Premier League - preview 25. kola: Everton hostí záchranářský souboj

17.02., 08:44, aktualizováno 19.02., 08:30
Previews
Goodison Park (© AFP)

Jeden zápas 25. kola je v plánu v anglické lize v pondělí. Everton v něm přivítá další celek bojující o záchranu Crystal Palace. Domácí v lize po sérii dobrých výsledků nevyhráli už sedmkrát v řadě.

Everton FC - Crystal Palace

pondělí 21:00

V pondělí večer je na programu dohrávka 25. kola anglické Premier League mezi Evertonem a Crystal Palace. Domácím se v Goodison Parku letos zatím nepodařilo v lize zvítězit, hosté naposledy venku naplno bodovali na začátku listopadu.

V duelu dvou trápících se mužstev bude přeci jen mírným favoritem tým manažera Dyche. Everton se sice nachází v ligové tabulce až na sestupové osmnácté příčce, ale to i kvůli desetibodovému trestu za porušení pravidel finanční Fair Play. Liverpoolský celek tak bude muset rychle začít sbírat důležité body, pokud se chce vyhnout boji o záchranu v nejvyšší soutěži.

Naposledy minulý týden prohráli Toffees po bojovném výkonu na půdě mistrovského Manchesteru City 0:2 a prodloužili svou sérii bez ligového vítězství na sedm utkání.

O moc lépe na tom není ale ani jejich pondělní soupeř z Londýna. Crystal Palace vyhrál pouhé dva z posledních třinácti zápasů, což nejsou dobré zprávy pro zkušeného Roye Hodgsona, který pravděpodobně v blízké době naváže na Paula Heckingbottoma a Stevea Coopera a stane se z něj v pořadí třetí vyhozený manažer v letošní sezóně anglické nejvyšší soutěže. Na jeho místě by jej mohl podle médií nahradit Oliver Glasner, bývalý trenér německého Eintrachtu Frankfurt.

Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford; Coleman, Tarkowski, Branthwaite, Mykolenko; Harrison, Onana, Garner, Doucoure, McNeil; Calvert-Lewin

Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Henderson; Munoz, Andersen, Richards, Mitchell; Ahamada, Lerma, Wharton; Ayew, Mateta, Franca

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.69 - 3.77 - 5.73

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Sheffield United - Brighton & Hove Albion

neděle 15:00

Sheffield se v minulém kole dočkal třetí ligové výhry a podobný výkon by chtěl zopakovat i proti Brightonu, který ho na konci ledna vyřadil z FA Cupu.

Sheffield se po sérii špatných výkonů zvedl a ve 24. kole Premier League zvítězil na hřišti Lutonu 3:1. Přesto Steel City nadále okupují poslední místo s celkovým počtem 13 bodů. V neděli navíc přivítají Brighton, jenž je na konci ledna porazil ve FA Cupu (5:2) a postoupil do další fáze soutěže. V prvním vzájemném ligovém duelu byli svěřenci Chrise Wildera o něco úspěšnější a v listopadu vybojovali na Amex Stadium bod (1:1).

Domácí tým stále bojuje s početnou marodkou. V neděli budou chybět Baldock, Basham, Egan, Grbič, Jebbison a Norrington-Davies. Ohroženy jsou také starty Breretona Diaze a McBurnieho.

Hosté v posledním zápase nestačili na Tottenham a na jeho půdě prohráli 1:2. Brighton přitom utkání začal výborně a v 17. minutě ho poslal do vedení Gross. V 61. minutě ale vyrovnal Sarr a v 96. minutě rozjásal domácí příznivce Johnson. Svěřenci Roberta De Zerbiho si připsali sedmou porážku v sezóně a před nedělním utkáním se Sheffieldem jsou devátí. Seagulls by si určitě rádi zopakovali skvělé šesté místo z minulého ročníku, v současné chvílí jim ale na pohárové příčky chybí už 11 bodů.

Ani Brighton nebude kompletní. Spoluhráčům nepomůžou Enciso, Hinshelwood, Joao Pedro, March a Milner.

Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Foderingham - Bogle, Holghate, Ahmedhodzic, Robinson, Lowe - McAtee, Souza, Hamer, Osborn - Archer

Brighton - pravděpodobná sestava:
Verbruggen - Lamptey, Hecke, Dunk, Estupiñán - Groß, Gilmour - Buonanotte, Fati, Mitoma - Welbeck

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.89 - 4.37 - 1.68

Tip EuroFotbal.cz: 02

Více informací k zápasu

Luton Town - Manchester United

neděle 17:30

Luton má plno práce se záchranou v Premier League, zatímco Man Utd chytl formu a z posledních tří ligových zápasů vytěžil maximální počet bodů.

Luton v minulém kole padl s posledním Sheffieldem v poměru 1:3. Hatters nezačali důležité utkání dobře a po prvním poločase prohrávali o dvě branky. V 52. minutě sice vykřesal naději Morris, o dvacet minut později však přidal třetí branku hostujícího týmu Vini Souza a svěřenci Roba Edwardse na ni už nedokázali zareagovat. Luton musel skousnout třináctou prohru v letošním ročníku Premier League a s dvaceti body je nyní sedmnáctý.

Domácí mají oproti osmnáctému Evertonu zápas k dobru, ale jednobodový náskok vůbec nic neznamená. V dalších kolech navíc na Luton čekají těžcí soupeři (Man Utd, Liverpool, Aston Villa). Na Kenilworth Road zavítá v neděli právě Man Utd, který v prvním vzájemném utkání zvítězil těsně 1:0, když se o jedinou branku postaral v 59. minutě Victor Lindelöf.

Na domácí straně nebudou hrát Andersen, Lockyer a Nakamba.

Man Utd stále zůstává v novém roce neporažen. Svěřenci Erika ten Haga stabilizovali své výkony a ve 24. kole potvrdili formu na půdě Aston Villy. Nutno dodat, že Rudí ďáblové soupeře nijak výrazně nepřehrávali, ale prokázali velkou efektivitu v zakončení, což je dovedlo k důležitým třem bodům. Villans vyprodukovali 23 střeleckých pokusů, z nichž hned 10 mířilo na branku United, v té ovšem stál pozorný Onana, který byl jedním z hlavních strůjců třinácté ligový výhry hostujícího týmu.

Red Devils samozřejmě chtějí do pohárové Evropy a nyní na páté místo ztrácí pět bodů. Velkou fazónu má dánský mladík Rasmus Højlund. 21letý útočník střílí od konce prosince góly jak na běžícím pásu a v posledních šesti zápasech ve všech soutěžích se vždy prosadil.

Do nedělního zápasu nenastoupí Malacia, Martial, Martínez, Mount a Wan-Bissaka. Duel 25. kola mezi Lutonem a Man Utd bude řídit rozhodčí David Coote.

Luton Town - pravděpodobná sestava:
Kaminski - Mengi, Osho, Bell - Ogbene, Lokonga, Barkley, Doughty - Townsend, Morris - Adebayo

Manchester United - pravděpodobná sestava:
Onana - Dalot, Varane, Maguire, Lindelöf - Mainoo, Casemiro - Garnacho, Fernandes, Rashford - Højlund

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.18 - 4.20 - 1.81

Tip EuroFotbal.cz: 02

Více informací k zápasu

Brentford FC - Liverpool FC

sobota 13:30

Brentford hostí v rámci 25. kola Premier League Liverpool. Domácím patří v tabulce čtrnáctá příčka, čeká je ale těžký kalibr, jelikož hosté jsou stále první, ačkoliv mají odehráno o zápas více než Manchester City.

Na sestupové pásmo mají v tuto chvíli Bees pouze šestibodový náskok, ačkoli se mohou pochlubit zápasem v plusu před všemi šesti týmy pod nimi, a sobotní výhra 2:0 nad Wolves byla důležitá zejména z hlediska defenzivy, protože Brentford ukončil čtrnáctizápasovou sérii bez čistého konta, která se táhla už od října. Misi Brentfordu na Molineux jistě pomohlo brzké zranění talentovaného útočníka Wolves Matheuse Cunhy, ale svěřenci Thomase Franka ve 24. kole zaslouženě zvítězili a v tabulce se tak dostali nad Crystal Palace na 14. místo, což je ale stále horší, než když se pohybovali v horní polovině tabulky.

Dalším bodem programu je přerušení negativní série zadních řad na Gtech Community Stadium, kde Frankovi svěřenci inkasovali více než jeden gól v každém z posledních čtyř zápasů Premier League, ačkoli pouze v jednom z posledních 25 domácích zápasů v nejvyšší soutěži se "Včely" nedokázaly prosadit.

Prvenství v Premier League v tuto chvíli není ve vlastních rukou Liverpoolu. Přitom o 14 z 18 bodů, které Reds v této sezoně ztratili, přišli ve venkovních kláních, ale Kloppovi skvělí útočníci si ještě v aktuálním ročníku nepřipsali na soupeřových hřištích ani bod. V minulém kole se téměř 60 tisíc diváků usadilo na Anfieldu na svá místa, aby viděli, jak Liverpool porazil 3:1 Burnley. Po první polovině to při tom bylo 1:1, Luis Díaz a Darwin Núňez ale během druhého poločasu zařídili dva góly a Reds zvítězili.

V listopadovém střetnutí na Anfieldu mezi Liverpoolem a Brentfordem si lídři ligy dokráčeli pro vítězství 3:0, ale během vzájemných střetnutí na Gtech Community Stadium si Bees proti Reds připsali pět bodů ze šesti možných a ani jeden z těchto klubů nezaznamenal v éře Premier League venkovní výhru nad druhým.

Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Flekken - Collins, Pinnock, Mee - Roerslev, Jensen, Norgaard, Janelt, Reguilón - Toney, Maupay.

Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Gomez, Konaté, van Dijk, Robertson - Mac Allister, Endo, Jones - Jota, Núňez, Díaz.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.79 - 4.57 - 1.66

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Newcastle United - AFC Bournemouth

sobota 16:00

Newcastle vytěžil z posledních tří ligových duelů sedm bodů a svou neporazitelnost bude chtít prodloužit v domácím zápase s Bournemouthem, který se naopak trápí.

Magpies se od pohárového vítězství nad Fulhamem dostali do formy a v minulém kole to potvrdili na půdě Nottinghamu. "Straky" v prvním poločase dvakrát vedly, ale domácí tým dokázal skóre vždy srovnat. Po změně stran však přidal svou druhou branku v zápase Guimarães, čímž definitivně rozhodl o třech bodech pro Newcastle. Svěřenci Eddieho Howa oslavili jedenácté vítězství v sezoně a posunuli se na sedmé místo, kde nyní ztrácí deset bodů na příčky zajišťující účast v příštím ročníku evropských soutěžích.

Ve 25. kole Premier League narazí Magpies na třináctý Bournemouth. Domácí si na svého sobotního protivníka brousí zuby, jelikož v listopadu s ním prohráli na Vitality Stadium 0:2. Newcastle bude chtít využít domácího prostředí, v kterém se mu v letošním ročníku opět nadmíru daří.

Domácí se stále potýkají s řadou absencí. Spoluhráčům určitě nepomůžou Anderson, Pope, Joelinton, Isak, Targett, Tonali a Willock.

Hosté se v současné chvíli nachází na třinácté pozici, v posledních týdnech to ovšem není ono. Na remízy s West Hamem a Nottinghamem navázalo mužstvo minulý víkend prohrou na hřišti Fulhamu. Cherries sice měli v utkání velkou střeleckou převahu, ale zbytečné chyby v defenzivě jim nakonec přinesly desátou porážku v sezoně. Pozitivem před blížícím se střetnutím s Newcastlem jsou určitě výkony anglického útočníka Dominica Solankeho, jenž si dosud na své konto připsal třináct ligových branek a v tabulce střelců je na třetím místě.

Na straně Bournemouthu nebudou k dispozici Aarons, Adams, Fredericks, Hill a Randolph.

Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Trippier, Schär, Botman, Burn - Longstaff, Guimarães, Miley - Almirón, Gordon, Barnes

AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Neto - Smith, Zabarnyi, Senesi, Kerkez - Cook, Christie - Tavernier, Scott, Semenyo - Solanke

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.01 - 4.05 - 3.54

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Wolverhampton Wanderers

sobota 16:00

V sobotním zápase anglické Premier League se střetne londýnský Tottenham Hotspur a Wolverhampton Wanderers. Domácí se stále drží v první čtyřce a budou do konce sezony bojovat o přímý postup do základní skupiny Ligy mistrů, Wolves patří jedenáctá příčka.

Ange Postecoglu, manažer Spurs, se stal jedním z kandidátů na místo odcházejícího Jürgena Kloppa na lavičce Liverpoolu. Australský stratég ale tyto spekulace na včerejší tiskové konferenci jasně popřel s tím, že má v Tottenhamu ještě rozdělanou práci a o odchodu ani v nejmenším neuvažuje. Přeci jen postup do Ligy mistrů je blízko, po 24 odehraných kolech patří "Kohoutům" čtvrtá příčka se sedmibodovou ztrátou na čelo tabulky.

Spurs se v lize po přelomu kalendářního roku daří. Ze čtyř utkání získali osm bodů, v domácím prostředí těsně porazili jak v londýnském derby Brentford, tak minulý týden nebezpečný Brighton. Na cestách pak o body obrali na Old Trafford Manchester United a Dycheův Everton.

V poměrně dobrém rozpoložení jsou i příznivci Wolves. Hosté se v posledních zápasech sice rozstříleli, tři branky dali do sítě Brentfordu, Evertonu i Manchesteru United, na začátku února pak dokonce přidělili čtyřbrankový příděl londýnské Chelsea. O skvělou střeleckou formu ale přišli svěřenci Garyho O'Neilla v posledním ligovém zápase, minulou sobotu se totiž nedokázali střelecky prosadit do sítě Brentfordu a prohráli 0:2.

Ve venkovních zápasech ale už pětkrát v řadě neprohráli, dobrou bilanci mají i na novém Tottenham Hotspur Stadium, kde vyhráli tři z posledních pěti utkání. V sobotu bude ale favoritem domácí celek, a to i kvůli absenci klíčového útočníka Wolves Matheuse Cunhy.

Brazilský útočník si v posledním ligovém střetnutí přivodil poranění stehenního svalu a v 19. minutě musel být vystřídán. Pro Wolverhampton je to obrovská ztráta, vždyť Cunha se podílel na deseti brankách v posledních osmi zápasech.

Naopak domácímu manažerovi bude scházet obranné trio Porro, Sessegnon, Udogie. K dispozici nebude ani křídelník Solomon.

Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Vicario; Emerson, Romero, Van de Ven, Davies; Sarr, Bissouma; Kulusevski, Maddison, Son; Richarlison

Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sa; Toti, Dawson, Kilman; Semedo, Lemina, Gomes, Ait-Nouri; Sarabia, Neto; Hwang

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.51 - 4.96 - 5.87

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Nottingham Forest - West Ham United

sobota 16:00

Nottingham Forest se v rámci zápasu 25. kola Premier League utká s West Hamem United. Oba celky aktuálně hrají v nevalné formě, v tabulce si však přece jen stojí lépe hosté. Těm momentálně patří osmá příčka, zatímco co Forest je až šestnáctý.

Tři dny poté, co se Nottingham Forest probojoval přes penalty do pátého kola FA Cupu, prohrál v Premier League s Newcastlem United 2:3, a prodloužil tak svou sérii bez vítězství v nejvyšší soutěži na čtyři zápasy. V prvním poločase Forest dvakrát zabojoval, když Anthony Elanga a Callum Hudson-Odoi svými zásahy reagovali na góly dua Magpies Bruna Guimaraese a Fabiana Schära, ale domácí byli nakonec díky Guimaraesově trefě z 66. minuty odsouzeni k 13. ligové prohře v sezoně.

Od svého návratu do Premier League vypadají Tricky Trees vzadu zranitelně a v posledních 62 zápasech si udrželi jen 11 čistých kont, což je nejméně ze všech týmů v nejvyšší soutěži od začátku minulé sezony, zatímco od listopadového vítězství nad Aston Villou 2:0 na domácí půdě inkasovali v každém z posledních 13 zápasů.

Poté, co West Ham zakončil rok 2023 impozantním sérií vítězství v devíti ze 13 zápasů ve všech soutěžích, neslavil úspěch v žádném ze sedmi zápasů od přelomu roku, včetně tří remíz a posledních dvou porážek s celkovým skóre 0:9. Kladiváři navázali na venkovní prohru 0:3 na hřišti Manchesteru United nejhorším možným způsobem a minulý víkend doma dostali od londýnského rivala Arsenalu debakl 0:6. Jediný předchozí případ, kdy v ligové historii prohráli šestigólovým rozdílem, nastal v prosinci 1963 proti Blackburnu Rovers, kdy padli 2:8.

Za současnou špatnou formou mohou stát i váznoucí jednání o smlouvě trenéra Davida Moyese. Ta současná mu totiž v červnu končí. Hammers se tak budou snažit zvrátit štěstí na svou stranu v následujících čtyřech zápasech proti týmům, které jsou v současné době v tabulce pod nimi, počínaje sobotním střetnutím proti Nottinghamu Forest, který v posledních dvou střetnutích porazili s celkovým skóre 7:2.

Nottingham Forest - pravděpodobná sestava:
Sels - Williams, Niakhaté, Murillo, Tavares - Yates, Domínguez - Elanga, Gibbs-White, Hudson-Odoi - Awoniyi.

West Ham United - pravděpodobná sestava:
Areola - Coufal, Mavropanos, Aguerd, Emerson - Álvarez, Phillips - Kudus, Souček, Ward-Prowse - Bowen.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.29 - 3.56 - 3.22

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Fulham FC - Aston Villa

sobota 16:00

Fulham si v minulém kole připsal premiérovou ligovou výhru v novém roce a v sobotu jej doma čeká Aston Villa. Ta naposled padla s Man Utd, čímž se její náskok na ostatní týmy atakující pohárové umístění zase o trochu ztenčil.

Cottagers se ve 24. kole Premier League konečně dočkali a proti Bournemouthu si připsali první ligové vítězství v roce 2024. V utkání předvedl své střelecké schopnosti brazilský útočník Rodrigo Muniz, který vsítil dvě branky. Svěřenci Marca Silvy poskočili na dvanáctou pozici a znovu se přiblížili umístění z minulého roku. V sobotu prověří Fulham o něco kvalitnější soupeř v podobě páté Aston Villy. V prvním vzájemném zápase se radovali právě Villans, kteří doma zvítězili 3:1.

Domácí nemůžou počítat s dvěma hráči. Zranění stále nedoléčili Jiménez a Tete. S lehkým otřesením se rovněž potýká Adarabioyo.

Aston Villa v posledních týdnech trochu tápe a pokud chce udržet minimálně současné páté místo, musí začít znovu pravidelně vítězit. Villans šli do zápasu s Man Utd jako mírní favorité, ale od 17. minuty prohrávali po brance Højlunda. Po přestávce svěřenci Unaie Emeryho zabrali a v 67. minutě vyrovnal Douglas Luiz. Nicméně další šance domácí fotbalisté už neproměnili a k jejich smůle se v 86. minutě trefil McTominay, jehož gól byl v zápase i posledním. Aston Villa se po šesté porážce v sezóně stále nachází na páté pohárové příčce, ale její náskok na šestý Man Utd se ztenčil na pět bodů.

V sobotu zcela jistě nenastoupí Buendía, Duran, Kamara, Konsa a Mings. Nejistý je i start Diega Carlose.

Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Castagne, Adarabioyo, Ream, Robinson - Palhinha, Cairney - Cordova-Reid, Pereira, Willian - Muniz

Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martínez - Cash, Torres, Lenglet, Moreno - Luiz, McGinn - Bailey, Diaby, Ramsey - Watkins

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.03 - 3.80 - 2.30

Tip EuroFotbal.cz: 02

Více informací k zápasu

Burnley FC - Arsenal FC

sobota 16:00

Burnley se v rámci 25. kola Premier League utká s Arsenalem. Oby týmy mají poněkud jiné povinnosti. Zatímco domácí jsou předposlední a s jejich setrváním v nejvyšší soutěži to nevypadá dobře, hosté bojují o titul a jsou na třetí příčce s dvoubodovou ztrátou na vedoucí Liverpool.

Kouč Burnley Vincent Kompany možná Manchesteru City během svého působení v něm pomohl získat spoustu ocenění, ale naposledy se mu nepodařilo svému extýmu udělat další laskavost na Anfieldu, jelikož s Liverpoolem jeho svěřenci prohráli 1:3. Před historicky největším počtem diváků na Anfieldu na utkání Premier League vstoupilo Burnley do druhé půle nečekaně za vyrovnaného stavu zásluhou Dary O'Shea, který parádní střelou odpověděl na gól Dioga Joty, ale na hlavičky Luise Diáze a Darwina Núñeze ve druhé části už Clarets nedokázali odpovědět.

Po strastiplné sérii sedmi porážek na Turf Moor od začátku sezony si Kompanyho svěřenci nyní odnesli body ze tří z posledních pěti zápasů před vlastními fanoušky, když v sídle v Lancashiru udrželi Luton a Fulham na vyrovnaném skóre.

Přestože Arsenal musel čekat více než půl hodiny, než se mu podařilo prolomit nerozhodný stav zásluhou Williama Saliby, rozcupoval vítěze Evropské ligy West Ham na kousky a vyhrál 6:0. O góly se dále postarali Bukayo Saka, který se trefil dvakrát, Leandro Trossard a Gabriel Magalhaes. Na závěr se fenomenálním dalekonosným pokusem zaskvěl Declan Rice, bývalý špílmachr Hammers.

Jen jednou se Arsenalu podařilo vyhrát první čtyři ligové zápasy v kalendářním roce, navíc před mnoha lety - v titulové sezoně 1934/35, a pokud severolondýnští giganti o víkendu na Turf Moor zvítězí, bude to poprvé v jejich historii, kdy triumfovali v úvodních pěti ligových zápasech v kalendářním roce.

V sezoně 2023/24 inkasovali na hřištích soupeřů jen 11 gólů, což naznačuje, že jsou na nejlepší cestě vyhrát i proti Burnley, které v listopadu na Emirates porazili 3:1. Na Turf Moor přitom neprohráli v posledních 10 ligových zápasech, i když polovina z nich skončila nerozhodně.

Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Trafford - Assignon, O'Shea, Esteve, Taylor - Ramsey, Berge, Brownhill, Odobert - Fofana, Amdouni.

Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Raya - White, Saliba, Gabriel, Kiwior - Ödegaard, Rice, Haverez - Saka, Trossard, Martinelli.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 11.00 - 6.09 - 1.28

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Manchester City - Chelsea FC

sobota 18:30

Manchester City se ve šlágru 25. kola Premier League utká s Chelsea. Té se v letošním ročníku příliš nedaří a v tabulce Blues patří až desátá pozice daleko za bojem o evropské poháry. To domácí jsou opět v souboji o titul, navíc mají vše ve svých rukou, protože i když jsou druzí dva body za Liverpoolem, mají odehráno o zápas méně.

Zápasy se pro Manchester City v honbě za dalším historickým treblem stále rychle střídají, ale svěřenci Pepa Guardioly měli v klíčovém období druhé poloviny sezony jen málo problémů s vytvořením další ze svých vítězných sérií. Citizens totiž vyhráli každý z posledních 11 zápasů ve všech soutěžích, přičemž tato série začala úspěchem na Mistrovství světa klubů v polovině prosince a naposledy ji City prodloužili díky úternímu venkovnímu vítězství 3:1 nad Kodaní v prvním utkání osmifinále Ligy mistrů.

Góly Kevina De Bruyneho, Bernarda Silvy a Phila Fodena zajistily, že si Man City do druhého zápasu na domácí půdě za tři týdny odnáší dvoubrankový náskok. Nyní se může soustředit zpět na boj o titul v Premier League a snažit se zmenšit dvoubodovou ztrátu, kterou má na druhém místě na vedoucí Liverpoolu, který může rozdíl na chvíli navýšit na 5 bodů, pokud v sobotním střetu porazí Brentford.

Citizens se chystají na tři domácí zápasy z následujících čtyř a návrat na Etihad jistě uvítají, jelikož zde neprohráli žádný z posledních 22 zápasů Premier League. Vyhráli také šest z posledních osmi domácích střetnutí v nejvyšší soutěži se sobotním soupeřem Chelsea, přičemž v pěti z nich udrželi čisté konto. V této sezóně se Citizens nedaří udržet čisté konto, Guardiolova družina inkasovala v 11 z posledních 13 ligových zápasů, a tento víkend si nemůže dovolit proti Chelsea příliš chybovat, protože ji naposledy vstřelila čtyři góly.

V letošní sezóně se Chelsea potýkala s frustrující nekonzistentní formou, která byla katalyzátorem jejího průměrného postavení ve středu tabulky. Poté, co utrpěla dvě čtyřgólové porážky s Liverpoolem a Wolverhamptonem Wanderers, tlak na trenéra Mauricia Pochettina alespoň trochu polevil po dvou důležitých venkovních výhrách 3:1 nad Aston Villou a Crystal Palace.

Pět dní poté, co Blues porazili Villu v opakovaném zápase čtvrtého kola FA Cupu a předvedli pravděpodobně svůj nejlepší výkon v dosavadním průběhu sezony, mířili v pondělí proti Palace k porážce, když v poločase prohrávali a nezaznamenali ani jednu střelu na branku, přestože měli v Selhurst Parku 80procentní držení míče. Výkon Chelsea se však po přestávce rapidně zlepšil, načež se trefil bývalý hráč Eagles Conor Gallagher a vítězství pečetil Enzo Fernández.

Po 10 výhrách, čtyřech remízách a deseti porážkách z 24 zápasů Premier League může být jen málokdo překvapen, že se Chelsea krčí na desátém místě, ale zajištění evropského fotbalu pro příští sezónu zůstává pro Blues reálným, protože jsou jen dva body za sedmým Newcastlem United a sedm bodů za šestým Manchesterem United. Tedy dvěma týmy, se kterými Chelsea ještě bude hrát na domácí půdě.

Pochettino a spol. musí rychle najít konzistenci, pokud chtějí stoupat tabulkou, ale sobotní úspěch se nejeví jako příliš reálný, protože se Blues nepodařilo vyhrát žádné z posledních sedmi setkání s Citizens od doby, kdy si zajistili triumf 1:0 ve finále Ligy mistrů v roce 2021. Chelsea s Manchesterem City prohrála neuvěřitelných 18 z posledních 19 ligových střetů.

Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Dias, Aké - Stones, Rodri - De Bruyne, Álvarez - Silva, Haaland, Foden.

Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Petrović - Gusto, Disasi, Colwill, Chilwell - Caicedo, Fernández - Palmer, Gallagher, Nkunku - Jackson.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.32 - 5.98 - 9.21

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Liverpool FC
24
16
6
2
55 : 23
54
2
Manchester City
23
16
4
3
56 : 25
52
3
Arsenal FC
24
16
4
4
53 : 22
52
4
Tottenham Hotspur
24
14
5
5
51 : 36
47
5
Aston Villa
24
14
4
6
50 : 32
46
6
Manchester United
24
13
2
9
33 : 33
41
7
Newcastle United
24
11
3
10
51 : 39
36
8
West Ham United
24
10
6
8
36 : 42
36
9
Brighton & Hove Albion
24
9
8
7
43 : 40
35
10
Chelsea FC
24
10
4
10
41 : 40
34
11
Wolverhampton Wanderers
24
9
5
10
37 : 39
32
12
Fulham FC
24
8
5
11
33 : 39
29
13
AFC Bournemouth
23
7
6
10
31 : 44
27
14
Brentford FC
23
7
4
12
34 : 39
25
15
Crystal Palace
24
6
6
12
27 : 43
24
16
Nottingham Forest
24
5
6
13
30 : 44
21
17
Luton Town
23
5
5
13
33 : 45
20
18
Everton FC
24
8
5
11
26 : 32
19
19
Burnley FC
24
3
4
17
25 : 50
13
20
Sheffield United
24
3
4
17
22 : 60
13

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (751)

Přidat komentář
Drevar

Mohla by Chelsea prekvapiť..

Reagovat
Hubas1221

Kéž by

Reagovat
Drevar

Reagovat
stiflerovamama

Kde v BA pozerať Liverpool ?

Reagovat
Hachim Mastour

Napríklad vo Vrakuni

Reagovat
Bandita_Harry

Brick, Derby pub, Meetnica

Reagovat
Gunner14

Žhavé dívky na vás čekají na ---- eurofotbal.cz

Reagovat
romeo351

Reagovat
Seydou Doumbia

OT : Jaké 3 zahraniční týmy nejvíce nesnášíte? Já osobně PSG, MU a Real

Reagovat
Gunner14

Tottenham, Chelsea, United.

Nesnáším Tottenham, protože fandím Arsenalu. Nesnáším Chelsea, protože jsem člověk.

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Chittak_LFC

Manchester United "A", Manchester United U21, Manchester United "Legends"

Reagovat
Čenda

Reagovat
Zdechlina

Barcelona, PSG, Rangers

Reagovat
celeb

CIA, NKVD, SS

Reagovat
Amon

Ani jeden.

Reagovat
Ranoth

MU, Juve, Atletico, Barca, Real, PSG

Reagovat
Hachim Mastour

Nevieš rátať?

Reagovat
Ranoth

Prečo troškariť ? Nevedel som si vybrať stých klubov top 3

Reagovat
Raul=Real

Ani rátať ani slovenčinu

Reagovat
oli9

Nesnášet? Chápu když někdo tým nemá rád nebo je mu nesympaticky ale nesnášet...

Reagovat
Seydou Doumbia

Nebudeme snad slovíčkařit. Jasně že hráčům PSG neposílám výhružky smrti a podobně, je to jen slovo.

Reagovat
oli9

United, City, Real

Reagovat
Nieuwendyk

Protože neumíš francouzsky?

Reagovat
Salfovic

Úplně v pohodě.

Reagovat
Čenda

Totáč, United, Bayern/PSG/Barca. Ale psg za to nestojí a u Barcy spíš kvůli vedení v posledních letech, to je přehlídka totální arogance, hlouposti a neschopnosti. A když to pak ještě podtrhnou někteří hyperinteligentni fans zde..

Reagovat
Man__United

Liverpool, Chelsea, City

Reagovat
r.mrazik

Záleží na období a na okolnostech.

Třeba Liverpool mi tehdy zhnusili místní tehdejší kašpaři.

Chelsea a City protože to jsou mocka kluby po příchodu mocka majitelů. PSG to samé.

Barcelona s tehdejším Ovrebem.

Jediná velká averze ale asi Slavie, která s příchodem Číny a Zmrdika je úplný hnůj

Reagovat
Nieuwendyk

Vlastně taky zahraniční klub

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
mistr129

Vyloženě nesnáším jen Real, to je odporný klub skrz naskrz. Druhý asi Juve (to je tak na úrovni Sparty), pak třeba Tottenham, United a PSG, ale u těch je to takový to, že když předvedou nějaký velký obrat nebo tak, i jim to přeju

Reagovat
Nikikrew

Toto je tak otazka na urovni 20 rocneho, boli casy kedy som naozaj nemal rad Chelsea, Spurs alebo United. Teraz? Je mi to docela fuk pretoze slovo nenavist je nieco, co by kazdy zdravo zmyslajuci clovek nemal pouzivat, resp vo vynimocnych pripadoch.

Reagovat
Seydou Doumbia

Psal jsem výše že je to jen blbé slovo. Tak si tam dosad slovo nemít rád. Já ten fotbal taky už moc nehrotím.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Jardin

Reagovat
smazaný uživatel

S tebou musí být sranda.

Reagovat
Nikikrew

Je pravdou ze pred 10 rokmi byvala vacsia sranda na dennej baze, ale i momentalne zabava je pevna sucast zivota a pravidelne pivo v kruhu partii rad absolvujem

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Neutron

Vsetci su mi u prdele.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
romeo351

United, Chelsea a Barca

Reagovat
romeo351

+ Juve se donedávna chovali jak kokoti. BVB posledních 5 let o ničem. V našich končinách Baník

Reagovat
jk

woolwich, CSKA Moskva, Tim Krul

Reagovat
Thelvin

za Krula

Reagovat
Hachim Mastour

Tottenham, Barcelona, United

Reagovat
Luc-Luc

City, PSG a Newcastle a vsechny ostatni sportwashing projekty z blizkyho vychodu

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético, Man United, Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

+ Valencia, Athletic, Juventus

Reagovat
Kuba408

Zahraniční United, Real a Barcu, v ČR Baník :D

Reagovat
j_mrazik

Nesnášet asi úplně ne, ale potěší, když se jim nedaří např. Chelsea za ten rok 2003. V ČR je zase srandovní koukat, když se nedaří Spartě. Baník má často dementní fanoušky, takže těm se taky těžko přeje něco dobrýho.

Prostě potěší, když má někdo větší ego než schopnosti a konečně to přefouklý sebevědomí dostane na prdel.

Reagovat
Seydou Doumbia

Podle poslední věty mi jde do hlavy hned MU.

Reagovat
j_mrazik

Taky nebo Real když vypadával ve čtvrtfinále a přitom se cítili na výhru v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

v osmifinále

Reagovat
Seydou Doumbia

Pamatuju jak jsme je historicky vyřadili ještě s Llorisem v bráně. Bohužel tam jsem teprve začínal sledovat fotbal, potom to šlo každý rok více do sraček.

Reagovat
r.mrazik

To poslední teď sedí na Arsenal

Reagovat
Kinky7

Nesnáším? 0. Nemám rád Utd ale nemám problém říct když jsou lepší.... ( Což je teď naštěstí jednou za uherský rok)

Reagovat
Nieuwendyk

Mám jich vícero

ManU, Turky všechny, PSG, Chelsea, RB Leipzig

Reagovat
Nieuwendyk

Jo a ještě Inter Milán, sei la merda di Milano

Reagovat
Nieuwendyk

A samozřejmě jsem zapomněl na odpad z Londýna, zkaženou šunku, kde hrají zákeřná kopyta co kopou do koček

Reagovat
avicii

MU, Chelsea a City...samozrejme je to dane tým ze sú to naši konkurenti a rivali, pripadne polomafianske organizácie

Reagovat
Kiss Me Polka!

united, newcastle, psg

Reagovat
Busby babes

PSG, Atletico, Pool

Reagovat
Di Stéfano

Barcelona , PSG, City….

Reagovat
Hubas1221

Nesnášet je silný slovo,ale nemám rád Manchester United, nikdy sem je neměl rád a nikdy nebudu jinak mě jsou ty týmy asi tak jedno. Pak je to spíš pokud hrajeme proti Tottenhamu,tak je nemám rád,jinak je neřeším,to samé třeba Real a jelikož La Ligu nesleduju,tak mě jinak taky nezajímá

Reagovat
Alan_Shearer

Chelsea, Real, PSG

Reagovat
kbtk23

Inter, United, Barca.

Reagovat
JessePinkman

Manchester United, Tottenham, Arsenal a Chelsea.

Reagovat
pobody's nerfect

Slovan, zilinu a na třetí slovenský si už ani nevzpomenu

Reagovat
Mönchengladbach

PSG, Juventus, Slovan Bratislava.

Reagovat
Hyrax

Chelsea, pak Chelsea a Chelsea.

Reagovat
Bakary3

Je mi to jedno

Jen Barce za její vymletý vedení přeju tvrdej pád na držku, tou se ale spíš bavím

Z tuzemských jsem kdysi hodně nesnášel Spartu kolem řepky, Doška, kladrubskyho a podobnejch hnusnejch ksichtu

Reagovat
Jordi Alba

Podle týhle logiky by jsme se měli sejít s Valencií v Segundě.

Reagovat
Bakary3

No a kdyby, tak co?

... Koukat na oblíbený kluby, abych mohl jakkoliv zareagovat, je hrozna blbost.

A jinak u Valencie to není zdaleka taková komedie jak u Barcy

Reagovat
Jordi Alba

Nesnášet, z toho jsem asi vyrostl. Ale asi Real, Elche, Esanyol/Atlético.

Reagovat
Čenda

Hlavně dnes potvrdit fantastickej výsledek s poolem. COYG!

Reagovat
oli9

LFC dneska 1:3

Reagovat
Chittak_LFC

LFC dneska 13:30 . Zase

Reagovat
Man__United
Reagovat
kitas

Dolu pod fotkou máš napíš faceapp. Zrejme je to úplný fake.

Reagovat
Man__United

Aha diky

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Hachim Mastour

Liverpool nevedel udržať ani Kloppa

Reagovat
oli9

Ta naše lavka je i přes zranění silná tohle nepamatuju

Reagovat
R.Meireles

Co je s Allisonem?

Reagovat
Ranoth

hamstring

Reagovat
Kinky7

Na Athletic byl hezký článek kde vysvětlovali že letos má Pool silnější lavičku než City.

Reagovat
avicii

Keby sme mali tak o polovicu menej zranení tak to aj viac cítiť

Reagovat
romeo351

Chybějícího stopera a DM ti to ale nevyřeší

Reagovat
Kinky7

tak ber to tak ze nam kdyz se zrani Rodri tak je po titulu

Reagovat
romeo351

Ale jo. Však i to DM se díky MacAllisterovi daří lepit úctyhodně. Škoda Gravenbercha..

Kdyby se zranil Rodri, půjde tam Nunes nebo Stones? Změna rozestavení?

Reagovat
Kinky7

kdyby se zranil Rodri tak se to sesype....

Realne bud Kovacic s Lewisem nebo Kova s Stonesem....

Reagovat
Thelvin

To by částečně pomohlo, ale Rodri je nejdůležitější hráč v celé PL (schválně se vyhýbám slovu nejlepší), toho stoprocentně nenahradíš nikdy

Reagovat
Kinky7

nejlepsi 6tka na svete

Reagovat
Thelvin

Za mě rozhodně a zároveň nejlepší hráč PL, ale je to tak subjektivní hodnocení, že sem to nechtěl psát přímo

Reagovat
icka

Reagovat
LaVolpe

Ta přechodová fáze Brentfordu

Reagovat
Kinky7

se s tim fakt nemazou

Reagovat
Hubas1221

Ten Toney je skvělej, škoda,že pro naše vedení je moc starej

Reagovat
Hubas1221

Núňez teď klobouček

Reagovat
martin.b

Darwiiiin skvěle Jota, Reguilon lol

Reagovat
Kinky7

to bylo moc pekny

Reagovat
Gunner14

Brentford to je bránění

Reagovat
dantetomas

To je chuj ten Nunez… oni idu dvaja na golmana a on to vyriesi takto

Reagovat
rave

Posral to.

Reagovat
Gunner14

Jota ho už zjebal ještě předtím než věděl, že z toho je gól

Reagovat
Coutinho10

Darwin top i Jota hlavička

Reagovat
EL Gringo

Darwiinkooo A to som kričal celý čas nech to radšej prihrá Diogovi pred tou koncovkou Ale parádne to zakončil

Reagovat
LaVolpe

Reguilon - katastrofa.

Reagovat
Gunner14

Bývalá slepice no

Reagovat
rave

MacAllister je výborný, toho by byla velká škoda zabíjet na DM. Pořád nechápu tu přestupovou částku, to byl od Liverpoolu úžasný obchod.

Reagovat
Luc-Luc

Darwin na Poboraka Jota vyborna nahravka

Reagovat
Gunner14

Slušně ho sundal WWE

Reagovat
LaVolpe

A ještě Mac Allister mu šlápl na nohu.

Reagovat
Gunner14

tam dostal během pár vteřin dobrej kolotoč

Reagovat
EL Gringo

Norgaard Už minulý zápas s nami bol prasácky

Reagovat
martin.b

To vypadá na ACL, bylo to po pádu na jeho koleno, tohle je smůla a ne zákeřnost, ale wtf tvl, Curtis, teď Jota, jak pak máme hrát jaro na všech frontách, achjo

Reagovat
EL Gringo

Ved to

Reagovat
martin.b

Tvl běžte do hajzlu, může zůstat někdo zdravej ?

Reagovat
Hubas1221

To si říkáme už od začátku sezony

Reagovat
Luc-Luc

Ten tam sel kolenem jak picus

Reagovat
Luc-Luc

Jota to zas bude na x mesicu, to je v hajzlu

Reagovat
Coutinho10

Jota jediný + že to přišlo + -, kdy máme náhradu ready

Reagovat
Free_player

A já ho měl na kapitánoj na DGW

Reagovat
Coutinho10

jajajaj...já teda naštěstí Jotu vynechal po celou dobu a teď jsem trochu váhal, jednoho z LFC jsem chtěl a dal naštěstí místo Solankeho Darwina, takže aspoň, že jsem nepřivedl Jotu

no a teď řešit, jak tam na další kola narvat Salaha....budu se muset zbavit jednoho z trojice Saka, KDB nebo Foden a ani jednoho se mi zbavovat nechce

Reagovat
Coutinho10

tak i Darwin dole

Reagovat
Free_player

To je fakt konec pěkně se to zesralo Darwina jsem bral taky na poslední chvíli ....

Reagovat
Coutinho10

takže se můžeme jenom modlit, aby to bylo buď:

1) preventivně - nic vážnýho

2) takticky - rozložit to na víc hráčů ofenzivních, další zápas hrajeme o den dřív neż Man City a jsme určitě -Jota

Reagovat
rave

Uf, ten dopad celým tělem zboku na koleno... To se obávám, že budou vazy v hajzlu a konec sezóny.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

Achjooo, to je hodne smoly...dopadnut celou vahou z vysky na koleno...snad bude jota okej, ale neverim tomu

Reagovat
martin.b

Okej bude tak v říjnu

Reagovat
Kinky7

na hovno - zraneni neoreju fakt nikomu

Reagovat
EL Gringo

Keď to je ACL tak áno, ale snáď to tak nebude

Reagovat
Kixi Syhimour

víc zranění, víc zranění

Reagovat
Free_player

Člověk se těší na double gw, člověk se těší na fotbal a celý kolo se posere hned v prvním zápase prvního poločasu, když Jotu odnesli na nosítkách .... To snad není ani možný

Reagovat
forrest

Mel jsi ho jako tripple kapitana?

Reagovat
Free_player

'' naštěstí'' jen jako kapitána, ale i to mě dost sere

Reagovat
Coutinho10

tak to buď rád....triple se toto kolo dost nabízelo použít a máš aspoň áčko u něj

Reagovat
avicii

Toto je skurveny zázrak ze hráme o titul s toľkými zraneniami, samozrejme pomáha nám ze šírka kadru je asi najlepšia akú si pamätám.. snáď to dotiahneme za 3 body, hráme potom 2 domáce zápasy co by sme mali zvládnuť a finále proti Chelsea kde na zranenie je to remíza

Reagovat
oli9

Nunez hodně sebevědome zakončení..

Jota, doufám že to nebude konec sezóny. Většinou když to vypadá blbě není to tak zle

Reagovat
Coutinho10

to je v hajzlu no...ach jo

Reagovat
avicii

A Gakpo do hry miesto koho?

Reagovat
avicii

Darwin

Reagovat
dantetomas

Nunez zranene koleno

Reagovat
fenixLFC

To mas odkial?

Reagovat
dantetomas

Sedel som na zachode a stara mi tlmocila, co vraveli v TV ale evidentne im nerozumela spravne, ospravedlnujem sa za nepravdive informacie, sklamal ma zdroj

Reagovat
rave

Stará je tier 3 maximálně.

Reagovat
dantetomas

Je pravda, ze vacsinou je “Full of shit”

Reagovat
Mastný Chobot

Tak hlavne ze blokujes hajzel

Reagovat
fenixLFC

Hamstring tightness

Reagovat
Coutinho10

twl co se to do hajzlu děje....Jones, Jota, Darwin

Reagovat
Nikikrew

Liverpool si zranil 3 hracov v 1 polcase?

Reagovat
LaVolpe

Liverpool slušný pech teda.

Reagovat
LaVolpe

Brentford úplně zbytečně hraje až moc nahoře.

Reagovat
fenixLFC

Salah

Reagovat
Gunner14

Toney tragický řešení, nechápu že se s náma spojuje. Max kdyby nevyšli tak 4 hráči před ním

Reagovat
martin.b

Macaaa

Reagovat
Gunner14

Salah Brentford je hroznej

Reagovat
forrest

Ten Bradley hraje dobre…

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
oli9

Je skvělý

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Remt

Velmi dobře, jsem z něj fakt nadšenej

Reagovat
pedroLFC

Bradley se mi líbí neuvěřitelně, je skvělý že se takhle chytil a za mě na RB v tuhle chvíli lepší než TAA, kterej by se mohl teoreticky posunout do středu.

Reagovat
oli9

Reagovat
O.Giroud

ideálka bola Trent a v druhom polčase Bradley hore a Trent do stredu a borec si ešte pýta základ

Reagovat
pedroLFC

Já Bradleyho vidím v současný formě na jednoznačnej základ

Reagovat
Kinky7

Anglani maji nejaky specialni trenink ze jim tak rostou hlavne pravy obranci?

Reagovat
smazaný uživatel

Španělé to mají zase naopak, mají spoustu kvalitních levých beků...

Reagovat
Mastný Chobot

+ Reguilona

Reagovat
O.Giroud

Tak Bradley je ír severný

Reagovat
Coutinho10

Mo je zpět

Reagovat
martin.b

Co to ta obrana Brentfordu předvádí

Reagovat
Man__United

Bránění Brentfordu

Reagovat
EL Gringo

Mo

Reagovat
Remt

Toto je za mě penalta proti LFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

jasna

Reagovat
aragorn

Reagovat
I am Mancunian

Cista penalta

Reagovat
fenixLFC

Ale tie holuby su v prenose hrozne otravne jak tam furt lietaju

Reagovat
rave

Byli vidět víc jak Maupay dneska.

Reagovat
fenixLFC

Brania lepsie jak brentford

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Proč zase Tomiyasu chybí proboha?

Reagovat
rave

Kelleher Škoda toho gólu, tam měl ten první zákrok taky skvělý.

Reagovat
Man__United

Souček na lavičce

Reagovat
nomio

Těch Korejců na tom Tottenhamu

Reagovat
cejen13

Nj Son a Hwang v jednom zápase

Reagovat
Tommy the Gunner

ODEEEEE

Reagovat
Mastný Chobot

Ode to sa doslova nedalo lepsie kopnut

Reagovat
Kiss Me Polka!

martinelli skvely prehled pri te asistenci a zakonceni odeho proste neslo udelat lepe

Reagovat
Man__United

Všichni fandíme Wolves a Fulhamu!

Reagovat
norton

burnley celkom odvazni s tym pressingom nie ?

Reagovat
aramaki

Má niekto nejaký dobrý stream na Ars? Dík.

Reagovat
norton

ja sa vam cudujem chalani, pri tych cenach skylinku ze do toho nejdete. stoji to 7€ mesacne na 4 zriadenia. zozen troch kamosov a mas to za menej ako 2€ mesacne

Reagovat
SunFells

A posloucháš tam Libora Boučka, Bosáka a Bednáře?

Reagovat
Man__United

U vás má Skylink 4 zařízení současně? U nás můžeš mít 5 zařízení ale dívat jen na 2 současně

Reagovat
norton

jop 4

Reagovat
tweek

Sledovat PL muzes jen na 2 současně.

Reagovat
norton

aha to som nevedel. stale je to ale len 3,50€…

Reagovat
Mastný Chobot

Nemaju 3 kamosov

Reagovat
Thelvin

A těch 7 euro člověk sám neutáhne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Představ si, že by Havertz udělal to co Trossard ....ani písmenko.

Reagovat
SunFells

nebo tohle

Reagovat
Thelvin

Micky <3 Žeru ho. Supr zápas zatím, nahoru dolu, bezvadný tempo

Reagovat
SunFells

aussie mate

Reagovat
LaVolpe

Skvěle Kiwior teď.

Reagovat
kitas

Celkom sa zlepšil

Reagovat
Gareth Bale 11

Rozhodcimu se to bez karet dobre rozjizdi, na obe strany.

Reagovat
jk

Reagovat
Tommy the Gunner

SAKAAA

Reagovat
LaVolpe

No z toho jednoho záběru to vypadlo jako dive.

Reagovat
Thab

jakýho?

Reagovat
SunFells

Nechápu proč neukázali i jiné úhly, když z tohoto ten kontakt zřetelný nebyl.

Reagovat
BenB

Taky mi to přišlo

Reagovat
Thelvin

Trpaslík nám dá gól z rohu. Katastrofální bránění

Reagovat
Thelvin

Vicario, to byl panečku reflex

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Co to jako bylo za faul?

Reagovat
jk

Vicario úplně WTF save

Reagovat
Mastný Chobot

Zatial Odegaardova one man show. Havertz dobry pohyb, Saka bojovny, stoperi kvalita ako vzdy. Trossard je ako den a noc, a dnes je teda zatial vacsinou noc. Invertovany White sa mi pozdaval.

Reagovat
SunFells

Takže to vůbec není one man show?

Reagovat
Mastný Chobot

Odegaardov vykon vysoko vycnieva nad ostatnymi, takze je

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mastný Chobot

Vidim, ze mas svoje dni. Nezabudni menit tampony.

Reagovat
SunFells

Nezabudni sledovat dalších 15 let míč a přešlapovačky přes něj, ať mají tvé domněnky stále nulovou hodnotu.

Reagovat
Mastný Chobot

Nezabudni si pustit aj zapas Newcastlu, nech do toho mozes mudrovat aj im, urcite budu radi.

Reagovat
SunFells

Sleduju jediný zápas, vyjadřuji se k jedinému zápasu. Ti utíká docela hodně věcí.

Reagovat
Mastný Chobot

Tak mi posli par tamponov

Reagovat
SunFells

Nech Čendu se nadechnou

Reagovat
Čenda

Cos to říkal o okupaci mozkových buněk, brouku?

Reagovat
jk

Reagovat
SunFells

"Make humor great again" kluk

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neutron

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
bbbauch

24/7/365

Reagovat
SunFells

V Austrálii se to asi hraje jinak

Reagovat
Thelvin

Vzhůru nohama

Reagovat
kulych

Proč se radši nedíváš na Arsenal...?

Reagovat
SunFells

Podej si s jalovou kvočnou pařát.

Reagovat
jk

Make humor great again

Reagovat
Mastný Chobot

Sakova pravačka pod brvno

Reagovat
Tommy the Gunner

SAKAAA

Reagovat
Thelvin

Kulu paráda

Reagovat
jk

Ve Švédsku se hraje jinak

Reagovat
fenixLFC

Richarlison world class assist

Reagovat
Golasso

Saka letos začíná být brutální . Nikdy neměl špatné zakončení, ale letos je to jiný level.

Reagovat
fenixLFC

Dubravka v kocke

Reagovat
jk

Vicario Ale zakončení Sarabia fakt nevymyslel nejlíp.

Reagovat
JessePinkman

Zouma je šílenej tragéd. Jak může bejt kapitánem?

Reagovat
Thelvin

Jako dobrej brejk, no

Reagovat
jk

Potom co sme jim 18 minut skoro nepůjčili balón sem ani nic jiného nečekal

Reagovat
Jesfey

Sarr a Bissouma, no

Reagovat
Thelvin

Dneska sou hrozní, zálohu prakticky nemáme

Reagovat
Jesfey

Jediný Kulusevski je v tom útoku nějak platný.

Reagovat
jk

Reagovat
Tommy the Gunner

TROSAAARD

Reagovat
martin.b

Neto je neskutečnej

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Zase Cedric the Entertainer

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
lofin9

Ludsky vitazny dutnik

Reagovat
Acquanni

Reagovat
Miguel19

Chelsea: Petrovic, Gusto, Disasi, Colwill, Chilwell, Enzo, Caicedo, Gallagher, Sterling, Jackson, Palmer

Reagovat
Nikikrew

Porto sa na asi naco tesit

Reagovat
Kiss Me Polka!

martinelli dneska opravdu vyborny, uz mohl mit aspon 3 asistence

Reagovat
EL Gringo

Philips riadna posila

Reagovat
kaaspis

Moyes masterclass s tím Phillipsem místo Suka

Reagovat
Miguel19

Phillips

Reagovat
Bayern +

Solídny tragéd ten Phillips, stelesnenie neúspechu WHU odkedy prišiel

Reagovat
Tommy the Gunner

HAVEEERTZ

Reagovat
Mastný Chobot

Havertz luxusne

Reagovat
kulych

Son s Madissonem dneska strašně nepresni

Reagovat
Thelvin

Madds po tom zranění zatim není zdaleka tak dobrý jako před ním

Reagovat
Gareth Bale 11

Son je na hristi uplne zbytecnej, dneska je to alibista a pulku toho jeste zkazi

Reagovat
J0EL

Kaaaaaai

Reagovat
Golasso

Haveeeertz a volume up

Reagovat
Edgewalker

Melen

Reagovat
LaVolpe

Měli jsme za poslední léta v Arsenalu tak dobrého hlavičkéře jako je Havertz? Ten chlapík vyhraje v zápase 9 z 10 hlavičkových soubojů kdekoliv na hřišti.

Reagovat
zelenyjan

Olivier Giroud

Reagovat
FFA

Nie, posledny bol Giroud.

Reagovat
SunFells

Giroud, ale Havertz je mobilnější.

Reagovat
Gareth Bale 11

Ten rozdil mezi Porrem a Emersonem je silenej.

Reagovat
Thelvin

I na druhé straně mezi Destinym a Daviesem

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
kulych

rozhodující faktor dnes

Reagovat
jk

No v technice určitě. Ale Emerson a jeho pohyb byl hlavní fakt proč sme se skrz ten blok wolves sem tam v prvním poločase dostali. Naprosto skvělý.

Reagovat
Gareth Bale 11

Mne se teda nelibil absolutne vubec a ani nevim, kolikrat za ten zapas, udelal break pro Vlky.

Reagovat
jk

Jednou si to pamatuju úplně přesně. Ztratil balón a musel to hasit Bissouma, v prvním poločase. Ale předtím tam s Romerem skvěle získali balón a Emerson se dostal z toho přečíslení a jen díky skvělými čtení hry od někoho z wolves sme se nedostali do přečíslení. Ten jeho pohyb jako IWB při držení míče skvěle uvolňovat Sarra a měli sme převahu ve středu zálohy.

Hráli sme napiču, ale Emerson byl jeden z mála světlých bodů pro mě.

Reagovat
Thelvin

Ty ho hájíš vždycky a já nikdy nechápu proč. V každym srování s Porrem vyjde hůř Ale uznávám, že dneska mi na hřišti nijak nevadil, jen mi přišlo že Kulusevskimu chyběly ty Porrovy náběhy

Reagovat
jk

Porro prostě nabízí jiný možnosti.

Emerson dneska na hřišti byl jedinej kdo se nebál dělat ty high-risk-high-reward rozhodnutí i když to ne vždycky vyšlo, to pro mě bylo pozitivní, plus to co už jsem psal.

Daleko víc mě třeba sral Davies, který na beku je prostě katastrofálně pomalý jak fyzicky tak mentálně. A to ho mám fakt rád, ale dneska nám vůbec nepomohl.

Reagovat
Thelvin

Jojo, Davies byl spíš přítěží. Jak dlouho bude mimo Udogie?

Reagovat
jk

Udogie by měl být na další zápas zpátky. Porro pár týdnů…

Reagovat
Thelvin

Aspoň že tak

Reagovat
jk

V dalším kole máme CP s novým trenérem, nedělal bych si moc iluze

Reagovat
Thelvin

Reagovat
Rohlíček

Kai

Reagovat
Jesfey

Proč je ten Johnson zase na hřišti? Chápal bych ho tam, kdybychom vedli, kdy by využil svoji rychlost při brejku, ale proti zatažené obraně je tam absolutně k ničemu. Nacentrovat neumí, nikoho nepředribluje a jeho střely jsou strašné.

Reagovat
Thelvin

Je to snaha to zkusit nějak jinak, protože tim "nacentrovat neumí, nikoho nepředribluje a jeho střely jsou strašné" si dneska popsal celou útočnou fázi

Reagovat
Jesfey

Jak píšeš, "zkusit jinak". Ne poslat tam borce, který tu hru nijak neovlivní

Reagovat
Thelvin

A koho bys tam poslal? Gila?

Reagovat
Jesfey

Klidně. Kdokoliv tu hru ovlivní víc než tady ten šašek.

Reagovat
Thelvin

Tak to vůbec. Gil od svého příchodu do Tottenhamu nepředvedl vůbec nic. Johnson minule rozhodl zápas

Reagovat
Jesfey

Rozhodlo to, že nás Brighton pustil do brejku, nebo při nejhorším Son, i když to teda taky nijaké nebylo, ale rozhodně to nerozhodl Johnson. Na celé té akci měl max 10 % podíl, což byl pouze tap-in, a to jen díky již jeho zmíněné rychlosti, která nám tady byla zbytečná. Samozřejmě, jinak byl ten člověk po celou dobu zápasu schovaný a na hře se podílel minimálně.

Pokud se podíváme třeba na Gila, tak ten, pravda, nemá dobrá čísla z pohledu GA, ale je zase 1000x lepší v build-upu, kdy se nabízí, svým driblingem se uvolní a dokáže dobře přihrát narozdíl tady od tohoto budižkničemu. To nám dneska na levé straně nejvíce chybělo.

Reagovat
Thelvin

Já chápu že ho nemáš rád, a nemůžu to nijak podložit čísly. Johnson šel na hřiště prostě proto, že minule dal gól. Doufalo se, že to "kouzlo" zafunguje znovu. Gil na hřiště nešel, protože napravo hrát nemůže a nalevo šel Werner.

Já bych nechal Kulusevskiho napravo, doprostřed dal Lo Celsa, nalevo Wernera a na hrotu nechal Richarlisona, ale my nevíme jak na tom ti hráči jsou fyzicky, nevíme jak vypadají na tréningu... od toho je tam Ange, žejo. Dneska to nevyšlo, ale nevidim důvod proč nevěřit jeho rozhodnutím

Reagovat
Jesfey

Pokud jde někdo na hřiště jen kvůli tomu, že se nachomýtnul u gólu, tak je to fakt špatný...

Werner jinak šel místo Richarlisona a z hrotu si seskakoval víc nalevo, Son zůstal na své pozici.

Já bych to asi postavil stejně, ale celý ten náš systém nás brzdil a omezoval.

Reagovat
Thelvin

Špatný to je, ale letmý pohled na naši lavičku to částečně vysvětluje

Reagovat
Jesfey

Gil by jinak dneska za mě byl mnohem lepší variantou nalevo než Son, který pokud se nemůže dostat do zakončení, je jakoby nebyl.

Reagovat
Thelvin

Já jsem se Sonem nespokojenej už od loňský sezony. Na podzim dal pár gólů, takže to nebylo tolik vidět, ale jeho přínos týmu se fakt viditelně vytrácí Což je strašná škoda

Reagovat
Jesfey

Tak on zářil, protože mu seděl náš styl hry na brejky pod Mourinhem a Contem a protože Kane ho dokázal najít nějakou úžasnou přihrávkou.

Když ale teďka hrajeme více poziční fotbal, tak se ukazuje, že to žádný kreativní a v některých aspektech technický hráč není. Je to doslova střelec, který umí výborně vystřelit, ale všechno, co je předtím, je od něj špatné.

Reagovat
Ferreira

Pane bože, vždyť Gil měl za ty roky u nás jen jednu asistenci. Absoltuně tragický hráč, který nikdy nic neudělal.... Je slabý, prohrává souboje.

Samozřejmě oba dva jsou přepaly, když stáli dohromady asi 80 mičů + Lamelu (který by byl pořád platnější než Gil).

Reagovat
Golasso

Ten Raya je fakt jinde

Reagovat
Thelvin

Lo Celso!

Reagovat
JessePinkman

Wtf... jak gohl

Reagovat
JessePinkman

Jak tohle nemohla bejt penalta pro Nottingham?

Jinak forma Arsenalu začíná bejt docela znepokojující.

Reagovat
kaaspis

Reagovat
LaVolpe

Jinak Cerdrica na hřišti chápu tak, že Tomiyasu a Zinchenko asi fit brzo nebudou.

Reagovat
LaVolpe

Ještě 10 minut utrpení pro domácí.

Reagovat
Golasso

Referee has zero chill tvl

Reagovat
mr.Silver

Kiwior parádní výkon

Reagovat
Golasso

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Jkb

Reagovat
Čenda

Reagovat
LaVolpe

Tak teď Chelsea. PRAYGE.

Reagovat
vitasrp

Dobrý výsledek nám podle mě nevyjde jen těsně, o takové tři góly třebas.

Reagovat
LaVolpe

4-4 bys nebral?

Reagovat
Acquanni

Hele měl si ale pravdu, protože Chelsea klidně mohla dát 4 kdyby nebyli tragický v koncovce

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Jkb

Poďme Chelsea, zabojujte o to desáté místo, dneska vám to přeje půlka Anglie.

Reagovat
Kinky7

Hlavne at je to bez kontroverzi a bez zraneni

Reagovat
Jkb

Přijde mi, že kontroverze jsou teď trochu méně časté. VAR mi rozhodně přijde, že dělá méně chyb než to bylo před pár měsíci, nechci říct, že odstanili všechny problémy, ale zlepšení tam vidím.

Reagovat
avicii

Arsenal formička a teraz všetci: Chelsea Chelsea Chelsea

Reagovat
Kinky7

tohle klidne mohla zluta bejt

Reagovat
John Obi Mikel

To byl jistý výběh, to nemohu říct

Reagovat
John Obi Mikel

Ale byl by to faul, tak je to fuk.

Reagovat
Svatej

CO to je za nahrávku Jacksone, proboha

Reagovat
Rohlíček

citovka

Reagovat
Kinky7

moc nechybelo

Reagovat
Man__United

Jackson

Reagovat
LaVolpe

tpč

Reagovat
Mimalu

Jackson

Reagovat
John Obi Mikel

Jacksone

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Tommy the Gunner

Jackson

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale zdálo se mi to na ofsajd

Reagovat
fenixLFC

Jackson

Reagovat
vitasrp

Tohle už udělal proti MU, naprosto nepoučitelnej. Zakonči to z jedničky, jinak seš v hajzlu prostě.

Reagovat
Deywid

Keby tam bol Nkunku tak je to gol

Reagovat
Gunner14

Tak ta přihrávka byla taky špatná, celá akce promarněná

Reagovat
Free_player

Jackson je fakt ultimátní matlák

Reagovat
SunFells

Ten pas byl špatný, Jackson to mohl akorát kopnout z první, ale to by musel hodně dobře trefit

Reagovat
Gunner14

Reagovat
John Obi Mikel

Disassi proč vystupuješ?

Reagovat
Gunner14

To jsou tragédi ta ofenzíva Chelsea

Reagovat
martin.b

Tvl Chilwellee

Reagovat
Kinky7

kdyby ji piskl tak to VAR nezrusi ale jsem rad ze to nepiskl

Reagovat
John Obi Mikel

Caicedo

Reagovat
scvrklýangličan

Za ty dvojity bannery bych jim dal pokutu. Je to silene rozptylujici…

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mimalu

Sterling

Reagovat
Mastný Chobot

Sterling to je hovniak

Reagovat
John Obi Mikel

Sterling tpč

Reagovat
fenixLFC

Sterling

Reagovat
SunFells

Zato tohle

Reagovat
Error

nad tim uz se nema cenu ani vztekat

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
vitasrp

Tohle je karta jo? Úplně obyčejnej faul.

Reagovat
Kinky7

tak on mu to asi secetl s tim prislapnutim dokua

Reagovat
Figurehead

Reagovat
scvrklýangličan

Nechapu. Si to vybreceli…

Reagovat
Kinky7

a to ze predtim ji caicedo nedostal chapes?

Reagovat
scvrklýangličan

Predtim, kdyz nebyl piskan ani faul? To celkem chapu no

Reagovat
Kinky7

a vis ze za podobny zakrok jeden hrac Ucek dostal redku?

Reagovat
martin.b

Ta hromadná gestikulace City po každým zákroku je fakt toxická, tenhle rukopis španělské školy je fakt strašný zlo

Reagovat
scvrklýangličan

Reagovat
forrest

Neprijde mi, ze by to bylo nejak jinaci oproti ostatnim tymum…

Reagovat
aragorn

Reagovat
icka

Reagovat
havrys99

Reagovat
Čenda

Reagovat
LaVolpe

ta koncovka tvl

Reagovat
Tommy the Gunner

Sterling

Reagovat
Gunner14

Sterling??? To se posral ne

Reagovat
avicii

Ta koncovka od hráčov Chelsea musí byť sabotas inak si to neviem vysvetliť

Reagovat
John Obi Mikel

Tak co, rozchodí to Connor?

Reagovat
LaVolpe

gooooooooooool

Reagovat
Mimalu

Sterloš

Reagovat
John Obi Mikel

Sterliiiing VŽDYCKY JSEM MU VĚŘIL

Reagovat
Mastný Chobot

Sterliiing vzdy som ti veril

Reagovat
Kixi Syhimour

Pískej koneeeeeeeecccccccccc

Reagovat
frezi

Reagovat
pobody's nerfect

Ligy

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Muffi

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Jkb

Reagovat
Hachim Mastour

strelingoos

Reagovat
Golasso

Ta přihrávka od Jacksona

Reagovat
avicii

Neverím...ale už to malo byť aspoň 0:2

Reagovat
Kinky7

rikam to nerad ale udelal ho pekne

Reagovat
LaVolpe

Pep

Reagovat
kitas

Teda ale zaslúžene

Dnes to vyzerá že Chelsea má prechod to útoku ako z partesu.

Reagovat
Miguel19

Jackson výbornej dnes. Jeho gól.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Kombinačně mi ale přijde úplně nepoužitelný, musí to dostat do rychlosti a do prostoru.

Reagovat
JessePinkman

Takovej horší Origi.

Reagovat
Edgewalker

Pěkně. Ale myslel jsem, že to zase posere

Reagovat
TopinB

Já už jsem byl připravený nadávat

Reagovat
frezi

krása

Reagovat
martin.b

Raheeeeem

Reagovat
martin.b

Walker velký špatný v téhle situaci

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale jako zaslouženě, ta vysoká obrana City mě velmi překvapuje

Reagovat
Tommy the Gunner

Sterling

Reagovat
Greny

Jak tam signalizoval ten hráč City ofsajd při přihrávce Palmera na Jacksona

Reagovat
forrest

Triple Haaland, Foden, De Bruyne ve fante! Pojdte to kurva otocit, modraci!

Reagovat
Gunner14

Pat a Mat teď výborně snad to nebylo moc brzo, Chelsea hraje fajn

Reagovat
Gunner14

Pepku ať tě neklepne

Reagovat
Whitemedia

Přijde mi, že když vedle sebe nemá Disasi Silvu, tak vypadá, že fotbal nehraje poprvé v životě.

Reagovat
kitas

Dissasi MOTM už v 45. minúte. To tu ešte nebolo

Reagovat
LaVolpe

Hráči Chelsea solidně nabuzení.

Reagovat
PanAu

Jsem rad, ze se aspoň 2x za sezónu nahecuji.

Reagovat
Mastný Chobot

Chelsea fajn vykon, ale aj tak mam pocit, ze to City celkom lahko otoci v 2. polcase.

Reagovat
Svatej

to je u nás tak nějak pravidelnej pocit kdykoliv

Reagovat
Greny

Ale když prohráváme tak ten pocit nikdy nemas

Reagovat
Svatej

SUbejktivně mi přijde, že jsme teda lepší, ale čísla tomu zas tolik neodpovídaj

Každopádně bylo by fakt hezký je po dlouhý době porazit, snad se zas neposerou

Reagovat
Kinky7

jste lepší

Reagovat
Hachim Mastour

studio: takzvaně zadrbal

Reagovat
TopinB

Reagovat
vitasrp

Bez míče tohle byl jeden z těch nejlepších poločasů, co jsme odehráli. Měli jsme plán, každý hráč měl svou roli a tu plnil.

Navrch jsme neprohrávali souboj za soubojem a i jsme se vyvarovali nějakým totálním kravinám.

Nicméně tenhle tým je vždycky jednu od akci od nějaký totální kraviny a sesypání se, takže se vůbec nebudu divit, když to City v druhé půli bleskově otočí.

Reagovat
JessePinkman

Ten Caicedo je úplně v prdeli.

Reagovat
John Obi Mikel

Dohraje Caicedo?

Reagovat
Kinky7

no rekl bych ze uz je v souctu nekde na hodne tmave oranzove

Reagovat
Svatej

Mohli by přestat bejt tak afektovaní?

Reagovat
Kinky7

no bud uprimnej . kdyby to bylo na druhy strane tak jsi nasranej

Reagovat
smazaný uživatel

Afektovanost je pro Pepa jedno z hlavních kritérií při rozhovorech s potenciálními novými posilami.

Reagovat
LaVolpe

No už jsem viděl takové penalty.

Reagovat
SunFells

Bohužel, Vardy i na tom udělal kariéru.

Reagovat
fenixLFC

Walker jaky breakdance

Reagovat
Seydou Doumbia

Penalta na Sterlinga od Walkera. Chelsea měla kopat.

Reagovat
Zdechlina

Walker jaký lachtan

Reagovat
Pan.Antonin

Mohl by to komentování vzít Bosák ze studia namísto tohohle zaujatého neobjektivního Slováka?

Reagovat
BenB

Však Bosak je hroznej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Greny

tady ten je silenej , Chelsea bych mu zakázal komentovat, nevím kdo je jeho oblíbený tým, ale vím jaký tým v lásce fakt nemá, to je zápas co zapas

Reagovat
Greny

Žlutá pro Walkera za nesportovní chování kde???

Reagovat
Pan.Antonin

Mohl by to komentování vzít Bosák ze studia namísto tohohle zaujatého neobjektivního Slováka?

Reagovat
Agent z Melmacu

Bosák ktorý si do telky dá tričko z telocviku a nato sako

Reagovat
Pony Slaystation

Hahand

Reagovat
Gunner14

Walker šašek

Reagovat
fenixLFC

Jackson je strasne kopyto

Reagovat
LaVolpe

Ty voleee

Reagovat
John Obi Mikel

Tohle chtělo pojišťující branku

Reagovat
Mimalu

zas klasicky potřebujeme aspoň tři tutovky na gól

Reagovat
SunFells

Proboha

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Jkb

Situace 3 na 3 a Jackson to nahraje raději Edersonovi, protože ví, že by to stejně nedali ani kdyby byla prázdná brána. Ten chlap je o krok napřed.

Reagovat
Gunner14

tak krásně je melou, aby pak řešili každou možnou situaci jak troubové

Reagovat
vitasrp

Ty krávo to byl zámek teď...

Reagovat
vitasrp

Jsem nečekal, že Nkunku vytvoří šanci po 10 vteřinách na hřišti.

Reagovat
John Obi Mikel

Jackson a Enzo

Reagovat
JessePinkman

to jsou dementi

Reagovat
LaVolpe

to snad néé

Reagovat
vitasrp

Díky bohu, že to byl ofsajd, protože ti hráči jsou fakt totální idioti.

Reagovat
John Obi Mikel

Skvělý obranný zákrok Enza

Reagovat
Error

zapasy se City opravdu bavi

Reagovat
Svatej

my jsme fakt ubozí v tom zakončování

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
fenixLFC

To su strasni tragedi v tych brejkoch

Reagovat
scvrklýangličan

To je neco neuveritelnyho co hraci Chelsea vepredu predvadeji opravdu

Reagovat
SunFells

dojebou tolik finálních pasů

Reagovat
cubazi

žoldniery z chelsea

Reagovat
Man__United

To už si City nedají

Reagovat
LaVolpe

Nkunku už taky dvě akce zabitý

Reagovat
Gunner14

To je neskutečný co tam vyvádí v tom útoku Chelsea

Reagovat
Mimalu

to co je za střídání

Reagovat
John Obi Mikel

Stoper za útočníka, Svatej skáče nadšením

Reagovat
John Obi Mikel

Trevoh žije Poche, co to děláš za taktiky?

Reagovat
John Obi Mikel

Každopádně ty taktiky vůbec nevycházej.

Reagovat
LaVolpe

Hm, až moc defenzivní střídání.

Reagovat
vitasrp

Nooo, nevím, s tímhle bych asi ještě pět minut počkal..

Reagovat
Mastný Chobot

DJ Projekt Andrej na RB za Chelsea znova velmi slusny

Reagovat
Kinky7

caicedo ma dnes cervenou imunitu....

Reagovat
kitas

Toto si mohol Kevin odpustiť

Reagovat
r.mrazik

https://x.com/eplbible/status/1758925659433324996?s=46

A tohle je taky spíš penalta ne?

Reagovat
Kinky7

jasne ze je

Reagovat
SunFells

Reagovat
vitasrp

Vůbec nemusí být, tohle udělal Werner proti Leicesteru v roce 21 a taky to nebylo penalta, v minulém zápase útočník Crystal Palace proti Colwillovi a taky to byl faul útočícího hráče..

Reagovat
TopinB

Jako přijde mi, že Walker mu tam strčil nohu aby mohl spadnout a teda fauloval spíš on, ale uznávám, že opravdu nejsem nestranný

Reagovat
SunFells

Reagovat
r.mrazik

Prostě tam byl dřív jak Sterling.

Reagovat
TopinB

Jo, ale od balónu byl půl metru, nedotkl se ho ani k tomu nebyl extra blízko

Reagovat
r.mrazik

Ok..jak na to koukám, tak to tam taky občas vidím.

Ale i tak mi to přijde spíš jako faul na walkera.

No to je teď už jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je za mě spíš faul Walkera.

Reagovat
Svatej

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
PanAu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
scvrklýangličan

Reagovat
krisa

Reagovat
J0EL

Reagovat
Hachim Mastour

caicedo

Reagovat
r.mrazik

Taková šance

Reagovat
Mateo16

WOW Haland ten je hotovy.

Reagovat
LaVolpe

Ten Nkunku je tam taky na hovno...

Reagovat
forrest

Hojlund by tam mel uz hattrick…

Co dneska Haaland neda…

Reagovat
Kinky7

no konecne

Reagovat
Registrujisejenproto

Zkujvene City

Reagovat
John Obi Mikel

3 stopeři, 2 krajní beci, 4 střeďáci a Nkunku. Co s tím teď jako chceme hrát?

Reagovat
vitasrp

Mohl by být zápas, kdy neinkasujeme tečovanou střelu prosím už někdy?

Reagovat
Kinky7

vzdyt stojite v 10ti ve vapne..... tam to vzdycky nekoho trefi

Reagovat
vitasrp

Jj, v minulých zápasech jsme taky stáli v 10ti ve vápně samozřejmě.

Reagovat
Kinky7

bavim se o tomhle

Reagovat
vitasrp

Jj a Chelsea měla takových zápasů letos plnou prdel a nikdy tam tečovaná rána bohužel nespadla, ty vždycky to tam spadne.

Reagovat
krisa

Ta šla asi do kasy i tak

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Tahle by tam šla stejně

Reagovat
mimi_united

Rodri je najlepšie DM na svete a Kevin CM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Vynimocne ma pravdu

Reagovat
kitas

DM Casemiro a CM Bruno

Reagovat
BenB

Reagovat
Figurehead

Reagovat
kitas

Fakt skvelý nápad totálne sa zatiahnuť proti City. Veď to je práve ten štýl ktory im najviac vyhovuje

Reagovat
Svatej

fakt chci tak moc? jeden uhaluzenej zápas?

Reagovat
Hachim Mastour

Klasik Rodri dpč

Reagovat
scvrklýangličan

Proc uz tam neposlal Mudryka na protiutoky, kdyz jsou tak vytazeny?

Reagovat
Deywid

Pochettino sa posral...od 70 minut totalne branit proti City....

Reagovat
jk

Klasický Poche.

Reagovat
Gunner14

Aspoň tu remízu udržte, to je tak když šaškujete vepředu

Reagovat
JessePinkman

Hra Chelsea s míčem je příšerná. Tohle neustojí.

Reagovat
Mimalu

hmm, to jsem čekal teda víc než 4 minuty

Reagovat
fenixLFC

A za co?

Reagovat
vitasrp

Petrovič je při centrech ale tragický, to je taky síla.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cubazi

NICE

Reagovat
Pony Slaystation

Tuhle penaltu jsem čekal, že pískne...

Reagovat
Tommy the Gunner

Pekne Chelsea

Reagovat
avicii

Dnes mala Chelsea vyhrať ale aj tak dobre..

Reagovat
Remt

Že žrovna Chelsea bude ta kdo o něco obere City, to bych nečekal

Reagovat
Swarley

Primy souboj o vstrelene goly s Lutonem a ze ta sezona nebude pro nas napinava

Reagovat
Mastný Chobot

Holgate fuj to bolo odporne

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Busby babes

Balon!!!!

Reagovat
dantetomas

To je bezmozog trb Holgate

Reagovat
dantetomas

Ten

Reagovat
avicii

Holgate podobne ako ten náš Vladko za Slovan

Reagovat
Neutron

Vsak aj Vladko je bezmozog

Reagovat
avicii

To teda je

Reagovat
Busby babes

Man Utd XI: Onana; Dalot, Varane, Maguire, Shaw; Mainoo, Casemiro; Garnacho, Fernandes, Rashford; Hojlund.

no, cekal jsem trochu rotaci a treba McTominaye v zakladu. Nejsilnejsi mozna, snad je Shaw ok.

Reagovat
Grahf

na čo rotáciu, keď hrajeme jednu súťaž?

Reagovat
Tomanatura

Kazdy zapas je ted finale.

Reagovat
Swarley

A hlavne ted bud najedeme na nejakou snuru vyher nebo je LM uz jasne v prdeli, coz je teda mozna uz ted, ale minimalne to musime zkusit...

A jako byla by celkem uzasna zmena, kdyby ten zaklad zvladl odehrát treba i par zapasu v rade bez toho, aby se do toho neustale muselo sahat a neco se menit...

Cili do polocasu jedno zraneni minimalne ocekavam

Reagovat
Busby babes

nejak asi nevim, co ti na to rict... whatever hele

Reagovat
fenixLFC

fa cup vypustate?

Reagovat
RickNash

Sheffield United board announcs they will sell 60-minutes tickets at lower price.

Reagovat
Man__United

Bosák

Reagovat
Man__United

RAAAAASMUS!! díky za ten dárek

Reagovat
Busby babes

Takhle by to slo.

Reagovat
Swarley

Hojlundik, perfektni

Reagovat
Man__United

Kdy jsme naposledy dali gól v první minutě

Reagovat
SunFells

Eeehm tak to je dobrá reklama PL

Reagovat
Vsadim gule

Tak už máme víc gólů jak Luton

Reagovat
Man__United

Ty vole ten jede

Reagovat
forrest

Takze Rasmus ma rekord - 6 souteznich zapasu v PL s golem (do 21 let myslim).

Reagovat
Man__United

7 gólů v 6ti posledních zápasech

Reagovat
forrest

Reagovat
SunFells

Reagovat
Ligter

jak to tam sakra spadlo?

Reagovat
Busby babes

nacvicene!!

Reagovat
Swarley

Garnacho konecne nahrava, pekny

Reagovat
iamek

Flop se nějak rozjel. Není konec ještě. Jsme schopni to projebat.

Reagovat
Ligter

cekam vsechno

Reagovat
Busby babes

Reagovat
forrest

Hattrick dneska

Skoda, ze ho nemam ve Fante… vyndal jsem ho za toho drevaka Darwina…

Reagovat
Man__United

Doufám že se kluci poučí z toho Fa cupu

Reagovat
Vsadim gule

Jak si Harry chtěl dat gol

Reagovat
SunFells

Reagovat
Artii96

Slusnej lucky gol od hojlunda! ale je to narozdil od zbytku tymu sympatak takze mu to preju...ze by se united tu top4 nakonec dali?

Reagovat
iamek

Nedáme ani tenhle zapas

Reagovat
forrest

Ale prosim te… vyhrajeme s prehledem

Reagovat
forrest

Takze Haaland z wishe vs Haaland ze city v roce 2024 goly - 7:2

Reagovat
iamek

Here we GO

Reagovat
Man__United

To umíme jen my to posrat hlavně že píšu o tom zápasu v fa cupu

Reagovat
Busby babes

prave, si to zakrik

Reagovat
Ligter

uz jsem se bal

Reagovat
Sandstorm

Onana, co to bylo za pseudo výběh

Reagovat
iamek

Reagovat
Artii96

Vybeh asi dobrej ale on u toho vypada hrozne komicky...nedokazu si pomoct

Reagovat
Salfovic

Ten odraženej míč mohl klidně mít, kdyby to nebyl lempl.

Reagovat
Swarley

To je porad dokola, Shaw ten balon sleduje min nez souper, jde tam mene durazne... Cela nase obrana v teto sezone ve zkratce..

Reagovat
Busby babes

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

krasny goly dostavame no, 2x jsme meli stesti, ted smulu, co uz

Reagovat
Neutron

Zabavny zakrok ale teda bez toho to proste nejde samozrejme iamek to privolal

Reagovat
Swarley

Nemel Garnacho jine kopacky na zacatku?

Reagovat
iamek

Shaw zatím na facku

Reagovat
Busby babes

bohuzel.

Reagovat
Man__United

Bosák netuší kdo je Harry Styles? i když v jeho věku to chápu

Reagovat
Swarley

No spíš bylo horsi, ze si spletl Rashe s Brunem, to bych rekl, ze tam par rozdilnych veci celkem rychle najdes..

Reagovat
Ligter

Reagovat
Neutron

Reagovat
Man__United

To není nic nového, hráče si plete pořád u každého týmu

Reagovat
Salfovic

Pro něj je cikán jako černoch.

Reagovat
dantetomas

Som o 20 rokov mladsi a meno Harry Styles mi tiez nic nehovori

Reagovat
Front hell

Reagovat
romeo351

Reagovat
Čenda

Reagovat
Busby babes

a zase nas hura fotbal... zadna kontrola.

Reagovat
Man__United

Jsme hrozně labilní, po jednom inkasovaném gólu úplně odejdeme

Reagovat
iamek

Otresny výkon

Reagovat
Man__United

Teď mohl Woodrow klidně dostat druhou žlutou

Reagovat
forrest

Maguire si svy odehral, radsi tam dejme Evanse…

Reagovat
r.mrazik

Harry zkusene

Reagovat
Swarley

Maguire sportovne vratil

Reagovat
Raff81

Maguire is back?

Reagovat
Man__United

Casemiro za každý faul musí dostat kartu, jeho rozhodčí prostě nemají rádi

Reagovat
Raff81

Ale MU je solidně v pralese od toho inkasovanýho gólu... vyrovnání visí ve vzduchu

Reagovat
iamek

Case dostane žlutou za všechno. Směšný.

Reagovat
Man__United

Reagovat
avicii

Keď bol v Madride všetko mu zas prešlo

Reagovat
avicii

Dúfam ze Luton bude u nás menej nepríjemný ako je dnes najsympatyckejsi nováčik

Reagovat
Swarley

My nepodrzime chvili balon ani proti Lutonu, to je zoufale

Reagovat
Neutron

Case dnes nedohra

Reagovat
Man__United

Pičo teď byl faulovaný Casemiro

Reagovat
BenB

Co?

Reagovat
Man__United

Ok beru zpět ale žlutá ne, Woodrow za faul na Harryho taky nedostal druhou žlutou

Reagovat
mistr129

bez karty

Reagovat
iamek

A za tohle žlutou neda. Sasula. Case a Shaw okamžitě vystřídat.

Reagovat
Artii96

Ten Casemiro to ma skoro kazdy zapas na redku ne?

Reagovat
SunFells

Je už pomalý no.

Reagovat
Sandstorm

Case nestíhá ani proti Lutonu.

Reagovat
Busby babes

Silenej vykon. my si tam nejsme schopni prihrat na metr. ale jako vubec nikdo. Uplne jednoduchy veci a zajebou...

Reagovat
Swarley

nedaji si balon ani na metr

Reagovat
Ligter

ted se podiva na VAR a samozrejme potvrdi zlutou, ze?

Reagovat
BenB

To nejde

Reagovat
Ligter

Reagovat
Swarley

A za ty kecy a naznacovani karty se uz zluta nedava nebo to zase byla takova chvilkova záležitost?

Reagovat
Busby babes

jako vzdykcy

Reagovat
Miguel19

To dostávají jen některé týmy. Takový City či Arsenal ne..

Reagovat
fenixLFC

nedostavaju ich juzania a blondaci no

Reagovat
Man__United

Je možné aby hráč jako Casemiro během pár měsíců z topu šel tak dole?

Reagovat
Spikous

Brazilčan po tridsiatke no

Reagovat
Swarley

Maguire, nesmi projet za zadnou cenu!

Reagovat
Man__United

Penalta!

Reagovat
avicii

Reagovat
lajka30

Reagovat
SunFells

Reagovat
Swarley

Dobre ho vyliskal za ty nesmyslny klicky, taky me to napadlo

Reagovat
SunFells

Reagovat
Man__United

Proč teda Shaw nastupoval

Reagovat
Busby babes

Casemiro by mel jit dolu v polocase, protoze jinak nedohraje. navic je asi nejhorsi na place dneska. Scott misto nej. Nebudem mit kontrolu zadnou, ale to nemame ani ted no.

No chtel jsem rict, ze Lindelof by mohl jit misto Maguire, protoze ten je dneska taky spatnej a on je zranenej... jako proc teda nastupoval? divny rozhodnuti. a podle toho i vypadal jeho vykon teda.

Reagovat
Man__United

Jestli doktoři řekli že byl fit tak asi nebyl důvod ho tam nedávat

Reagovat
Busby babes

*Shaw je zranenej.

Reagovat
Artii96

Twl oni jim daj 2 fiky za 5 minut a pak se nechaj lutonem prehravat...

Reagovat
Swarley

Ty nas vidis tuhle sezonu poprve, ze?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Artii96

Videl jsem jen LM ... a tam to parkrat podelali pravda

Reagovat
SunFells

Fíky jsi viděl?

Reagovat
forrest

Goly paradni

Reagovat
Artii96

Cekal bych to prave naopak ze da Luton jeden/dva nahodaky a pak je united budou mackat

Reagovat
SunFells

Oj škoda. Pro Luton strašně smolná půlka.

Reagovat
avicii

Reagovat
iamek

Trapnost naprostá. Nejsme schopni podržet balon proti Lutonu. Bod bude mega úspěch. Shaw kezby poslední sezóna. Mám ho rad, ale kvůli zraněním není na nej spoleh.

Reagovat
Busby babes

jo, v lete musi prijit LB no

Reagovat
avicii

Co ten Malacia? Dasi co na to nemá ?

Reagovat
Busby babes

tezko rict, kdyz je uz pul roku zranenej

Reagovat
avicii

A keď chceš nové LB kto z dvojky Shaw/Malacia preč?

Reagovat
Busby babes

to je asi jedno.

Reagovat
Neutron

si mozu zahrat kamen, nuzky, papir kludne...

Reagovat
avicii

Reagovat
iamek

Oba

Reagovat
Man__United

Kdyby půl, teď už to bude skoro rok

Reagovat
iamek

Nezvěstný

Reagovat
Man__United

Harry Amass

Reagovat
Wazza228

Jsem rád za Hojlunda, že konečně se k němu ten míč i zázrakem dostane, ale nechat se takhle přehrát od Lutonu, to je hrozný.

Reagovat
Man__United

Jako nevím proč když vedeme 2-0 v 6 minutě proč to kurva nemůžeme v klidu dohrát a vyhrát třeba 5-0, proč si neustále komplikujeme, stejně jako v tom fa cupu, úplně zbytečně

Reagovat
Busby babes

tak co, bude klasickej prubeh? Luton ve 49. 2:2, McTominay v 92. 2:3

Reagovat
Busby babes

wow, ETH udelal spravne stridani. Case i Harry fakt dneska nemeli dobrej zapas.

Reagovat
Man__United

Ani bych se nedivil kdyby byl i ten Harry zraněný, potom faulu od Woodrowa, u Caseho je to jasné

Reagovat
iamek

Střídání super, ale Evans a Mctominay . Chápu, že tam nikoho nemá, ale vypadá to vtipně.

Reagovat
forrest

Nedelejme z toho Lutonu nejaky nekopy… vzdyt tam remizoval Liverpool, Brightonu dali ctyrku, s Newcastlem 4:4, Arsenal tam klasicky luckerskym golem vyhral v 90 + 17, City, Chelsea tam meli co delat…

Reagovat
Man__United

To nikdo nedělá, ale když vedeme po 6ti minutách 2-0 tak to musíme v pohodě dohrát a ne začít dělat zmatky

Reagovat
Acquanni

Arsenal to tam měl s odřenýma ušima ale " klasicky luckersky" to fakt nebylo. Luton byl lucky, že měl Raya skvělej den a držel je do poslední minuty ve hře

Reagovat
J0EL

Bruh, uz som myslel, ze si sa tym nasim "stastim" preniesol

Reagovat
kissak

Luton se poslední dobu prezentuje skvělými výkony, doufám že se zachrání protože Edwards je sympaťák.

Reagovat
Man__United

Při zranění Shawa a Lichy je ta levá strana hrozný průser

Reagovat
Swarley

A zdravy Rash tomu taly neprida

Reagovat
SunFells

Uuu Sambi

Reagovat
iamek

Ze já debil za tenhle hnus platil nějakých 25 euro

Reagovat
Swarley

Ted to Rash konecne vyresil normalne, primocare, to ma ETH nahrat a poustet mu to nonstop od rana do vecera

Reagovat
avicii

Zltu kartu pre Bruna ?

Reagovat
Swarley

Bruno vole, nepodival se no

Reagovat
Grahf

Z toho kádra by som nechal len mainoa, garnacha, hojlunda a martineza

Reagovat
Busby babes

z tech 3 sanci mel aspon jeden gol byt no.

Reagovat
Neutron

Pana boha

Reagovat
avicii

Reagovat
Man__United

CO JAKO TEĎ DĚLAL???? TOHLE JE OKAMŽITÉ NA STŘÍDÁNÍ!!!

Reagovat
BenB

Reagovat
Busby babes

tvl, strasny co zahodime

Reagovat
Edgewalker

tvl

Reagovat
Swarley

boha jeho

Reagovat
avicii

Luton si už ale koleduje... a došla im trochu para

Reagovat
Man__United

Proč to prostě nestřílel??? Proč pica??

Reagovat
iamek

Co se stalo? Sekl se mi stream

Reagovat
Busby babes

Garnacho sam na branu a nedal

Reagovat
iamek

Omg ocas

Reagovat
lajka30

Jenom šel Garnacho sám na brankáře.

Reagovat
forrest

Rashford ho uvolnil z nasi pule a Garnacho sel od pulky sam…

Reagovat
Grahf

garnchao

Reagovat
forrest

Ta prihravka od Rashe ale luxus

Reagovat
Busby babes

to byla vyhoda

Reagovat
r.mrazik

Dvakrát sami na brankáře a hovno z toho. Tyvoe po zemi k tyči a nazdar.

Reagovat
pingla

jaký faul kurva? jaká karta? lehce se ho dotkl podrážkou, jinak ukázkové odebrání míčem. Směšné rozhodnutí sudího.

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

ale nevim, jak se to bere, tou druhou nohou jak ho trefil...

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Neutron

Onana super nahravka

Reagovat
Hlahart

Rasmus tohle musí zabíjet ale...

Reagovat
Busby babes

ted kdyby tam Hojlund spadl, tak to je penalta, ten na nem slusne visel.

Reagovat
Busby babes

anebo offside, tezko rict.

Reagovat
Neutron

Sa mi paci, ze sa snazi suboje ustat

Reagovat
Hachim Mastour

Musí sa naučiť padať. To je devíza útočníkov

Reagovat
forrest

Hojlund - konecne nekdo, na jehoz dresu jde videt, ze maka…

Reagovat
Man__United

Na tom Hojlundovi ale dobře visí obránci, to je dost na hraně faulů

Reagovat
Swarley

Ale pak taky ten balon muze ztratit, Rash sebou placne a rozhodci to piskne... Je jasny, co se hracum vic vyplati...

Reagovat
iamek

Špatný střídání

Reagovat
SunFells

Sambi z Garnacha nemá těžkou hlavu

Reagovat
Busby babes

tvl Bruno

Reagovat
Wazza228

To naše promenovani šanci je skvělý.

Reagovat
Neutron

V nadstavenom case sa nechat zatlacit vo vlastnej sestnastke od Lutonu

Reagovat
iamek

Klasika. Je jedno proti komu hrajeme

Reagovat
Neutron

Taky nas trademark uz

Reagovat
Wazza228

Taktika.

Reagovat
avicii

Škoda Luton... ale teda asi im tento zápas zobral dosť síl

Reagovat
Neutron

Tak ame utrpeli 3 body, inak to bolo hrozne…

Reagovat
forrest

No, takze nakonec 3 body uplne v pohode…

Reagovat
Annabella

Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.

Reagovat
Mastný Chobot

Crystal tam koučuje nejaký FM maniak z tribúny tuším

Reagovat
Mastný Chobot

Mateta je super posledne kola

Reagovat
Swarley

Proc Haaland u ofenzivnich rohu brani golmana? vsak tam muze byt kdokoliv..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele