadou Ndiaye (Vitoria Guimaraes), Amadou Sidibe (AJ Auxerre), Adama Tamboura (Metz).
Záložníci: Samba Diakite (Nancy), Cheick Fatamady Diarra (Stade Rennes), Seydou Keita (Barcelona), Souleymane Keita (Sivasspor), Sidi Kone (Olympique Lyon), Samba Sow (Racing Lens) Abdou Traore (Girondins Bordeaux), Bakaye Traore (Nancy), Kalilou Traore (OB Odense), Mahamane Traore (Metz).
Útočníci: Garra Dembele (SC Freiburg), Cheick Tidiane Diabate (Girondins Bordeaux), Modibo Maiga (Sochaux), Mustapha Yatabare (En Avant Guingamp).

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mahamadou Diarra Frédéric Kanouté ?

Reagovat
smazaný uživatel

starý :)

Reagovat
smazaný uživatel

Kanoute skončil s repre

Reagovat
smazaný uživatel

oba skončili s repre

Reagovat
domingo

Seydou Keita byl zraneny nejak dyl? Protoze v kvalifikaci prakticky nehral..

S.Diakite - D.Diakite, Berthe, Kante, Tamboura - A.Traore, B.Traore, K.Traore, M.Traore - Diabate, Maiga

takhle to zatim vypada..

Reagovat
smazaný uživatel

Sow co ?

Reagovat
Wat

Sow? Ze Senegalu?

Reagovat
domingo

Samba strida..

Reagovat
Wat

Ta záloha...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je na tom Sissoko (z PSG)? Je to takova bida, ze se nedostal do repre? A co ten M.Diarra? U nej je to vekem nebo u repre skoncil? dik

Reagovat
smazaný uživatel

Mají těžkou skupinu s favorizovanou Ghanou a nevyzpytatelnými Guinejci(ti se na AFC umí připravit) .. ale tenhle "Ligue výběr" by mohl překvapit, a i proto, že už nebudou hrát stylem "vše na Kanouteho"..

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím zdejší fotbalové příznivce Jsem redaktorem na sázkařském webu a aktuálně připravuji i několik analýz na Africký pohár národů. Pokusím se tady tak odpovědět na několik otázek.

lukasko: Mahamadou Diarra v reprezentaci není a to z důvodu, že po neúspěšném působení v Monaku je aktuálně bez angažmá.

domingo: Seydou Keita v kvalifikaci nehrál, jelikož skončil s reprezentací. Trenérovi se ho ale podařilo nakonec podařilo přemluvit k návratu.

guarranga: Stejně tak skončil v reprezentaci i Mohamed Sissoko. Chce se soustředit pouze na klubovou kariéru.

Další dotazy rád zodpovím. Najdete mi na sázkařském webu, kde působím a budou zde i preview k zápasů, s přidaným tipem.

po krátké registraci: http://www.qpunter.com/analyzy

Reagovat
smazaný uživatel

... docela by mne zajímalo jak vidíš FAVORITY AFC ???

Reagovat
smazaný uživatel

Dva hlavní favorité jsou jasní a to Pobřeží a Ghana. Já mám ještě další dva kandidáty a to Maroko a Senegal. Především pro velkou sílu v ofenzivě.

Senegal: Senegal je totiž jeden z mých černých koňů šampionátu a to především díky ohromné útočné síle. Dokonce bych si troufl říct, že útok má tento tým, co se týče vyrovnanosti nejlepší ze všech účastníků. Trenér Senegalu Amara Traore má tak příjemnou povinnost vybírat z "plejády" útočníků, kterým se ve svých klubech daří. Na výběr má z těchto hráčů: Moussa Sow (Lille) - loni stal s pětadvaceti brankami králem střelců francouzské ligy, Papiss Demba Cisse (Freiburg) - na své konto si připsal výborných 22 ligových branek, což pochopitelně vzbudilo v celé Evropě velký ohlas, Souleymane Camara (Montpellier), Mamadou Niang (Al Sadd), Demba Ba (Newcastle) - před sezónou zamířil do Newcastle a zde doslava řádí, když dal v 18 zápasech Premier League 14 branek. Neuvěřitelných 57% letošní gólové dodávky Newcastlu tak obstaral právě tento hráč. Už jen to, že třetím útočníkem je zkušený Mamadou Niang a Demba je tak v reprezentaci až náhradníkem ukazuje sílu. V kvalifikaci to ovšem nedělalo žádné problémy a to i proto, že všem útočníkům základní sestavy se dařilo. V šesti zápasech dal Niang 5 branek a Cisse se Sowem po čtyřech. Ba se sice trefil pouze jednou, ale hned to bylo v klíčovém zápase proti Kamerunu. Útok tak bude velkou zbraní celku. Největší slabinu nude jako u většiny afrických mužstev v bráně, ale kvalitní obrana by to měla kompenzovat. Zde je totiž zkušený zadák Souleymane Diawara u Marseille nebo Kader Mangane.

Maroko: Geretsův tým je na africké poměry obrovsky silný a to především v útočné fázi. Hráče Fiorentiny a kapitána Kharju není potřeba dlouze představovat, dále zde máme jednoho z nejlepších mladých ofenzivních záložníků na francouzských trávnících Belhandu, mladého Assaidiho z Heerenveenu nebo Boussoufu z Machačkaly, který se jako nejlepší hráč belgické ligy vydal za kvalitní smlouvou do bohatého celku. Navíc obrovský talent, ale také mladý "divočák" Adel Taarabat se po neshodách vrátil do reprezentace a to je další ohromné plus týmu. Nebudu skrývat své sympatie k Taarabatovi, protože pro mě je to opravdu špičkový hráč. V minulé sezóně vytáhl QPR zpět do Premier League (byl vyhlášen nejlepším hráčem ligy a získal i cenu za nejhezčí branku) a maximláně prodal své přednosti. Výborná střela, zrychlení a technika, no kdo neviděl, tak rozhodně doporučuji vyhledat videa. Obrana sice není co do jmen tak "našlapaná" - Michael Chretien (Bursaspor), Badr El Kaddouri (Celtic), Abdelhamid El Kaoutari (Montpellier), Mehdi Benatia (Udinese), ale smysl pro taktiku a organizaci společně s Geretsovými zkušenostmi tento nedostatek eliminují. A nesmím samozřejmě zapomenout ani na útok, kde je Chamakh z Arsenalu a Hadji (Rennes). Oba mají na svém kontě shodně 17 reprezentačních branek a společně s El-Arabim vytvářejí před silnou záložní řadou ideální doplnění ofenzivy, ať už nastoupí kdokoliv z nich. Rozhodně mám několik týmů co na závěrečném turnaji dokáží překvapit, ale takový hlavním koněm je pro mě právě Maroko. Velmi silný tým, kvalitní taktika hry a povedená kvalifikace musejí u soupeřů budit respekt.

__________________

jednotlivé zápasy poté budu rozebírat na našem webu

Reagovat
smazaný uživatel

... O.K. tak to je dosti speciální přehled.. s tím Marokem, pokud přejde přes Tunisany dál, se bude muset počítat..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele