Premier League - preview 12. kola: Chelsea se postaví Manchesteru City

11.11.2023, 08:51, aktualizováno 12.11.2023, 08:30
Previews

Londýnská Chelsea v neděli přivítá lídra anglické ligy Manchester City, který se v případě výhry může opět o tři body osamostatnit na špici tabulky před druhým Arsenalem. Liverpool doma čeká Brentford, Aston Villa si zahraje s Fulhamem a West Ham se po třech porážkách v řadě pokusí najít pevnou půdu pod nohama proti Nottinghamu.

West Ham United - Nottingham Forest

neděle 15:00

West Hamu se v posledních týdnech v Premier League vůbec nedaří a v tabulce se propadl až na momentální třináctou pozici. S tím svěřenci Davida Moyese stoprocentně nejsou spokojeni a možnost poskočit vzhůru budou mít v neděli odpoledne, když do Londýna zavítají fotbalisté Nottinghamu. Ti se stejně jako loni pohybují v dolní polovině tabulky, nicméně se jim v posledním klání před týdnem podařilo zaskočit favorizovanou Aston Villu.

Kladiváři neměli vůbec špatný start do sezony - v prvních čtyřech duelech byli neporaženi, navíc se jim podařilo získat všechny tři body i v soubojích s papírovými favority. Svěřenci Davida Moyese na úvod ročníku přivezli bod z půdy Bournemouthu, načež navázali překvapivou domácí výhrou nad londýnskou Chelsea. O týden později se jim zase podařilo vyloupit stánek Brightonu a dobrou formu pak Hammers potvrdili i na půdě Lutonu, ze které si odvezli všechny tři body. Pak sice Kladiváři okusili dvakrát chuť porážky, když nestačili na Manchester City a Liverpool, ale to se zas tak moc nedělo, z těchto duelů se přece jenom moc bodů nečekalo. Problémy přišly až s koncem září - nejprve ještě parta okolo Tomáše Součka přehrála nováčka z Sheffieldu, jenže od té doby už nezaznamenala žádné ligové vítězství. Celek z východního Londýna nejprve remizoval s Newcastlem, načež postupně podlehl Aston Ville, Evertonu a Brentfordu.

To fotbalisté Nottinghamu minulý týden zaznamenali teprve svou třetí výhru v současném ligovém ročníku. Svěřenci Steva Coopera díky tomu poskočili na patnáctou příčku tabulky a přeskočili londýnský Fulham. Forest sezónu zahájili těsnou prohrou na půdě Arsenalu, o týden později však zapsali první tříbodový zisk, když na vlastním stánku přehráli Sheffield United. Jen o pár dní později Forest šokovali Old Trafford, kde po prvních deseti minutách sahali po obrovské senzaci, když vedli už 2:0. Nadějný náskok však neudrželi a nakonec odešli s porážkou 3:2. Steva Coopera to však muselo mrzet jen týden - další víkend totiž jeho ovečky vyjeli na půdu Chelsea a ze Stamford Bridge si po precizním defenzivním výkonu díky brance Elangy odvezli výhru 1:0. Od té doby ovšem Forest podlehli Citizens a Liverpoolu, body za remízu si připsali po kláních s Burnley, Crystal Palace a Lutonem Town. Další tříbodový zápis tak přišel až v minulém kole, kdy Forest po výborném výkonu přehráli Aston Villu 2:0.

West Ham do své sestavy opět může zařadit Lucase Paquetu a Edsona Alvareze, oba fotbalisté si minulý týden odpykali disciplinární trest. Otazník se pak vznáší nad zdravotním stavem Kurta Zoumy. Nottingham Forest se bude muset určitě obejít bez Calluma Hudsona-Odoie, kterého trápí problémy se stehenním svalem. Nejistá je pak situace u několika hráčů včetně Divocka Origiho či Chrise Wooda.

West Ham United - pravděpodobná sestava:
Areola - Coufal, Mavropanos, Aguerd, Emerson - Kudus, Ward-Prowse, Álvarez, Lucas Paquetá - Bowen, Antonio

Nottingham Forest - pravděpodobná sestava:
Vlachodimos - Aina, Niakhaté, Murillo, Toffolo - Sangaré, Mangala, Domínguez - Gibbs-White, Awoniyi, Elanga

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.89 - 3.76 - 4.30

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Brentford FC

neděle 15:00

Po nepříliš vydařeném týdnu si svěřenci Jürgena Kloppa budou chtít zlepšit náladu na Brentfordu. The Reds v posledním ligovém klání neproměnili řadu šancí a z půdy Lutonu si překvapivě odvezli jen bod po remíze 1:1. Ve čtvrtek pak zase značně obměněná sestava nezvládla pohárový zápas na hřišti francouzského Toulouse, kde Liverpool překvapivě prohrál 3:2. S ligovým startem ale jinak může být německý trenér spokojen, Liverpool se totiž drží na předních pozicích s minimální ztrátou na čelo. Naproti tomu Brentford se díky dvěma výhrám v řadě posunul do první poloviny tabulky, na Liverpool tak rozhodně nečeká nic jednoduchého.

Loňská rozporuplná forma je ta tam, Liverpool letos znovu hraje první housle. Oproti loňské sezóně totiž svěřenci Jürgena Kloppa zvládli vstup do té aktuální na jedničku. Nejprve na úvod v těžkém klání remizovali na Stamford Bridge 1:1, aby pak rozjeli sérii pěti výher v řadě, ve které i navzdory vyloučením zdolali Bournemouth, Newcastle a dále také Aston Villu, Wolverhampton a West Ham. Špatná disciplína však mistra z roku 2020 přece jenom vytrestala, při výletu do Londýna na půdu Tottenhamu totiž červenou kartu obdrželi hned dva hráči, a to už svěřenci německého manažera neustáli. Byť se sluší zmínit, že prohra přišla až díky vlastnímu gólu Matipa z posledních sekund utkání. The Reds se ovšem nenechali výrazně rozhodit, v dalším těžkém utkání s Brightonem získali bod, načež pak pohodlně zdolali Everton a Nottingham Forest. Výraznější zaváhání tak přišlo až před týdnem, kdy kvůli špatné efektivitě v zakončení jen remizovali s Lutonem 1:1.

Brentford se dlouho držel až v druhé polovině tabulky, dobrá forma v posledním měsíci jej však vystřelila na současnou devátou pozici. Londýnský tým ročník zahájil remízou s Tottenhamem, neprohrál pak ani další tři zápasy. Vyhrál však jen jediný - souboj s Fulhamem - proti Crystal Palace a Bournemouthu pak bral vždy po bodu. Následovala poněkud smolná série čtyř duelů v řadě, kdy The Bees získali jen jediný bod po remíze s Nottinghamem. Za zmínku stojí například porážka na půdě Manchesteru United, kde The Bees ještě v nastaveném čase vedli, aby však po konečném hvizdu odcházeli s prázdnou. Momentálně však Brentford tahá sérii tří výher v řadě, když svěřenci Thomase Franka zdolali postupně Burnley, Chelsea a West Ham.

Liverpoolu kvůli žlutým kartám bude chybět záložník Mac Allister, k dispozici pak možná nebude ani záložník Ryan Gravenberch. Brentfordu se vrací brankář Mark Flekken, mimo však zůstává řada hráčů včetně potrestaného Ivana Toneyho či zraněných Damsgaarda či Hickeyho.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.38 - 5.36 - 8.26

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Aston Villa - Fulham FC

neděle 15:00

Aston Villa v minulém kole překvapivě padla na půdě Nottinghamu a přišla o sérii šesti zápasů bez prohry. V neděli Villans přivítají Fulham, který po páté porážce v sezoně klesl na patnáctou pozici.

Aston Villa v posledním ligovém zápase prohrála s Nottinghamem 0:2. Villans sice v utkání nebyli horším týmem, dokonce si vypracovali víc vyložených šancí a střeleckých pokusů, ve finální fázi se jim však vůbec nevedlo a soupeř byl nečekaně efektivní. Svěřenci Unaie Emeryho tak přišli o šestizápasovou sérii bez prohry a v současné chvíli zůstávají na pátém místě.

Pozitivem byl výkon v Evropské konferenční lize, kde tým ve čtvrtek zdolal nizozemský Alkmaar 2:1. Tři body vystřelil v 81. minutě Watkins. Anglický útočník patří mezi opory mužstva a v Premier League si už stačil připsat 5 gólů a 5 asistencí. Poslední vzájemný zápas s Fulhamem se konal v dubnu ve Villa Parku a domácí tehdy zvítězili 1:0.

Do nedělního zápasu určitě nezasáhnou Buendía, Hause, Mings a Ramsey.

Fulham v minulém kole prohrál s Man Utd 0:1. Pro Cottagers se duel dlouho vyvíjel příznivě, ale v nastavení rozhodl o vítězství hostujícího týmu Fernandes. Domácí tak utržili pátou ligovou porážku, která je poslala na průběžnou patnáctou pozici. Pokud chtějí Whites ve Villa Parku uspět, musejí podat daleko lepší výkon, než jaké doposud na cizích hřištích předváděli. Fulham zatím venku odehrál šest duelů, z toho vyhrál jediný, ve třech případech remizoval a dvakrát prohrál.

Portugalský manažer Marco Silva bude mít k dispozici téměř kompletní kádr. Jedinou absencí by měl být francouzský obránce Issa Diop, který stále nedoléčil zraněné chodidlo.

Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martínez - Cash, Konsa, Torres, Digne - McGinn, Luiz, Kamara, Zaniolo - Diaby, Watkins

Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Castagne, Bassey, Ream, Robinson - Palhinha, Iwobi - Wilson, Pereira, Willian - Vinícius

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.62 - 4.22 - 5.70

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Sheffield United

neděle 15:00

Brighton zvládl i druhý zápas s Ajaxem a v Evropské lize míří za postupem. Seagulls by na dobrý výkon chtěli navázat i v lize, kde je čeká poslední Sheffield.

Brighton v posledním zápase remizoval na hřišti Evertonu 1:1. Bod zařídil domácí Young, který si v 84. minutě nešťastně srazil balón do vlastní brány. Seagulls ještě ve čtvrtek sehráli duel v rámci Evropské ligy s nizozemským Ajaxem. Svěřenci Roberta De Zerbiho nezaváhali ani v druhém vzájemném zápase a venku zvítězili 2:0. Brighton je po čtyřech duelech na druhé pozici a míří za postupem. Ani v lize to není špatné a tým okupuje sedmé místo. Ve 12. kole navíc narazí na velmi příjemného soupeře - poslední Sheffield.

Spoluhráčům v neděli určitě nepomůžou Dunk, Enciso, Estupiñán, Lamptey, March, Milner a Welbeck.

Hosté v minulém kole konečně prolomili negativní sérii bez jediné výhry a na domácím hřišti zdolali v nastavení Wolverhampton 2:1. O premiérové ligové vítězství se postaral ve 100. minutě Norwood, který proměnil pokutový kop. Přesto Sheffield zůstává na posledním místě se ziskem pouhých čtyř bodů a negativním skóre 9:30. Poslední vzájemný zápas Sheffieldu s Brightonem proběhl v dubnu 2021 a domácí v něm zvítězili 1:0.

Hostující tým stále trápí rozsáhlá marodka. Mezi zraněnými jsou Basham, Brewster, Davies, Egan, Jebbison, Lowe a Norrington-Davies.

Brighton - pravděpodobná sestava:
jVerbruggen - Estupiñán, Julio, Hecke, Veltman - Groß, Gilmour, Lallana - Adingra, Ferguson, Mitoma

Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Foderingham - Robinson, Trusty, Baldock - Thomas, Norwood, Souza, Bogle - Hamer - Brewster, Archer

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.23 - 6.67 - 14.10

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Manchester City

neděle 17:30

Již podruhé v řadě bude Chelsea svým zápasem uzavírat program kola anglické Premier League. Naposledy z toho byla skvělá podívaná na Tottenham Hotspur Stadium a v neděli bude chtít na svou výhru navázat i v domácím prostředí, proti však bude obhájce evropského treble Manchester City. Pondělní návrat Mauricia Pochettina do Tottenhamu Hotspur skončil vítězstvím Blues 4:1, Citizens si v minulém kole poradili s Bournemouthem a vrátili se do čela tabulky anglické nejvyšší soutěže.

Jeden z nejlepších zápasů posledních let. I tak byl označován pondělní duel mezi Spurs a Blues v rámci dohrávky jedenáctého kola Premier League. Trenéra Pochettina sice musela výhra nad dosavadním lídrem tabulky potěšit, na druhou stranu jeho svěřencům trvalo příliš dlouho, než dokázali v zápase proti devíti protihráčům rozhodnout. Soupeř navíc odehrál více než poločas bez dvou zraněných klíčových hráčů, utkání nedohrál James Maddison ani Micky van de Ven. O výhře Chelsea však ani přesto nebylo ještě v nastavení druhého poločasu jasno, až v samotném závěru dvěma brankami nadobro o výhře rozhodl Nicolas Jackson, který zaznamenal svůj první hattrick v novém působišti.

Nejdůležitější však pro Chelsea rozhodně jsou získané tři body a posun zpátky do první poloviny tabulky, na první Manchester City však nadále ztrácí propastných 12 bodů. Velký podíl na pokaženém vstupu do sezóny mají výsledky Blues na Stamford Bridge. Vždyť v Premier League od letošního března doma porazili pouze nováčka z Luton Townu, ve zbylých 13 zápasech získali soupeři Chelsea na jejím hřišti alespoň bod. Naposledy to byl Brentford, jenž na konci října na Stamford Bridge zvítězili jasně 2:0.

Podobně je na tom i domácí statistika Chelsea proti Manchesteru City, který na své půdě v lize porazili naposledy v roce 2020. Od té doby se kádr ale kádr Chelsea výrazně obměnil, z tehdejší základní sestavy už v londýnském klubu nepůsobí jediný fotbalista.

Citizens naopak hlásí návrat na vítěznou vlnu ve velkém stylu. Po problémech z přelomu září a října, kdy týmu chyběl kvůli červené kartě Rodri a Citizens prohráli tři po sobě jdoucí zápasy v anglických soutěžích, přišla reprezentační přestávka, která svěřencům Pepa Guardioly velmi pomohla. Z pěti utkání zaznamenali pět výher s celkovým skórem 17:3!

Naposledy to v Premier League odnesl Bournemouth, který na Etihad Stadium inkasoval hned šestkrát. Největší hvězdou zápasu ale překvapivě nebyl ostrostřelec Haaland, ale mladičká letní posila Citizens Jéremy Doku. Belgický křídelník zaznamenal jednu branku a čtyři asistence a stal se historicky nejmladším fotbalistou, který se v zápase Premier League podílel na pěti brankách.

Za svůj skvělý výkon byl odměněn volnem ve středečním utkání Ligy mistrů proti Young Boys, kdy se na jeho místo v sestavě objevil Jack Grealish. Na výkonu Citizens to ale nebylo vůbec znát, po dominantním průběhu zvítězili zaslouženě 3:0 a zajistili si tak postup do vyřazovací fáze milionářské soutěže.

Do tréninku Chelsea se už pomalu začíná po svém zranění začleňovat Christopher Nkunku, do nedělního šlágru kola ale ještě určitě nenastoupí. Trenér Maurucio Pochettino pak nebude moct využít ani služeb Fofany, Chilwella, Lavii, Chalobaha a Chukwuemeky. Hostům bude naopak chybět Stones a Gomez, mimo hru je i nadále špílmachr De Bruyne.

Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Sánchez - James, Disasi, Silva, Colwill - Caicedo, Fernández - Palmer, Gallagher, Sterling - Jackson

Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Dias, Aké, Gvardiol - Rodri, Kovačić - Doku, Silva, Álvarez - Haaland

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.08 - 3.91 - 1.74

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Tottenham Hotspur

sobota 13:30

Minulý týden Tottenham Hotspur přišel o svou neporazitelnost v Premier League, a tak se v sobotním ligovém utkání proti Wolverhamptonu Wanderers pokusí vrátit na vítěznou vlnu. Značně oslabený tým Angeho Postecogloua v pondělí večer podlehl londýnské Chelsea, stejně tak Wolves po dalším kontroverzním výroku VAR podlehli poslednímu Sheffieldu United.

Další kolo, další špatné rozhodnutí sudích v neprospěch Wolverhamptonu. Trenér Wolves Gary O'Neil po zápase na Bramall Lane nedokázal pochopit odpískání penalty v samotném závěru utkání. Skóre utkání proti Sheffiledu otevřel v druhé půli Cameron Archer, v 89. minutě ale svým prvním gólem v dresu Wolves Jean-Ricner Bellegarde. Když už to vypadalo, že se oba týmy smíří s jedním bodem, tak rozhodčí Jones odpískal pokutový kop po kontaktu Fábia Silvy s Georgem Baldockem. Z penaltového puntíku pak o první výhře Sheffieldu v sezóně rozhodl Oliver Norwood.

Zároveň také ukončila čtyřzápasovou sérii Wolves bez porážky, kteří během posledních týdnů obrali o body Manchester City, Aston Villu i Newcastle United, v tabulce se však propadli až na 14. místo.

Jen něco málo přes 48 hodin se Tottenham mohl pyšnit tím, že byl posledním týmem, který v této sezóně Premier League nepoznal chuť porážky. V sobotu odpoledne totiž Arsenal podlehl Newcastlu United, a tak mohli Spurs zvýšit svůj náskok na čele tabulky.

V pondělním londýnském derby proti Chelsea však přišlo něco, co očekával málokdo. V zápase padlo pět gólů, dalších pět branek nebylo uznáno po kontrole VAR, k vidění byla spousta tvrdých zákroků a dvě červené karty. I to je možná důvod, proč domácí fanoušci byli na svůj tým, i přes krutou porážku 1:4, na svůj tým pyšní.

Trenér Postecoglu v pátek sice dostal potřetí v řadě ocenění pro nejlepšího trenéra měsíce, na mysli má však teď jiné věci. Hlavně to, jak dokáže v sestavě nahradit své dva nejlepší stopery, a to van de Vena a Romera, či zraněného Jamese Maddisona. Domácímu mužstvu pak bude scházet produktivní Pedro Neto.

Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sá - Semedo, Dawson, Kilman, Toti, Aït-Nouri - Lemina, Bellegarde - Hwang, Cunha, Kalajdžić

Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Vicario - Porro, Dier, Davies, Royal - Sarr, Bissouma - Kulusevski, Lo Celso, Johnson - Son

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.25 - 3.43 - 2.34

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Everton FC

sobota 16:00

Crystal Palace se proti Burnley vrátil na vítěznou vlnu a v sobotu změří síly s šestnáctým Evertonem. Ten s Eagles neprohrál poslední tři vzájemná utkání a rád by svoji sérii prodloužil.

Crystal Palace vyhrál v posledním kole nad Burnley 2:0. Eagles prokázali efektivitu a ze tří střel, které mířily na branku, vsítili dva góly. Ve 22. minutě vstřelil úvodní branku Schlupp a skóre pojistil v nastaveném čase Mitchell. Čtvrtá ligová výhra v letošní sezóně znamená pro svěřence Roye Hodgsona průběžné jedenácté místo, které zatím naplňuje předsezonní očekávání. Ve 12. kole se Crystal Palace představí na domácím stadionu, kam přijede Everton. Domácí hráči proti svému sobotnímu soupeři nevyhráli poslední tři vzájemná utkání.

Na trávník Selhurst Parku určitě nevyběhnou zranění Henderson, Olise a Tomkins.

Hosté naposled sehráli domácí utkání s Brightonem a po 90 minutách se s ním rozešli smírně. Everton poslal do vedení v 7. minutě Mykolenko a dlouho to vypadalo, že si Toffees připíšou tři body. V 84. minutě si ale nešťastně srazil balón do vlastní branky Young a zařídil Brightonu remízu. V minulém ročníku Everton porazil Crystal Palace 3:0, v druhém vzájemném zápase si zase ze Selhurst Parku odvezl cenný bod.

Na hostující straně nebudou k dispozici Alli a Gomes.

Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Johnstone - Ward, Andersen, Guéhi, Mitchell - Doucouré, Lerma - Ayew, Eze, Schlupp - Édouard

Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Young, Branthwaite, Tarkowski, Mykolenko - Harrison, Garner, Gueye, McNeil - Doucouré - Calvert-Lewin

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.71 - 2.99 - 3.11

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Manchester United - Luton Town

sobota 16:00

Man Utd zažil v Lize mistrů další nepovedené vystoupení a prohru z Kodaně bude chtít odčinit v domácím ligovém utkání proti Lutonu, který čeká na vítězství už pět zápasů.

Man Utd v posledním ligovém zápase porazil Fulham na jeho hřišti 1:0. Rudé ďábly vysvobodil až v 91. minutě Fernandes, který si připsal třetí trefu v Premier League. Ve středu se ještě svěřenci Erika ten Haga představili v rámci Ligy mistrů v Kodani a s dánským klubem překvapivě prohráli 3:4. United přitom začali výborně a po dvou trefách Højlunda vedli po 28 minutách 2-0. Poté však Rashford nepříjemně přišlápl kotník protihráči a za svůj prohřešek viděl červenou kartu. Kodaň ještě do konce prvního poločasu vyrovnala a v poslední desetiminutovce dvěma góly krátce po sobě zápas zvrátila ve svůj prospěch. Manchesteru se tak v Evropě zatím vůbec nedaří a ze čtyř zápasů hned tři prohrál, což ho řadí na poslední místo v tabulce.

Situace v lize není o moc lepší. Rudí ďáblové se nacházejí na osmém místě, s čímž nikdo v klubu nemůže být spokojen. United se v sobotu představí na Old Trafford, kde jejich soupeřem bude sedmnáctý Luton. Nizozemský manažer Erik ten Hag tak očekává splnění povinnosti v podobě zisku tří bodů.

Do zápasu určitě nezasáhnou Casemiro, Diallo, Malacia, Martínez, Sancho a Shaw.

Hosté nevyhráli už pět utkání v řadě, ale v minulém kole vybojovali velmi cenný bod proti Liverpoolu. Na Kenilworth Road byli domácí fotbalisté blízko vítězství, to jim ovšem uniklo v 95. minutě, kdy se trefil hostující Díaz. Svěřenci Roba Edwardse se pokusí dobrý výkon přenést do duelu s Man Utd, proti kterému v Premier League ještě nikdy nevyhráli. Poslední vzájemný zápas se uskutečnil v záři 2020 v rámci EFL Cupu. Manchester tehdy zvítězil na půdě Lutonu 3:0.

V sobotu spoluhráčům nepomůžou Andersen, Berry, Burke, Lokonga a Pottss. Nejistý je i start Bella.

Manchester United - pravděpodobná sestava:
Onana - Wan-Bissaka, Maguire, Varane, Dalot - McTominay, Amrabat - Garnacho, Fernandes, Rashford - Højlund

Luton Town - pravděpodobná sestava:
Kaminski - Mengi, Lockyer, Osho - Kaboré, Barkley, Nakamba, Doughty - Townsend, Ogbene - Morris

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.29 - 6.19 - 10.60

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Burnley FC

sobota 16:00

V sobotu se na Emirates Stadium uskuteční utkání mezi bývalými členy Manchesteru City, protože Arsenal Mikela Artety se v Premier League utká s Burnley Vincenta Kompanyho. Obě mužstva mají co napravovat po minulém kole, Gunners poprvé v sezóně okusili chuť porážky, a to na hřišti Newcastlu United, Clarets pak podlehli Crystal Palace.

Španělský stratég na lavičce Arsenalu jen těžko hledal minulý týden slov k zápasu v St. James‘ Parku. O výhře Newcastlu totiž rozhodla kontroverzní trefa Anthonyho Gordona, kterou rozhodčí Attwell uznal i po kontrole VAR. Gunners se však z první ligové prohry v sezóně rychle oklepali a ve středu si spravili chuť domácím vítězstvím v Lize mistrů.

Podruhé v rozmezí dvou týdnů změřili síly se španělskou Sevillou a podruhé ze vzájemného utkání vyšli jako vítězové. Tři body jim zajistili upevnění první příčky v tabulce a Arsenal se tak velmi přiblížil vysněnému postupu do osmifinále milionářské soutěže. V ligové tabulce se ale svěřenci Mikela Artety po minulém kole propadli za Manchester City, Tottenham a Liverpool až na čtvrtou příčku.

Minulý víkend ztratilo také Burnley. Roy Hodgson, veterán na lavičce Crystal Palace, totiž vyzrál na svého mladšího kolegu a přiblížil Orlům místo v první polovině tabulky, naopak Burnley se topí v sestupových vodách.

Burnley v utkání sice na pohled dominovalo, po prohře 0:2 se ale Clarets stali vůbec prvním týmem v historii Premier League, který prohrál všech šest úvodních domácích zápasů sezóny.

Kompany sice chce, aby jeho tým uplatňoval agresivní, útočný styl hry, nicméně mizivý počet osmi vstřelených gólů je nejhorší ofenzivní bilancí v nejvyšší anglické fotbalové soutěži, dokonce i poslední Sheffiled vstřelil o jednu branku více.

Domácí Arsenal bude v utkání jasným favoritem a nic na tom nezmění ani fakt, že Artetovi bude chybět dlouhodobě zraněný stoper Timber, záložníci Partey a Smith Rowe a mimo hru je i Gabriel Jesus. Komapnymu bude scházet jen Aaron Ramey a Lyle Forster.

Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Raya - White, Saliba, Gabriel, Zinčenko - Havertz, Jorginho, Rice - Saka, Trossard, Martinelli

Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Trafford - Roberts, O'Shea, Beyer, Taylor - Gudmundsson, Berge, Brownhill, Cullen, Koleosho - Amdouni

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.19 - 7.35 - 17.80

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Newcastle United

sobota 18:30

Na trenéra Eddieho Howea čeká další návrat ke kořenům, protože jeho Newcastle se v sobotu večer podívá na Vitality Stadium. A domácí Bournemouth se bude muset pořádně snažit, aby svou tristní pozici v tabulce aspoň trochu vylepšil. V opačném případě mu hrozí pád na dno.

Bournemouth se nachází ve velmi složité situaci a v nové sezoně se mu naprosto nedaří. Momentálně mu patří až 18. příčka v tabulce, čemuž se snadno věří. Pouhých devět vstřelených branek znamená spolu se Sheffieldem United druhou nejhorší ofenzivu v lize hned po maximálně neproduktivním Burnley. A obrana obraz Bournemouthu moc nevylepšuje, protože inkasovala už 27 gólů. Jen pro pořádek, víc gólů dostal už jen poslední Sheffield (30).

Manažer Andoni Iraola může snad žehrat na náročný program, který jeho mužstvu staví do cesty jednoho příliš těžkého soupeře za druhým. Bournemouth nejprve nestačil na Liverpool, aby následně v minulém kole dostal potupných šest branek od vedoucího Manchesteru City. A teď je v plánu Newcastle.

Trenér Eddie Howe je s Bournemouthem bytostně a úzce spjatý. Jako hráč strávil drtivou většinu své profesionální kariéry právě v tomto mužstvu a jeho barvy hájil ve 266 utkáních. Úspěšný s ním byl i jako trenér a to dokonce tak, že si ho nové movité vedení Newcastlu vybralo coby hlavního architekta očekávaného úspěchu. A nutno dodat, že se mu jeho plány naprosto věrně daří plnit.

Se Strakami se Howe už stihl podívat do Ligy mistrů, i když realita luxusní soutěže je na ně možná až moc tvrdá. Newcastle je konfrontován s tradičními velikány jako AC Milán nebo Borussia Dortmund, přičemž bojovat musí i s PSG. Po další porážce od německého soupeře se v tuto chvíli ocitá až na posledním místě, byť jeho ztráta na první příčku činí jen tři body.

AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Radu - Aarons, Zabarnyj, Senesi, Kerkez - Cook, Rothwell - Christie, Semenyo, Sinisterra - Solanke

Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Pope - Trippier, Schär, Lascelles, Hall - Willock, Longstaff, Joelinton - Livramento, Gordon, Almirón

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.00 - 3.70 - 1.97

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Manchester City
11
9
0
2
28 : 8
27
2
Tottenham Hotspur
11
8
2
1
23 : 13
26
3
Liverpool FC
11
7
3
1
24 : 10
24
4
Arsenal FC
11
7
3
1
23 : 9
24
5
Aston Villa
11
7
1
3
26 : 16
22
6
Newcastle United
11
6
2
3
27 : 11
20
7
Brighton & Hove Albion
11
5
3
3
24 : 20
18
8
Manchester United
11
6
0
5
12 : 16
18
9
Brentford FC
11
4
4
3
19 : 14
16
10
Chelsea FC
11
4
3
4
17 : 12
15
11
Crystal Palace
11
4
3
4
10 : 13
15
12
West Ham United
11
4
2
5
18 : 20
14
13
Nottingham Forest
11
3
4
4
12 : 15
13
14
Wolverhampton Wanderers
11
3
3
5
14 : 19
12
15
Fulham FC
11
3
3
5
9 : 17
12
16
Everton FC
11
3
2
6
11 : 15
11
17
Luton Town
11
1
3
7
10 : 21
6
18
AFC Bournemouth
11
1
3
7
9 : 27
6
19
Burnley FC
11
1
1
9
8 : 27
4
20
Sheffield United
11
1
1
9
9 : 30
4

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (969)

Přidat komentář
owny✨

Richarlison > Jesus

Reagovat
Pithivier

V neoblibenosti urcite!

Reagovat
VTID94

Manchester United have made an approach to sign Liverpool target André from Fluminense.

(Source: @jac_talbot)

Reagovat
Raff81

Tak se nám to taky pěkně sype, k dalším zraněním se přidali zřejmě Saka a Tomiyasu (opět ) snad na Burnley bude stačit aji poslepovaná sestava..

Reagovat
Jardin

Na to jak minuly rok ta sestava drzela a nyhybaly se nam zraneni, tak letos je to znovu katastrofa

Na druhou stranu MU, ted Tottenham, City i Chelsea na tom nejsou o mnoho lepe.

Reagovat
ashburtongrove

No ten lonskej natlakovanej program s vlozenym MS si bere svou dan. Tim ze Arsenal hral pak uz jen PL tak toho nakonec nebylo tolik ale i tak ti hraci toho nahrajou kazdy rok vic a vic.

U profi sportovce je regenerace 50% vykonu…kdyz hrajes co 3 dny tak te to driv nebo pozdeji dobehne..

Reagovat
Salfovic

Ty krávo, takové mingames kvůli Burnley

Reagovat
VTID94

Marcus Rashford's brother Dane allegedly 'punched' his girlfriend after finding messages from a Premier League player on her phone.

Aura klubu

Reagovat
Man__United

Tohle se ale klubu vůbec netýká

Reagovat
Svandik68

Pokud si Rashford nehrál na Giggse a tím hráčem z Premier League nebyl on.

Reagovat
Neutron

Este to mohol byt aj Terry.

Reagovat
Neutron

A jeho brat ma s United co konkretne spolocne?

Reagovat
dantetomas

Jeho brata

Reagovat
Neutron

Cize zhruba tolko co aj jeho babka a bratranec z 9 kolena

Reagovat
Greny

Co my víme, třeba tu pritelkyni

Reagovat
Ligter

tu zprávu psal Marcus

Reagovat
Neutron

Reagovat
8lampard8

Reagovat
mithro

Reagovat
Luc-Luc

jestli mu zanasi s brachou, tak fakt uverim, ze je ten klub prokletej...

Reagovat
Svatej

Tohle je dobrá náhoda známej delal v Manchesteru v baru, kam chodil i jeho bracha a prej je to prvotřídní curak, co zije z bratrovy slávy

Reagovat
Pulec89

Dier a Davies na CB, tak tohle bude zajímavé.

Spurs mají jedinou šanci a to vlky přestřílet.

Reagovat
O.Giroud

Háj určite Cunha bude strašne nebezpečenstvo

Reagovat
Man__United

V půl 2 na Premier Sport 1 Rooneyho Birmingham v Sunderlandu

Reagovat
VTID94

Ide mu to no

Reagovat
Wazza228

Reagovat
vitasrp

Kdyby měl někdo zájem, měl bych k dispozici 4 lístky na zápas Tottenham - Newcastle United na 10.12. Cena 3500 Kč za kus.

Dál pak mám k dispozici lístky na tyhle jarní zápasy Manchesteru United za 2800 Kč za kus.

MU - West Ham (3.2.)

MU - Everton (9.3.)

MU - Newcastle (20.4.)

MU - Burnley (27.4.)

V případě zájmu či pro více informací mi napište na vitasrp@centrum.cz

Reagovat
Likan7

Máš ode mne email :-)

Reagovat
Doomblade

Ten zápas s Chelsea Tottenham dobře sestřelil. Tolik vynucených změn v sestavě během ani ne týdne jsem už dlouho neviděl..

Reagovat
Amon

Reagovat
Breze

Parada

Reagovat
Amon

Krásna akcia

Reagovat
VTID94

Former Chelsea and Everton manager Frank Lampard has emerged as the leading candidate to take over at League One club Oxford United.

(Source: Portsmouth news)

Reagovat
Amon

Bez Maddisona je záloha polovičná. Hojbjerg zatiaľ všetko pokazil.

Reagovat
Ferreira

v půlce místo něj Benta a snad to posune o level výš

Reagovat
Amon

Zatiaľ by sa mohol prehodiť so Sarrom. Ten je utopený.

Reagovat
Jesfey

Sarr zatím pokazil všechno kromě jeho typických dvoumetrových přihrávek...

A aji Bissouma je na tom středu neviditelný.

Reagovat
Breze

BIssouma isiel s formou strasne dole. Na zaciatku sezony bol uplne fantasticky a teraz je len tienom toho hraca.

Reagovat
Jesfey

Od té červené proti Lutonu jako by se i bál vůbec driblovat.

Reagovat
Breze

V poslednych zapasoch si ani nepamatam, ze by sa o nejaky dribling pokusil a pritom na zaciatku sezony si vsetkych mazal na chleba. Neviem ci sa boji, odislo mu sebavedomie alebo ma proste na salame.

Reagovat
Amon

Stred nefunguje no.

Reagovat
Ferreira

Biss se každým zápasem zhoršuje, odstartovala to ta červená na Lutonu

Reagovat
Gunner14

Dnes prý i bez Whitea..

Reagovat
gocii

To uz bude muset jrat i cedric ne

Reagovat
LaVolpe

Tomi, a nalevo Zinny.

Reagovat
gocii

ok, bál jsem se, že je tomi taky zraněnej

Reagovat
Breze

Zatial strasna nuda tento zapas. Od toho rychleho golu sme vpredu uplne zaspali, strasne vela nepresnosti.

Reagovat
Free_player

Zatim jediná dobrá věc na tomhle zápase je to, že se Johnson golově chytil ... jinak bída

Reagovat
Amon

Dalo sa čakať. Ten kader nie je tak kvalitny.

Reagovat
Jesfey

To, co postavil Postecoglou, není tak kvalitní.

Reagovat
Breze

Nikoho super kvalitneho na lavicke nemame.

Reagovat
Jesfey

Oproti Sarrovi a Hojbjergovi tam máme GLC a Bentancura, namísto Johnsona zase Gila.

Reagovat
Breze

Bentancur nehral kolko mesiacov? Vracia sa po tazkom zraneni, tam moze byt aj ze zo zdravotneho hladiska nemoze hrat viac ako 30 minut zatial. GLC je zas strany pri braneni a Gil zatial prakticky nic neukazal v ziadnom zapase. Johnson dal aspon gol.

Reagovat
Jesfey

Vyjma Bentancura nesouhlasím. GLC měl za těch pár minut, co za sezónu dostal, už minimálně 3 zblokované střely a své si odpracoval, Gil na rozdíl od Johnsona umí driblovat. Johnson jediné, co ukázal, je, že umí běhat (pokud se to teda dá tak brát, když se pomalu v každém zápase sám zraní).

Reagovat
Jesfey

GLC výborný defenzivně

Reagovat
Breze

A napriek tomu sme odkedy nastupili na ihrisko max inkasovali 2 goly.

Reagovat
Jesfey

Doslova tohle byly góly obrany. Hráči Wolves se tlačili více do útoku a tím byly i jejich šance nebezpečnější. Kdyby hráči Wolves byli kvalitnější, tak už máme 5 gólů, ještě když na hřišti byl neschopný Sarr.

Reagovat
Breze

Gil vie driblovat, ale este nepresiel ani cez jedneho hraca, dokonca sa ani o ziadny dribling nepokusil. Ako naozaj tam nie je vidiet absolutne nic, cim by prispel do zapasu. GLC je fajn do utoku, ale nie je nanho vzdy spolah, ze vypomoze obrane plus jeho nasadenie nie je vzdy 100% a je dost nekonzistentny. Jednoducho asi nema taku doveru od trenera. Jednoducho ani u jedneho z nich sa neda povedat, ze by ponukali nejaku ozajstnu kvalitu - takze nie, na lavicke nemame nic lepsie. Jediny hrac, ktory stoji za zmienku je Bentancour, ale unho ten navrat pravdepodobne nechcu uponahlat, plus aj on potrebuje nabrat sebavedomie. Mnoho hracov sa po ALC nedokaze vratit spat do povodnej formy.

Reagovat
Jesfey

Myslím, že za těchhle 20 minut tihle hráči ukázali mnohem víc než ti, které vystřídali. Řekl bych, že to mluví za vše. Góly byly čistě obrany, což se dalo předpokládat.

Reagovat
Breze

Vobec, ved si pozri statistiky Gila. Ten chlapec neukazal nic. GLC aspon nieco, ale ani to nestaci - oproti Maddisonovi strasny zosup. Proste chyba kvalita. Cez zimu s tym treba nieco spravit, aspon s tou obranou, ked uz nic ine.

Reagovat
Jesfey

Zaprvé, bavili jsme se o borcích, co byli o dnešním zápase. Samozřejmě, že Maddison, který odehrál skoro každou minutu, byl by na tom aktuálně lépe.

V tom případě se podívej na statistiky Johnsona.

Reagovat
Breze

Johnson dal stale aspon gol a to sa rata, aj ked inak nehral nic extra. Ale moja pointa od zaciatku je, ze na lavicke proste ziadnu super kvalitu nemame., co si ty rozporoval s Gilom a GLC. Gil ukazal akurat tak nic a GLC bol aspon trochu citit na ihrisku, ale co z toho, ked po ich prichode tim akurat inkasoval 2 goly.

Reagovat
Jesfey

Tak snad si z toho jednoho gólu vyžije do konce sezóny.

Doufám, že takovým způsobem jsi hodnotil všechny hráče po minulém zápase. Hlavně penaltu po Romerově faulu můžeš taky dát na vrub třeba Sonovi.

Reagovat
Breze

GIl: 15 minut, 0G, 0A, 0 striel, 0xG, 0xA, 11 dotykov, 0 driblingov, 0 centrov, 7/8 prihravok, 0 dlhych lopt, 1 vyhrany duel z 3, 0 vyhranych vzdusnych subojov, 3x strata lopty, 0 obrannych zakrokov, 1x bol faulovany a 1x cez neho presiel super.

Reagovat
Jesfey

Za těch 15 minut mělo 80 % našich hráčů stejné, ne-li horší statistiky. I Son byl na tom hůř za tu dobu.

Bryan se úplně netlačil do středových prostor, aby se dostal ke střele, ale zůstával na kraji, kde si to párkrát ťuknul s GLC a dostali jsme se pomocí toho dopředu. To ti ty tvoje úžasné statistiky neřeknou.

Reagovat
Amon

Inak je Johnson ale mizerný.

Reagovat
fenixLFC

ten cunha je ale fakt strasne kopyto v zakonceni

Reagovat
Minister

Wolves čo zahadzuju

Reagovat
Jesfey

Hrůza.

Opravdu netuším, na co s těmi střídáními čeká. Někdo ze zálohy už měl být dávno dole.

Reagovat
Jesfey

Konečně posadil svého černého koně Sarra.

Reagovat
Man__United

Onana, Dalot, Maguire, Lindelöf, Reguilón, McTominay, Eriksen, Garnacho, Bruno, Rashford, Højlund.

Reagovat
Sandstorm

Proč tam nedá třeba toho Pellistriho. Odehrál by víc než Rashford s Antonym dohromady.

Obrana je k smíchu a Mount je zbytečný.

Reagovat
Wazza228

Co je s AWB? není ani na lavičce

Reagovat
Man__United

Nemocný

Reagovat
fenixLFC

tvl naco wolves caka ze tam neposle kalajdzica namiesto cunhu. ten sice robi na oko efektne preslapovacky a vsetko ale vo finalke je uplne tragicky. kalajdzic by tam anrobil problemy aj dierovi v osobnych subojoch a umoznil dalej zapojit zvysok ofenzinvych hracov...

Reagovat
Raff81

Saka Arteta ho evidentně chce úplně odvařit jak tenkrát Wenger Wilshera

Reagovat
masly008

Ne. On je nesmrtelný.

Reagovat
mistr129

https://www.tiktok.com/@callmesoccer/video/7299934386521115947?is_from_webapp=1&sender_device=pc

Reagovat
LaVolpe

Hmmm. Krásný gól.

Reagovat
fenixLFC

sarabia hooodne pekne

Reagovat
mistr129

Wow Sarabía

Reagovat
Breze

Wow Sarabia

Reagovat
Tommy the Gunner

Wolves

Reagovat
mistr129

Úžasná rozehrávka po tom faulu

Reagovat
Mimalu

Wolves

Reagovat
LaVolpe

Lets goooo.

Reagovat
smazaný uživatel

Davies

Reagovat
Miguel19

Pěkně jsme Spurs zničili

Reagovat
Jesfey

Tohle faul prostě není...

Reagovat
Tommy the Gunner

Vlcaci krasne

Reagovat
QooBo

Hojbjerg strasny traged

Lemina zasluzene, bol vyborny cely zapas

Reagovat
Amon

Reagovat
Rohlíček

Slepice

Reagovat
Breze

Je skoda, ze ten kader je tak uzky. Bez poriadnych posil cez zimu to nevidim ani na Top 4.

Reagovat
Mates_Matesović

Spadnem někam k 7-8 místu no, ale tak co, nikdo nečekal, že tahle sezona bude procházka růžovou zahradou

Reagovat
hefy

To je nesmysl.

Reagovat
Mates_Matesović

Myslel jsem do zimy, pokud se nějak rozumně posílí a ti zranění hráči se vrátí v dobrý formě, tak pořád můžeme skončit vysoko

Reagovat
Breze

Tiez to tak realne vidim. 7-8. miesto bude asi max, pokial sa Maddison neda co najrychlejsie dokopy a plus mame strasnu slabinu v obrane.

Reagovat
Bandita_Harry

dve prehry a už sa vidíte v strede tabuľky, straty zabolia ale top4 musíte spravit

Reagovat
smazaný uživatel

Však máte 24 hráčů do pole...

Reagovat
Breze

Co z toho, ked tam chyba kvalita.

Reagovat
masly008

My jsme na to loni taky dojeli a to se nám až do konce sezóny zranění vyhýbali. Pak odpadl Thomas se Salibou a bylo po nás.

Vy dopadnete podobně.

Reagovat
Breze

My sme pre istotu necakali ani do konca sezony

Reagovat
masly008

Zase můžete mít lepší finiš

Reagovat
smazaný uživatel

Slepičky

Reagovat
Pulec89

Bublina splaskla, Tottenham je zpět

Reagovat
Gunner14

Vlci > slepice

Reagovat
bbbauch

Proc na Skylinku nevidim zapas united?

Reagovat
bbbauch

Uz mam, je to na action

Reagovat
kylo ren

Nechtěli riskovat zdravotní potíže dans united

Reagovat
Herry31

Tady se z toho zas dělá zbytečně drama. Škoda, že se neudržel aspoň ten bod. Ale jediný tým, který nemá problém s kvalitou střídačky je city. Protože za předpokladu, že by komukoliv taky vypadli 4 hráči základní sestavy (nepočítám Richarlisona, který si na operaci vybral fakt nejhorší možný termín), tak má problém prostě každý tým.

Reagovat
mithro

Reagovat
fellaininho

Big Sam už je ready náš vzít

Reagovat
VersaceChain

Hojlund ten gól v PL prostě neda

Reagovat
Likan7

Hojlund v LM na Haalanda, a v PL na Fenina...

Reagovat
mithro

tak este jedna velka sanca a moze Luton otvorit skore

Reagovat
MystycMac

Garnachovi by som zakázal strieľať lepšie palia chalani na dedine jak on ...

Reagovat
Jetysko14

Saka lehký přistrčení a faul,Joelinton morfuje do Gabriela a nic make a sence

Reagovat
forrest

Svet je nespravedlivy

Reagovat
Tommy the Gunner

Presne

Reagovat
masly008

intenzita říkali

Reagovat
Vopi11

Asi v tom nebyl úmysl

Reagovat
mr.Silver

Havertz

Reagovat
Grahf

tyvole, zase trápenka už aj s posledným, my už asi nikdy nezahrajeme pohodový zápas

Reagovat
MystycMac

a to čakal niekto niečo ine ?

Reagovat
Kixi Syhimour

Jsou 17.

Reagovat
Busby babes

tohle byl pohodovej zapas

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Burnley pořád trénuje Dajč?

Reagovat
Likan7

Tak, který končí 20 metrů od brány Garnacho a Hojlund budou mrzet

Reagovat
Tommy the Gunner

Havertz

Reagovat
Man__United

Kaminski zdržuje rozehrávku a karta nikde

Reagovat
MystycMac

Eriksen hrozný hrač pomaly nedôrazný ani tie prihravky a kreativitu nema ako niekedy...

Reagovat
Grahf

už sa stihol zraniť

Reagovat
Man__United

Omg další zranění to už není možné

Reagovat
Likan7

Ja na to jebu už ty vole...piči tohle není možný.

Reagovat
Man__United

Takové šance musí proměňovat

Reagovat
mithro

Garnacho

Reagovat
MystycMac

Garnacho hrozne poleno ten hráč nič nevie to radšej mali nechať Elangu...

Reagovat
mr.Silver

Možná bychom taky mohli začít střílet?

Reagovat
mr.Silver

Konečně! nejlepší hráč na hřišti.

Reagovat
Tommy the Gunner

TROSAAAARD

Reagovat
Edgewalker

Tvl a zrakví se u toho

Reagovat
mr.Silver

bude ok

Reagovat
Edgewalker

Snad, ale zatrnulo mi.

Reagovat
Trand

Trossard Hrajeme dobře mi přijde, jen nám chybí hroťák

Reagovat
mistr129

Reagovat
Man__United

Proč ten kokot nenechal rozehrát?

Reagovat
MystycMac

šak pískal offside Reguliona nie faul na Garnacha.

Reagovat
iamek

Dvě nastavené minuty

Reagovat
Man__United

Manchester United have had 19 of their players unavailable at some point this season...

it is November

Reagovat
MystycMac

Hojlund to bude Agent 0-0-38

Reagovat
Likan7

Ten týpek vyhraje nejlepšího střelce LM a v PL dá 2 góly...

Reagovat
fenixLFC

to by si zasluzil obdiv keby vyhrá najlepsieho strelca LM niekto kto nepostupi ani zo skupiny

Reagovat
Likan7

Jasně, je to náhoda, jen koukám na tu sra*ku a fantazíruju. Koukám ale, že Messimu, RvN i Raulovi jednou stačilo 8 gólů na vítězství

Reagovat
Mastný Chobot

Veľká nuda tieto naše prvopolčasové domáce výkony. Strašne tomu chýba Jesus.

Reagovat
Nikikrew

To je proste Artetova hra, hrat na istotu. Treba si nato zvykat

Reagovat
Gunner14

Super gól do poločasu, věřím že v druhém to budeme hrát mnohem rychleji a přidáme několik branek.

Saka zase asistence pro Trossarda

Reagovat
VTID94

Sobotňajšia doplňovačka:

St.Andrews is falling down

Rooney is f...... .....

Reagovat
nemamvasrad

Reagovat
fenixLFC

gabriel

Reagovat
Man__United

Začíná to opět spadat k flustraci

Reagovat
I am Mancunian

Cez repre pauzu by ho mohli vyhodit

Reagovat
Man__United

Reagovat
Busby babes

jako ze vyhodit managera, co ma v lize v poslednich 5 zapasech 4 vyhry... jo, to byva dobrej napad

Reagovat
mistr129

Reagovat
mithro

to je zas zapas, dobry zaciatok, zahodene sance a potom koniec. len luton je marny, tak je sanca na 0-0

Reagovat
mithro

a potom da gol lindelof

Reagovat
Mastný Chobot

To je veľká slabota od Tomiyasua

Reagovat
Nikikrew

Toto by som nechal tak, Tomyasu mohol byt doraznejsi

Reagovat
mistr129

Reagovat
Trand

Reagovat
I am Mancunian

Ved tam dokonca on fauloval

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
vitasrp

Jako Arsenal má fakt smůlu, tohle se na hřišti dalo písknout, kdyby to sudí vyhodnotil jako faul, bylo by to dost možná správnější řešení. Ale na intervenci VARu tohle prostě není, tady se správně pak jde s tím, co rozhodl sudí na hřišti.

Reagovat
Euphael

Reagovat
Nikikrew

Ak by to bol faul tak by sme sa nenachadzali v Anglicku

Reagovat
vitasrp

Tak tyhlety srajdy, kdy je obránce před útočícím hráčem a po sebemenším kontaktu spadne, těch je v každém utkání několik a většinou to sudí pískne. Ale většinou mě to pěkně rozčiluje, takže je fajn, že to někdo nechá být.

Reagovat
Nikikrew

suhlas s oboma tvrdeniami, preto je dobre ze to nechal tak

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Rohlíček

Tomiyasu co to bylo vole

Reagovat
Man__United

GOOOOL!!

Reagovat
Edgewalker

Yeees

Reagovat
Golasso

Yes

Reagovat
Trand

Salibaaaaa

Reagovat
Trand

Skvěle kopnutý roh

Reagovat
Tommy the Gunner

SALIBAAA

Reagovat
Man__United

Jasně vole najdi tam něco

Reagovat
mistr129

Saliba

Reagovat
Rohlíček

Salibaaaaaaaaa

Reagovat
masly008

Declane to se trefuje kua

Reagovat
Man__United

Rashford

Reagovat
Likan7

Rashford je zralý na dovolenou...

Reagovat
MystycMac

Rashford preboha to jak sa da tak zle zakončiť či vlastne je to pozitívum že trafil branu v jeho pripade ?

Reagovat
mithro

Rash

Reagovat
mistr129

Zini

Reagovat
Mastný Chobot

Zinchenko <3 tie rohy máme ešte lepšie než pred rokom

Reagovat
Nizzie

No, zase bych brzdil. Není to tak dávno, co jsme v zápase měli 12 rohů a všechny do jednoho snad skončili na prvním hráči soupeře.

Reagovat
Mastný Chobot

Máme s prehľadom najviac gólov z rohov v lige (7 za 12 zápasov). Za celú minulú sezónu sme mali 13, čo bolo beztak najviac v lige. Takže nie je vôbec treba brzdiť v konštatovaní, že rohy máme už druhý rok zvládnuté perfektne.

Reagovat
Tommy the Gunner

ZINCHHHH

Reagovat
Trand

Zinchenkooo Trossard ty rohy kope skvěle a Burnley teda brání dost nedůrazně

Reagovat
Man__United

Neeeee Rasmus nese další zranění už neeee

Reagovat
Edgewalker

Pěkná Zinchova střela

Reagovat
MystycMac

Hojlund kto by to bol čakal že sa zrani

Reagovat
Likan7

A postup v LM vystřílí Martial

Reagovat
mithro

Reagovat
Rohlíček

Zinnyyyy

Reagovat
Nikikrew

Krasny gol Zinny

Reagovat
Man__United

Snad to nebude nic vážné, pořád si myslím že jakmile dá jeden gól tak to už to půjde

Reagovat
Gunner14

Zinchenko wow

Neskutečnou techniku má borec

Reagovat
Registrujisejenproto

To skore united ostudné

Reagovat
Man__United

??

Reagovat
masly008

13:16 ?

Reagovat
Registrujisejenproto

hrozny, kdyz se podivas na tymy okolo nich v tabulce

Reagovat
forrest

Staci nam 13 golu a stejne jsme na dostrel TOP4. Takze budte radi, ze tech golu neni dvojnaosobek jako u ostatnich. Krome City by nam pravdepodobme koukali vsichni na zada…

Reagovat
Front hell

Zajímavé že v LM máte jen o 4 góly méně než v PL a koukáte na záda ostatním

Reagovat
forrest

Počkej. Ty někomu odpovídáš a nepíšeš o pokrytectví? To mi k tobě nejde člověče...

Reagovat
Front hell

Asi jsem byl tak zaskočený tvým prvním komentářem kde nefnukas a nechovas se jak pokrytec

Reagovat
Nizzie

Reagovat
J0EL

Uz len to stasticko vam chyba a bude to dokonale

Reagovat
forrest

Tebe to tenkrát hodně vzalo...

Jak jsem psal, můžeme si o tom promluvit. Jsem tu pro tebe případně.

Reagovat
J0EL

Povezie sa to uz s tebou to nezvladanie nasich vyhier no

Reagovat
bbbauch

Toho veme hodne vsechno, pod souhrnem ma vic komentaru o busbym nez o zapase arsenalu..

Reagovat
J0EL

12 komentarov, 2 (ak pocitas reakciu tak 3) s Busbym. Zase robis zo seba debila no. Ale hlavne ze si sa zapojil, klasicky

Reagovat
bbbauch

Ano, 3 k Busbymu, 2 k zapasu Arsenalu.. problem se ctenim stale trva..

Reagovat
J0EL

Ty mas tu 11 komentarov a z toho 1 (2) k united, problem s pokrytectvom u teba stale trva.

Reagovat
bbbauch

neni to pravda, ale mohla by byt.. ale vybruslil si tak zas nekdy

Reagovat
J0EL

Doslova v jednom si sa zaujimal o zapas United a a v druhom si si na to aj reagoval Ale tak skusil si no

Reagovat
vladis271

Reagovat
MystycMac

Ked majú v Time bonbarderoch ako Hojlund Martial Rashford tak sa nečuduj...

Reagovat
Busby babes

vyhravame, tak je treba si najit neco jinyho na co picovat...

Reagovat
Mastný Chobot

Aaron Ramsey

Reagovat
Mastný Chobot

Vieira ten je v piči

Reagovat
masly008

Reagovat
Edgewalker

Vieira je úplně mimo poslední dobou

Reagovat
Edgewalker

I když vidím že to bylo spíš nechtěné a clumsy.

Reagovat
Mastný Chobot

každý jeho dotyk v posledných zápasoch bol prinajlepšom zlý.

Reagovat
Nikikrew

Fabio, Fabio

Reagovat
Tommy the Gunner

Za tohle cervena?

Reagovat
masly008

Tak šlapák na koleno no.

Reagovat
Golasso

Jo, v tomhle jsou aspoň konzistentní. Jedna z mála věcí.

Reagovat
Rohlíček

Vieira aspon od nej bude pokoj par kol

Reagovat
Man__United

8 minut konkrétně za co?

Reagovat
Registrujisejenproto

Aby zase mohl Onana sundat nekoho z Lutonu ve vapne minutu pred koncem zapasu a penalta se pro Luton nepiskala

Reagovat
Registrujisejenproto

Tvle, Neverton nejak boduje posledni dobou, s takovou zase nesestoupi ani kdyz dostanou flastr a odpočet bodu

Reagovat
A Seleção

Se tam Arteta hádá s někým z tribuny?

Reagovat
masly008

to bylo na střídačku ne?

Reagovat
A Seleção

Viděl jsi to?Mě přišlo,že na tribunu

Reagovat
masly008

tvl ten Rice stojí za každou peny.

Reagovat
Golasso

Reagovat
masly008

kdyby neměl tak debilní číslo,ale mou oblíbenou 8 tak mladému koupím dres s číslem.Tak má bez čísla.

Reagovat
waynemarkrooney

8 se k němu ale nehodí

Reagovat
Thab

kup mu 8 Wright

Reagovat
masly008

Obarvím mu hlavu a dím mu Fredieho

Reagovat
masly008

*dám

Reagovat
Golasso

Škoda , Odeho už má?

Reagovat
masly008

to ne,ale zatím mi nepřirostl.Rice je lepší u mě.

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
A Seleção

Reagovat
Manchestersky Krocan

Nepochopím ako profesionálny hráč dokáže zadrbať priamy kop z takej blízkosti ako teraz Bruno

Reagovat
iamek

Čtyři tutovky, dvě top standartky, rohy a dame jeden pitomy gól. Zakončení je naprostá zoufalost. A skoro deset minut nastavení za co?

Reagovat
krisa

abyste mohli aspoň na něco pičovat

Reagovat
iamek

Greenwood áčko

Reagovat
Wazza228

Sleduješ i, jak reálně hraje? Já viděl plus mínus chválu, ale neviděl jsem.

Reagovat
iamek

Viděl jsem dva zápasy a nebylo to špatný. Akorát jeho tým moc neutoci no.

Reagovat
Wazza228

Reagovat
Busby babes

who cares.

Reagovat
iamek

Snad budoucí nove vedení, které ho sleduje

Reagovat
Busby babes

to by byl jeden z nejvetsich fuckupu co by mnove vedeni mohlo udelat.

hele vy tu vazne nesledujete co se okolo klubu v tomhle ohledu deje nebo co?

Reagovat
Neutron

Pouc nas mistre.

Reagovat
Busby babes

tohle neni zadny mistrovani, ale tech zdroju je jen na netu milion, co si muze kdokoliv se zajmem o klub najit a zjistit.

Odpor proti Greenwoodovi byl uvnitr klubu obrovskej, to jste vazne nezaznamenali kdyz Arnold oznamil, ze ho chtej vzit zpatky? a to je rec jen o lidech uvnitr klubu. Dalsi vec jsou protesty fanousku, obri PR fuckup, clenove parlamentu a neziskovky co resi domaci nasili... ta spolecenska nalada je uplne jinde, nez si tu malujete. jasne, vsechno driv nebo pozdeji nejak vyprcha, ale u greenwooda je to spis v horizontu 10 let.

Kecy o druhe sanci jsou mimo. On tu druhou sanci dostal a v zasade jedinej nasledek co musi nest je ten, ze nehraje za United ale v nejvyssi spanelske lize. fakt strasny.

Takze super, pokud se mu tam bude darit a pokud si da zivot dohromady a nebude se chovat jako kokot, co predvedl driv. pak ho aspon budem moct prodat. Ale neverim, ze INEOS bude tohle vsechno riskovat kvuli hraci, ktery ani nijak v te spanelske lize nezari. Nebyt to nas hrac, tak bychom ted vubec neuvazovali o tom, ze ho koupime.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Neutron

aha, ja som zabudol, ze v slovencine niekedy nechapes spravne, ja som to totiz nemyslel ako sarkazmus, preto som ti napisal, aby si ma poucil, nakolko viem, ze si okolo toho velmi aktivny.

to je vsetko, dik

Reagovat
Neutron

Me.

Reagovat
Petr.Petr

Vsechny co nevidi svet cernobile, pripadne maji schopnost odpustit a dat druhou sanci, pripadne nesoudi udalosti z clanku na internetu.

Reagovat
Busby babes

no, vy ho prave vidite cernobile. dava goly = super, vemem ho zpatky. jenze ono to neni tak jednoduchy. vsichni videli co udelal a neni to vec, kterou muzes jen tak smaznout.

druhou sanci dostal. uz hraje fotbal misto toho aby sedel v base.

Reagovat
Neutron

Pockat, videli?

Reagovat
Busby babes

ano, ta jeho pritelkyne dala ven videa. vazne tu chces slovickarit na tema: nevidel jsem jak ji mlati?

Reagovat
smazaný uživatel

Já nikde žádné video, kde je vidět, jak ji mlátí, nenašel.

Jinak je to stejně nafouknutá pseudokauza. Všude se pohybuje tolik různých socek, fetek, které se řežou od rána do večera, druhý den jsou zamilovaní a třetí den se řežou zas, berou drogy, hulí děckám pod nosem, rodiče, kteří se chodí do hospody spolu ožrat a děcka mají bůh ví kde (a to ani nejsou žádné socky, ale vzdělaní lidi) atd., nikoho to netrápí, lidi prochlastají dávky a pak vybírají popelnice s oblečením, aby děckám aspoň bylo trochu teplo a to nemluvím o daleko horším skrytém násilí za zavřenými dveřmi bytů a domů, násilí na dětech, jejich zneužívání, pornografii a můžu pokračovat donekonečna, ale tady jeden Greenwood a pár modřin jeho holky všechny strašně zajímá, protože na jeho případě se vyřeší všechny problémy světa. Chybu udělal, vyžral si co musel, teď má dítě, rodinu a třeba se i polepšil, poučil, holka to asi přijala vzhledem k tomu, že si s ním udělala dítě, tak nechápu, co se na tom nedá smáznout, zvlášť když nebyl z ničeho obviněn a za nic odsouzen. Když už tu mluvíš o tom, co je nebo není černobílé, tak kdyby si moje manželka fotila své modřiny, které si sem tam udělá při uklízení apod. a zveřejnila to s tím, že ji mlátím, tak budu taky za prvotřídního hajzla, co týrá svoji holku (a nechci tím říct, že ta od Greenwooda to měla z uklízení, ať se toho zas někdo hned nechytne). Vždycky se někde vytáhne nějaký idiot, co třeba kope do balónu a řeší se to měsíce a roky a před tím, co jsem psal výše a co se reálně každý den děje, se zavírají oči a všichni se tváří, že nejhorší na světě je Mason Greenwood. Když pak hrajou v televizi manželky a ukazují tam ty naše bezzubé socky, co si jdou vydělat na chlast a drogy, tak všichni hrdinně řvou, ať to v televizi vůbec neukazujou, protože tohle přece neexistuje, takový ten nás krásný svět přece není… Škoda slov na tohle. Ale jo, řešme furt Greenwooda, to bude lepší.

Reagovat
Busby babes

"vazne tu chces slovickarit na tema: nevidel jsem jak ji mlati? "

takze ty chces. ok, ja ne. ses dement.

ajinak gratuluju, prokazal si jen to, ze absolutne netusis jak domaci nasili funguje pro obeti.je teda vtipny, ze nadavas: bezne nasili za zavrenyma dverma nikdo neresi... a zaroven obhajujes bezne nasili za zavrenyma dverma u Greenwooda, ze je jako ok a nema se resit.

hele zkus byt priste konzistentni aspon sam se sebou v nazorech.

Reagovat
Busby babes

"Chybu udělal, vyžral si co musel, teď má dítě, rodinu a třeba se i polepšil, poučil"

no nic moc si nevyzral, zadne nasledky prakticky nenese. dal hraje fotbal v jedne z nejlepsich lig sveta, bere za to velke penize a dal bude pokracovat v kariere.

Nic z toho neznamena, ze ma dostat platformu jednoho z nejvetsich klubu na svete.

" zvlášť když nebyl z ničeho obviněn"

a koukam, ze o tom jeste navic vis uplny hovno. protoze byl obvinen. z nekolika trestnych cinu.

A pokud tvoje manzelka ma bezne modriny v obliceji, ktere si udela pri uklizeni... well... asi bych tipoval, ze to neni z uklizeni. ono jsou zraneni zpusobena tim, ze se branis docela dobre rozeznatelna. ..

A ano, kupodivu se lidi, co jsou verejne znami resi vic. a jinak teda to, ze se to temhle lidem promiji dlouhodobe je prave problem, ze se to pak prenasi i na lidi, co nemaj tak verejnej profil. Lidi jako ty, co mavnou nad tim, ze Greenwood mlati svoji pritelkyni pak mavnou i nad tim, ze soused mlati svoji pritelkyni.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže když mě sere, že jsou na světě horší problémy, před kterými se zavírají oči a že naproti tomu “všichni” raději řeší hlupáka, co akorát umí kopat do balónu, tak jsem dement, co schvaluje násilí a mávne rukou nad tím, když se týrají sousedi… Já ani nevím, co ti na to mám říct, protože ty sis domyslel asi milion věcí a mě se na to nějak nechce reagovat. Možná je to ale i moje chyba, že jsem to napsal takhle blbě. Každopádně jsem nechtěl schvalovat, co Greenwood udělal, na pivo bych s ním nešel a být rodič té holky, tak už ve vězení sedím já. Ale naštěstí v té roli nejsem a můžu připustit i možnost, že se polepšil, žije teď líp, líp se k ní chová a proto třeba se v jeho souvislosti nemusí pořád vytahovat to, co udělal dřív. Hlavně mě mrzí i to, že takových hrdinů jako ty je všude v diskuzích o veřejně známých osobách milion, ale když jsem takové případy viděl v reálu, když jsem byl v kontaktu s oběťmi různých činů, od kterých se ostatní odvraceli ve chvíli, kdy potřebovali pomoct, třeba když moje mamka ze zdravotních důvodů omdlela na ulici a jeden chlap na ni dokonce ukazoval, že je ožralá, tak najednou nebyl nikde nikdo. Ale to už je asi o něčem jiném a určitě to snad není tvůj případ, tak to neber osobně.

Reagovat
Busby babes

ano, a deti v africe umiraji hlady a probiha tam na mnoha mistech genocida, tak proc bychom meli resit nejake kradeze nebo znasilneni v CR. vsak jinde se dejou horsi veci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi taková forma těch “chytrých” asitentů v bankách. Tam taky když něco napíšeš, tak ti vyplivnou plno dalších nesouvisejících možností

Reagovat
Busby babes

ty tu pises o naprosto nesouvisejich vecech. ja se bavim jen o greenwoodovi a ty do toho tahas veci ala "mě sere, že jsou na světě horší problémy", coz s tim nema co delat a pomoci ceho bagatelizujes to, co Greenwood udelal. jak rikam, zkus byt konzistentni aspon v nazorech aby to davalo smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vždyť já nebagatelizuju to, co Greenwood udělal, proč mi to furt podsouváš? Já jen říkám, že se to řeší pořád dokola, i když on s tou holkou žije dál, nikde nejsou žádné zprávy, že by v tom mlácení pokračoval, nebyl za nic odsouzen, ale pořád dokola to furt někdo vytahuje, ale o problémech, které jsou mezi námi každý den se nikde nemluví a nikdo se za to nebije v diskuzích tak, jak v plivání na Greenwooda. A trochu to s tím z mého pohledu má co dělat právě v tom, že sebevědomí odsoudit jednoho člověka mají všichni velké, aniž by byli ochotní přijmout byť jen malou možnost, že už žije líp, řeší se to i po takové době, i když jak jsi sám psal už o tom všichni ví všechno, ale opravdu někomu pomoci umí jen málokdo. A jak znovu říkám, neber si to osobně. Ale i přes to mi stejně zas napíšeš něco, čím vyženeš do extrému co jsem napsal nebo mi budeš podsouvat, jaký jsem dement, násilník atd…

Reagovat
Busby babes

nebagatelizujes?

ok: "Jinak je to stejně nafouknutá pseudokauza Všude se pohybuje tolik různých socek, fetek, které se řežou od rána do večera, druhý den jsou zamilovaní a třetí den se řežou zas, berou drogy, hulí děckám pod nosem, rodiče, kteří se chodí do hospody spolu ožrat a děcka mají bůh ví kde (a to ani nejsou žádné socky, ale vzdělaní lidi) atd., nikoho to netrápí, lidi prochlastají dávky a pak vybírají popelnice s oblečením, aby děckám aspoň bylo trochu teplo a to nemluvím o daleko horším skrytém násilí za zavřenými dveřmi bytů a domů, násilí na dětech, jejich zneužívání, pornografii a můžu pokračovat donekonečna, ale tady jeden Greenwood a pár modřin jeho holky všechny strašně zajím"

jj, vubec to nebagatelizujes...

Reagovat
smazaný uživatel

Že ty jsi to tak pochopil neznamená, že jsem to tak myslel. Já to prostě myslel tak, jak jsem ti to už dvakrát vysvětlil a ty ses stejně napotřetí chytl jedné věci z toho všeho. Nemá to smysl. Uznávám teda, že jsem to možná měl napsat líp, to je asi moje chyba.

Reagovat
Busby babes

to se jinak pochopit neda. a muzes to ted zkouset okecavat jak chces. proste si toho Greenwooda bagatelizoval kecama o tom, ze jinde se dejou horsi veci a proc to lidi resi...

Reagovat
smazaný uživatel

Já tě přesvědčovat nepotřebuju. Diskuze s tebou očividně nemá smysl, pokud s tebou člověk do puntíku nesouhlasí, ty nic chápat nechceš, takže zbytečné něco dál psát.

Reagovat
Busby babes

tvl ty tu napises ukazkovou bagatelizaci a pak zacnes rikat: nic jsem nebagatelizoval, to sis tam jen ty dosadil. No ne, nedosadil. tys to tak napsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře

Reagovat
Front hell

Reagovat
J0EL

Tolko hovien v jednom odseku

Reagovat
Busby babes

aspon nekde se shodnem.

Reagovat
Petr.Petr

naprosto srozumitelny nazor. Tady ale uznani necekej, tady jsou vsichni svati a radi odsuzuji fotbalisty, pricemz sami maji bordel v zivote a v hlave a stacila by minuta a nasel bys u nich neco co by se dalo odsoudit. Rika se tomu pokrytectvi. To tady kvete v plne sile.

Reagovat
TopinB

Garantuju ti, že u mě v životě nenajdeš, že bych mlátil svou ženu nebo přítelkyni. A myslím si, že je to stejně u drtivé většiny ostatních, co tu reagují.

Ale můžeš odsuzovat, že žeru příliš chipsů a sladkostí, jestli to ale chceš dávat na tu samou úroveň jako MLÁCENÍ PŘÍTELKYNĚ tak jsi vcelku kokot.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Front hell

akorát bych vyškrtnul slovo ,, vcelku "

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Neutron

ako Busby...ty si neuveritelny debil, mozes si podat ruku so SunFellsom. Pytam sa, ci si ty videl videa toho co spravil, pretoze pokial viem tak vysli von nahravky, kde bolo hlavne pocut nejake reci, a nie obraz, ale ty si nie, ty sa zacnes chovat ako arogantna tepla pica, ktorej clovek stupi na otlak.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

ven sla videa, kde ukazovala nasledky toho co ji udelal a jenda nahravka, kde ji dost brutalne nuti k sexu. jako ale klidne muzes predstirat, ze vlastne nevime, co se delo a ze vlastne vubec netusime, jeslti ji nekdy zmlatil, protoze nemame video toho, jak ji mlati.

Reagovat
Neutron

uz ti niekto povedal, ze si klamar a rozpravkar? Pretoze iba v tomto odstavci obvinujes z niecoho ci nikto nenapisal, iba ty v tvojej hlave si zelas aby to napisali, aby si mohol reagovat a zosmiesnovat.

Reagovat
Busby babes

"aby si mohol reagovat a zosmiesnovat." ver mi, ze to neni tak tezky...

Reagovat
Neutron

no nie, ked si vacsinu veci domyslis sam

Reagovat
Busby babes

takze ano, videli jsme co ji udelal

Reagovat
Neutron

stacilo napisat toto a nie vsetok balast okolo, dakujem.

Reagovat
Busby babes

tvl again, na tohle tvoje slovickareni fakt nemam naladu a to jsem psal od zacatku. cos jako tim svym: Pockat, videli? chte naznacit? A ano, vsichni videli, co udelal. na tom neni nic lziveho

Reagovat
Neutron

Ale domyslaveho na tom je vsetko, za obycajnou otazkou, ci videli...inde som uz pisal, ze som bol v tom, ze unikla iba nejaka hlasovka alebo co, preto sa pytam videli...nechapem co tam stale ty hladas, pritom slovickaris ty a vypisujes vatu o hovne.

Reagovat
Busby babes

sorry, ale po roce a pul, kdy se to tu a jinde probiralo do podrobnosti dokola a ta videa a fotky tu kolovala xkrat fakt neberu, ze je jeste nekdo, kdo je nevide a realne se pta, jestli neni nejake nove video.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ne každý sedí na netu celé dny, aby sledoval věci, které se ho netýkají

Reagovat
Busby babes

tak se k nim nevyjadruj, jednoduchy. tys do te diskuze prisel dobrovolne, ja te nenutil.

Reagovat
smazaný uživatel

Pardon šéfe

Reagovat
Busby babes

tak kdyz chces diskutovat, tak si o tom tematu zjisti aspon zakladni veci. co ti na to mam jineho asi tak rict?

Reagovat
smazaný uživatel

To tak máš i v reálu, že než se s tebou začne někdo bavit, tak prvně musí jít studovat? I když ono by stačilo ti jen všechno odkývat a ty budeš spokojený.

Reagovat
Busby babes

ano, kdyz se chce bavit o nejake veci, tak musi mit co rict. a ne jen placat obecny sracky bez ohledu na to, jaka je realita.

Nebo jak se chces bavit o zapasu s clovekem, kterej ten zapas nevidel a nezna ani jmena tymu? tezko.

A to je level tve neznalosti, co tu predvadis.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty to bereš hrozně vážně všechno

Reagovat
Busby babes

znasilneni a domaci nasili mi prijde jako vazne tema

Reagovat
smazaný uživatel

To každopádně

Reagovat
bbbauch

Tak to prrr, Busby by v curactvi mohl SunFellsovi akorat tak lestit klavesnici

Reagovat
Neutron

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Front hell

*pod

Reagovat
pa3ce

Nadavat niekomu ako sa sprava arogantne a potom ho dourazat v komentari kde sa spravas ako uplny curak ach jo, preco sa ludia potrebuju takto zosmiesnovat niekde na fore, to mi nejde do hlavy

Reagovat
Front hell

Reagovat
TopinB

Reagovat
J0EL

Reagovat
vladis271

Reagovat
Petr.Petr

Vsak se podivej jak alergicky reagujes na to, ze se tu jen nekdo zminil, ze prihral na gol. Ty tu hned vytahnes jeho problemy a zadas odsouzeni. Problem mas spis ty.

Reagovat
Busby babes

moje reakce na to acko byla: who cares?

Reagovat
Front hell

mě by zajímalo jak by tady kluci reagovali kdyby jim takový týpek profackoval dceru. Jestli by odpustili a měli k němu dál důvěru.

Reagovat
Busby babes

presne, srovnal se a vydelava miliony, tak holka tech par facek musis ustat... tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Marně hledám, kde tu někdo něco takového napsal…

Reagovat
pa3ce

Však ak by sa ľúbili a spravili si decko tak žiadny problem nie. A ospravedlnil sa! Vzorový zať pre takýchto ľudí

Reagovat
Svatej

Reagovat
forrest

Takze WWLWW v lize - Man United s nejlepsi formou v poslednich 5 zapasech z cely PL…

Reagovat
Busby babes

jinak pokdu City a Brentford vyhrajou, tak budou mit taky 12

Reagovat
mithro

Reagovat
Maximm9

Hra je des, ale body mate. To Chelsea s temito souperi vsechno projebala...

Ale kdyz vidim vas los na prosinec a leden, tak vam verim na 3 body za remizy

Reagovat
kissak

A je to tam, celkem zaslouženě. Magpies jsou unavení a psychicky dole.

Reagovat
Beros

Psychicky dole? Nemyslím si... Unavení? Bohužel jo... Ale vinou absencí, která je neuvěřitelná! Je mi kluků tolik líto Nemám, co bych k tomu více napsal

Reagovat
kissak

Psychicky dole protože tam byla vidět velká frustrace a vůbec nic jim nevycházelo. Není se čemu divit když zápas co zápas nastupuje díky zranění klíčových jiná sestava a souhra tolik nefunguje.

Zajímalo by mě, jak vypadají tréninky a s jakou intenzitou je Howe vede vzhledem ke zranění.

Reagovat
LaVolpe

Dneska těch zraněných. Zítra očekávám něco obdobného.

Reagovat
kissak

Na Vitality zajímavá strategie vhazování druhého míče do hřiště

Reagovat
Neutron

Chelski dnes aspon za bod??

Reagovat
eder

Málo pravděpodobné. Leda by zase sudí vyloučili aspoň dva hráče soupeři...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neutron

Keby sa nejedna o City tak by tam aspon miziva sanca bola

Reagovat
forrest

André Onana na 2. miste se 4 cistymi konty (Nick Pope, Sam Johnstone na 1.). Onana take v uspesnosti zakroku se 72 % na 3. miste.

Golden Glove loading…

Reagovat
Golasso

Ten dostane Golden Sock, za to jak umí nohama.

Reagovat
bbbauch

Tady se nekdo dobre vyspal

Reagovat
Golasso

Ještě si dám po obědě šlofíka, ať jsem čerstvej pod souhrnem

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

Reagovat
andkoo

volakedy sme vedeli aj golden boot vyhrat, kde su tie casy

Reagovat
Csaplárova past

Jestli Citizens dneska dostanou 3 červené, tak by to Chelsea mohla urvat ...

Reagovat
Busby babes
Reagovat
forrest

Erik ten Hag včera odkoučoval své padesáté utkání v Premier League, přičemž si za tuto dobu v nejlepší lize světa připsal už 30 výher. Nizozemec dokázal dohromady získat už 96 bodů a lépe je na tom jen Pep Guardiola, který za 50 zápasů dokázal získat 112 bodů. Od odchodu Sira Alexe jsou to nejlepší statistiky trenéra, který United po jeho éře převzal.

Klopp 92 bodů, Prateta dokonce jen 75 bodů…

Reagovat
Slavia10

Vždyť jo. Já bych dal ETH doživotní smlouvu bez možnosti dat výpověď. Já jsem naprosto spokojený a doufám, že vás bude trénovat ještě spoustu let.

Reagovat
Maximm9

Reagovat
avicii

Reagovat
martin.b

Mourinho v Utd 95b a Gaal 94 bodů, just saying…

A srovnávat startovní podmínky Haga s Kloppem nebo Artetou taky není úplně objektivní

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mithro

j, tie podmienky v United, ked pride novy trener su vzdy ruzove

Reagovat
martin.b

Zrovna z Haga byla celá fan base nadšená a dle posil měl i značnou podporu vedení, řekl bych že existují horší podmínky, viz jak píšu níže

Reagovat
Hlahart

Jako že měli oba za prvních 30 zápasů víc než ETH? Kde jsi to našel?

Reagovat
martin.b

Nechápu dotaz ani kontext na můj koment

Reagovat
Hlahart

tak já myslel, že mluvíš o počtech bodů za 50 zápasů těch dvou

Reagovat
martin.b

já nechápal těch 30 zápasů (když se srovnává po 50) ani jestli myslíš Mourinha s Gaalem nebo Kloppa s Artetou, protože Mou s Gaalem získali o 1 resp 2 body míň a ne víc. Jinak jsem to četl zde

https://x.com/Squawka/status/1723470658770755887?s=20

Reagovat
masly008

Nemyslím si že ho někdo ze soupeřů vyhazuje.

Reagovat
Svatej

Nezačínali nahodou Klopp a Arteta s tymem v o dost.horsi kondici? i ten Pep celou první sezonu přestavoval co šlo

Reagovat
bbbauch

Busby, kontext prosim!

Reagovat
Busby babes

Reagovat
vitasrp

Tak tohle je komentář, jak kdyby Ten Hag přebíral tým, co byl nějak v pohodě. Přitom to bylo po sezóně, kdy MU skončil šestej, hrál naprostý hovno, do toho mu velmi rychle začal v šatně dělat bordel Ronaldo a druhý ligový klání bouchli 4:0 na Brentfordu...

Reagovat
Wazza228

Reagovat
Front hell

Tak zase sezonu před tím skončili druzí, né? Ale hádat se kdo měl horší startovní pozici nebudu

Reagovat
vitasrp

Jojo, skončili, jen to tam před tím rokem a čtvrt prostě taky bylo v docela slušných sračkách

Reagovat
Wazza228

Tak LFC taky 2 (?) roky před Kloppem nevyhrál titul jen díky Slippy G-mu, ne?

Reagovat
Slavia10

No ale to bylo i díky tomu, že v tu sezónu byl Suarez byl jednoznačně nejlepší útočník celé sezóny na světě a hodně bodů udělal on, tým bůh ví jak silný nebyl.

Reagovat
Busby babes

takovou vymluvu pak muzu najit i u nas. jako celou dobu jsme tu poslouchali jak je Ole marnej a tak a na nic nemame, ale ted se hodi opak tak najednou ten tym byl super?

Reagovat
Busby babes

btw to i Pool. Klopp prebral tym, co sezonu predtim skoncil 6. a tu predtim 2. takze stejna situace.

Reagovat
martin.b

V rozkladu ten tým byl, ale pořád měl určitou kvalitu, začínal od nové sezony s 200m budgetem, Klopp s Artetou naskočili do rozjetý sezony a museli začít úplně od základů, tam nebylo nic na čem by mohli stavět.

Reagovat
Petr.Petr

No a v cem je problem? Kdyz teda pripustime, ze to meli ohromne tezky a eth vlastne lehky, tak on skoncil treti v lize a sebral anglickej pohar, arteta skoncil osmej a do lm se dostal po 3 letech. Cili to vsechno sedi, ne?

Reagovat
martin.b

vadilo mi čistě to srovnání, tvoje argumenty jsou správný a částečně potvrzují, že podmínky na startu angažmá měl Hag přívětivější (neopužíval bych slova jako lehký a těžký )

Reagovat
Front hell

Ještě když už tady vytahujes poháry tak Arteta sebral FA Cup

Reagovat
Neutron

Reagovat
mithro

Reagovat
Busby babes

asi tak.

Pool a Arsenal samo byli taky ve spatne kondici a taky je to videt hlavne u Artetova skore tech bodu. Kloppovi trvalo asi 4 sezony nez je dal nejak dokupy, ne?

U Pepka byl tym staveny uz pred jeho prichodem jemu na miru lidma z Barcelony, co maji stejnou filozofii. od te doby to uz jen vylepsuji.

Reagovat
Kixi Syhimour

4 sezony? To je hodně velký nadstřel snad ve všech měřítkách. V první sezóně finále EL, od druhé sezóny stabilní účast na LM až s loňskou vyjímkou, třetí sezóna finále LM, 4. titul v LM, 5. titul v lize...

Reagovat
avicii

Reagovat
Aldeano

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

tak jelikoz jsem to jen tak strilel od boku, tak jsem psal to "asi 4". Jinak teoreticky to i vychazi. prvni sezona 8. misto(ale jasne, nastoupil na zacatku rijna), pak 4., 4.,2. a 1. takze az ve ctvrte sezone se dostavil ten progres v podobe druheho mista?

pointa kazdopadne je, ze to chvili trvali i kloppovi.

Reagovat
Muffi

Co tu zkousis ty blbecku?

Klopp hral finale Uefy hned prvni rok s absolutne tragickym kadrem po BR bez jedineho pouzitelneho kridla. Hlavni strujci 2. mista Sterling a Suarez zmizeli jeste pred Kloppem, ktery v prvni sezone nemel ani prestupak, ani pripravu, protoze nastoupil az po 8. kole.

A jeste lzes. Progresem byla druha sezona, kdy se udelalo 75 bodu, o plnou ctvrtinu vic nez 60, kolem kterych se tym motal vyjma 2. mista predchozich nekolik let pod hodgsonem, BR a ten jurgenuv dojezd.

Pointa je ta, ze to lidem jako ty nebo srp pisu asi poste ale vy furt budete zit ve vasich srackach ze 300 mega za dva prestupaky a vysledky jak na houpacce je to same.

Neni a vase lzi na tom nic nezmeni.

Reagovat
Busby babes

tvl normalni debata tu byla a pak prijdes ty s hysterickym postem... pak stejnou logikou: ETH vyhral v prvni sezone pohar. btw chapes vubec, ze nijak nesnizuju praci, co Klopp udelal nebo ne? podle me ne.

to, ze nastoupil v prubehu jsem zminil, tak co mas za problem? nastoupil na konci rijna, mel 30 kol k tomu aby hrace trenoval v tom, co po nich chce. tak tu sezonu beru jako relevantni z pohledu casu, ne z pohledu konecneho umisteni. a nekteri klicovi hraci uz v tymu byli: firmino, Milner nebo Coutinho.

pak zacal tym obmenovat a ucit svuj fotbal. trvalo to 3 dalsi sezony nez se dostavil vysledek. to je ta pointa.

a bavime se v kontextu toho, v jakem stavu prebiral tym ETH. skoncil 6, tym v rozkladu a velke probleym jako Ronaldo. tak si vytahni hlavu z prdele a prestan reagovat jak hystericka trinactileta holka, ktery nekdo zkritizoval idol nad kterym po vecerech honi v posteli tvl.

btw o castkach na prestupy jsme nic nenapsali.

Reagovat
Hlahart

ta hysterie tady v diskuzích je celkově trapná

Reagovat
vladis271

4 sezony?

Reagovat
Busby babes

viz vejs, celkem to vychazi, ve 4. sezone jste skoncili druzi, takze tak nejak? ale rikam, jen jsem to placnul od boku, neber to doslova.

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Golasso

Pšššššt, ať si to s tím Ten Hagovým setrváním nerozmyslí.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Petr.Petr

Jen ma o pranik lepsi vysledky v casovym obdobi co tam je nez za tu stejnou dobu arteteta, kteryho ste dva roky vyhazovali a ted se placate po ramenou, ze vas po x letech dostal do lm. Asi nejzabavnejsi vec soucasny kritiky united je od fans arsiku, jak si nevidite do huby.

Reagovat
Golasso

Já Artetu nevyhazoval ty vocasu . Kdyby ten Hag přišel do stejnýho bordelu jako Arteta, tak by se ukázalo, kdo se od Guardioly učil stříhat a kdo trénovat

Reagovat
bbbauch

A ty si fakt myslis, ze vyhodit ted ten Haga neco vyresi, nebo jen tupe rejes?

Reagovat
Golasso

Abych pravdu řekl, tak jen tupě reju . Jestli mám odpovědět vážně, tak samo o sobě by to nic nevyřešilo, resp. ano, ale jen krátkodobě. Na druhou stranu vás prý čekají větší změny na sportovním úseku, takže by to nebyl jen vyhazov ten Haga.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Petr.Petr

Tomu, zes uveril sve mantre, ze arteta mel ohromne tezkou praci a 10 hag to mel easy, je tvoje vec, necpi to me, me to nezajima.

Reagovat
Petr.Petr

A nezajima to nikoho mimo tabor fanousku arsiku, kteri si tim vytvari alibi. To je vase pohadka...fakt to nikoho nezajima.

Reagovat
Golasso

Tak na mě vole nereaguj, když nechceš, abych ti odpovídal.

Reagovat
Front hell

Krásně si tě Golasso povodil

Reagovat
Petr.Petr

nepovodil, vsechno sem mu vyvratil. Vodim si jeho a tebe muzu kdykoliv taky

Reagovat
Front hell

Ale povodil. Už jenom tím že jsi na jeho rypaní vůbec reagoval. Přesně takhle jsi to tady minule psal. Papa

Reagovat
Petr.Petr

PS: tys teda nevyhazoval artetu kdyz brouzdal ve stredu tabulky,...super, ale ted vyhazujes 10 haga, kterej udelal 3 flek v prvni sezone a ta druha je ve sve 1/3. Tak v cem je ten tvuj point vubec?? Ja ti reknu v cem je...v nicem, jak rikas tupe rejes. A je to doslova tupý, protoze je to jednoduse vyvratitelny a ses za hlupaka. Taktze easy to mame my, kteri se s tebou hadame, protoze ses tupej..

Reagovat
Golasso

Já ten Haga určitě nevyhazuju. Budu rád, když si ho necháte . Jestli sis ještě neráčil všimnout, tak se motáte v kruzích. Přijde trenér, začne dobře, nastane úpadek, trenéra vyhodí, přijde nový trenér a cyklus běží znova. Už se vám tam vystřídalo dost trenérů, kteří nebyli špatní a stejně všichni dopadli stejně. Bez dalších změn to u ten Haga nebude jiné. Pro fans rivalů je logické chtít, aby ten Hag vydržel co nejdýl, protože když přijde další trenér, tak z vás zas bude na půl roku až rok válec, než přijde další útlum.

Reagovat
John Obi Mikel

On tady někdo někdy psal, že Arteta měl dobrý start?

Reagovat
Swarley

Prateta

Reagovat
J0EL

Vedel som, ze aspon ty sa pobavis na tomto

Reagovat
Swarley

Ty vase opozdene predpovedi jsou uzasny

Reagovat
Golasso

Osadil bych jeho pleš korunou a dal bych mu doživotní smlouvu. Podobně jako Rashford ve vápně, ani vy nemůžete šlápnout vedle.

Reagovat
Talker

Tak ono i letos mu to vychází celkem výsledkově - 7 výher, všechny o gol. O více než 0.5 xG vyhráli přitom 2x. Podle Understatu by měli být na nějakých 16 bodech a 11. místě.

Takže vlastně sbírá více bodů, než by si zasloužil.

Reagovat
Salfovic

Jj, mít letos využívání xG jak loni, tak jsou úplně v řiti.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak co, potvrdíme motto naší sezóny: Bohatým body brát a chudým dávat?

Dnes rozdrtit City!

Reagovat
Kixi Syhimour

Alisson - Arnold, Matip, van Dijk, Tsimikas - Endo, Szoboszlai, Gakpo - Salah, Nunez, Jota

Subs: Kelleher, Diaz, Elliott, Chambers, Scanlon, Quansah, Mcconell, Nyoni, Doak

Reagovat
martin.b

Endo

Reagovat
avicii

Co je pre boha s Konatem a Gomezom ?

Reagovat
avicii

O zálohe sa vedelo, Maca trest a Gravenberch s Jonsom menšie zranenia

Reagovat
martin.b

Kdyby jen tihle dva

Reagovat
avicii

Dnes potrebujeme aby dobre zahral Endo a aby to padalo Darwinovi inak sme v prdeli proti nepríjemnému Brentfordu

Reagovat
ondris

Ten náš stred je takto na papieri prúser.

Reagovat
forrest

Salah aspon hattrick, Bowen dva, Watkins taky, pak by jeste neco mohl dat Douglaz Luis a nebude to ve Fante uplne spatny kolo…

Reagovat
Rothbard

R.I.P Roman Čechmánek

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Kejza

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Salfovic

To vypadá dost na sebevraždu, co.

Reagovat
DieFohlenBMG

Areola back to back zákrok kola

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
EL Gringo

Tie čiary si kreslia ako sa in zachce

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
MystycMac

Nunez to je poleno...

Reagovat
Luc-Luc

Darwin dnes skoruje, verim tomu

Reagovat
MystycMac

Gakpo pre mňa obrovské sklamanie ...

Reagovat
LaVolpe

Matip

Reagovat
fenixLFC

tvl cisty zakrok a skonci to zltou pre matipa

Reagovat
Luc-Luc

Tam byl faul kde? Picinka tierney uz zacina

Reagovat
fenixLFC

salaaaaaaaaaaaaaaah

Reagovat
sound la

MO

Reagovat
Luc-Luc

Moooooo <3

Reagovat
Kixi Syhimour

Darwin

Reagovat
Luc-Luc

Jeste par kotrmelcu udelej zmrde

Reagovat
fenixLFC

salah

Reagovat
Kejza

Dobrý nasazení zatim Darwinovi to tam ve druhý snad konečně spadne, herně je dneska super

Reagovat
dantetomas

Mo Salwin

Reagovat
avicii

Reagovat
Luc-Luc

Dobrej spil Darwin skoda tech ofsajdu, vybornej vykon, snad mu tam neco spadne a Alisson je nejlepsi golman na svete

Reagovat
VTID94

Mo Salah joins Thierry Henry and Alan Shearer as the only players in Premier League history to score or assist in 15 consecutive home league games

Reagovat
Kejza

Reagovat
fenixLFC

co sa mi ale dlhodobo (nielen dnes) nepaci, tak je jotova praca s loptou. on kazi neskutocne mnozstvo prihravok a zabije hrozne mnozstvo brejkov. on nemoze hrat kridlo, on musi byt na konci akcii, nie ich pomahat rozvijat

Reagovat
avicii

súhlas, v zakonceni je topka ale do medzi hry je často k ničomu

Reagovat
bbbauch

Byste je mohli skrizit s Darwinem

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
avicii

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
avicii

Hádam za toto nechcú dat redku

Reagovat
fenixLFC

prekvapilo by ta keby daju?

Reagovat
avicii

Nie no

Reagovat
Luc-Luc

Tak jiste, tam nebylo nic

Reagovat
dantetomas

No bolo to vselijake, obaja isli do sklzu, ale Endo tam dal tie stuple neprijemne hore

Reagovat
fenixLFC

hlavne tie nohy stahoval jak sa dalo. keby piskne tu cervenu tak ju moze davat za kazdy suboj. ale neprekvapilo by ma to no

Reagovat
dantetomas

Ako ked to sledujem, tak to kludne cervena byt mohla. A mozno mala. Norgard isiel do suboja z boku, priehlavkom, Endo napriamo, s kolikmi hore.

Reagovat
Luc-Luc

Endo dobrej tackle

Reagovat
avicii

Išli tam úplne rovnako nebezpecne

Reagovat
mikelinos

Reagovat
EL Gringo

Len jeden tam nemusel zostať simulovať

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Whitemedia

Doku, Alvarez, Haaland, Foden start for City.

Hrozně dostaneme

Reagovat
vitasrp

Jako proti City nám nevěřím vůbec na nic. Né snad, že bychom nemohli podat dobrý výkon, ale jak je ten tým nevyzrálý, tak má prakticky v každém zápase hrozně naivní momenty a vůbec nepochybuju o tom, že z toho City v pohodě vytěží nějaké branky.

Reagovat
Svatej

vůbec bych se nedivil obecně vyrovnaný hře a presto jednoznačnýmu skóre

Reagovat
MystycMac

Najlepšie keby v zápase City Chelsea bolo kopec Kariet Zranení a idelalne X nech obaja stratia

Reagovat
Svatej

Reagovat
MystycMac

Prasak Norgard mal byt vylučeny za 2 ruky a nemuselo sa to stať.

Reagovat
EL Gringo

Zrazu hra, uz mu zrazu nič neni

Reagovat
vitasrp

Šíleně divný, že když dostaneš kolíkem ránu do holeně, že tě to třeba bolí, potřebuješ ošetřit, ale po dvou minutách pak seš schopnej pokračovat.

Reagovat
MystycMac

Slobozlai strašne chaoticky nepresný, posledne zápasy katastrofa...

Reagovat
Bayern +

Pozerám to 10 minút a pýtam sa: čo to píska za kokota? Fakt si PL nechce objednavat rozhodcov z Nemecka a budú to naďalej kurvit ti sraci na úrovni 6. slovenskej ligy?

Reagovat
fenixLFC

najlepsie je ze sa nikto nemusi pytat na ktory zapas picujes pretoze to je uplne nepodstatna informacia

Reagovat
Bayern +

Ktorý zápas by som asi tak pozeral, keď hrá WHU?

Reagovat
Whitemedia

Tierney je mrtka a nevím, kdo píská zápas WH, ale taky to bude mrtka.

Reagovat
avicii

Tierney je fakt curak

Reagovat
fenixLFC

salaaah

Reagovat
Luc-Luc

Mooooooo

Reagovat
vitasrp

Colwill další zranění? Že není ani na lávce ach jo.

Reagovat
Svatej

Kéž by aspoň hrál Badiashile misto Disasiho...

Reagovat
Whitemedia

Had slight discomfort in shoulder, after training session.

Just precaution

Reagovat
Svatej

dobrý..jeden z mala postu, kde snesem zapas bez hráče

Reagovat
dantetomas

Ta Bundesliga musi byt fakt farmarska liga ( ), ked tam Endo patril k najlepsim zaloznikon. Ten chlap je totalne mimo prakticky v kazdom aspekte hry.

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
Salfovic

Kdyby patřil, tak by nehrál v takovém klubu.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
dantetomas

Nejaky lepsi komentar? S tou farmarskou ligou je to samozrejme myslene ironicku, ja mam Bundesligu rad. Ale po jeho prichode tu na neho boli aj od fandov BL velmi pozitivne ohlasy a myslim, ze aj nejake skvele statistiky v braneni. Samozrejme som necakal Kanteho v najlepsej forme. Ale za tie tri mesiace v Liverpoole zatial ukazal dva zakroky na cervenu, kopec dalsich zbytocnych faulov, obmedzenu rychlost a mizerne citanie hry. Myslel som, ze to bude aspon mierny upgrade proti minulorocnemu Fabinhovi, ale doposial je to celkom downgrade. A to uz je co povedat

Reagovat
Bakary3

Já nevím moc, co na to říct

enda skoro neznám, ale prostě nechytlo se milion top hráčů. Takže to, že se nechytí nějaký endo, který mohl získávat kredit i díky tomu, že to byl takový nenápadný poctivý hráč v menším klubu, není prostě známka ničeho

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Thelvin

WHU Nottingham výborný zápas, tempo druhého poločasu zatím nemá chybu

Reagovat
Whitemedia

Ederson, Walker (C), Akanji, Dias, Gvardiol, Rodri, Bernardo, Foden, Doku, Alvarez, Haaland

Asi bych se během rozcvičky raději zranil.

Reagovat
Svatej

proc kurna na nas musi bejt mimo Kevina v plny palbě

Reagovat
Kinky7

Chybí stones aj. Ten by hrál určitě vedle Rodriho

Reagovat
Svatej

To by zas nebyl Bernardo i Foden, furt jsou ty alternativy kvalitativně stejný, jen typově rozdílný

To Rodriho, Kevina a Haalanda plnohodnotně nenahradis, zbytek s tou obri kvalitou kadru nejak vymyslis

Reagovat
Kinky7

Hlavně ať je to dnes bez kontroverzi. Když vyhrajete tak vyhrajete

samozřejmě doufám že vás smaznem

Reagovat
Svatej

Reagovat
LaVolpe

Přestaňte být tak posraní.

Reagovat
Svatej

Jj, sice nás uz 2 roky trestá absolutně kazdej tym za sebemenší.picovinu a ted hrajem proti tymu, co trestá ještě líp, než jiní, ale buďme bezmezni optimisti, jen tak

Reagovat
Whitemedia

Máme právo sedět a být posraní.

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
diastan

No sem na to dnes vazne zvedavej

Reagovat
fenixLFC

jotaaaaaaaaaaa

Reagovat
Luc-Luc

Diogoooo

Reagovat
Svatej

Vzhledem k možnostem asi nejlepší možná sestava, vyjma snad Disasiho. (Když pominu Nkunku, Leviho a Bena mimo hru), tak snad to bude aspoň důstojný

Reagovat
John Obi Mikel

Co je s Colwillem?

Reagovat
Svatej

Rameno, priste bude

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Whitemedia

Příště by nemusel, to bude repre.

Reagovat
DieFohlenBMG

Souček má fakt smůlu

Reagovat
Edgewalker

Prolomil

Reagovat
DieFohlenBMG

mohl dát easy hattrick

Reagovat
Thelvin

Ti dík teda

Reagovat
Bayern +

Souceeeek dnes mohol dať hetrik za polčas, tak snáď aspoň tá posledná premenená golovka bude rozhodujúca.

Reagovat
DieFohlenBMG

Souček je král

Reagovat
avicii

Teraz by to chcelo neprehru Chelsea ale ja som posraty aj za nich

Reagovat
Svatej

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Rothbard

Jarda umí ty kluky namotivovat. Je to borec!

Reagovat
Hlahart

Paqueta je fakt hrozná guma, co se zpomalování akcí týče.

Reagovat
vitasrp

Jako kdybychom, kdybychom dneska vyhráli, tak bychom byli zpátky hned za Man United a Newcastlem a aspoň opticky bychom byli na dostřel evropských pohárů, což bych po prohře s Brentfordem nečekal.

Potíž samozřejmě je v tom, že nevyhrajeme, ale tak... Snít člověk může, žejo.

Reagovat
Svatej

taky jsem mel minutu dlouhej moment nadeje

Reagovat
vitasrp

Třeba bude vlastňák, nebo někdo od City dostane červenou, ale moc tomu nevěřím no.

Reagovat
Talker

Dneska tomu vůbec nevěřím, to by musel Haaland zahrát takový Havertzovský výkon, abychom měli šanci.

A i v tu chvíli bychom podle mého prohráli.

Reagovat
Csaplárova past

To je katastrofa, ta lavička chelsea…

Reagovat
vitasrp

Tohle už je dobrý, už tam jsou dvě křídla z A týmu, útočník, kterýmu není 18 let, takže od začátku sezóny nadstandard.

Reagovat
Talker

Jsem ani nezaregistroval, že se Lavia zase zrakvil. Nebyl tuhle sezonu už k dispozici?

Reagovat
Svatej

Nebyl, naopak se konečně pomalu vrací

Reagovat
Mastný Chobot

90m hráč a fans ani nevedia, že existuje

Reagovat
Svatej

Hate to be that guy, ale tu cenu jsi prestrelil az o moc

Reagovat
Mastný Chobot

70? vypadlo mi koľko presne, ale pointa sedí

Reagovat
Svatej

60, pokud se nepletu

Jj, na částce zas tolik nesešlo, pointa byla jasná

Reagovat
John Obi Mikel

50 myslim

Reagovat
John Obi Mikel

62 v Eurech

Reagovat
Svatej

Tak někde píšou dokonce 55-58, ale to uz se mi nezda, tam by se to nevyplatilo prodavajicimu

Reagovat
PanAu

180 třeba ne?

Reagovat
Mastný Chobot

Pardon, asi sa mi to zamenilo s Caicedom

Reagovat
Talker

Tak nastřelil jsi cenovku o 50%, ale nevadí.

A k tomu jsi netrefil ani tu existenci, protože mi šlo o zranění, protože si prakticky doteď nekopnul, ale to nevadí taky.

Jsem radši upřímně za to, že máme Laviu zraněného, než aby nám tu smrděl Havertz zdravý.

Reagovat
Mastný Chobot

Jop, mne sa to pomýlilo s Caicedom a tou jeho ságou asi.

A s Havertzom súhlasím tiež, bohužiaľ

Reagovat
Talker

A navíc u nás je marodka tak rozsáhlá, že to člověk nestíhá sledovat. Poslední 3 roky to je jako druhá soupiska.

Reagovat
John Obi Mikel

Ne, po prichodu dostal specialni treninkovy kondicni plan, jehoz vysledkem bylo dlouhodobe zraneni.

Ale uz se snad zas zapojuje do treninku.

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Mastný Chobot

Ako môžu jeden týždeň preradiť rozhodcu do druhej ligy, lebo spraví pičovinu a ďalší týždeň mu dať pískať Chelsea - City?

Reagovat
Miguel19

Totální prdel z toho mají.

Reagovat
John Obi Mikel

A ještě pískal blbě i v tý druhý.

Reagovat
mistr129

Reagovat
fenixLFC

najma ked posere este aj ten champ....

Reagovat
J0EL

Reagovat
Mastný Chobot

Fodenov prvý dotyk je porno

Reagovat
Csaplárova past

At tam ta Chelsea nic nevymysli, dejte balon Jamesovi a bezte dopredu cekat na odrazeny balon

Reagovat
Svatej

To se posral?

Reagovat
John Obi Mikel

Jdi do hajzlu Vlasáči

Reagovat
vitasrp

On jim zase písknul penaltu. To oje neuvěřitelný fakt

Reagovat
Mastný Chobot

Cucurella tupec toto je za mňa penalta

Reagovat
dantetomas

Tak ale prvy fauloval Haaland, nie?

Reagovat
Mastný Chobot

Cucurella ho držal za pás jak úplný dement, tam sa inak nedalo ako odpískať penaltu imo

Reagovat
dantetomas

No od zaciatkj sa drzali navzajom, lenze potom ho Haaland zatiahol za dres a ziskal tak vyhodnejsiu poziciu… a potom prisiel faul cucurucu…

Reagovat
Svatej

rpesne

Reagovat
Salfovic

Ani ne, první ho držel Kukuřice, pak se drželi vzájemně a pak penalta.

Reagovat
Svatej

Jo

Reagovat
Svatej

Proč ten vymrdanej curak píská zápasy?!?! On nás totálně nenávidí, jinak si ten nepoměr fuckupu v nas prispech a proti nam u nej konkrétně nechápu

Reagovat
vitasrp

Je to strašná píča, od něj je fakt každý 50 na 50 v neprospěch Chelsea

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Do píči vždyť ho Haaland stahnul sam jeste driv, aby se pred nej dostal a pak sel dolu uplne zadarmo. Mel jsem ho za úplně jinyho hráče

Reagovat
Man__United

Tento picus nenávidí půlku ligy, mohl by do Arábie vypadnout na věcné časy

Reagovat
Salfovic

Nebrigádničí tam ?

Reagovat
diastan

Ten by to krasne odhlavickoval

Reagovat
Man__United

Nefauloval první Haaland?

Reagovat
John Obi Mikel

Ano, ale plešoun má vsazeno

Reagovat
Svatej

Jo

Reagovat
Salfovic

Ne.

Reagovat
Golasso

Cucuguire

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
mistr129

Reagovat
Csaplárova past

Chcipam tvle

Reagovat
pingla

to není faul na Caiceda

Reagovat
MystycMac

a čo tak zapískať utočny faul Hallanda ? tahal ho za dres skôr...

Reagovat
Svatej

Reagovat
Golasso

Podle mě to vyhodnotil tak, že prvně šli oba stejně, ale pak Haaland zdrhnul a Cucurella po něm hrábl ještě jednou a snažil se ho rukou zachytit

Reagovat
Svatej

Tak to vyhodnotil jako uplne vylizanej zmrd, kterým je,. protože oba stejně do toho kurva nešli

Reagovat
Golasso

Rozhodčí v PL, no. Jindy to by to nepískl

Reagovat
Svatej

Reagovat
vladis271

Reagovat
Talker

Ach jo.

Nejdřív se nám tam zraní Gallagher.

Pak se tam sejmou 2 naši hráči v pokutovém území s pomocí Dokua.

A následně Cucurella hlídá Haalanda a stáhne ho.

Penalta pískatelná, ale hodně ostrá za mě, protože to měl úplně v pohodě Silva

Reagovat
Acquanni

Penalta za mě teda nepochopitelná, Haaland se zatažením za dres Cucurelly dostal před něj. Nemůže písknout penaltu za něco, co útočník udělal o sekundu dřív než obránce sám

Reagovat
Talker

Nevím, nedokážu říct, úplně jsem to nevnímal. Respektive mi přišlo, že se drželi oba a pak se Haaland pustil a vyrazil a Cucu nestihl reagovat a držel se.

Reagovat
Acquanni

Určitě měl být Cucurella chytřejší a nechytat po něm taky. Ale za mě se teda Haaland doslova "vystřelil" před Cucurellu tím potažením. A prostě když se úročník dostane faulem do pozce, kde je faulovaný, nemůže být penalta.. No, ale zase sudí v PL, tohle je ještě malá věc

Reagovat
Salfovic

Kuku ho držela první, čas 0:21.

https://dubz.live/c/81b837

Reagovat
MystycMac

Takýmto štýlom nikdy nikto nebude city konkurovať každé potiahnutie za dres penalta, no ked taha hrač city tak nic to sa nepočíta...

Reagovat
martin.b

City tohle písknou no, takovýmu Salahovi snad nikdy, klasika

Reagovat
PanAu

To je picus, jestli faul, tak první od Haalanda ne?

Reagovat
Svatej

Neskutečně me Haaland zklamal, mel jsem vzato, ze on touhle mrdkou nebude.

Reagovat
blade115

Tak já asi budu minimálně z modraků v menšině, ale za mě je v tomhle případě idiot spíš Cucurella než Taylor. Kolikrát už ten vocas podobným zkratem zabil zápas... Ale hlavněže Maatsen kvůli němu bude muset jít.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Miguel19

Za mě jasná penalta. Napřed se drželi oba, pak jenom Kukuřice.

Reagovat
Trapper

Reagovat
Mastný Chobot

keby sa držali navzájom tak, ako na začiatku toho súboja, tak pohoda, ale jak sa Haaland odpútal, tak ho Cucurella úplne dementne chytil oboma rukami za pás a stiahol ho, to je proste penalta

Reagovat
Svatej

Problem je, ze se odpoutal tim, ze Cucurelu pouzil jako prak, aby se dostal pred nej

Reagovat
Kinky7

Upřímně kdyby to bylo obráceně a on to nepiskl tak nadáváš jak to že to pentle není....

Reagovat
Svatej

Eh ani ne, nejsem zvyklej, ze by nam neco takovyho piskali

Reagovat
Salfovic

Prak jo

Reagovat
Acquanni

Přesně.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak Cucurella je idiot, o tom žádná.

Reagovat
Kinky7

Nevím no, pentle určitě piskatelna ale v první fázi se tam teda drželi oba dvaja.....

Reagovat
diastan

Wow

Reagovat
Talker

Silváááááá

Reagovat
Miguel19

Nejlepší stoper historie

Reagovat
Mimalu

Thiaaaaaaaaaaaaaaago

Reagovat
Shottack

To je borec!

Reagovat
Luc-Luc

Mongol to udelal sikovne no, nejdriv potahl Cucurellu a pak se vcas pustil

Reagovat
John Obi Mikel

A Kukurella pitomec mu to sežral

Reagovat
Svatej

Mozna by bylo hezký, ale tyhle terminy nemusely existovat a nemusel nekdo prodavat faul lip jak druhej, jenže to by to nesmel piskat plesatej zmrd

Reagovat
John Obi Mikel

Thiagooooooo

Reagovat
Mastný Chobot

Silvaaaa

Reagovat
Svatej

Silvicka ❤️❤️

Reagovat
Csaplárova past

GOAT pyco

39 let

Reagovat
dantetomas

Var check: faul kukurice

Reagovat
PanAu

Čekal jsem to upřímně

Reagovat
Luc-Luc

Thiago Silva neskutecnej hrac

Reagovat
Salfovic

A Ederson díra.

Reagovat
norton

ten primitiv cucurella tam zas niekoho drzal pri tom gole

Reagovat
Miguel19

Gallagher zatím výborný.

Reagovat
Talker

Tak Gallagher je tuhle sezonu celkově výborný mi přijde.

Reagovat
Miguel19

Tam byla škoda, že ty první zápasy hráli prohozený s Enzem.

Reagovat
Talker

To jsem vůbec nechápal a neviděl v tom logiku. Respektive viděl (chce posunout technicky lepšího hráče blíže k brance), ale přišla mi stejně zmatená a nesmyslná.

Reagovat
Svatej

Reagovat
TopinB

Reagovat
Talker

Ale jinak je dneska fantastickej

Reagovat
Man__United

Znova jsme u té konzistence rozhodčích, včerejší stejný faul jako na Haalanda a nepiskala se penalta https://twitter.com/TheFergusonWay/status/1723747647507357903?t=piOZWp3ao0mo4Il8UU5Lqw&s=19

Reagovat
vitasrp

My jsme fakt schopní dostat z jakýkoliv střely na branku gól, uffff.

Reagovat
Talker

Steeerliiiiing

Reagovat
Miguel19

Sterloš

Reagovat
PanAu

Jsem zvědavý, jestli Doku bude zalezly cely zápas v kapse u Reece, nebo se podiva i na hřiště.

Reagovat
avicii

Pozor na reči lebo sa za chvíľu zraní

Reagovat
PanAu

S tím počítám, takže jsem v klidu

Reagovat
Svatej

Reagovat
avicii

Chelsea

Reagovat
John Obi Mikel

Steeeerling

Reagovat
Mimalu

Sterloš

Reagovat
Mastný Chobot

Paráda, Chelsea

Reagovat
Miguel19

James nádhera.

Reagovat
Svatej

James je láska

Reagovat
Edgewalker

To bylo pěkné

Reagovat
Miguel19

Spíš docela haluz

Reagovat
Edgewalker

Ale pěkně vyřešená

Reagovat
Man__United

Chelsea se nějak lepší to není dobrá zpráva

Reagovat
MystycMac

Ved si sa tešil že porazila Spurs nie ??? Ja stále píšem CHelsea je veľká hrozba v boji o TOP 4

Reagovat
Neutron

No, ak vyhraju tak tabulka bude pekne vyrovnana. A nam dychaju na chrbat

Reagovat
MystycMac

Faildiol Chelsea je jediný tym ktorí vie City potrápiť United by im nedal gol nikdy.

Reagovat
mimi_united

Za City zatiaľ najlepší Doku, úžasný hráč

Reagovat
Miguel19

Jako ta dvojka Palmer - James by mohla být světová. Škoda že James vydrží tak 5 zápasů...

Reagovat
dantetomas

Cakam nejaky stupidny utocny faul od Kukurice a druhu zltu

Reagovat
fenixLFC

sanchez neico chytil

Reagovat
Talker

Tak Sanchez chytá skvěle z mého pohledu tuhle sezonu. Jen dělá píčoviny v rozehrávce.

Reagovat
John Obi Mikel

Sanchez

Reagovat
Miguel19

Sanchez v bráně. Nemám strach.

Reagovat
Trapper

Sanchez

Reagovat
Svatej

Haaland ma ten dotyk kurva neuvěřitelnen

Reagovat
Kixi Syhimour

Bože, s takovou budu ještě víc nasraný z toho Lutonu

Reagovat
fenixLFC

to by sme mali byt bez ohladu na ostatne zapasy. nemozes stratit body s tymami ako luton

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak jasný, ale člověk se alespoň mohl uklidňovat představou, že na tom vzhledem k City stejně nesejde . Ono asi ne, ale takhle jsme mohli před pauzou být alespoň chvíli na čele

Reagovat
vitasrp

Jakcson je bohužel prototyp hráče, kvůli kterými si vždycky rvu vlasy. On z vlastního brejku chybným rozhodnutím udělá brejk soupeře.

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

miesto aby tam pustal spolurhaca sameho na brankara vpravo, tak to skusa nejakymi kravinami

Reagovat
fenixLFC

tvl ved cucurella cez tie vlasy nemoze mat akekolvek periferne videnie

Reagovat
Salfovic

Loni jsem sem dával jednu krásnou fotku jeho výhledu, bohužel ji nemám uloženou.

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl šatňák

Reagovat
Svatej

Dobra obrana!!!

Reagovat
diastan

Yeeeees

Reagovat
Man__United

Volný jak Panák dneska v Ostravě

Reagovat
vitasrp

To je tak strašidelně hloupý, ach jo.

Reagovat
Svatej

Divim se ze Taylor nevyuzil příležitost nam vylejt hráče

Reagovat
Miguel19

Zatím píská v pohodě, tak klid.

Reagovat
Svatej

Jj, jen vsechny rozhodnutí, co byly sporný, šly v prospěch soupeře

Reagovat
Miguel19

Co bylo sporný? A nemusíš argumentovat penaltou, pro mě byla jasná.

Reagovat
Svatej

Moment asi 4 minuty potom u autovy čáry, kdy pisknul faul Gallagherovi, dalsi, co mam v hlave, nesvedu dostatečně popsat... Vybavim si 3 vcetne penalty, kde nejdriv fauloval Haaland, kterymu nejdriv nevadilo trhat se souperem a pouzit ho jako odrazovej mustek, aby následně po vteřině uz stejny pravidla souboje odmitnul respektovat. Je to srac a Taylor s ním.

Reagovat
Miguel19

Na začátku bylo držení 50/50, jenom je prostě Haaland stroj a využil toho.

Reagovat
Svatej

Držení fakt nebylo 50/50. cucurella ho v ten moment jen držel, Haaland ho odhazoval a pak stahoval za sebe, to je az prilis velkej rozdil na to to kvalifikovat jako 50/50

Reagovat
krisa

Ani omylem. Dostal se před něj tím škubnutím. Nehledě že je to sráč, hovado velké jak sviňa ale lehne po zatažení za dres. Kdyby chtěl doběhne v pohodě i s tím vlasatým dementem až do brány

Reagovat
bakasa

Reagovat
dantetomas

A ze nedal ani kartu…

Reagovat
Kinky7

No ale tu žlutou klidně dostat teda mohl...

Reagovat
Svatej

Reagovat
Talker

Nastavených 6 minut, je 49:20, aut.

To čeká, až nám tam dají další?

Reagovat
fenixLFC

ehm, polcas ma 45 minut, nie 40....

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Talker

Jsem debil, sorry. Měl jsem za to, že nastavuje už 9:20

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Talker

brainfart

Reagovat
Busby babes

ale pobavil.

Reagovat
SunFells

Todde?

Reagovat
Swarley

No jo, bylo MS v rugby

Reagovat
Busby babes

krasny penalty se pro City piskaj. to je fakt komedie.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

to nam fakt meli vcera pisknou penaltu za to, jak tam branici hrac obejme Maguire a stahne na zem.

Reagovat
Mastný Chobot

Super zápas, snáď to Chelsea nejako urve, City nepôsobí vôbec isto vzadu (ani Chelsea ale samozrejme). James je úplne inde než ostatní beci v lige.

Reagovat
Svatej

Ze startu jsem mel strach, ale hodne se do toho dostává zpátky... Fakt zajimavej hráč, fyzicky mi vubec nezapadá do klasickyho formátu beka

Reagovat
Miguel19

Asi už to nebude náhodou, že proti nejlepším týmům máme nejlepší výkony.

Dneska zase v pořádku výkon, až na to bránění při druhém gólu. První totální píčovina Kukuřice. Jinak City neměli ani hovno.

My klasicky zajebali asi 3 protiútoky. I při tom druhém gólu byla klika.

Asi to nedopadne, ale fajn výkon. V tom týmu to je.

Reagovat
Kinky7

Ehm. Fodenova střela těsně vedle, Haalanda vychytal Sanchez....

Reagovat
Miguel19

Jop, teďka mi to došlo když to opakovali

Reagovat
Miguel19

A hrozně se těším na Skunka. Jeho pozice asi začne na hrotu, protože NJ je fakt jak raněná antilopka.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

prvni byla totalni picovina rozhodcich. tohle neni na penaltu, Haaland tam fauluje cucurellu uplne stejne jako on jeho, kdyz uz.

Reagovat
Miguel19

Já jsem s tím v pohodě, že to pískl. Přišlo mi, že se drželi navzájem...

Reagovat
PanAu

Vždyť ho zatáhl k sobě aby se dostal před kukuřici.

Reagovat
Miguel19

No ale v tu dobu už ho Kukuřice taky držel. Prostě na začátku se drželi oba stejně.

Reagovat
Salfovic

A proto bych penaltu nepískal.

Reagovat
PanAu

Ano drželi se navzájem, pak Haaland skubne a jde před kukuřici, v tu chvíli ho zatahne Kuku a Haaland padá, takže první fauloval on. A za mě by to stejně odhlavickoval Silva. Nevím no, za mě proste útočící faul nebo nic.

Reagovat
Busby babes

prave, ja bych to pak vykratil a nepiskl nic

Reagovat
Busby babes

ok, jen mi prijde ze kdyby to byl oblibenej James a ne neoblibenej cucurella tak to hodnoceni vypada jinak.

Reagovat
Salfovic

Pozitivní diskriminace už i na ef

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Svatej

Reagovat
mistr129

Reagovat
Svatej

Víťo, ty jses jak chodici databáze. Kolik vyložených fuckupu ten chlap odpiskal v nas prospech, vzpomenes si na něco?

Ja beru, ze ten plesatej zmrd je od prirody neschopnej a bude mit jeden podel za druhym, ale statisticky bych ocekaval aspon +- stejnej poměr rozhodnutí pro a proti klubu, ale u něj si vybavuju jeden poser za druhým.

Reagovat
Svatej

A to by se jich jeste slušná hromada našla...fakt by me zajimaly nejaky situace v náš prospěch u tohohle chlapa

Reagovat
Busby babes

vlevo nahore a vlevo uprostred = cisty

Reagovat
Whitemedia

v náš prospěch aha, tak to nic

Reagovat
vitasrp

FA Cup 2020, červená pro Kovačiče úplně nesmyslná, loni proti Tottenhamu to byla taky paráda, pak tam společně s Deanem nevyhodili Romera za to zatažení za vlasy. 2019 odpískal kung fu kick Gazzanigy na Alonsa jako faul Alonsa a až VAR dokázal jeho kokotinu odčinit. Toho je. Jak má Liverpool Tierneyho, tak my tohohle kašpara.

Reagovat
Svatej

Takže patrně moje teorie, ze ten chlap nedělá picoviny v náš prospěch, obstojí

Reagovat
vitasrp

Ježiš a já zapomněl, on je strůjce Mourinhova campaign against Chelsea, Southampton 2014, faul na Fabregase, kterýmu jebnul žlutou za simulaci

Reagovat
vitasrp

Přitom to byl celkem památnej výstup

Reagovat
John Obi Mikel

Vyloučení Reece Jamese proti Liverpoolu bylo taky směšný

Reagovat
Svatej

Jackson jinak nema na hřišti co dělat, strašně bych tam chtěl videt Broju, kterej je v mých očích vyspělejší kopačka.

Jinak dobrý, jsme minimálně vyrovnaní, možná i o trochu lepsi z hlediska dobrých momentů, byť nas gol byl fuckup soupeře.

Reagovat
fenixLFC

ja by som si z jacksona vytrhal vlasy, on fakt posobi pri rieseni tych situacii ako junior co si musi zvykat na dospely futbal a jedine co ma je rychlo a nabehy. fakt by som ho enchcel mat v time a uz vobec nie ako jednotku na hrot

Reagovat
Svatej

Zatim je strašně špatnej, však i jeho hattrickovej vykon byl spis k nasrani

Broja by mel bejt jednička, když bude fit, ten pusobi na hřišti daleko vic zorientivane, jen asi nebude davat tolik energie do napadání a nema tak dobrou hru z první, tam je Jackson fajn

Reagovat
Kinky7

Hezký zápas. Remíza zatím spravedlivá.

Reagovat
Luc-Luc

Dobrej spil snad to Chelsea urve, City jsou vzadu nervozni

Reagovat
Kinky7

2. Poločas tradičně neuvidím do hajz...

Reagovat
Svatej

Budu to brát jako vynahrazeni Gallaghers, ze ted nedostal ani Kyle

Reagovat
Rothbard

Pokud v tomhle zápase Chelsea nevyhraje, tak jen těžko se dostane do TOP6.

Reagovat
Talker

Tjn, 12. kolo proti nejdominantnějšímu týmu za poslední dekádu v PL nám řekne, kam ta sezona půjde.

Reagovat
Svatej

Do píči je tak těžký uhlidat chlapa, co je pulkou těla v tvy vlastní prdeli????

Reagovat
John Obi Mikel

Do hajzlu Kurva drát

Reagovat
Miguel19

To dal regulérně koulemi ne?

Reagovat
Likan7

Tzv na Ronalda.

Reagovat
krisa

Ten Cucurella je úplně k hovnu. Nebránil hráče ani přihrávku

Reagovat
Svatej

K cemu tam Disasi je? Nedokáže ho dojet na pulce, nedokáže zachytit balón.

James to pak nechytil taky, ten aspon moment jako tenhle 30x vrátí, ale Disasi nedava tomu tymu snad nic

Reagovat
Ranoth

to bolo ritou alebo šulinom ?

Reagovat
dantetomas

Skorovane kokotom… a teraz si vyber vyznam toho slova

Reagovat
fenixLFC

to ako vazne skumaju ci nebola ruka na brankovej ciare ked je ruka pred loptou a nie za nou takze ju skor zastavi nez posunie?

Reagovat
SunFells

Tento gól se v Erlingově highlightu všech gólů na dalším Ballon Dor bude vyjímat.

Reagovat
EZ

Balls on Goal

Reagovat
John Obi Mikel

Dostane za to Golden Balls

Reagovat
John Obi Mikel

Doku simulant

Reagovat
Svatej

Trochu pozde ty plesatej zmrde

Reagovat
Miguel19

Doku

Reagovat
vitasrp

To si dělá normálně prdel Doku ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Sanchez hezky

Reagovat
masly008

Doku

Reagovat
MystycMac

Doku ubožiak

Reagovat
Talker

Pěkně žlutá

Reagovat
Greny

Tak jsem pustil zpětné góly a nemůže jít ten plešatej picus Taylor do hajzlu už ..

To je každý zápas co nás piska nějaký sporný rozhodnutí vždy proti nám

Vždyť tam prvně fauloval Haaland a když to teda budeme úplne řešit tak tam někdo lehce přistrčil i Caiceda...

Fakt nechápu jak takovej rozhodčí co je pretazenej před týdnem skrz výkonnost může piskat takovej zapas

Reagovat
Svatej

Reagovat
John Obi Mikel

Cucurella blbec, ale jako prvni tam byl jasny faul na nej.

Reagovat
Miguel19

Doku a jeho hype vydržel jeden zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Hype.

Reagovat
Miguel19

Sranda. Vím že je dobrej. Ale James si s ním dnes hrál.

Reagovat
Talker

Na druhou stranu James si vytírá prdel s každým, když je zrovna zdravý.

Reagovat
Gazdo

Alphonso Davies nesuhlasi

Reagovat
Talker

Jn, dvojzápas 4 roky zpátky když mu bylo 19 a byla to jeho první sezona v TOP soutěži.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Haaland ten sprint do vápna po kolmici na Dokua, to je hrozný zvíře

Reagovat
fenixLFC

"uz zas plati, ze kto da viac golov ten vyhra".....tvl komentator na canal plus je myslitel

Reagovat
krisa

mi se dnes moc líbilo: Origi, legenda Liverpoolu

Reagovat
fenixLFC

tak on je svojim sposobom legenda

Reagovat
Svatej

Palmer je ďábel

Reagovat
Miguel19

Pičo Palmer Ale to chtělo lobík...

Reagovat
Mimalu

škoda

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda Palmere, hezká akce.

Sterling by sebou flákl a kopali bychom dost možná pencli.

Reagovat
dantetomas

Svaty alebo Vita by ti na to povedali: Penclu po lahkom kontakte na hraca Chealsea s Taylorom na ihrisku? Si sa zblaznil?

Reagovat
Svatej

zbytečně by prisel o kredit poctivaka a vymenou za nic

Reagovat
fenixLFC

palmer ukazal preco sa v podobnych situaciach radsej pada....

Reagovat
Svatej

I tak jsem pysnej ze to neudelal

Reagovat
Talker

Tohle by mu stejně nejspíš nepískli.

Reagovat
Svatej

Typicky to zakriknu, ale co se s Grealishem stalo? Vsak byl uzasnej dribler, schopnej 1v1 jako malokdo, pritom uz rok nebo dva vidim, jak po Willianovsku vraci každej míč

Reagovat
Kixi Syhimour

Je vožralej

Reagovat
ashburtongrove

Jako vypada ze ten zbytkac ma jeste od leta

Reagovat
Salfovic

To není zbytkáč.

Reagovat
John Obi Mikel

Nemůžeš mít zbytkáč, když ti žádný alkohol nezbyde.

Reagovat
Miguel19

Mudryk show začíná...

Reagovat
smazaný uživatel

Doku slabý výkon. Ale dost nechápu, proč ho Pep nenechal hrát na Cucurellu.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Talker

Co to tam ti naši reklamovali, jsem vůbec nezahlídl

Reagovat
vitasrp

Škoda, že tímhle dvojstřídámím přicházíme tak ontřetinu kvality.

Jinak Enzo se mi dneska vůbec nelíbil musím říct, asi nebyl stopro fit, trochu to tak na mě působilo.

Reagovat
Svatej

Co dela Jackson jeste na hřišti... To jediny, co umi (prvni dotek míčů zady k bráně) nevyužíváme celej polocas a potrebujeme hladovejsiho hráče

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

I see what you did there!!!

Reagovat
John Obi Mikel

Ale přišlo to rychleji než obvykle.

Reagovat
samson192

Reagovat
dantetomas

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Mimalu

dík

Reagovat
mistr129

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Salfovic

,,Typicky to zakriknu´´. Tak ti to vyšlo.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
blade115

Je rychlej a energickej, což je pro ten Pocheho presink zásadní, a ty góly poslední dobou dává i přes mnoho svých nedostatků. Plus jeho jedinou konkurencí je krom falešných devítek Broja. Asi to není zas taková záhada, že hraje.

Reagovat
John Obi Mikel

Jacksoooooooooooon

Reagovat
vitasrp

anevím, jestli se radovat, bojím se ofsajdu.

Reagovat
Miguel19

Jackson solí!!!

Reagovat
Mimalu

gooooool

Reagovat
bakasa

Ederson

Reagovat
vitasrp

Ale teda příšerný zákrok brankáře.

Reagovat
Svatej

Tak nam to vydzelo minutu, tohle bude penalta

Reagovat
Svatej

UUUUF

Reagovat
Miguel19

Jasná penalta. Neuvěřitelný

Reagovat
dantetomas

Ani nie

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
masly008

Reagovat
Mimalu

to bude penalta

Reagovat
Mimalu

tak ne

Reagovat
Talker

Gallagher Jackson

Reagovat
Man__United

Remíza ideální, stačí s golama

Reagovat
Miguel19

Wow, tak hlava

Reagovat
John Obi Mikel

Jak ten pohled z televize mate. Taky jsem viděl ruku

Reagovat
Salfovic

Něco podobného jako Maguier v Kodani, z jednoho záběru to taky vypadalo, že si nastřelil vlastní ruku.

Reagovat
hornito

Dias, skluz na pána

Reagovat
Greny

To bude penalta za ruku beztak

Reagovat
masly008

ederson .

Střelu doprostřed vyrazí na střed před sebe.

Reagovat
Salfovic

Opět se mi potvrdilo, že je naprosto nepochopitelné, že mu Allison dělá dvojku.

Reagovat
ashburtongrove

Nechapu ty hrace co to vidi z metru (Bernardo) ze mu trefi hlavu a stejne to reklamuje jako ruku

Reagovat
krisa

Reagovat
Svatej

Reagovat
Miguel19

Jako byl sem si jistej, že jak do toho Jackson vstoupil, že je offsidu a že to měl nechat Palmerovi

Reagovat
Miguel19

Jako Palmer se Sterlingem se dobře nahecovali proti City. Velké výkony.

Reagovat
Svatej

Zas do pici nic, protoze ne penalta

Reagovat
John Obi Mikel

Ruka !!!

Reagovat
MystycMac

Jackson Bombarder dal viac golov jak Polena Nunez Holjlund Rashford dokopy...

Reagovat
MystycMac

Vymeniť Palmera za nekvalitne poleno Mounta bol kauf roka...

Reagovat
Man__United

Reagovat
Salfovic

Tzv smích přes slzy.

Reagovat
John Obi Mikel

Gusto

Reagovat
Svatej

STARA DOBRÁ CHELSEA

Reagovat
Busby babes

dobra horska draha

Reagovat
Miguel19

To je vrah. Proč to nenapálil pravou ty pičo?

Reagovat
masly008

hlavně na pližší by golman nezareagoval.

Reagovat
masly008

Jako chápu když ti nastřelí ruku soupeř a nestihneš uhnout,ale u vlastního hráče by se to mělo brát asi jinak.

Reagovat
Mimalu

Gusto

Reagovat
Greny

Tak to nebylo zakončení podle mého gusta

Reagovat
John Obi Mikel

MALO to príliš razancie

Reagovat
mistr129

Asi máš málo gusta

Reagovat
Salfovic

Bylo to zakončení podle tvého malo gusto.

Reagovat
John Obi Mikel

O malý gus to minulo branku.

Reagovat
smazaný uživatel

Rodriho klasický kiks, už bylo načase.

Reagovat
mr.Silver

Gusto

Reagovat
Gunner14

Takovou sanci neda ani na branu, to jsou blazni v ty Chelsea

Reagovat
Talker

Hele dali jsme 3 goly, které byly uznané. To je u nás hodně nadstandart.

Reagovat
Salfovic

A minule 4, to už by snad mělo v tomhle roce stačit.

Reagovat
fenixLFC

minule to bola hanba ze boli iba 4....

Reagovat
Talker

U nás to je furt luxus, že jsme z nějakých 7 golovek dali 4.

Reagovat
Gunner14

Taky pravda

Reagovat
blade115

Tohle jsou přesně ty situace, kdy platíme za mladý a nezkušený kádr no. Každý druhý bek v PL by tohle zakončil, Gusto to tradičně zahodí.

Reagovat
fenixLFC

tvl to zas bolo riesenie brejku

Reagovat
kitas

Grealish je strašne zbytočný hráč. To spomalenie a kľučky na jednom mieste z ktorých maximálne vyde jeden center na zadnú tyč je k ničomu.

Reagovat
John Obi Mikel

Ach neeeee

Reagovat
Svatej

My jsme prokletí, proc se nam tohle deje

Reagovat
Salfovic

Protože jste si nevážili Tuchela.

Reagovat
Whitemedia

Tuchel si nevážil sám sebe, když začal chodit s tou brazilskou štětkou.

Reagovat
Man__United

Ty vole

Reagovat
vitasrp

Co to je furt za góly dopíči už ale...

Reagovat
Miguel19

Dobrá píčovina od Silvy

Reagovat
John Obi Mikel

1+1 dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Sánchez by měl stejně co dělat, aby tu střelu vytáhl.

Reagovat
Hachim Mastour

rodri

Reagovat
MystycMac

a ešte ten najväčší zmrd....

Reagovat
vitasrp

Jako letošní sezóna je krásná přehlídka toho, jakým způsobem se dají posrat nejrůznější vyrovnaný zápasy. Fakt tohle mě tak sere, přitom parádní zápas..

Reagovat
Gunner14

Silva???? Tragédie borci v tmavě modré. Těžký, když netrefíš ani bránu v jasný tutovce

Reagovat
fenixLFC

co kto preboha videl na disasim? a prave pozeram ze stal nejakych 40 mega

Reagovat
MystycMac

stále je lepši než Konate...

Reagovat
dantetomas

Ked vidim toho Caiceda, tak je to trochu lepsi Endo, ale nie o 100 milionov lepsi Endo

Reagovat
Miguel19

Já když viděl dneska Enda, tak je Caicedo o 200 mega lepší jak Endo.

Reagovat
MystycMac

presne v pomere cena kvalita tak Endo je vačši fail to je hrozny hrač ...

Reagovat
Svatej

Porovnávat kluka, jeho cenovka byla taková právě kvuli dekade tvoricimu rozdilu ve věku, je odvážný

Reagovat
dantetomas

Ber to hodne s nadsazkou. Popravde, Endo je priserny a omyl, ale Caicedo mi zatial nepride nijak vynimocny. Jasne, je mlady a moze byt absolutna spicka, ale…

Reagovat
Talker

Jako naše záloha je kurva předražená, ale reálně nám funguje skvěle. Řekl bych, že lépe, než Kante, Kova, Jorginho a Mount/Havertz.

Reagovat
Talker

Navíc průměrný věk té zálohy je pod 23 v základu a 19 na lavičce.

Reagovat
Salfovic

Jako s Kantém ve formě, neřekl bych.

Reagovat
Talker

Tak já to myslím všeobecně za poslední 3-4 roky.

Jinak jo, Kante ve formě je lepší, než prakticky kdokoliv na světě. Na druhou stranu Enzo je lepší než Jorginho a Gallagher je za mě taky upgrade na Kovačiče.

Reagovat
John Obi Mikel

Kova ve formě byl TOP

Reagovat
Svatej

V tom se shodnemy ja jsem zatim spis nespokojenej. Mel serii jako prasey ale krom toho bejva docela neviditelnej na muj vkus...ale jsem zvyklej na Kanteho, to dela dost

Reagovat
Talker

Odražený naprosto famozně.

Reagovat
Salfovic

Kovačičovo legendární zakončení kupodivu přineslo gól

Reagovat
Miguel19

Já se poseru.

Reagovat
Golasso

Tvl to je zápas

Reagovat
samson192

Reagovat
Salfovic

Pepek potom, co Diasovi mrdlo.

Reagovat
mr.Silver

Neskutečný zápas

Reagovat
Front hell

Reagovat
Miguel19

Ale jasná.

Reagovat
Gunner14

Hlavně to dejte..

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
mistr129

Reagovat
John Obi Mikel

Jasná penalta, co se hádaj??

Reagovat
mistr129

No spíš nechápu ty vaše, místo nejakeho klidu před klíčovou prnaltou se tam postrkávají. City to jen vyhovuje

Reagovat
John Obi Mikel

Taky nechápu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Man__United

Penalta proti City

Reagovat
Miguel19

Ježíš ten Jackson je klaun. Samozřejmě další karta pro něj za kecy

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
fenixLFC

co tam jackson nacvicuje

Reagovat
mr.Silver

Palmeeeer

Reagovat
Miguel19

Palmer

Reagovat
John Obi Mikel

Paaaaaalmer

Reagovat
vitasrp

Dopíči já na tohle mohl jít a nechtěl… Pán nechtěl, protože se bál, že dostaneme dardu… To jsem vůůůůl…

Reagovat
Swarley

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
dantetomas

Musis si hovorit, ze keby si isiel, dostanete dardu

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
krisa

Reagovat
mistr129

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
sound la

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Gunner14

Krásně to napálil

Reagovat
Talker

Jackson je strašnej dement

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Miguel19

Dobrá kosa

Reagovat
Talker

Paaaalmeeeer

Reagovat
John Obi Mikel

Sterling se úplně posral? Zbytečná standardka

Reagovat
mistr129

Sterling

Reagovat
diastan

To je zapasek. Nehlede na vysledem

Reagovat
ashburtongrove

Jako kdyz si to srovnam se sachama na Emirates tak tenhle zapad bavi

Reagovat
Golasso

Já radši ty šachy, pokud jde o můj oblíbený tým . U tohoto by mě trefil šlak.

Reagovat
ashburtongrove

Jo jako ja si ten nas zapas taky uzil ale tohle jsou taky top zapasy

Reagovat
fenixLFC

palmer jak ich odpocuval

Reagovat
Edgewalker

Sterling jaké vrtule na zemi

Reagovat
Front hell

Reagovat
dantetomas

Tak toto bola hodne velka zabava

Reagovat
Front hell

Reagovat
mistr129

Reagovat
Edgewalker

Skvělý zápas

Reagovat
Busby babes

hele vazne se repre pauze ve slovenstine rika Asociacni termin nebo je Lukac jen debil, co se snazi znit zajimave?

Reagovat
dantetomas

Hovori

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Kixi Syhimour

Normálně bych se vsadil, že ses na tohle pár let dozadu už ptal

Reagovat
Kixi Syhimour

Respektive na 100 procent se na to už někdo ptal, ten komentář mám v hlavě

Reagovat
avicii

Ved on a stále dokola

Reagovat
Busby babes

jo uz jednou jsem se ptal a nepamatuju si odpoved.

Reagovat
Minister

Hovorí ale okrem Lukáča to málokto používa.

Reagovat
avicii

Tak na CS+ sú dvaja Slováci a používajú to pomerne často.. tuším aj Merciak to používa, už som to počul pouzit aj v športovom spravodajstve pripadne čítal v článkoch, celkom normálne len Busby sa na tom tu udivuje asi pred každým asociacnim termínom

Reagovat
John Obi Mikel

Já to taky v životě neslyšel.

Reagovat
avicii

V SK.. u vás na to ešte nedozreli

Reagovat
Busby babes

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele