Předvedli jsme české srdce a na hřišti nechali maximum, prohlásil Provod

27.06., 09:53
Aktuality
Lukáš Provod (© SK Slavia Praha)

Českému reprezentantovi Lukáši Provodovi se těžce hodnotil konec na mistrovství Evropy v Německu po prohře 1:2 s Tureckem. V rozhovoru s novináři prohlásil, že národní tým předvedl české srdce a na hřišti nechal maximum. Do poslední chvíle za nerozhodného stavu 1:1 věřil, že jeho mužstvo kýžený druhý gól, který by znamenal postup do osmifinále, vstřelí.

"Teď se mi to těžko hodnotí z individuálního pohledu, protože z toho týmového bych to nerad hodnotil jako neúspěch. Myslím si, že jsme předvedli české srdce a maximum na hřišti. Odvedli jsme všechno, co šlo, ale bohužel to nestačilo," prohlásil sedmadvacetiletý záložník Slavie.

Češi už od 20. minuty dohrávali bez vyloučeného Antonína Baráka a krátce po změně stran inkasovali. Přesto zásluhou kapitána Tomáše Součka srovnali a Turky dostali pod tlak. Nakonec ale v nastavení inkasovali podruhé a ve skupině F skončili poslední.

"Heroický výkon určitě od všech kluků. Klobouk dolů přede všemi. Jak v prvním zápase, tak v tom druhém i dnešním jsme odvedli maximum. Do poslední chvíle jsem věřil, že ten příběh bude napsaný tak, že se nám to vrátí a že druhý gól dáme a postoupíme. Bohužel se to nepovedlo," uvedl Provod.

Barákovým vyloučením se nezabýval. "Vždycky je nepříjemné, když se jde do deseti takhle brzo. Ani jeden zákrok jsem neviděl, takže nemůžu hodnotit. Už po druhém zápase jsem říkal, že mi přijde, že žlutých karet padá zbytečně moc. Na to, že je to turnaj a že víme, že po dvou žlutých nemůže hráč hrát další zápas, šetřil bych s tím," mínil plzeňský rodák.

Sporné verdikty hlavního rozhodčího Istvána Kovácse nechtěl řešit. "Naší prací je udržet hlavu a soustředit se na zápas a neřešit rozhodčího, protože tím si stejně nepomůžeme. Ať bude dobrý, nebo špatný, pořád se musíme soustředit na fotbal. Některé výroky byly kontroverzní, ale s tím po zápase už nic neuděláme. Výkon rozhodčího neovlivníme. Jediné, co můžeme ovlivnit, je to, jak hrajeme na hřišti," konstatoval Provod.

Litoval branky na 0:1. "Škoda, že jsme dostali gól takhle brzy po přestávce, protože jsme co nejdřív chtěli udržet stav 0:0. Věděli jsme, že sílu budeme mít a Turci znervózní. Snažili jsme se vytvářet tlak celkem slušně. Zjednodušili jsme samozřejmě hru, protože v deseti se to po zemi hraje o dost hůř. Fungovalo to. Škoda prvního gólu, protože potom by se tlak stupňoval. A kdybychom vedli, umlátili bychom to," řekl Provod.

Výběr trenéra Ivana Haška obsadil v "efku" poslední místo. V úvodních dvou zápasech turnaje podlehl Portugalsku 1:2 a s Gruzií remizoval 1:1. "Bude se mi to hodnotit smutně. Budeme vzpomínat na to, jakou jsme tady měli partu a na zápasy. Osobně budu určitě vzpomínat na gól (s Portugalskem), ale na druhou stranu budu vzpomínat na to, že v každém zápase chyběla troška štěstí, možná zkušeností," podotkl Provod.

"Doufejme, že se všechno dá dohromady a v kvalifikaci o mistrovství světa (2026) budeme zkušenější a lepší a udržíme si tohle nastavení, týmovost, zvládneme to a pojedeme tam," uvedl bývalý hráč Českých Budějovic.

Ocenil české příznivce. "Skrze vás (novináře) můžu poděkovat fanouškům, kteří byli naprosto famózní a přijeli na každý zápas. Myslím si, že kdyby tam srdce neviděli, tak by v takhle hojném počtu nejezdili. Patří jim obrovský dík. I dnes v oslabení jsme cítili skvělou podporu. Bylo to nádherné. Zpětně na to všichni budeme vzpomínat," prohlásil Provod.

Autor: ČTK

Komentáře (214)

Přidat komentář
Txapeldun

Tak vůči Provodovi ani popel, ten na šampionátu opravdu nechal vše a byl možná naším nejlepším hráčem.

Reagovat
kilobyte

Včera tam ten brejk vyřešil úplně mistrovsky. Škoda, že to Jurásek nedal. To by Turky zlomilo.

Reagovat
Bakary3

A jinak ne že bych se chtěl juraska, který nehrál dobře, zastávat, ale ten gólman mu to hrozně rychle zmenšil, za mě ani to zakončeni nebylo jednoduchý.

Reagovat
Odborný diskutér

Dloubák jasnou volbou. Ale to jsem od českého hráče (krom Kuchty) neviděl tak 20 let.

Reagovat
Kucka

Reagovat
John Obi Mikel

Milan Škoda proti Zlínu

Reagovat
kilobyte

Zas mi přišlo, že šel na zem dřív. Takže to volalo po přehození.

Jurásek mi nepřišel moc v pohodě psychicky a po té šanci to byla snad ještě horší. V tom bych viděl náš asi největší problém. Že ti hráči ze zahraničí, kteří nám měli dodat kvalitu a táhnout tým, tak měli většinou na hovno sezóny a moc nehráli.

Reagovat
zrzek999

Reagovat
Pablos

Vyloženě to jednoduché nebylo. Ale trošku jen lepší technik tohle obaluje na zadní nebo zvedá... on zakončil prostě relativně špatně (kdo ale od nás né v podobných šancích).

Reagovat
Bakary3

Obalovat to asi nemohl, protože mu to šlo na levou, leda to tam pustit křížem a to se mi zdálo, že má to tolik místa neměl.

Zvednout jo, to by bylo asi nejlepší.

Reagovat
Pablos

Jo no, on je vlastně levák

Reagovat
Truffaldino

Na sofascore má jeho šance xG 0,23, tolik asi k tomu, kolik techniků to správně zvedne nebo obalí na zadní.

Reagovat
Pablos

S lidmi co vytahují xG se vůbec nebavím.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Freedo

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
andrew96

K tomu je potřeba mozek no.

Reagovat
doshcz

Reagovat
Pablos

jj neskutečně... přečíst si číslo a finíto

Reagovat
andrew96

Akorát přesně tak to nefunguje.

Reagovat
Pablos

Akorát přesně tak to funguje v diskuzích ohledně jednoho zápasu... tady dokonce jedné šance.

Reagovat
andrew96

A možná by bylo lepší místo kategorického odmítání se víc zamyslet nad přínosem i slabinami metriky. xG není vševysvětlující, ostatně jeho chybná interpretace vede k onomu odmítání. Ale bezpochyby má svůj přínos.

Reagovat
Pablos

Já se zamyslel nad přínosem a slabinami v diskuzi... je to ve většině jak, když se vytáhne hodnota z TM ...číslo, kterým chce dotyčný dokázat něco naprosto vypovídajícího. Asi si zrovna nepoužil ten zmíněný mozek, když ti to nedocvaklo, že neútočím primárně na metriku jako takovou

Reagovat
Me2win

Reagovat
Pablos

Někdo ti něco vytkne a tak se pak začneš srát všude ? Tvl nedělej Pešíra

Reagovat
Me2win

Jsem se jenom chtěl zasmát, tak jsem vyhledal tvoje komentáře .

Reagovat
andrew96

Mně bylo jedno, jestli na xG útočíš primárně nebo sekundárně.

Reagovat
Truffaldino

Já už jsem na tebe nechtěl reagovat, protože mi to popravdě nedává smysl, ale rozhodl jsem se udělat výjimku.

V případě, ve kterém jsem to použil já, je to čislo naprosto relevantní, protože se v rámci modelu vybere třeba 100 situací (ber to jako příklad, běžně se pracuje s tisícovkami), ve kterých si přibližně odpovídá postavení hráčů, je stejné postavení střelce včetně vektoru jeho pohybu, a z těch situací se jednoduše spočte pravděpodobnost, zdali střelec promění. To číslo je samozřejmě orientační, ale při velkém množství vstupních dat i docela přesné.

Ale asi je lepší tvoje dojmologie a pocit toho, že v dané situaci a rychlosti bylo jednoduché přehodit gólmana a jednoduchá pravděpodobnost vyčíslená jako xG opřená o zkušenost z řady obdobných situací je vycucaná z prstu, tak vážně nemá cenu na tebe jakkoliv reagovat ....

Reagovat
Pablos

Určíš tedy kolik technických hráčů se do té šance či podobné šance dostalo ? Zakončení jestli proběhlo metr od golmana, který to vychytal, či obalovačkou (jelikož to určitě nebude rozděleno na leváky a praváky tipuji.. ale třeba ano, to nevim) popř. křížnou střelou na zadní a brankář to vytáhl nohou třeba nebo jiným zákrokem ? Máš tam i kolik těch střel šlo nahoru tedy a brankář nešel brzo na zem ? Máš tam i kolik těch střel šlo nahoru a brankář šel na zem ? Máš tam i rychlost reakce, jestli to bylo z první, po jednom dotyku, či po dvou, či třech ? A mohl bych pokračovat.

Ale to nejhlavnější, psal jsem o jiném pokusu zakončení nikoliv, že by jiné zakončení rovnalo se gólu a to je asi tak něják základ, že celé vlákno se vedlo v tom, že škoda že to nedal a né v tom, že to měl dát !

Reagovat
Truffaldino

To vlákno začíná výrazem "škoda že to nedal." Já jsem jedním čislem napsal, že i kdyby se rozhodl zakončovat jinak, tak by to ke gólu nejspíš nevedlo, protože je pravděpodobnost gólu z jeho pozice nízká. Toť vše.

Tys na to následně začal útočit a vysmívat se tomu, přitom ti zjevně unikl význam příspěvku. A přiznávám, že ve svém druhém příspěvku ve třetím odstavci jsem špatně pochopil tvůj záměr v diskuzi, a za to se ti moc omlouvám. Ale nijak to neospravedlňuje tvé nepochopení mého prvního příspěvku a toho, že sis jej vyložil po svém a následně se choval jako úplný debil.

Reagovat
Pablos

Ale tak to bylo takové, útočil neútočil, to si to bereš moc osobně Prostě jsem to odpálil do pryč, ptž mi to nedávalo smysl Kdybys napsal jen ten začátek a nepsal tam tohle: „ tolik asi k tomu, kolik techniků to správně zvedne nebo obalí na zadní.” Protože to právě staví ten xG pak do irelevantního údaje, když to neurčuje kolik opravdu technických hráčů to zkoušelo zakončovat jinak. V tom souvětí v jakém si to napsal, sis za mě prostě naběhnul.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Zephyr

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Mass

Reagovat
Puskas

Reagovat
Igli

Reagovat
kilobyte

Je tam zohledněno i postavení obránců?

Reagovat
BaggioRoberto

No takze kazdej ctvrtej. To je docela dost techniku Pepo.

Reagovat
mayday

Nebylo to vůbec jednoduché. Jak levák když dostaneš balon takhle do úhlu na levou tyč, tak moc možnosti není. Tutovka obrovská, ale nic výjimečného, že to nedal.

Reagovat
Pablos

Však já píšu že to vyloženě lehké bylo. To, že je vlastně levák, jsem dodal dál... takže to si kluci můžete vyškrnout s tou obalovačkou A nic vyjímečného, že to nedal hodnotím vlastně taky, jen jinou formou.

Reagovat
Pablos

*vyloženě lehké nebylo

Reagovat
vitasrp

Jak tohle chceš obalovat na zadní proboha? Je to levák, musel by zakončovat slabší nohou + na to ten balón vůbec nebyl připravenej, ta přihrávka šla tak, že šlo zakončovat jen levačkou.

Tam si mohl fakt jenom dloubnout (po 60 metrovém sprintu ale docela těžký zachovat chladnou hlavu), nebo zkusit na bližší pod gólmanem, což by ale asi Turek pokryl. Docela těžký to tam nějak protlačit.

Reagovat
Pablos

Opravil jsem se tu jen 2x to je fakt ... tak ještě do třetice: S obalovačkou jsem kokot, je to levák a vedl si to na levou.

Reagovat
Grupma

Kdyby dal obalovačku levou, tak zmate brankáře, míč proletí obloukem zpátky do hřiště, kde by si ho zmatený turecký obránce srazil do brány. Překvapivá řešení dovedou ale jen největší talenti.

Reagovat
Rudy

Sajtle levou nohou je fyzicky nemozna?

Reagovat
kilobyte

U většiny hráčů ano.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
andrew96

Reagovat
PP

je tak, není to útočník, který se s takovýma situacema potýká každý zápas. Mě spíš sral Jurásek celkově, včera z té desítky hráčů jediná slabina.. dopředu i dozadu slabý.

Reagovat
Pablos

Reagovat
Pablos

Tak to teda prrr... včera proti němu ani popel. Jestli si masochista pusť si zpětně zápas s Portugalskem... neskutečně mě vysírala 14ka na dresu od nás (pak zjištěno, že to je Provod) ten vypustil úplně, ale úplně všechno... ale dal gól no. Proti Gruzii opět vyklusávač. Včera se u mě vykoupil to jo, šlapal ...ale celkově fakt né a seš za mě totálně mimo.

Reagovat
Txapeldun

V pohodě. Za mě ta laťka na nejlepšího hráče Česka není tak vysoko a klidně to Provodovi dám

Reagovat
Pablos

No když se zamyslím koho zvolit... tak je to fakt složitý no... ale Provod je na mě moc, ale jak říkám včera makal a hrál dobře o tom žádná.

Reagovat
Luka3enko

Za mě teda asi Krejčí s Holešem, dozadu si to odehráli, sem tam chybovali ale to se stane každému, ale ve všech 3 zápasech podle mě obstáli.

Reagovat
Pablos

Asi jo no... s tím bych se shodnout v pohodě dokázal.

Reagovat
Uwe háže buly

Možná Krejčí lepší, díky lepší rozehrávce.

Reagovat
Me2win

Možná ne.

Reagovat
Kucka

Reagovat
PP

oba bez debaty. A výš bych dal Holeše.. Krejčího sráží ty dva debilní fauly před golem Gruzie.

Reagovat
Pablos

Zase díky Holešovi taky málem padl gól Gruzie a ten druhý faul přímo před gólem u Krejčího ani nějákej faul nebyl a i rozhodčí to zapískl asi až za 10 vteřin zpětně pak, i když žádnou výhodu nedával. Takže oba stejně bych spíš dal ve výsledku.

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Mass

Neměl Provod proti Portugalcům nejvyšší rychlost a druhej v nejvíc naběháno?

Reagovat
$dolar$

Proti Gruzii byl naprosto prisernej, asi nejhorsi na hristi. Ale vcera a i s Portugalci byl dobrej.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Di Stéfano

Škoda , keby sudí pískal rovinu tak verím , že by Češi postúpili a Kebabstán by sa mohol vrátiť do stánku.

Reagovat
Maník Otrava

Moje sestava nejlepších po všech odehraných zápasech základních skupin ME 24:

G. Donnarumma - Ž. Karničnik, M. Akanji, A. Bastoni, M. Cucurella - S. Lobotka, N. Kanté, F. Ruiz - L. Jamal, G. Mikautadze, C. Gakpo

Náhradníci: G. Mamardašvili, J. Bijol, F. Kadioglu, N. Stanciu, N. Williams, K. Mbappé, (N. Füllkrug)

Reagovat
Pablos

zkoušíš to už asi ve čtvrtým článku a nikoho to nezajímá

Reagovat
$dolar$

No je to peknej Otrava.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Seydou Doumbia

přitom to je škoda, asi chtěl rozjet diskuzi a debatovat...a my to neoceníme

Reagovat
Pablos

Přitom stačilo napsat místo moje sestava... třeba ideální sestava z francouzského deníku

Reagovat
Seydou Doumbia

a to by u tebe vzbudilo rázem zájem?

Reagovat
Pablos

u mě nulovej... ale hodně lidí by se chytlo a začalo řešit (můžeš to zkusit někdy schválně... ale psst psst )

Reagovat
Seydou Doumbia

tak ne že mě nabonzuješ tu máš chutovku

https://x.com/historyinmemes/status/1806085277531943062

Reagovat
kilobyte

Vyloučil se?

Reagovat
Seydou Doumbia

ne ale vždy mi to připomene tohotoho refereeho, který si tím ukončil kariéru

https://www.youtube.com/watch?v=TGnG0ijOmR4

Reagovat
Pablos

pěkný

Reagovat
kilobyte

Dobrej kokot.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Nihilister

Utratit.

Reagovat
DelPiero137

Jak ho chcel kopnut po pade

Reagovat
Maník Otrava

To by musel francouzský deník ode mě obšlehnout. Sleduji všechny zápasy a sestavy si skládám sám. Ty cype :-)

Reagovat
Pablos

Já viděl poctivě 33 zápasů... určitě bych si taky nějákou dokázal seskládat, spíš mi šlo o to, že by ti lidi více debatovali, kdyby si mysleli, že to napsal např. francouzskej novinář a nemusel si to tak cpát do každého článku tady

Reagovat
Moshe Dajan

Proč máš v každé sestavě Gakpa? On už dal 6 gólů nebo co?

Reagovat
Seydou Doumbia

dal gol ve 2 ze 3 zápasů, kdo to na tomto turnaji dále může říct? mimo lakaky a schranze

Reagovat
Bastaron

Musiala a celkově i mimo gólů lepší.

Reagovat
fenixLFC

tak gakpo je z tej ofenzivy holandska najlepsi kazdy zapas

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Truffaldino

Reagovat
Kucka

Reagovat
Maník Otrava

Prostě jsem ho vybral z trojice C. Gakpo, N. Williams a J. Musiala. Uvidím, jak se jim bude dále dařit. Sleduji všechny zápasy.

Reagovat
Csaplárova past

Jasně, taková ta bojovnost, která je ti k hovnu. Pak to vypadá tak, že tam ve zmatcích dotlačíš balón, ale individálně (fotbalově), jsme zaostalí. Nevyřešíme přečíslení, žádná průniková přihrávka nebo dribling 1vs1.Sypeš tam centry na náhodu. Nemáme kreativního hráče, nemáme výbušné křídlo ani jiného rozdílového hráče.

Tipuju, že Schick byl jen Haškova mystifikace, podle mě je ze hry tak na 5 týdnů. A jestli ne a nechal by se z lavičky vykartovat, tak LOL

Reagovat
Luka3enko

Jako tady se mluví o rozdílových hráčích, ale já jsem byl zděšen spíš z toho jaký je pro naše hráče problém zpracovat balón, přihrát přesně na 3 metry, první dotek, narazit si apod. Jasně Rosický by se hodil, ale ta technická nekvalita našich hráčů je strašná.

Reagovat
Pablos

Já furt doufám, že to musela bejt nějaká hlavně nervozita a souhra fakt sešlosti né zrovna dobré formy skoro u všech, páč zase takový vyloženě netechničtí hráči to nejsou.. ale jde jim to tak jednou za pět zápasů a to ještě vždy jen někomu, nikdy naráz.

Reagovat
kilobyte

Skoro všichni legionáři, kteří by ten tým měli táhnout, tak v klubech moc nehrají. Pro hráče z ligy to je asi velké sousto, aby táhli repre. A on je pak velký rozdíl, když máš "jen" zapadnout do týmu a nebo ho táhnout.

Reagovat
Csaplárova past

Je to v hajzlu. 2/3 hráčů hrají v naší lize a kolik startů za repre je průměr na jednoho? 20? Nezkušenost a taky nekvalita. Nechci být takový ten internetový hejtr a vševěd, ale naši hráči vypadají s tím balónem jako kopyta. Jen běhají jak kokoti za balónem, ale fotbalově ztrácíme i na průměrné týmy ...

Reagovat
kilobyte

U nás je problém ten, že nemáme ty top hráče. Když se pak můžeš spolehnout na 2-3 hráče, že udělají ten rozdíl, tak se to pak taky hraje jinak.

Reagovat
Kucka

"Teď se mi to těžko hodnotí z individuálního pohledu, protože z toho týmového bych to nerad hodnotil jako neúspěch."

Počkej, to snad nikdo soudný nemůže hodnotit jinak než neúspěch, ne?

Reagovat
Pablos

Žádnej jinej turnaj nikdy neodehrál, tak si asi myslí, že to je cajk

Reagovat
PL28

Měli smůlu a řezali je rozhodčí, takže vlastně na ty poměry úspěch.

Mě hrozně baví jak se zmiňuje ta Gruzie, jak jsme měli šance atd, ale XY centrů a ani hypovanyho geniálního Kostla nenapadlo hodit tam Chorase. A nikdo vůbec nezmiňuje že jsme mohli být i tady bez bodu, takže v tomhle zápase jsme měli vlastně i štěstí

Reagovat
Me2win

Reagovat
Me2win

sračka za sračkou

Reagovat
PL28

Příště to napiš klidně do jednoho příspěvku, nemusíš nad tím tak usilovně přemýšlet

Reagovat
Me2win

?

Reagovat
Nizzie

Snad po něm nechceš aby přemýšlel?

Reagovat
Rudy

Chory je z Kryptonu? Porad si nedovedu predstavit jak posbira "centry" letici 3m nad nim

Reagovat
Mass

Spíš z Kripltonu, když dokáže během deseti minut udělat 5 faulů.

Reagovat
Rudy

Pozor na takova slova. Tady se tomu rika bojovnost - odmakat to, velmi cenna vlastnost.

Reagovat
nani92

nie len české srdce, ale aj českú techniku

Reagovat
oli9

Včera Provod skvělý to dáme důl a vlastně všichni co hráli...

Když nepočítám Baraka..

Věřil jsem jim ze to urvou jak stali v poločase v tom kruhu a Krejčí je tam hecoval..

Jak jsme dali na 1:1 tak jsem věřil také že otočíme... Tihle Turci dostanou od Rakusaku 3:0 pokud to neovlivní stejná hloupost jako u nás nebo penalta

Reagovat
kilobyte

Jak jsme dali na 1:1, tak jsem si taky říkal, že to otočíme a že to bude skvělá odplata za ME08. Škoda, že přerušil tu akci Kuchty. To by byla odplata se vším všudy.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Cotton

Reagovat
oli9

Na žádném předešlém euru by to rozhodčí nepiskl.. Max penaltu za to, jak se ten turek sapal po míči rukama

Reagovat
kilobyte

A to mi ještě přišlo, že rozhodčí písknul až po zásahu rukou ve vápně. Takže teoreticky by se k tomu VAR mohl klidně vrátit a říct mu, že je čůrák a nic tam nebylo a ať jde písknout penaltu.

Reagovat
Grupma

A tu by šel kopnout Kuchta... Sága pokračuje...

Reagovat
kilobyte

To by jí šel spíše kopnout Kovář než Kuchta.

Reagovat
Freedo

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Beči

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Pablos

Já věřil do červené... pak v poločase, že by třeba, pak už zase vůbec... a po našem gólu, už jen doufal... věřit mi tomu moc nešlo s naší i celkovou tady produktivitou zakončování a úrovní centrů.

Reagovat
naheCZ

Jako ti Turci byli tak marní, že jsem prostě věříl, že tam ten míč nějak došudláme, jako tenkrát Traoré proti Seville.

Reagovat
oli9

já si říkal za stavu 1:1 super Turci nic nemají.. Naše to stojí moc sil.. Ale v nastavení to tam dá Chorý nebo Krejčí z rohu to přijde..

Reagovat
Cotton

Reagovat
patas92

Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the prom queen

Reagovat
Acrocephalus

Jako sere mě ten včerejšek, ne že ne. Jak jsem se chtěl nad to povznést, tak jsem to nedokázal a prostě fandil borcům, ať to za toho stavu 1:1 nějak dotlačí, nebylo to daleko...

Ale s odstupem času, myslím, že Turky už řešit nemusíme. Prostě včera byla uzavřená dlouhá 16-letá kapitola, která odstartovala r. 2008 šokujícím obratem a když jsme je nezdolali i teď, tak sere pes.

Objektivně, když se podívám na poslední zápasy (i s přáteláky), tak ta kvalita i oproti "nováčkům" byla žalostná. Úplně nevím, co bychom ve vyřazovacích bojích dělali. No tak bychom si poklepali ramínka, jak jsme vstoupili do OF, kde nás deklasovalo Rakousko (které je nyní kvalitativně na tom lépe, než Nizozemsko nebo Belgie) a byli bychom furt tam, kde jsme. Schick by stejně nehrál a polovina týmu by měla žluté karty, takže i po zázračném postupu do ČF bychom pomalu neměli koho dát do pole.

Každopádně, OF by bylo pro nás strop. Minulé EURO jsme si to ČF plně zasloužili, odvedeným výkonem i kvalitou, tohle EURO bylo takové meh.

Jede se dál, kvalda MS, EURO už nechme za sebou a poučme se z něj.

Reagovat
Greny

hele jako fakt vam to euro prislo tak tragicky co se vykonu tyce jak se zde pise nebo hodnoti ? ..

prvni zapas s Portugalskem : chybela chvile a byl bod, po teda nekoukatelnem fotbalu, ale dobre takticky zahranym

druhy zapas : jako tu Gruzii jsme herne prejeli, že nedas sance je vec druha a ze jich tam bylo

treti zapas : i v desiti jsme nehrali vubec spatne a opet jsme meli sance rozhodnout

jakoze me to uplne tak hrozny jak se vsude pise neprislo

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Beči

Ten herní projev měl vzrůstající kvalitu, což je pozitivní, ale prostě to proměňování, respektive neproměňování šancí je prostě katastrofální. Když nedokážeme proměnit takové tutovky, jaké jsme měli s Gruzií nebo i s Tureckem, nemáme na Euru co dělat. Současně jsme někdy působili hrozně ustrašeným dojmem.

Reagovat
Greny

ano souhlas, sance a jejich promenovani to bylo hrozny, nebo ty goly co jsme dostali, ale jakoze mohli jsme predvest neco lepsiho ? nejsem si uplne jisty ze ano

v kazdym zapase rozhodla vetsinou individualni kvalita v zakonceni nebo takove chyby a smolne okamziky... coz tezko ovlivni trener tam bych vycital asi jen Choryho pri Gruzii...

jinak takova zajimavost, v nastaveni polocasu jsme dostali rozhodujici gol s Portugalskem, Tureckem a i s Gruzii ta penalta byla v nastaveni polocasu

Reagovat
fabec1222

Tak to si muzem s Chorvatama navzajem pobrecet na ramenou

Reagovat
Greny

Reagovat
Luka3enko

Hele já si třeba myslím, že to Portugalsko bylo zranitelné a podle mě jsme ho mohli potrápit. Ten zápas se obětoval za cenu snad uděláme bod…

Druhý zápas, ano herně to bylo lepší, ale taky proti týmu co jde dle žebříčku nejslabší snad na ME dostal se tam pomalu kouzlem. Nemyslím si, že taktika nahraj to na lajnu a flákni tam centr je styl do dnešního fotbalu (nebavím se ani o kvalitě těch centrů).

Třetí zápas byl snad jediný, který by snesl přísnější měřítko, ale hrát v 10 po stupidním vyloučení je těžké.

Děsilo mě, jaký problém měli naši hráči problém s prvním dotykem, zpracováním, přesností přihrávek na 3-5 m, práce s míčem, apod. Za mě za všechny 3 zápasy obstál jen Holeš s Krejčím, pokud bych byl mírný tak Souček (ale od frajera co je stabilním členem týmu PL čekám mnohem víc na pozici co hrál)

Reagovat
vitasrp

“Nemyslím si, že taktika nahraj to na lajnu a flákni tam centr je styl do dnešního fotbalu (nebavím se ani o kvalitě těch centrů).”

Když si po těhle situacích vytvoříš třeba 4 tutovky (počítám tam i autová vhazování, prostě všechno do vápna ze stran), tak proč by to mělo být špatně?

Gruzie měla vysokého brankáře a 2 stopery, ostatní hráči byli nižšího vzrůstu, takže jsme měli výškovou převahu a převahu ve vzdušných siubojích.

Navíc se nám herně povedlo Gruzii zatlačit, mít převahu - tak pak je snad logický týhle výhody využít a dávat to co nejvíc do vápna, ne? To by byla naopak debilita si to šudlat po zemi jenom kvůli tomu, že je to moderní.

Samozřejmě chyba byla, že se nevyužil Chorý, ale co už.

Reagovat
Luka3enko

Protože je to hra na absolutní náhodu, proti lepší obraně s tím nemáš moc šancí. Naše gólové šance v tom zápase....centr Coufala na Součka, který propadl k Hložkovi co nedal gól a následně zakončoval Souček. Neuznaný gól Hložka byl taky propadnutý míč z centru. Gól jsme dali ze standartní situace (rohu). Další velká šance Krejčího byla taky z rohu. Největší gólovka Schicka byla z kombinace středem, když to tam málem zavěsil těsně před poločasem. Černý to tam taky zkoušel středem vykombinovat a docela mu to zezačátku šlo, kdy nahrál Součkovi do ofsidu. Měli jsme tuším 45 centrů a adresáta našlo tuším 7!!!, což je teda ultra tragické číslo. Nebo viděl jsi ty šance jinak? Ani ta kvalita centrů nebyla často dobrá, jen si prostě myslím, že se ten výkon dost přeceňuje.

Reagovat
Pablos

Reagovat
vitasrp

Není to hra na náhodu, využíváš prostě předností, kde seš lepší než soupeř, ale dneska se to už moc nenosí.

Takhle třeba hraje v Anglii Brentford a tvoří si tak cíleně dost šancí.

Argument, že tohle proti jiný/lepší obraně fungovat nebude. No to je třeba pravda, ale ta taktika se stavěla na Gruzii, ne na jinýho soupeře, žejo. Shazovat to kvůli tomu, to mi přijde trochu nesmyslný.

Úspěšnost centrů bude vždycky relativně nízká, ale to jako problém nevidím - důležitý je taky to, co se děje po tom prvním prohraném souboji, který z toho dělá neúspěšný centr.

Navíc v prvních 60-70 minutách zápasu s Gruzií to nebylo jenom o tom nakopat všechno do vápna. Jasně, přišly z toho největší šance, ale měli jsme i dobrou mezihru, bylo tam několik hezkých kombinací okolo vápna, který vedly k zakončení/přípravě centru.

Naopak ke konci zápasu, kdy se vytratila ta mezihra a bylo to už jenom čistě o tom dát balón do strany a fláknout tam centr, tak šel ten výkon dolů. Najednou tam nebyla kvalitní přípravná fáze, nerozběhala se ta obrana a soupeř už najednou ani tolik problémů neměl.

Takže tenhle přístup - měli jsme sice šance, ale bylo to po centrech, to není moderní, tak to stojí za hovno - fakt nesdílím.

Reagovat
Luka3enko

Jako relativně nízká, ale jak píšu výše, tak z žádného nebyla přímá šance, tak jak bylo plánováno, což mi přijde hodně špatné. Já si nemyslím, že by naše repre byla špatná a má na mnohem lepší fotbal, než co jsme prezentovali. Já nemám nic proti centrům a beru je jako součást útočné fáze, ale nelíbí se mi, když je na tom postavená hra týmu, jako kdyby tam byl Koller (říkej si co chceš, ale 45 centrů je prostě hra postavená na centrech).

Já osobně radši budu, když se repre bude pokoušet o to hrát kombinační fotbal s narážečkami pohybem hráčů do prostoru, který se bude postupně učit a třeba se jí z počátku nebude dařit, než tohle.

Ok je super, že takhle hraje podprůměrný tým PL, protože my taky byli podprůměrný tým eura.

Jako je to můj názor, já ti ho nenutím, jen prostě píšu, že se mi ten výkon osobně nelíbil.

Reagovat
vitasrp

No jasně, hraje takhle podprůměrný tým PL, který s tím ale dělal docela nadprůměrné výsledky vzhledem k rozpočtu a talentu, který měl k dispozici. Tady tedy ta analogie s námi coby podprůměrný tým EURA. Pokud ti tohle sedí vzhledem k týmu, co máš k dispozici, tak proč prostě ne.

Že se ti to stylisticky nelíbí, oukej, na to máš právo. A my si klidně můžeme říct, že je potřeba hrát trochu jinak, ale musíme si k tomu nastavit systém a vyprodukovat hráče. Momentálně je bohužel tenhle styl hry asi naší nejlepší cestou k úspěchu.

a tím nemyslím čisté nakopávání, chtěl bych více mezihry, nemůže to být komplet na jedno brdo, ale vesměs fyzická hra s důrazem na tlak do vápna.

A že z centrů nebyla přímá šance, jak bylo plánováno…. Tomu vůbec nerozumím a nechápu, jak to myslíš. Nemusí být centr a hned zakončení a z toho šance. Když to rveš do vápna, prodloužíš balón a je z toho šance/v souboji donutíš obránce k nekvalitnímu odehrání, tak je to taky plánovaný, k tomu tahle taktika prostě vede.

Reagovat
Luka3enko

Jo já vím jak to myslíš, ale ani k těm prodloužením centrům, nebo vytvoření nějakého nebezpečí jsme se moc nedostávali mi přišlo, jakože ty centry mi přišlo, že byly často do stojící obrany a to se ti málokdy na téhle úrovni podaří přetlačit. Já jsem na to možná alergický, protože tak hrávala Sparta a hrozně mě to sralo.

Jako spíš mi jde o to, že Sparta se Slavii jsou relativně úspěšní v Evropě (jasně není to LM), ale dosahují tam slušných výsledků proti týmům, které jsou podle mě silnější jak Gruzie, nebo Turecko (chápu, že repre a klubový fotbal je něco jiného, ale prostě hrajou dobře proti lepším) a přitom hrají docela koukatelný fotbal po zemi. Ano rozumím Sparta má vepředu hodně cizinců, ale pořád tam máš hráče jako Wiesner (ne že bych ho chtěl do repre), Ryneš, Zelený, Panák, Sadílek, kteří nastupují a dokážou něco předvádět kombinačně a vytvářet kvalitní servis pro Kuchtu a spol. Pokud se podíváš do Slavie, tak z těch důležitých hráčů jsou všechno češi, krom Ogbua, Dorleyho, zafeirise a Schranze. Pak přijde repre postaví se z toho totální guláš a nehrajeme nijak dobře.

Věřím, že třeba tenhle tým by na tom Euru klidně mohlo zahrát líp: Staněk (osobně bych radši Kováře, kvůli lepší rozehrávce, ale Staněk zákroky podržel)- Krejčí, Panák, Holeš - Ryneš(zelený), L. Sadílek, Souček, Douděra - Provod, Schick(Chytil, Kuchta), Černý (mladý Jurásek)

Reagovat
Kucka

Ideálně od všeho něco a mít připravenou i jinou variantu, takto to bylo dost čitelné. Jasně, do kombinace tam chyběl Tonda, ale i přesto tam ofenzivní hráči měli pěkné narážečky přes Vencu Černého, bohužel to bylo často nepřesné, anebo pak nekvalitní v koncovce.

Reagovat
Zephyr

Reagovat
Kucka

Suk ale pravděpodobně nebyl zdravotně 100%, takže s přihlédnutím k tomuto ok výkony.

Reagovat
Me2win

Ano.

Reagovat
PP

Reagovat
Cotton

Taky mi to nepřišlo hrozný. Zklamání určitě, ale říkat tomu blamáž nebo ostuda je úplně mimo.

Reagovat
Me2win

Mně to přijde přesný .

Reagovat
Cotton

Když budeme dvě těsné prohry a jednu remízu označovat jako blamáž, tak jak potom budeme označovat opravdový průser typu třikrát 0:3?

Reagovat
Me2win

To bych označil jako výbuch. Ale nevyhrát s Gruziíí je minimálně blamáž a ostuda.

Reagovat
Cotton

Takže Portugalci mají taky blamáž a ostudu

Reagovat
Pablos

A nemají snad ? Jenže oni jí mají jednozápasovou… né celoturnajovou. Jinak od nás to výsledkově blamáž byla prostě no, čistě na postavení v tabulce a zisk bodu. Herně bych tak přísnej nebyl a popsal to jen jako opravdu nezdar, neúspěch… vzhledem k okolnostem, že každý zápas jsme byli nadosah.

Reagovat
kilobyte

Minulé EURO to ve skupině taky nebyli nějak zázračné výkony. Nebýt Schick v topu, tak jsme mohli dopadnout úplně stejně jako letos.

Reagovat
Taarabt_QPR

Škoda, že jste šli hrát fotbal až poslední zápas....teď bohužel většina lidí bude poukazovat na výkon rozhodčího a ty dva katastrofální výkony zapomenou .....

Reagovat
Luka3enko

Reagovat
Zephyr

Reagovat
deiw

Pokud tohle euro budeme brát jako přípravu na kvalifikaci MS, tak bych to vnímal docela pozitivně, protože se alespoň vyzkoušelo spoustu věcí a hráčů, z nichž mají téměř všichni potenciál být pro nároďák nadále platní a jít kvalitou spíše nahoru, než dolů, což nikdy po minulých eurech nebylo.

A co se týče samotného eura.. s Portugalskem jsme si sice dali oba góly v podstatě sami a k tomu tam byl před druhým gólem faul, po jehož odpískání by už asi nepadl. Nicméně ty oba góly vzešly z totálního tlaku a podobný utkání takto prostě často končí.

S Gruzíí mi to přišlo jako dominantní výkon z naší strany a gruzíncům byl gól taky darován. Na druhou stranu ale naše šance prostě nebyly řešeny vůbec dobře a určitě bych neřekl, že to bylo podobné jako u Portugalců proti nám, abychom si nějak výrazně více zasloužili vyhrát. Navíc jsme na konci mohli prohrát.

A nakonec s Tureckem to byl z naší strany taky poměrně dobrej výkon, jenže znovu, nekvalita v práci s míčem a zbrklé zakončení šancí nás stojí strašných sil. Když se k tomu přidá pár verdiktů proti nám, tak je to těžký.

Takže suma sumárum, s nezkušenou defenzivou a útokem neproměňujícím šance se prostě více než bod uhrát za ty 3 zápasy asi ani nedalo. Výsledek tak je za mě velký zklamání.

Reagovat
Beči

Reagovat
lampas

Reagovat
Zephyr

Reagovat
Kucka

Reagovat
oli9

Reagovat
Cotton

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Beči

No paradoxně to byl z naší strany v deseti pořád jeden z našich nejlepších výkonů a Provod byl nejspíš náš nejlepší hráč na turnaji. A rozhodčí nás poškodil, o tom není sporu. Ale přesto... je to hrozně málo.

Reagovat
John Obi Mikel

Myslím, že odehrál individuálně povedený turnaj

Reagovat
Moshe Dajan

dal gól, to se počítá

Reagovat
Mass

S tou Gruzií to mělo bejt lepší, ale to u všech. Celkově jako náhradník za Sadílka nezklamal. Zklamání bych viděl u jiných hráčů, hlavně mě sere ten David Jurásek, ten šel hrozně dolu.

Reagovat
Me2win

Tak když rok pořádně nehraje tak je jasný, že je jako v lese, podívej se na toho sparťanskýho wonderkida, jakou sračku hraje.

Reagovat
EURO2024

Jak kdo, Provode. Třeba Toník předvedl tak kus srdce. Akorát jen při zpěvu hymny.

Reagovat
EURO2024

*taky kus srdce

Reagovat
Grupma

Já byl rád, že máme Portugalce na úvod, protože ti nás svlíkli do naha a zvýraznili, kde máme hlavní problém: V sebevědomí. Pod tlakem většina hráčů nezahrála možná ani 50% toho, co dovedou.

Ukázalo se, že špička zůstává zhruba stejná, ale ta základna se výrazně zkvalitnila. Už nejsou žádní otloukánci; týmy, které se porazí samy, zalezou a bojí se debaklu. Už Albánie ve skupině ukázala, že povinná vítězství jsou minulost.

Nelámal bych nad týmem hůl. Je ale potřeba vyhodnotit fungování některých neúspěšných talentů a dát jim víc času vyzrát vedle zkušenějších hráčů. Některé chyby tam byly spíš z přemotivovanosti a touhy výrazně prospět. Tedy nevyzrálost.

Těším se na kvalifikaci na MS a na Ligu národů. Věřím, že ten mladý tým půjde nahoru.

Euro je mrtvé, ať žije Mundial

Reagovat
FCSL

Chybí lídr, kterej nesnáší prohry. Oni si neskutečně lezou do prdele. Po každým průseru se zastávaj jak buzeranti. Ted taky. Tondovi nic za vinu nedáváme Co to jako kurva je, ještě ho pochvalte. Nechat si dát redku ve 20. minutě klíčovýho zápasu je totální zmrdovina. Neřeknu 15 minut před koncem, může se stát, ale tohle je prostě totální úlet. A to jsem si ještě po jeho 1. žlutý říkal, pohoda, ten druhou nedostane, stejně nechodí do soubojů. Pravidelně nezvládaj klíčový momenty, hlavně že si všichni lezou do prdele

Reagovat
Acrocephalus

Tak upřímně, nikdo asi nečeká, že při rozhovoru řekne narovinu, že Barák je kokot. A pokud jo, tak neví, co to je týmovej sport. V kabině ať si vzájemně do čůraků nadají, to je normální, ale navenek před veřejností ať drží při sobě a kryjí si záda. Pokud na sebe vytahují špínu na veřejnosti, tak je něco hodně špatně.

Reagovat
JacoBee

Naopak, objevit se někdo takový, tak mu tleskám

Reagovat
Acrocephalus

Ale v kabině ti nezatleskají. Jak se vzájemně hráči začnou na veřejnosti osočovat, je to v prdeli a nikdy to nevedlo k něčemu dobrému, akorát ke zlé krvi. Jak říkám, ať šijou do sebe v kabině (ale aspoň nějak konstruktivně, nejenom že si řeknou ty si kokot a tím to končí ), ale na veřejnost takové věci nepatří. Ať s odstupem času to napíšou třeba do pamětí, ale do té doby držet huby. Hráč, který s kabinou nesouzní, tak trenéři a asistenti nejsou blbí, tak toho hráče prostě nepovolají, i když herně a výkonostně by byl platným členem.

V týmovém sportu prostě kabina drží při sobě, tečka.

Reagovat
Acrocephalus

Jestli ale drží při sobě i herně přímo v poli, to už je věc jiná, samozřejmě. Tam už nastupuje taktika a nějaké osobní sympatie/antipatie jdou stranou. Jsou to profíci, které fotbal živí, tak ať kvalitně pracujou. Bohužel, pro mě neumětelství v podobě vysokého procenta zkažených přihrávek, neschopnosti obejít hráče, zpracovat balón a běžet s ním ve sprintu, tak to je mizerně odvedená práce a mělo by se s tím sakra něco dělat.

Reagovat
FCSL

Belmondo, Sadílek, včerejšek... Nevypadá, že to by zastávání se nějak pomáhalo. Já bejt třeba Součkem, tak už by bych fakt nasranej. Nebylo těch ostud a nedisciplíny v poslední době trochu moc? Však oni se shazujou navzájem. Každej je pak háže do 1 koše, jsou kritizovaný. Možná by bylo lepší bouchnout do stolu a říct, že už toho bylo dost. I veřejně. A ne že se budou už poněkolikátý zastávat a utěšovat.

Reagovat
Bakary3

Já souhlasím.

Tohle dělají, protože jinak nemáme moc co nabídnout, a pak posloucháme od hráčů "jak je tu neskutečná parta", od Haška na tiskovce, že nejvíc je, jak "ti kluci drží při sobě" nebo co to kecal atd.

Na hřišti je to stejný, nejsme na sebe náročný, hovno vidíme jako dort. Všechno se snažíme omluvit, přikrášlit.

Pořád jen slyšíme, jak "skoro", "bylo to kousek", "štěstí", "smůla", "takový je fotbal"....

Reagovat
Me2win

Reagovat
Gryphonheart

Reagovat
xjert02

Reagovat
Pablos

Reagovat
FCSL

Všichni viděj, že to posral. Nemusej říkat, že to je kokot, ale ještě ho pomalu utěšovat je taky moc. Navíc to je i mimo hřiště. Belmondo, Sadílek... Všichni si lezou do zadku. Ten tým vůbec nemá koule. Ted mě o to víc mrzí, že nevyšel ten Svědík. Hodnejch strejdů na lavičce už bylo dost. Chce to i někoho, kdo je dokáže zjebat a zkritizovat za chyby. Hranáč je u 3 golů ve 2 zápasech, ale pak slyšim, jak vlastně hraje dobře. Všechno je neštastný a smůla

Reagovat
Acrocephalus

Tak objektivně řečeno, Hranáč byl klíčovej v obraně, měl tak klíčové zákroky, vypíchnuté míče, pohotové reakce... jako on se přichomýtl k debilním situacím, ale objektivně řečeno, já mu je nemůžu vytknout, prostě stál v blbej čas na blbým místě. S jeho herní inteligencí to nemělo nic společného. Sledoval jsem jeho výkon a nebýt jeho, tak by těch gólů v naší síti bylo více. Pak se můžeme bavit, proč jsme to nechali až do toho stavu dopustit ale to je vlastně jednoduché - mizerná záloha, které ve středu hřiště propadala.

Reagovat
kilobyte

A nemyslíš, že když všichni vidí, že to posral, tak je zbytečný už mu to říkat? Předpokládám, že se jim všem pak v kabině omluvil. Takže nějaké vyčítání by bylo asi zbytečné. Nebo si myslíš, že bychom pak hráli lépe, kdyby tam na něj o poločase řvali, že je čůrák?

Reagovat
JacoBee

Reagovat
kilobyte

Lídr by právě svého spoluhráče nikdy veřejně nekáral.

A nevím k čemu by to bylo, ho takhle veřejně potopit. Myslíš, že by pak hrál lépe?

Reagovat
FCSL

Kdyby dostal pojeb, tak věřim, že se víc poučí než když se ho všichni budou zastávat. A vůbec bych se nedivil, kdyby to tak bylo i v tý kabině. A hlavně jsou chyby a chyby. Pochopim, když někdo zaviní gol, může se stát. Ale Barák včera potopil celej tým. Svou nedisciplínou. A hlavně to je furt dokola. Po Belmondu hráči skoro břečeli. Se Sadílkem dělali píčoviny na tříkolce a Krejčí se s ním taky pak loučil v slzách.. Však to je komedie. Já chápu, že tým má držet při sobě, ale tohle už je moc. Belmondo, Sadílek, Barák... Nedisciplína. Hezký že maj držet při sobě, ale těch úletů bylo v poslední době víc než dost

Reagovat
kilobyte

Komedie je, že chceš aby byl v týmu lídr, ale zároveň chceš, aby se jako lídr nechoval.

Ty jsi byl na těch tříkolkách s nimi, že víš, co dělali?

Reagovat
FCSL

I trenéři občas v rozhovorech kritizujou hráče, takže to nejsou lídři? Za mě je lídr ten, kdo si srovná tým a vede ho. Nevim proč by vadilo, kdyby někdo řekl, že to Barák posral. Posral to svým chováním a nedisciplínou. Pak je to samozřejmě i o tom, aby si to vyříkali a urovnali v kabině. Trapnější mi přijdou řeči, jak mu to nikdo nevyčítá atd. Tak to se pak nedivim, že to je v poslední době průser za průserem. To je furt brečení, jaká je to smůla, ale že by svým chováním šli štěstí naproti se říct nedá

Reagovat
kilobyte

V pozápasovém rozhovoru bys nikdy neměl kritizovat jednoho hráče. Vždycky jen tým.

Trenér je šéf a ne lídr. Šéf ti řekne, co máš dělat a pak tě třeba zkritizuje. Lídr to dělá s tebou. Takže trenér není lídr a ani být nemůže.

Reagovat
John Obi Mikel
Reagovat
kilobyte

Taky je to kokot.

Reagovat
Mass

Reagovat
Me2win

Hm, dokonce i rozumně to umíš.

Reagovat
Shevchenko

Hezky jsi teď ukázal, že jsi nikdy nesportoval a lídr nejsi a nikdy nebudeš

Reagovat
FCSL

Já hrál za Slovan do 16 let, ale ted už na to 15 let seru, to je fakt. Ale tady je problém v tom, že oni spolu vždycky nejvíc držej po průseru. Belmondo, podpora. Sadílek, podpora. Barák, podpora. To je hezký, ale funguje to, když se ty průsery dělaj dál a dál? Za mě ne. Předtim ještě Barák a jeho aféra s koncem v týmu.... Je toho prostě strašně moc v krátký době. Takže jestli si v šatně zanadávaj a vyříkaj si to a ven pouštěj něco jinýho, jak držej při sobě, tak to stejně moc nefunguje. Proto by tam měl přijít trenér, kterej to trochu srovná a ne hodní strejdové jako Šilhavý a Hašek

Reagovat
BaggioRoberto

Jeden bod v prumerne skupine, ale reci, jak kdybysme vyhrali.

Reagovat
Losinho

Reagovat
wwwx

A co dál? To je snad úplnej základ se na tom hřišti na to vysrat. Co jste předvedli kromě srdíčka za nástavbu? Leda tak hovno. V tom je ten problém.

Reagovat
Me2win

Obzvlášť Hložek a jemu podobní zoufalci.

Reagovat
oli9

Jinak týmy jako my prostě mají úspěch jen díky tomu, že někdo má prostě fazonu .. Minule euro ji měl Schick... 5 gólů...

Letos odehrál slušně proti Gruzii a zranění... Bohužel...

Když se tak podívám tak na tom euru nemá žádný útočník vysloveně formu nebo nezari...

Max ten Gruzinec z penalt...

Reagovat
kilobyte

Kvasnica pěkně naložil Pešírovi v Lize naruby.

https://www.youtube.com/live/vjWaQ-S4B4Y?si=HblHsK_ckCu_80ml&t=3127

Reagovat
Godwinson

Za me docela smula. Prislo mi, ze herne to byl jeden z nasich lepsich turnaju. Ve dvou zapasech jsme dostali za rozhodci totalni spinu, co ten zapas nezvladala ci rovnou uplne zkurvila. Fotbal holt dospel do bodu, kdy budeme resit milimetry u ofsajdu, ale totalni idioty necha piskat, VAR smesnej, simulovani, pravidlo ohledne rukou. Podle me si zadny vysmech nezaslouzi, hrali slusne, smula a jeden kokot Barak.

Reagovat
Mass

Tohle fakt nebylo naše euro, nejdřív smolaři (nebo spíš kopyta?) Hranáč, pak Barák, zraněnej Sadílek, Schick a Staněk. Pár hráčů se zrovna nepotkalo s formou (D.Jurásek, Coufal, Barák, Hložek, Černý, Lingr).

A i když mám Suka rád, tak za mě prostě nehraje na dobrym postu, nemáme křídla (snad ten M.Jurásek půjde ještě nahoru), útočníci mimo Schicka jen makači, Chytil, Kuchta, Chorý , Šulc to je skvělý v naší lize, ale na Evropu málo.

Reagovat
Effenberg

A je to vubec tak důležité? Euro jsou 3 zápasy, což je velmi málo a ovlivňuje to odražený míč nebo rozhodčí nebo červená apod. Za mne je důležity koeficient ligy a tam jdeme pořád nahoru a ani ty výkony nejsou nejhorší, tak bych nedělal přísné závěry a nelámal hůl.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele