Premier Leage - souhrn 9. kola: Liverpool odmítl posun do čela

25.10., 23:04, aktualizováno dnes, 19:29
Komentáře a souhrny
Mikel Merino střílí proti Liverpoolu druhou branku Arsenalu (© Adrian Dennis / AFP)

Liverpool plichtil na hřišti Arsenalu a propásl šanci vrátit se do čela tabulky. Na prvním místě je s jednobodovým náskokem obhájce titulu Manchester City. Aston Villa doma v závěru přišla o vedení a remizovala s Bournemouthem, West Ham porazil Manchester United díky penaltě v nastavení, Chelsea po výhře nad Newcastlem postoupila na páté místo.

Arsenal FC - Liverpool FC 2:2

27.10.2024 17:30

Góly: 9. Bukayo Saka, 43. Mikel Merino - 18. Virgil van Dijk, 81. Mohamed Salah

Hráči Arsenalu remizovali v devátém kole Premier League na domácím hřišti 2:2 s Liverpoolem. Gunners potvrdili důležitost kouče na standardní situace, jejich sedmý ligový zásah v sezoně touto metodou obstaral po zajímavém náběhu Mikel Moreno. Jeho gól se dlouho zdál být vítězným, avšak v 81. minutě zajistil dělbu bodů Mohamed Salah. Domácím se navíc v průběhu utkání rozrostla marodka o další dva obránce.

Duel adeptů na ovládnutí Premier League zastihnul v o něco horším rozpoložení Arsenal. Ten totiž v týdnu podal nepřesvědčivý výkon proti Šachtaru, jenž zdolal jen díky vlastní brance soupeře. Předtím navíc v posledním ligovém střetnutí prohrál 0:2 s Bournemouthem a přišel o Williama Salibu, který v tomto duelu uviděl červenou kartu. Reds naopak vyhráli osm duelů napříč soutěžemi v řadě, i tak se ale fanoušci mohli těšit na vyrovnané střetnutí.

To k radosti domácích příznivců gólově načal již v deváté minutě Bukayo Saka, nad jehož startem visel otazník vinou menšího zranění. Pravý křídelník si naběhl na dlouhý nákop, obehrál osamoceného obránce a z hranice malého vápna se prosadil zakončením na bližší tyč. Přesně o dalších devět minut později však bylo vyrovnáno. Nejvíce gólů ze standardek sice obstarali tuto sezonu Gunners, Virgil van Dijk však po hlavou prodlouženém rohu dokázal, že se jedná i o jeho oblíbenou disciplínu. Domácí ale v závěru půle odpověděli stejným způsobem, když po přímém kopu Declana Rice využil pozoruhodně natrénovaný náběh Moreno.

Vrásky na čele kouče Mikela Artety přidal v 54. minutě Gabriel, jenž musel střídat kvůli zranění. Druhému poločasu dominovali hosté, snahu vyrovnat ale dlouho nepodpořili vytvořením gólové příležitosti. Až v 71. minutě poslal Salah pohledný centr šajtlí na zadní tyč, odtud ale Curtis Jones nezakončil ideálně. Krátce nato musel ze hřiště vinou zranění i Jurrien Timber. Reds stupňovali tlak a v 81. minutě se dočkali gólu, Salah z úrovně penalty uklidil míč z první po rychlém protiútoku, ze strany mu nahrával Darwin Núňez.

Fanoušci na Emirates Stadium se tak nakonec museli spokojit se zaslouženou dělbou bodů. V rámci náročného programu čeká Arsenal v příštím kole 2. listopadu výjezd do Newcastlu. Liverpool vyzve dvakrát po sobě Brighton, nejdříve v poháru a poté v lize.

Více informací k zápasu

West Ham United - Manchester United 2:1

27.10.2024 15:00

Góly: 74. Crysencio Summerville, 90+2. Jarrod Bowen - 81. Casemiro

West Ham zvítězil v devátém kole Premier League nad Manchesterem United 2:1. Utkání oživili až po výměně stran žolíci. Crysencio Summerville, jenž se loni za Leeds podílel na 31 gólech, vstřelil v 74. minutě svou první branku v novém působišti. Krátce nato však šel na hřiště i Joshua Zirkzee, jemuž k asistenci na vyrovnávací trefu stačily dvě minuty. Poslední slovo ovšem měl až v 92. minutě Jarrod Bowen z penalty, čímž odsoudil Rudé ďábly k dalšímu pádu v tabulce. O půli šel na hřiště Tomáš Souček, Vladimír Coufal do utkání opět nezasáhl.

Hosté se celou sezonu potýkali s potížemi v ofenzivě, což chtěli na London Stadium napravit hned na začátku. Již ve druhé minutě se do míče opřel Alejandro Garnacho, orazítkoval však břevno. Šance Rudých ďáblů přicházely i nadále, Rasmus Höjlund se však nedokázal prosadit.

Bruno Fernandes, který ve 12 zápasech proti West Hamu ještě nikdy neskóroval, po Casemirově přihrávce hlavičkoval nad. Největší šanci prvního poločasu promarnil Diogo Dalot, který obešel Lukasze Fabiaňského a nevysvětlitelně vysoko přestřelil odkrytou branku. Jediný nepovedený moment 39letého brankáře přišel krátce nato, když se ohnal po rohu Christiana Eriksena a nasměroval míč proti vlastnímu břevnu.

Svěřenci Julena Lopeteguiho se do přestávky zmohli jen na jednu střelu a nespokojenost Španěla byla zřejmá, když po výměně stran provedl trojí střídání, na hřiště šel i Souček. Druhý poločas byl mnohem vlažnější záležitostí a změny domácím přinesly trochu kontroly.

Jeden z náhradníků West Hamu se nakonec prosadil, když si Summerville otevřel střelecký účet v novém působišti. Po rychlé akci Hammers našel Bowen zpětnou přihrávkou Dannyho Ingse, jehož střela sice mířila vedle, včas ale zasáhl Summerville a usměrnil ji do sítě. Svěřenci Erika ten Haga potřebovali odpovědět a nedbalá obrana West Hamu jim poskytla cestu zpět do utkání. Domácí promarnili několik šancí na zvýšení náskoku a zdálo se, že za to zaplatí nejvyšší cenu, když Zirkzee přihrál na Casemira, který z bezprostřední blízkosti vyrovnal hlavou.

Závěr vyrovnaného utkání nabídl kontroverzi, když byl Matthijs de Ligt potrestán za zákrok na Dannyho Ingse. Dlouhé přezkoumání záběrů u monitoru zpečetilo osud hostů. Bowen proměnil následný pokutový kop a zajistil Kladivářům tři body.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Newcastle United 2:1

27.10.2024 15:00

Góly: 18. Nicolas Jackson, 47. Cole Palmer - 32. Alexander Isak

Chelsea se v devátém kole Premier League výhrou 2:1 nad Newcastlem vrátila na vítěznou vlnu. Po vedoucí brance Nicolase Jacksona hostující celek ještě dokázal vyrovnat gólem Alexandera Isaka, utkání ale v úvodu druhého poločasu pro domácí rozhodl Cole Palmer, největší hvězda Blues.

Domácí vstoupili do utkání neporaženi v šesti zápasech na Stamford Bridge. Svižný úvod přinesl během čtyř minut gól Palmera, ten však nebyl pro těsný ofsajd uznán. Blues pokračovali v převaze a těsně po čtvrthodině hry se mohli radovat, když Palmer na levém křídle skvěle uvolnil Pedra Neta, Portugalec sklepl míč napříč pokutovým územím pro Jacksona, který jednoduše zakončil.

Newcastle se ale nevzdal. Nejdříve střelu Sandra Tonaliho domácí zablokovali, poté už se ale ve 32. minutě mohl radovat Isak. Lewis Hall poslal míč do pokutového území, kde švédský útočník dorážel míč do prázdné branky.

Do druhého poločasu vlétla Chelsea jako uragán a během dvou minut vrátila vedení na svou stranu. Palmer prošel středem obrany Newcastlu a tvrdou ranou překonal Nicka Popea. Hosté byli po tak rychlé brance zaskočeni a svěřencům Eddieho Howea chvíli trvalo, než se opět rozjeli. Isak mohl přidat druhý gól, ale Wesley Fofana míč odhlavičkoval z brankové čáry.

Zhruba 20 minut před koncem udělal Howe trojí střídání, ale jedinou hrozbou Newcastlu byl Isak, který obešel Roberta Sáncheze, ale koncovku nezvládl. Domácí už Strakám do konce utkání nic nedovolili, a tak si Chelsea připsala tři důležité body.

Vítězství vyneslo Blues na čtvrté místo, zatímco Newcastle po pátém zápase bez výhry okupuje 12. příčku.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Tottenham Hotspur 1:0

27.10.2024 15:00

Góly: 31. Jean-Philippe Mateta

Hráči Crystal Palace vybojovali v devátém kole Premier League výhru 1:0 proti favorizovanému Tottenhamu. Eberechi Eze, jenž se po skvělé loňské sezoně potýkal s výpadkem formy, měl lví podíl na triumfu Orlů. Po půlhodině hry nahrál na vítězný gól, jenž vsítil Jean-Philippe Mateta. Po výměně stran potvrdil povedený výkon vstřeleným gólem, ten však nakonec neplatil kvůli těsnému ofsajdu. I tak se domácí dočkali první výhry v sezoně.

Od první sezóny v Premier League v roce 1992/93, kdy Eagles nakonec sestoupili, nezačali ligový ročník bez vítězství v osmi zápasech. Manažer Oliver Glasner se zoufale snažil vrátit do klubu dobrou náladu. V poněkud nevýrazném začátku utkání byl Jefferson Lerma vystřídán kvůli zranění a jeho náhradník Will Hughes vyslal lákavou přihrávku, kterou Maxence Lacroix z bezprostřední blízkosti nasměroval nad břevno.

Po půlhodině hry vedla chyba v obraně nakonec k průlomu skóre. Daniel Muňoz se zmocnil míče a přihrál na zadní tyč, kde Eze povedeně našel Matetu, který míč odrazil do brány. Odpověď Tottenhamu nebyla zdaleka tak důrazná, ale v závěru utkání James Maddison málem vyrovnal, nakonec ale zasáhl reflexivním zákrokem Dean Henderson.

Po obnovení hry měli hráči Palace utkání pevně v rukou. Nebýt zásahu VAR, vedli by domácí o dvě branky. Adam Wharton našel v mírném ofsajdu Ezeho, který se vydal směrem k brance a poté se prosadil přízemní střelou. Šance domácích přibývaly, odražená střela Ismaila Sarra donutila Viacria reagovat chvíli předtím, než Eze nevyužil vyloženou příležitost uvnitř pokutového území.

Eze v závěru znovu testoval Guglielma Vicaria, tentokrát jedovatým pokusem z volného kopu. Přestože gólman Tottenhamu dělal vše k udržení jeho celku ve hře, hosté na jeho snahu nebyli schopni navázat na druhém konci hřiště. Eagles se tak posunuli z pásma sestupu nad 18. Ipswich, na který nyní mají náskok dva body.

Více informací k zápasu

Everton FC - Fulham FC 1:1

26.10.2024 18:30

Góly: 90+5. Beto - 61. Alex Iwobi

Everton remizoval v devátém kole Premier League s Fulhamem 1:1. Utkání hrané v Goodison Parku přitom měli hosté skvěle rozehrané, nakonec se ale museli smířit se ziskem jediného bodu z posledních tří utkání. Cenný bod obstaral pro Toffees, kteří již pět zápasů v řadě neokusili chuť porážky, ve čtvrté minutě nastavení Beto, jemuž asistoval Ashley Young. Již 39letý veterán si připsal třetí gólovou přihrávku sezony, zároveň je základním stavebním kamenem defenzivy svého týmu.

Ač Fulhamu patřil začátek utkání, první skutečnou šanci diváci viděli až ve 27. minutě. Adama Traoré vyzkoušel Jordana Pickforda z ostrého úhlu a následně Emile Smith Rowe svůj volej poslal nad břevno. O pět minut později se domácí radovali z úspěšné dorážky Dominica Calverta-Lewina, videorozhodčí však odhalil střelcův ofsajd a do kabin se šlo za bezbrankového stavu.

Teprve po hodině hry padl úvodní gól. Smith Rowe se protáhl středem hřiště, přihrál Alexi Iwobimu a ten se střelou do rohu prosadil proti svému bývalému zaměstnavateli. Nutno podotknout, že z respektu své oslavy velmi mírnil. Souboj těchto týmů na stadionu Evertonu od roku 1959 neskončil remízou a tak se domácí fanoušci už začínali strachovat o výsledek.

V 81. minutě vyslal Sean Dyche na hřiště žolíka Beta a ten se odvděčil nejlepším možným způsobem. Ve čtvrté nastavené minutě cíleně tečoval volej Ashleyho Younga, který zaplul za bezmocného Bernda Lena a po 65 letech tak diváci v Goodison Parku viděli remízu mezi Evertonem a Fulhamem.

Více informací k zápasu

Manchester City - Southampton FC 1:0

26.10.2024 16:00

Góly: 5. Erling Haaland

Manchester City zvítězil v devátém kole Premier League 1:0 nad Southamptonem. Citizens tak prodloužili ligovou neporazitelnost na neuvěřitelných 32 zápasů. Erling Haaland, jenž se v týdnu dvakrát prosadil do sítě pražské Sparty, rozhodnul utkání již v páté minutě. Předtím se přitom norský gólostroj zasekl, tři předchozí ligové duely se totiž nedokázal prosadit.

Pro Southampton byl střet s Manchesterem City vždy obtížným úkolem. To bylo hostům důrazně připomenuto během pěti minut, kdy se prosadil Haaland, jenž se trefil zblízka po přihrávce Matheuse Nunese. Krátce poté, co se postaral o úvodní gól, se Nunes málem stal sám střelcem. Chyběly mu centimetry, aby svůj první ligový start oslavil tím nejlepším možným způsobem, když z hranice pokutového území přestřelil. Southampton se mohl velmi snadno zhroutit, když tak brzy prohrával, ale stejně jako Sparta se po zbytek poločasu odhodlaně bránil.

Druhý poločas však nepřinesl žádnou změnu tempa a během několika minut po výměně stran mohl vedení Citizens pojistit Phil Foden, jeho pokus ale prosvištěl o těsně vedle. Druhý gól se zdál být otázkou času a měl také přijít, když Savinho po křídle našel na vzdálenější tyči Haalanda, ale ten z několika metrů neuvěřitelně minul. Stejné duo krátce po hodině hry kombinovalo znovu, ale výsledek byl stejný, protože Haalandova hlavička nebyla vůbec vydařená.

Nakonec se City bez problémů dočkalo jedenáctého vítězství z posledních patnácti vzájemných střetnutí v nejvyšší soutěže proti Saints. Situace pro Southampton stále vypadá poměrně bezútěšně, kouč Russell Martin tak zůstává jedním z favoritů na prvního vyhozeného manažera v Premier League v sezoně 2024/25.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Wolverhampton Wanderers 2:2

26.10.2024 16:00

Góly: 45. Danny Welbeck, 85. Evan Ferguson - 88. Rayan Aït Nouri, 90+3. Matheus Cunha

Wolverhampton předvedl v devátém kole anglické Premier League na hřišti Brightonu skvělý počin, když ještě v 87. minutě prohrával o dvě branky, nakonec však po dvou gólech v závěrečných minutách ukořistil bod za remízu 2:2. Poté, co šli domácí do vedení po brankách Dannyho Welbecka a Evana Fergusona, v 88. minutě nejprve snížil Rayan Aït-Nouri, a ve třetí minutě nastaveného času zajistil Vlkům fantastický bod Matheus Cunha.

Očekávání na Amex Stadium byla vysoká, hosté se totiž před utkáním nacházeli na spodku tabulky. Brzy se ale ukázalo, že bude potřeba trpělivost, domácí totiž nedokázali převahu přetavit v góly. Ve skutečnosti to byli hosté, kdo si vypracoval první šanci, když Cunha zpětnou přihrávkou na hranici pokutového území našel nabíhajícího Tommyho Doyla, ale záložník vystřelil vysoko nad.

Od té doby to byli Seagulls, kdo dominoval. Carlos Baleba tvrdým volejem ze 30 metrů našel jen místo, kde byl připravený brankář José Sá. Už to vypadalo, že se do šaten půjde za bezbrankového stavu, těsně před přestávkou ale domácí udeřili. Slabý výkop hostujícího brankáře posunul Ferdi Kadioglu k Georginiovi Rutterovi, který přesně našel Welbecka, a ten poslal Racky do vedení.

V druhém poločase se tým Garyho O'Neila zlepšil díky střídání Pabla Sarabii a Carlose Forbse, Jörgen Strand Larsen ale hlavičkoval pouze do Barta Verbruggena v brance Brightonu. Od té chvíle se hra změnila v napínavou záležitost, v níž ani jeden z týmů neměl trvale navrch a ani jeden z brankářů nebyl donucen k jakémukoliv důležitému zákroku.

Brighton v této sezoně neinkasoval v posledních 15 minutách žádného zápasu Premier League ani jeden gól, takže do závěrečné fáze zápasu vstoupil sebevědomě. Zdálo se, že je rozhodnuto, když Ferguson chytrým zakončením navýšil vedení svého týmu, ale Aït-Nouri z bezprostřední blízkosti snížil poté, co Brighton neuhlídal rohový kop. Ve zběsilém závěru domácí promarnili útočnou situaci čtyři na jednoho a byli za to potrestáni, když Cunha po odraženém míči zajistil svému týmu bod za remízu.

Více informací k zápasu

Brentford FC - Ipswich Town 4:3

26.10.2024 16:00

Góly: 44. Yoane Wissa, 45+1. Harry Clarke (vl.), 51. Bryan Mbeumo (pen.), 90+6. Bryan Mbeumo - 28. Sammie Szmodics, 31. George Hirst, 86. Liam Delap

Hráči Brentfordu zvítězili v devátém kole Premier League, když doma přestříleli tápající Ipswich 4:3. Hosté přitom vstoupili do utkání lépe, po půlhodině hry dokonce vedli o dvě branky. Poté se ale o slovo přihlásil dvougólový Bryan Mbeumo, jehož rozhodující zásah přišel v šesté minutě nastavení.

Domácí otevřeli skóre v každém ze svých šesti předchozích zápasů v PL, ale v úvodní fázi tohoto duelu se jim nedařilo. Svěřenci Kierana McKennyho vypadali na začátku zápasu nebezpečněji a nakonec to dokázali tím, že dvakrát udeřili v rozmezí dvou minut na přelomu 30. minuty. Nejprve Kalvin Phillips vyslal přihrávku na útočníka George Hirsta, který řádně vysunul Sammieho Szmodicse, irský reprezentant se střelou k tyči nemýlil. Následně se trefil sám Hirst, když skvěle přehodil Marka Flekkena poté, co ho Conor Chaplin vybídl přihrávkou za obranu.

Včely byly ohromeny a výkonnostně se zasekly. Flekken zabránil v tom, aby Brentford prohrával o tři góly, když skvělým zákrokem odmítl Szmodicse. První střela na branku hostů přišla ve 44. minutě, kdy se prosadil Yoane Wissa poté, co jej našel Vitaly Janelt v pokutovém území. Stejně jako hosté, i Brentford udeřil o pouhé dvě minuty později. Postaral se o to opět Wissa, nakonec si ale Harry Clarke připsal vlastní gól poté, co selhal ve snaze odbavit míč. Skvělý začátek se pro Ipswich rychle pokazil, s koncem prvního dějství byli jeho hráči vděční za hvizd sudího.

Po výměně stran však nedošlo k žádné změně tempa a Včely se během pouhých šesti minut prosadily z pokutového kopu. Clarkův neohrabaný zákrok na Keana Lewise-Pottera byl původně posouzen jako zákrok mimo pokutové území, ale videorozhodčí zasáhl a udělil pokutový kop, který Mbeumo s jistotou proměnil. Nezdálo se však, že by svěřenci Thomase Franka polevili. V cestě jim stál pouze Arijanet Murič v brance Ipswiche. V 69. minutě byl vyloučen Clarke po druhé žluté za opětovné podražení Lewise-Pottera.

Murič pak udržel svůj tým ve hře fenomenálním zákrokem, kterým odmítl Damsgaarda. Tento moment se ukázal jako klíčový, protože Ipswich zcela proti chodu hry vyrovnal. Leif Davis našel centrem z levé strany střídajícího Liama Delapa, který se skvěle prosadil. Zdálo se, že tím bude skóre završeno, ale s tím nesouhlasil Mbeumo. Jeho nekompromisní střela v úplném závěru rozhodla o triumfu domácích.

Více informací k zápasu

Aston Villa - AFC Bournemouth 1:1

26.10.2024 16:00

Góly: 76. Ross Barkley - 90+6. Evanilson

Aston Villa nedokázala udržet těsné vedení a s Bournemouthem na svém hřišti remizovala 1:1. Přesto však svěřenci Unaie Emeryho nemusí věšet hlavy, stále jsou totiž od 24. srpna neporaženi ve všech soutěžích.

Aston Villa potvrzovala roli favorita od úvodních minut. Amadou Onana zblízka nevyzrál na Marka Traverse. Krátce nato nebyl uznán gól Johna McGinna, jelikož Ollie Watkins v předcházející pasáži nedokázal udržet balon na hřišti. Bournemouth v první půli zahrozil vážněji jen jednou skrze Justina Kluiverta, střelu z dálky si však v klidu pohlídal Emiliano Martínez.

Tlak domácích přetrvával i ve druhém poločase. Pokus Youriho Tielemanse zblokoval Ryan Christie. Poté se znovu blýskl Travers, když v rychlém sledu vychytal Paua Torrese i Watkinse. Villains se přeci jen dočkali, když střelu Leona Baileyho doklepl do sítě Ross Barkley.

Fanoušci domácích již začínali slavit, jelikož vzhledem k průběhu utkání nikdo neočekával, že by hosté ještě se zápasem něco udělali. Jenže v šesté nastavené minutě si postavil přímý kop Marcus Tavernier a jeho centr usměrnil k zadní tyči Evanilson, čímž celý Villa Park ve vteřině utišil. Nic dalšího se nestalo, jelikož se jednalo o úplně poslední akci zápasu.

Více informací k zápasu

Leicester City - Nottingham Forest 1:3

25.10.2024 21:00

Góly: 23. Jamie Vardy - 16. Ryan Yates, 47. Chris Wood, 61. Chris Wood

Leicester nedokázal navázat na dvě po sobě jdoucí vítězství a na King Power Stadium prohrál s Nottinghamem 1:3. Utkání 9. kola Premier League domácí ztratili ve druhém poločase, v němž se hned dvakrát prosadil Chris Wood.

Liškám patřil začátek zápasu, nicméně všechno utnul Ryan Yates, který se po chybě Jamese Justina dostal ke střele z pravé strany a překonal Madse Hermansena. Pouhých sedm minut poté však od rohového praporku vyslal dlouhý centr Harry Winks a čtvrtým gólem v sezoně se prosadil Jamie Vardy.

Nottingham se pokoušel ještě do poločasu zvrátit vedení zpět na svou stranu, Nicolase Domíngueze však zblízka vychytal Hermansen. Zkraje druhého poločasu už domácí gólman úspěšný nebyl. Elliot Andersen poslal přihrávku novozélandskému ostrostřelci Chrisi Woodovi, který se rychle otočil a naprosto přesně zamířil po zemi ke vzdálenější tyči.

Hostující celek byl od tohoto momentu naprostým pánem na hřišti. Zmar Lišek umocnil Wout Faes, který si nedokázal poradit s dlouhým míčem, který nechal propadnout za svá záda, kde se k němu dostal Wood a svým sedmým gólem v sezoně upravil na 1:3 z pohledu domácích. Hosté měli ještě sérii šancí a klidně mohli vyhrát i vyšším rozdílem, nicméně ani jedna z nich neskončila v síti. Nottingham tak pokračuje ve své spanilé jízdě a minimálně do zápasů svých konkurentů se udrží na krásné páté pozici.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Manchester City
9
7
2
0
20 : 9
23
2
Liverpool FC
9
7
1
1
17 : 5
22
3
Arsenal FC
9
5
3
1
17 : 10
18
4
Aston Villa
9
5
3
1
16 : 11
18
5
Chelsea FC
9
5
2
2
19 : 11
17
6
Brighton & Hove Albion
9
4
4
1
16 : 12
16
7
Nottingham Forest
9
4
4
1
11 : 7
16
8
Tottenham Hotspur
9
4
1
4
17 : 10
13
9
Brentford FC
9
4
1
4
18 : 17
13
10
Fulham FC
9
3
3
3
12 : 12
12
11
AFC Bournemouth
9
3
3
3
11 : 11
12
12
Newcastle United
9
3
3
3
9 : 10
12
13
West Ham United
9
3
2
4
13 : 16
11
14
Manchester United
9
3
2
4
8 : 11
11
15
Leicester City
9
2
3
4
13 : 17
9
16
Everton FC
9
2
3
4
10 : 16
9
17
Crystal Palace
9
1
3
5
6 : 11
6
18
Ipswich Town
9
0
4
5
9 : 20
4
19
Wolverhampton Wanderers
9
0
2
7
12 : 25
2
20
Southampton FC
9
0
1
8
6 : 19
1

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (216)

Přidat komentář
johnnie_boy

Woodinho

Reagovat
Salfovic

Změna na lavičce Nottinghamu Forest útočníkovi Chrisu Woodovi prospěla. Pod Portugalcem Nunem Espíritem Santem má od jeho jmenování v prosinci loňského roku na kontě už 16 gólů. Více jich za tu dobu v Premier League stihl jen Erling Haaland (18)

Reagovat
EZ

Navyse sa od vtedy brutalne msti svojim byvalim klubom na ich vlastnej pojde. Tri zapasy na pode jeho byvalich zamestnavatelov:

Newcastle 3x goly

Burnely 2x goly

Leicester 2x goly

Reagovat
johnnie_boy

Reagovat
Freedo

Reagovat
dantetomas
Reagovat
VTID94

Nottingham

Reagovat
MoonKnight

Zítra souboj o vyhazov. Jestli Lope s tím jeho fotbalem porazí United, tak už to bude opravdu neskutečný ponížení pro United a Ten Haga.

Reagovat
$dolar$

Remiz a oba spoko.

Reagovat
Unai

Reagovat
Salfovic

re: všichni spokojeni

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Ladas321

Reagovat
andkoo

ak si dobre pamatam, tak v poslednej dobe si na nas Moyes parkrat vyslapol, uvidime co vymysli Lope...ale ETH nevie dobre rotovat, tak cakam, ze fyzicky bude na tom West Ham lepsie a nas dnes pritlacia

Reagovat
Bayern +

Hra sa zajtra.

Reagovat
hodoňa

Ale tlačí nás už dnes.

Reagovat
andkoo

Nj, veď hrali sme vo štvrtok

Reagovat
Busby babes

naposledy jsme na WHU vyhrali v zari 2021

Reagovat
Seydou Doumbia

Hollander hrozný zakončení, ještě že mu triple C dal kamoš a ne já.

Reagovat
Neutron

Ale ved…Haaland sa presadzuje iba proti slabym superom!!!

Reagovat
Unai

ETH Stick to the plan and bounce back!

Reagovat
jenage

Snad tam ETH vydrží do zápasu s Plzní, Plzeň potřebuje nějaké easy body.

Reagovat
John Obi Mikel

Důležitá výhra dneska

Reagovat
Busby babes

Prvni polocas super, druhej tragedie. Kdyz nedame ty sance, co jsme meli, tak je to tezky. v polocase to melo byt minimalne 3:0 a byl klid.

Druhej polocas zase nase klasika, coz proti takhle spatnemu WHU je sileny. Penalta... nevim no, nejdriv jsem to tam vubec nevidel proc by to mel pisknout, pak je tam teda videt, ze ho trefi do holene, ale zas to vypada, ze prvni trefil balon... porad mi to prijde primarne srazka dvou hracu... ale obhaji si to.

Tyden, co nas nikam neposunul. 14. misto, to by uz INEOS mel zacit resit, neni tam zadne zlepseni. obcas mame usek zapasu kdy to je ok nebo dobry, ale pak zas prijde vybuch. Tohle nema cenu dal prodluzovat.

Reagovat
Busby babes

https://x.com/AdamCrafton_/status/1850565481087816148

What’s the VAR doing getting busy for that West Ham penalty? Very soft and not in line with the higher bar approach we’ve seen this season

v tomhle by mel Crafton ale pravdu. PL celej rok rika high bar a pak tohle? divny. ale tak co uz no.

Ve vysledku mame to same co pred VARem, jen se to stesti/smula deje v jinych situacich. Pokrok nezastavis.

Reagovat
Busby babes

Ten Hags last act as United manager should be to go all out on Michael Oliver and VAR in his post match. Go big and then go the fuck home.

ale aspon je twitter vtipnej.

Reagovat
Ranoth

treba ho podporit este par posilami a ono to pojde, treba ostat pozitivny btw preco stale nehrava Ugarte ?

Reagovat
O.Giroud

Miky Mora nič moc, bez Sona je proste Tottenham nuda

Reagovat
jk

Tohle nebylo Sonem. Týmový výkon naprosto otřesný. CP je doma silný, ale takhle připosraně sme venku hráli naposled minule proti Brightonu.

Reagovat
O.Giroud

a to zrovna CP bol dosť v kríze na to aby sa hralo tak priposrane

Reagovat
jk

Jj. Ale vletěli na nás a skvěle jim to fungovalo. Fotbalově to i od nich bylo nic moc, ale prostě fyzicky a psychicky nás úplně zničili.

Dneska je to nějaké zmrtvýchvstání úplných zpufalců, viz WHU

Reagovat
bbbauch

7 bodu na sestup, zatim jsme safe

Reagovat
Busby babes

a prumer na 46 bodu, to by melo stacit.

Reagovat
jk

Díky za to malé utěšení, že vždycky může být ještě hůř.

Reagovat
Busby babes

Fun Fact: The last season we got relegated in 1973/74 we got 11 points from our first 9 games.

Today, we have 11 points from our first 9 games.

ale mozna bych se teda jeste neradoval

Reagovat
zidane78

Reagovat
iamek

Kdy hodlá ineos to tupé plesate hovado řešit? Ten tým momentálně na lepší pozici v tabulce proste nemá. EL to stejne, v týdnu nás vyřadí Leicester a je po sezóně na začátku listopadu. Mrdky

Reagovat
avicii

Reagovat
O.Giroud

ta pozri čo nedal Dalot a potom taká nešťastná penalta, PL no není lahké vyhrávať

Reagovat
SunFells

@OptaPaolo

7 - Nessun giocatore ha fornito più assist di Nuno Tavares in questa stagione nei maggiori 5 campionati europei: 7, al pari di Bukayo Saka. Super.

Reagovat
Wazza228

Naprosto promarněná příležitost od vedení přes repre pauzu. Zbytečně se prodlužuje trápení. Vyhodit ETH, dosadit interim Ruuda / Oleho a do ledna snad někoho sehnat.

Reagovat
Salfovic

Kdy hraje ManU v Plzni? Má předtucha, že Koubek zatlačí ten Hagovi oči, se zdá být teď dost v ohrožení.

Reagovat
jenage

Až 12.12.

Reagovat
Mimalu

ta penalta pro West Ham dobře z prdele vytažená, tam nebylo nic, kvůli čemu by měl VAR intervenovat

Reagovat
Busby babes

Reagovat
vceradnesazitra

To za co se pískají penalty v poslední době, to je šílený. Ti dementi za varem úplně zkurvili fotbal, už se na to nedá koukat.

Reagovat
Salfovic

Hlavně ten hráč padal po šlapáku od spoluhráče. Asi si popletli nohy

Reagovat
Salfovic

Ale až teď jsem si všiml, že ve stejné situaci mohli písknout penaltu za Lindelofovo držení, a byla by daleko jasnější. (čas 0:12)

https://caulse.com/v/87503

Reagovat
Busby babes

lol, za tohle? to by bylo jeste smesnejsi nez to, za co ji realne piskli.

Reagovat
Salfovic

Tak ještě si mohli vybrat Dalotovo držení v čase 0:23, to je ještě jasnější

Reagovat
Busby babes

to je hodne chytani se stebla. takze penalta za neco, co toho hrace ani nezbrzdilo a sel pak volne po mici?

Reagovat
John Obi Mikel

Přežije to ETH?

Reagovat
Busby babes

nemel by, ale your guess as good as anybodys...

Reagovat
Beči

West Ham zkušeně splnil roli favorita

Reagovat
vitasrp

Strašně důležitá výhra, bylo hrozně potřeba ten závěr ustát.

Od 65. minuty asi náš nejhorší výkon v sezóně, neměli jsme klid, kombinaci, rozehrávku, odražené míče, brejky, fakt skoro nic

Sanchez je hrozná kalamita, fakt mě zajímá, jak dlouho to s ním klub vydrží. Já byhc prostě potřeboval, aby brankář dodával týmu klid, já z něj naopak cejtím totální nervozitu. A dneska k tomu snad nedal jedinej přesnej dlouhej míč.

Jinak teda ale baví mě Maresca, jak furt vymýšlí, mění, připravuje zajímavý variace. Dneska Palmer v levém meziprostoru se vyplatil náramně, gól plus ta rozehra před prvním gólem naprosto světová. A vůbec celý ten plán, kdy jsme využívali horšího vystupování stoperů, byl super.

Jenom teda zase 7 žlutých karet, to je neskutečný. Já tam reálnně viděl tak 2-3 fauly na kartu, zbytek je fakt taženej z úplný prdele a to, co rozhodčí pŕedváděl v posledních 15 minutách, to bylo úžasný. Ten podle mě vůbec netušil, která bije, ještěže to nějak kardinálně neposral ani na jednu stranu.

Reagovat
Miguel19

Ubojované.

Druhé půle směrem dozadu lepší, byla tam snad jenom ta akce Isaka, což byl pro mě prostě faul. Naštěstí se to nemuselo řešit. Naprosto tragické řešení od Isaka.

Palmera už nemá cenu zmiňovat.

Musím pochválit Jacksona. Od loňské sezony udělal obrovský pokrok.

Neto dnes mnohem lepší jak Sancho. Škoda té tyčky. James po zranění v pohodě. Jenom škoda, že nejspíše nebudou využívaný jeho přednosti. Ale hlavně, ať je zdravý.

Jinak musím zmínit Joelingtona. To je neuvěřitelně fyzicky nadupaný hovado. Tam proti němu neměl dnes od nás nikdo šanci mu vzít čistě balon. Snad jednou jenom Caisedo...

Reagovat
oli9

Za 9 zápasů skóre 8:11 Tpc

Reagovat
Busby babes

mame o gol vic nez Chris Wood.

Reagovat
Jesfey

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Salfovic

Chelsea předloni soupeřila s Haalandem a vy letos s Woodem, zase jste ji trumfli

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
avicii

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hachim Mastour

Ďalší dôvod, prečo neznášať Loserpool

Reagovat
SunFells

Reagovat
Gunner14

Tak Liverpool nemůže za to, že rozhodčí v PL jsou totálně mimo každý víkend.

Za mě respekt, že dokázali vůbec dohrát zapas, potom co tam malém Trent zemřel, to bych já asi nedokázal

Reagovat
vladis271

Reagovat
avicii

Reagovat
Hachim Mastour

to neriešim, len hovorím, že sú to naši rivali už XY rokov, ktorí nás obrali o veľa bodov

Reagovat
Pony Slaystation

přesně, viz ta ruka Odegaarda minule, oh wait...

Reagovat
Gunner14

Však teď nás neporazili ani jednou z posledních 5 zápasů v lize. Bilance 2-3-0 s tím, že ve všech 3 remízách jsme byli ve vedení my. Určitě k ním mám mnohem menší averzi, než k rychlokvaškám City a Chelsea nebo rivalita Tottenham a United. Fans tady vůbec neřeším

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Gunner14

Škoda, bohužel nedokážeme nahradit tolik absencí. Saka ukázal jak moc na něm stojí celá naše hra, neskutečný hráč.

Jinak Trent za to, že přežil

Reagovat
masly008

Ještě bych počkal, možná bude muset na nějaké vyšetření kvůli vnitřnímu zranění

Reagovat
SunFells

Tak či tak zůstal na hřišti, ne jako padavky Gabriel s Timberem.

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
martin.b

Divnej zápas, oslabenější Arsenal jsme mohli na jejich hřišti těžko chytnout a stejně jsme si nezasloužili ani bod... Taylor to tentokrát kurvil spíš v náš prospěch a i díky tomu máme cennej bod z venku, ale teda výkon a celkovej herní projev dost divnej

Reagovat
vladis271

Reagovat
avicii

Nesúhlasím ze sme si to nezasluzili, by ma zaujímalo v com bol Arsenal lepší

Reagovat
martin.b

a lepší hodnotíš podle čeho ? v poslední třetině hřiště jsme byli marní, jedinou naší hrozbou představovali max standartky, na větší ohrožení brány jsme se vyjma jednoho brejku v druhé půli nezmohli, Arsenal měl dvě akce zakončené Jesusem, hodně spornej zákrok na Martinelliho a faul Merina před golem Jesuse.

Reagovat
avicii

Lepší sme neboli to pripúšťam, ale stále beriem ako dôležitý faktor ze Arsenal hral doma, a 45 minút hlavne bránil...

Reagovat
J0EL

Logicky ak vyhravas s konkurentom tak sa hnat dopredu velmi nemusis navyse ste boli marni vpredu, tak vyzeralo, ze nam to bude v pohode aj stacit

Reagovat
avicii

Reagovat
vladis271

Lenze tie nase utoky boli strasne neefektivne.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
J0EL

Reagovat
fenixLFC

Ved to bol jasny remizovy zapas, v prvom polcase hral arsenal, v druhom my. Suhlas ze s oslavenym arsenalom sne mali vytazut viac, ale ani my sme nemali plnu zostavu. Bod z tretieho najtazsieho zapasu v lige je fajn

Reagovat
martin.b

Mě jen sere, že jsme hráli s nejvíc hratelným Arsenalem, ještě na jejich hřišti a svým divným výkonem bez 100% zápalu uhráli bod spíš se štěstím

Reagovat
Sony26

Co Arsenal, byla jejich ztráta zase práce rozhodčích nebo měl Liverpool jen štěstí?

Reagovat
masly008

odpověď máš hned nad sebou.

Reagovat
Sony26

Mate mě ale odpověď kolegů hned níže pode mnou :- (

Reagovat
vladis271

Samozrejme, ze rozhodcovia.

Reagovat
LFCreds

Bod dobrý, ale škoda, že po druhom góle sme prestali s tlakom a nedorazili sme ich. Remíza zaslúžená pre oboch

Reagovat
Edgewalker

No snad to čtvrté místo ukopeme Letos se mi to vůbec nelíbí, hodně hráčů z formy, hodně zraněných, hodně červených... dnes druhý poločas opět na facku, hrozný výkon.

Reagovat
Gunner14

Si spadl z višně ne?

Reagovat
SunFells

To byla sekvoj

Reagovat
Gunner14

5 bodů za City po takovým losu a s takovou marodkou a borci tady ztrácí hlavy, jak kdyby je Kai málem sejmul

Reagovat
Edgewalker

Tu si schovej, až začnu blouznit o evropské lize.

Reagovat
Edgewalker

Každý zápas buď zranění nebo červená, začínám to vidět černě Ale vážně, věřím že se to otočí, stále jsme ještě na začátku.

Reagovat
O.Giroud

možno bude stačiť aj 5.

Reagovat
Salfovic

Pokud nebudou páté slepice, tak stačit určitě bude.

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Rohlíček

Nejhure 3. v suchem triku. Druhy polocas souhlas, zas zbytecne pasivni pristup.

Reagovat
stiflerovamama

Arteta tento zdržovací hnoj ako proti City ide hrať aj doma za stavu 2:1

No každopádne druhý polčas sa to otočilo a boli sme lepší, bod je dobrý aj keď možno trošku škrie, že sme mohli využiť tie zmeny Arsenalu aj na 3 body. Ale chýbalo mi od nás ešte viac sebavedomia a niekto kto by to na seba zobral.

Darwin pekne vyriešená asistencia ale stále mám pochybnosti či toto má byť top hrot za 90 mil. Strašne mi napríklad dvíha tlak, keď kombinujeme na krídle, je priestor zacentrovať a on sa ponúka do kombinácie v rohu 16ky namiesto toho, aby bol v pokutovom území.

Reagovat
vladis271

My sme snad pozerali ine zapasy.

Reagovat
avicii

Reagovat
Hachim Mastour

že zdržovací. gól ste dali z protiútoku. však sme do vás bušili, že ste nemali šance. radšej sme mali brániť

Reagovat
avicii

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Miguel19

Arsenal created just 0.05(xG) while they were leading between the 43rd and 81st minute.

Totální bušení.

Reagovat
avicii

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
masly008

Není to sarkasmus?

Reagovat
icemike

Hachin Mastour created Just 0.05 (sarcasm) while he write this post between 19:40 and 19:43

Reagovat
fenixLFC

Az na to ze darwin nestal 90 mega. Ked bude stat 90 mega tak vies ze sa musel oplatit

Reagovat
vladis271

Fuj. Zlaty bod. Nezasluzime si ho.

Reagovat
Rohlíček

Vzdyt byl Liverpool cely druhy polocas lepsi, jak jako nezaslouzi?

Reagovat
Gunner14

A z čeho by ty góly dali? Hráli lépe, ale my jsme tam dohromady měli mnohem lepší šance, které jsme nedali

Reagovat
Rohlíček

To je druha vec, pokazdy kdyz jsme se rozhodli zautocit, tak vypadal Liverpool zranitelne, bohuzel toho bylo trapne malo druhy polocas + Martinelli je lopata a jeho finalka je na urovni hrace MSFL.

Reagovat
Gunner14

je třeba hledat levé křídlo q Martinelliho pomalu remodelovat na útočníka

Reagovat
Hachim Mastour

Martinelli je útočník remodelovany na krídlo

Reagovat
avicii

Reagovat
avicii

Zaslúžime... neviem prečo by si Arsenal zasluzil 3..

Reagovat
EL Gringo

Asi za to zdržovanie od 60. minúty

Reagovat
avicii

Hm celkom ma prekvapuje ako svojich hodnotia fans Arsenalu, tu sa niekto vyjadril po polčase ze ci sme taky tragedi celu sezónu, tak sa pýtam ci bol druhý polčas hodný tohoto Arsenalu, doma iba brániť... absolútne zaslúžene sme vyrovnali a dovolím si tvrdiť ze ak mal dat niekto ten tretí tak my, keď si zhrniem zápas tak Arsenal mal lepších 30 minút samozrejme v našej hre bola kopa nedostatkov, ktoré treba napraviť

Reagovat
masly008

jen dotaz? Z čeho by jste ten gol jako dali?

Vždyť i ten 2 gol byl z brejku.

Do plných jste byli úplně marní.

Reagovat
avicii

Vy ste boli marmy aj do otvorenej obrany...

Reagovat
Golasso

Reagovat
masly008

však v poho, marní a stejně jsme vám dali 2 kusy.

Reagovat
avicii

Presne to tak mame aj my ale hlavne som narážal na druhý polčas

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

Vy ste dali gol z brejku a standardky...uplne rovnako ako my

Reagovat
J0EL

Sakov gol nebol z brejku mali sme loptu a White ho nasiel.dlhym pasom.

Reagovat
fenixLFC

Rovnako ako trent darwina ktory to este nahral pred prazdnu diametralne ina situacia, len co je pravda

Reagovat
J0EL

Kriste Kde som pisal o Trentovi ja? Pravda je, ze ti poslednu dobu seriozne jeblo a ides tu neskutocne hovadiny

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Golasso

Vždyť jsme byli první poločas lepší a aktivnější. Druhý jste postupně získali na svoji stranu, ale jenom bránit? Wtf?

Reagovat
martin.b

a z čeho bychom ten třetí dali ? však jsme si nic nebezpečnýho nevytvořili... pískat to "City způsobem", mají ještě penaltu nebo uznanej gol na konci

Reagovat
avicii

To ale nemal ani Arsenal... neviem prečo sa za rovnaký výkon oboch tímov Liverpool hani a Arsenal chváli...ved preboha HRALI DOMA

Reagovat
martin.b

ano hráli doma, ale byli dost oslabeni a na jejich hře to bylo dost znát, spíš než hanění jde o mrzení z nevyužité příležitosti, která mohla v klidu přerůst v prohru

Reagovat
avicii

Ako hej, bod dobrý ale na veľké oslavy to samozrejme neni..

Reagovat
LFCreds

V čom oslabení? Zo základu im chybál od začiatku Odegaard a Saliba, nám Alisson a Jota, píšeš tu, akokeby im chýbalo pól základu

Reagovat
Golasso

Jak už tu někdo psal, před zápasem bych bod bral, ale bez zranění poloviny obrany bychom to pravděpodobně dotáhli na výhru, takže docela zklamání ...

Saka, White top. Příjemně překvapili Merino a Trossard, který si snad poprvé dobře věděl rady s balonem i mimo okolí soupeřova vápna.

Reagovat
Gunner14

Partey byl taky super kromě toho rohu

Reagovat
masly008

vždyť ten roh byl prodloužený, to máš pak fakt těžké a hlavně odtlačit Dijka taky není jen tak.

Reagovat
Gunner14

Jako chápu co myslíš, ale i tak mi přijde, že tomu teda moc nedal a v podstatě zamzrl

Reagovat
Golasso

Jo ten byl taky dobrej . Akorát ho tam teda párkrát vykoupali strašně soupeřovi útočníci a často pomalu dostupoval. Těžko mu to ale vyčítat mimo pozici.

Reagovat
Rohlíček

Partey prekvapil, jednou mu tam Diaz zahral na housle, ale jinak skvele odmakany, odbraneny.

Reagovat
Golasso

No, jednou ... párkrát tam působil jak Biden na mítinku, jak se motal mimo pozici při kombinaci Live.

Reagovat
jk

Ta zraněná polovina obrany co by pravděpodobně zajistila výhru je teda Calafiory, Tomiyasu, Tierney jo?

Reagovat
Golasso

+ v zápase Timber a Gabriel.

Reagovat
jk

Uff. Tak to ste fakt trochu v prdeli jeslti je to vážný.

Reagovat
Nizzie

Zase za debila

Reagovat
Raff81

V současným rozpoložení je bod s dobře hrajícím Poolem asi ok.. nicméně škoda, že sme dvakrát přišli o vedení ..btw co přesně rozhodčí pískal před tím gólem v nastavení? Bylo to takový došmodrchaný, ale co tam bylo podle pravidel špatně?

Reagovat
masly008

Tvl ještě že Poborák už nedělá do fotbalu.Ty názory tam fakt nebudou chybět.

Reagovat
guestikor

Podobný prubeh, jako s PSG (2:0) Prvni polocas v nasi rezii, druhy polocas zalezeme a cekame na vyrovnani... S PSG to vyslo, dneska ne. Nelibi se mi tahle Artetova opakovaná priposranost.

Reagovat
avicii

Reagovat
Golasso

Ve druhém poločase jsme odešli herně, ale tohle je velká přeháňka. V první půlce jsme se stahovali níž, abychom donutili Liverpool pressovat nahoře. Ve druhé půlce jsme byli logicky opatrnější, když jsme vedli, ale hráli jsme úplně normálně, dokud se nám nezačala sypat sestava.

Reagovat
oli9

Až teď se dívám to co předvedl Dalot dneska tpc na okrese by si z něho za tohle dělali po zápase všichni prdel... Ne tak v PL

Reagovat
JessePinkman

Arsenal nakonec nastoupil se Sakou, což je pro ně top hráč a bylo to znát (nedivil bych se, kdyby ho "uzdravili" jen pro tenhle zápas). Dal první krásnej první gól.

Liverpool vyrovnal po dobře zahraném rohu, aby na konec prvního poločasu inkasoval.

V druhé půli se Liverpool hnal za aspoň vyrovnáním, což se nakonec podařilo.

Pro Liverpool dobrej bod, pro Arsenal dva body ztráta, protože hráli doma. Na Anfieldu je snad porazíme. Arteta a spol. jsou opravdu nelíbivý tým.

Reagovat
avicii

Reagovat
Golasso

Tak ještě abychom se ti líbili vzhledem k tomu, jak se Live proti nám poslední dobou daří

Reagovat
JessePinkman

Nemám rád Artetu a Saku. To je největší problém.

Ale jinak Arsenal palec hore.

I když to stejně vyhrajou City.

Reagovat
Golasso

Jako Artetu ještě chápu, ale Saku?

Tak proti City je to těžké no, sám víš

Reagovat
JessePinkman

Saka je pro mě plačka, která si to sám sobě dělá horší, stejně jako např. Vinicius ve Španělsku.

Na druhou stranu jsou to výborní hráči.

Reagovat
masly008

tvl dát do stejné rovnice Saku a Vincka co se týče brečení je už moc.

Reagovat
JessePinkman

Pro mě tak akorát viz. níže.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
O.Giroud

Fuha, toto si Saka nezaslúžil. To si možno nikto nezaslúži

Reagovat
JessePinkman

Sám o sobě rád Saka přidržuje balón u nohy, tím pádem po něm obránci víc jdou, to se rovná, že ho několikrát i hnusně zajedou. Ale na druhou stranu to jsou občas normální zákroky a pláče tam jak stará kurva, aby jim to pak všem v nějakým nenápadným souboji oplatil a dál plakal, že on je ten ublíženej.

Reagovat
Nizzie

Třeba nemá rád simulanty no.

Reagovat
JessePinkman

Nemám rád plačky.

Reagovat
O.Giroud

Ja som mal rád Saku na LB či kde ho to dávali

Reagovat
fenixLFC

Co to je zas za narativ? V poslednych 6 sutaznych zapasoch je bilancia 2-2-2

Reagovat
Gunner14

Nějak ti to nevychází Blaženo

Reagovat
bbbauch

Z poslednich 6 souteznich 1x Arsenal W, 2x W Liverpool a 3 plichty

Reagovat
bbbauch

Tak ne, sem pica co neumi cumet do livesportu a pocitam i pratelak

Reagovat
Gunner14

Reagovat
J0EL

Reagovat
Salfovic

livesport je zlo

Reagovat
fenixLFC

Tebe nevychadza realita no

Reagovat
Gunner14

Tak ty žiješ v jiný realitě, tebe nezajímají ani fakta najdi mi posledních 6 soutěžních zápasů mezi Liverpoolem a Arsenalem, jsem zvědavý jak z toho dokážeš vycucat to tvoje 2-2-2. Šašek, který ani nepřipustí chybu, potom co ho na to někdo upozorní, ale to není nic nového u tebe bohužel.

Reagovat
O.Giroud

Tak logicky sú zrejme myslené zápasy v lige, kt. berieš trochu inak

Reagovat
fenixLFC

Ligove tak vychadzaju taktiez

Reagovat
O.Giroud

A jo ja som si to poplietol s tým čo tu písal Gunner o posledných 5 zápasoch v lige čo je 2-3-0

Reagovat
Gunner14

Tak tady mistr to asi bere z jeho fmka nebo neumí počítat

Reagovat
Gunner14

Ani ty ligové ti opět nevycházejí, ty realito pojď ještě do třetice, třeba ti to teď vyjde

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Giwdul

Co myslíš tou poslední dobou? Od 2019, kdy k vám přišel Arteta, jste Liverpool v lize porazili pouze 3x, kdežto Liverpool Arsenal 5x. A nepočítám do toho poháry, to byste dopadli ještě mnohem hůř. Takže jestli tím, že se vám proti Live poslední dobou daří (nebo Live nedaří proti vám, to je jedno), myslíš to, že už nedostáváte bídu 4:0, 3:0 a hrajete s nimi vesměs vyrovnané remízové zápasy (z posledních 6ti ligových zápasů jsou 3 remízové, 2 vítězství a 1 prohra), tak souhlasím. V posledních letech se Arsenal Liverpoolu vyrovnal a dokazují to ostatně i výsledky v lize.

Reagovat
LFCreds

Reagovat
Luc-Luc

Já jsem měl taky radši Arsenal s Mustafim a Kolasinacem

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Nikikrew

Remiza zasluzena, druhy polcas sme sa rozhodli branit pri jednogolovom vedeni, co je samo o sebe velke riziko, ktore nevyslo. Prirodzene, pri znacnych absenciach hracov zo zakladu nemozeme cakat zazraky, ale ako inspirant na titul musime, najma doma, ukazat ovela viac. Skvely Konate vygumoval Martinelliho a Saka po zraneni odisiel.

Viac ako stratu bodov mrzia zranenia, najma Gabriela. Snad nic vazne, ale pri najblizsiach away zapasov na Newcastli a Chelsea bez nich budeme mat velke problemy.

Taylor je Taylor, bez komentara.

Reagovat
Salfovic

Nemáte někdo po ruce video s více záběry toho faulu Havertze v 90´ ?

Dík.

Reagovat
Nizzie

On piskl faul Kiwiora ne?

Reagovat
masly008

on ale nepískal faul Haverze, ale faul Riceho protože se pak rozehrávalo asi 3 metry před 16 a ne v 16 kde byl souboj Haverze.

Reagovat
Miguel19

Chelsea se stala prvním týmem v historii Premier League, který během jedné sezóny uviděl 6+ žlutých karet ve třech zápasech. Celková finanční částka za pokuty od anglické fotbalové asociace se v tuto chvíli vyšplhá na 150 tisíc liber.

Tak hlavně že dle Maresci nemáme problém s disciplínou

Reagovat
vitasrp

Tak ale některý ty karty, ty krávo, na to člověk nemá, co říct, krom toho, že hlavní sudí prostě musí být za každou cenu vidět.

Reagovat
Miguel19

Jasný, je tam ten zápas s Cherries, kde to byla Taylor show, ale stejně. Není to náhoda, pokračuje to druhou sezonu, to už nelze svádět na sudí.

Dneska zase 6 karet + Maresca, z čehož asi jenom jedna pro Laviu nevím za co byla. Jinak vše správně.

A prostě se to evidentně v klubu neřeší.

Reagovat
vitasrp

To není jenom s Cherries, to je prostě i s Nottinghamem, kde frajeři zaprasí a dopadne to dvěma kartama pro hráče Chelsea a jednou pro hráče Nottinghamu. I dneska ty karty - pro Sancheze za co? Že mu jednou trvalo rozehrát o pět vteřin dýl? Maresca karta za co? Že se chytal za hlavu a dělal divadlo, když sudí předvedl totálně nepochopitelný verdikt? Nkunku taky karta kvůli tomu, že si sudí vycucal faul z prstu a pak posunul balón o 10 cm - ale tady aspoň ten balón fakt posunul valnou chvíli po písknutí, tak oukej, tohle klidně trestejte

Je moc hezký, co si sudí vzali před sezónou do hlavy. Ale reálně z toho dělají šílenej mariáš, dávaj karty za kopnut do míče, který následuje půl vteřiny po hvizdu a podobný totální nesmysly, hrozně se mi to nelíbí. Pak má 7 lidí z každýho týmu kartu, přitom jsou v zápase v součtu 4 zákroky na kartu, no nevim prostě.

Reagovat
vitasrp

Ale jako jo, minimálně to posraný kopání do míčů by se mělo řešit, tam je třeba to utnout. Ale to, že se spoluhráči zastanou hráče, to mi neva, to tak bejt tak nějak musí + některý ty karty za reakce, to mi od sudích přijde totálně ujetý.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Luc-Luc

Dobrej bod z venku. Zasloužená plichta. Arsenal brání dobře a dát jim dva góly je hodně dobry. Slot

Reagovat
masly008

Už jsme dostali 10 golu, takže to není žádná sláva.

To vy máte nejméně obdržených golu v lize.

Reagovat
Londoner

Největší chyba současného Arsenalu je připosranost Artety, ten těch bodů zajebe ještě dost a kvůli tomu se obávám, že ten finální krok prostě nikdy nezvládne. A samozřejmě Kiwior, ten je i na tribunu otřes…

Příští kolo na Newcastle, tam taky výhra určitě nebude

Reagovat
kitas

Absolútne nechápem prečo neplatil gól Arsenalu na 3:2. Kde tam bol nedovolený zákrok ? To že Rice prehlavičkoval Szoba a bol asi meter nad ním predsa nemôže byť faul.

Reagovat
lofin9

To nechape asi nikto okrem toho plesateho potrata a neudelenu penalta na Martinelliho mi tiez hlava neberie

Reagovat
bbbauch

Kiwior?

Reagovat
kitas

Vlastne áno

Reagovat
EL Gringo

Však nikto z hráčov Liverpoolu pri dorážke hráča Arsenalu už dávno nehral.. Takže keby Taylor nepiskol tak ci tak by tam boli pri dorážke hráči Liverpoolu.. Toto sa čudujem že vôbec rozoberate

Reagovat
kitas

Pekná blbosť, za prvé to nemôžeš vedieť a za druhé, nemal tam čo pískať, tá situácia mohla úplne v pohode skočiť gólom a že teda aj skončila...

Reagovat
Nikikrew

VAR by riesil aj Havertzov laket v tvari Konateho. Za mna spravne neuznany gol celkovo, samozrejme Taylor odpiskal nezmysel na Kiwiora

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Busby babes

https://x.com/Trolliverr/status/1850626634464035217

We'll probs lose next week but our rivals all play each other so not too bad

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele