Premier League - preview 1. kola: Do sezony vstoupí poslední duo

11.08.2023, 08:44, aktualizováno 14.08.2023, 08:47
Previews
Casemiro (© AFP)

Poslední dva kluby čeká start do nové sezony anglické ligy. Manchester United hodlá znovu bojovat o Ligu mistrů, v pondělí večer se střetne s Wolverhamptonem.

Manchester United - Wolverhampton Wanderers

pondělí 21:00

Dohrávka úvodního kola nabídne souboj Manchesteru United s Wolverhamptonem Wanderers, u kterého několik dnů před začátkem Premier League skončil po neshodách s vedením klubu španělský manažer Julen Lopetegui.

Nizozemský manažer Erik ten Hag prožil na lavičce Man Utd úspěšnou první sezónu. Jeho svěřenci splnili cíl a konečným třetím místem si zajistili účast v Lize mistrů. Zároveň klub slavil triumf v Carabao Cupu, čímž dal aspoň trochu vzpomenout na úspěchy let minulých. Pro "Rudé ďábly" je však zisk jedné trofeje málo, na což určitě myslelo i vedení klubu, které v létě přivedlo několik zajímavých jmen.

Nejdříve v týmu skončil po 12 letech zkušený španělský brankář David de Gea a místo něj přišel z Interu André Onana. Zálohu posílil Mason Mount a do útoku MU získal dánského mladíčka Rasmuse Højlunda, jehož cenovka 72 miliónů liber vzbudila velký rozruch. Následovaly odchody Elangy, Freda, Tellese, Tuanzebeho a Jonese. Na přestupové listině se objevil i Maguire, který v současné chvíli jedná s West Hamem. Svěřenci Erika ten Haga střídali v přípravě horší výkony s lepšími a z osmi utkání vyhráli čtyřikrát, jednou remizovali a třikrát prohráli. Generálka na ligu se Red Devils úplně nepodařila a proti Bilbau pouze remizovali 1-1.

Do pondělního zápasu určitě nezasáhnou Diallo, Heaton, Henderson, Malacia a Martial. Nejistý je i start Højlunda, jenž stále nedoléčil poranění zad.

Wolverhampton v létě prodal několik klíčových hráčů. Portugalský záložník Rúben Neves zamířil do arabského Al-Hilalu, zatímco stoper Nathan Collins přestoupil do Brentfordu. Klub také pustil Coadyho, Traorého a Gilese. Největší posilou "Vlků" se stal útočník Matheus Cunha, který přišel z Atlética Madrid. I přesto, že tým spíše oslabil, tak se mu přípravné zápasy povedly. Hosté sehráli dohromady pět utkání a ani v jednom neprohráli. Generálka proti Rennes vyšla Wolverhamptonu na jedničku a po velmi dobrém výkonu zvítězil 3-1.

Několik dnů před začátkem nejvyšší anglické soutěže ovšem došlo k nečekané změně. Španělský manažer Julen Loperegui se rozhodl u týmu nepokračovat a vedení klubu oznámilo jeho odchod. Na jeho pozici Wolves dosadili Garyho O’Neila, jenž naposled působil v Bournemouthu.

Anglického stratéga tak v pondělní dohrávce nečeká nic lehkého, ale příjemným pozitivem je skutečnost, že jeho tým jde do souboje s Man Utd zcela kompletní.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Padnou nejméně dva góly
Manchester United vyhraje s čistým kontem
Nebude červená karta

Manchester United - pravděpodobná sestava:
Onana - Wan-Bissaka, Varane, Martínez, Shaw - Casemiro, Eriksen - Antony, Fernandes, Mount - Rashford

Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sá - Semedo, Dawson, Kilman, Aït-Nouri - Nunes, Lemina, Hodge - Neto, Cunha, Podence

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.28 - 5.95 - 12.40

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Brentford FC - Tottenham Hotspur

neděle 15:00

Brentford hostí v prvním kole Premier League Tottenham Hotspur. Ten se bude muset obejít bez svého dlouholetého útočníka číslo jedna Harryho Kanea, jenž odešel do Bayernu Mnichov.

Brentford byl v loňském ročníku spokojený s devátým místem a letos by určitě rád skončil alespoň stejně tak dobře. Celkově se oproti prvnímu ročníku v soutěži polepšil o čtyři pozice a třináct bodů. Nyní však bude páteř týmu z posledních dvou let z velké části chybět, jelikož David Raya, Pontus Jansson a Ivan Toney si proti Tottenhamu nezahrají. Při absenci Toneyho by tak mohl být tahounem útoku Bryan Mbeumo, jenž se proti Spurs minule trefil hned dvakrát. Bees nedokázali v přípravě ani jednou vyhrát, přičemž remizovali 1:1 s Borehamem Wood, 3:3 s Aston Villou a 0:0 s Lille. Prohry přišly na řadu s Fulhamem 2:3 a Brightonem 0:2.

Tottenham prodal za zhruba 2,5 miliardy korun Harryho Kanea do německého Bayernu Mnichov, v ofenzivě si tedy bude muset poradit bez tohoto anglického reprezentanta. Spurs však musejí zapracovat také na defenzivě, vždyť loňských 63 inkasovaných branek je nejhorší počin ze všech týmů z první čtrnáctky. Cennou posilou Tottenhamu se každopádně stal James Maddison z Leicesteru. Spurs měli přípravu jako na houpačce - sice vyhráli 5:1 nad Lionem City a stejným poměrem i nad Šachtarem Doněck, na druhou stranu ale padli 2:4 s Barccelonou a 2:3 s West Hamem.

Když se Brentford utkal s Tottenhamem v lize naposledy, byla z toho překvapivá výhra hostujících Bees 3:1. Zdá se tak, že jsou karty otevřené, rozhodovat zkrátka můžou maličkosti.

Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Flekken - Hickeym Mee, Pinnock, Henry - Jensen, Norgaard, Janelt - Mbeumo, Nissa, Lewis-Potter.

Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Vicario - Emerson, Romero, Davies, Destiny - Sarr, Bissouma, Maddison - Kulusevski, Richarlison, Son.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.60 - 3.68 - 2.71

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Liverpool FC

neděle 17:30

Londýnská Chelsea se hned v úvodním kole Premier League střetne s Liverpoolem. Z kádru Blues odešlo hned několik opor, a tak je otazníkem, v jaké formě se ukážou. Reds udrželi mužstvo pohromadě a budou chtít vstoupit do nového ročníku jistě vítězně.

Chelsea se po loňském propadáku rozhodla přestavět svůj tým, a tak odešla jména jako Ngolo Kanté či Kalidou Koulibaly. Naopak přišla zvučná ofenzivní posila Christopher Nkunku. Jenže ten před startem sezony nestihl doléčit poraněné koleno, takže nyní ještě nenastoupí. Blues navíc přivedli nového kouče, na lavičku londýnského celku usedl extrenér Tottenhamu Mauricio Pochettino. Cíl bude jediný, výrazně vylepšit loňskou dvanáctou pozici, což bylo druhé nejhorší týmové umístění v novodobé Premier League od sezony 1993/94.

Na Stamford Bridge budou rozhodně doufat, že se okamžitě prosadí nová posila Nicolas Jackson, který v minulé sezoně vstřelil deset ze svých dvanácti gólů v LaLize v dresu Villarrealu. Soustředit se Chelsea může v klidu jen na domácí soutěž a poháry, díky umístění až ve druhé desítce letos evropské poháry vynechá. Domácí odehráli před novou sezonou pět přátelských zápasů, v nichž ani jednou neprohráli a třikrát odešli jako vítězové. Poradili si 5:0 s Wrexhamem, 4:3 s Brightonem a 2:0 s Fulhamem. Navrch Chelsea přidala remízy 1:1 s Newcastlem a Borussií Dortmund.

"Do nového ročníku vstupujeme s cílem se kvalifikovat do evropských pohárů a vrátit Chelsea tam, kam patří, tedy na špičku Premier League. Mužstvo prochází poměrně velkou přestavbou, ale věřím, že směřujeme správným směrem," uvedl manažer Chelsea Mauricio Pochettino.

Liverpool nepřišel o žádnou ze svých hvězd, navíc dokázal posílit o dva ofenzivní záložníky. Příslibem do budoucnosti jsou Dominik Szoboszlai a Alexis Mac Allister. Reds měli poměrně zdařilý závěr sezony, která vypadala už jako zmařená jako v případě Chelsea. Liverpool však dokázal zabrat, v posledních jedenácti kolech neprohrál a nakonec skončil na páté příčce, díky čemuž si letos zahraje "alespoň" Evropskou ligu. Klub v poslední době opustily hvězdy své doby jako Roberto Firmino, Fabinho či James Milner.

Liverpool stejně jako jeho první sok v letošní Premier League sehrál před sezonou pět přátelských klání. Porazit dokázal 4:2 Karlsruhe, 4:0 Leicester a 3:1 Darmstadt. Remízový byl duel s Fürthem, a to po přestřelce 4:4. Prohru pak Reds zaznamenali s Bayernem Mnichov 3:4.

V současné době Reds mimochodem finalizují přestavbu jedné z tribun za bránou, díky které se opět navýší kapacita jejich Anfield Road stadionu. Na první domácí ligový zápas by mělo být vše připravené na premiéru.

"Chceme se poprat o výhru v Evropské lize a samozřejmě chceme bojovat o titul z Premier League. City a Arsenal jsou našimi asi nejsilnějšími soupeři, ale věříme, že se jim můžeme postavit. Máme skvělé fanoušky, kteří nás poženou za vítězstvím," míní trenér Liverpoolu Jürgen Klopp.

Pro diváky by souboj Chelsea s Liverpoolem mohl být docela nuda, jelikož poslední dvě vzájemná ligová měření skončila bez branek. I předchozí dvě klání v Premier League skončila remízou, jednou 2:2 a jednou 1:1. Poslední vítěz tohoto střetu se v rámci ligy zrodil 4. března 2021, kdy Blues vyhráli 1:0. Rozhodla letní posila Manchesteru United Mason Mount. Ten bude Chelsea chybět stejně jako Kai Havertz, jenž odešel do Arsenalu.

Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - James, Silva, Colwill, Chilwell - Fernández, Gallagher - Sterling, Chukwuemeka, Mudryk - Jackson.

Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Allison - Konaté, van Dijk, Robertson - Alexander-Arnold, Jones - Mac Allister, Szoboszlai - Salah, Gakpo, Jota.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.11 - 4.01 - 2.19

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Nottingham Forest

sobota 13:30

Gunners zahájí nový ročník Premier League na domácím stadionu a jejich soupeřem bude Nottingham. Svěřenci Mikela Artety by rádi navázali na výkon z minulého týdne, kdy se jim ve finále Community Shield podařilo zdolat Man City na penalty 2-1, a získali tak svou první letošní trofej.

Arsenal měl v minulé sezóně titul na dosah, ale nakonec promrhal bodový náskok a trofej získal Man City. I proto zareagovalo vedení Gunners několika zajímavými posilami. Asi největší pozdvižení vyvolal příchod anglického záložníka Declana Rice, který do klubu zamířil za rekordních 105 miliónů liber, čímž se stal nejdražším anglickým hráčem v historii Premier League. Klub z Londýna nešetřil ani na dalších hráčích, z Chelsea přišel za 65 miliónů liber německý útočník Havertz a defenzivu vystužil nizozemský stoper Timber, jenž se do Anglie přesunul z Ajaxu. S týmem se naopak rozloučili Maitland-Niles, Xhaka, Trusty, Turner a Pablo Marí.

Arsenalu se povedla příprava a z šesti odehraných utkání prohrál jediné. Generálka na nejvyšší anglickou soutěž vyšla svěřencům Mikela Artety na výbornou a ve finále Community Shield dokázali porazit favorizovaný Man City, čímž si zajistili svou první letošní trofej. Stále velmi mladé mužstvo s velkým potenciálem se po celou přípravu prezentovalo svižným a technickým fotbalem a v novém ročníku má jediný cíl - získat ligový titul. I přesto by měli být Gunners v úvodním kole na pozoru, jelikož v posledním vzájemném zápase podlehli Nottinghamu 0-1.

Španělský manažer nemůže pro sobotní klání počítat s několika hráči. V současné chvíli jsou na marodce Elneny, Gabriel Jesus, Lokonga a Zinchenko. Nejisté jsou i starty Jorginha a Nelsona.

I hosté získali několik zajímavých hráčů. Z Man Utd přišel švédský ofenzivní křídelník Elanga, z Newcastlu zase natrvalo přestoupil urostlý útočník Wood. Pikantní je i přesun brankáře Turnera, který do Nottinghamu zamířil právě z Arsenalu. Svěřenci Stevena Coopera skončili v minulém ročníku na šestnáctém místě, a i v nové sezóně bude jejich primárním cílem záchrana v Premier League. Nottingham v přátelských zápasech nezářil a ze sedmi utkání prohrál hned čtyřikrát, dvakrát remizoval a ve dvou případech zvítězil.

Forestu se na hřišti Arsenalu dlouhodobě nedaří a v minulé sezóně si zde připsal vysokou porážku 0-5. Spoluhráčům v sobotu určitě nepomohou Hennessey a Richards. S lehkými zraněními se rovněž potýkají Awoniyi, Felipe a Nikhate.

Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - White, Saliba, Gabriel, Timber - Ødegaard, Partey, Rice - Saka, Havertz, Martinelli

Nottingham Forest - pravděpodobná sestava:
Turner - Worrall, Boly, McKenna - Williams, Mangala, Yates, Aina - Gibbs-White - Johnson, Wood

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.18 - 7.81 - 18.70

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - West Ham United

sobota 16:00

I když se Cherries v minulé sezóně zachránili, tak o letní pauze angažovali nového trenéra, kterým se stal Španěl Andoni Iraola. V cestě za úspěšným debutem bude stát bývalému manažerovi Vallecana West Ham, jenž s Bournemouthem naposled prohrál v lednu 2019.

Ani záchrana Bournemouthu v Premier League nepřesvědčila vedení klubu o tom, že by měl anglický manažer Gary O’Neil u mužstva setrvat. Volba nakonec padla na španělského kouče Iraolu, který zažil úspěšnou sezónu s Vallecanem a v LaLize s týmem obsadil jedenácté místo. Cherries během pauzy odehráli pět přípravných zápasů, z nichž tři vyhráli a dva prohráli. Na přestupovém trhu klub rozhodně nezahálel a přivedl několik posil. Ze Sassuola přišel ofenzivní záložník Traoré, z Bristolu zase šikovný střední záložník Alex Scott. Zajímavými akvizicemi by mohli být i Justin Kluivert nebo levý bek Milos Kerkez.

Domácí se svým sobotním soupeřem prohráli poslední tři vzájemné ligové duely a ani v jednom utkání se jim nepodařilo vstřelit branku. Do zápasu nezasáhnou Fredericks, Semenyo a Tavernier.

West Hamu se v minulém ročníku Premier League nevedlo, ale vše fanouškům vynahradil triumfem v Evropské konferenční lize, kde ve finále porazil Fiorentinu 2-1. David Moyes tak přestál všechny neúspěchy v lize a u týmu pokračuje i v letošní sezóně. Hammers se v létě rozloučili se svou největší hvězdou, Declan Rice se stal nejdražším anglickým hráčem v historii PL a zamířil do Arsenalu. Na jeho místo vedení přivedlo defenzivního záložníka Edsona Álvareze, který naposled hájil barvy Ajaxu.

Hosté by měli být v prvním zápase nové sezóny kompletní.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Tomáš Souček dá gól
West Ham zvítězí nejméně o dva góly
Více rohů bude zahrávat Bournemouth

AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Neto - Anthony, Senesi, Zabarnyi, Kerkez - Cook, Rothwell - Brooks, Billing, Ouattara - Solanke

West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabiański - Coufal, Zouma, Aguerd, Cresswell - Downes, Souček - Bowen, Paquetá, Benrahma - Antonio

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.68 - 3.69 - 2.62

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Luton Town

sobota 16:00

V sobotu v 16:00 zahájí novou sezónu v Premier League příjemné překvapení loňského ročníku Brighton, který na domácí půdě přivítá jednoho z největších outsiderů, a to nově postoupivší Luton Town.

Racci vstoupí do ročníku 2023/24 jako jedni z adeptů na pohárová umístění, budou to však mít náročné. Díky svému loňskému úspěchu a konečné šesté příčce si poprvé ve své historii zahrají základní skupinu Evropské ligy, což znamená další porci soutěžních utkání v už tak náročné sezóně. Jak si klub z jižního pobřeží Anglie poradí s touto pohárovou výzvou je otázkou, nicméně alespoň na přestupovém trhu dělá vše pro to, aby byla i tato sezóna skončila úspěchem.

Tým okolo trenéra De Zerbiho prošel v létě nutnou obměnou, mistr světa Mac Allister klub dle očekávání opustil a zamířil do Liverpoolu, odešel také brankář Sánchez a mladého Caiceda zase láká Chelsea. Do londýnského celku se pak po hostování vrátil i stoper Colwill. Klub naopak posílilo duo zkušených záložníků Dahoud-Milner, brankář Verbruggen či produktivní útočník João Pedro, ten přišel z druholigového Watfordu.

Také hosté zažili pohádkovou minulou sezónu. Díky svému ofensivnímu presinku, nevyčerpatelnému fyzickému fondu, mladému inovativnímu trenérovi a několika mladičkým fotbalovým talentům se Lutonu podařilo něco neskutečného, a to postoupit do anglické nejvyšší soutěže.

Pokud se v ní však bude chtít tým Roba Edwardse udržet, musí ze sebe dostat to nejlepší, ani to však nemusí stačit. Rozpočet klubu, stadion ani většina hráčského kádru totiž úrovně Premier League nedosahuje.

Postoupivší tým navíc opustili po skončení hostování Cody Drameh či brankář Ethan Horvath. Do klubu pak přišlo několik zajímavých hráčů, zkušenost s nejvyšší soutěží má však snad jen Ross Barkley a Marvelous Nakamba, a tak se dá očekávat, že Luton čeká letos velmi trnitá cesta za záchranou. Udržení se v soutěži by se dalo označit za zázrak.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Padnou maximálně tři góly
Evan Ferguson dá gól
Každý tým dostane alespoň dvě žluté karty

Brighton - pravděpodobná sestava:
Steele - Veltman, Dunk, Webster, Estupiñán - Gilmour, Caicedo - March, Lallana, Mitoma - Welbeck

Luton Town - pravděpodobná sestava:
Kaminski - Kaboré, Andersen, Lockyer, Bell, Giles - Nakamba, Mpanzu, Barkley - Morris, Adebayo

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.27 - 6.29 - 12.10

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Everton FC - Fulham FC

sobota 16:00

V sobotu odpoledne zahájí nový ročník Premier League Fulham a Everton. Úvodní hvizd je naplánován na 16:00 a postará se o něj sudí Stuart Attwell.

Jen díky brance Abdoulaye Doucourého a výhře 1:0 nad Bournemouthem v posledním kole minulé sezóny se Everton udržel v anglické nejvyšší soutěži. Tým okolo trenéra Seana Dyche doufá, že letošní sezóna bude jiná, jistější. Úspěšná předsezónní příprava je sice určitým povzbuzením, stav kádru liverpoolského celku však napovídá o něčem jiném.

Nedostatečná šířka mužstva na několika pozicích byla problémem už v loňské sezóně, v létě navíc tým opustila řada hráčů, v čele se stoperem Yerrym Minou či záložníky Androsem Townsendem či Tomem Daviesem. Do klubu naopak zatím přišel jen veterán Ashley Young a na roční hostování z Villarrealu Arnaut Danjuma. Veškerá gólová aktivita tak, zdá se, opět bude stát a padat se zdravím útočníka Dominica Calverta-Lewina.

O něco spokojenější jsou s dosavadním přestupovým obdobím spokojeni fanoušci Fulhamu, alespoň prozatím. Novými posilami jsou mexický forvard Raúl Jiménez a nigerijský stoper Calvin Bassey, klub zatím žádné zvučné jméno neopustilo.

Není však jasné, jak dlouho budou tato slova platit. Hvězdný útočník Mitrović nastoupil jen do jediného předsezónního zápasu, netrénuje tak, jak by měl a chce si vynutit transfer do saúdskoarabského Al-Hilalu. Je otázkou, zda ho ještě někdy v dresu Fulhamu uvidíme.

Přestupové spekulace okolo dalšího veledůležitého hráče klubu, Joãa Palhinhy, nenechávají klidným žádného příznivce klubu, portugalský záložník však vynechá začátek sezóny kvůli zranění, a tak se jeho přestup nejeví jako příliš pravděpodobný.

Kdyby tým Marca Silvy oba hvězdní hráči opustili, musela by za ně nutně přijít adekvátní náhrada, což by pro skromné majitele a skautské oddělení mohl být neřešitelný problém.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Oba týmy dají gól
Padnou nejméně tři góly
1. poločas skončí remízou

Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Patterson, Tarkowski, Keane, Mykolenko - Doucouré, Onana, Gueye - Iwobi, Calvert-Lewin, Danjuma

Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Tete, Diop, Ream, Robinson - Lukić, Reed - Wilson, Pereira, Willian - Mitrović

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.38 - 3.25 - 3.35

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Sheffield United - Crystal Palace

sobota 16:00

Sheffield United, který právě postoupil z League Championship, se pokusí v sobotu zahájit sezónu 2022/23 výhrou proti Crystal Palace a dokázat, že v anglické nejvyšší soutěži bude mít o co hrát. Zatímco Eagles přijíždí na Bramall Lane v dobrém rozpoložení a s natěšením na novou sezónu, domácí během léta přišli o několik klíčových hráčů a podle většiny odborníků jsou hlavními favority na sestup.

Jakýkoli optimismus ohledně návratu Sheffieldu United do nejvyšší ligy během léta u většiny příznivců vyprchal. Odchody dvou nejdůležitějších hráčů, tedy špílmachra Ilimana Ndiayeho do Marseille a dlouholeté opory Sandera Bergeho do Burnley, totiž zvýraznily obavy fanoušků Blades z toho, že jejich tým čeká velmi náročná sezona a pravděpodobně sestup zpátky do druhé nejvyšší soutěže.

Tým Paula Heckingbottoma skončil v minulé sezóně League Championship na druhém místě za Burnley, které vede Vincent Kompany.

Crystal Palace zahajuje jedenáctou sezónu v Premier League v řadě a letos se bude snažit překonat odchod svého odchovance a klubové legendy Wilfrieda Zahy. Ten v klubu skončil po 458 odehraných soutěžních zápasech, v nichž se podílel na více než 100 vstřelených branek.

Klub v létě naopak přivedl defenzivního záložníka Jeffersona Lermu z Bournemouthu a devatenáctiletou hvězdičku Flamenga Matheuse Françu. Druhý jmenovaný se však ještě nezotavil ze zranění, a tak si bude muset na svůj debut v Anglii ještě počkat.

Zkušený manažer Roy Hodgson, který se do Selhurst Parku letos na jaře vrátil, aby nahradil Patricka Vieiru, v klubu po svém příchodu zvedl morálku a nakonec udržel klub daleko od sestupu do druhé ligy. V této sezóně si Hodgson stanovil cíl, že se Palace umístí v první desítce.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Oba týmy dají gól - NE
1. poločas skončí 0:0
Padnou maximálně dva góly

Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Foderingham - Ahmedhodžić, Egan, Robinson; Baldock, Slimane, Norwood, Osborn, Lowe - Traoré, McBurnie

Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Johnstone - Ward, Andersen, Guéhi, Mitchell - Doucouré, Lerma - Ayew, Eze, Schlupp - Edouard

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.99 - 3.16 - 2.18

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Newcastle United - Aston Villa

sobota 18:30

Newcastle bude v novém ročníku Premier League obhajovat výborné čtvrté místo, které mu zajistilo účast v Lize mistrů. V prvním utkání však "Straky" nečeká nic lehkého, jelikož do St. James‘ Parku zavítá nevyzpytatelná Aston Villa, která se rovněž chce prát o pohárové umístění.

Magpies byli rozhodně největším překvapením minulé sezóny a po výborných výkonech zaslouženě obsadili čtvrté místo, které je katapultovalo do Champions League. Svěřenci Eddieho Howea zažili velmi povedenou přípravu a v sedmi zápasech nenašli přemožitele. Cenné jsou zejména skalpy Fiorentiny a Villarrealu, v obou zápasech navíc Newcastle herně dominoval a rovněž udržel čisté konto. Už tak nabitý kádr přes pauzu ještě posílil. Největší odezvu měl příchod záložníka AC Milán, Sandra Tonaliho. Na pozici levého křídelníka přišel z Leicesteru Harvey Barnes a obrannou řadu vyztužil Tino Livramento, jenž přestoupil ze Southamptonu. Naopak tým opustili Saint-Maximin, Wood, Lewis, Minteh a Matty Longstaff.

Domácí vstoupí do nové sezóny bez dvou hráčů. Zranění stále nevyléčili Krafth a Manquillo.

Hosté nezačali minulý ročník Premier League ideálně, ale po příchodu zkušeného španělského manažera Unaie Emeryho se mužstvo výrazně zvedlo, a nakonec z toho bylo skvělé sedmé místo, což znamenalo účast v kvalifikaci o Evropskou konferenční ligu. Aston Villa o pauze vhodně doplnila kádr. Z Leverkusenu přišel talentovaný křídelník Moussa Diaby, do středu zálohy se podařilo přivést Youriho Tielemanse a zadní řadu zase posílil španělský stoper Pau Torres. Za všemi příchody stojí nový sportovní ředitel týmu Monchi, který v Seville spolupracoval právě s Emerym.

I Aston Villa podávala v přípravě kvalitní výkony a ani jednou neprohrála. Týmu se dařilo především v ofenzivě a v šesti odehraných utkáních se prosadil hned čtrnáctkrát. Mimo jiné Villans sehráli přátelský zápas i s Newcastlem a byl z toho divoký výsledek 3-3. Rovněž poslední dva vzájemné ligové duely naznačují, že by v sobotním zápase mohlo padnout více branek.

Do utkání zcela jistě nenastoupí Buendía, Dendoncker, Duran, Hause, Iroegbunam, Moreno, Ramsey a Traoré.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Zápas neskončí remízou
Aston Villa nedá gól
1. roh bude zahrávat Newcastle

Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Pope - Trippier, Schär, Botman, Burn - Tonali, Guimarães, Joelinton - Almirón, Isak, Barnes

Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martínez - Cash, Konsa, Mings, Torres - McGinn, Kamara, Luiz, Bailey - Watkins, Diaby

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.66 - 4.20 - 5.34

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Burnley FC - Manchester City

pátek 21:00

Sezona Premier League 2023/24 začíná v pátek večer soubojem mistrů proti mistrům, Manchester City zahájí na Turf Moor obhajobu loňského titulu v anglické nejvyšší soutěži proti vítězi minulého ročníku League Championship Burnley.

Svěřenci Pepa Guardioly vstupují do nového ročníku po nezapomenutelné sezóně, v níž získali treble, jejich první překážkou na cestě k obhajobě je tentokrát jeden z nejlepších hráčů v klubové historii, a to současný manažer Burnley Vincent Kompany.

Citizens do nové sezony opět vstupují jako favorité na zisk titulu v Premier League - mohli by se tak stát prvním týmem v historii, který by získal čtyři anglické tituly v řadě, čímž by opět přepsali fotbalové dějiny. Sezóna je však teprve na samém začátku, před pár dny ji odstartovali prohrou v domácím Superpoháru.

V duelu s londýnským Arsenalem sice dlouho byli k zisku trofeje blíže hráči Manchesteru City, z poslední akce utkání ale dokázal srovnat Trossard a v penaltovém rozstřelu byli úspěšnější svěřenci Mikela Artety.

Kádr šampionů v létě posílili dvě zvučná jména, jako první posila byl představen chorvatský záložník Mateo Kovačić a v týdnu pak Citizens představili další prominentní postavu, a to stopera Joška Gvardiola. V červenci naopak přišli o dvě klíčové postavy svého nedávného úspěchu, kapitána İlkaye Gündogana a Riyada Mahreze.

Současné Burnley je úplně jiné než to, které v sezóně 2021/22 sestoupilo z Premier League. Kompany dokázal okamžitě změnit klubovou filozofii a postoupit s Clarets zpátky do anglické nejvyšší soutěže po pouhém roce. Burnley získalo neuvěřitelných 101 bodů a prohrálo jen třikrát, není tak sporu o tom, že bylo v minulé sezóně nejlepším týmem League Championship. Je však otázkou jak si progresivní klub povede mezi fotbalovou elitou.

Za loňským úspěchem stálo mnoho hráčů, kteří byli v Burnley jen na hostování, a tak bylo potřeba během léta kádr kvalitativně i kvantitativně posílit na přestupovém trhu, což se klubu alespoň částečně povedlo.

Do klubu přišel například brankář James Trafford, který dovedl anglickou jednadvacítku k titulu na mistrovství Evropy, když na turnaji neinkasoval jedinou branku, dále pak zkušený křídelník Nathan Redmond či nejnovější akvizice Sander Berge, jenž byl v posledních letech jedním z nejdůležitějších hráčů jiného prvoligového nováčka, a to Sheffieldu United.

Co se týče vzájemných zápasů, bilance hovoří jasně proti Clarets, neboť City vyhrálo 15 a neprohrálo žádné z posledních 16 vzájemných střetnutí. Posledních jedenáct navíc skončilo vítězstvím celku z Manchesteru. Citizens v pěti z posledních 11 zápasů vstřelili pět a více gólů, zatímco Burnley proti svému pátečnímu soupeři naposledy skórovalo v prosinci 2019.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Erling Haaland dá gól
Padnou nejméně čtyři góly
Manchester City vyhraje oba poločasy

Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Trafford - Roberts, Beyer, O'Shea, Vitinho - Cork, Cullen - Redmond, Brownhill, Zaroury - Rodriguez

Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Stones, Dias, Akanji - Kovačić, Rodri, De Bruyne - Bernardo, Haaland, Grealish

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 10.40 - 5.74 - 1.31

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Arsenal FC
0
0
0
0
0 : 0
0
Burnley FC
0
0
0
0
0 : 0
0
Nottingham Forest
0
0
0
0
0 : 0
0
Luton Town
0
0
0
0
0 : 0
0
Brighton & Hove Albion
0
0
0
0
0 : 0
0
AFC Bournemouth
0
0
0
0
0 : 0
0
Wolverhampton Wanderers
0
0
0
0
0 : 0
0
Sheffield United
0
0
0
0
0 : 0
0
Crystal Palace
0
0
0
0
0 : 0
0
West Ham United
0
0
0
0
0 : 0
0
Aston Villa
0
0
0
0
0 : 0
0
Tottenham Hotspur
0
0
0
0
0 : 0
0
Newcastle United
0
0
0
0
0 : 0
0
Manchester United
0
0
0
0
0 : 0
0
Manchester City
0
0
0
0
0 : 0
0
Liverpool FC
0
0
0
0
0 : 0
0
Fulham FC
0
0
0
0
0 : 0
0
Everton FC
0
0
0
0
0 : 0
0
Chelsea FC
0
0
0
0
0 : 0
0
Brentford FC
0
0
0
0
0 : 0
0

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1292)

Přidat komentář
kissak

A JE TO TADY, tak jsme se všichni dočkali.

Pro koho bude nová sezona příjemným překvapením a naopak pro koho zklamáním?

Reagovat
O.Giroud

Zklamani pro Aston Villu prekvapko pre Bourjemotuh

Reagovat
mr.Silver

Proč jsou všichni z Cherries tak odvaření? Všude v tipovačkách jsou hrozně vysoko, ale základní 11 mají velmi průměrnou dle mě.

Reagovat
O.Giroud

Ja som len nevedel koho dať ako prekvapko, tak som dal ich. Ale páčia sa mi posily ako Scott, Kerkez a mám rád hráčov ako Senesi, Solanke, Tavernier

Reagovat
Neutron

Solanke? A na nom sa ti co paci?

Reagovat
O.Giroud

mal som ho v jednej fante a tam mi dával dost bodov ale pravda, že bol vtedy v Champe

Reagovat
Neutron

Aha tak mne prisiel ako take kopytko

Reagovat
fenixLFC

pretoze zvysok je este horsi a ma zsaadne problemy

Reagovat
drussbarb

Obávám se, že Arsenal bude moc a moc zklamaný, ale rád se budu mýlit. A obávám se úspěchu Newcastle

Reagovat
Mato178178

newcastle zatial nema az taky kvalitny kader, potrebovali by este par top hracov

Reagovat
kissak

ještě by to něco málo chtělo

Reagovat
Mato178178

treba to trochu precistit

out: hendrick, fraser, ritchie, longstaff, hayden, dummett, burn, lancelles/krafth, manquillo, murphy, Dubravka

in: CB, LB, CM/AM, RM a musia to byt top hraci peniaze na to snad mate

Reagovat
kissak

čistka nemusí být radikální - longstaff, burn, krafth, murphy, dubravka jsou v pohodě longstaff tedy pokud myslíš sean šel výkonnostně dost nahoru a murphy poslední zápasy loňské sezony i letošní přípravu měl celkem v pohodě burn si svoje vlevo případně na stoperu odehraje

Reagovat
Mato178178

zvazoval som ci by nebolo pre vas lepsie nechat burna murphyho kraftha. tuto sezonu asi ano ale ked sa chcete posuvat este dalej tak do buducna potrebujete lepsich hracov. howe im az tak neveri a zase bude malo rotovat a hrat tu istu 11 celu sezonu

Reagovat
kissak

Od žádného přestupu člověk předem nemůže vědět, co očekávat ale doposud si myslím, že Magpies postupovali koncepčně i když nad posledním přestupem Livramenta jsem zatím skeptický a důvodem je jeho celoloňská absence a jaký bude jeho návrat do velkého fotbalu po zranění. Stále si říkám, že dvojice Ashworth-Howe ví co dělá, ten přerod zatím probíhá postupně pozvolna a jejich práce přináší kvítí. Letos to bude ještě těžší neboť LM přišla brzy a tak mají před sebou o poznání těžší úkol.

Zpět k hráčům u Kraftha také nikdo neví v jakém stavu se vrátí, shodou okolností laboroval se stejným problémem jako Livramento. Před příchodem Trippa makal dost dobře a dá se napsat, že jediné co mu chybělo byla zásoba přesných pasů (v tom je Tripp prostě jedinečnej). Burnovi se od příchodu k nám nedá nedá vytknout téměř nic, neustále mě udivuje jak je na svou výšku pohyblivej avšak říkám si, že více jak na LB by mu slušel stoper.

Hendrick, Fraser, Ritchie, Hayden, Dummett, Manquillo out s tím souhlasím.

Reagovat
Mato178178

alebo tychto hracov posunut nizsie v hierarchii kde su teraz dummett, fraser, manquilo a pod. ktorych by ste predali. a hrali prve kola v poharoch proti timom z L1, L2 pripadne ak by sa zranili hraci zakladu tak by boli na lavicke. A nakupili novych kvalitnejsich hracov do rotacie

Reagovat
Eichel

Reagovat
kissak

I když si budu protiřečit Newcastle to letos bude mít hodně těžké a myslím si, že 4. místo nezopakuje záleží na tom jak se bude točit základní jedenáctka a jak se povede v pohárech. Rád bych se však mýlil

Reagovat
Johny203

Chelsea sa navráti do Ligy Majstrov a Arsenal s Newcastlom budú mať ťažšiu sezónu. Gunners nebudú siahať na titul a Strakám môže v kľude újsť TOP 4.

Reagovat
kissak

to vše je možné, necháme se překvapit

Reagovat
fenixLFC

kedze nepride caicedo tak by sa ponukalo ze liverpool caka sklamanie. ale to by sme museli mat nejake ocakavania no

Reagovat
TaLy___

Čekání bylo dlouhé. Doufám v nějakou trofej pro nás. Očekávám že skončíme do 4. místa a zajistíme si Ligu mistrů pro další ročník. Těším se jak blázen.

Poté mě bude zajímat jak si povede Chelsea a Newcastle. Chelsea kvůli tomu jak se sebere po té minulé sezoně. Jsem zvědavý na Eddieho Howa jestli se mu povede tuhle koncepci udržet?

Reagovat
kissak

Zajímavé bude jak dovedeme rozložit síly také na o jednu soutěž více a jak se chytnou posily, hodně zvedavej jsem na Tonaliho zdali to bude klasický italský provar v EPL. Někteří hráči v přípravě vypadali dobře.

Reagovat
LeonardoUžoa

Chelsea a Liverpool opět mimo první 4.

Reagovat
kissak

chlape, letos už to asi neklapne

Reagovat
FFA

TOP 3 by som videl Arsenal, City, United ale ten zbytok sa strasne tazko tipuje. Ale je to PL, urcite bude nejake prekvapenie, moj odvazny tip je ze Aston Villa skonci 4. A hodne som zvedavy na Chelsea a Newcastle.

Kazdopadne, konecne je PL spat, tesim sa.

Reagovat
Mastný Chobot

Pozerám, že ak Kane stihne odísť dnes, tak Spurs nebudú mať vo fantasy jediného útočníka na výber

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Jdem na to? Předem se omlouváme za zaspamovanou diskuzi, ale od toho 1. Preview přece je ne?

TOP SIX

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

SESTUPUJÍCÍ

18.

19.

20.

Nejlepší hráč sezóny (POTY):

Nejlepší střelec:

Nejlepší asistent:

Nejlepší brankář (čístá konta):

Nejlepší mladý hráč:

Nejlepší trenér:

První vyhozený trenér:

Nejlepší přestup:

Nejhorší přestup:

Překvapení ligy (hráč):

Zklamání ligy (hráč):

Překvapení ligy (tým):

Zklamání ligy (tým):

Postupující z Champu:

Vítěz FA Cupu:

Vítěz Carabao cupu:

Reagovat
SunFells

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
SunFells

Kromě toho škaredého formátu je to klasicky unáhlená ruleta při otevřeném okně. Vždyť nám ani Todd ještě nestačil dát Mbappého na roční hostování za 170.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Nojo, ale to přežijete

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Nikikrew

klasik ale s formatom suhlasim

Reagovat
HalaMadrid_Flx

TOP SIX

1. Manchester City

2. Arsenal

3. Liverpool

4. Manchester United

5. Newcastle

6. Chelsea

7. Aston Villa

8. Tottenham

9. Brighton

10. Crystal Palace

11. Brentford

12. West Ham

13. Fulham

14. Bournemouth

15. Everton

16. Burnley

17. Nottingham

SESTUPUJÍCÍ

18. Wolves

19. Sheffield

20. Luton

Nejlepší hráč sezóny (POTY): Odegaard

Nejlepší střelec: Haaland

Nejlepší asistent: Odegaard

Nejlepší brankář (čístá konta): Ederson

Nejlepší mladý hráč: Colwill (bude držet obranu Chelsea)

Nejlepší trenér: Guardiola

První vyhozený trenér: Heckingbottom Paul (Sheffield)

Nejlepší přestup: Timber

Nejhorší přestup: Mount

Překvapení ligy (hráč): Colwill

Zklamání ligy (hráč): Mount

Překvapení ligy (tým): Liverpool (hodně dobrý)

Zklamání ligy (tým): Luton (úplně otřesný)

Postupující z Champu: Leicester, Watford, Norwich

Vítěz FA Cupu: Arsenal

Vítěz Carabao cupu: Newcastle

Reagovat
O.Giroud

Moc dlhé si to spravil

TOP 4: ManCity, Arsenal, LFC, Newcastle

Zostup: Crystal Palace, Everton, Wolves

Nejlepší hráč sezóny (POTY): De Bruyne

Nejlepší střelec: Haaland

Nejlepší asistent: De Bruyne

Nejlepší brankář (čístá konta): Ederson

Nejlepší mladý hráč: Gvardiol

Nejlepší trenér: Guardiola

První vyhozený trenér: Hodgson

Nejlepší přestup: Kerkez

Nejhorší přestup: Vicario

Překvapení ligy (hráč): Colwill

Zklamání ligy (hráč): Maddison

Překvapení ligy (tým): Bournemouth

Zklamání ligy (tým): Aston Villa

Postupující z Champu: Leicester, Watford, Leeds

Vítěz FA Cupu: Liverpool

Vítěz Carabao cupu: Liverpool

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Jj, do příštího roku to upravíme, ať je to estetičtější!

Reagovat
Hlahart

TOP: City, Arsenal, MU, Liver, Spurs, Newcastle

SESTUPUJÍCÍ: Luton, Sheffield, Bournemouth

Nejlepší hráč sezóny (POTY): Haaland

Nejlepší střelec: Haaland

Nejlepší asistent: Bruno

Nejlepší brankář (čístá konta): Onana

Nejlepší mladý hráč: Garnacho

Nejlepší trenér: ETH

Nejlepší přestup: Maguire

Nejhorší přestup: Caiceido

Překvapení ligy (hráč): Richarlison

Zklamání ligy (hráč): Rice

Překvapení ligy (tým): Spurs

Zklamání ligy (tým): Brighton

Vítěz FA Cupu: MU

Vítěz Carabao cupu: Arsenal

Reagovat
Mastný Chobot

Tak tu to bude zasrané viac jak keby Spurs vyhrali titul

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Bude no

Reagovat
Nizzie

Ale to se nikdy nedozvíme.

Reagovat
icemike

Mnohem víc to tu bude zasrané, až bayern nevyhraje titul

Reagovat
Cobra

1) City

2) Arsenal

3) United

4) Liverpool

6) Spurs

10) Chelsea a Poche první vyhozený manager.

Reagovat
John Obi Mikel

Je třeba být optimistou

TOP SIX

1. Chelsea

2. Arsenal

3. Man City

4. Newcastle

5. Man Utd

6. Aston Villa

7. Tottenham

8. Liverpool

9. Fulham

10. Brighton

11. West Ham

12. Nottingham

13. Everton

14. Brentford

15. Wolves

16. Crystal Palace

17. Luton

SESTUPUJÍCÍ

18. Bournemouth

19. Burnley

20. Sheffield

Nejlepší hráč sezóny (POTY): Mudryk

Nejlepší střelec: Haaland

Nejlepší asistent: Mudryk

Nejlepší brankář (čístá konta): Ederson

Nejlepší mladý hráč: Mudryk

Nejlepší trenér: Poche

První vyhozený trenér: Kompany

Nejlepší přestup: Barkley

Nejhorší přestup: Mount

Překvapení ligy (hráč): Mudryk

Zklamání ligy (hráč): Salah

Překvapení ligy (tým): Chelsea

Zklamání ligy (tým): Liverpool

Postupující z Champu: Leicester, Stoke, Blackburn

Vítěz FA Cupu: Man City

Vítěz Carabao cupu: Man City

Reagovat
Mato178178

to su asi najhorsie tipy ake som kedy videl

Reagovat
J0EL

Pockaj na Busbyho so Swarleym

Reagovat
SunFells

touché

Reagovat
J0EL

Neprekvapil, vid dole

Reagovat
John Obi Mikel

No, když si projdeš ty moje z minulých let...

Uvidíme na konci sezóny. Sám tomu ani trochu nevěřim, ale prostě nemůžu dát jiný tým na 1.místo

Reagovat
Wazza228

1. Manchester United

2. City

3. Arsenal

4. Liverpool

5. Newcastle

6. Chelsea

7. Brighton

8. Aston Villa

9. Tottenham

10. Brentford

11. Burnley

12. Bournemouth

13. Fulham

14. Crystal palace

15. Nothingham

16. Everton

17. West Ham

SESTUPUJÍCÍ

18. Wolves

19. Sheffield

20. Luton

Nejlepší hráč sezóny (POTY): Haaland

Nejlepší střelec: Haaland

Nejlepší asistent: Bruno Fernandes

Nejlepší brankář (čístá konta): Onana

Nejlepší mladý hráč: Garnacho

Nejlepší trenér: Eric Ten Hag

První vyhozený trenér: Moyes

Nejlepší přestup: Gvardiol

Nejhorší přestup: Caicedo

Překvapení ligy (hráč): Szoboszlai

Zklamání ligy (hráč): Mount

Překvapení ligy (tým): Burnley

Zklamání ligy (tým): Tottenham

Postupující z Champu: Southampton, Leicester, Watford

Vítěz FA Cupu: Manchester United

Vítěz Carabao cupu: Arsenal

Reagovat
Mato178178

vidim to podobne

Reagovat
aramaki

1-2. Arsenal/Liverpool

3. City

4. Newcastle

5. Chelsea

6. Man Utd

7. Villa

8. Tot

Reagovat
Busby babes

United, City, Pool, Chelsea

POTY - Rashford

Nejlepší střelec: Rash

Nejlepší asistent: Bruno

Nejlepší brankář (čístá konta): Onana

Nejlepší mladý hráč: Garnacho

Nejlepší trenér: ETH

První vyhozený trenér: Moyes

Nejlepší přestup: Onana

Nejhorší přestup: Havertz

Reagovat
Busby babes

jako kazdej rok

Reagovat
John Obi Mikel

Tak to má být

Reagovat
bbbauch

Predikoval si jednu z nejjistejsich veci ve vesmiru

Reagovat
J0EL

Druhu najistejsiu. Ta prva je, ze prides s dalsim zbytocnym komentarom

Reagovat
Busby babes

Reagovat
J0EL

Pekne ste si tymi palcami uznali, ze fakt islo o najhorsie tipy pod slnkom. Je mile, ze sa to nebojite priznat

Reagovat
bbbauch

Ty ses hroznej tryhard

Reagovat
J0EL

Nemozem zato, ze sa tu zakazdym takto zhovadite

Reagovat
bbbauch

A zas..

Reagovat
J0EL

A zas

Reagovat
Swarley

Nebo jsme spis uznali, ze mas v te hlave fakt nasrate

Reagovat
J0EL

Klasicky butthurt cringe z tvojej strany mame za sebou, mozes zacat s bingo tabulkou

Reagovat
Swarley

ty to nezvladajkovstvi posouvas na novou uroven, ja se ti jen vysmal, ze mas vymeteno, nehledej v tom nic sloziteho

Reagovat
Swarley

Reagovat
Busby babes

Realne tipuju City, pak United, Arsenal a Pool, v libovolnem poradi.

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
chicuita

Reagovat
Freedo

Reagovat
andkoo

1. City

2. Liverpool

3. United

4. Arsenal

5. Chelsea

6. Spurs

18. Crystal Palace

19. Sheffield

20. Luton

Nejlepší hráč sezóny (POTY): Haaland

Nejlepší střelec: Haaland

Nejlepší asistent: B.Fernandes

Nejlepší brankář (čístá konta): Ederson

Nejlepší mladý hráč: Saka

Nejlepší trenér: Guardiola

První vyhozený trenér: Hodgson

Nejlepší přestup: Mac Allister

Nejhorší přestup: Havertz (od tych novych nadejnych hracov z Chelsea sa asi vela necaka )

Vítěz FA Cupu: Arsenal

Vítěz Carabao cupu: United

Reagovat
Sigma Olomouc

1. City

2. Liverpool

3. Arsenal

4. United

5. Brighton

6. Chelsea

7. Aston Villa

8. Newcastle

9. Fulham

10. Spurs

11. Brentford

12. Burnley

13. West Ham

14. Palace

15. Nottingham

16. Bournemouth

17. Everton

SESTUPUJÍCÍ

18. Wolves

19. Sheffield

20. Luton

Nejlepší hráč sezóny (POTY): Haaland

Nejlepší střelec: Haaland (29 golu)

Nejlepší asistent: KDB (20A)

Nejlepší brankář (čístá konta): Ramsdale

Nejlepší mladý hráč: Garnacho

Nejlepší trenér: Roberto de Zerbi

První vyhozený trenér: Dyche

Nejlepší přestup: Szoboszlai

Nejhorší přestup: Mount

Překvapení ligy (hráč): Colwill

Zklamání ligy (hráč): Mount

Překvapení ligy (tým): Liverpool

Zklamání ligy (tým): Luton

Postupující z Champu: Leicester, Watford,Sunderland

Vítěz FA Cupu: Liverpool

Vítěz Carabao cupu: Liverpool

Bláznivá predikce

Reagovat
Neon

Arsenal titul, zbytek jsem líný vypisovat.

Reagovat
Nikikrew

1. City

2. Arsenal

3. Liverpool

4. Man Utd

5. Newcastle

6. Chelsea

SESTUPUJÍCÍ

18.Cherries

19. Everton

20. Luton

Nejlepší hráč sezóny (POTY): Saka

Nejlepší střelec: Halland

Nejlepší asistent: De Bruyne

Nejlepší brankář (čístá konta): Ederson

Nejlepší mladý hráč: Diaby

Nejlepší trenér: Arteta

První vyhozený trenér: Dyche

Nejlepší přestup: Timber

Nejhorší přestup: Hojlund

Překvapení ligy (hráč): Diaby

Zklamání ligy (hráč): Maddison

Překvapení ligy (tým): Aston Villa

Zklamání ligy (tým): Fulham

Postupující z Champu:

Vítěz FA Cupu: Liverpool

Vítěz Carabao cupu: Newcastle

Reagovat
Spejbl

1. Man City

2. Man United

3. Arsenal

4. Liverpool

5. Chelsea

6. Newcastle

7. Aston Villa

8. Brighton

9. Tottenham

10. Brentford

11. Burnley

12. Fulham

13. Crystal Palace

14. Everton

15. Nottingham

16. West Ham

17. Luton

18. Sheffield Utd.

19. Bournemouth

20. Wolves

Nejlepší hráč sezóny (POTY): Rashford

Nejlepší střelec: Haaland

Nejlepší asistent: Bruno F.

Nejlepší brankář (čístá konta): Pope

Nejlepší mladý hráč: Garnacho

Nejlepší trenér: Joško Guardiola

První vyhozený trenér: Moyes

Nejlepší přestup: Harvey Barnes, Moussa Diaby

Nejhorší přestup: Havertz

Překvapení ligy (hráč): Julian Alvarez

Zklamání ligy (hráč): Havertz

Překvapení ligy (tým): Burnley

Zklamání ligy (tým): West Ham (jestli se to tak ještě dá brát...)

Postup z Champu: Leicester, Leeds, Ipswich (4. Southampton, 5. Sunderland, 6. Blackburn, 7. Swansea)

Vítěz FA Cupu: Man United

Vítěz Carabao cupu: Aston Villa

Reagovat
r.mrazik

TOP

City, MU, Liver, Arsenal, Newcastle, Brighton

SESTUPUJÍCÍ

Everton, Luton, Sheffield

Nejlepší hráč sezóny (POTY): Haaland

Nejlepší střelec:Haaland

Nejlepší asistent:Kevin

Nejlepší brankář (čístá konta):Onana

Nejlepší mladý hráč: Garnacho

Nejlepší trenér:ETH

Nejlepší přestup:Onana

Nejhorší přestup: Rice

Překvapení ligy (hráč): Palmer ze CIty

Zklamání ligy (hráč): Rice

Překvapení ligy (tým): Brighton

Zklamání ligy (tým):Everton

Vítěz FA Cupu: Arsenal

Vítěz Carabao cupu:MU

Reagovat
Kiss Me Polka!

( cením změnu formátu)

TOP SIX

1. Arsenal

2. City

3. Liverpool

4. Brighton

5. Tottenham

6. United

7. Chelsea

8. Brentford

9. Aston Villa

10. Fulham

11. Newcastle

12. Crystal Palace

13. West Ham

14. Wolves

15. Everton

16. Nottingham

17. Burnley

SESTUPUJÍCÍ

18. Sheffield United

19. Luton

20. Bournemouth

Nejlepší hráč sezóny (POTY): Ödegaard

Nejlepší střelec: Haaland

Nejlepší asistent: Saka

Nejlepší brankář (čístá konta): Ederson

Nejlepší mladý hráč: nevím, jaké je omezení - Martinelli

Nejlepší trenér: Hitleta

První vyhozený trenér: Iraola (tohle je random, buhozel letos neni zadny jasny gerrard atd. )

Nejlepší přestup: Mac Allister

Nejhorší přestup: Mount

Překvapení ligy (hráč): Fabio Vieira

Zklamání ligy (hráč): Thiago Silva

Překvapení ligy (tým): Brighton

Zklamání ligy (tým): Newcastle

Postupující z Champu: neznám

Vítěz FA Cupu: Tottenham

Vítěz Carabao cupu: United

Reagovat
Kiss Me Polka!

Překvapení ligy ještě Richarlison

Reagovat
havrys99

TOP SIX

1. Arsenal

2. Man City

3. Man Utd

4. Aston Villa

5. Liverpool

6. Chelsea

7. Newcastle

8. Tottenham

9. Brighton

10. Bournemouth

11. Brentford

12. Crystal Palace

13. Fulham

14. Burnley

15. West Ham

16. Nottingham

17. Wolves

SESTUPUJÍCÍ

18. Luton

19. Everton

20. Sheffield

Nejlepší hráč sezóny (POTY): Odegaard

Nejlepší střelec: Haaland

Nejlepší asistent: Odegaard

Nejlepší brankář (čístá konta): Martinez

Nejlepší mladý hráč: Saka

Nejlepší trenér: Arteta

První vyhozený trenér: Heckingbottom

Nejlepší přestup: Rice

Nejhorší přestup: Mount

Překvapení ligy (hráč): Amdouni

Zklamání ligy (hráč): Sterling

Překvapení ligy (tým): Aston Villa

Zklamání ligy (tým): Tottenham

Postupující z Champu: Saints, Foxes, Middlesbrough

Vítěz FA Cupu: Liverpool

Vítěz Carabao cupu: Man Utd

Reagovat
Infernoqt

Borci, zcela upřímně, věří se letos na titul někomu jinému jak City? Já bych se nebál tu pravděpodobnost na jejich výhru přiblížit k 90-95 %, až tak moc jim věřím.

Ten rozdíl je markantní. U zbytku váhám, protože Arsenal má podle mě kvalitou úzký kádr a ta Liga mistrů jim vezme dost sil. Jak fyzických, tak i psychických.

Vůbec nevím, jak to dát od 2. místa, všechny scénáře jsou možné. Nám (United) tolik nevěřím, ale vím, že stejně jako my budou ztrácet i ostatní. Protože mi ale přijde, že hrajeme jak přes kopírák s těmi sezonami, kdy prostě měníme herní styl a budeme hrát ofenzivní fotbal a nebudeme umět zakončovat šance, tak nás zase vidím spíš mimo top čtyřku jak v ní.

1. Manchester City (protože nemají konkurenci)

2. Arsenal (10 a více bodů odskok)

3. Liverpool (protože hrají nejaktivnější fotbal)

4. Newcastle (tady to bude dost vyrovnaný (4.7. místo)..

5. Chelsea (protože Chelsea hraje jen jednu soutěž, ale zase tu kvalitu kádru má nejnižší za poslední léta, co pamatuji)

6. Manchester United (protože se půlku sezony budeme hledat a chvíli nám pochopí, že se s Mountem a kombinačním stylem hrát nedá, že na to nemáme kvalitu, navíc nepřišel útočník a útok je naše největší slabina... očekávám dobývání území soupeře bez úspěchu a laciné góly z našich chyb)

7. Tottenham a dál mě to nezajímá... Říkal jsem si ale, že vysoko bude ještě Villa, uvidíme.

Nejlepší hráč sezóny (POTY): Haaland

Nejlepší střelec: Haaland

Nejlepší asistent: De Bruyne

Nejlepší brankář (čístá konta): Ederson

Nejlepší mladý hráč: Caicedo

Nejlepší trenér: Guardiola

První vyhozený trenér: -

Nejlepší přestup: Gvardiol

Nejhorší přestup: Mount

Překvapení ligy (hráč): -

Zklamání ligy (hráč): -

Překvapení ligy (tým): Aston Villa

Zklamání ligy (tým): Manchester United

Postupující z Champu: -

Vítěz FA Cupu: Manchester City

Vítěz Carabao cupu: Liverpool

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Eichel

Tak skúsim.

Top 4: City, Arsenal, United, Chelsea

Zostup: Luton, Sheffield, Wolves

Prekvapenie sezóny: Spurs, ktoré bude hrať dobrý futbal, Bournemouth

Sklamanie sezóny: Liverpool, prípadne Villa

POTY - Haaland

Najlepší strelec: Haaland

Najlepší asistent: Odegaard

Najlepší brankár (čísté kontá): Ederson

Najlepší mladý hráč: Jacob Ramsey

Najlepší tréner: Guardiola

Prvý vyhodený trenér: Moyes

Najlepší prestup: Timber (ale skvelý bude aj J.Pedro a Kerkez)

Najhorší prestup: Havertz (ale nahovno bude aj Mount)

Reagovat
El Cid z City

Dost mě překvapuje, že jenom dva mají Newcastle v top 4. Dokonce i na 8. nebo 11. místě, za mě adept na boj o titul.

Reagovat
Cantona

Úpadok pokračuje, poslednú dobu, hľadám dôvod, na čo tu chodím, jednak menej príspevkov a kvalita biedna. Asi už len zo zvyku.

Reagovat
mr.Silver

přes léto se to tady hodně zvedlo.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

PL a Česká liga pořád v Topu.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Busby babes

Chelsea have a dream internally to have Caicedo at Stamford Bridge on Sunday

to vypada, ze se jim to splni.

Reagovat
John Obi Mikel

Liverpool by ho rovnou z voleje nenasadil ne?

Reagovat
SunFells

On ...Curtis Jones ....on ...Curtis Jones ...

Reagovat
chicuita

Konečně zase PL zpět Čekání bylo dlouhé, ale věřím že letos bude vzrušující sezóna

1. City (letos snad naposled)

2. MUFC

3. LFC

4. Arsenal

5. Newcastle

6. AV/Brighton

7. CFC/Spurs

Nejlepší střelec : Viking

První vyhozenej kouč Moyes

Reagovat
Freedo

Viking je Højlund?

Reagovat
chicuita

*Haaland

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
drussbarb

Je to tady, těším se na PL a Barcu. Přejme si pěkný fotbal

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
kissak

Canal+ za 1890,- na rok resp. 100,-/měsíc zaplacen HERE WE GO!

Reagovat
Maximm9

Jestli je tohle napsane na jejich webu, tak jsi byl o 690kč okraden

Reagovat
kissak

v pohodě máme to s kámošem na půl

Reagovat
Dawon

To mi nejak nevychadza

Reagovat
kissak

v pohodě máme to s kámošem na půl

Reagovat
Freedo

Potom to je 78 Kč/měsíc za jednoho.

Reagovat
kissak

promiň 78,- mi přišlo divný psát, zaokrouhlil jsem rovnou na stovku

Reagovat
Maximm9

Podle tech typu to vypada na solidni prestrelcu o nejhorsi prestup Mount vs Havertz

Reagovat
Frony

Nevím jak se dařilo v přípravě Mountovi, ale Havertz se mi hodně líbí. Neřekl bych ani jednoho.

Reagovat
Maroš

Titul ostane v Manchestri. Akurat nie u City, ale United.

Reagovat
Ligter

cejtím to v kostech

Reagovat
Mastný Chobot

Bude hrať Zinchenko? Asi skôr Timber, či?

Reagovat
herbage

Zinchenko v plném tréninku, nicméně očekávám v základu Timbera

Reagovat
J0EL

A najlepsie na tom je, ze to zatial ani nevyzera ako oslabenie

Reagovat
Mastný Chobot

Vraj nie je ani k dispozicii nakoniec...

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Lewis v základu za City

Reagovat
Pospovič

Ederson, Walker, Akanji, Ake, Lewis, Rodrigo, De Bruyne (C), Bernardo, Foden, Alvarez, Haaland

SUBS | Ortega Moreno, Phillips, Kovacic, Grealish, Laporte, Gomez, Gvardiol, Palmer, McAtee

Reagovat
Kinky7

TOP SIX

1. City

2. Arsenal

3. Liverpool

4. Utd

5. Villa

6. Chelsea

7. Newcastle

8. Brighton

9. Brentford

10. Spurs

11. Burnley

12. Crystal Palace

13. West Ham

14. Everton

15. Fulham

16. Nottingham

17. Bournemouth

SESTUPUJÍCÍ

18. Sheffield

19. Wolves

20. Luton

Nejlepší hráč sezóny (POTY): Saka

Nejlepší střelec: Haaland

Nejlepší asistent: Saka

Nejlepší brankář (čístá konta): Ederson

Nejlepší mladý hráč: Saka

Nejlepší trenér: Arteta

První vyhozený trenér: Heckingbottom

Nejlepší přestup: Rice

Nejhorší přestup: Mount

Překvapení ligy (hráč): Palmer

Zklamání ligy (hráč): Mount

Překvapení ligy (tým): Villa

Zklamání ligy (tým): Spurs

Postupující z Champu: Saints, Foxes, Sunderland

Vítěz FA Cupu: Arsenal

Vítěz Carabao cupu: Pool

Reagovat
Kinky7

HA- dneska hrajema 3-2-4-1 s Walkerem na RCB - to bude jizda :) To jede Pepek jeste pripravu ne?

Reagovat
El Cid z City

Co se ti nezdá s Newcastlem,že ho más takhle dole?

Reagovat
Kinky7

Myslim si ze Villa prekvapi a Chelsea se pod Pochem chytne. I tak cekam rozdil 4-7 misto do 5 bodu letos

Reagovat
Kinky7

Aha Dias s Stonesem zraneni ...

Reagovat
El Cid z City

Lewis tedy na Stonesově fleku..

Reagovat
Kinky7

cekal bych ze bude na RB/DM

Reagovat
Miguel19

Ach jo

Reagovat
Kinky7

To dlouho netrvalo

Reagovat
pingla

haaland

Reagovat
HalaMadrid_Flx

No nic, tak jsme zase tam, kde jsme skončili

Reagovat
Kop do titulků

Volám si na pomoc intelektuální olymp českého internetu. Hádáme se s bratrem o to co je kvalitnější Championship nebo FORTUNA liga

Reagovat
Pospovič

Fortuna

Reagovat
Trand

Ten scoreboard na Canal+ je strašný, to je dělaný pro důchodce?

Reagovat
LaVolpe

Nebude to worldwide z Anglie?

Reagovat
Trand

Je to možné. Ale nelíbí se mi to

Reagovat
O.Giroud

vyhodte tych sracov z Burnley z ligy

Reagovat
Kinky7

proc? Nehrajou spatne

Reagovat
O.Giroud

nejsu v lige ani 5 min a uz tam hodili do Lewisa zapalovac

Reagovat
Kinky7

jo to jo . Ja myslel ze mluvis o tymu a ty mluvis o fans -jo ty jsou na p..u

Reagovat
O.Giroud

a ani sa to neriesilo, ako keby sa nic nestalo

Reagovat
Kinky7

tohle se bude resit dodatecne. je to na kamere

Reagovat
O.Giroud

strasnych sracov tam maju, uz len pri tom White lives matter to ukazali ale inak Burnley futbalove, to je nezvyk aj ked sa to samozrejme dalo cakat s takym kadrom. Skoda, ze nehra Zaurory

Reagovat
Kinky7

uz je vyhozen a zabanovan

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Za to by je meli vyloucit z ligy?

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
HalaMadrid_Flx

KdB minus

Reagovat
Sigma Olomouc

Pošle pls odkaz na zápas Burnley - Man City? Ne pls Sky sport

Reagovat
Miguel19

City budou muset za Paquetu vytáhnout tu dardu. S KdB to bude jenom horší...

Reagovat
Maximm9

S KDB to bude jenom horsi a Kovacic je takovych 30% z Gundogana

Reagovat
Thelvin

Kevin odešel, Burnley do toho šláplo a City je chvílema fakt v problémech

Reagovat
O.Giroud

alebo prisiel Kovacic

Reagovat
Thelvin

Anebo

Reagovat
Kejza

co se mu zas stalo

Reagovat
Thelvin

Asi koleno, přišlo mi že je to nějaké nedoléčené zranění

Reagovat
Kejza

ten už je taky vyřízenej, achjo

Reagovat
Sigma Olomouc

kvůli KDB fandím City. Můj nejoblíbenější hráč.

Reagovat
Kejza

Reagovat
LaVolpe

Burnley fotbalově moc sympatický. Škoda těch nepřesností.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Supr

Reagovat
RadekVonCZE

Snad to vychytaj

Reagovat
O.Giroud

moc nuda s tym Haalandom

Reagovat
Kinky7

cheat code no

Reagovat
Thelvin

Přitom se ještě nestihl ani zpotit

Reagovat
Gunner14

Dejte mu tu kopačku už

Reagovat
HalaMadrid_Flx

15min se ten borec nedotkne míče.. Myslím, že Kane se může vysrat na celý rekord, Haaland ho za pár sezón má

Reagovat
O.Giroud

este stihne aj ten Real a tam tromfnut aspon Benzemu

Reagovat
Pospovič

Reagovat
MystycMac

Monštrum ...keď nedostane GB tak to bude ďalšia fraška...

Reagovat
pingla

ho prostě nechceš bránit

Reagovat
Spikous

Jeho hlavné nieje ako brániť

Reagovat
pingla

jako ten gól jsem zhlédnul asi 10x, stejně nerozumím, jak v tak obrovské rychlosti je schopný vystřelit z tak těžké pozice a trefit "skoro víko"

Reagovat
patas92

to byla ale kurva těžký kop

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Psycho, on je fakt z jiného světa

Reagovat
Nikikrew

Haland je magor no

Reagovat
MystycMac

Alvarez strašne poleno...nech radšej ide niekde do Rima či Sevilli kde nebude tak na očiach možno sa presadi...

Reagovat
Miguel19
Reagovat
MystycMac

Keď da Hojlund za celu sezónu toľko gólov jak Erling za prvé 5 zápasy ta to bude zázrak.

Reagovat
Miguel19

Snad jich tolik dá i Chelsea za celou sezonu.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
MystycMac

Chelsea bude pohode Jackson Bude delo tych 15-20 da s prehľadom ...Najväčší tragédi očakávam klasika Liverpool a United ...

Reagovat
Salfovic

Jo to jo, útočníci dávají v Chelsea běžně 15-20.

Reagovat
VTID94

Reagovat
Busby babes

Tak stejne jako klasicky jsou nejtragictejsi pool a united... hrozny picoviny mele

Reagovat
Busby babes

Tvl proc i tady rozjizdite tyhle srovnani, vsak je to uplna picovina. Od Hojlunda se letos nic moc neceka. Pokud bude mit sezonu kde da 10 az 15 golu v lize, tak super

Reagovat
Sztanda

Chápu ze domácí prohrávají a moc se do šancí nedostanou…ale to ticho tam

Reagovat
Stannis Baratheon

Anglie no

Reagovat
LaVolpe

Foden

Reagovat
Kinky7

Ja myslim ze i ten Kovacic se chytne

Reagovat
Nikikrew

Ale aspon Burnley uplne iny team ako ho pozname. Kompas

Reagovat
janinho

ked som videl vysledky pripravakov evertonu tak je jasne ze everton is the new burnley :D ten dyche proste nedokaze hrat normalne ani v priprave. toto pozerat tak si vypichnem oci vidlckou

Reagovat
Mastný Chobot

Päťkrát za polčas sa dotkne lopty a aj tak dva góly z hovna. Burnley sympatický výkon, pressing a kombinácie vo finálnej tretine výborné, ale proti hentomu hovadu sa nedá hrať

Reagovat
Hlahart

Ví se, co je Stonesovi?

Reagovat
chicuita

Prej nejake svalove zraneni na treninku

Reagovat
ACSMan

Pepek alá Řepka

Reagovat
Miguel19

Haaland dostal slušnej céres. Ten už si nekopne..

Reagovat
elChe

Nechapu za co ale ...

Reagovat
Mastný Chobot

Za nič, len Pepovi zašlapala fúkanica zrovna

Reagovat
chicuita

Prej tam cosi rval na Bilvu a neco se mu nelibilo, tak ho Pep prisel sklidnit

Reagovat
eder

Haaland je zrůdička. Měli by to zakázat. Klonování Mordreda bychom neměli tolerovat!

Reagovat
Kinky7

tohle mohla byt klidne ruda

Reagovat
Miguel19

Jasná ruda.

Reagovat
Nikikrew

Cervena jasna

Reagovat
Kinky7

Doufam ze Walker s KDB budou ok ale zvlast u Kevina to nevidim dobre. Doufam ze bude hrat McAtee vicero ten kluk to ma v noze - ty 2 minuty byly fakt malo. Jinak spokojenost s vysledekm. Jediny komu to dneska moc neslo byl Alvarez

Reagovat
O.Giroud

myslíš, že vydrží celú sezónu?

Reagovat
VTID94

Verím že ano. Za poslednú dobu to najlepšie čo sa nám mohlo stať. Má financie, športového s ktorým si veria. Už len to ukázať na trávniku

Reagovat
Salfovic

Letos vyhrají eklhaft a za rok Emery league Takže ligu můžou vlastně vypustit.

Reagovat
VTID94

Reagovat
Amon

Zase hráme v nedeľu. keď sme hráli Európu, tak som to chápal.

Reagovat
Gunner14

Dnes čekám Ode masterclass a Havertz první gól

Reagovat
Mastný Chobot

Hlavne vyhrat, Forest nebude lahky super

Reagovat
masly008

Už vím proč Kane nešel po tom rekordu, protože ho za 5 roků stejně překoná Haaland.

Reagovat
Busby babes

Za 5 let bude v Realu

Reagovat
Kinky7

myslim ze pokud tam bude Mbappe tak tam nepujde

Reagovat
Papra

Nevim procho vsuchni vidi v Realu. Casy se meni a top tymy z Anglie budou pro nej myslim atraktivnejsi

Reagovat
O.Giroud

tak lebo pri prestupe do ManCity sa tu spomínalo, že bude mať nejakú prijateľnú klauzulu aby mohol odísť do Realu

Reagovat
Salfovic

Třeba nebude chtít.

Reagovat
O.Giroud

Kto by už do Realu nechcel

Reagovat
Mateo16

Ze spenduju viac ako RM ? tak o peniazoch to rozhodne neni.

Reagovat
Busby babes

Pep za par let nebude v city a pak se uvidi no

Reagovat
Kinky7

tohle bude ten klicovy faktor pro cele City. Co se bude dit po Pepovi.... Se bojim ze dopadneme jak vy po SAFovi

Reagovat
bbbauch

Tam byl pruser ze skoncil i Gill a SAF mel s nim pod palcem vsechno okolo fotbalu.. u City mate kompetentni lidi, tam takovej sesup nehrozi

Reagovat
Kinky7

Tak ja porad doufam ze Pep bude co nejdele pripadne se pak chyti nekdo kdo ma talent na praci s hvezdama - Flick? (uvidime jak bude za ca 2 roky vypadat Kompany)

Reagovat
Mastný Chobot

There is confidence that Harry Kane will be registered in time to face RB Leipzig in the DFL-Supercup to make his debut for Bayern Munich this evening.

It would potentially be his first ever trophy within 24 hours of leaving Tottenham.

Reagovat
Nikikrew

To mi pripomenie ako Modric ziskal svoju prvu trofej v RM po prestupe zo Spurs kde v zapase odohral asi 13 min

To budu memecka

Reagovat
Salfovic

Poche v PSG taky hned po příchodu vyhrál nějaký pohár.

Reagovat
Likan7

Kde je review?

Reagovat
oddy

Prý takto:

Ramsdale

White Saliba Timber

Partey Rice

Odegaard Havertz

Saka Nketiah Martinelli

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Zajímavé, to se těším, jak to bude vypadat!

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé rozestavení...

Reagovat
mr.Silver

Jj, už potvrzeno. Jsem na to zvědav, hlavně Breda na Parteye. Chudák Gabriel, pokud to bude fungovat, tak to odskáče.

Reagovat
Mastný Chobot

Partey ako inverted RB? Zaujimave

Reagovat
mr.Silver

Doufám, že to bude spíše rotace s Whitem, loni tam byl Partey úplně ztracený.

Reagovat
Gunner14

Wow těším se

Reagovat
Front hell

Trossard měl hrát

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Euphael

Reagovat
oddy

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Gunner14

Reagovat
teenz

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Nikikrew

Dobra zostava. Len ten Torssard, najlepsi hrac pripravy, a na lavicke. Radsej s nim busit do obrany 60 (90) min ako 30.

Inac Turner pekny debut myslim sj ze na dnesnej taktike sa dost podielal

Reagovat
HalaMadrid_Flx

To je fakt Kdyby vás měli třeba úplně přečtené, Turner vše načrl

Reagovat
HalaMadrid_Flx

*načrtl

Reagovat
Miguel19

30 minut zpoždění

Reagovat
Front hell

Super. Jdu pryč, tak jsem chtěl vidět aspoň prvních 30 minut

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Taky jsem si říkal, že stihnu aspoň první poločas, než půjdu na svůj zápas a hovno z toho!

Reagovat
Edgewalker

Také to tak mám

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Trand

Co se děje?

Reagovat
Maximm9

Havertz si zapomnel kopacky

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Co se stalo?

Reagovat
avicii

Co tam dokurvili ?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Turnikety, velká část fanoušků se nemůže dostat dovnitř, protože klubový e-ticketing system spadl

Reagovat
R.Meireles

To jsou komedianti

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Nketiah

Reagovat
Maximm9

Aspon to bude rovnou navazovat na zapasy v 16:00

Reagovat
Mastný Chobot

S tými novými nadstavenými časmi to bude práveže aj cez

Reagovat
Mastný Chobot

Understand Gabriel has been left out today for tactical reasons. No injury

Hmm

Reagovat
Euphael

Reagovat
vitasrp

Trochu se to dalo čekat, Arsenal přechází na kompletně digitální systém (už nejsou fyzický členský karty ani fyzický sezónní permice), ještě před týdnem nemělo asi 5000 permanentkářů staženou tu digitální permici, takže komplikace se trochu předpovídaly.

Reagovat
Jardin

Cau Vito, mrkni pls na email ohledne MU Brighton. Diky.

Reagovat
ashburtongrove

Tady vsichni delate jak kdyby vam v praci nikdy zadny IT system nespadl

Reagovat
Golasso

Děje se i v lepších rodinách . Aspoň stihnu docvičit

Reagovat
Swarley

Na City nikdy takovy problem nebyl, tam se sice taky ceka na lidi, ale oni neprijdou

Reagovat
Golasso

Reagovat
Front hell

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Agent z Melmacu

HANBA

Reagovat
Agent z Melmacu

KONTUMACE!

Reagovat
Gunner14

Konečně může začít koncert

Reagovat
Mastný Chobot

Kurva tá fortuna reklama to je budúcnosť

Reagovat
smazaný uživatel

Nová TV grafika

Reagovat
Wazza228

Ta nová grafika PL pro soupisky a skóre je super

Reagovat
Studni

Máte prosím nějaký stream, co bych pustil na telefonu?

Reagovat
blade115

Havertz

Reagovat
Trand

Uf

Reagovat
mr.Silver

Hrozně překombinované to je, Forrest dobrý beton.

Reagovat
Sztanda

Koukat se na to zatím noc nedá

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Vím, že zatím "nic" pořádně neudělal, ale sledovat Odeho je slast, miluju jeho hru, ty pohyby na míči, top!

Reagovat
PP

to přebírání balonu v rychlosti, levá - pravá, přehled.. děkujem..

Reagovat
Front hell

Ode je zlatíčko

Reagovat
Golasso

Rzuměl jsem správně, že má Forrest ve 25. minutě 13 úspěšných přihrávek?

Reagovat
Trand

JJ, grafika to ukazovala

Reagovat
Golasso

To je masakr

Reagovat
mr.Silver

Eddieeee

Reagovat
Golasso

Eddie závod s Haalandem začíná

Reagovat
Golasso

A Martinelli

Reagovat
Trand

Eddieeeeeeeeeeeee. Gabi nádherně

Reagovat
Trand

Zrovna jsem chtěl napsat, že Gabi vůbec není ve hře

Reagovat
Tommy the Gunner

EDDIEEEEEEE

Reagovat
hornito

Martinelli

Reagovat
Gunner14

Goatinelli

Reagovat
mr.Silver

Sakaaaaaa

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Typíčo...

Reagovat
Golasso

No tvl Saka

Reagovat
Tommy the Gunner

SAKAAAAAAAAAA

Reagovat
Trand

Sakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Thelvin

Saka je výborný. Budoucnost patří jemu

Reagovat
Nikikrew

Uf what a strike!

Reagovat
Gunner14

Starboy

Reagovat
ashburtongrove

Nejlepsi jak Havertz se pak drzel za hlavu jako Ziny loni se Salibou

Reagovat
mr.Silver

Martinelli je fantastický

Reagovat
PP

Reagovat
Golasso

Jinak Rice zatím super. Na první pohled nenápadný výkon, ale hned převzal klíčovou roli.

Reagovat
mr.Silver

ale Partey je dnes všude z fenomenální výkon

Reagovat
Kejza

má neskutečnej přehled.. jeho přítomnost na hřišti má okamžitej efekt zato Havertz..

Reagovat
Golasso

Havertz se potřebuje jen trochu uklidnit a pak to bude v pohodě. Hraje dobře v těch částech hry, které nejsou tolik vidět, hlavně bez balonu. Na balonu je zatím furt nervózní, ale nic zásadního nezkazil.

Reagovat
BenB

Přesně hraje dobře, vyhrává souboje, má velký work rate...góly přijdou...ale vždycky si někdo musí kopnout

Reagovat
Golasso

Reagovat
Kejza

jo, však druhej ostrej zápas.. neřikám nic jen prostě Rice je fakt neskutečně chytrej hráč, a je to hned vidět.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Mastný Chobot

Do nejakej 20. minúty to bolo dosť opatrné, odvtedy veľká paráda od väčšiny hráčov - Saka, Martinelli, Ode, Rice aj Partey. Eddie výborne využil jedinú šancu, to je to, prečo tam je. Timber dobrý dozadu, ale dosť chýb v rozohrávke, hlavne ku koncu polčasu. Saliba 2 pomerne veľké chyby. Havertz je tam okrem jedného nábehu po ľavom krídle úplne k hovnu, to tam radšej mohol byť Trossard.

Reagovat
Mastný Chobot

A teda Forest je otrasný, čakal som oveľa viac od nich.

Reagovat
mr.Silver

Snad se Timber nezrakvil hned v prvním zápase...

Reagovat
LaVolpe

Nastoupil do 2. poločasu, tak snad je fajn.

Reagovat
LaVolpe

Piče

Reagovat
R.Meireles

Doufám, že se ukáže genialita pana Csaplára

Reagovat
guestikor

Havertz působí, jakoby zrovna dorazil z české ligy mezi velké kluky Rice a Timber s velkým přehledem

Reagovat
Gunner14

Ještě má ptsd z minulé sezóny Chelsea no, se vypiluje

Reagovat
Talker

On tak vypadal už v době, kdy přišel z Leverkusenu. Vlastně se i zlepšil u nás oproti začátku.

Reagovat
Golasso

Tak klíčové je to, co se s ním stalo, když přišel z Leverkusenu . Podle mě je problém v hlavě a v jiném prostředí mu to třeba zase sedne víc, ale nebude to hned.

Jestli vůbec teda ... ale snad jo, když to v něm Arteta vidí. Nebyl to žádný panic buy, Arteta si pro něj vyloženě šel.

Reagovat
fenixLFC

on ale aj v tom leverkusene nebol vzdy hviezdny. mal skvelu sezonu, potom bol uplne tragicky a potom sa jakz takz spamatal. ale rozhodne to nebolo tak ze by prichadzal po dvoch troch famoznych sezonach v leverkusene

Reagovat
Golasso

To se mi nezdá tak špatné na to, že mu bylo 20 nebo 21, když přestupoval do PL.

Reagovat
Nikikrew

Slusny trening teda. Forest tak marny ze to je ,,nuda'' na 1 branu. Goly krasne, Martinelli a Saka uradovali. Obrana easy. Jedine Havertz dost neviditelny, Odegard do protiutokov zla finalka, Timber zbytocna zlta karta

Dnes do pohody 3 body, Forest bude silny len doma

Reagovat
Trand

Je to fajn, ale trefit to Johnson trochu líp, prohrávali bychom 1:0 a pak by to podle mě bylo dost těžké, takový chyby se nesmí stávat. Saka je výborný, Eddie dal gól, Martinelli nebyl tolik ve hře, ale předvedl pár skvělých momentů, snad jen ten Havertz vypadá, že ještě neví co a jak a trochu si tam s ostatníma překáží.

Reagovat
Golasso

Jsem zvědavý, jestli budeme výrazněji měnit taktiku a složení základní 11 na týmy jako třeba MU, protože ta naše dnešní kontrola vypadá super, ale tým se špičkovými brejky by nás asi hodně potrápil.

Reagovat
Mastný Chobot

White normálne na RB a Partey v zálohe. Rice tiež hrá dnes vyššie než by musel.

Reagovat
Golasso

Asi ano

Reagovat
PP

Ferdinand je furt jak chodící futra.. Jak ty borce vynášel hrudníkem i s balonem za lajnu je nezapomenutelné..

Reagovat
Miguel19

Ten Boly tvl To je fakt parodie na obránce.

Reagovat
mr.Silver

Tak Timber out

Reagovat
Mastný Chobot

Timber v piči, to nám to pekne začína

Reagovat
Gunner14

snad to není nic vážného

Reagovat
Nikikrew

Timber

Reagovat
Miguel19

Hustý, to tam dá radši Japončíka než Gabriela?

Reagovat
guestikor

Reagovat
Liveral

Tak je na tom hřišti potřeba krajní bek, ne stoper...

Reagovat
Golasso

Reagovat
Miguel19

Asi jo.

Reagovat
norton

tierney je kde? s nim sa uz nerata?

Reagovat
Miguel19

Kieran Tierney, not selected and still expected to leave Arsenal in the next weeks. Real Sociedad, interested.

Reagovat
Sztanda

Wow tyjo, kolik Skotů si zahrálo La Ligu?

Reagovat
Neutron

Neviem, ale predpokladam, ze ich bude minimum, google hovori, ze 6

Reagovat
Nikikrew

Striedaj!

Reagovat
Trand

Strašně nudný druhý poločas

Reagovat
mr.Silver

neděje se tam vůbec nic

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Golasso

Tak teď už se nudit nebudeš

Reagovat
Trand

Že já si stěžoval

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Trand

My jsme idioti

Reagovat
captain18

Reagovat
mr.Silver

Co to bylo?

Reagovat
Serg!o

Tony

Reagovat
smazaný uživatel

Elanga

Reagovat
Swarley

Elanga paradne, dobre prilepene u nohy

Reagovat
Nikikrew

Tvl co robite 2 polcas

Reagovat
gocii

Jsou namysleni

Reagovat
dantetomas

Pici havertz

Reagovat
fenixLFC

white zlta za zdrzovanie hry? on uz prestupil do newcastleu?

Reagovat
Maximm9

Na to, jak tragicky Forest byl, tak jeste dobre drama

Reagovat
sensei25

No tak to bol sracka futbal.Arsenal posobil ako muzstvo nie v prvom kole ale v predposlednom.

Reagovat
Maximm9

Konfederacni prenos neni ?

Reagovat
fenixLFC

co chces vidiet juzanske vlajky a pracujucich otrokov?

Reagovat
Maximm9

kdyby jsi mi aspon napsal, jestli bude nebo nebude

*konferencni

Reagovat
jk

lol

Reagovat
Salfovic

Na ten bych se mrkl

Reagovat
Zaschrona

Canal+ Action?

Reagovat
Maximm9

Diky vubec mi to neukazovalo, musel jsem to napsat do vyhledavani

Reagovat
VTID94

Middlesbrough krásne začalo ligu

Reagovat
Thelvin

Maupay má jedno z nejhorších zakončení v lize. Což je u útočníka docela smutný

Reagovat
Zaschrona

Strašlivé utrpení s ním. Ať si má Fulham držení míče jaké chce, ale i s podprůměrným útončíkem dneska už nejspíš vedeme 2-0...

Reagovat
Thelvin

3-0

Takže vaše možnosti jsou: Doufat že DCL nebude furt zraněný, že se chytí Danjuma, a nebo koukat na tohohle agresivního trpaslíka. To bude dlouhá sezóna...

Reagovat
Zaschrona

Koupili jsme mladé ucho z Portugalska Chermitiho, prý je hodně "raw" a potřebuje čas, ale víc neproduktivní snad být nemůže. Koukáme ještě i po dalším útočníkovi (a křídlu - pokud půjde Gray, tak snad dvě), tak snad se to podaří do konce srpna vyřešit. Pořádný útočník a křídlo nebo dvě by nás mohli posunout úplně jinam.

Reagovat
fenixLFC

ako to, ze zrazu mozte nakupovat? podarilo sa vam vyriesit/stabilizovat financnu situaciu?

Reagovat
Zaschrona

V zimě jsme bez náhrady prodali Gordona za 45 a na jaře konečně Keana do Juventusu za 25. Teď v létě jsme dostali za Simmse 3,5+4,5 bonusy, za Stonese 2,5 bonus za výhru v LM a dohromady bude cca 3,5 za Nkounkou. Asi za 10 se čeká odchod Graye. Plus poslední dvě léta vypršela amortizace a smlouvy drahým hráčům jako Mina, Sigurdsson, Tosun, Delph; Dele, Doucouré, Iwobi, Gomes, Gbamin mají rok do konce, takže tam je půjde snáz prodat nebo naopak amortizaci snížít prodloužením.

Vedle toho platí, že se nám konečně letos přestanou do FFP počítat všechny ty 3 nejhorší roky, trochu se podařilo nahradit sponzorské ztráty po konci firem Usmanova, ušetřili jsme na konci 2. nejdražší klubové rady v lize a snad se brzo podaří dohodnout nový investor.

Dohromady by tedy pár peněz na nové posily - samozřejmě nejspíš ve stylu na splátky, skoro zadarmo nebo hostování s opcí/obligací - být mohlo. Žádné zázraky nečekám, ale do ofenzivy snad někdo přijde. Podstatně líp bude až se zbavíme těch šílených finančních roků kolem covidu, dostavíme nový stadion + snad vyměníme majitele.

Reagovat
Salfovic

Je známo kdy by měl být stadion hotov ?

Reagovat
Thelvin

Během příští sezóny myslim

Reagovat
Zaschrona

Během příští sezóny, cíl je do konce roku 2024. Vede se aktuálně diskuze, jestli dává smysl se tam přesouvat už v průběhu sezóny nebo až od sezóny 2025/26.

Reagovat
Thelvin

A máte na to i nějaký prachy, nebo se to budete snažit řešit hostováníma?

Reagovat
Zaschrona

Viz jak píšu výš - na "italské" nákupy by něco být mělo, dle Echa i bez prodejů, tak snad Thelwell s Dychem něco dotáhnou. Nemuselo by to dohromady být zas tak marné, struktura, organizace i nějaká kvalita směrem dozadu nevypadá zatím špatně.

Reagovat
Zaschrona

Nechápu, kde sudí viděl na Lena faul, regulerní gól...

Reagovat
Thelvin

Jo, taky mi přišlo

Reagovat
mr.Silver

Brighton už mohl vést 4:0, neskutečné, co spálili Pedro a Welbeck

Reagovat
Zaschrona

Co ještě Maupay chce?

Reagovat
Sztanda

Kouká někdo na WHU? Dívám se na Baník

Podle statistik WHU lepší než domácí

Reagovat
avicii

Keď vidím tu zostavu Evertonu, to je totálna nuda, absolútne nezaujímavé mužstvo...

Reagovat
Thelvin

Dychemu to stačí. 10.-15. místo s nima uhraje v pohodě

Reagovat
O.Giroud

bohužiaľ, tento rok je tých tragédov na zostup strašne veľa takže sa zas Everton zachráni

Reagovat
Thelvin

A proč je to špatně? Everton je velký klub s obřím zázemím. Oni se zase zvednou, jen teď potřebuji přežít špatné období

Reagovat
O.Giroud

nuda, nezaujímavé mužstvo, stále nejaké sračky s peniazmi.. ale tak každý má svoje mužstvá, ktoré chce vidieť zostúpiť no

Reagovat
Thelvin

Jasné, teď je to nuda a nezajímavé družstvo. Ale maj velkou fans základnu, bude nový stadion. Je docela velká šance, že za pár let budou zas pravidelně končit v top 8. Ale jak říkáš, každý může mít jiný názor a favority

Reagovat
O.Giroud

možno práve ten zostup by im aj pomohol aby sa trochu spamatali, ale kto by to bol povedal keď po príchode Ancelottiho a začiatku Jamesa Rodrigueza kde už ľudia blúznili aj o boji o titul lebo Leicester tak pekný pád

Reagovat
Thelvin

To s tím sestupem se říká často, ale komu to kdy opravdu pomohlo? Sunderland to srazilo až do třetí ligy... Newcastle a Aston Villa se dokázali do PL plnohodnotně vrátit, ale první sezónu lepší než jejich dřívější průměr měli až tu minulou (a to ještě jen proto, že to majitelé pořádně rozjeli). Nevím no

Reagovat
Zaschrona

Sestup by nám nepomohl, přijít vloni, tak by klub měl co dělat aby to přežil. Moshiri nejspíš klub nemůže v tuhle chvíli standardním způsobem prodat (nejspíš je bílej kůň Usmanova) a s mnohem přísnějšími finančními pravidly o soutěž níž by to snadno mohlo znamenat pád na dlouhou dobu a nedostavěný stadion.

James přišel před covidem v době, kdy jsme žili tak trochu nad svoje poměry - jako hračka Usmanova s Moshirim. Nekvalitní nákupy z jeho a Moshiriho hlavy + pád výsledků + covid = průšvih, kde jsme.

Reagovat
Thelvin

Reagovat
fenixLFC

zostup by im nepomohol ale prial by som im to za to, ako prasacky proti nam hravaju

Reagovat
avicii

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Thelvin

Everton mohl už mohl vyhrávat 4:0 nikdo v tom týmu neumí pořádně zakončit

Reagovat
Maximm9

Takovou penaltu pisknout

Reagovat
mr.Silver

Lol, loket do krku, úplně jasná

Reagovat
Maximm9

Normalne si ho chtel odtlacit, takovych souboju je plno. Ja bych ji nepiskal proste.

Reagovat
Eichel

Reagovat
mr.Silver

Brighton ten Luton je šílený, to je fakt úroveň Champ/League One

Reagovat
Salfovic

Kruté pro Everton, ale dalo se to čekat.

Reagovat
Zaschrona

Same Old Everton

Reagovat
Serg!o

Co to teď pisknul za penaltu Dunkovi? To bude zase komedie

Reagovat
Serg!o

Var klasicky úplně k hovnu

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
mr.Silver

Luton

Reagovat
DieFohlenBMG

Ings je tak špatnej až je to vtipný

Reagovat
Trand

Tpč ten obránce Lutonu teď

Reagovat
mr.Silver

Ten Adingra úplně Saka vibe, Ferguson parádní

Reagovat
mr.Silver

Sheffield dovolili doma CP 22 šancí

Reagovat
Spikous

Neviem si predstaviť ako bude Luton brániť Haalanda resp celý tím Manchestru City

Reagovat
mr.Silver

s každým kombinačním týmem budou mít problém, fakt hrozná kvalita.

Reagovat
Spikous

Čakal som že budú mať problémy ale tá obrana fakt nebude väčšine tímov stíhať. Potrebujú rozhodne ešte v obrane posilniť

Reagovat
mr.Silver

Oni vůbec nevědí, jak mají bránit, tam bude problém i v systém.

Reagovat
fenixLFC

to znie ze najkvalitnejsie na lutone bude ten ich tragicky stadion

Reagovat
Maximm9

Nebude, Pepek ho po 5 kouskach bude muset vystridat

Reagovat
Spikous

Pri bránení Lutonu to bude tak v 30 minute nie?

Reagovat
Mastný Chobot

Estupinan + Ferguson moji fanta bois

Reagovat
DieFohlenBMG

Buze

Reagovat
Frony

Taky mám oba a ještě Mitomu

Reagovat
Mastný Chobot

heh, pozerám, že aj ja

Reagovat
smazaný uživatel

taky, ale Fergusona jsem nechal na lávce... a kapitána jsem dal Odegaardovi... ale na poprvé dobrý.

Reagovat
Frony

Já ve čtvrtek vzal kapitána Haalandovi a dál ho Havertzovi.

Reagovat
bbbauch

Si neco kouril nebo co se skryva za touhle genialni myslenkou

Reagovat
Frony

Řekl jsem si, že Vincek se na Pepa luxusně připraví a Haalandovi to bude dělat problémy. Kai bude na hrotu jako proti City a zlomí tu smůlu v zakončení. A tomu všemu předcházel jemnej přepal po dlouhé době.

Reagovat
bbbauch

To znam, na prepalech je nejhorsi ten overthinking..

Reagovat
Frony

Reagovat
Front hell

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
martin.b

Ti nováčci letos… jako zpestření Lutonem hezký, ale spolu s Sheffieldem nedají 40b ani dohromady…

Reagovat
smazaný uživatel

Luton nedá ani 20, budou rádi když uhraji víc než Derby ze sezóny 08/09

Reagovat
Manik...

Však to píše

Reagovat
Sztanda

Gordon - Isak - Almiron vs. Diaby - Watkins - Bailey

to budou atletické závody

Reagovat
Salfovic

Gordon měl mít vydařenou přípravu, ale i tak mě celkem překvapilo, že je v základu.

Reagovat
Spikous

Teda obrancom nezávidím dnes ani na jednej strane

Reagovat
LaVolpe

Ten Newcastle teda moc neposílil.

Reagovat
O.Giroud

ten Tonali je delo

Reagovat
Spikous

Cash hraje hrozne cez tú jeho stranu prechádza všetko ale úplne vsetko

Reagovat
FC Porto FC

17 minut 3 góly, zápasy NEW a AVL budou bavit skoro každý kolo

Reagovat
O.Giroud

to vážne takúto situáciu budú riešiť 5min?

Reagovat
patas92

Jj, ten faul na Cashe byl viditelný už ze hry

Reagovat
GEGE

Sandro

Reagovat
10

to jste dojebali strašlivě

Reagovat
GEGE

Ani mi nemluv...tohle mě bude žrát dlouho...

Reagovat
Mastný Chobot

Diaby a Bailey sú ako dvojičky. Len s tým rozdielom, že jeden spraví všetko dobre a druhý všetko zle.

Reagovat
Spikous

Diaby vyzerá veľmi slušne

Reagovat
LaVolpe

redka jak vyšitá.

Reagovat
Spikous

Martinez môže byť rád za žltú

Reagovat
Mastný Chobot

Rozhodca vedel, že Almiron by to pravou do prázdnej nedával, inak si neviem vysvetliť, prečo mu nedal redku

Reagovat
O.Giroud

prečo tým najväčším sráčom všetko prechádza

Reagovat
Maximm9

Ma kolem sebe jeste auru mistra sveta

Reagovat
Trand

Martinez jak ještě šel do Almiróna, že to dobře přihrál To prostě může udělat jen on, jasně faulovat, být rád, že nedostal červenou a ještě se pustit do soupeře.

Reagovat
Spikous

On je v tomto magor no aj keď je to skvelý brankár tak to jeho správanie a zdržiavanie je niekedy na facku

Reagovat
martin.b

Neskutečná intenzita a i dobrej fotbal od obou.Top 6 bude mít zase co dělat aby skončila před nimi, tipuju že minimálně dva před nimi letos neskončí.

Reagovat
Spikous

Tak Villu dnes zráža najmä pravá strana a to Cash a Bailey ktorý sa predbiehajú ktorý hraje horšie. Ak by nebol zranený Ramsey či Buendia tak Bailey nemá šancu byť v základe. Cash tam absolútne nestíha a robí chybu za chybou v obrane

Reagovat
Chytrej Jenda

Ta pravá strana je tragická. Ideálně Cash a Bailey dolů a místo nich Carlos a Philogene. Carlos vedle Torrese, Ezriho posunout na pravej kraj, Diaby na pravý křídlo a Philogene na levý.

Reagovat
Spikous

Konsa sa zahral na Mingsa nie?

Reagovat
Mervin

Konsa nehledě na to, že ještě při tom pokrývání míče útočícímu hráči roztrhnul ve vlastním vápně dres

Reagovat
Spikous

Konsa asi najbližší zápas nechce hrať a chce nechať miesto pre Diega Carlosa

Reagovat
Sztanda

Ten Isak fakt umí řešit jen složité situace, obejít tři hráče pak prihrat přes prázdnou, nebo obrat obránce a překvapivě lobovat golmana…ale sám na bránu když na to má čas, to je úplně paralyzovany

Reagovat
Spikous

Cash ten je dnes úplne mimo

Reagovat
Spikous

Tá obrana Villy je šialená ty hráči sú totálne mimo ako keby ani nemali žiadnu prípravu.

Reagovat
mr.Silver

Newcastle

Reagovat
fenixLFC

uz opada emeryho hype?

Reagovat
Spikous

No asi nečakal že Cash, Kamara a Konsa sa dnes vykašlú na bránenie. K tomu Tielemansovi sa dnes nechce. Defenzívny hráči dnes jedna veľká katastrofa

Reagovat
O.Giroud

Cash mal byť backup to už som tu písal nedávno, tam sa čudujem že ešte neprišla Emerymu posila, Tielemans možno preto neskončil v nejakom lepšom klube. Myslím, že tá jeho lenivosť sa dosť spomínala.

Reagovat
avicii

V predu budú veľmi nebezpečný, naopak toto zloženie obrany vyzerá veľmi slabo, ak ale zohraju na stoperoch Carlosa a Torresa tak asi sa zlepšia aj tam

Reagovat
Svatej

S tim jak ofenzivni sestavy oba tymy můžou/jsou nuceny poslat dneska, cekam ze to bude fungovat jen jednomu z nich. Spíš to vidim na Pool, hrají přecejen s Kloppem déle a od nas moc furt nečekám, zvlášť od zálohy.

Snad bude hrat Maatsen nebo Gallagher misto Chuka a Santos vedle Enza.

Reagovat
VTID94

Harry Maguire could yet opt to stay at Manchester United and fight for his place. He has two years left on his £190,000-a-week contract.

Reagovat
Hlahart

Dávej to sem s těma zdroji Nebo se alternativně můžeš konečně poučit a sračky sem nedávat vůbec.

Reagovat
VTID94

Áno, šéfe

Reagovat
Maximm9

1:3 pro Liverpool, Chelsea bez sance

Reagovat
fff

#LFC remain the only team to have agreed a fee with #BHAFC as of this moment. Talks with #CFC ongoing.

Uz by sa to mohlo cele uzavriet konecne.

Reagovat
Miguel19

Tak se domluvte s Caicedem a bude to uzavřený.

Reagovat
Svatej

To jeste proserem. Koupili jsme si dva dny na jednani a stejně hovno. Neskutečná traparna

Reagovat
avicii

Nechápem ze ste to ešte nedotiahli

Reagovat
blade115

Ale jsem teda rozpolcenej, co si o tom myslet. Na jednu stranu jsem bytostně přesvědčenej, že 115 mega je úplnej nesmysl za tohohle frajera. Na stranu druhou o něm jednáme 3 měsíce a bylo by fakt trapný ho teď nezískat. Plus ty zmiňované alternativy zní fakt hrozně...

Reagovat
Talker

Je to problém, no. Od začátku jsme věděli, že prostě bude stát kilo. Stál tolik Enzo, stál tolik Rice, Brighton nepotřeboval prodávat, mají hromadu peněz z předchozích přestupů, odešlo jim několik hráčů, takže chtěli maximum možného.

Kdybychom to dotáhli v červenci, tak remcám na cenu, ale alespon máme vyřešený střed zálohy. Místo toho začala liga a my tam máme Enza, Gallaghera, Uga a Santose. Tam prostě musí přijít TOP hráč a vedení to ví. A bylo potřeba ho zapracovat, začlenit, ideálně přípravu. Když už ne to, tak ho mít alespon před začátkem sezony.

Reagovat
Salfovic

Takovejch 95 by as vzali, a už jste ho mohli mít na začátku přípravy. Každopádně Boehly bude za čuráka tak jako tak

Reagovat
Talker

Já to na druhou stranu chápu, pokud jsme si mysleli, že jeho hodnota je někde kolem 80-90, tak zkoušíš níže. Navíc ona tam nebyla asi jasně daná cenovka.

Každopádně jo, někdy v prosinci jsme prostě měli říct, fuck it, kupujeme/odcházíme a podle toho se rozhodnout.

Reagovat
Salfovic

Tak to snižování hodnoty je pochopitelné, ale ne, když to trvá přes dva měsíce.

Reagovat
Eichel

Mal sa priviesť Ugarte.

Reagovat
oli9

No dnes jsem na to zvědavý ale věřím že to zvládneme

1:2

( Diaz, Nunez)

Reagovat
Gareth Bale 11

Že by konečně byl Dier na odchodu?

Reagovat
jk

Když začalo být jasný, že HK odchází měl ve stories na instáči svoji fotku s kapitánskou páskou. A druhej den na sochách smazal všechen content s Tottenhamem a unfollownul klub kde mohl. Tak kdo ví co za tím je…

Reagovat
Salfovic

Asi vyváděl, když se nestal kapitánem

Reagovat
jk

Udogie a VDV hned základ. Ange se toho nebojí, ale nemám z naší levé strany moc dobrý pocit.

Skipp, Romero i Emerson (ostatně i Bissouma) dost faulují kolem vápna. Jestli si na to nedaj pozor tak nás Brentford standartkama úplně rozbije. A v tom složení obrany + brankář mám docela strach, že dneska body nebudou.

Reagovat
Amon

Ja ma strach z VDV. Sialene peniaze sme poslali do Wolsburgu. Chlapec ma za sebou jednu sezonu v Nemecku a jednu v Holandsku. Obrovsky risk. Uz sme sa tolko krat popalili na tychto prestupoch. 50milionov sme mali poslat za hotoveho stopera.

Reagovat
Eichel

Ja som ho chcel ale tie peniaze boli šialené.

Reagovat
Eichel

Vicario – Emerson Royal, Romero, van de Ven, Udogie – Bissouma, Skipp – Kulusevski, Maddison, Son Hung-min (C) – Richarlison

Tak hlavne nech sa dá na to pozerať.

Reagovat
avicii

Ja by som to asi nevedel dnes tipnut, v obrane by mala byť lepsie na tom Chelsea, my zas v útoku... asi remíza?

Reagovat
Miguel19

Levy stopl vodu.

Reagovat
O.Giroud

som zvedavy na ten Taliansky zázrak v bráne

Reagovat
pingla

Denmark goalkeeper Kasper Schmeichel, 36, is set to join Chelsea from Nice to replace 28-year-old Spaniard Kepa Arrizabalaga, who will join Real Madrid on a season-long loan. (Guardian)

pro Chelsea asi dobrý řešení

Reagovat
Eichel

Reagovat
Thelvin

Je fakt bezva, když standartky kope někdo, kdo je umí kopat

Reagovat
Miguel19

Wtf

Reagovat
jk

Jako že ho stáhl?

Reagovat
Miguel19

Jop..

Reagovat
jk

Divný rozhodnutí. Ale odvážné

Reagovat
jk

Bezmála dvě minuty řešit offside. To je fakt tragédie.

Reagovat
Thelvin

Nechápu, co se stalo

Reagovat
Whitemedia

Romero posera, Kepa by neodstoupil.

Reagovat
Swarley

Wtf s tim stridanim, jako vykroutil si tam krk divne, ale proc ho stridal

Reagovat
Whitemedia

Nejdřív se tam srazil hlavou a u té branky taky nevypadal, že je oukej, tak ho raději sundal no.

Reagovat
Swarley

Aha, ja to sleduju jen tak jednim okem a tu srazku jsem nevidel... A ze to neslavil, tak jsem si rikal, ze si asi myslel, ze byl v ofsajdu, tak to nechtel prehanet...

Reagovat
Hyrax

Reagovat
jk

Divný no. Ale tak snad to rozhodl nemusíš lékař.

Reagovat
Swarley

V poho, ja nevidel, ze tam byl nejaky stret hlavou, pak uz to dava smysl

Reagovat
Thelvin

V obou případech VAR rozhodl dobře, ale proč to musí tak trvat?

Reagovat
Gareth Bale 11

Šílená doba na tak jasný věci.

Reagovat
Whitemedia

Stejně to rozhodčí nastaví, tak to máš fuk.

Reagovat
Thelvin

Já vím že jo, ale kazí to tempo zápasu

Reagovat
Mimalu

ta penalta mi teda přišla docela z kategorie soft, rozhodnutí mělo možná být rychlejší, ale zas tak jasná mi teda nepřišla. Offside už měl touto dobou řešit nějaký automatizovaný systém, tak, aby to nezabralo víc jak nízké desítky sekund

Reagovat
Salfovic

Tak ten hráč určitě padat nemusel, ale dneska je tohle bohužel jasná.

Reagovat
Mastný Chobot

Maddison si stihol za jeden deň zmeniť číslo dresu?

Reagovat
Mastný Chobot

To inak určite poteší ľudí, čo si kúpili jeho dres hneď po prestupe

Reagovat
jk

Budou rare.

Reagovat
Amon

On nemal priradené žiadne číslo po prestupe. Počas prípravných mal pridelené nejaké defaultne, a klub to zdôrazňoval.

Reagovat
jk

Pěkná Davinsonovinka bez pentle

Reagovat
Miguel19

Jako docela zajímavý, co chtějí Spurs hrát, ale bude sranda proti nim hrát na breaky. Však ti krajní beci hrají regulérně vysunutý CM a na lajnách jim nikdo nebrání..

Reagovat
Mastný Chobot

To isté mi napadlo, na tomto by si včera Gordon s Almirónom zmlsli

Reagovat
Hyrax

tam kazdej protiutok smrdi sanci na gol

Reagovat
KnoxXx

obrana Spurs

Reagovat
Salfovic

Šílená u toho 2. gólu.

Reagovat
Thelvin

Dobrý, nevadí, jedeme dál

Reagovat
Thelvin

Royal běhá někde uprostřed a Skipp ho musí vykrývat u lajny. Asi je to záměr, ale jakej to má smysl?

Reagovat
Whitemedia

Co mají fans Brentfordu proti Maddisonovi?

Reagovat
Geordies

Tuším, že 2 roky zpět na něj fans Bees začali pískat, protože v zápase často simuloval, pak jim dal fíka a ještě udělal gesto ať jsou zticha , od té doby to jede

Reagovat
Whitemedia

Takže vzájemná láska Díky

Reagovat
jk

Bissouma nemít jednu žlutou tak by ji teď snad dostal

Reagovat
Amon

On nemá žltú kartu. Zatiaľ.

Reagovat
jk

Aha. Já myslel že ji taky dostal. Tak to se fakt divím, že ji za to zatažení nedostal.

Reagovat
jk

11 minut

Reagovat
Thelvin

Sonny a Richarlison pokračují ve formě z loňska

Reagovat
Euphael

Richarlison bude vetsi provar nez Pepe

Reagovat
Thelvin

Ten měl alespoň jednu dobrou sezónu, ne?

Reagovat
Thelvin

Tak tohle jsem opravdu nečekal

Reagovat
Mastný Chobot

Heh, bude mať za toto Maddison assist?

Reagovat
Serg!o

Samozřejmě

Reagovat
Thelvin

Na livesportu jí má

Reagovat
Thelvin

Každý nákop za obranu smrdí průserem

Reagovat
Serg!o

Super poločas, letos se na oba týmy bude koukat skvěle.

Reagovat
Miguel19

Jako vypadalo jako offside, ale Royal je strašnej vtip. Hlavně směrem dozadu.

Reagovat
Thelvin

Dlouhodobě

Reagovat
jk

Royal a kor v téhle pozici je úplně v pohodě player.

Reagovat
Miguel19

Však si tam z něj Henry dělá prdel.

Reagovat
Thelvin

nikdo nedělí náš tábor tak jako on

Reagovat
Whitemedia

Tam byl jak na kolotoči tvle.

Reagovat
jk

Si tam představ Porra tvle Ten tam hořel i v přátelácích.

Reagovat
Thelvin

To je výběr typu: chceš do prdele strčit pilník nebo rašpli?

Reagovat
Whitemedia

Nevím, co je rašple, takže si volím ji.

Reagovat
Thelvin

Takovej pilník na dřevo s ostrejma hrotama, špatná volba

Reagovat
Whitemedia

Už jsem gůglil a beru zpět.

Reagovat
Thelvin

Reagovat
Salfovic

Případně ošklivá ženská.

Reagovat
Geordies

Spurs mi teda přijdou dost podráždění, je tam dost žlutých. Budou mít, co dělat, aby dohráli v 11.

Reagovat
Mastný Chobot

Slečna Svitková dosť sympatická, ale tú blúzku mohla prejebať žehličkou ešte

Reagovat
Thelvin

Má přehled a dokázala se kvalitně připravit, dobrá je

Reagovat
Mastný Chobot

Áno, hovorila veľmi dobre, ale keďže je to žena, tak som sa vyjadroval výlučne k jej vzhľadu

Reagovat
Thelvin

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
TopinB

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Amon

Konečne hráme futbal. Mňa to baví a tento hurá Tottenham mi chýbal.

Neuveriteľné je ale, že je rok 2023 a Davinson je stále na ihrisku v našom drese. Richarlison je paródia na futbalistu. Potrebujeme kúpiť hrot. Kanea nenahradíme, ale nemôžme hrať s tým nemehlom.

Reagovat
Mastný Chobot

Ferguson by bol pre vás jackpot, snáď to ale nevyjde, chcem ho vidieť v Brightone

Reagovat
Miguel19

Nebo Lukaku

Reagovat
Ešte

Lukaka by ste tuším predali aj Arsenalu

Reagovat
owny✨

Nemám žádný očekávání od týhle sezony, ale po 1 poločase to vypadá aspoň na to, že bude letos zábava. Obrana vůbec nefunguje, to je jasný, Richarlison se Sonem jsou pořád na hovno, ale když si to sedne, tak to může být fajn. Je tam vidět změna v dynamice, jak je tam Maddison (takovej hráč nám poslední sezony chyběl) a nezavazí tam pomalej Kane.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Amon

A teda ten penaltový zákrok za mňa veľmi soft. VAR by vraj mal zasiahnuť len v prípade veľkej chyby rozhodcu, toto mi ale neprišlo ako veľká chyba. Každý súboj potom môžme dodatočne skúmať vo vápne spomalene a hľadať každé zatiahnutie.

Reagovat
Thelvin

Maddison super, Royal mimo, Son a Richarlison k ničemu, Kulu úplně mimo hru, Skipp něco udělal na tom hřišti?

Ale je to první ostrý zápas, úplně nový systém. Útok si snad sedne, ale obranu je třeba řešit. Jakákoliv útočná snaha Brentfordu smrdí průserem

Reagovat
Amon

Skipp ani neviem akú rolu ma plniť. On nie je nikde. Pohybuje sa v zvlaštných priestorov, kde smerom dozadu nestíha a dopredu mu nikto nenahrá.

Reagovat
Thelvin

už aby byl zpět Bentacour

Reagovat
jk

Půlka obrany včetně brankáře hraje poprvé v PL, první soutěžní zápas pohromadě. C’mon tvle.

Reagovat
Thelvin

Vždyť to i píšu. Řešením obrany nemyslím nákup čtyř nových hráčů stačí pár systémových změn, nechávají za sebou strašně moc prostoru. Ange to zkouší protože to tak hrál v Celticu, když to nebude fungovat, tak určitě bude reagovat

Reagovat
jk

On právě několikrát mluvil o tom, že systémově chce hrát právě takhle s obranou na soupeřově půlce. Asi by se dalo zapracovat hlavně na tom, jak hraje Bissouma ale moc změn v tomhle nečekám.

Reagovat
Thelvin

Tak to sem zvědavý. Je fakt, že je tam vinou nesehranosti dost zbytečných ztrát, které obraně ty situace hodně komplikují. To by se mělo časem zlepšit

Reagovat
jk

Hlavně ta obrana je fakt pure chaos a Vicario není úplně týpek co to přišel uklidnit a dirigovat, spíš naopak. Udogie ale překvapuje hodně, byť v 1. pol. měl i horší momenty.

Reagovat
Thelvin

Dokud byl na hřišti Romero, tak to celkem drželo. Ale jasně, bylo to deset minut...

Udogie zatím v pohodě výkon, z těch chyb na začátku se nesesypal a rozhodne z té obrany není nejhorší

Reagovat
jk

Nebál bych se říct že je nejlepší. Hlavně teda vepředu a s balónem mě v té pozici fb/cm naprosto šokuje. Ale fakt jsem mu hrozně nevěřil takže očekávání byla velmi nízko.

A Sanchéz je v pohodě dneska.

Reagovat
Thelvin

dneska dobrý výkon, jako 3/4 stoper bude v pohodě

Reagovat
Whitemedia

Záběry na hráče Chelsea, jak jdou do šatny a já tam polovinu ani nepoznal, to je strašný

Reagovat
Swarley

Reagovat
Gunner14

Pokemoni

Reagovat
Whitemedia

Všichni černí a já je ještě neumím rozeznat.

Reagovat
Gunner14

Tak hlavně není proč, když budou za chvilku jiní

Reagovat
Salfovic

Při špatném osvětlení bys je ani neviděl.

Reagovat
avicii

Reagovat
Swarley

Maddison hraje paradne, super vykon na prvni zapas v novem tymu, to je luxusni posila pro Spurs, ale tak to se dalo cekat

Reagovat
Thelvin

budoucí kapitán, skvělý je

Reagovat
jk

Za ty prachy je to úplný steal. On i v přípravě působil úplně suverénním dojmem.

Reagovat
Swarley

Reagovat
j_mrazik

Uvidíme, jak dlouho mu to vydrží a jestli na něj nepadne deka po nějakém čase.

Reagovat
Swarley

Tak celkem vycnival i z te deky v Lestru, je zvyknuty

Reagovat
Whitemedia

Chelsea XI: Sanchez; Disasi, Thiago Silva, Colwill; James, Enzo, Chukwuemeka, Gallagher, Chilwell; Sterling, Jackson.

Reagovat
Miguel19

Wtf To bude peklo..

Reagovat
Svatej

Takze to trvalo presne 0 zapasu, nez jsme zacali stavet prizdisracsky sestavy. Ja to kurva mrdam, to je fakt k vzteku. Tesim se na to celej tejden a dostanu tenhle paskvil s jednim a pul hracem do utoku, z cehoz t apulka tkvi v Gallagherovi.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
kvasha16

prizdisracka zostava toto? vsak tam mame jedno polo-DM a inak ofenzivna zaloha

Reagovat
Svatej

Je to vsechno jen ne ofenzivní. Chuk zatim neumi ani jedno, Gallagher je dobrej k zakončení, Sterling 0

Reagovat
Talker

Tak u Enza souhlasím. U těch dalších dvou bych mluvil spíš o box2box.

Reagovat
spider_8

Reagovat
mr.Silver

Za ty prachy to je fakt hrozná sebranka

Reagovat
Talker

I po překopání celého kádru stejně budeme hrát 3-5-2 Chápu, že bez DM se těžko hraje 4-X-X, ale...

Ať dotáhneme toho Caiceda prostě.

Reagovat
kvasha16

ta tvoja averzia k zostavam 3-x-x je ocarujuca

Reagovat
Talker

Mě ten systém nikdy nebavil. Zvlášť když tam nacpeš do zálohy 3 hráče, kteří jsou CM/box2box a v útoku je křídlo a hrot.

Reagovat
Salfovic

Já je taky nesnáším, úplně se tím zabíjí křídelní hra.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Whitemedia

Subs: Bergström(GK), Cucurella, Mudryk, Madueke, Ugochukwu, Santos, Gusto, Maatsen, Burstow

Reagovat
Whitemedia

Ti tři vzadu musí vydržet, jinak se přižene pohroma Cucu.

Reagovat
Maximm9

To vypada hur nez minuly rok a to jsem myslel, ze ten plevel uz odesel

Tolik penez za hrace a ta nase sestava je normalne k smichu

Reagovat
Talker

Je fakt, že bez Nkunkua ani ta ofenziva nebude vypadat solidně.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Error

Pockame jak to bude vypadat na hristi

Reagovat
Salfovic

Vždyť jste hráli celou přípravu na dva stopery, ne

Reagovat
spider_8

Ja nevim, co kdo cekal po tom lete

Reagovat
spider_8

Ta sestava se momentalne ani nijak rozumne poskladat neda.

Reagovat
Whitemedia

Já teda nečekal ty tři stopery, pro mě dost velké překvápko.

Reagovat
spider_8

Tak Poche to hral i driv, je to dlouhodobe jedine rozestaveni, ktera nam defenzivne funguje a Thiagovi je uz pomalu 40, takze i pro nej mnohem lepsi. A nemame DMko, takze dost logicka volba.

Reagovat
Salfovic

Budu se opakovat, ale vždyť jste hráli celou přípravu na dva stopery, ne ?

Reagovat
Whitemedia

Ano

Reagovat
spider_8

Nevim popravde, vubec jsem pripravu nesledoval. Jen jsem si v hlave skladal sestavu na zaklade odchodu a prichodu a nikdy mi z toho nevylezlo nic rozumnyho

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
iamek

Kde je těch 600-700 mega utracenych?

Reagovat
Talker

Tak 200 je na marodce, 250 na lavičce... To jde potom rychle.

Reagovat
kitas

Kane podľa očakávania veľmi chyba pri výstavbe útoku. Son nadväzuje na minulú sezónu, Richarlison detto. Veľké šťastie že priviezli Madissona

Reagovat
Kixi Syhimour

Alisson; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson; Mac Allister, Szoboszlai, Gakpo; Salah, Jota, Diaz.

Subs: Kelleher, Gomez, Nunez, Jones, Elliott, Tsimikas, Matip, Doak, McConnell.

Reagovat
Mastný Chobot

To bude total futbal teda

Reagovat
j_mrazik

Kdo bude bránit?

Reagovat
Svatej

Jak kdyby museli..

Reagovat
Talker

Stejně tak se můžeš ptát, kdo od nás bude útočit.

Reagovat
Mastný Chobot

Od Kloppa ešte celkom konzervatívna zostava... 4 defenzívni hráči na vašich 2 ofenzívnych

Reagovat
j_mrazik

No jo! Teď jsem si přečetl tu vaší sestavu. Tam to může dopadnout jakkoli. Já tipuju 3:2 pro Liverpool.

Reagovat
Talker

Já to vidím na 1:0 pro nás - s tím, že gol dá Jackson.

Reagovat
Svatej

Reagovat
R.Meireles

Tak tady si netroufám tipovat to může dopadnout jakkoliv

Reagovat
avicii

Hehe toto bude divočina dnes

Reagovat
Salfovic

Totálně ofensivní fotbálek

Reagovat
Thelvin

Son...

Reagovat
Thelvin

Lo Celso a Perisic na plac, prosím

Reagovat
jk

GLC rozhodne.

Reagovat
kulych

Maddison, Udogie i Bissouma (překvapivě především dopředu) dobrý výkon

Reagovat
Whitemedia

Edenko se přijel podívat na Sterlinga.

Reagovat
Busby babes

stejne je vtipny, ze pokud utocnik vystreli, tak ho ten branici muze treba zabit a stejne se zadnej faul nepiskne. Vitorio jak ho sundal.

Reagovat
Busby babes

Vicario

Reagovat
Salfovic

Jak kde.

Reagovat
Busby babes

vidis?

Reagovat
Thelvin

Richarlisona střelit někam do Arábie, dokud má ještě nějakou cenu

Reagovat
Whitemedia

A kupte Lakaku.

Reagovat
Thelvin

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Amon

to by bolo ideálne.

Reagovat
Sigma Olomouc

Kepa není v nominaci. Asi fakt ten RM

Reagovat
Sigma Olomouc

Liverpool bez CDM

Reagovat
Doomblade

Ofenzivnější základní sestavu než teď postavil Liverpool jsem snad v PL ještě neviděl. To padne alespoň 5 gólů.

Reagovat
Salfovic

No a nebo si Pool vyláme zuby na tom betonu Chelsea a ta dá taky hovno.

Reagovat
Busby babes

byla vcera ta dlouha nastaveni nebo ne? ted 4 minuty, to nevydrzelo dlouho

Reagovat
Mastný Chobot

V prvom polčase bolo 11

Reagovat
Busby babes

ok

Reagovat
O.Giroud

11 lebo 2x VAR a ošetrovanie

Reagovat
Salfovic

Až bude dohráno, tak chci ta nastavení vypsat.

Reagovat
Busby babes

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Zkusím ten datazone přenos

Reagovat
Chandy

Hoši pls kam chodíte na streamy? Jsem mimo EU a nejede mi Skylink…

Reagovat
Chandy

Díky

Reagovat
Miguel19

Teď by mohl přijít Caicedo na čestný výkop...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Muffi

Jak zenska v duelech.

Caicedo zahaji pustenim kapesnicku a kdo vyhraje, muuze za nej vysypat 111 mega.

Reagovat
PP

Reagovat
Thelvin

Bosákova óda na Thiaga Silvu

Reagovat
Busby babes

zkusil jsem tu datazonu a teda ty jmena hracu, co se tam objevujou me spis serou.

Reagovat
Mastný Chobot

Chukwuakjlcjk pekný začiatok

Reagovat
John Obi Mikel

Čukumemeka

Reagovat
Coutinho10

Ogbu za to dostal redku

Reagovat
John Obi Mikel

Tady má štěstí, že ho pořádně netrefil

Reagovat
Coutinho10

Ogbu ho trefil podle mě ještě míň, ale to už je jedno

Reagovat
Mimalu

Chuk se posral? S Taylorem na hřišti udělat toto

Reagovat
KnoxXx

musi byt radost hrat s Jotom ...

Reagovat
John Obi Mikel

Prý Poche spatřil sestavu Live a na poslední chvíli vyměnil Mudryka za Disasiho.

Reagovat
Talker

To nejspíš nejde, ne? Leda by byla leaknutá někde.

Reagovat
Whitemedia

Byla venku už před čtvrtou hodinou.

Reagovat
Stannis Baratheon

A co Zoltán Gera, ty chytráku?

Reagovat
Likan7

Mluvil o Liverpoolu

Reagovat
Stannis Baratheon

Nevadí, stejně jsem vítěz.

Reagovat
Kixi Syhimour

Robertson

Reagovat
Kixi Syhimour

Konaté

Reagovat
Coutinho10

Mo škodaaa

Reagovat
Swarley

To byla jakoze hodne luxusni prace na jednom metru, nachystal, z kroku slabsi nohou... To by byl gol jak vino...

Reagovat
Gunner14

Gakpo

Reagovat
frezi

Konečne sa Trent ostrihal, ten mop na hlave čo mal bol OTRAS

Reagovat
Talker

Jako chápal bych Gallaghera jako nejvýše posazeného hráče. I jako toho uprostřed v záloze. Ale proč ho kurva hrajeme jako deep lying playmakera/DM?

Reagovat
John Obi Mikel

Nechápu

Reagovat
Luc-Luc

Gooooooooooool

Reagovat
Svatej

Dej tam dalsiho stopera

Reagovat
Coutinho10

Gooooaaaál Diaaáazz

Reagovat
John Obi Mikel

Už to začíná

Reagovat
martin.b

Salah moc pěkně

Reagovat
Kixi Syhimour

Alexiiiiissssss

Reagovat
Sandstorm

Liverpool záloha jak ve Fifě Chelsea po stovkách investovaných miliard v záloze s Gallagerem a Chukwu...Tottenham bez útočníka.

Slabší TOP 6 snad nikdy nebyla ne?

City, Arsenal a už i Man United budou letos o parník v TOP3.

Reagovat
Salfovic

TOP 6 je už minulostí.

Reagovat
EL Gringo

Luisito

Reagovat
Swarley

Braneni jak v okrese, marnost

Reagovat
Svatej

Maalo obránců

Reagovat
Swarley

No je fakt, ze kdyby se tam motal v te akci jeste jeden, bylo by to jeste vtipnejsi

Reagovat
Nuno čomes

Simulaaaant

Reagovat
Svatej

Jackson v brejku a posily prijdou az po faulu po 6 sekundach

Reagovat
KnoxXx

uz tam moze dat Poche Mudryka, ked prehravaju

Reagovat
Talker

Slušný míč od Colwilla Škoda, že tam není Mudryk, ten by to měl s prstem v nose.

Reagovat
Talker

A pak ten Jacksonovi, zatím super.

Reagovat
Registrujisejenproto

Jackson je Vinicius z Wishe, jak ve hre, tak v simulacich

Reagovat
Talker

Tak šel si tam prostě pro faul.

Reagovat
Csaplárova past

Divate se na datazonu?

Reagovat
Maximm9

Jak tam mohl mit Salah takovy prostor

Reagovat
John Obi Mikel

Chápu, že ho Poche hodil do vody (a to hodně divoké), ale Disasi zatím docela v lese.

Reagovat
Maximm9

za Disasiho

Reagovat
KnoxXx

som zvedavy, ako dlho vydrzi v zaklade Sterling (snad co najdlhsie)

Reagovat
samson192

Reagovat
Luc-Luc

Mooooooooooo

Reagovat
Svatej

Dalsiho stopera

DALŠÍHO!!!!!!!!

Reagovat
Wazza228

Na lavičce je už jen Cucu, ne?

Reagovat
Talker

Posunul bych Colwilla na DM, stáhl jednoho z dvojice Gallagher/Chuck v poločase a přihodil tam Mudryka/Noniho.

Reagovat
John Obi Mikel

To byl hodně blbý nápad hrát na 3 stopery...

Pokračujeme v loňském tempu.

Reagovat
John Obi Mikel

Uff, naštěstí ofsajd.

Reagovat
Grahf

chelsea

Reagovat
Luc-Luc

Pffff

Reagovat
martin.b

good luck se Sanchezem jako jedničkou

Reagovat
Swarley

Se tam vyvalil jak po deseti pivech, co to kurva bylo za zakrok

Reagovat
Ešte

Co tam akoze tolko skumaju? Metrovy offside

Reagovat
Miguel19

Pičo Poche prober se. Vyhoď Disasiho a Čubaku a dej tam Santose a Mudryka..

Reagovat
Csaplárova past

Mudryka

Reagovat
Talker

Ty vole, žádná intenzita, žádný presing, soupeř si popřihrává od vlastní branky až do naší třetiny a pak to hodí za obranu Salahovi, který má půl minuty na zakončení.

Díky bohu, že ofsajdová past zafungovala.

Ten systém absolutně nefunguje.

Reagovat
PP

jaký systém?

Reagovat
Talker

Jako od 3-5-2 se 3 CM/B2B bych očekával, že ten střed zahltíme, že si tam nedají přihrávku. Přitom to je průchodák.

Reagovat
John Obi Mikel

Nehráli jsme hlavně v přípravě úplně něco jiného

Reagovat
Maximm9

Enza je mi lito, ten kluk se u nas totalne zahrabal... mohl mit top karieru

Reagovat
Nuno čomes

100 mega ještě nezahrál.

Reagovat
Miguel19

Poche král, to říkám.

Reagovat
KnoxXx

Boehly

Reagovat
John Obi Mikel

Disasi nazdaaaaar

Reagovat
Mimalu

ještě že tam máme toho stopera navíc

Reagovat
Wazza228

Jak se Bosák drží furt té grafiky na začátku zápasu a myslí si, že cfc hraje 4231 s Disasim na RB a Jamesem na DM

Reagovat
Maximm9

Tvl ten Disasi me v noci zastavit, tak mu dam vsechno a nazdar

Reagovat
Neutron

Lol

Reagovat
samson192

Reagovat
John Obi Mikel

Chilwreeeeeel nazdaaaar

Reagovat
John Obi Mikel

Tak taky neplatí

Reagovat
Mastný Chobot

wow wow

Reagovat
Mimalu

asi offside?

Reagovat
hitZor

Taky mi to tak přišlo, uvidíme

Reagovat
martin.b

my jsme reloaded jako prase kdo se tam zapomněl, klasicky trent ?

Reagovat
KnoxXx

vyrovnane

Reagovat
Wazza228

Lol

Reagovat
Miguel19

To je škoda.

Reagovat
Gunner14

obrana Liverpoolu

Reagovat
Gunner14

Ofsajd

Reagovat
Maximm9

To bude ofsajd, ale vsechno pri starem, nasi obranci to budou azse tahat

Reagovat
Grahf

pool

Reagovat
Talker

Tak nějak jsem čekal, že abychom dali gol, tak budeme potřebovat 5 odražených míčů a dá to stoper.

Reagovat
Serg!o

Minulou sezónu mi to zkoumání ofsajdu přišlo rychlejší

Reagovat
Talker

Chilweeeeeeell!

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Miguel19

Enzo bude se Caicedem v zádech kralovat.

Reagovat
teenz

Reagovat
Busby babes

Trent super braneni u toho golu.

Reagovat
PP

To bude offside.. Ale vy když máte zdravé beky Jamese s Chilwellem, tak jste úplně jiný tým..

Reagovat
Miguel19

Ach jo ten Gallagher...co přihrávka, to trnutí jak to dopadne.

Reagovat
Gunner14

Jak může Chelsea investovat tolik peněz do týmu a v základu jim běhá Gallagher??

Reagovat
Grahf

gallagher je taký mctom pre chudých

Reagovat
Mimalu

Jackson

Reagovat
Miguel19

A začínáme

Reagovat
John Obi Mikel

Jackson

Reagovat
Gunner14

Jackson zatím zapadá do týmu

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Tyvole, dobrá divočina!

Reagovat
guestikor

Obe obrany slušný průchoďák

Reagovat
Greny

Dneska budeme bodovat mám na Liverpool

Reagovat
fenixLFC

po tomto zapase by si mal brighton za caiceda vypytat 150

Reagovat
Busby babes

Reagovat
TopinB

Reagovat
Miguel19

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Maximm9

Reagovat
Manik...

Reagovat
teenz

Reagovat
Swarley

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
avicii

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
krisa

Reagovat
Godwinson

Ten Caicedo bude mit pro Chelsea fakt cenu zlata. Skoda, ze nemel koule na Lesleyho. Horsi vykon nez Gallagher by nepredvedl.

Reagovat
eidur.chelsea

Ja viem, že som iba obyčajný sedlák zo Slovenska, ale toto musí byť vidno aj z Marsu. Keď to Chelsea myslí vážne, tak nemôže spoliehať v útoku na Sterlinga a Chukwuemeka. Plus je úplne smiešne hrať pri toľkých investíciach 3-5-2 ako keby sme zo spodu tabuľky, oh wait, sme.

Reagovat
Vinci

Tvl s tímhle ať táhne nekam do okresu ten Coldřevil

Reagovat
Registrujisejenproto

Jota dolu, hraje uplne nic, radeji Darwin up.

Salah je strasne laxni, jeste chvili bude hrat takovou sracku a dal bych tam Doaka, ktery aspon bude behat.

Obrana - tragedie, nic vic

Reagovat
LeonardoUžoa

Čukvučubaka je totální figurant ty vole, zadarmo drahej. To samé Gallagher, ale ten aspoň zadarmo je.

Reagovat
Maximm9

Strasne mi to pripomina nase spolecne zapasy z minule sezony, oba tymy tragedie

Reagovat
Miguel19

Tragédie? Mě ten zápas dost baví teda.

Reagovat
Maximm9

Joo to ano, celkove zapasy s Live jsou koukatelne, ale myslim ty obrany a chyby na obou stranach. Proste souboj 2 retardu ale clovek se u toho bavi

Reagovat
Miguel19

Zdravý James prostě nemá konkurenci...

Reagovat
Busby babes

skoda ze da tak 15 zapasu no

Reagovat
hitZor

Tak ona letní příprava pod Lampsem a Tuchelem prý stála za hovno, tak snad se to teď zlepší.

Reagovat
Coutinho10

závěr poločasu hodně slabý

Reagovat
John Obi Mikel

Prvních 35 minut vašich, zbytek patřil Chelsea.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kixi Syhimour

Alexis dělá, co se dá, nicméně záloha stejně průchoďák . Moc nerozumím, proč do ní Jürgen ještě hodil Gakpa

Reagovat
martin.b

Asi že Jones s Elliottem se připojili pozdě no, ale jako Cody nemůže hrát na straně, kde jsou James se Sterlingem, Robertson tam pak hoří jak papír.

Reagovat
fenixLFC

mi pride ze si gakpo, jota, szobos a salah navzajom zavadzaju, respektive sa pohybuju v rovnakych priestoroch. ta nasa obrana je na smiech, na macallistera sa to vali a on s tym nema nic co urobit. a to hrame proti timu bez funkcnej ofenzivy. hocikto trochu kombinacne schopny bude mat 6-7 najazdov na alissona za polcas

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
avicii

Maca potrebuje k sebe nejaké top DM, to by bol veľký skok pre našu zálohu

Reagovat
fenixLFC

presne prto mi nevadilo tych 110 ci kolko to je za caiceda, pretoze ten by mal rovnako transformativny vplyv ako vvd. lenze tym ako ten zmrd saskuje a necha sa manipulovat agentom ma to prechadza...lenze nemozem pvoedat ze ho nechcem keby nahodou prisiel a nemozem povedat ze chvalabohu ze k nam neprisiel prave kvoli tomu ako nutne ho potrebujeme

Reagovat
PP

Reagovat
martin.b

Jota dolů, Gakpo na hrot a Jones od zálohy... nás tam přehrává Gallagher s Chukwuemakou tvl to je strašný

Reagovat
Luc-Luc

Dneska by byl bod dobrej. Robbo hori jak prase a Trent taky, ale u toho je slaby braneni normalni. Na co jsme kupovali toho Szoboslaie nechapu, vsak to snad ani neni zaloznik a na druhe strane Gakpo, co neni vubec zaloznik. Jota dolu, Jones do hry nebo Elliott

Reagovat
fenixLFC

szobosz by bol skvely mat tam DM ktore umozni hrat aj jemu aj salahovi vyssie. takto sa navzajom bud pletu pod nohy alebo sa to hodi rovno salahovi

Reagovat
fenixLFC

plus teda vysledkom je ze salah hra to co by mal hrat szoboszali a salah by mal byt na konci akcii

Reagovat
avicii

toto je nereálne aby taky hráč ako Szobo hral vedľa MacAllistera na 6kach

Reagovat
martin.b

Szobo bude platnej, je super atletickej, umí přejít přes hráče a fyzicky je na tom taky slušně, jen si to musí sednout, zas jako nemůžem chtít aby byli sehraní za měsíc přípravy, ze začátku to prostě bude skřípat.

Reagovat
Whitemedia

Dej tam Maatsena za kohokoliv okamžitě.

Reagovat
Miguel19

Nevim, z čeho se Poche tak posral. Přijde mi, že celou přípravu hodil do koše.

Proč zase hrajeme na 3 stopery? Dá proti Liverpoolu stopera, co s týmem nemá ani minutu.

A pozice Gallaghera? Jako pokud tohle nevidí, tak je to pro mě WTF. On na zpracování potřebuje 3-4 dotyky a dá ho na poslední záložníka s rozehrávkou.

Stáhnul bych Čubaku a dal tam Santose. Gallaghera posunout výš.

Jinak Enzo, Chilwell, James výborní. Colwill taky v pohodě. Jackson bude dobrej, ale měl dát gól.

Reagovat
John Obi Mikel

Souhlas

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Svatej

Reagovat
Frony

Svitková vypadá jako Miley Cyrus

Reagovat
Wazza228

Miley z Wishe možná.

Reagovat
avicii

Ako nemáme sa čím chváliť...Boehlyho zbierka pokemonov nás pekne potocila poslednych 15 minut, dúfam ze Henry prišiel s prasulami na posili.. aj ten útok ktorý je naša najlepšia formácia mi tam príde malo dravosti ísť za gólom

Reagovat
Geordies

Jota musí dolů, Nunez na plac.

Reagovat
John Obi Mikel

Je třeba navázat na druhou část první půle a ne na ten hororový začátek

Reagovat
Maximm9

Kdo nabizel za toho Galaghera 40mega ? Rychlo jim ho dejte

Reagovat
jk

Spurs ho chtěli dost

Reagovat
Raylan

Prosím Andrey místo Gallaghera, díky na to se nedá dívat.

Reagovat
TopinB

Chudak Jackson

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
PP

Ale jako jo, baví mě to.. Je to i dle sestav docela hurá fotbal, průchoďáky jak prase na obou stranách, ale je to zábavné.

Reagovat
blade115

Tradiční hejt Gallaghera, ale mě teda nejzoufalejší přijde Chuk. Ten už měl být v té páté minutě venku, vocas. A od té doby snad neudělal jedinou věc správně...

Reagovat
John Obi Mikel

Bosáku vole, Kepa ne De Gea

Reagovat
eder

Oba stejní tragédi...

Reagovat
VTID94

Romano:

Aston Villa are trying to hijack Everton move for Jack Harrison despite medical tests took place today #AVFC

There’s relegation clause into contract so up to the player. More to follow.

Reagovat
Zaschrona

Už to začíná být tradice, že nám hráč uteče ze zdravotní prohlídky...

Reagovat
John Obi Mikel

Asi máte nesympatické doktory.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
VTID94

Tak ešte nieje nič rozhodnuté. Iba sa do toho skúšame natlačiť. Ale to nemusí nič znamenať

Reagovat
Zaschrona

Tak prý nakonec jde k nám. Fandit EFC je fakt nakonečná zábava.

Reagovat
Seydou Doumbia

horší tým jak lyon fakt

Reagovat
Busby babes

de Gea nebo Kepa, kde je rozdil.

Reagovat
Luc-Luc

Co ma furt s tim De Geou Mira?

Reagovat
avicii

Bosák si už druhý krát zamenil Kepu s De Geom, to je totálny traged

Reagovat
Euphael

Jak toto neni penalta???

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
LaVolpe

jasná penalta.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Haló? Tak tomu fakt nerozumím tyvole

Reagovat
spider_8

Ty vole, podle jakyho pravidla tohle neni ruka

Reagovat
Maximm9

Nebyl na ni pripraveny

Reagovat
John Obi Mikel

Co si budem povídat, Zlínu proti Spartě se pískala daleko menší ruka.

Reagovat
Maximm9

Reagovat
Luc-Luc

Tito neni penalta? To ma Bohly zaplacenej i var dnes?

Reagovat
fenixLFC

nemusi nic platit, staci ze to piska ten nymand taylor

Reagovat
Maximm9

Si opravdu myslis, ze by nekdo z Chelsea dokazal uplatit Taylora ? ten kokot by vzal prachy a piskal proti nam

Reagovat
Ranoth

wtf ? to nieje penalta ?

Reagovat
EL Gringo

Keď už toto nie je penalta tak ja neviem

Reagovat
frezi

Jebem celého taylora

Reagovat
Kixi Syhimour

Střídej proboha

Reagovat
Swarley

Arnold je fakt smerem dozadu uplne v lese, sileny

Reagovat
smazaný uživatel

Z Chilwella nebude nikdy strelec, ale tá jeho ochota behať hore-dole je k nezaplateniu.

Reagovat
blaugrana

Ako ta datazona je zaujimava vec, ale aby mi pocas zapasu non stop skakali aktualne statistiky a ukrojilo mi to pol obrazu, tak to fakt nie. Sa clovek ani nemoze poriadne sustredit na zapas.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Miguel19

Tvl ta paní vzadu musí mít lístky na dvě sedačky ne?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Liverpool nějak přestal hrát

Reagovat
fenixLFC

ked ti zaloha neposkytuje ziadnu kontrolu zapasu tak to ide tazko....

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Souhlas, po střídání by se to mohlo/mělo změnit.

Reagovat
John Obi Mikel

Arnold

Reagovat
Csaplárova past

Trapna zluta pro TAA

Reagovat
Maximm9

Ten Enzo je fantasticky

Reagovat
Swarley

Reagovat
Csaplárova past

Dobry pokus od Jacksona

Reagovat
John Obi Mikel

Poche by taky mohl střídat.

Reagovat
Kixi Syhimour

To je šílenost ta druhá půle

Reagovat
Gazdo

Inak tie dresy bez sponzora su fakt pekne. Kiezby to mali vsetky kluby

Reagovat
Manik...

Mně se naopak nelíbí. Jak pyžamo.

Reagovat
Seydou Doumbia

lepší než být chodící reklama

Reagovat
Figurehead

Reagovat
Miguel19

Bosák má přehled...

Reagovat
Talker

Jackson to sice neproměnil, ale je osvěžující mít tam hráče, který v takové situace nepotřebuje 2 vteřiny na zorientování a nezůstane na půlce (nebo se nevyžene k rohovému praporku).

Reagovat
Maximm9

James ma hotovo pro podzim

Reagovat
Miguel19

A James se zranil ne...

Reagovat
hitZor

Z té gestikulace s Enzem jsem pochopil, že spíš má jen nakopnutou holeň nebo kotník, tak snad nic vážného.

Reagovat
Likan7

Odkud kam šel Sterling co Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

Bosák používá Internet Explorer? Jamesova sestra už je nějaký rok taky v Chelsea

Reagovat
blade115

Je úplně zoufalej ...

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Kixi Syhimour

Salah

Reagovat
frezi

urazený, ale šak nič nehrá

Reagovat
MystycMac

Pool vôbec netuší...to bude tažka sezona pre kloppa

Reagovat
Miguel19

Konečně taky někdo dopředu...

Reagovat
VTID94

After medical at Everton, Emery’s call and Aston Villa hijack with new medical booked… Villa have just been informed that Harrison is currently injuried.

He could be out for 5/6 weeks.

Up to Villa now.

Bože

Reagovat
Tomanatura

Gallagher super druhy polocas, pres nej nikdo neprejde.

Reagovat
martin.b

Doak předvedl za 5s víc jak Salah za druhej poločas :D

Reagovat
Mimalu

jako příprava pana Bosáka má trochu díry

Reagovat
Kinky7

ono uz to o Sterlingovi bylo divne

Reagovat
PanAu

De gea a Jamesova sestra hraje za United….Bosák neuvěřitelný přehled

Reagovat
fenixLFC

szoboszlai mal konecne mzonost sa rozbehnut a hrat v rychlosti....po 77 minutach a presune na opacnu stranu

Reagovat
Maximm9

Aby se Klopp neco nenatahnul

Reagovat
Manik...

To jsou idepti na ligu mistrů

Reagovat
John Obi Mikel

Sanchez

Reagovat
Miguel19

Taylor ty karty tvl

Reagovat
Kinky7

jako je to picovina absolutni ale aspon to udelal stejne na obe strany

Reagovat
hitZor

Tak to má být ale Nechápu Van Dijka, proč tam pak k němu zas hned běžel a něco gestikuloval, protože ji za to měl okamžitě dostat taky

Reagovat
frezi

Nunez do Lopašova nech ide

Reagovat
Registrujisejenproto

Posranou prihravku dostal

Reagovat
Registrujisejenproto

Zmrd zmrd rozhodci

Reagovat
sound la

močka Taylor

Reagovat
Manik...

Fotbal tragickej, Bosak tragickej, tvl škoda času

Reagovat
Csaplárova past

Proč tragický fotbal?

Reagovat
Manik...

Pomalý.. O ničem. Zvlášť druhý poločas.

Reagovat
eder

Klopp se spokojil s plichtou, to byla chyba...

Reagovat
Neutron

Reagovat
martin.b

Co můžem chtít po stomilionovým utočníkovi...

Reagovat
fenixLFC

vazne ho ides kritizovat za toto?

Reagovat
Talker

Proč mu nedal druhou za kecy?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Miguel19

Jako to má Maatsen kliku. Jak se tam takhle může hlásit ty píčo?

Reagovat
fenixLFC

ten taylor je fakt curak

Reagovat
Kinky7

ja hlavne nechapu ze ji nedal oboum

Reagovat
John Obi Mikel

Šmarja

Reagovat
martin.b

Andrej Voronin !!!

Reagovat
LaVolpe

Mohl by navštívit Trentova kadeřníka.

Reagovat
Mimalu

to je škoda, ale Jackson super tah na branku

Reagovat
spider_8

Vypada hodne dobre

Reagovat
Maximm9

Zacatek strasny, ale tady to melo byt za 3 body

Reagovat
Registrujisejenproto

Ne no

Reagovat
Kovi81

Reagovat
martin.b

třetí vzájemnej zápas v řádě souboj tragédů, ale náš entuziasmus v druhý půli byl děsivej, poperem s Chelsea o osmej flek s tímhle.

Reagovat
FC Porto FC

O osmej možná jo, ale určitě ne s Chelsea

Reagovat
martin.b

zas tak pesimistickej nebuď, nějaký zlepšení oproti loňsku nastane

Reagovat
Csaplárova past

Jackson dobrý výkon na úvod v PL. Z toho může být fakt rychlý dělo.

Celkově sympatický výkon celé CFC, ten tým může být za 2 roky hodně silný ...

Reagovat
Seydou Doumbia

Jak ses ptal zda někdo sleduje data zone, koukal jsem ale když tam komentátor byl udělaný po každém 30 metrovém centru tak jsem to radši vrátil na Bosáka, nedalo se to

Reagovat
Csaplárova past

Taky jsem dal druhy polocas uz s Bosakem. Zjistil jsem, ze me ta data vlastne nezajimaji

Reagovat
Seydou Doumbia

Ja Bosáka nějak extra nemusím, ale jak píšeš taky nepotřebuju miliardu zbytečných dat během 90 minut, totálně zavařený mozek by člověk měl každý zápas a piču by si zapamatoval. Když to potřebuješ tak si to dohledáš na netu.

Reagovat
Csaplárova past

Hlavne bude v pondeli souhrn kola a tam reknou ve studiu to nejdulezitejsi. Jako ze dal James dalsi centr do vapna ... OK, ale to je tak vsechno co si o tom myslim

Zajima me jenom ta rychlost strely ...

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
Busby babes

taky jsem vydrzel jen polocas, ta jmena na obrazovce byla hrozne rusiva a navic obcas kryly balon, takze clovek nevedel, co se vlastne deje na hristi.

Reagovat
Luc-Luc

Dobrej bodik, plusovej. Chelsea s tim noname tymem docela prekvapila. Tam to pujde nahoru letos a my, jesti neprijde poradna sestka, tak nebudeme hrat ani o EL. Mac Allister byl dobrej, stoperi dnes taky dobry.

Reagovat
Seydou Doumbia

Nakonec asi Chelsea i Live v poho ne? Na to že oba týmy prošli hromadou změn a hráli první ostrý zápas.

Reagovat
El Cid z City

Enzo topka, po tom měl Artera jít. Balzám na oči koukat na Chelsea konečně bez Havertze, ikdyž Maatsen jako by se hlásil,že po něm převezme kolík.

Reagovat
Hlahart

Militao out na 6 měsíců+. Tam bych teda očekával, že Real taky klidně může jít po Pavardovi

Reagovat
Miguel19

Obával? Co jsem viděl diskuze, tak fans Bayernu se ho rádi zbaví. I co jsem ho viděl v repre, tak je to průměr. Proč ho tak chcete?

Reagovat
Hlahart

Fans Bayernu na redditu si ho zas chválí, stejně tak statistiky má dobrý (výrazně lepší než třeba alternativa Todibo). Proč ho chceme, netuším

Reagovat
smazaný uživatel

Který statistiky má lepší?

Reagovat
Busby babes

ja ho nechci.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
stiflerovamama

Bod z Chelsea nie je zlý, aj keď teda je od nás šialené, že sme pustili Henda aj Fabinha bez toho aby sme mali adekvátne náhrady a vstúpili do sezóny s ešte horšie vyváženým tímom ako minulý rok. Ako to na začiatku s príchodmi vyzeralo dobre, po odchode Henda a Fabinha sme si proste zavarili a ten tím sa výrazne oslabil. Som veľmi zvedavý čo teda predvedieme ešte do konca prestupáku, každopádne už včera bolo neskoro, lebo v ideálnom svete by sme teda potrebovali 2 záložníkov a stopéra.

Reagovat
Serg!o
Reagovat
ACSMan

Tak hlavně to hned neposrat

Reagovat
r.mrazik

on ma ty videa fakt bozi

Reagovat
Likan7

ááááá...finále Spidermana! husííí

Reagovat
chicuita

super video

Reagovat
Busby babes

Onana - Wan-Bissaka, Varane, Martínez, Shaw - Casemiro, Eriksen - Antony, Fernandes, Mount - Rashford

no rekl bych, ze to bude Casemiro - Mount a pak vlevo Garnacho

Reagovat
Dawon

No taky bych rek, koneckoncu takhle hrali v te generalce proti Lens, a rek bych ze hrali hlavne druhy polocas dost slusne...naopak Eriksen celou pripravu uplne mimo, tam by me hodne zaskocilo, kdyby hral v zakladu.

Ta prvni sestava je nekde reportovana nebo co?

Reagovat
Busby babes

nahore v clanku je to jako pravdepodobna sestava.

Reagovat
Dawon

Ajo tak tam se moc nedivam

Reagovat
Likan7

Jestli nevypustíme Garnacha, aby je roztrhal, tak na to můžeme dlabat...

Reagovat
vodka

a proti Wolves spíš Dalot možná, ale kdo ví, AWB měl konec sezony super.

Reagovat
Swarley

Garnacho by určitě mel hrat, ten je v laufu

Reagovat
Rozum

Garnacho by určitě měl hrát. Mám ho ve Fantě.

Reagovat
Wazza228

Official #mufc lineup to face Wolves:

Onana; Wan-Bissaka, Varane, Martinez, Shaw; Fernandes, Casemiro, Mount; Antony, Rashford, Garnacho

Reagovat
iamek

Na papire to vypadá dobre

Reagovat
Wazza228

Reagovat
Sandstorm

Hlavně to vypadá, že ten tým skládal někdo, kdo má mozek, vizi a ví co chce přesně hrát.

Mě se ten tým líbí nejvíc po odchodu SAFa.

Reagovat
smazaný uživatel

A na lavičce Henderson a Martial

Reagovat
Sandstorm

Henderson by byl dobrá dvojka kdyby nebral 120k/w a neremcal.

Přestup do Forest nějak utichl. Asi jsou spojený s Turnerem.

Po Martialovi by mohl skončit někdo z Arábie, ale nemyslím si, že je nutný si vynucovat jeho odchod.

Reagovat
BenB

Spojený s Turnerem který už tam je a v sobotu hrál?

Reagovat
Neutron

No hej, spojeny…zmluvou

Reagovat
BenB

Reagovat
fenixLFC

pravdepodobne myslel spokojeni

Reagovat
El Cid z City

Tým United takřka dotvořen, tak se ukažte kluci.

Reagovat
Mato178178

bol to asi jeden z najhorsich vykonov pod ten hagom

Reagovat
El Cid z City

Měli jste tehdy(pokud k vam teda chtěl) dát Barceloně raketu za de Jonga, někdo takovej vám tam sakra chybí.

Reagovat
Mato178178

tak vcera to nebolo o jednom hracovi. stale mam pocit ako minulu sezonu ze skrat moze prist kedykolvek. a dnes to mohlo byt 1:3 ako nic.

wolves ide do protiutoku v plnom sprinte a mcdrevak, ktory je tam 5 minut si cupka ako keby sa nic nedialo. poslednych 15 minut sme boli velmi pasivni a zatlacili nas ako prime real madrid

Reagovat
O.Giroud

chudak Kilman co tam chce, bereme

Reagovat
mimi_united

EASY 4:0

2xBruno, Garnacho, Martial

Reagovat
wild

Ide vam zapas na canal+sport? Ja ho nemam v ponuke..

Reagovat
I am Mancunian

Ide

Reagovat
Jimbo.

Nemáte pls někdo stream?

Reagovat
Sandstorm

Taky by se hodil. Koukám, že soccer streamy na redditu jsou bloknutý americkými bezpečnostními službami.

Reagovat
m.sali

on se vždycky nějakej mirror najde... tenhle teď používam já - https://www.soccerstreams.football

Reagovat
Jimbo.

Díky!

Reagovat
Manchestersky Krocan

Antonyho riešenie breakov sa nezmenilo

Reagovat
Manchestersky Krocan

*brejkov

Reagovat
Grahf

hrozne statické, nevieme rozohrať akciu, onana na lopte a všetci stoja

Reagovat
Neutron

Skoda, ze Antony hra cez nohu…

Reagovat
MystycMac

Antony hrozný hráč ak nedovolia hrať Greenwodovi tak si vykopu vlastný hrob... Tato sezona bude pre United a Liverpool veľmi smutná....

Reagovat
Busby babes

Greenwood musi tahnout nekam pryc.

Reagovat
MystycMac

Strčí do vačku polena jak Antony Garnacho atd...Nechápem jak Fan United ho môže posielať preč...

Reagovat
Manchestersky Krocan

Lebo nechceme v klube kokota, ktorý mláti ženské

Reagovat
MystycMac

v súkromí nech si robi čo chce hlavne aby mal vykony ,nerob z futbalistov nejakých morálnych ľudí na úrovni...

Reagovat
Neutron

Tak kluby riesia dost ako vystupuju navonok, ty si zacal futbal sledovat teraz vecer?

Reagovat
MystycMac

od 2004 sledujem.

Reagovat
Grahf

garnacho hrozný, semedo si ho dáva

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
hornito

Garnacho ještě neudělal nic dobře

Reagovat
KnoxXx

az na Antonyho (ten ma ine problemy, uz tradicne) vsetci vyzeraju, ako keby boli po masivnom treningovom bloku

Reagovat
Euphael

ake ma problemy Tonda?

Reagovat
KnoxXx

ze snad ako jedinemu mu to beha (a zrazu ani nevyzera ako kridlo, ktore nema dobru top speed), ale futbalovo (volba dobrych/nadstandardnych rieseni v nebezpecnych situaciach) je to nadalej bieda

Reagovat
r.mrazik

Onana milion přihrávek a Garnacho hrozny.

Mount opět zbytečných.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasický zápas s Wolves, s nima se vždycky trápíme

Reagovat
vodka

tvl, jako pokud chceme hrat neco na styl enriqueho sracky, tak well done, hrozne chybi odvaha a intenzita...

Reagovat
Tomanatura

Hrozne jak resi ty jednoduche situace nahravkou zpet

Reagovat
vodka

jako je to prvni zapas sezony a hru na jistotu cekam, ale tohle je zatim extremne line...

Reagovat
mr.Silver

Wow, Wolves hrají skvělé

Reagovat
MystycMac

Wolves su inde to bude tak 0:3

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

jako ze se jednou za polocas dostali s balonem za pulku?

Reagovat
Grahf

rashford, mount, bruno mali asi 5 dotykov ne?

Reagovat
Tomanatura

Vim, ze pro sebevedomi by to byla asi vrazda, ale Garnacha bych z fleku vystridal, ten snad hraje s Wolves

Reagovat
KnoxXx

s Mountom

Reagovat
Busby babes

Ted tam Varane docela zachranil Lichovi s Casemirem prdel

Reagovat
pingla

tady to měl Martinez přerušit za žlutou...

Reagovat
Grahf

už jednu má

Reagovat
mr.Silver

No právě

Reagovat
pingla

samozřejmě, že to vím, proto píšu tady, ne jak předtím, kdy tam šel jak hlupák

Reagovat
MystycMac

aby šiel vonku ???

Reagovat
m.sali

to by ale už jednu nesměl mít

Reagovat
Neutron

Mount je tam zatial celkom navyse

Reagovat
Grahf

sme strašne pomalí oproti wolvesu, nechápem, jak po fláme

Reagovat
Neutron

Reagovat
O.Giroud

Onana v brane a oni proste tu branu netrafia

Reagovat
r.mrazik

To v útoku 316 je tedy zatím dost marný

O poločase Mount pryč a Erikson na hřiště

Reagovat
KnoxXx

prehravame drvivu vacsinu subojov, hraci Wolves rychlejsi, naopak Garnacho, aj ked sa rozbehol do brejku, tak nielenze nikam neusiel, este ho v pohode dobehli na par metroch, prihravky kostrbate, pomale (a Bruno snad nemohol byt moc pri lopte, kedze si neviem predstavit, aby aspon on neskusal hrat z jednej nieco progresivne)

Reagovat
mr.Silver

Ty žluté za auty jsou fakt dementní pravidlo.

Reagovat
BenB

Ještě dávat za držení kuličky golmanu a bude to všechno v pořádku

Reagovat
O.Giroud

toto trestať budú, ale simulácie to ne

Reagovat
Swarley

To je bida, borci to hrajou jak pratelak

Reagovat
Grahf

starí páni. Zakopávajú o loptu

Reagovat
MystycMac

Nova sezóna ,starý united

Reagovat
Likan7

To je strašný. Garnachovi se nedaří, ok, ale proč se kupoval Mount?

Reagovat
Busby babes

Tohle mel Shaw davat na AWB, kterej tam byl uplne volnej.

Reagovat
Hlahart

Tak nevím. Asi o něco horší než včera Jackson? Je to dost, je to málo?

Reagovat
BenB

Cože? Horší než Jackson? Vy jste blázni

Reagovat
Hlahart

Klidně se neboj mně tykat

Reagovat
BenB

Já čekal že nebudeš jediný, který bude psát že to měla být pětka

Reagovat
Hlahart

No vidíš, a přitom jsem to nepsal ani já. Tak nevadí.

Reagovat
BenB

Tak ve finále stačí, že si myslíš, že to bylo horší než včera no

Reagovat
Hlahart

"Tak nevím. Asi o něco horší než včera Jackson?"

Pls dont

Reagovat
BenB

Hele nevím ale pokud napíšeš "Tak nevím. Asi o něco horší než včera Jackson?, tak mi z toho jasně vyplývá, že si to i myslíš, toť celé

Reagovat
Busby babes

za me cajk, ze to nepiskl. bylo to blizko a ruku mel relativne u tela, aspon z toho zaberu co ukazali.

Reagovat
smazaný uživatel

O poločase Garnacho snad dole a Sancho do hry

Reagovat
vodka

Rash je v tom pohybu na hrotu taky priserny dneska, Martial on

Reagovat
mr.Silver

Pokaż ten Garnacho

Reagovat
Swarley

AWB, bozi ty skluzy

Reagovat
smazaný uživatel

Váš nejlepší hráč zatím podle mě.

Reagovat
mimi_united

Mount náš najhorší prestup, to je hráč tak pre everton

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Busby babes

vy jste se tu fakt uplne pomatli.

Reagovat
Grahf

garnacho musí dolu, to je ultra špatné.

Reagovat
Likan7

Arnačo do rezervy.

Reagovat
MystycMac

Casemiro to už asi len smer SAE

Reagovat
I am Mancunian

Už nestíha

Reagovat
Sandstorm

WTF? Při letošní situaci s DM, jaký mají ostatní problém najít DM, tak sme loni udělali nejlepší možnou věc koupit TOP DM jako Casemira. Ten může hrát klidně do 35 na TOP urovni

Reagovat
iamek

Stačí jeden poločas a už je vše na picu. Hraci, styl, pomalu trenér a tak. Klasika

Reagovat
r.mrazik

Jako proč jsme v mountovi koupili druhého beeka moc nechápu.

Taky tam jen rozhazuje rukama místo toho, aby šel pro míč.

Reagovat
KnoxXx

toto by bez problemov odohral aj Hannibal a mali by sme o 65mega viac na niekoho s prinosom pre hru

Reagovat
Greny

Může být ještě hůř neboj

Reagovat
Grahf

nemal on byť nejaký ten energický typ hráča? My príde hrozne statický

Reagovat
r.mrazik

Prý jo.

Asi jako něco jako Mata asistenční kouzelník

Reagovat
Tomanatura

Pritom nehraje vubec spatne, kouzlit smerem k brance maji ti 4 hraci pred nim

Reagovat
Hlahart

souhlas

Reagovat
r.mrazik

Je tam úplně zbytečný.

Při útočné fázi a 316 je na úrovni jako Bruno.

Říkat, že to má být na někom jiném není pravda.

Reagovat
Busby babes

here we go... novej Mata

Reagovat
r.mrazik

Zatím tak hraje no

Reagovat
Busby babes

ok

Reagovat
Manchestersky Krocan

Garnacho Antony a Mount out, Martial, Eriksen a Sancho in

Reagovat
Mastný Chobot

Arnačo posral, na čo siahol

Reagovat
tweek

a ten komentátor je taky dobrý kokot.

Reagovat
Ronaldo.com

borci jsou ještě na turné.... garnacho dnes otřes ten musí dolů... a na hrot martial nebo Sancho... Markus je tam k ničemu. Mountovi dát 10 minut a poslat tam eriksena...

Reagovat
Grahf

Kombinačne je to pravek. Neviem, čo sme robili v príprave, ale toto je Ole futbal. Keď wolves stojí a nenpadá, tak nevie, čo s loptou, nikto nevyvezie, len nákop. Včera pozliepaná chelsea kombinovala 10x lepšie, než my.

Reagovat
iamek

Uff to byla tragédie. Kromě té čtyřky vzadu všichni na facku. U Mounta docela čumím jak sprintuje směrem dozadu, ale směrem dopředu přínos nula.

Reagovat
Mimalu

Jak je to vlastně s tím Maguirem? Měl jsem za to, že už je to skoro dohodnuté a teď ho vidím na lavce

Reagovat
Grahf

Inak samozrejme klasický zápas s wolves, nedá sa na to pozerať

Reagovat
r.mrazik

Wolves hrají dobře. My šíleně.

Reagovat
smazaný uživatel

I proti Lens byl první poločas hrozný, tak snad to bude stejné a druhý bude lepší

Reagovat
MystycMac

Ten Antony to je postavička ten ani sam nevie jak sa tam ocitol ...Greenwood čaká ,a myslím že po dneskajšku by bolo šialenstvo moralizovať o jeho budúcnosti, ten ma v ľavačke aspoň palebnú silu. Antony to je klasicky 100 megovi flop.

Reagovat
Busby babes

je to zatim chaos a zbrkle. musime vic podrzet balon, byt trpelivejsi, zapojit vic zalohu... to se nam zatim nedari. jakoby vsichni chteli dat gol co njedriv.

Reagovat
r.mrazik

Máš pocit, že mají držíme míč jo?

Reagovat
r.mrazik

*málo

Reagovat
Busby babes

ano. jak ho ziskame je to hrozne rychle dopredu. rychle na kridla a ty pak jdou do 1-1 coz nedopadne. takze ano, malo drzime balon, malo si pripravujeme situace pro utok a proto ty utoky stoji za picu.

Reagovat
BenB

61% je málo?

Reagovat
r.mrazik

Přes 60 procent držení míče..Onana snad nejvíc nahrávek.

Spíš naopak to predrzujeme a je to pomalý.

Reagovat
Neutron

Reagovat
Busby babes

Onana nejvic prihravek?

Reagovat
Swarley

vsak si to porad tuka obrana a jak to ma jit nahoru, tak si s tim nevime rady

Reagovat
vodka

Reagovat
Swarley

Tak jsem si Garnacha pral az je nejhorsi na hristi do prdele

Strasna bida, totalne rozhazene, jako je to prvni zapas sezony, ale jak kdyby spolu hrali uplne poprve... Rash je na hrotu zabity uplne totalne, poradne jsme k nemu nedostali balon a kdyz uz, tak tu sanci posral... Tam se nabizi ho dat na svoje, protoze Garnachovi to fakt nejde a tam ta strana je derava, Rash to tam muze totalne roztrhat...

Reagovat
Sandstorm

unmount the Mount.

Nevím jak první poločas hodnotit. Nasazení a tempo na vysoký úrovni, ale v poslední třetině chybí přesnost a hlavně je znát absence hrotového útočníka.

Kde se vzal ten obecný názor, že Wolves jsou jasný kandidát na sestup?

I po tom výprodeji a nedoplnění kádru mají slušnou kostru - Sarabia, Cunha, Neto, Lemina, Matheus Nunes, Kilman, Semedo, Jose Sá...slušná osa. 2 nebezpečný protiútoky, které mohly skončit gólem.

btw. Lemina ideální DM pro kluby, které nemohou sehnat dobrý DM,jako třeba Liverpool.

Reagovat
Mastný Chobot

Uf, to už radšej hádam ten Kamara ako Lemina

Reagovat
Hlahart

Reagovat
avicii

Reagovat
stiflerovamama

Wolves slušný výkon, United naopak celkom v lese čo majú hrať.

Reagovat
smazaný uživatel

Lisandro dolu

Reagovat
KnoxXx

Licha

Reagovat
Likan7

No jedno se musí nechat. Erik se s tím nesere.

Reagovat
Busby babes

Licha down. tak snad neni zranenej a je to fakt jen primarne kvuli tomu aby nedostal redku.

Reagovat
Swarley

Zajiavy, ale redkou to smrdelo, co si budem

Reagovat
KnoxXx

v subojoch sme nadalej nadpozemski

Reagovat
Hlahart

Cunha

Reagovat
smazaný uživatel

Budíček už ale

Reagovat
O.Giroud

boze Cunha to je fakt tragéd PL

Reagovat
Manchestersky Krocan

A ja som bol v tom ze to Varane zazracne vytlačil Cunha

Reagovat
Swarley

Jeden na jednoho dostavame totalne na p–cu

Reagovat
Grahf

všetko páliť do obrancov

Reagovat
KnoxXx

Casemiro

Reagovat
Grahf

hrozne šiel dolu

Reagovat
smazaný uživatel

Jak můžou nechat Cunhu tak snadno projít

Reagovat
Skalda29

Obrana ustupuje jak hráči Zlína

Reagovat
pingla

Bruno úplně poloviční, ten snad nic nevymyslel za skoro hodinu hry

Reagovat
I am Mancunian

Onana to bude další flop

Reagovat
Sandstorm

ale piču. Když vidím jeho hru nohama tak oproti DDG nebe a dudy.

Reagovat
Sandstorm

Mít tak na hrotě Greenwooda.

Reagovat
avicii

Ako nôž maslom hráč Wolvs teda od united by som čakal výkon kde bude vidieť ze 7Hag ma ten základ už zohraty

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Sandstorm

Lisandro je zralej na ručník.

Reagovat
Neutron

Lisandro?

Reagovat
KnoxXx

ten uz je davno v rucniku

Reagovat
Swarley

Dobře tak Shawovi, nema vymyslet kktiny a ma to kopnout do prdele, uz se proberte

Reagovat
KnoxXx

Bruno tazko nieco vymysli, ked vsetci okolo stoja

Reagovat
Sandstorm

Garnacho už ho střídej kurva

Reagovat
Grahf

bruno nech ide do riti s tými centrami do piče

Reagovat
I am Mancunian

Vôbec nemáme stred poľa. Minút další tragéd

Reagovat
Grahf

to je velký problém, hráme s tým najlepším, čo máme a nekontrolujeme ani hovno proti wolvesu

Reagovat
I am Mancunian

Absolutne sme neposilnili toto leto

Reagovat
KnoxXx

ako za OGS

Reagovat
Grahf

cunha jak prime iniesta

Reagovat
Tomanatura

To heajem proti Bayernu nebo co? Si tam jezdi nic, od United doma uplne otresny vykon.

Reagovat
Ronaldo.com

Reagovat
vodka

Reagovat
r.mrazik

Konečně!

Reagovat
smazaný uživatel

Mount to na sítích schytá

Reagovat
KnoxXx

skoda, ze nejde Sancho na hrot

Reagovat
smazaný uživatel

Radši tam nechá trápit Rashe i když už asi 3 roky říká že chce hrát vlevo

Reagovat
Likan7

Konečně hrajeme v 11

Reagovat
bbbauch

To je tragedie dost me dostava, jak si Wilves ve stredu pole veri 1v1, kde nam jednou klickou vyradi kompletne stred..

Reagovat
Swarley

Ale cely zapas, uplne si tam z nich delaji prdel

Reagovat
bbbauch

Case tohle normalne cisti.. dnes fakt bida.

Reagovat
martin.b

Za sáně nebo držení při protiútoku kartu nedá, ale za aut nebo pár keců hned

Reagovat
I am Mancunian

Prišiel to vytrhnúť tragéd Sancho

Reagovat
avicii

Ako reálne, my vo včerajšom zápase kde sme mali v zálohe CM, AM a CF tak to nebol taký priechodak

Reagovat
KnoxXx

Antony zajebe v utoku aj to najprimitivnejsie, co sa posrat vlastne ani neda

Reagovat
Grahf

to riešenie útokov je čistá katastrofa, čo tam trénujú

Reagovat
Euphael

trojuhelniky

Reagovat
Mastný Chobot

Cunha hrá veľký, veľký zápas dnes

Reagovat
O.Giroud

aj tak z toho vyťaží veľké nič, hrozný hráč

Reagovat
vodka

Reagovat
mr.Silver

Antony je hrozný hrozný hráč, Bruno šílený výkon, Casemiro to stejné, Cunha si tam dělá co chce

Reagovat
PP

To je divočák ten Cunha...

Reagovat
bbbauch

Asi chtej jit na vybeh jako loni.. jinak si to vysvetlit nedokazu

Reagovat
Sandstorm

Antony borec ne? Ztratí míč před šestnáctkou Wolves, když si neni schopnej narazit s Brunem a založí tím protiutok s největší golovkou v zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Tak takto fakt ne borci, dovolená skočila, je čas zase pořádně makat

Reagovat
Swarley

Nedame nahravku na metr, to je des

Reagovat
KnoxXx

Sancho priniesol aspon dynamiku, co uz je same osebe velky plus pri dnesnom vykone

Reagovat
O.Giroud

bez Nevesa asi gol nebude

Reagovat
mr.Silver

Boze

Reagovat
pingla

no gooooooooooooooooool konečně

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOL KONEČNĚ!!!

Reagovat
KnoxXx

AWB zasluzene, muz zapasu Varane

Reagovat
Grahf

goooool

Reagovat
avicii

Kks ty vôbec netušia ako sa to podarilo

Reagovat
Swarley

Vsak to byl pekny gol, spíš prvni normalni akce v zapase

Reagovat
avicii

Ako sa vám vôbec podarilo niečo normálne vymyslieť

Reagovat
Swarley

Jo tak

Reagovat
bbbauch

Rafa kurva

Reagovat
mimi_united

Táto víťazná mentalita, nikdy sa nevzdať!

Reagovat
Swarley

Varaneee, uf

Reagovat
Registrujisejenproto

Skoda, Wolves lepsi tym

Reagovat
avicii

Reagovat
pingla

ve druhém poločase jsou lepší, v prvním jsme byli my

Reagovat
KnoxXx

a dalsia dobra sprava - Pellistri

Reagovat
smazaný uživatel

Pellistri kéž by zůstal a hrál místo Antonyho

Reagovat
Skalda29

Konečně gól

Reagovat
Manchestersky Krocan

Snáď sa Facundo ukáže a posadí fidget spinner na najbližší zápas na lavičku

Reagovat
Neutron

Dufam, ze Rashovi nebude trvat pol roka kym sa dostane do formy.

Reagovat
bbbauch

Je hrozne tezkopadnej

Reagovat
Grahf

rashford by mohol hrať trochu s rozumom

Reagovat
Swarley

Potřebuje hrat na křídle, vic balonu, vic se rozehraje a nebude vymyslet kktiny z tech tri balonu, co dostane na hrotu za zapas

Reagovat
Grahf

a teraz budeme čakať na gol

Reagovat
pingla

Onana famózně tohle klidně mohly být dvě branky

Reagovat
smazaný uživatel

Proč jsme zase priposrane zalezení

Reagovat
KnoxXx

mohli by sme zacat hrat aktivne, ked odisiel Rash a im prisiel Kalajdzic ...

Reagovat
Skalda29

Shaw má dobré zákroky, minimálně 3

Reagovat
Grahf

od golu sa len bránime

Reagovat
Mastný Chobot

však ako aj pred gólom

Reagovat
bbbauch

Druhej polocas jo, prvni ne

Reagovat
Neutron

Uplne mi to pripomina niektore zapasy z minulej sezony, kedy lopta lietala v nasej sestnastke uplne hocako keby hrame proti efektivnejsiemu superovi tak tri goly tam uz mame. Neuveritelne proti Wolves

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda, Wolves by si minimálně bod zasloužil.

Reagovat
KnoxXx

12.hrac v praxi

Reagovat
Neutron

To je Hannibal?

Reagovat
John Obi Mikel

Cucurella

Reagovat
Grahf

keby tam bol hocikto iný ako impotentný wolves, tak prehrávame

Reagovat
sound la

Fellaini

Reagovat
smazaný uživatel

Boha jeho je ostudný výkon

Reagovat
John Obi Mikel

Jouda na hřišti

Reagovat
Mastný Chobot

Čo tam robil Fellaini

Reagovat
Registrujisejenproto

Fanousek united uz se na tu bidu nemohl divat a sel uckam pomoct branit

Reagovat
Greny

Tam vběhl Cucurella ne ??

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Neutron

Neuveritelna ostuda ako nas drtia

Reagovat
mr.Silver

To był faul od Onany ne?

Reagovat
KnoxXx

fakt imbecilita - hraci zjavne nie su dost kvalitni ani na odkopnutie lopty

Reagovat
Manchestersky Krocan

Fanúšik mal za pár sekúnd väčší prínos ako Mount

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
avicii

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
r.mrazik

Od onany jasný faul

Reagovat
John Obi Mikel

Pískni to!

Reagovat
Grahf

katastrofa, uplne posratí

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta

Reagovat
Registrujisejenproto

Jasny faul od onany

Reagovat
mr.Silver

Co? ten sudí se posral.

Reagovat
Greny

Jasná penalta

Reagovat
Grahf

však ho trafil dávno po tom, čo odhlavičkoval

Reagovat
I am Mancunian

Tragéd Onana

Reagovat
Sandstorm

Fakt už jdi do prdele. Nebýt Onany tak sme dnes nevyhráli idiote.

Reagovat
J0EL

Wtf toto? jasna penalta

Reagovat
bbbauch

Ja vedel, ze si na united cas udelas

Reagovat
J0EL

Teraz som to zapol a toto je moj prvy komentar.

Alw klasicky si za kkta no

Reagovat
bbbauch

Nebrec

Reagovat
J0EL

Tak skusil si, nevyslo no

Reagovat
Swarley

Bez toho by to nebyl zapas United

Reagovat
Swarley

Reagovat
J0EL

Reagovat
iamek

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
J0EL

Tuto tlupu nepochopis

Reagovat
bbbauch

A myslel ten komentar vubec na me? Jako sice reagoval na muj prispevek, ale znas to, treba to myslel vseobecne..

Reagovat
J0EL

Spytaj sa svojej jednoduchsej dvojicky, to "zovseobecnovanie" je predsa Swarlosova parketa

Reagovat
Swarley

Reagovat
J0EL

Bingoo

Reagovat
Swarley

Dneska si te povodil bbbauch, tak ja zase priste

Reagovat
J0EL

Jj, klasicky skusil, nevyslo. Na tvoje palce to ale zase staci. Mam rad tvoju jednoduchost

Reagovat
Swarley

A pritom jsem mu zadne nedal, mam rad tvou ulhanost a predstavivost, klasika deluded

Reagovat
John Obi Mikel

Jo, bylo to na tebe.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Registrujisejenproto

To jebu, to je trapas hnusny zarez

Reagovat
bbbauch

Tak kristalove cisty, ze uz to ani kristalove cistsi byt nemohlo

Reagovat
Neutron

Hmm, toto bolo na penaltu

Reagovat
Skalda29

Vždyť po něm skočil jak po banánu

Reagovat
MystycMac

Nebuďte smiešny ....Take Penalty sa piskaju iba Mesiimu

Reagovat
KnoxXx

snad sa kupia obaja - Amrabat/Onana; Eriksen to uz ma za sebou na nejake vacsie vyuzitie

Reagovat
r.mrazik

Co dělali v létě? Ty jantari si neumí nahrát

Reagovat
Swarley

Zakoncil, pohoda, cisty

Reagovat
Busby babes

Reagovat
BenB

Ty krávo...tak to je hodně trapný

Reagovat
martin.b

No jo Webb je opět u kormidla

Reagovat
avicii

Aha

Reagovat
PP

Chudáci Wolves..

Reagovat
smazaný uživatel

Howard Webb zařídil ❤️

Reagovat
r.mrazik

Hah...úplně jasná penalta...Var k.hovnu, klasicky

Reagovat
forrest

V suchom triku…

Reagovat
Swarley

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Sandstorm

Dnes to ani neni nevtipný. Ostudný výkon na OT. Suché triko nezasloužené.

Reagovat
forrest

Jako jo, ale 3 body jsou 3 body… vykon do priste zlepsit

Reagovat
Sandstorm

To sice jsou, ale po takovým představení z nich ani nemam nějak zvlášť radost. Prostě povinnost splněna no. Přesně a je co zlepšovat.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
John Obi Mikel

Tady jsem čekal penaltu.

Reagovat
Martin9719

"Somehow they've won it." Nic jinýho se k tomu nedá dodat.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
forrest

Sometimes you win, sometimes you learn.

Reagovat
avicii

Wolvs mali mat aspoň bod veľká škoda pre nich..United šialene slabý hlavne v druhom polčase... a ten Onanov zákrok sa bral ze bol v päťke kde je brankár chránený ci jako? Sa tam na supera plasol jak tuleň na kryhu

Reagovat
forrest

Meli, ale nemaji… Vy jste taky nemeli mit titul a mate ho…

Reagovat
Front hell

Reagovat
avicii

Keby si radšej napísal ze sme proti Chelsea nemali mat ani bod tak ok ale takto si len za kretena

Reagovat
vodka

Varane, AWB, Shaw, Case ok, zbytek obecne hrozny. zlate 3 body, O'Neillovy přeju opět zachranu, na tu atmosferu hodne namotivovany tym a vsechna cest...

Reagovat
ACSMan

Teda Caseho rychlost dneska mi naháněla hrůzu

Reagovat
vodka

ani ne, byl v blbych situacich, ale ty nezavinil on

Reagovat
Sandstorm

Tak zrovna Case to byl těžkej podprůměr. Shaw šedej průměr.

Reagovat
Swarley

Shaw byl taky mimo

Dneska Onana, AWB a Varane, zbytek bida...

Reagovat
Sandstorm

Přesně tihle tři. To byly výkony hodný dresu MU. Ještě Sancho mi přišel docela slušnej.

Reagovat
Swarley

Sancho zahral slusne

Reagovat
Martin9719

Za mě to byl výkon lvl Rangnick.

Reagovat
Sandstorm

Velký trápení. Podprůměrné výkony od většiny hráčů. Antony, Mount, Garnacho, Lisandro a Casemiro asi nejvíc strašidelný výkony. MoTM pak Onana nebo Varane. Bissaka slušný výkon. Sancho tam měl pár dobrých momentů. Bruno, Rash, Shaw, Eriksen, Lindelof ani ne slabší průměr.

Pro Wolves hodně krutý, zvlášť když mohli kopat penaltu (překvapilo mě že ji po VARu rozhodčí nepísk). Bod by si určitě zasloužili, možná víc při troše štěstí. Hodně sympatický výkon od nich. Po vstřeleném gólu na 1:0, bych čekal, že nás to nakopne a budeme se snažit dorazit je druhým, ale místo toho úplně odpadneme a vlastně jenom "doufáme", že to nějak udržíme. To je na OT velká ostuda.

S Mountem ta záloha měla být dynamičtější, ale bylo to naopak strašně statický. Pak nechápu, proč EtH nechal Rashforda utopeného celý zápas na hrotu. Tady bych si představoval ho v 60.minutě přesunout do leva a na hrot dát Martiala. Btw. McTom dohrával zápas na hrotě

Reagovat
smazaný uživatel

Však se Mctominay jen vrátil na post kde v akademii začíná

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele