Premier League - preview 22. kola: West Ham v roli favorita

30.01., 08:19, aktualizováno 01.02., 08:26
Previews
Olympic Stadium (Londýn) (© AFP)

Dvěma zápasy pokračuje ve čtvrtek anglická liga. Zatímco West Ham doma přivítá až třináctý tým tabulky Bournemouth, na stadionu Wolverhamptonu Wanderers se představí Manchester United. Wolves se na soupeře ze severu Anglie v lize v případě výhry bodově dotáhnou.

West Ham United - AFC Bournemouth

čtvrtek 20:30

Ve středu večer na Olympijský stadion v Londýně zavítá ve formě hrající Bournemounth. Přestože domácí jsou považovány za favority, nebude to pro ně vůbec lehký zápas. Hosté se ze začátku sezóny s novým trenérem Iraolou trápili, později však naskočili do sedla a drží se kolem středu tabulky. Ačkoliv se West Hamu bodově daří lépe a je naplno v boji o evropské poháry, v posledních zápasech strádá. Nezvítězil již čtyři zápasy v řade, dokonce ani s posledním Sheffieldem.

Na začátku Kladiváře do vedení poslal Cornet, avšak se červenobílým zásluhou Breretona Diaze podařilo vyrovnat ještě před odchodem do kabin. První půlhodina druhé půle nepřinesla žádný gól ani pro jednu stranu, ovšem po proměněné penaltě Ward-Prowse zápas nabral na obrátkách. Ve třetí minutě nastavení Brewster obdržel červenou kartu a hned čtyři minuty na to byl ze hřiště ven poslán i Coufal. Těsně před koncem zápasu proměnil pokutový kop i McBurnie a soupeři se tak rozešli smírně.

Bournemouthu se předešlý ligový zápas ani trochu nevyvedl. Utkal se s lídrem tabulky Liverpoolem, a ačkoliv zvládl udržovat nerozhodný stav až do druhého poločasu, nakonec jednoznačně padnul. Hosty poslal do vedení Núñez, vzápětí pak Jota, který již asistoval na první gól, vstřelil další dva. O poslední branku se postaral znovu Núñez a odvezl si společně se svým týmem tři body.

Minulý vzájemný střet Hammers s Cherries skončil remízou. Ani jeden tým se neprosadil v prvním poločase, avšak Bowen už sedm minut po návratu z kabin vymetl levou šibenici a na dlouhou dobu to vypadalo, že jeho tým zvítězí. Jenže plán jim pokazil Solanke, jenž svým gólem stanovil konečný výsledek zápasu na 1:1.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.40 - 3.80 - 2.87

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Manchester United

čtvrtek 21:15

Diváci uvidí na Molineux Stadium souboj Wolverhamptonu s Manchesterem United. Domácí fotbalisty nečeká lehký úkol, protože poslední tři vzájemné ligové zápasy proti "Rudým ďáblům" prohráli, zároveň se ani v jednom utkání nedokázali prosadit.

Wolverhampton remizoval ve 21. kole s Brightonem 0:0. V neděli se "Vlci" představili ještě v Anglickém poháru, kde byl jejich soupeřem druholigový West Bromwich Albion. Hosté sice nebyli v prvním poločase lepším mužstvem, přesto šli ve 38. minutě do vedení po brance Neta. Po přestávce si už svěřenci Garyho O’Neila zápas pohlídali a v 78. minutě navíc navýšil náskok Cunha. V 5. kole FA Cupu už Wolverhampton prověří kvalitnější protivník v podobě Brightonu.

Těžký zápas čeká Wolves v Premier League. Ve čtvrtek totiž přijede na Molineux Stadium Man Utd, který v srpnu porazil Wolves 1:0. Domácím se před vlastními příznivci v letošní sezoně daří, jelikož zde z dosavadních 10 zápasů prohráli pouze dva. Bilance vzájemných zápasů však jasně vyznívá pro hostující tým, jenž se od února 2020 střetl s Wolverhamptonem v rámci nejvyšší anglické ligy celkem osmkrát a hned v šesti případech vyhrál.

Na domácí straně určitě nebudou k dispozici Hee-chan Hwang, Sarabia, Traoré a Gomes.

Man Utd v posledním ligovém zápase rovněž remizoval, a to na půdě Tottenhamu. "Rudí ďáblové" v zápase dvakrát vedli, ale soupeři zařídil bod Bentancur. Následně svěřenci Erika ten Haga zavítali v rámci 4. kola FA Cupu na půdu Newportu, který v současné době působí ve čtvrté lize. Hosté se proti outsiderovi dvakrát rychle prosadili, ale ještě do konce prvního poločasu snížil Morris. Ve druhém poločase se United ani pořádně nerozkoukali a ve 47. minutě už to bylo 2:2. Potupu odvrátil Antony, jenž se v 68. minutě prosadil za Manchester vůbec poprvé v této sezóně. Jistotu postupu poté pojistil ve čtvrté minutě nastavení dánský mladík Højlund.

V lize Red Devils nadále zůstávají daleko za předsezonním očekáváním a devět porážek po půlce ročníku asi čekal v klubu málokdo. Menším pozitivem je postupně se vyprazdňující marodka, na které v současné chvíli zůstává Lindelöf, Malacia a věčně zraněný Martial. Sofyan Amrabat se zase účastní Afrického pohárů národů. Čtvrteční duel bude řídit australský sudí Jarred Gillett.

Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sá - Kilman, Dawson, Toti - Semedo, Lemina, Doyle, Aït-Nouri - Bellegarde, Cunha, Neto

Manchester United - pravděpodobná sestava:
Onana - Dalot, Varane, Martínez, Shaw - Casemiro, Mainoo - Antony, Fernandes, Garnacho - Højlund

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.71 - 3.56 - 2.65

Tip EuroFotbal.cz: 02

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Brentford FC

středa 20:30

Tottenham musí skousnout hořké vyřazení z FA Cupu a svůj neúspěch se bude snažit odčinit v domácím utkání proti Brentfordu, na který ovšem už čtyři zápasy v řadě nevyzrál.

Tottenham remizoval ve 21. kole nejvyšší anglické ligy s Man Utd 2:2. Svěřenci Ange Postecogloua byli v zápase aktivnějším mužstvem, vytvořili si větší počet vyložených šancí, na vítězství to ale nestačilo. Ani ne o dva týdny později narazili Spurs v Anglickém poháru na druhý celek z Manchesteru. Tentokrát se Tottenhamu zápas vůbec nevydařil, což potvrzuje i jediná střela na branku za celých 90 minut. Citizens zvládli úlohu favorita a o jejich postupu rozhodl v 88. minutě Aké, který se prosadil po rohovém kopu.

Kohouti se musí opět rychle přeorientovat na Premier League, protože ve středu hostí čtrnáctý Brentford. Proti němu se však domácímu týmu v poslední době nevede. První vzájemné ligové utkání se odehrálo v srpnu a skončilo nerozhodně 2:2. Spurs porazili Brentford naposled v prosinci 2021.

Kvůli reprezentačním povinnostem do zápasu nenastoupí Son, Bissouma a Sarr. Z důvodu zranění zase chybí Veliz a Solomon.

Ligové i pohárové trápení hosté prolomili ve 21. kole Premier League. V něm sice už po třech minutách prohrávali doma s Nottinghamem, ale díky produktivní desetiminutovce se jim podařilo zápas otočit, a nakonec si došli pro těsné vítězství 3:2. Brentford tak slavil vítězství po pěti ligových prohrách za sebou a díky třem bodům poskočil na průběžné čtrnácté místo.

Hostujícímu celku bude ve středu chybět řada hráčů. Zranění stále nedoléčili Henry, Hickey, Mbeumo a Schade. Reprezentace nepustí do duelu Ghoddoe, Onyeku a Wissu. Utkání bude řídit rozhodčí David Coote.

Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Vicario - Porro, Romero, Ven, Udogie - Højbjerg, Bentancur - Kulusevski, Maddison, Werner - Richarlison

Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Flekken - Collins, Pinnock, Mee - Roerslev, Damsgaard, Janelt, Jensen, Lewis-Potter - Toney, Maupay

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.61 - 4.62 - 5.19

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Manchester City - Burnley FC

středa 20:30

Ve středu večer se na Etihad Stadium utká obhájce ligového titulu Manchester City s nováčkem z Burnley. První vzájemné střetnutí v letošní sezóně skončilo jasnou výhrou Citizens 3:0, a to v úvodním kole tohoto ročníku.

Jednoznačným favoritem budou svěřenci Pepa Guardioly i tentokrát. Vyhráli šestnáct z posledních sedmnácti střetnutí s Burnley, posledních dvanáct dokonce v řadě, a to s celkovým skóre 43:1. Na domácí půdě navíc naposledy prohráli v listopadu 2022, kdy Etihad vyloupil Frankův Brentford.

Citizens se nachází v dobrém rozpoložení i na začátku kalendářního roku 2024, před dvěma týdny zvládli náročné utkání v St. James' Parku proti Newcastlu a v pátek postoupili do osmifinále FA Cupu po přesvědčivém výkonu na půdě Tottenhamu Hotspur. Jedinou branku utkání vstřelil v samém závěru Nathan Aké.

V naprosto rozdílné situaci se nachází Kompanyho Burnley. To už totiž vypadlo z obou domácích pohárů, v FA Cupu shodou okolností na začátku roku právě proti Tottenhamu. A žádná sláva to není ani v ligové soutěži.

Clarets totiž po 21 kolech patří předposlední místo a v sestupových vodách jsou až po uši. Na záchranu ztrácejí už sedm bodů, při současné formě šestnáctého Lutonu to navíc vypadá, že se propast mezi dvěma nováčky bude ještě prohlubovat.

Burnley je ale, jako jeden z mála týmů anglické Premier League, poměrně aktivní na přestupovém trhu, fanoušci čekají hodně zejména od útočníka Davida Datra Fofany, který přišel na půlroční hostování z londýnské Chelsea.

Situace je příznivější pro Manchester City i co se týče současných absencí. Domácímu týmu se totiž konečně plně uzdravil belgický špílmachr Kevin De Bruyne, do sestavy by se měl vrátit také stoper Manuel Akanji a po několikatýdenní absenci by už měl být k dispozici také nejlepší střelec sezóny Erling Haaland.

Hosté naopak nemohou počítat s Nathanem Redmondem a Lucou Koleoshem, mimo hru jsou také Jordan Beyer a Charlie Taylor.

Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson; Walker, Dias, Ake, Gvardiol; Rodri, Kovacic; Bernardo, Foden, Doku; Alvarez

Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Trafford; Vitinho, O'Shea, Ekdal, Al-Dakhil; Gudmundsson, Cullen, Brownhill, Odobert; Amdouni, Foster

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.12 - 10.40 - 24.00

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Chelsea FC

středa 21:15

Ve středu večer bude na programu šlágr anglické Premier League mezi dosavadním lídrem tabulky Liverpoolem a londýnskou Chelsea. Na Anfieldu se střetnou dva týmy, které čeká za necelý měsíc vzájemný zápas ve finále ligového poháru o první letošní trofej ve Wembley. V posledním utkání Reds s Blues padly dvě branky a zápas skončil remízou 1:1.

Fanouškům Liverpoolu zhořkl minulý týden začátek kalendářního roku. Dnes již legendární trenér Jürgen Klopp totiž všechny překvapil prohlášením, že letos v létě, po konci sezóny 2023/2024, klub opustí. Německý stratég jako hlavní důvod uvedl, že mu chybí energie na další pokračování, a na následné tiskové konferenci upřesnil, že už nikdy nebude trénovat jiný anglický tým než The Reds.

V neděli mu dali jeho svěřenci jasně najevo, že udělají vše pro to, aby jeho poslední sezóna byla co nejúspěšnější. Po postupu do finále ligového poháru přes Fulham totiž Liverpool postoupil i do další fáze FA Cupu, když v utkání proti druholigovému Norwichi jasně dominoval a zaslouženě zvítězil vysoko 5:2.

V sestavě se objevili mladíci jako James McConnell, Conor Bradley či Jarell Quansah a svým výkonem si řekli o další šanci. Sám trenér Klopp vyzdvihl zejména pravého obránce ze Severního Irska, Bradley kromě obranných povinností přidal i ofensivní nadstavbu v podobě dvou asistencí. Při mnoha absencích klíčových hráčů v kombinaci s bojem na všech čtyřech frontách je velmi důležitá šířka kádru, a hráči z akademie tak ještě do konce sezóny určitě dostanou další příležitosti.

Liverpool se po 21 odehraných kolech nachází na prvním místě ligové tabulky, na záda mu ale dýchá hned několik konkurentů. Pozor si Kloppovi svěřenci musejí dát zejména na Manchester City, který na Reds ztrácí pět bodů, stále má ovšem ještě jeden zápas k dobru.

Naopak Chelsea se nachází v úplně rozdílném rozpoložení. Euforii po příchodu trenéra Mauricia Pochettina vystřídalo zklamání po tvrdém střetu s realitou, Blues se totiž dlouho trápili a propadli se až do druhé poloviny ligové tabulky.

Od začátku kalendářního roku se však svěřencům argentinského trenéra pomalu začíná dařit. Z posledních sedmi soutěžních duelů prohráli jediný, postoupli přes druholigový Middlesbrough do finále ligového poháru a připsali si tři body do ligové tabulky po výhře 1:0 nad Fulhamem.

Minulý týden každopádně sehráli nepříliš atraktivní utkání s Aston Villou v šestnáctifinále FA Cupu, které skončilo bezbrankovou remízou. Za konečný výsledek mohou být Blues ještě docela rádi, v brance totiž zazářil brankář Petrović. A nebýt několika jeho důležitých zákroků, Chelsea by jistě z nejstarší fotbalové klubové soutěže na světě vypadla. Takhle má ale ještě šanci napravit svůj výkon v odvetném mači.

Do středečního utkání zasáhne i právě probíhající Africký pohár národů a také Asijský pohár. Domácím bude scházet japonský záložník Endo, kvůli zranění pak nebude k dispozici ani Matip či Tsimikas. Poraněné stehno pak do zápasu nepustí klíčového křídelníka Mohameda Salaha.

Kvůli reprezentačním povinnostem bude trenéru Pochettinovi chybět útočník Jackson, jehož Senegal sice ze závěrečného turnaje vypadl, mladý útočník ve středu však ještě k dispozici nebude. Stejně tak zranění Colwill, Cucurella, Fofana, James, Lavia či brankář Sánchez.

Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Allison - Alexander-Arnold, Konaté, van Dijk, Gomez - Szoboszlai, Mac Allister, Jones - Díaz, Jota, Núňez.

Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Petrovic - Disasi, Silva, Badiashile, Chilwell - Caicedo, Fernández - Madueke, Gallagher, Sterling - Palmer.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.66 - 4.45 - 4.97

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Nottingham Forest - Arsenal FC

úterý 20:30

Program 22. kola anglické Premier League otevře v úterý večer zápas mezi Nottinghamem Forestem a Arsenalem. Domácí letos ještě v základní hrací době nevyhráli, naopak hosté by chtěli navázat na poslední vysokou výhru s Crystal Palace.

Kouč Nuno Espírito Santo, který se do anglické Premier League vrátil po angažmá v saúdské Pro League, zažívá náročné období. Po svém příchodu dovedl Nottingham ke dvou výhrám na konci loňského kalendářního roku proti silnému Newcastlu a Manchesteru United, od přelomu roku to ale s Forest nevypadá moc dobře.

V lize podlehli trápícímu se Brentfordu, žádná sláva to není ani v FA Cupu. S třetiligovým Blackpoolem nejprve remizovali a v odvetném utkání svěřenci portugalského stratéga vyhráli až po prodloužení. V pátek pak jejich střetnutí s druholigovým Bristolem skončilo bezbrankovou remízou a o postupujícím se rozhodne až v opakovaném duelu.

Díky povedenému závěru roku 2023 si Forest vytvořili několikabodová náskok na sestupové příčky, do konce sezóny ale zbývá ještě téměř polovina ligových zápasů, a tak bude boj o záchranu v anglické nejvyšší soutěži ještě více než zajímavý.

Artetův Arsenal se naopak nachází na druhém konci tabulky, po 21 odehraných zápasech patří londýnskému celku třetí příčka, postoupili také do jarní vyřazovací fáze Ligy mistrů, a tak to vypadá, že i letošní sezóna bude pro Gunners úspěšná.

Arsenal dvakrát překvapivě zaváhal na konci minulého roku, kdy ve dvou po sobě jdoucích londýnských derby prohrál s West Hamem a následně i s Fulhamem. Minulý víkend si ale spravili chuť dominantní výhrou 5:0 nad jiným londýnským celkem, a to Crystal Palace.

Co se absencí týče, tak do úterního střetnutí se výrazně podepíše právě probíhající Africký pohár národů a Asijský pohár. Domácímu výběru budou chybět dva reprezentanti Nigérie, a to Ola Aina a Taiwo Awoniyi, dva Senegalci, Cheik Kouyaté a Moussa Niakhaté, a také tři hráči z Pobřeží Slonoviny, tedy Willy Boly, Ibrahima Sangaré a reprezentační kapitán Serge Aurier.

Hostům bude chybět japonský obránce Takehiro Tomijasu, k dispozici nebude ani Mohamed Elneny, Thomas Partey, Julian Timber a Fábio Vieira. Fanoušci Arsenalu doufají, že zdravotní trable Declana Rice nebudou vážné.

Nottingham Forest - pravděpodobná sestava:
Turner; Montiel, Omobamidele, Murillo, Toffolo; Mangala, Yates; Gibbs-White, Danilo, Hudson-Odoi; Wood

Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Raya; White, Saliba, Gabriel, Zinchenko; Odegaard, Rice, Havertz; Saka, Jesus, Martinelli

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 9.22 - 5.17 - 1.37

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Luton Town - Brighton & Hove Albion

úterý 20:45

V úterý večer se v rámci 22. kola anglické nejvyšší soutěže střetne domácí Luton s Brightonem. Nováčci z Lutonu letos neprohráli, to stejné platí i pro jejich protějšký z jižního pobřeží.

Svěřenci Roba Edwardse v posledních týdnech vyřadili v rámci FA Cupu nejprve třetiligový Bolton Wanderers, v sobotu si pak poradili ve stejné soutěži i s konkurentem v záchranářských bojích, a to s liverpoolským Evertonem. Úsměv na tváři jim přinesl i bod získaný na půdě Burnley v doposud jediném letošním ligovém zápase, který Hatters přiblížil k možnému udržení se v Premier League.

V dobrém rozpoložení se nachází také Seagulls. V nejstarší fotbalové klubové soutěži na světě vyřadili jak Stoke City, tak Sheffield United a postoupili do osmifinále, v ligové soutěži odehráli letos dvě bezbrankové utkání, a to s West Hamem a Wolverhamptonem.

Po 21 ligových kolech jim patří průběžná sedmá příčka, a tak útok na další postup do pohárové Evropy je jasným cílem; svěřenci Roberta De Zerbiho musí ale vylepšit své výkony na hřištích soupeřů. Venku totiž v lize vyhráli jediné z posledních osmi zápasů.

V úterý jim navíc bude chybět hned několik klíčových hráčů, k dispozici nebude například Adingra, Fati, Mitoma či March.

Luton Town - pravděpodobná sestava:
Kaminski; Mengi, Osho, Bell; Ogbene, Barkley, Lokonga, Doughty; Townsend, Adebayo, Morris

Brighton - pravděpodobná sestava:
Steele; Webster, Dunk, Igor; Hinshelwood, Gross, Gilmour, Estupinan; Buonanotte, Welbeck, Pedro

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.24 - 4.07 - 1.83

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Fulham FC - Everton FC

úterý 20:45

V úterý večer je na programu 22. kolo anglické Premier League, ve 20:45 začne zápas mezi Fulhamem a Evertonem. Londýnský celek vypadl minulý týden z obou anglických pohárů, a tak by si rád napravil chuť v ligové soutěži, v neděli prohrál v rámci FA Cupu také liverpoolský Everton.

Svěřenci Marca Silvy mají za sebou náročné týdny, dvojzápas v semifinále ligového poháru proti Fulhamu skončil neúspěchem, stejně tak jejich sobotní střetnutí s Newcasltem v FA Cupu. Mezitím nestačili ani na Chelsea v ligovém střetnutí a v ligové tabulce se propadli na třináctou příčku.

Po úspěšném začátku sezóny zažívají Cottagers turbulentní období, z posledních pěti ligových zápasů prohráli čtyři a současnému rozpoložení nepřispívá ani absence tří důležitých hráčů, kteří odletěli reprezentovat své země na Africkém poháru národů. Kromě tria Ballo-Touré, Bassey a Iwobi navíc trenéru Silvovi dlouhodobě schází i zraněný Adama Traoré.

Reprezentační turnaj v Africe ovlivnil i tým Seana Dyche, k dispozici totiž anglickému trenérovi není klíčový senegalský záložník Idrissa Gueye, kterého v pondělí čeká osmifinálový duel proti národnímu týmu Pobřeží slonoviny. Kvůli zranění chybí také dvojice Dele Alli, Abdoulaye Doucouré.

Evertonu budou chybět ve velmi důležité části sezóny a je otázkou, jak moc jejich absence ovlivní záchranářské boje. Evertonu totiž patří po 21 odehraných zápasech až sedmnáctá příčka, kvůli porušení pravidel finanční Fair Play již liverpoolský celek přišel o 10 bodů a další odečet mu ještě hrozí. V boji o udržení se v nejvyšší soutěži je tak každý zápas velmi důležitý.

Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Leno; Castagne, Adarabioyo, Ream, Robinson; Palhinha, Cairney; Decordova-Reid, Pereira, Willian; Jimenez

Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford; Patterson, Tarkowski, Branthwaite, Mykolenko; Harrison, Onana, Garner, McNeil; Calvert-Lewin, Beto

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.25 - 3.26 - 3.61

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Sheffield United

úterý 21:00

V úterý večer nastoupí poslední Sheffield na půdě Crystal Palace. I přes drtivou porážku s Arsenalem se domácím daří o dost lépe než jejich protivníkovi, ten se v tabulce nachází na posledním místě poté, co se mu v pěti ligových utkání v řadě nepodařilo vyhrát. Ani jeden z nadcházejících soupeřů navíc nepostoupil do osmifinále FA Cupu.

Hráči Eagles byli vyřazeni z nejstaršího anglického turnaje Evertonem. V prvním zápase sice Liverpoolští obdrželi červenou kartu, i přesto byl zápas ukončen bez vstřeleného gólu. Opakovaný zápas Dycheho svěřenci zvládli o něco lépe díky tomu, že se Gomes tři minuty před přestávkou postaral o jediný gól zápasu, kterým poslal svůj tým do dalšího kola.

Blades se sice dostali až mezi nejlepších dvaatřicet týmu, tam však nezvládli souboj s Brightonem. Nejprve červenobílí prohrávali 0:2, načež ještě před odchodem do kabin vyrovnali Hamer s Osulou. Druhý poločas nezvládli ani z poloviny tak dobře, po Joaem Pedrem proměněné penaltě ze začátku druhého poločasu se tentýž hráč činil znovu. Poslední hřebík do rakve zatloukl v sedmé minutě nastavení Welbeck a se svým týmem zvítězil 2:5.

V minulém utkání Premier League hráči Sheffieldu bojovali proti West Hamu. Oba týmy skórovaly již v prvním poločase, kdy hosty poslal z dorážky do vedení Cornet, na druhé straně ještě před odchodem do kabin srovnával Brereton Diaz. Po přestávce se Hammers opět dostali do vedení zásluhou penalty Ward-Prowse. Aby těch ran pro Blades nebylo málo, v nastavení uviděl červenou kartu Brewster.

Přesto utkání dostalo nečekané rozuzlení, když Kladiváři kvůli Coufalově hrubosti také nedohráli v plném počtu. Na úplném konci zápasu se domácí dostali k penaltovému kopu, z něhož McBurnie stanovil konečný výsledek zápasu 2:2.

Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Henderson - Clyne, Andersen, Marc Guéhi, Mitchell - Richards, Lerma - Ayew, Eze, Schlupp - Mateta

Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Foderingham - Bogle, Ahmedhondžić, Robinson, Trusty - Hamer, Souza, Brooks - McAtee, McBurnie, Brereton

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.61 - 4.00 - 6.14

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Aston Villa - Newcastle United

úterý 21:15

Úterní večer nabídne v rámci 22. kola Premier League atraktivní podívanou. Nastoupí proti sobě o druhé místo bojující Aston Villa a trápící se Newcastle. Na úvodní vzájemný zápas však Lions nevzpomínají zrovna nejlépe, Strakám mají rozhodně co vracet.

Ty je totiž v samotném prvním zápase sezóny převálcovaly, když hned v šesté minutě udeřil Tonali. Villans sice zareagovali už po pěti minutách vyrovnávacím gólem Diabyho, nerozhodný stav utkání ale netrval dlouho, o dalších pět minut později totiž znovu vedli Magpies zásluhou Isaka. Ve druhé části zápasu nastříleli jeho spoluhráči rovnou tři branky, zatímco Pope za sebe nenechal projít jedinou střelu a utkání tak skončilo 5:1.

Nyní se ale situace otočila. V polovině ledna Howeho svěřenci prohráli už páté ligové utkání v řadě, tentokrát byli poraženi Manchesterem City. Přestože inkasovali první gól, odcházeli do šaten v dobrém rozmaru, když díky střelám Isaka a Gordona vedli 2:1. Pak však Pep Guardiola vytáhl své eso z rukávu. V devětašedesáté minutě poslal do hry Kevina De Bruyneho, jenž, ačkoliv byl několik měsíců zraněn, srovnal po pěti minutách na hřišti skóre. Vyplatilo se i další střídání španělského manažera. Do hry přišel mladý záložník Bobb, který ve druhé minutě nastavení zajistil Citizens vítězství.

Ačkoliv se Magpies v lize moc nedaří, z FA Cupu se je ještě nikomu vyřadit nepodařilo. Minulý týden se o to pokoušel Fulham, snahu mu ale překazil slovenský brankář Dúbravka, jenž pokryl všechny střely londýnského klubu. Naopak jeho krajan Rodák kapituloval hned dvakrát. O první gól se postaral Longstaff, druhý vstřelil na začátku druhého poločasu Burn.

Emeryho tým ještě nemá postup ve stejném turnaji jistý, utkání s Londýnskou Chelsea dospělo do opakování. Gól, který mohl Aston Ville přinést vítězství, byl po přezkoumání VAR odvolán. Zápas skončil bez vstřelené branky, tudíž se týmy znovu potkají 7. února ve Villa Parku.

Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martínez - Konsa, Carlos, Lenglet, Moreno - Bailey, Kamara, Luiz, McGinn - Tielemans - Watkins

Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Trippier, Schär, Botman, Burn - Miley, Guimaraes, Longstaff - Almirón, Isak, Gordon

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.87 - 4.10 - 4.01

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Liverpool FC
21
14
6
1
47 : 18
48
2
Manchester City
20
13
4
3
48 : 23
43
3
Arsenal FC
21
13
4
4
42 : 20
43
4
Aston Villa
21
13
4
4
43 : 27
43
5
Tottenham Hotspur
21
12
4
5
44 : 31
40
6
West Ham United
21
10
5
6
35 : 32
35
7
Brighton & Hove Albion
21
8
8
5
38 : 33
32
8
Manchester United
21
10
2
9
24 : 29
32
9
Chelsea FC
21
9
4
8
35 : 31
31
10
Newcastle United
21
9
2
10
41 : 32
29
11
Wolverhampton Wanderers
21
8
5
8
30 : 31
29
12
AFC Bournemouth
20
7
4
9
28 : 39
25
13
Fulham FC
21
7
3
11
28 : 36
24
14
Brentford FC
20
6
4
10
29 : 33
22
15
Crystal Palace
21
5
6
10
22 : 34
21
16
Nottingham Forest
21
5
5
11
26 : 38
20
17
Everton FC
21
8
3
10
24 : 28
17
18
Luton Town
20
4
4
12
24 : 38
16
19
Burnley FC
21
3
3
15
21 : 42
12
20
Sheffield United
21
2
4
15
17 : 51
10

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (790)

Přidat komentář
VTID94

EXCLUSIVE: Morgan Rogers to Aston Villa, here we go! Verbal agreement in place with Middlesbrough for talented English winger.

After final proposal, Boro accepted and player now leaving training ground to travel.

Medical tests booked next 24h, signing imminent for #AVFC.

Reagovat
Čenda

Emile

Reagovat
ashburtongrove

Proti Palace mi prisel super, tak snad navaze a trosku svoji formou zvysi zdravou konkurenci

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Minister

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Golasso

Hlavně, aby zůstal zdravej …

Reagovat
eder

To je nemilé.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

LUTON ON FIRE!

Reagovat
fenixLFC

steele vo forme

Reagovat
Nikikrew

Aky vykon, taka debata na EF

Reagovat
Miguel19

Rudá a penalta

Reagovat
pingla

tak vyhoď toho Lokongu snad ne? co to je za zákrok

Reagovat
masly008

To je ale slabota.

Reagovat
Mastný Chobot

Zasa ta klasicka pesnicka tejto sezony. Forestu staci postavit sa pred sestnastku a my sme beznadejni. V brane maju Ospinu pre chudobnych a my nanho poriadne nevystrelime za cely polcas. Este tomu chyba nejaky brejk Gibbs-Whitea a Wooda a je hotovo.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

To už bylo venku nebo co, že nenechal kopat roh?

Reagovat
Miguel19

Konec poločasu.

Reagovat
Kiss Me Polka!

uz dosel cas, nemusi to nechat rozehrat

Reagovat
Ragnar Lothbrok

To je nějaká novinka nebo co? Se to vždycky nechávalo

Reagovat
Acquanni

Může to ukončit, častěji to asi ještě nechají, ale stejně bychom to beztak zrovna rozehráli na krátko a dozadu

Reagovat
Kiss Me Polka!

novinka ne, ale prijde mi ze je to stale castejsi v poslednich tak cca 5 letech

Reagovat
j_mrazik

Viděl, že tam jde Rice, tak to radši písknul, protože věděl, že by to byla zase standartka o hovně.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Pravda

Reagovat
Acquanni

nechápu, proč to kope Rice, kór když je jeden z mála co má šanci tam něco udělat hlavou z rohu

Reagovat
Miguel19

Mně ta hra s invertovaným Zinchenkem přijde poslední zápas Arsenalu jako sračka. Na konci už to vypadalo, že ho dal Arteta už více na lajnu...

Reagovat
Mastný Chobot

Dnes je, lebo Martinelli je nonstop na lajne, odkial vymysli hovno a ani sa nedostane do zakoncenia

Reagovat
j_mrazik

Jinak by nedostal míč, jak je zápas dlouhej. Přes střed tam nikdo míč nedostal, pořád to otáčí přes Gabriela. Zinchenko to tam nedá, maximálně se tam napravo točí Odegaard se Sakou dokola, až jim to seberou. Jsem zvědavej, co vymyslí do druhého poločasu. Smrdí to zase jednou střelou a prohrou 1:0.

Reagovat
Kiss Me Polka!

zinch tam prave nekolikrat velmi dobre prostrcil mic stredem (treba to jak vysunul emila), kdyz je ta moznost, tak to udela. ale tech prilezitosti neni tolik, kdyz stoji na hraci forestu na vapne

Reagovat
Higi

40 minut se snažíme obléhat vápno a pak to stejně skončí tak že posledních 5 minut zinchenko už jenom centruje z beka... Jak kdybychom nevěděli co už vlastně máme dělat

Reagovat
Acquanni

Tak ono to že se stahuje pomáhá ovládat střed hřiště ale to je dneska k ničemu, když střed zálohy Nottinghamu hrajou dva útočníci

Reagovat
Acquanni

Že se stahuje doprostřed*

Reagovat
Higi

Jako přes kopírák poslední zápasy... Házená kolem vápna, vlastně ani tam pořádně ne, protože se máme problém dostat vůbec k tomu vápnu alespoň... Tohle je hrozně málo, tam fakt chybí strašně moment překvapení, cokoliv prostě...

Reagovat
j_mrazik

Odegaard má zakázáno střílet? Máš to na vápně, můžeš vystřelit a on to pořád dloube na delší. ESR zatím lepší než Havertz. Největší brzda zatím Zinchenko, futsalově si stoupne na míč a čumí, Odegaard xkrát taky. ESR s tím míčem aspoň někam běží a ostatní můžou rotovat a vytvářet prostor. Ze stoje toho moc nevymyslíš. Nottingham se moc nezapotil.

Reagovat
j_mrazik

Jinak tohle by byl přesně zápas pro Girouda.

Reagovat
Acquanni

Za mě by bylo dneska lepší nechat na levé lajně Jesuse a na hrot Havertze.. Martinelli je bohužel proti takovému autobusu prakticky neškodný a ve vápně není nikdo ani na centr

Reagovat
Golasso

Nechápu, proč to nezkusíme.

Reagovat
Golasso

I když ono by stačilo dát Havertze za Jesuse, Martinelli by pak mohl víc centrovat.

Reagovat
Acquanni

Jesus je jediný z útočných hráčů, který hraje slušně a na malém prostoru je rozhodně lepší než Martinelli. Ale pravda, že i takhle by to bylo lepší. Nottingham prostě vi, že musíme hrát výhradně po zemi a když už se zkouší vzduchem, sbírají to jak nic

Reagovat
Ragnar Lothbrok

To nebylo nic

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Ještě zase skoro závar z vymyšlený standartky.

Reagovat
mistr129

Jesus

Reagovat
Golasso

Jesus, Jesus ...

Reagovat
Ragnar Lothbrok

To je vemeno ten Jesus fakt, taková krásná akce

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
VTID94

Castle

Reagovat
Spikous

Inak strašne ma štve Cash ...ten chlap zabudol hrať futbal...každý center nepresný ...vôbec sa nesťahuje ...ja to nechápem čo sa s ním deje

Reagovat
Golasso

Jesus ten překvapil nejen Turnera

Reagovat
mistr129

Jesus

Reagovat
fenixLFC

turner

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Když hrála posledně proti vám obrana Třešní jako kdyby měli všichni tak dvě promile, tak jste tu takhle neřvali

Reagovat
bbbauch

Reagovat
fenixLFC

wtf

Reagovat
Miguel19

Ten Turner je fakt hovno

Reagovat
Hachim Mastour

gool

Reagovat
LaVolpe

Turner

Reagovat
dantetomas

Turner prebral stafetu po Wardovi

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Tina Turner

Reagovat
Mastný Chobot

Jesus Ospina

Reagovat
Kiss Me Polka!

matt

Reagovat
martin.b

To je ten Vlachodimos horší než Turner, to snad ani nejde ne ?

Reagovat
Kiss Me Polka!

pritom ve fife mival slusne staty

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
fenixLFC

turner, grbic, steele, ti musia mat spolocny chat a dat si sazku o najhorsi vykon dna

Reagovat
Golasso

Sakaaa

Reagovat
Mastný Chobot

Uff Saka perfektna pravacka. Jesus a Ode super

Reagovat
Kiss Me Polka!

perfektni prace od vsech tri, ode, jesus,saka

Reagovat
Čenda

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Co tam cpe zas Norbita

Reagovat
Kiss Me Polka!

ty rohy dnes... ted jsem si regulerne myslel, ze ten druhy roh a protiutok je jen opakovacka toho predchoziho

Reagovat
mistr129

Reagovat
Golasso

Reagovat
Miguel19

Pěkně si se Salibou vytřel prdel.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

To spíš Saliba prostě jenom posral ne

Reagovat
mistr129

Reagovat
xjert02

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Nketiah přijde a už okamžitě nepřidržíme vepředu balon

Reagovat
Golasso

Jako fakt nevím, proč ho tam cpe v takový moment.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Ještě když v tu chvíli měl Jesusův výkon vzestupnou tendenci.

Reagovat
masly008

že mě nepřekvapuje že to šlo zase přes Zinche

Reagovat
Kiss Me Polka!

slo to pres salibu asi tak z 99 %

Reagovat
masly008

to jo,ale třeba souboj podstoupit Zinch mohl.

Reagovat
Gunner14

Z takového zápasu udělat bramboračku na závěr

Reagovat
mistr129

Reagovat
Miguel19

Ten Yates je hroznej zoufalec

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Ten Avoný taky dává góly jenom nám ne

Reagovat
Acquanni

Náhodou, když jsem viděl někdy během zápasu, že za posledních 16 zápasů má 10 gólů, tak jsem si říkal, jak je skvělý, že i Nottingham má lepšího střelce než my

Reagovat
Whitemedia

Si každý přeje do týmu Zerbiho a přitom je to jen průměrný koště.

Reagovat
fenixLFC

prumerny koste nie ale k nam ho presne kvoli podobnym vybuchom a absencii pragmatizmu nechcem.

Reagovat
Kowe

Reagovat
Nikikrew

Jasne

Reagovat
Ragnar Lothbrok

To jste to vymysleli teda, proč to normálně nezkusili na bránu

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Pískej konec demente plešatej ne

Reagovat
Kiss Me Polka!

trossard na pana dneska, skoda, ze takto nehraje i kdyz je v zakladu

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Gunner14

Co se tam Zinchenko čertí

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Co se ještě vzteká kokot no

Reagovat
Rohlíček

Murillo bez karty

Reagovat
Swarley

Moreno

Reagovat
Mastný Chobot

Podklzol pri zachrane lopty, so stastim, ze si vaznejsie neublizil a ma za to vysmech od teba?

Reagovat
Swarley

Vsak tak debilne si to tam uklidit a jeste se zrakvit, co mu mam na to rict

Reagovat
Miguel19

Emeryball šel po výhrách nad Arsenalem a City nějak do prdele...

Reagovat
fenixLFC

to je celkom dojmologia, nie? ja by som si radsej pockal na nejaku presnu tabulku....

Reagovat
Muffi

S dneškem 2-2-2, prohra ještě na MU

Reagovat
Svatej

Reagovat
mr.Silver

Zaniolo utra tragický výkon

Reagovat
Mastný Chobot

Este mal dostat redku na kompletku

Reagovat
Miguel19

To bude hrozná demolice od Kloppa dnes.

Reálně bych klidně nasadil Jacksona, i kdyby dorazil 5 minut před výkopem.

Reagovat
JessePinkman

demolice, která skončí remízou...

Reagovat
oli9

Očekávám klasicky zápas s váma 1:0, 0:0, 0:1

Reagovat
Svandik68

0:0 jak nic. Jestli nám nějaký soupeř nevoní, tak je to Chelsea.

Reagovat
Benzema

Ak by sa nám podarilo dať rýchly gól, tak by sme to mohli zlomiť a takú trojku im dať, ale nakoniec to skončí tak, že bude remíza

Reagovat
EZ

nku^2 je uz k dispo?

Reagovat
Miguel19

Bude asi na lávce

Reagovat
Busby babes

Manchester United will offer Marcus Rashford counselling if he reaches out for help.

United are taking the situation very seriously and are committed to supporting Rashford physically and mentally through another dark period.

Klub roky nefunguje a na Rashforda bylo nekdy od 19 nalozeno aby klub tahnul a kdyz se nedarilo, tak ho pulka fanbase vyhazuje... kupodivu si to vybira svoji dan. nekteri nasi fans by se mohli zamyslet...

Reagovat
owny✨

Důvody jsou irelevantní. Zkrátka to nefunguje, týpek na to dlouhodobě nemá mentálně ani fotbalově a klub by ho měl už poslat dál a ne mu hledat psychologa.

Reagovat
Grahf

dopadne jak sancho

Reagovat
Hachim Mastour

Zaujimavé, že Saka, Haaland aj Mbappe to v 19 zvládli

Reagovat
Busby babes

Rashford to taky v 19 zvladal. Saka, Haaland ani Mbappe nehrali v klubu typu United btw.

Reagovat
John Obi Mikel

To si myslíš, že Arsenal a United je tak markantní rozdíl?

Reagovat
Busby babes

z pohledu treba medialniho tlaku a tak? rozhodne.

Reagovat
Svatej

Z druhý strany mam z vnějšku dojem, ze Rashford byl tak nejak odstartu celkem nedotknutelnej a chodilo se okolo nej casto po špičkách az v posledních 2 letech to začalo v mých očích drtit

Reagovat
Busby babes

takovej pocit nemam. Nevim v jakem smyslu se okolo nej chodilo po spickach?

Reagovat
Gunner14

Reagovat
EZ

Co to ma akoze znamenat?

Reagovat
Miguel19

MU > Arsenal > PSG > Monaco

Reagovat
Busby babes

ja nevim, vazne je tohle kontroverzni tvrzeni?

Reagovat
Herbmeister

Je to jen chyba klubu. Kdo na něj hodil tu váhu ať táhne klub, kdo mu královsky platí.. on je prezentován jako hlavní hvězda, tak se od něj očekávají výkony hlavní hvězdy jednoho z největších klubů na světě. Haaland, Mbappe, Saka, předtím Messi, Ronaldo a další. Světoví hráči ten tlak zvládají a táhnou své kluby od mladého věku. To, že on na to nemá psychicky není chyba fanoušků, ale klubu, že svého hráče dostatečně nezná a staví ho do pozice, která mu není komfortní.

Reagovat
Busby babes

well, rekl bych, ze si muj point nepochopil. Je na nej obri tlak roky i od fanousku a medii. a byl i predtim nez dostal velky plat.

Reagovat
Herbmeister

Tak ten tlak je největší u největších klubů. Letos dostává sadu každý, protože je sezóna na prd. A ti, co to mají táhnout, zákonitě dostávají největší.

Reagovat
Busby babes

jen proste ten kontext. Roky se klub ridi na hovno, skladba tymu vetsinou moc nefunguje av takovem prostredi nejak excelovat je strasne tezky, presto se to ocekava, ze bude sazet golu jak nejlepsi utocnici pod SAFem. Presto uz je 12. nejlepsi strelec v historii klubu, napriklad... na to, v jakych tymehc hral to je proste dost dobry. Ale cast nasich fans ho obpul roku chce prodat.

Pritom kdykoliv se objevi spekulace, ze by mohl jit, tak se kolem nej zacnou zajimat nejvetsi kluby...

Reagovat
Herbmeister

Reagovat
Salfovic

Presto uz je 12. nejlepsi strelec v historii klubu

Reagovat
Busby babes

prijde ti to malo nebo se divis ze je tak vysoko?

Reagovat
Salfovic

Vysoko, když mu je 26 a měl dvě mizerné sezony, včetně letošní.

Reagovat
Busby babes

no Ronaldo to u nas naposledy taky moc neustal btw.

A klidne muze byt, ze Rash nikdy nebude tak dobrej jako Ronaldo (nebude), a tak je ok ho vlastne pri kazde chybe nebo tak zadupavat do zeme? divny. Viz ty reakce, kdy lidi zcela vazne pisou, ze je to problemovej hrac a jako priklad davaj oslavu narozenin a to, ze loni jednou prisel pozde.

Reagovat
Herbmeister

Každá fanouškovská základna má část fanoušků, co bude nadávat a být hnusná. Když ji máš jednu z největších na světě, tak těchhle lidí bude spousta. A tihle jsou na sociálních sítích nejhlasitější. S tím se ten hráč bohužel musí vyrovnat. Stačilo by jim k tomu nedávat zbytečně důvody, jako jít den před tréninkem do nočního klubu, kde si ho může každý vyfotit. Nebo tohle dělat, ale zavřít jim hubu výkony na hřišti. Bohužel, to se nedaří.

Ronaldo nezvládal stav klubu jako takového, ne jen fanoušky. Protože to je egoistický člověk, co chce být nejlepší. Když máš klub v rozkladu, tak to tenhle typ hráče nezvládne a chce pryč

Reagovat
Kinky7

To není jen o klubu. rashford je obrovská mediální persona v celé Anglii kvůli charitě. On a Vinny ( v menší míře i hráči jako byl Máta) v podstate zasponzorovali obrovské množství jídelen pro chudé, školní jídelny ubytovny pro bezdomovce apod v oblasti greater Manchester. Zvláště Rashford je v tomhle naprosto neuvěřitelná persona. To že ten mediální tlak plus tlak sportovní ho mele je dost pochopitelný a je spíše s podivem že vedení utd přikročilo k nějaké veřejné podpoře až teď

Reagovat
Busby babes

ano, ma to i tuhle polohu. Dela i hodne mimofotbalovych aktivit. coz je u nej pozitivni a melo by mu to spis pridavat body k dobru.

No, nam to prijde pochopitelne, jini se tomu vysmejou.

Reagovat
Nieuwendyk

Má za to MBE

Reagovat
EZ

to je podla mna velka mentalna atletika, spravit v tejto situacii obat z Rashforda.

United su samozrejme committed to supporting, lebo dalsi blow by ich mohol polozit na kolena. To ale neznamena, ze rashfordove spravanie je ospravedlnitelne, alebo by mali mat fans prejavit nejaku lutost nad nim.

Reagovat
Busby babes

ja v zasade jen pisu, ze by se cast fans nemusela chovat jak kokoti.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
VTID94

EXCLUSIVE: Aston Villa agree deal to sign Lino Sousa from Arsenal on permanent move, here we go!

Agreement in place for 2005 born fullback who’s set to complete medical in the next hours.

Rangers, Galatasaray and Juve were keen but Sousa set to join #AVFC.

Reagovat
kissak

Na to že je poslední den přestupáku, až nějak velký klid se zde rozlévá.

Je vidět, že strašák FFP funguje dobře.

Reagovat
Nikikrew

kokos nato som ani nepomyslel

Reagovat
Busby babes

vsak je to celej leden mrtvy, prave kvuli tomu novemu PSR

Reagovat
Svatej

Kendry Paez, kteryho jsme koupili pred rokem, bude mit patrně asi ten největší hype od příchodu Hazarda, jakmile u nas za rok nastoupí na první trénink

Když vynechám, ze v 16 už hrál za áčko Ekvadorskyho narodaku, tak právě vyhrál i cenu nejlepšího of. zaloznika ligy, nejlepšího mladého hráče a dostal se i do ligový sestavy roku, furt v 16 Ocekavani budou brutální a nesnesitelný, citim to i na sobě, byť to dusim

Reagovat
Miguel19

Tak musí doufat, že se prodá Gallagher, jinak si nekopne...

Reagovat
jk

Už mohl bejt prodaný kdyby se Boehly necukal.

Reagovat
VTID94

Aston Villa have completed deal to sign Joe Gauci from Adelaide United on €1.5m fee plus add-ons.

Contract until June 2028, medical already done.

Gauci and Lino Sousa are the final signings for Villa. Morgan Rogers set to sign the contract today.

Reagovat
VTID94

Tak nakúpili sme mladých. Stoho polovica bude do konca sezony aj tak hosťovať preč. Na Rogersa sa teším môže len prekvapiť. No name brankár na lavičku tiež celkom ujde

Reagovat
Miguel19

Petrovic, Disasi, Silva, Badiashile, Chilwell, Enzo, Caicedo, Gallagher, Madueke, Palmer, Sterling.

Reagovat
kulych

Ange ma pro trenera naprosto jednoduchou ale zásadní vlastnost - umí vždycky složit nejlepší možnou sestavu z toho co má k dispozici.

Reagovat
O.Giroud

ved hra Skipp a sedí Hojbjerg

Reagovat
kulych

Což v případě domácího zapasu je dobře (a to skippa moc nemusím)

Reagovat
Thelvin

Co tam teď řešili s tim offsidem Úplně jasnej, čárovej ho mávnul, a stejně to trvá tak dlouho vyhodnotit?

Reagovat
Thelvin

Ty kokos zrovna od Maupaye

Reagovat
jk

Mrtka. A to tam ještě Bentancura sundal dvěma rukama na půlce aby se nedostal k balónu, nechápu.

Reagovat
Thelvin

Je to jeden z největších zmrdů v PL, mě u něj nepřekvapí vůbec nic

Reagovat
jk

Maupay dostane co proto. Ale že je rozhodčí nechá hrát tu jejich strkanou, to mě trošku sere.

Reagovat
Gareth Bale 11

Zatim je ten zapas diky rozhodcimu uplna sracka.

Reagovat
Thelvin

Vymklo se mu to z rukou Teď co jim dovolil, pět minut se nehrálo kvůli jejich zdržování a simulování (a to měli hrát ÚTOČNOU standartku, strašný)

Reagovat
jk

Reagovat
O.Giroud

Udogie zatial ide

Reagovat
oli9

Robo i Trnet střídačka

Reagovat
avicii

U Roba som to čakal, u Trenta až tak nie

Reagovat
O.Giroud

Gomez hrá dobre takže s Robbom sa asi pôjde opatrne, TAA prekvapil no

Reagovat
Bandita_Harry

Bradley a Gomez majú formu som rád že hrajú tento zápas, proti Arsenalu to prestrieda

Reagovat
avicii

Poďme na to Liverpool

Reagovat
Thelvin

Timo pěkně!

Reagovat
Greny

Uz se nemůžu dočkat jakou šílenost dneska zase predvedeme

Reagovat
John Obi Mikel

Tak zase proti favoritům to zatím šlo, uvidíme, co dnes.

Reagovat
Pan.Antonin

Zase teď to bude venku

Reagovat
Coutinho10

tak dnes se ukáže, jak jsme na tom proti zrádné Chelsea

Liverpool XI: Alisson; Bradley, Konate, van Dijk, Gomez; Mac Allister, Jones, Szoboszlai; Diaz, Jota, Nunez

Subs: Kelleher, Gakpo, Elliott, Robertson, Gravenberch, Clark, McConnell, Alexander-Arnold, Quansah

Reagovat
John Obi Mikel

Proč máte na lávce krajní obránce?

Reagovat
O.Giroud

sú po zranení

Reagovat
Coutinho10

nechceme to uspěchat, ikdyž proti vám by se asi hodili nicméně šlo to i bez nich, tak uvidíme

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Miguel19

Bruyne

Reagovat
Bandita_Harry

Páči sa mi zostava

COYR !!!

Reagovat
Thelvin

Vůbec netušíme co dělat, pískej poločas

Reagovat
Coutinho10

jinak oslava Maupaye s Toneym byla top...hezký rejpnutí do Maddisona

Reagovat
Zdechlina

On hraje šipky?

Reagovat
Coutinho10

dneska jo

Reagovat
jk

Vždyť je maupay úplný retard a dokazuje to celých 35 minut.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Thelvin

Reagovat
Coutinho10

to nerozporuju, ale pobavilo + pak ten záběr, jak tam něco Maddisonovi říkal...uvidíme, jestli on nějak zareaguje

Reagovat
Thelvin

Maddison vypadal že už tam měl co dělat, aby se po něm neohnal

Reagovat
Coutinho10

dostal se mu dost pod kůži, ale je to taktika...zatím Maddison není úplně v tom, takže jim to vychází

Reagovat
Coutinho10

bohužel nejde zobrazit, odebráno z důvodu autorských práv

Reagovat
jk

No jen si tam hráči Spurs dělali prdel z té brentfordí oslavy.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
jk

Jako dneska dostává na twitteru docela bídu z té Spurs bubliny

Reagovat
Coutinho10

zajímavý sledovat

Reagovat
Hlahart

Reagovat
krisa

co na tom bylo super jako? Maupay je jen ultradement. Nevím jestli mě někdo sere víc než tahle mrdka. Dobře že to projeli a on to dostal vyžrat

Reagovat
Coutinho10

že by ta narážka ?...jestli je nebo není neřeším...bylo to zábavný a vtipný v ten moment, ale jak to tak bývá, tak se ti to vrátí, což se jim ve 2. poločase stalo

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
krisa

no jen dokazuje jaký je vypatlaný ocas. Nechtěl by ještě srovnat své střelecké statistiky s nějakým obráncem, aby z toho vyšel ještě líp?

Reagovat
Gareth Bale 11

Maupay je zralej uz tak na dve zluty za ruzny provokace a nic. Neskutecny.

Reagovat
Thelvin

Takhle mě nesral ani Costa v Chelsea, ten člověk je naprostej mentál

Reagovat
Gareth Bale 11

Absolutni odpad a rozhodci mu jde jeste na ruku.

Reagovat
Thelvin

Reagovat
jk

Celek Brentford je na facku. Nechutnej tým

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Pan.Antonin

Přinejhorším to přepnu na Godzillu

Reagovat
jk

lol prej faul. Ale sundat Bentancura rukama na půlce cajk. Běž do píči sudí fakt

Reagovat
Daniel Levy

Vůbec to nezvládá

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Thelvin

Brentford šel dneska na plac s cílem nám hru znechutit. A zatim to teda funguje

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Gareth Bale 11

Tohle jde za rozhodcim ale, oni nehraji a nebo provokuji a on jim to trpi, je totalne mimo. Ta hra nema zadnej jednotnej metr ani na fauly.

Reagovat
jk

Coote se úplně posral. Něco tak ostudnýho jsem letos v PL ještě neviděl.

Reagovat
Gareth Bale 11

Ja uz si zvykl, ze ty rozhodci stoji fakt za hovno (na vsechny strany), ale tohle je strasny.

Reagovat
jk

Já pochopím když někdo udělá chybu nebo něco přehlédne. Jako nemám ve zvyku hysterčit z nějaké špatně písklé situace. Ale tohle je fakt naprosto šílený co jim Coote dovolil. A korunoval to tím odpískaným “faulem”, strašný fakt.

Reagovat
Gareth Bale 11

Souhlas.

Reagovat
Zdechlina

Dnes poteče krev. Ale teda oproti včerejšku super fotbal. Já se bavím. Možná je to i tím, že nemám nervy

Reagovat
Miguel19

Znásilnění začíná.

Reagovat
O.Giroud

nedali sme gol ani Onanovi

Reagovat
Miguel19

Lol, my jo.

Reagovat
Greny

Reagovat
Hlahart

Bosákem. Stačila minuta a už mele nesmysl ohledně VvD.

Reagovat
Lojzík

Přesně

Reagovat
aragorn

Reagovat
Kixi Syhimour

Někdo nějaký kompetentní stream?

Reagovat
Miguel19

Penalta nic? Ok.

Reagovat
mistr129

To už zase Liverpool řežou?

Reagovat
vitasrp

Tohle bylo čistý ty krávo jo? Fakt jako?

Reagovat
vitasrp

Tohle mi teda přijde jako TOP píčovina, však kdyby tam nebyl to rozhození od Van Dijka, tak je Gallagher sám před brankářem.

Reagovat
Miguel19

Tak snad opakovaný zápas.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
John Obi Mikel

Hmmmm

Reagovat
spider_8

Tak 50 na 50 za me, spis si do nej nabehl.

Reagovat
samson192

keby po ňom nenatiahol ruku tak aj hej

Reagovat
spider_8

Tezko rict no, pecka klidne mohla byt, ale zase Gallagher byl rozhozeny uz z toho zpracovani a Van Dijk v podstate jen stal. Sam nevim, jestli bych to fouknul.

Reagovat
Greny

Pátá minuta a clovek zase nasranej, vždyť to je penalta ne , vždyť tam nechal nohu xbkolenem tam byl kontakt

Reagovat
Salfovic

Kontak nerovná se faul.

Reagovat
Svatej

Jak tohle mohla nebejt penalta???

Reagovat
vitasrp

Protože Mr. Tierney ví, jak ho Klopp při každý příležitosti jebe jako malýho kluka, tak to radši nepísknul, když vyloženě nemusel.

Reagovat
Jesfey

Reagovat
John Obi Mikel

Klasický LiVARpool

Reagovat
Greny

absolutně nechápu

Reagovat
Luc-Luc

Dive od toho hulibrka

Reagovat
iamek

Protože by pak Klopp brecel týden a nikoho to nebaví číst.

Reagovat
Whitemedia

Je to podmázlý.

Reagovat
vitasrp

Ježiši ten sudí je fakt čůrák.

Reagovat
Svatej

Dela si prdel????

Reagovat
John Obi Mikel

Dostal za řeči nebo za co?

Reagovat
vitasrp

Že se vzteknul, samozřejmě.

Reagovat
avicii

Vyzerá ze áno

Reagovat
B3n

Sečetl mu faul a reakci, bych řekl. A chtěl si udělat respekt

Reagovat
vitasrp

Tierney dneska zesraný až za ušima, tohle bude jednoznačně na jednu bránu.

Reagovat
avicii

Neskutočne ako plačeš zápas co zápas nad rozhodcami a keď sme po jednom plakali my tak sa tu stoho robila neskutočná dráma ako nezvládame

Reagovat
avicii

Každopádne sa to dalo pískať na penaltu

Reagovat
Whitemedia

nebreč

Reagovat
avicii

Reagovat
samson192

po jednom zápase týždenne

Reagovat
avicii

Ak hráte dva krát tak aj dva razy

Reagovat
vitasrp

Já tam reagoval tehdy na to, ať neblbnete a neděláte haló z toho, že sudí nedal druhou žlutou kartu hráči Tottenhamu za nějaký gesto, to mi přišlo jako kardinální volovina od jednoho z vašich fanoušků.

Reagovat
Luc-Luc

Dvanacta minuta a fans chelsea tu uz placou

Reagovat
mistr129

strašný uplakánci, a to si ještě pamatuju, jak tu chtěli opakovat zápas proti Tottenhamu

Reagovat
Svatej

Reagovat
O.Giroud

klasika, Vita sa objavil

Reagovat
Talker

Disasi na křídle, ty vole.

Reagovat
Hlahart

Bosák tam tu žlutou viděl

Reagovat
Whitemedia

Tierney je čurák nanananana

Reagovat
Talker

žlutá za co ty vole?

Reagovat
Deywid

Hehe, Liverpool proste musi vyhrat, rozkaz znel jasne

Reagovat
O.Giroud

asi ho dostali aj hraci Chelsea

Reagovat
Hlahart

Nunezovi taky dobře mrdá tvl Jinak někteří ti záložníci liverpoolu útočný akce zpomalujou tak strašně, že by mohli hrát v United klidně

Reagovat
John Obi Mikel

Pálí z každé pozice

Reagovat
O.Giroud

snad vie, ze tam neni Kepa

Reagovat
John Obi Mikel

Petrovič

Reagovat
Miguel19

Nunez za 18 minut tolik střel, co nebudeme mít za celý zápas

Reagovat
Svatej

CO TO JE ZA FAULY

Reagovat
EL Gringo

Ma niekto väčšiu smolu ako Darwin na tie tyčky? Si pamätám ešte Suarezová prvé 2 sezóny ten tiež ľúbil triafať tyčky

Reagovat
Luc-Luc

Chelsea utracenej bilion a v tymu je to samej noname, nechapu

Reagovat
Miguel19

Co si budeme povídat, není překvapivé, že ty něco nechápeš.

Reagovat
Deywid

Reagovat
Svatej

Reagovat
Talker

Reagovat
Mimalu

Reagovat
samson192

Reagovat
Manik...

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
TopinB

Reagovat
bbbauch

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
icka

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Talker

Reagovat
Greny

Tak ještě jsme nekoupili rozhodčí, to máte posefovany vy

Reagovat
Talker

Pokud něco dělá Poche mizerně, že si na tohle po každém zápase nestěžuje. Tohle musí být konzistentní ukazování na ty chyby.

Reagovat
Svatej

Jasný, brecime, zadna pecka

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
jk

Výměníme Coota za Tierneyho.

Reagovat
Registrujisejenproto

Zeovna ty brecis kazdy zapas s Liverpoolem jak deluded šašo, ale dnes poprve mas na to aspon pravo

Reagovat
Svatej

To si me s nekym pletes

Reagovat
Svatej

Narval bych tam vic stoperu

Reagovat
John Obi Mikel

Kde máme obranu wtf

Reagovat
vitasrp

Dobře stopeři a výborně Chilwell

Reagovat
Luc-Luc

Goooooooooooolll Jotaaaaaa

Reagovat
Kixi Syhimour

GGGGGGGGGGGGGGGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
Coutinho10

Goooooooooaaaaaaaaaaaaaaaaaal Dioooogoooooooooaaaaaaaaaaaaaaaaaal

Reagovat
avicii

Jota

Reagovat
spider_8

Ty vole Chilli je dneska hodne mimo.

Reagovat
Talker

Jasná penalta, prostě fail rozhodčího a VAR.

Reagovat
Miguel19

Chilwell naprosto příšernej...

Reagovat
Greny

Kurvy z Lpoolu

Reagovat
sound la

Chelsea

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
EL Gringo

Diogo

Reagovat
Registrujisejenproto

Jotaaaaaaa a Bradley

Pencku bych pro Chelsea fouknul, snad to bude vyhra dnes aspon o 2-3, aby zustali jen klasicti deluded ubrecenci

Reagovat
Svatej

Vsak by ten zapas v tom stavu fungoval uplne jinak, ted můžete vyhrát o 3 a stejně to tam bude

Reagovat
mistr129

tak oni si to takhle počítají, aby jim to ob týden nebylo blbý

Reagovat
Registrujisejenproto

Arsenal fan pls, Odeho ruka nic

Reagovat
Registrujisejenproto

Kdyby to nakonec skoncilo plichtou ci o 1-2 goly, zcela to beru. Ale tady fabulace ze kdyby se vyhralo o 3 a vice, a stejne by chelsea citila krivdu, no nvm. Jakoze pencku bych pisknul, ale imho to je tak stejne jako v zapase lfc arsenal pocit, neni to 100 pro zarez jako treba na tottenhamu

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Registrujisejenproto

Argument

Reagovat
Talker

Tak ono záleží - když Liverpool skoruje jako první na Anfieldu, tak vyhráli 88 z 96 zápasů (nebo něco podobného) a zbytek remízy. Pokud bys bral zápasy, kde prohrávali, tak ta statistika bude velmi rozdílná - ona v tom hraje roli nejen taktika, která se změní u obou týmů, ale i přístup, mentalita, nasazení a podobně.

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Svatej

No jasne ze citila, wtf když das gol a jedes na vlne euforie ve chvili, kdy jsi mel bejt dole, je logicky pravděpodobný, ze mas větší sanci přidat dalsi oproti variantr, kde to je naopak

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Greny

Už tak je to hrube ovlivněné zápas a je jedno o kolik to bude

Reagovat
Registrujisejenproto

Ok tak to vypni a hlavne vypni ef

Reagovat
Coutinho10

Spurs, tomu se říká obrat

Reagovat
jk

Destiny

Mrtki z brentfordu

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
jk

BJ oslava

Reagovat
Miguel19

Jako nadáváme tady na to, jak jsme utratili miliardu a útok stojí za hovno.

Ale podívejme se, jak jsme na tom se stopery. za ty se vyhodilo kolik? 130-150? A máme tam končícího Silvu, tragédy Disasiho a Badishila, Fofanu se zkurvenými koleny a Colwilla hrajícího LB...

To jsou fakt boží vyhlídky.

Reagovat
mr.Silver

Madueke je příšerný hráč

Reagovat
rave

Ibu chytl formu jak hrom. Snad se mu už budou vyhýbat zranění.

Reagovat
avicii

Reagovat
jk

"Ivan Toney, he should have cashed out" sing the #thfc fans…

Reagovat
Vinci

Reagovat
Error

hrajeme fakt strasne

Reagovat
Coutinho10

Jones škooda

Reagovat
off-olda

Hele, s jakou taktikou přesně jsme tam přijeli?

Reagovat
John Obi Mikel

Taktika den otevřených dveří

Reagovat
jk

Ten Coote se fakt postal ale

Reagovat
Gareth Bale 11

Richi.

Reagovat
John Obi Mikel

Co to kurva hrajem. Thiago, Chilwell, Badiashile úplně mimo, Caicedo a Enzo pořádají den otevřených dveří. Co to kruci je.

Reagovat
mr.Silver

Chilwell

Reagovat
John Obi Mikel

Chilwell

Reagovat
vitasrp

Chilwell hraje zatím velkolepý zápas.

Reagovat
Svatej

Nepiskne ani stoprocentní penaltu a ty tam dajvujes, debile

Reagovat
rave

Tisícprocentní, minimálně.

Reagovat
John Obi Mikel

Jakože by za to bylo deset penalt?

Reagovat
Svatej

S tim čtením bych něco udělal, vypadáš diky tomu hrozně hloupě

Reagovat
rave

Nevím, kdo z nás má problém se čtením, ale psát o tom sporném zákroku na začátku jako o stoprocentní penaltě, to připadá hloupé mně a na to jsem taky reagoval. Písknout se to dalo, ale tohle VAR rozhodně opravovat nebude.

Reagovat
Svatej

No to ja vím, ty ja nic o tisíci procentní penaltě nepsal

Jj a prihodne jeste vyjebanejsi kontakt na druhý strane rad schválí

Reagovat
rave

Tak Tierney je záruka nasrání minimálně jedné části fans, ne-li obou, na tom se určitě shodnem.

Reagovat
Trapper

Chilwell tvl

Reagovat
spider_8

Ty vole, Chillimu uz dneska chybi jen cervena a vlastni gol

Reagovat
Coutinho10

jen jim dej, simulantům

Reagovat
Svatej

Reagovat
kitas

Dnes to teda nie je Chilwellov zápas

Reagovat
Svatej

Je zvyklej uz na kridlo

Reagovat
Vinci

Spis na nemocnici

Reagovat
jk

Reagovat
kitas

Chelsea zatiaľ neukázala nič, z čoho by chceli dať gól. Tam nebola jediná nebezpečná akcia

Reagovat
samson192

klasický zápas od Chelsea

Reagovat
John Obi Mikel

Tak koho místo Pochettina?

Reagovat
Svatej

Kloppa

Reagovat
mr.Silver

Mourek

Reagovat
Salfovic

Xab/viho.

Reagovat
Squinty

Madueke a jeho dribling

Reagovat
Luc-Luc

Gooooooooooooooool Bradleyyy

Reagovat
John Obi Mikel

Dneska to je příšerný

Reagovat
Coutinho10

Braaaadleyyy what a story

Reagovat
Coutinho10

Klopp genius

Reagovat
samson192

stačilo povedať že končí a ide sa na ruku

Reagovat
Svatej

Reagovat
EL Gringo

Bradleeeeeey RB nepotrebujeme, Trent do zálohy

Reagovat
Kixi Syhimour

GGGGGGGGGGGGGGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
Registrujisejenproto

Trent do zalohy a LFC ma noveho praveho beka

Reagovat
O.Giroud

doviiiiiiii

Reagovat
Miguel19

Hoď tam ručník Pochettino, to je totální fraška. Vždyť tam všichni vypadají jak dorostenci ty pičo.

Reagovat
off-olda

Ben vypada jako dorostenec s Downem.

Reagovat
VTID94

Klopp ešte na rozlúčku vytiahne takéhoto borca? Fuuu

Reagovat
Svatej

I tohle necha to je vymrdanec

Reagovat
John Obi Mikel

Čekal jsi něco jiného, křišťalově čisté od Joty, vůbec nefauloval

Reagovat
Trapper

Bradley teda klobouček za výkon

Reagovat
Deywid

Poche vie aj trénovať?

Reagovat
Luc-Luc

Pochetino nedokonci sezonu myslim

Reagovat
Figurehead

Reagovat
Kixi Syhimour

Bradley je ale fakt úžasný za poslední zápasy, krása

Reagovat
fajdax

A dost. Už ho vyhodte. Tohle je naprostý utrpení..

Reagovat
Error

5 stridani je malo

Reagovat
O.Giroud

Chelsea ale pekne slabá, Tierney si pred odchodom buď chce udobriť Kloppa alebo Chelsea nemá ešte viac rád než LFC

Reagovat
mistr129

Reagovat
Coutinho10

penalty

Reagovat
samson192

Nečakane odpískal

Reagovat
John Obi Mikel

Disassi Bohužel penalta jasná

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
sound la

jasna penalta

Reagovat
jk

Udogie WHAT?!

Reagovat
norton

teraz zrazu ani nerozmyslal

Reagovat
J0EL

Pool je fakt titulove muzstvo tuto sezonu

Reagovat
Bandita_Harry

Či to stačí...

Reagovat
kulych

Kde se tam ten toney vzal tvl?

Reagovat
Miguel19

Disasi, Badiashile...to je fakt dvojka průměráků...

Reagovat
Miguel19

Kdo tyhle dva šmatláky vyskautoval, to je neuvěřitelný...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Squinty

Podle mě ti stejní, co i Maduekeho s ugochukwocosi

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
vitasrp

Tak zas tyvado, Badiashile byl prvního půl roku dobrej, pak měl dlouhý zranění a od tý doby má poslední měsíc špatnej, to je zase nesmysl kvůli tomu hráče odepisovat.

Reagovat
Miguel19

Nevím, mně přijde dost laxní a nedůraznej. Což byl i před zraněním.

Reagovat
Manik...

Reagovat
samson192

Tolko kotrmelcov...to je ešte na červenú pre obrancu ne?

Reagovat
off-olda

To jsou absolutní zoufalci.

Reagovat
mr.Silver

Nunez

Reagovat
John Obi Mikel

Tyčka

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Coutinho10

Darwin klasik, bohuzel....

Reagovat
Luc-Luc

Darwin

Reagovat
EL Gringo

Normálne som si hovoril že dá aj tyčku

Reagovat
samson192

Aspoň tyčka vie čo má robiť na tom ihrisku

Reagovat
avicii

Darwin

Reagovat
avicii

Hra super ale celkom smola v zakončení, nemal sa tlačiť na penaltu a mal kopať Maca

Reagovat
HV

A on Nunez má špatné penalty nebo proč by ji neměl kopat?

Reagovat
MystycMac

netrafi ani more z lode ...

Reagovat
Miguel19

Tak když pluje na oceánu...

Reagovat
Kixi Syhimour

Máme tam hned dva lepší exekutory

Reagovat
HV

A koho prosím tě? Co se tak dívám, tak Nunez má nejlepší statistiky z týmu…

Reagovat
Kixi Syhimour

Oukej, omluva, I stand corrected

Reagovat
avicii

Vyslovene nemá ale Maca alebo Szoboszlai sú v tomto overenejsi, možno Jota..

Reagovat
O.Giroud

podla transfermarkt 12 penalt, 12 premenených a dnes 13 no

Reagovat
HV

Hlavně borec trefí tyčku, kopne to suverénně na jasný gól, jen to šlo holt o pár cm víc doprava než by bylo třeba a oni tu ještě brblají…

Reagovat
avicii

Tak to je jasne vysvetlenie

Reagovat
John Obi Mikel

Gallagher

Reagovat
Registrujisejenproto

Darwin

Reagovat
MystycMac

Preboha živého prečo to dali Nunezovi to je posledný hrač na zemeguli komu by som dal kopnuť 11...

Reagovat
Hai

Reagovat
Kixi Syhimour

Proboha proč to kope tenhle , máme tam Maďara a MacAllistera, prokauč

Reagovat
Salfovic

Chtěl mu zvednout střelecké sebevědomí

Reagovat
Miguel19

Alisson je na míči lepší jak 3/4 našeho týmu.

Reagovat
John Obi Mikel

Klopp pospíchá na záchod Dobrej sprint do šaten

Reagovat
Bandita_Harry

Ako kazdy polčas, taká rutina...

Reagovat
81Tomas

On tohle dela celkem casto :)

Reagovat
cubazi

fandiť Nunezovy je kurva naročné, až to hraničí z masochizmom

Reagovat
Registrujisejenproto

Mam to stejne

Reagovat
FKVZLFC

Nesleduju úplně souvisle, ale Darwin má břevno a dvě tyče za poločas???

Reagovat
Kixi Syhimour

"Jen" ty dvě tyče

Reagovat
avicii

Bolo aj brvno pri tej strele co sa jemne dotkol brankár

Reagovat
Salfovic

Torresův hattrick (pokud tedy byla levá a pravá)

Reagovat
FKVZLFC

To se mi často stávalo s horšíma útočníkama (pod cca 75 overall) v ISS Pro 2 Smicer byl myslim Smissr nebo tak nějak, a nemoh se za boha trefit.

Reagovat
81Tomas

V sezone jich ma uz 11

Reagovat
FKVZLFC

Reagovat
81Tomas

na TNT to hodne zminuji

Reagovat
avicii

Bradley ale zatiaľ veľká paráda, ešte aj ako Trpisovsky hovoril v štúdiu ze si ho rozoberali niekde na videách, že sneho môže byť skvelý hrac

Reagovat
sound la

Reagovat
O.Giroud

Trpis moze prist buducu sezonu ho trenovat

Reagovat
avicii

Reagovat
Hachim Mastour

mohol by, ale vraj sa už dohodli s Guľom

Reagovat
O.Giroud

už len ty by si nám chýbal

Reagovat
cubazi

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
oli9

Reagovat
Luc-Luc

Dobrej polocas Bradley je vybornej na tom RB, Trent muze normalne do zalohy

Reagovat
vodka

Snad nedopadne jak borthwick Jackson od nás, ten měl nástup taky úplně boží a pak se odpálil do úplně řitě

Reagovat
ACSMan

Mě teda nepřišel vůbec boží spíš, že nezklamal a odehrál si svoje tak nějak. Úplně "boží" byl Blackett

Reagovat
vitasrp

Ten rozdíl v intenzitě je obří, když to porovnám, jak ten vzájemný zápas vypadal na začátku sezóny, tak Liverpool udělal fakt obří skok. I když je pravda, že tehdy nebýt toho vyrovnání, tak nás taky jebnou, tam ten gól dost zlomil vyrovnávací gól Disasiho.

Chilwell je hrůzostrašnej a zaslouží si kritiku, navzdory tomu není prostě překvápko, že ten hráč má velký potíže se vyrovnat rychlosti a mrštnosti soupeře, když má za poslední 4 měsíce nahráno 60 minut proti Middlesbrough a 20 proti Aston Ville. Něco takovýho se prostě po dlouhé absenci dá čekat, v takové situaci je to pro hráče úplně debilní zápas.

Líbí se mi akorát Caicedo, konečně jsme v posledních zápasech přestali být posraní a normálně ho při té rozehrávce využíváme i ve chvíli, kdy je pod tlakem, protože mu spoluhráči věří, že tu situaci zkrátka a dobře vyřeší. A on ji taky ve většině případů dokáže nějakým konstruktivním způsobem uhrát, to je dobrý.

Jinak tam není moc pozitivního, první inkasovaný gól byl fakt hroznej, protože středem obrany nemůže útočník soupeře takhle proběhnout. Jasně, měl i trochu štěstí, ale teda tyvole.

Reagovat
Miguel19

Caicedo hraje dobře poslední zápasy. Ale pindat se na něj bude neustále.

Naopak Gallagher šel strašně dolu a je totálně k prdu...

Reagovat
Svatej

Reagovat
John Obi Mikel

Caicedo se mi dneska nelíbí vůbec, pouští tam jeden útok za druhým a jeho ztráta před druhým gólem byla klíčová.

Reagovat
vitasrp

To nebyla přece žádná ztráta, tam neměl balón pod kontrolou a akorát zachytával vhazování/přihrávku přece.

Reagovat
icka

Ztráta

Reagovat
Miguel19

Jebat penaltu nepenaltu, na to můžeme prcat.

Výkon naprosto tragickej. Tam není kvalitní výkon. Možná Petrovic.

Jako doteď jsme mohli Pocheho chválit za tyhle velké zápasy. Ale když to tak počítám, tak všechny ty dobré výkony byly doma. Jediný proti Spurs venku a tam jsme měli dostat na piču.

Dnes jsme tam Gappa v Clash of the stars.

Horší je, že tam není co udělat za změny. Můžeš tam dát Broju, který nic neudělá nebo Mudryka, který vše posere.

Liverpool super. Tam je vidět, kdo je pro ně klíčový. S odchodem Salaha se vypořádají, se zraněním Trenta taky. Tam kdo pod Kloppem nastoupí, tak jim to bude klapat.

Reagovat
vodka

Ještě caicedo je relativně ok, hlavně madueke je úplně marný a nechápu, proč to nezkusite jinak, než tou pomalou rozehrou, když ta očividně nefunguje. Enzo, madueke a sterling jsou hrozní

Reagovat
vodka

A teda nepomáhá vám ani rozhodčí, to jemné pripiskavani lfc je docela viditelné, přestože jsou teda mnohem lepší ve všem. Nunez je motm zatím, kromě koncovky je top ve všem

Reagovat
avicii

Dúfam ze to tak bude co si napísal v poslednom odstavci, verím že na základe rozboru tam vyberieme trénera ktorý do toho parádne zapadne

Reagovat
Svatej

Cumim, ze je v ty asociaci furt tolik energie predstirat, ze se to pořád uhrává na hřišti. Proč na to vůbec koukám..

Reagovat
Figurehead

Reagovat
masina_LFC

Skvelý výkon zatiaľ a ešte sme aj férovo chelsea vrátili neodpískanú penaltu a poslali na našu Darwina

Reagovat
Setwo

Reagovat
jk

Norgaard stále na hřišti. Přemýšlím kdo je větší debil, jeslti Coote nebo Frank.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Gareth Bale 11

*

Reagovat
Chittak_LFC

Tak dlouho říkáme, že nemáme adekvátní backup za TAA, až najednou bude TAA backupem

Reagovat
John Obi Mikel

Jako my hrajeme takovou sračku, že se snad ani nemůžem vymlouvat, že nás 2x posral rozhodčí. Vystřídal bych Dissasiho, Badiashileho, Chilwella, Caiceda, Enza, Gallaghera, Maduekeho, Palmera a Sterlinga, ale tolik střídání asi nemáme. To je absolutně šílenej fotbal z naší strany. Kde je nějaká taktika, pane Poche? Pokud nás dnes nezachrání Josef, tak nikdo.

Liverpool má úžasnej útok, na to, že chybí Egypťan, tak jsou nebezpeční, a Bradley je naprosto skvělej. Na to, jak u nás v 1.zápase hořel TAA, tak on je skvělej.

Reagovat
celeb

Liverpool jednoznacne ovlada zapas. Ako uz som dlhsie nevidel zapas CFC, ale pride mi, ze Caicedo je nejaky slabsi a Gallagher totalne mimo. Enzo tam mal 3 situacie za polcas, kedy dokazal odzbrojit supera, ale loptu vzdy zobral niekto z Liverpoolu. Ta dominancia je az znepokojujuca a Poche by mal rozhodne urobit zmeny uz po polcase. Chillvel a Gallagher za mna najhorsie vykony, aj ked pochvalit sa da asi len brankar Chelsea.

Malo to byt 3:0, neviem preco nekopal penaltu McAllister - ak niekto dokaze premenit penaltu vo finale MS, tak by asi mal kopat aj za klub, ked uz je Sallah out a nie jeden z najvacsich palicov.

Reagovat
El Cid z City

McAllister ji ve finále nekopal.

Reagovat
celeb

Najskor som chcel odpisat, ze jasne, kopal ju Darwin a McAllister len predtym drzal lotpu - potom mi doslo, ze sa to da chapat 2 sposobmi. JJ v 116 minute striedal. Ale myslim, ze za Brighton ich kopal pravae on.

Reagovat
Miguel19

Pičo, Poche solí.

Reagovat
Miguel19

Gusto na RB? Co je Poche?

Reagovat
Greny

Badiashile na levým beku to bude jízda ty vole

Reagovat
John Obi Mikel

S Villou už tam hrál.

Reagovat
Greny

To jsem neviděl a že jsme hráli jsem zjistil až druhý den co jsem se probudil z komatu

Reagovat
John Obi Mikel

Ty ču*áku blonďatej

Reagovat
masly008

Reagovat
pobody's nerfect

Na livesportu naskocilo xg 0,62

To byla taková šance?

Reagovat
jk

To je skoro penalta ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Přízemní centr zprava a nikým nebráněný Mudryk a střela do dvacáté řady.

Reagovat
Miguel19

Alespoň víme, proč nebojuje na frontě.

Reagovat
HV

Náhodou by byl jako protiletadlová obrana prospěšný

Reagovat
ACSMan

bohužel by trefoval i své

Reagovat
Svandik68

To je absolutně nedůstojný, co tam Chelsea předvádí. Ti kluci nic neustojí, v každém souboji jsou druzí, mají 4 žluté z toho 3 za nesportovní chování... Naprosto otřesný přístup a fanoušci tady jen brečí na rozhodčího. Ano, je potřeba přiznat, že sporné situace jsou v náš prospěch. Penaltu bych v reálném čase také nepískl, Gallagher tam plápolal už při zpracování (což byl podle mě důvod, proč to nepískli), ale po VARu ok, kontakt tam byl, klidně se to písknout dalo. Ale sorry, to tě má spíš nabudit a ne že tam předvedeš takovou zoufalost.

Reagovat
Miguel19
Reagovat
Miguel19

Jako Sterling má letos asi 3 dobré zápasy? Z toho dva proti nejhorším týmům v lize...

Reagovat
John Obi Mikel

Poslední dobou umí akorát kopat přímáky.

Reagovat
pobody's nerfect

On hrál proti Chelsea?

Reagovat
icka

Reagovat
off-olda

Mudryk by neobešel ani Ondru Zahustela tvl..

Reagovat
ACSMan

Když to dneska vidím tak jsem docela rád za ten bodík co jsme tam udělali

Reagovat
Registrujisejenproto

Byl asi i zaslouzeny skoda, ze zrovna 1 zapas v sezone se United povedl tenhle

Reagovat
ACSMan

Správně jsme měli jsme brát 3 Liverpool měl hodně štěstí.

Reagovat
Registrujisejenproto

Na prevahu se nehraje, oba tymy mely 1-2 golovky a mohly vyhrat

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
sound la

Bradley neskutecnej

Reagovat
Luc-Luc

Szobooooooooo

Reagovat
Coutinho10

Gooooooooaaaaaaaal Szoobooooooooooo

Reagovat
Luc-Luc

Bradley

Reagovat
Registrujisejenproto

Ta obrana Chelsea strasny vykon

Reagovat
EL Gringo

Bradley si ide Szobo

Reagovat
fenixLFC

tvl bradley neskutocna forma

Reagovat
Kixi Syhimour

Monstrum Bradley

Reagovat
Whitemedia

Kdyby ten Einstein z Liverpoolu nebyl koště, tak už to dávno mohlo být 3-0 a už dávno jsem na to nemusel koukat. Taakhle jsem ale musel trpět ještě spoustu minut.

Reagovat
Miguel19

Ale vždyť tam jenom všichni stojí, žádná snaha s tím zápasem něco udělat. S tím ať se jde celý klub vysrat.

Reagovat
Svatej

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kitas

Poche tomu tímu nedáva fakt nič. Spurs za jeho éry hrali rýchly agresívny sebavedomý futbal, Chelsea eštelen vychádza zo satne a v hlavách už 1:0 prehrávajú. Nikto výraznejšie nevyčnieva, nie je úplne zrejmé akým futbalom sa chcú prezentovať, to je hrozna bieda

Reagovat
Coutinho10

tomu říkám oživení

Reagovat
Chittak_LFC

Chelsea až tak moc nesleduju, ale posily tam vybírají podle kritéria "černej" a copánky?

Reagovat
Salfovic

A jednoho nejblonďatějšího pro kontrast.

Reagovat
Ranoth

to bolo skor na podporu ukrajiny

Reagovat
kissak

taky mě to napadlo jako podpora Ukrajiny a absolutní distanc od Abramoviče

Reagovat
Manik...

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
FKVZLFC

TAA koukal na Bradleyho při tom střídání docela podezřívavě

Reagovat
Chittak_LFC

"A dost, na tréninku Ti už radit nebudu"

Reagovat
vitasrp

Už mám teda povolení říct, že Nkunku těch 20 ligových zápasů, kdy nehrál, Chelsea třeba fakt chyběl?

Reagovat
John Obi Mikel

Nkunku

Reagovat
Miguel19

Nkunkáč solí!!!

Reagovat
off-olda

Co se to prave ted stalo?

Reagovat
Hachim Mastour

nkunku

Reagovat
vitasrp

Petrovič chytá dobře, ale způsob, jakým kontroluje prostor za stoperama, to je bohužel zatím jedna velká bída.

Reagovat
John Obi Mikel

Snad na tom zapracuje, chytání má dobré a nepouští se do rozehrávkových eskapád jako Sánchéz

Reagovat
Kixi Syhimour

Velmi dobré zakončení

Reagovat
vitasrp

To je čistý jo?

Reagovat
kitas

Ale no tak, to je fakt minimálny kontakt, na penaltu zúfalo málo

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vitasrp

Tohle rozhodně není minimální kontakt přece. Hezky pěkně ho tam kopnul zezadu, to i docela bolí.

Reagovat
kitas

Prislo by mi to ako penalta typu "kontakt tam bol", dokonca si myslím že by to Nkunku mimo 16 v pohode ustál. Ten kontakt Dijka na Callaghera v úvode zápasu sa mi zase zdala ako čista penalta.

Reagovat
vitasrp

Opakuju, tohle prostě bolí, nečekáš to, všude jinde na hřišti je to stoprocentní faul.

Reagovat
kitas

Chrbtom k bránke v 16 nečakaš kontakt na lýtko od obrancu ?

Reagovat
vitasrp

Nečekáš, že tě kopne do lýtka, protože to je faul, žejo. Čekáš, že tě bude tlačit tělem, tahat rukama nebo se tě pokusí předskočit, s tím problém nemám.

Reagovat
kitas

Chápem, že ak to berieš ako poriadne nakopnutie do lýtka zo zadu, vnímaš to ako jasnú penaltu, ja len poukazujem na to, že to kopnutie do lýtka nemalo takú razanciu, aby sa dalo hovoriť o penalte. Zase musím uznať, že chápem frustráciu zo zápasu, a súhlasím že sa tým var mohol viac zaoberať

Reagovat
vitasrp

Frustrace ze zápasu je skoro nulová, od dvacátý minuty bylo jasný, že prohrajeme a ten výkon byl úplně nijakej. Nicméně na půdě Liverpoolu s tím člověk počítá.

Výkon rozhodčího byl ale pro mě úplně nepochopitelnej, to mě docela štvalo.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
icka

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Maresma

Nemuze se prece piskat kazdej kontakt.

Reagovat
Salfovic

Často to vypadá, že jo.

Reagovat
Svatej

Skoda, ze to neplatí i u vas

Reagovat
Whitemedia

Můžu tě takhle taky minimálně nakopnout?

Reagovat
Svatej

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kitas

Ustál by som to ako nič, otočil sa a vypálil k tyčke. Ale to jedno, aj tak mi to neveríš

Reagovat
Salfovic

Tohle by ustál každej, krom profesionálního fotbalisty po zavedení VARu.

Reagovat
Miguel19

Opět nic?

Reagovat
John Obi Mikel

Další jasný faul Van Dijka, další jasná penalta

Reagovat
mistr129

Když byla penalta na Jotu, musí být i tohle, jinak je to už směšný

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kejza

je to tak, měla bejt

Reagovat
vitasrp

Tohle je už totální výsměch ale, VAR tam nic nedělá?

Reagovat
aragorn

Reagovat
Miguel19

To nemyslí vážně

Reagovat
samson192

Nezklamal

Reagovat
Hai

Virgil je dneska mimo

Reagovat
samson192

Ešte že ho má kto podržať.

Reagovat
Coutinho10

takový śance

Reagovat
John Obi Mikel

LiVARpool v plné parádě. Ostuda v přímém přenosu

Reagovat
mistr129

po Odegaardově ruce tu bylo milion příspěvků, teď dvě jasnější penalty a nic, asi to místní fans tak moc šokovalo a stydí se

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
samson192

Reagovat
Greny

Teď se to moc nehodí do krámu

Reagovat
Registrujisejenproto

Jo tak pry jasnejsi

Reagovat
aragorn

Měl pískat minimálně tu druhou. Nechápal jsem, že to VAR neotočil.

Za menší faul proti nám Palace kopali penaltu po zásahu VARU.

Reagovat
Salfovic

V tom je ta krása zjevného pochybení, pro každého je to něco jiného, geniální systém

Reagovat
aragorn

Reagovat
Registrujisejenproto

Ostuda je vykon chelsea

Reagovat
redyyz

Reagovat
fenixLFC

tvl darwin

Reagovat
John Obi Mikel

2 tyčky, 2 břevna.

Reagovat
spider_8

Ten Darwin by se k nam hodil.

Reagovat
Luc-Luc

Darwin

Reagovat
MystycMac

Reagovat
Kixi Syhimour

VAR na drogách teda

Reagovat
Miguel19

Je to 3-1 a nepískli nám 2 penalty. Můžeme být teda ukřivdění dle toho borce co tu vypisoval, že to nechápe?

Reagovat
Salfovic

Už ne.

Reagovat
O.Giroud

muzete, ale dopadnete ako my proti Spurs

Reagovat
Greny

Těžký dneska těžký.... Na jedné straně se píská bez váhání na druhé se bez váhání nepíská...

Není u varu Taylor???

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
pobody's nerfect

Jaký je rekord v počtu tycek za zápas? 4 jsem snad ještě nikdy neviděl

Reagovat
Kixi Syhimour

V PL byl rekord 3

Reagovat
vitasrp

Ten Badiashile, proč tam jako spí?

Reagovat
Coutinho10

Gooaaaaaaal Diaaaaaaaaaaz yes

Reagovat
John Obi Mikel

Lol ta obrana To je peklo, totální peklo

Reagovat
Luc-Luc

Gooooooool

Reagovat
KnoxXx

ta obrana Chelsea, to je moc

Reagovat
Registrujisejenproto

Absurdni zapas. Chelsea mohla mit klidne dve penalty i kdyz hraje uplne hovno, a Darwin 4 tycky

Reagovat
Svandik68

Reagovat
off-olda

Badiashile

To se jdi ty kundo vysrat někam do Arábie.

Reagovat
John Obi Mikel

Dvakrát to stihl posrat během jedné akce. Skvělá práce Badiashielence.

Reagovat
Luc-Luc

Darwin je excelentni nahravac

Reagovat
FKVZLFC

Na další gól by mohl frajersky nahrát o tyčku

Reagovat
Salfovic

Spíš by to mohl napálit do jedné, míč by se k němu odrazil zpět a pak ho napálit do druhé.

Reagovat
fajdax

Badiashile

Reagovat
Chittak_LFC

Až jednou budou tesat Darwinovi sochu, tak to bude vypadat jak rusky kuzelky, koule oprena o tyc

Reagovat
sound la

Badiashile

Reagovat
samson192

Keby toto Klopp vedel skôr tak konec ohlasuje každú sezónu.

Reagovat
Luc-Luc

Jinak teda dnes nam jdou sudi na ruku cela Anglie preje Kloppovi titul

Reagovat
Registrujisejenproto

Nejsem z toho nadseny. Dosud LFC bylo objektivne obrane o body. Dnesni zapas si troufam rict, ze by LFC suvereno vyhralo i kdyby chelsea kopala 2 penalty, takto tam bude zbytecna pachut a je to jen voda na mlyn mistnim kasparkum, kteri LFC nepreji

Reagovat
Luc-Luc

Jo, chelsea az na 10 min mezi 70 a 80 min uplne mimo...tohle bysme vyhrali i tak

Reagovat
13

Presne tak

Reagovat
Coutinho10

ono bejt to o gól nebo remíza, už nevím, kolik byl stav před těma jejich stížnostma, tak jako je to fotbal a nikdy nevíš...můžeš to drtit jako my dnes a nebo jako proti MU a máš z toho jenom bod

takže je to potřeba brát, že někdy ti rozhodčí vezmou body, jindy ne...nic víc, nic míň

nicméně za dnes jednoznačně zasloužený 3 body

Reagovat
aragorn

Reagovat
kitas

Nunez sa snáď stavil pred zápasom ze aspoň 10x vystrelí na bránu, ten hádam vypáli vždy keď je čelom k bráne a má loptu

Reagovat
Whitemedia

Pod Potterem vypadal Badiashile luxusně, teď je z něj pod zločincem po pár týdnech o parník náš nejhorší stoper. A že se teda Disasi snaží(nebo spíš nesnaží).

Reagovat
Error

Docela pochybuju, ze se ve finale poharu budeme divat na jiny pomer sil nez dnes

Reagovat
pobody's nerfect

Snad bude k dispozici i salah, takže by mohlo být rozhodnuto dřív

Reagovat
Luc-Luc

Kurva Mac

Reagovat
13

Chapu rozhorceni fanousku Chelsea vuci rozhodcimu (a hlavne opet chybujicimu VAR), nicmene prezentace jejich tymu na hristi je hrozna a dnes je to fakt rozdil tridy.

Kde jsou v Chelsea videt ty miliony??

Reagovat
pobody's nerfect

Ve vysledovce. Ztráta

Reagovat
13

Tezko rici, nevim kolik vydelali na dresech.

Reagovat
pobody's nerfect

Jedině že by tam šoupli pořádnou dohadnou položku.

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
masly008

bez těch milionu by spadli.

Reagovat
John Obi Mikel

Věř mi, rozhořčení z prezentace na hřišti je ještě větší. Dnešní Pocheho taktiku nechápu. Proč nepresujem? Proč je to celé mdlé?

Reagovat
Svandik68

Přesně, rozhodčí připískával nám, minimálně jedna penalta být měla, ale ten výkon byl hroznej. A to se na nás Chelsea dokázala vždycky hecnout, i když jí to nešlo.

Reagovat
aragorn

Reagovat
vitasrp

No nic, tohle bylo bez šance. Liverpool hrál absolutně výborně, trochu jsem doufal, že nejsou až tak dobří (některý zápasy v prosinci, co jsem viděl, tak byli dost nepřesvědčiví), ale to je dávno pryč.

Tohle byl ten výkon plný agrese, rychlosti, intenzity, všechno provedeno ve velký kompaktnosti, kdy soupeř nedostane žádný prostor zadarmo, proti kterému se strašně špatně hraje a proti kterýmu to zvládají jen ti nejlepší týmy. K těm máme zatím zatraceně daleko, takže výsledek není překvapením.

Nicméně tady se s prohrou tak nějak počítalo, potřebujeme zahrát dobře proti Wolverhamptonu a Crystal Palace a z toho udělat šest bodů.

Pozitiv tam bylo naprostý minimum, Petrovič má dobrý zákroky, ale při rozehrávce to kope až příliš rychle dlouhé (vepředu nemáme jediného fyzického hráče) a nelíbí se mi, jak nepomáhal při balónech za obranu. A dobrý je samozřejmě další gól pro Nkunka.

Reagovat
farwest

Výkon Reds byl parádní, Chelsea mi přišla dost odevzdaná a bez chuti hrát fotbal, opravdu jsem od nich čekal víc. Začínám pomalu i věřit, že ten titul by mohl klapnout, hodně důležitý bude zápas proti City na Anfieldu.

Reagovat
Busby babes

Dneska kazdorocni bida a 1:1 na Wolves... Tesim se uz 3 dny.

Reagovat
iamek

To bude zase koncert <3

Reagovat
mithro

aby si nebol prekvapeny

Reagovat
Busby babes

ted jsem kouknul a my tam posledni 3 zapasy dokonce vyhrali... tak je jasny, co prijde.

Reagovat
iamek

Armando Broja to Fulham, here we go! Agreement reached on loan until the end of the season for £4m fee to Chelsea.

Broja will complete medical tests tonight in order to sign later.

Reagovat
Busby babes

dneska jsem nekde videl jak se vyvijela jeho cena: 50 mega, 30 mega, 5 mega za hostovacku a nakonec 4...

Reagovat
Salfovic

Každým letošním zápasem se jeho cena snížila o 3,5 mil.

Reagovat
iamek

Onana, Dalot, Varane, Martinez, Shaw, Casemiro, Mainoo, Fernandes, Rashford, Hojlund, Garnacho.

Poprvé letos nejsilnejsi možná sestava

Reagovat
Likan7

Vsadím se, že by tam narval Mounta

Reagovat
Neutron

A opat trapenie

Reagovat
Salfovic

To je průser, na co se pak budete vymlouvat.

Reagovat
Neutron

Na ihrisko, rozhodcu, pocasie, situaciu na burze…nieco sa najde.

Reagovat
r.mrazik

tak schvalne jak dlouho to vydrzime

kdo se zrani prvni? tipuju....hmm...Shaw

Reagovat
Busby babes

nejsilnejsi by byla s AWB. ale nejsilnejsi mozna no.

Reagovat
Neutron

Chudak Dalot, co ti urobil

Reagovat
Busby babes

nemam ho rad. jako oba dva jsou max backupy no. ale Dalot mi prijde proste horsi.

Reagovat
81Tomas

Harry uz zase neni nejlepcejsi jo?

Reagovat
fenixLFC

phillips slusny uvod

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Neutron

Philips uvod ako z partesu

Reagovat
Salfovic

Vždyť už ta přihrávka Zoumy na něj byla příšerná.

Reagovat
Neutron

Noa?

Reagovat
Salfovic

No že není jedinej, kdo to posral.

Reagovat
Neutron

Ja s tebou suhlasim.

Reagovat
Coutinho10

Phillips se začíná vyplácet Moyes

Reagovat
JessePinkman

To je úvod jako kráva od něj.

Reagovat
Coutinho10

j, tam fakt nevěřím ani v nějaký extra přínos do ofenzivy....toto bude provar....Lingard vyšel, ale tohle je úplně jinej hráč

Reagovat
JessePinkman

Podle mě ho tam dal Moyes blbě hned od začátku. Je zvyklej úplně na něco jiného ze City a navíc dlouho nehrál.

Reagovat
fenixLFC

zo city je zvyknuty jedine na lavku

Reagovat
Coutinho10

j jako riziko tam bylo a potvrzuje...měl mu to dávkovat postupně, ale zároveň chápu, že chtěl změnit víc věcí, protože i minule to nebylo dobrý

Reagovat
Coutinho10

tohle je fakt hrozný....a to je Kudus zpět a stejně nic

Reagovat
r.mrazik

Oni MU nedávají na Canal +??

Reagovat
r.mrazik

Tak už to vidím, na Canal action

Reagovat
Coutinho10

a to je rozdíl ? nebo máš snad poskytovatele, který ten program nemá ?

Reagovat
r.mrazik

Měl jsem ho v nabídce někde zapadly...hledal jsem na kanálech 1 až devět...

Reagovat
BenB

Canal plus action

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
JessePinkman

Canal+ Action

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
LaVolpe

Casemiro

Reagovat
Mato178178

Naco taky klzak

Reagovat
Busby babes

jak jinak. Krasne Rashford.

Reagovat
JessePinkman

Celkově pěkná akce.

Reagovat
Likan7

Proč se furt tváří tak mám v pici?

Reagovat
Mato178178

Treba spravit rychlo naskok kym dostane casemiro redku

Reagovat
KnoxXx

*Antony pride do hry v 60.minute

Reagovat
Neutron

Hm, odkedy ma Rashford rysave vlasy stoji to za kkt, poslednu dobu mu uz vyrastli a dal nejake goly

Reagovat
Neutron

Je tam!

Reagovat
pingla

Hojluuuuuund (nebo kdo vlastně góla dal )

Reagovat
Busby babes

Kdo jste a co jste provedli s Manchesterem United?

Reagovat
Neutron

Case kurvadrat

Reagovat
Busby babes

The 3,000 MUFC fans are joyously singing ‘Rashford’s on the piss.’

Reagovat
KnoxXx

Rash da gol zo strely z kroku a odvtedy sa zasa vratil k utapaniu v preslapovackach s nulovym efektom a bez koncovky

Reagovat
mimi_united

Hojlund, Garnacho, Mainoo...toto sú hrači okolo ktorých musíme stavať budúcu jedenástku

Reagovat
Neutron

Tvl Hojluuund…

Reagovat
eder

Vlkům se tedy upřímně divím. že se nechají obrat o body od kdejakého midtable -shit teamu...

Reagovat
forrest

Uuuuuu, tady nekdo nezvlada prvni misto a vedeni United 2:0…

Reagovat
forrest

Vrati se Licha a Case a najednou to jde…

Reagovat
Swarley

Co by se tak tradicne mohlo posrat..

Reagovat
eder

Posrat už se může jedině ETH...

Reagovat
forrest

Posrat se muze kazdej, i ty… a vis jak se rika… kdo jinemu srani preje…

Reagovat
pingla

to je válec!

Reagovat
forrest

To si ale Hojlund musi hlidat ty ofsajdy… skoda…

Reagovat
KnoxXx

goly z ofsajdov su stale nasa pycha

Reagovat
Busby babes

super vykon zatim. Skoda klasicky jen v te koncovce/finalnim reseni. Ale sanci jsme si vypracovali hodne.

Krome toho neni moc co vytknout. Je tam nasazeni, sance mame... snad pridame dalsi goly. Casemiro hraje daleko lip nez pred zranenim, Dalot se tam dobre nabizi v rozehravce a hezky reaguje na situace, Rash jezdi...

Reagovat
r.mrazik

Ten Licha dělá extrémní rozdíl v obraně tím dostupovanim.

Jinak vlastně celý tým hraje dobře. Teď hlavně nepřestává.

Reagovat
r.mrazik

Tyvoe. Ten Onana

Reagovat
r.mrazik

Co ten Hojlund nedá, to je taky něco...

Reagovat
Mato178178

Ajaj toto malo ist kolmo na hojlunda

Reagovat
Vsadim gule

Je tam hrozně chyb ve finalce . Už to mohlo být klidně 0:6. Porad ten samý problém

Reagovat
Mato178178

Teraz to zacina pripominat prvy zapas ked sa nechame velmi jednoducho zatlacit do 16 a nechavame im strasne vela priestoru

Reagovat
r.mrazik

Jestli tohle pisknou jako penaltu...

Reagovat
KnoxXx

neprekvapi ma to

Reagovat
Busby babes

nevim no...

Reagovat
Busby babes

here we go

Dalot dopice proc strili. nedokazeme drzet balon a on tam z naprosto zoufale pozice odevzda balon a je z toho zas tohle. kdyz pak jeste proleti na kraji pri napadani(nebyl teda jedinej)

Reagovat
Busby babes

Prisna no

Reagovat
ACSMan

Tohle by se nemělo pískat ať už se ho dotkl nebo ne, jasný dive.

Reagovat
forrest

Nemuze byt penalta, sotva se ho dotkl…

Reagovat
fenixLFC

v momente ked sa ho dotkol minimalne a rozhodca to piskne tak to VAR neopravi nikdy...je to picovina ale tvrdenie ze to "nemoze byt penalta" je v sucasnosti bohuzial blbost

Reagovat
Busby babes

vetsinou ne no. Bohuzel. Zajimalo by me, jestli by to pisknul i bez VARu.

Reagovat
Vsadim gule

A to je co za debilni výklad? Fotbal je kontaktní sport.

Reagovat
Salfovic

Na to už většina lidí zapomněla. Vzpomenou si na to, jen když je proti jejich týmu odpískaná penalta kontak tam byl.

Reagovat
81Tomas

To neni o vykladu... ale o zatuchlosti tech rozhodcich

Reagovat
Man__United

Žlutá pro Neta

Reagovat
Vsadim gule

To jsou hovada ty rozhodčí

Reagovat
r.mrazik

Var opět na picu

Reagovat
Vsadim gule

Komedie tohle

Reagovat
Mato178178

Reagovat
Man__United

Takové penalty běžte do pice

Reagovat
r.mrazik

Sou to vocasi

Reagovat
forrest

Ty vole, v kazdym zapase 4 penalty muzou piskat timhle metrem… Mrdky

Reagovat
Busby babes
Reagovat
mithro

dive jak blazon, vcera dve horsie nepisknu, dnes jo. ale zas, uz davno malo byt po zapase, kazdy zapas ako cez kopirak, aj ked hrame dobre

Reagovat
fenixLFC

proste toto nastavenie VARu je strasna sracka. ked nenajdu jasny dokaz ze sa rozhodca sekol tak to nezmenia. takze ked to rozhodca piskne a je tam minimalny kontakt/nedokazu ze sa ho ani nedotkol (kedze to z tych zaberov bolo vacsinou zakryte) tak to proste holt nechaju

Reagovat
Busby babes

jj, v momente kdy rozhodci na hristi rekne: videl jsem kontakt a za me to staci na to aby to byl faul, a VAR vidi, ze tam ten kontakt je, tak s tim uz nic nenadela. Ten zbytek je proste subjektivni

Reagovat
r.mrazik

To bych tedy spíš stáhl Mainoo a Garnacha

Reagovat
iamek

Reagovat
r.mrazik

Achjo. Klasika

Reagovat
Man__United

Ano můžeme si za to sami, měli jsme dát šance a mělo to být 0-4 ale do pice tohle není prostě penalta žádném vesmíru! Vždyť se ho vůbec nedotkl a měla následovat žlutá pro Neta

Reagovat
Mato178178

Este ze tak

Reagovat
Busby babes

Scott

Reagovat
r.mrazik

Dneska dva góly slušný haluze

Reagovat
Busby babes

pzas oba po dobrych akcich a balonech do spravnych prostoru, kde byli hraci ve spravnem nabehu

Reagovat
KnoxXx

McSauce > CR7

Reagovat
Man__United

Ještě že tak

Reagovat
Busby babes

jako ted jak delal Garnacho ty picoviny ve vapne, tak to na nej byl vetsi dotek/faul nez u te penalty.

Reagovat
Man__United

Proč vždycky posereme dobře rozehraný zápas

Reagovat
Man__United

Kurva snad není Licha zase zraněný to ledování snad jen preventivní

Reagovat
r.mrazik

9 minut? Jim jebe?

Reagovat
Salfovic

Pěkně tím Vlky zařízli

Reagovat
DieFohlenBMG

Reagovat
Man__United

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

Antony, co tam vymejsli

Reagovat
Swarley

Jako z našeho rohu tohle, to fakt nevymyslis, vemena

Reagovat
Busby babes

klasika. par let zpatky to bylo snad obzapas tohle

Reagovat
Swarley

Jsem myslel, ze uz to mame za sebou

Reagovat
mithro

Reagovat
KnoxXx

EtH uz ma zbalene

Reagovat
Swarley

Neskutecny

Reagovat
Man__United

Reagovat
Front hell

Reagovat
iamek

Reagovat
r.mrazik

Antony dobře zajebal.

Ale škoda, Onana to skoro chytl...

Reagovat
mithro

skoro

Reagovat
r.mrazik

Skoro..kdyby skočil, tak to určitě má.

Reagovat
MystycMac

United proste TOP kto že to len čakal ???

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
wild

Klauni

Reagovat
forrest

Klasika… proc utocime v 8 lidech a nechame je jit 2 na 1 v 95. minute?

Antony at jde kurva uz nekam do pici, vetsi sracku hrace jsme snad nemeli…

Reagovat
fenixLFC

maino

Reagovat
Man__United

GOOOOOOOOOOL GOOOOOOOOOOL

Reagovat
Busby babes

Kobbie!!!!!

Reagovat
Busby babes

piskej konec!!!!

Reagovat
kaaspis

Reagovat
r.mrazik

Mainoo je zlato

Reagovat
forrest

A tak jo no…

Reagovat
Skalda29

Tak pěkně to rozehrají... A neskutečně dojebou.... Snad už bude klid Mainoo

Reagovat
Swarley

Luxusne

Reagovat
Hlahart

tpč Mainoo je genius <33

Reagovat
Vsadim gule

Poslední minuta. Tipuju ze to skončí 6:7

Reagovat
KnoxXx

Mainoo 1vs1 a koncovka o parnik lepsia nez u komika Antonyho

Reagovat
mithro

kto ma 4-4 na tikete?

Reagovat
Swarley

Maguire penalta?

Reagovat
Man__United

Konec

Reagovat
r.mrazik

9 minut je málo?

Reagovat
fenixLFC

vzdy je skvele ked potrebuje tim skorovat po nastavenom case a hodinu si to tuka vzadu

Reagovat
Mervin

Reagovat
iamek

Staaaar boy defkyyyyyy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele