Premier League - preview 5. kola: Burnley chce konečně bodovat

16.09.2023, 08:24, aktualizováno 18.09.2023, 08:39
Previews
Taiwo Awoniyi (© AFP)

Nottingham Forest v pondělní dohrávce Premier League hostí Burnley. Zatímco domácí se mohou posunout do horní poloviny tabulky, nováček stále čeká na první bod...

Nottingham Forest - Burnley FC

pondělí 20:45

Dva týdny po vzájemném zápase v EFL Cupu se opět střetne Burnley s Nottinghamem Forest, v pondělí bude na City Ground k vidění dohrávka anglické Premier League. Svěřenci Steva Coopera vstoupili naposledy překvapivě udolali Chelsea 1:0, Burnley naopak vysoko podlehlo Tottenhamu Hotspur v poměru 5:2.

Nottingham Forest měl na začátku sezóny náročný program. I přes nepříznivý los prvních ligových kol však Tricky Trees dokázali vyhrát dvě ze čtyř utkání a bylo k bodovému zisku byli i v zápasech s Arsenalem a Manchesterem United. Se ziskem šesti bodů se nacházeli před výkopem pátého kola na deváté příčce a výhrou nad trápícím se Burnley by mohli atakovat i pohárové pozice. Pokud bude ve skvělé formě pokračovat nigerijský útočník Taiwo Awoniyi nebude se muset Nottingham strachovat o udržení se v nejvyšší soutěži.

To se naopak nedá říct o týmu okolo trenéra Vincenta Kompanyho. Jeho svěřenci v lize ještě nebodovali a patří jim poslední dvacátá příčka, nejhorší jsou také ve statistice obdržených branek, a to je ještě čeká dohrávka druhého kola s Luton Townem. Naposledy dostali pětigólový příděl doma proti Tottenhamu Hotspur.

Hráčům Burnley do karet hraje alespoň letošní vzájemná bilance, na konci srpna totiž na City Ground vyhráli 1:0 zásluhou pozdního gólu Zekiho Amdouniho a postoupili do třetího kola ligového poháru.

Nottingham Forest - pravděpodobná sestava:
Turner - Boly, Worrall, McKenna - Montiel, Yates, Mangala, Aina - Gibbs-White, Hudson-Odoi - Awoniyi

Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Trafford - Al-Dakhil, O'Shea, Beyer, Roberts - Redmond, Cullen, Berge, Zaroury - Amdouni, Foster

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.21 - 3.55 - 3.43

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Chelsea FC

neděle 15:00

V souboji nových trenérů změří své síly na Vitality Stadium Iraolův Bournemouth a Pochettinova Chelsea. Domácí před reprezentační přestávkou remizovali 2:2 s Brentfordem, jejich nedělní soupeři z hlavního města pak doma prohráli 0:1 s Nottinghamem Forest a podtrhli neúspěšný start do nové sezóny.

Čtyři dny poté, co se ve druhém kole EFL Cupu prosadil do sítě Swansea City v rodném Walesu, pokračoval David Brooks v pohádkovém návratu do sestavy Cherries poté, co porazil rakovinu a vrátil se k fotbalu. Proti Brentfordu se střelecky prosadila a po 1144 dnech od diagnózy rakoviny lymfatických uzlin vstřelil svůj první gól v Premier League. Ani Brooksův přesný zásah ze 77. minuty však neznamenal zisk tří bodů, v samém závěru totiž na konečných 2:2 vyrovnal Bryan Mbeumo.

Přestože se Bournemouth prezentuje atraktivním stylem fotbalu, se musí svěřenci Andoniho Iraoly vyrovnat s tím, že jim po čtyřech kolech náleží až 16. příčka. Dosud totiž ještě nevyhráli a na svém kontě mají jen dva body, výhru nad Arsenalem v nedělním utkání pak očekává málokdo.

Na svůj debut v dresu Cherries si navíc bude ještě muset počkat dvojice záložníku Alex Scott- Tyler Adams, kteří stále laborují se svými zraněními. K dispozici Iraolovi nebude ani dlouhodobě zranění Marcondes s Fredericksem.

S velkou marodkou bojuje i londýnská Chelsea. Ta bude postrádat Fofanu, Jamese, Laviu, Chukwuemeku, Nkunkua a Broju, nejistý je pak start stoperů Badiashileho a Chalobaha.

Nejaktivnější tým na přestupovém trhu zatím nedokázal přetavit vysoké investice v očekávané body a umístění v tabulce. Po prvních dvou výhrách v nové sezóně (proti nově postoupivšímu Luton Townu a čtvrtoligovému Wimbledonu ve druhém kole EFL Cupu) se svěřenci Mauricia Pochettina utkali s Nottinghamem Forest. Střelecká impotence v kombinaci se skvělým výkonem brankáře soupeře Matta Turnera znamenala, že se hvězdy Chelsea nedokázaly střelecky prosadit, jedinou branku utkání navíc vstřelil Anthony Elanga.

Blues tak po čtyřech odehraných kolech náleží v tabulce až 12. místo, z posledních 16 ligových utkání pak vyhráli pouhá dvě střetnutí.

AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Neto - Aarons, Zabarnyj, Senesi, Kerkez - Billing, Cook - Brooks, Christie, Tavernier - Solanke

Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Sánchez - Disasi, Silva, Colwill - Gusto, Fernández, Caicedo, Chilwell - Gallagher, Sterling - Jackson

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.25 - 4.01 - 1.84

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Everton FC - Arsenal FC

neděle 17:30

Arsenal se po reprezentační přestávce představí v Liverpoolu proti Evertonu. V Goodison Parku se však londýnskému celku dlouhodobě nedaří a svěřenci Mikela Artety se zde pokusí vyhrát poprvé od roku 2017. Před dvěma týdny si Toffees připsali první bod v sezoně za remízu 2:2 se Sheffieldem United, Gunners ve šlágru kola pak porazili Manchester United.

V posledním soutěžním utkání Evertonu byl klíčovou postavou brankář Jordan Pickford. Na Bramall Lane nejprve na konci první půle nešťastným vlastním gólem poslal Blades do vedení 2:1, po přestávce pak srovnal Arnaut Danjuma. V nastaveném čase měl na hlavě rozhodnutí domácí útočník McBurnie, jeho hlavičku ale Pickford vytěsnil pohotovým zákrokem na břevno a zajistil Evertonu alespoň bod.

Tento bod je dosud jediným, který Everton v letošní sezóně Premier League získal, po prohrách s Fulhamem, Aston Villou a Wolverhamptonem Wanderers se tak Toffees krčí na sestupových příčkách, hůře na tom jsou už jen nováčci Luton Town a Burnley.

Trenér Dyche navíc nemůže počítat s kapitánem Seamusem Colemanem, Jackem Harrisonem a Delem Allim. Nepravděpodobné je také nasazení trojice Youssef Chermiti, Andre Gomes a Michael Keane.

O poznání lepší atmosféra panuje v táboře Arsenalu, byť Artetovi chybí dlouhodobě zranění Timber s Parteyem. Do nedělního utkání nenastoupí ani Elneny.

Gunners po čtyřech odehraných kolech stále nepoznali chuť porážky, na svém kontě mají tři výhry a remízu z londýnského derby proti Fulhamu. Naposledy pak díky brankám kapitána Martina Ødegaarda, nové posily Declana Rice a Gabriela Jesuse z brejku se Arsenal zaslouženě dočkal vítězství nad trápícím se Manchesterem United.

Arsenal v příštím týdnu čeká i návrat do milionářské Ligy mistrů, nyní se však musí ještě soustředit na domácí povinnosti, vždyť v Goodison Parku vyhrál pouhé dvě z posledních jedenácti zápasů v anglické nejvyšší soutěži. Naposledy se z vítězství na půdě Evertonu radovali Gunners ještě pod vedením Arsèna Wengera.

Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Patterson, Tarkowski, Branthwaite, Young - Onana, Gueye - Garner, Doucouré, Danjuma - Beto

Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - White, Saliba, Gabriel, Zinčenko - Ødegaard, Rice, Havertz - Saka, Nketiah, Martinelli

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.10 - 4.44 - 1.56

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Liverpool FC

sobota 13:30

V sobotu po poledni se po reprezentační přestávce vrací anglická Premier League, páté kolo otevře duel Liverpoolu na půdě Wolverhamptonu Wanderers. Svěřenci Jürgena Kloppa minule smetli Aston Villu 3:0, Wolves naopak ztratili všechny body v utkání proti Crystal Palace.

Manažer Gary O'Neil před dvěma týdny odjížděl z Londýna nespokojený. Jeho svěřenci v první půli zápasu s Crystal Palace nehráli příliš dobře, po přestávce se obraz hry navíc podepsal i na konečném skóre. "Orli" zaslouženě zvítězili 3:2, výhru zařídil dvougólový Édouard.

Wolves tak nenavázali na dvě po sobě jdoucí srpnová vítězství nad Evertonem a Blackpoolem a po prohře v Selhurst Parku klesli na 15. místo. Bodový zisk z nadcházejícího utkání proti Reds navíc očekává málokdo.

Alespoň částečnou radost dělá fanouškům Wolves situace ohledně zraněných hráčů. O víkendu trenéru O’Neilovi bude chybět jen mladičký Joe Hodge, do sestavy by naopak poprvé mohl nakouknout Tommy Doyle. Na svůj debut v anglické nejvyšší soutěži stále čekají nové posily, a to Santiago Bueno a Jean-Ricner Bellegarde.

V o poznání lepším rozpoložení jsou fanoušci Liverpoolu, zvláště pak po posledním utkání s Aston Villou. Proti nevyzpytatelnému a kvalitnímu soupeři si poměrně jednoduše poradili, gólově se prosadil Dominik Szoboszlai a Mohamed Salah, třetí branku Reds pak nešťastně přidal i obránce Villans Matty Cash.

Během reprezentační pauzy se klubu navíc podařilo udržet nejvíce klíčového hráče, egyptský křídelník Mohamed Salah totiž odolal lákavé nabídce saúdskoarabského Al-Ittihadu, a minimálně do zimního přestupového období bude hráčem Liverpoolu, který po čtyřech kolech získal 10 bodů z 12 možných a je v ligové tabulce na třetím místě. Kromě Manchesteru City je na tom lépe než Reds už jen Tottenham, a to díky mírně lepšímu skóre.

Minulý týden proběhl také los skupinové fáze Evropské ligy, ve které slavný anglický klub narazí na rakouský LASK Linz, belgický Royale Union Saint-Gilloise a francouzské Toulouse.

Co se absence týče, tak Klopp nebude moct počítat stále s Thiagem Alcântarou po jeho zranění kyčle, mimo hru je také kapitán Virgil van Dijk, jenž si odpykává svůj trest za červenou kartu proti Newcastlu, a chybět bude i jeho zástupce Trent Alexander-Arnold, který měl před dvěma týdny problémy se stehnem.

Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sá - Semedo, Dawson, Kilman, Bueno - Sarabia, Lemina, Gomes, Neto - Kalajdžić, Silva

Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Gomez, Konaté, Matip, Robertson - Szoboszlai, Endo, Jones - Salah, Gakpo, Jota

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.66 - 4.40 - 1.70

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

West Ham United - Manchester City

sobota 16:00

V sobotu odpoledne se na londýnském Olympijském stadionu utkají dva stále neporažené týmy Premier League, které se momentálně nacházejí v první čtyřce. West Ham United totiž bude doma hostit úřadujícího mistra Manchester City. Zatímco "Kladiváři" by rádi vyhráli čtvrtý ligový zápas v řadě poprvé po téměř dvou letech, Citizens si chtějí udržet stoprocentní bilanci v sezoně a zároveň zůstat na čele tabulky.

West Ham, který se stále ještě veze na vlně po červnovém triumfu v Evropské konferenční lize, vstoupil do nové sezony Premier League překvapivě velmi dobře a v prvních čtyřech zápasech získal 10 bodů z 12 možných. Po úvodní remíze s Bournemouthem následovaly výhry nad Chelsea, Brightonem a Lutonem Town, přičemž nováčka v nejvyšší soutěži West Ham porazil před reprezentační přestávkou 2:1 díky gólům Jarroda Bowena a nového kapitána Kurta Zoumy.

Od sezóny 1999/00, kdy Hammers vedl Harry Redknapp, neměli lepší start do ligové sezóny a současný manažer David Moyes byl za oceněn nominací na cenu Manažer měsíce srpna právě spolu s Pepem Guardiolou. Cílem West Hamu je pro víkendové utkání udržet si svou neporazitelnost, to však bude proti Manchesteru City náročný úkol, vždyť s ním v posledních patnácti střetnutích utrpěl dvanáct porážek, přičemž všechny tři zbývající zápasy skončily remízou.

Moyes potvrdil, že někteří hráči si z reprezentačních zápasů přivezli drobné potíže, ale doufá, že o víkendu budou všichni k dispozici. Český reprezentant Vladimír Coufal je po malém zranění, a tak by jeho absence na pravém kraji obrany mohl využít Ben Johnson nebo Thilo Kehrer. Ve středu obrany by naopak mohla debutovat letní posila Konstantinos Mavropanos.

Poté, co Man City před reprezentační přestávkou porazil Newcastle United a Sheffield United jednogólovým rozdílem, zvítězil doma nad Fulhamem 5:1. V hlavní roli byl ostrostřelec Erling Haaland, který zaznamenal svůj první hattrick v této sezóně. Ještě před gólovým nástupem norského útočníka ve druhé půli Citizens dvakrát vedli, a to díky brankám Juliana Álvareze a Nathana Akého. Za hosty se prosadil Tim Ream.

Jak West Ham, tak Manchester City v blízké době čeká návrat do pohárové Evropy. Citizens příští úterý nastoupí k prvnímu zápasu ve skupině Ligy mistrů proti Crvene Zvezde Bělehrad, dále je pak čeká RB Lipsko a Young Boys. Londýnský klub si zahraje Evropskou ligu, ve skupině narazí na srbský TSC, německý Freiburg a řecký Olympiakos.

Co se týče absence Manchesteru City, tak stále mimo hru je Kevin De Bruyne, nejistý je pak stav Johna Stonese, Jacka Grealishe a Matea Kovačiće.

West Ham United - pravděpodobná sestava:
Areola - Kehrer, Zouma, Aguerd, Emerson - Álvarez, Ward-Prowse - Bowen, Paquetá, Benrahma - Antonio

Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Dias, Akanji, Gvardiol - Rodri, Nunes - Bernardo, Álvarez, Foden - Haaland

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.59 - 4.27 - 1.62

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Sheffield United

sobota 16:00

Tottenham je po čtyřech utkáních na druhém místě a svou neporazitelnost bude chtít prodloužit v domácím zápase proti Sheffieldu. Nováček soutěže vstoupil do sezóny špatně a na první vítězství stále čeká.

Domácí fotbalisté válí a po čtyřech kolech jsou v těsném závěsu za Man City. Spurs v posledním ligovém zápase porazili Burnley vysoko 5-2. V utkání exceloval jihokorejský rychlík Son, který vstřelil hattrick. Mužstvu se celkově daří v ofenzivě a v každém duelu vstřelilo minimálně dvě branky do sítě soupeře. Australský trenér Ange Postecoglou tak může být zatím se svými svěřenci nadmíru spokojen. V úvodním domácím klání Tottenham porazil Man Utd a v sobotu jej čeká sedmnáctý Sheffield. Není to tak dlouho, co se oba celky střetly v rámci FA Cupu. V březnu outsider poměrně překvapivě vyhrál 1-0, a vyřadil tak Tottenham z osmifinále Anglického poháru.

Postecoglou stále nemůže počítat s několika hráči. Zranění nedoléčili Bentancur, Gil, Lo Celso, Sessegnon a Whiteman.

Sheffield získal v posledním zápase první bod sezóny, když doma remizoval s Evertonem 2-2. Tým se po třech porážkách v řadě na chvíli odpoutal z posledních míst a nyní je na sedmnácté pozici. Hosté budou chtít navázat na svůj březnový zápas ve FA Cupu, kde se jim podařilo Tottenham porazit, nicméně proti londýnskému klubu je nečeká nic lehkého, jelikož v letním přestupovém okně do týmu nepřišly žádné velké posily a několik důležitých hráčů naopak odešlo.

Trenér Paul Heckingbottom se v úvodu ročníku musí potýkat s větším počtem zraněných hráčů. Do zápasu určitě nenastoupí Baldock, Brewster, Egan, Fleck, Jebbison, Lowe, Norrington-Davies a Osborn.

Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Vicario - Porro, Romero, Ven, Udogie - Sarr, Bissouma - Kulusevski, Maddison, Solomon - Son

Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Foderingham - Ahmedhodzic, Trusty, Robinson - Baldock, Hamer, Norwood, Souza, Thomas - Archer, Traoré

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.28 - 6.34 - 10.70

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Manchester United - Brighton & Hove Albion

sobota 16:00

Man Utd v posledním zápase prohrál na půdě Arsenalu a po úvodních čtyřech duelech má na kontě šest bodů. V 5. kole navíc Rudé ďábly nečeká lehký úkol, jelikož na Old Trafford zavítá Brighton, jenž je v současné chvíli na šestém místě a proti United neprohrál již tři ligová utkání za sebou.

Man Utd stejně jako v minulém roce nevstoupil do sezóny ideálně a k tomu v posledních týdnech musí řešit i jiné problémy. Nejdřív se Jadon Sancho na sociálních sítích nevybíravě ohradil proti kritice Erika ten Haga, který o anglickém křídelníkovi prohlásil, že nedává do tréninku maximum. Situaci nakonec klub vyřešil tak, že Sancho dostal individuální tréninkový plán a zatím se bude připravovat sám mimo A tým. Aby toho nebylo málo, tak United dočasně uvolnili brazilského záložníka Antonyho, proti kterému byla vznesena obvinění z domácího násilí. Netřeba připomínat dřívější odchod Masona Greenwooda kvůli stejnému prohřešku.

United sice neměli v prvních kolech úplně lehký los, ale určitě si představovali, že po čtyřech zápasech budou mít více bodů než šest. Manchester nezvládl důležitá utkání a prohrál s Tottenhamem a Arsenalem. Zejména dobře rozehraný match s Gunners musel svěřence Erika ten Haga hodně mrzet. V dalším kole se navíc Rudí ďáblové utkají s Brightonem, na který v lize nevyzráli už třikrát po sobě.

Erik ten Hag nevyužije služeb Antonyho, Dialla, Sancha, Heatona, Malacii, Shawa, Varana a Mounta. Naopak plnohodnotný debut by si mohl odbýt norský mladíček Rasmus Højlund a také nejnovější posila Sofyan Amrabat.

Brighton v minulém kole odčinil porážku ze hřiště West Hamu a doma porazil silný Newcastle 3-1. V utkání zazářil irský teenager Evan Ferguson, který vstřelil všechny góly Seagulls. Irskému talentu se v úvodu sezóny daří a se čtyřmi trefami stíhá nejlepšího střelce soutěže Erlinga Haalanda. Italský trenér Roberto De Zerbi preferuje ofenzivní styl fotbalu a Brighton má po čtyřech odehraných zápasech na svém kontě vůbec nejvíce gólů ze všech týmů nejvyšší anglické ligy. Seagulls budou rovněž spoléhat na velmi dobrou bilanci proti Man Utd. Hosté se svým sobotním soupeřem neprohráli v Premier League od května 2022.

Na straně hostů budou chybět Enciso a Moder. Menší zdravotní problémy rovněž trápí Fergusona a Welbecka.

Manchester United - pravděpodobná sestava:
Onana - Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Dalot - Eriksen, Casemiro - Garnacho, Fernandes, Rashford - Højlund

Brighton - pravděpodobná sestava:
Steele - Veltman, Webster, Dunk, Estupiñán - Groß, Gilmour - March, Lallana, Mitoma - Pedro

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.05 - 4.09 - 3.39

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Aston Villa - Crystal Palace

sobota 16:00

Než vstoupí Villans do skupinové fáze Evropské ligy, tak nejdříve v lize změří síly s Crystal Palace, kterému se zatím daří a padl pouze s Arsenalem.

Aston Villa se v současné chvíli drží ve středu tabulky. Poslední kolo před reprezentační pauzou svěřencům Unaie Emeryho nevyšlo a na Anfieldu si připsali porážku 0-3. Nutno dodat, že Villans ze čtyř zápasů odehráli hned tři duely venku, kde se jim tolik nevedlo. V druhém domácím zápase sezóny narazí Aston Villa na Crystal Palace. Domácí mají se svým sobotním soupeřem poměrně vyrovnanou bilanci a v minulém ročníku slavil vítězství vždy domácí celek.

V sobotu spoluhráčům nepomůžou Buendia, Diego Carlos, Hause, Iroegbunam, Mings a Ramsey.

Crystal Palace se vstup do nové sezóny podařil a po čtyřech odehraných kolech okupuje sedmou příčku. V mužstvu vyčnívá francouzský útočník Edouard, který se z gólu radoval už třikrát. V posledním utkání svěřenci Roye Hodgsona vyzráli na Wolverhampton a na domácím hřišti zvítězili 3-2, i když samotný anglický trenér nebyl s výkonem svých hráčů minimálně v prvním poločase zcela spokojen. Hosté ale venku ještě neprohráli a rádi by pozitivní sérii udrželi i v sobotu.

Hostujícímu týmu budou v utkání scházet Matheus Franca a Olise. S lehkým zraněním se rovněž potýká Guehi.

Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martínez - Cash, Konsa, Torres, Digne - McGinn, Kamara, Luiz - Diaby, Watkins, Bailey

Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Johnstone - Ward, Andersen, Guéhi, Mitchell - Doucouré, Lerma - Ayew, Eze, Schlupp - Édouard

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.98 - 3.65 - 4.02

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Fulham FC - Luton Town

sobota 16:00

Fulham se bude snažit poprvé od května zvítězit v lize na Craven Cottage, v sobotu v Londýně přivítá nově postoupivší Luton Town. Svěřenci Marca Silvy před dvěma víkendy prohráli na hřišti mistrovského Manchesteru City 5:1 a hosté na své první body v nejvyšší soutěži stále ještě čekají.

Fulham před reprezentační přestávkou zavítal na Etihad Stadium, kde pocítil sílu Erlinga Haalanda, který hattrickem přispěl k vysoké výhře Citizens. Trenér Marco Silva byl po utkání kritický nejen k výkonu svého týmu, ale i k rozhodčím, kteří uznali spornou branku Nathana Akého. V ofsajdu stojící Manuel Akanji totiž podle nich nezasáhl do hry.

Cottagers se nachází na průběžném 13. místě a jsou jedním z dvou týmů, které v aktuálním ročníku Premier League inkasovaly alespoň 10 gólů, druhým je Burnley.

Fanoušci Lutonu se v minulém kole konečně dočkali domácího zápasu na Kenilworth Road. V poměrně vyrovnaném utkání však nakonec Hatters podlehli londýnskému West Hamu 1:2, poprvé v sezóně alespoň vstřelili gól ze hry, kdy se prosadil dánský stoper Mads Andersen.

Spolu s Burnley tak je Luton po čtyřech kolech na dně tabulky bez zisku jediného bodu, díky mírně lepšímu skóre je tým Roba Edwardse na 19. příčce.

V sobotním střetnutí budou domácím chybět záložníci Iwobi s Lukićem, nejistý je také start kapitána Cairneyho; Luton bude postrádat trio Angličanů Clark-Osho-Potts.

Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Tete, Diop, Ream, Robinson - Reed, Palhinha - Wilson, Pereira, Decordova-Reid - Jiménez

Luton Town - pravděpodobná sestava:
Kaminski - Kaboré, Andersen, Burke, Lockyer, Giles - Nakamba, Sambi Lokonga - Chong - Morris, Adebayo

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.69 - 3.76 - 5.85

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Newcastle United - Brentford FC

sobota 18:30

Newcastle nezažívá povedené období a v dalším ligovém kole jej prověří Brentford, který v Premier League dosud neprohrál.

Eddie Howe musí hned na začátku sezóny řešit nepříjemné problémy. Tým vlétl do nového ročníku sebevědomě, ale na úvodní vysokou výhru proti Aston Ville v dalších kolech už nenavázal a následně utržil tři prohry za sebou. Na druhou stranu Magpies narazili na těžké váhy v podobě Man City a Liverpoolu. V posledním utkání před reprezentační pauzou pak Newcastle nestačil na rozjetý Brighton. Domácí fotbalisté si budou chtít spravit chuť proti Brentfordu, který v posledních třech vzájemných zápasech vždy porazili.

Nepropustná defenziva domácího týmu je minulostí a Magpies inkasovali v prvních čtyřech duelech už sedm branek. I přes všechny nezdary má Eddie Howe k dispozici stále velmi silné mužstvo s velkým potenciálem. V lize navíc Newcastle s Brentfordem ještě neprohrál.

Na domácí straně budou chybět Krafth a Willock. Nejistá je rovněž účast Andersona, Botmana, Manquilla a Tonaliho.

Brentford může být se vstupem do nové sezóny spokojen, jelikož zatím nenašel přemožitele. Svěřenci Thomase Franka z dosavadních čtyřech zápasů jednou vyhráli a hned třikrát remizovali. I když je pravda, že v posledním ligovém utkání proti Bournemouthu zachránil tým bod až v nastaveném čase, kdy se prosadil Mbeumo. Kamerunský útočník je tahounem mužstva a se čtyřmi trefami i nejlepším střelcem. Bees v minulé sezóně oba vzájemné zápasy s Newcastlem prohráli s celkovým záporným skóre 2-7.

Ani hosté nebudou kompletní. Do utkání nezasáhnou Baptiste, Dasilva a Toney, který je stále v trestu a v minulé sezóně byl pro tým klíčový. Otazník visí i nad startem Damsgaarda.

Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Pope - Trippier, Schär, Burn, Targett - Longstaff, Guimarães, Joelinton - Barnes, Wilson, Isak

Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Flekken - Hickey, Mee, Pinnock, Henry - Janelt, Nørgaard, Jensen - Mbeumo, Wissa, Schade

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.60 - 4.26 - 5.87

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Manchester City
4
4
0
0
11 : 2
12
2
Tottenham Hotspur
4
3
1
0
11 : 4
10
3
Liverpool FC
4
3
1
0
9 : 3
10
4
West Ham United
4
3
1
0
9 : 4
10
5
Arsenal FC
4
3
1
0
8 : 4
10
6
Brighton & Hove Albion
4
3
0
1
12 : 6
9
7
Crystal Palace
4
2
1
1
5 : 4
7
8
Brentford FC
4
1
3
0
8 : 5
6
9
Nottingham Forest
4
2
0
2
6 : 6
6
10
Aston Villa
4
2
0
2
8 : 9
6
11
Manchester United
4
2
0
2
5 : 7
6
12
Chelsea FC
4
1
1
2
5 : 5
4
13
Fulham FC
4
1
1
2
4 : 10
4
14
Newcastle United
4
1
0
3
7 : 7
3
15
Wolverhampton Wanderers
4
1
0
3
4 : 8
3
16
AFC Bournemouth
4
0
2
2
4 : 8
2
17
Sheffield United
4
0
1
3
4 : 7
1
18
Everton FC
4
0
1
3
2 : 8
1
19
Luton Town
3
0
0
3
2 : 9
0
20
Burnley FC
3
0
0
3
3 : 11
0

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (877)

Přidat komentář
Grahf
Reagovat
Jordi Alba

To má bejt jako senzace ? Tohle Barcelona prodává už několik let, to fakt nemá nic společnýho s dnešní finanční situací, tohle jsem tam viděl už v 2016 a prodávají to pravděpodobně o dost dýl.

Reagovat
John Obi Mikel
Reagovat
MystycMac

Dnes to bude dobra komédia United počítam že dostane 0-3 a Liverpool tiež to nebude mať ľahké...City Easy Win.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsaď na to třeba barák

Reagovat
diastan

Reagovat
Remt

Nemůžu se dočkat na šlágr tohoto kola PL MFK KARVINÁ - FK TEPLICE

Reagovat
Remt

Tak nic, už to opravili

Reagovat
Free_player

Nketiah už asi základ dohrál co, když se dal Jesus do kupy ?

Reagovat
mistr129

Teď asi jo, předpokládám že ligu bude hrát nejlepší možná sestava a rotace se spíš uplatní v LM, pokud tam nezačne téct do bot

Reagovat
ashburtongrove

Pochybuju ze bude Arteta rotovat v LM

Reagovat
Mastný Chobot

Toto kolo možno ešte bude hrať, ale dávam tomu tak 40%

Reagovat
Mastný Chobot

*v základe

Reagovat
Coutinho10

OT: UCL fantasy - EF liga

ahoj, tradičně jsem obnovil naší Eurofotbal.cz miniligu v ofiko LM fantě, která začíná už v úterý 18:45

kdo nehrál loni nebo se chce přidat, tak:

kód pro vstup: 7036OBZV05

či link: https://gaming.uefa.com/en/uclfantasy/leagues/7036OBZV05/004500750072006F0066006F007400620061006C002E0063007A/Coutinho10

díky a GL všem

Reagovat
Kixi Syhimour

Alisson; Gomez, Matip, Quansah, Robertson; Mac Allister, Szoboszlai, Jones; Salah, Gakpo, Jota

Subs: Kelleher, Konate, Endo, Diaz, Nunez, Elliott, Tsimikas, Gravenberch, Bajcetic

Reagovat
avicii

To som zvedavý na výkon obrany snáď sa Quansah ukáže

Reagovat
Coutinho10

to bude základ úspěchu či neúspěchu

Reagovat
Luc-Luc

Quansah Matip

Reagovat
MystycMac

Neviem ako vy ale mne príde Gakpo čista katastrofa ,ničím zaujímaví hráč...Diaz a Jota sú za mňa o dosť lepši.

Reagovat
Gareth Bale 11

Taky jsem na nem nikdy nevidel neco zajimavyho. Prijde mi ve vsem prumerny.

Reagovat
oli9

Tak katastrofa ne ale nevím proč nehraje místo něj Diaz nebo Nunez a Gakpo ať chodí ke konci zápasu

Reagovat
papos182

Napada me jen delsi cestovani zpet z repre.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Hachim Mastour

Gakpo je strelec

Reagovat
vitasrp

Pořád mám volných pár lístků na Premier League, tak pokud by měl někdo zájem, může si zamluvit následující lístky.

2 vstupenky na 30.9. na utkání Manchester United vs Crystal Palace, cena 2800 Kč za lístek

4 vstupenky na 30.9. na utkání Tottenham vs Liverpool, cena 3600 Kč za lístek

V případě zájmu pište prosím na mail vitasrp@centrum.cz

Reagovat
Kinky7

mel bys tam city brighton?

Reagovat
vitasrp

Napiš na mail, to by myslím mělo jít zařídit.

Reagovat
Kinky7

mas tam mail :)

Reagovat
Luc-Luc

MacAllister uz se zlutou

Reagovat
samson192

Neto

Reagovat
Serg!o

Udělal to krásně, ale přijde mi, že po těch zraněních ztratil na svy totální vybusnosti a rychlosti. Kdyby ne, tak je to materiál pro top six

Reagovat
Luc-Luc

Jasny, ta obrana je tragicka

Reagovat
Coutinho10

ach jo

Reagovat
MystycMac

Wolves zas zbytočne hnojstva predvádza jak na Old Trafford...

Reagovat
Salfovic

Nedíval se teď někdo na Argentinu s Ekvádorem? Kdo hrál 6, Fernandes nebo McAllister? Z asi desetiminutového sestřihu mi přišlo, že McAllister.

Reagovat
Mastný Chobot

Tí hráči Liverpoolu pôsobia jak keď si na youtube človek pustí 0,5x rýchlosť videa

Reagovat
Fernando_Torres

Jo no, takovýho Matipa jsem dnes ještě neviděl zrychlit z výklusu

Reagovat
avicii

Jak keby mali na chrbte vrece cementu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
LaVolpe

Na Neta se dobře dívá, podobný typ jako Madison.

Reagovat
jk

Akorát strašně neproduktivní.

Reagovat
Mastný Chobot

Cunha byť Netom, tak ho zabijem

Reagovat
Serg!o

Cunha to fakt není útočník

Reagovat
Kejza

Gomez parodie na obránce, fakt

Reagovat
vladis271

Reagovat
FC Porto FC

Cunha je tragickej v zakončení, to je hráč někam do Francie nebo Itálie....

Reagovat
Gareth Bale 11

Neto je dneska fantastickej.

Reagovat
Salfovic

Reagovat
VTID94

Reagovat
Registrujisejenproto

Gomez je hrozivy v obrane a taky nedal jedinou prihravku dopredu, vse predrzuje nebo primo kurvi

Reagovat
Kejza

přitom stačí se trochu osmělit a posílat to tam - teď ten centr na Gakpa byl hned do dobrý šance. Wolves jsou hratelný, když se překoná ten jejich blok v záloze. vzadu jsou docela vratký.. jen Liverpool je dneska prostě jak po kocovině

Reagovat
vladis271

Neda prihravku dopredu a vzadu je otrasny.

Reagovat
Breze

Cunha

Reagovat
avicii

Absolútne nie sme v zápase, ale ze vôbec.. a to v nadstavenom čase sme mali premeniť tu dvojsancu, mohli sme si pomôcť do druhého polčasu...

Reagovat
vladis271

Keby sa mali striedat vsetci co boli otrasni potrebovali by sme striedania na dva zapasy. Ale vyzdvihol by som Gomeza, Gakpa a Mcallistera. Strasni.

Reagovat
avicii

Aspoň dve striedania od polčasu

Reagovat
Luc-Luc

Hrozivej vykon, vzadu se to dalo cekat, ale dost kazi i MacAllister, Jones neni videt a vepredu slabota...Salah hraje, jak kdyby stavkoval, ze ho neprodali kozomrdum a Jota s Gapkem to je uplne no comment...je to strasne pomaly

Reagovat
stiflerovamama

Fuu tažký prvý polčas pre fans LFC. Katastrofálny výkon. Ako hore niekto napísal, príde mi to ako keď si na youtube zapneš rýchlosť nie 0,5 ale dokonca 0,25. Všetko je strašne pomalé, statické, rozohrávka trvá neskutočne dlho, kopa zbytočných prihrávok, žiadne zrýchlenie, pohyb, ponuka. Žiadny tlak na loptu. Sledovať Gomeza a Matipa ako 20 sekúnd držia loptu a rozmýšľajú komu prihrať.... to že často nemajú komu, je druhá vec. Gomez na pravom obrancovi stratený. Bránenie pri tom prvom góle fuuuu. Fakt tam nie je jediná pozitívna vec.

Reagovat
stiflerovamama

Diaz, Nunez, Gravenberch hore

Reagovat
Coutinho10

aspoň teda Diaz

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
VTID94

Reagovat
Salfovic

Pořád si drží formu

Reagovat
Doomblade

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Luc-Luc

Toho Enda kupovali na co, kdyz to lepi v zaloze Gakpem

Reagovat
Salfovic

Tak s tou jeho pomalostí je zázrak, že hrál BL.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím nepotvrzené ale Pellistri a Hojlund zřejmě základ

Reagovat
Swarley

Hojlund musi, tam neni o cem a uvidime to prave kridlo...

Reagovat
Coutinho10

konečně

Reagovat
Luc-Luc

Jota, Salah, Gakpo

Reagovat
Coutinho10

Gakpo to stihl jen tak tak

Reagovat
Gareth Bale 11

Ten Bellegarde vypada celkem slibne.

Reagovat
Coutinho10

kdyby do toho Darwin šel, tak byl gól

Reagovat
smazaný uživatel

#mufc XI vs Brighton: Onana, Wan-Bissaka, Lindelöf, Martínez, Dalot, Casemiro, McTominay, Eriksen, Bruno, Rashford, Højlund

Tak Pellistri škoda, Ten Hag tam dá připosraně radši Bruna na křídlo

Reagovat
bbbauch

McSauce

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha a ještě Dalot místo AWB když bude hrát Mitoma, sazejte baráky na Brighton

Reagovat
Wazza228

Však Dalot je na LB.

Reagovat
Wazza228

Už vidím

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Salfovic

Dle očekávání.

Reagovat
Swarley

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
tuny

Na o2 si pustím od 16h jen Ucka a konferenční přenos? Pokud chci koukat na Spurs, tak musím přes Skylink?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, mají od Canal+ jen tyto dva kanály

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Luc-Luc

Goooooooooooooooolll

Reagovat
Luc-Luc

Mo krasna prihravka

Reagovat
Coutinho10

bravo Mo

Reagovat
Registrujisejenproto

Salah parada

Reagovat
romeo351

Salah btw 2a

Reagovat
Registrujisejenproto

3

Reagovat
romeo351

Reagovat
Luc-Luc

Gooooool Harvey

Reagovat
Registrujisejenproto

Darwin, Salah, Harvey

Reagovat
Coutinho10

Mo dnes hodně týmovej

Reagovat
Luc-Luc

Lol Dawson na pulce

Reagovat
Kejza

parádní otočka

Reagovat
Kixi Syhimour

prej prodat Salaha

Reagovat
MystycMac

Dawson čo by chcel aby zrušili gol ?

Reagovat
Kejza

Szobo je mimochodem obrovskej upgrade proti Hendovi, komukoliv.. tu zálohu zvedá už sám o sobě. Alexis dneska jalovej, ale to bylo nejspíš tou repre pauzou, co měl v nohách

Reagovat
Luc-Luc

Szoboslai je vybornej

Reagovat
romeo351

Tak hlavně je to uplně jinej typ hráče a i post. Hendo navíc přidával nadstavbu nejen na hřišti. Každopádně Szoboszlai zatím naplňuje očekávání

Zatím v nové sezoně neporaženi

Reagovat
Kejza

doslova úplně jinej, srovnávám jabka a hrušky

Reagovat
avicii

Macu mal posúdiť Klopp a nemal ho nasadiť, strašne ťahal nohy..cez týždeň oddych pre neho..

Reagovat
Kejza

Reagovat
SCELO

Reagovat
Swarley

To je spíš nejake 4-3-1-2

Reagovat
iamek

Rash zatím nádhera

Reagovat
I am Mancunian

Dneska Pele

Reagovat
Miguel19

Bruno ten sprint za sudím

Reagovat
Kiss Me Polka!

bruno

Reagovat
diastan

Uz by to chtelo gol

Reagovat
patas92

To by byl gol, kdyby tam Souček tu hlavu nestrkal, ne?

Reagovat
Spikous

Ten Watkins hrozne zahadzuje šance. V tejto sezóne to je snáď už 5 tutovka ktorý nepremenil

Reagovat
O.Giroud

A ja že ho Emery znovuzrodil

Reagovat
iamek

Klasika . Jednou za půlkou a gól. Danny boy <3

Reagovat
iamek

Case a Mctominay

Reagovat
smazaný uživatel

Pica z úplného hovna jako, to už není možné, hrajeme dobře a stejně dostaneme gól

Reagovat
Luc-Luc

Gol

Reagovat
Kiss Me Polka!

welbz cela akce top

Reagovat
Miguel19

Casemiro dobrej divák

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt už nevím

Reagovat
Grahf

ešteže nepozerám, to zas bude

Reagovat
Swarley

to zase bylo braneni, marnost

Reagovat
I am Mancunian

To bude dlha sezona

Reagovat
Kiss Me Polka!

za co jak to ted dal van heckemu kartu??

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle ale vyhrajeme!

Reagovat
smazaný uživatel

xG zas bude někde na 5

Reagovat
fajdax

0.46 zatím

Reagovat
Gunner14

Brighton se nemusí ani snažit, tam mají prostoru jak kráva

Reagovat
Maximm9

To maji, ale delaji si ho pohybem. To je jak koukat Barcelonu 15let zpet Neskutecny co tam ten Zerbi udelal

Reagovat
Gunner14

To samozřejmě je to zároveň i pochvala pro Brighton

Reagovat
smazaný uživatel

Pressing United neexistuje.

Reagovat
Kiss Me Polka!

nemusi snazit... zadny jiny tym s vyjimkou city, se neumi dostat z tlaku jako oni, s tim jak hraje steele, maji o fotbalistu vic nez vsechny tymy v pl

Reagovat
Gunner14

Ano a United netuší co s tím

Reagovat
iamek

Nádhera Rash

Zatím smolny zapas :/

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Mitoma nic moc zatím. United se zranit Rashford, tak se můžou jít koupat

Reagovat
smazaný uživatel

Fauly Caseho piskne ale na něj nic nepiskne

Reagovat
diastan

Smarja

Reagovat
Liveral

Coufal moc pěkne

Reagovat
wyqinac

Reagovat
VTID94

Reagovat
Kiss Me Polka!

lahodka

Reagovat
smazaný uživatel

RAAAAASMUUUUS GOOOOOOJLUND!!!

Reagovat
Gunner14

Smolík

Reagovat
Gunner14

Balón za čárou

Reagovat
Miguel19

To už bylo mimo ne...

Reagovat
Gunner14

Jo to nemůže platit

Reagovat
Swarley

Hojlund

Reagovat
Swarley

Jasne

Reagovat
Swarley

Nam ty milimetry v posledni dobe prejou

Reagovat
samson192

Reagovat
smazaný uživatel

Co zkoušíš není za čárou

Reagovat
Gunner14

?? Vidíš jiný záběry nebo co

Reagovat
castelL

Ešte je ožratý zo včera..

Reagovat
avicii

United celkom smola zatiaľ

Reagovat
iamek

VAR nás klasicky zarizl. Rash fantazie ale. Hojlund ve vapne bude bestie. Pokud tu nahrávku dostane.

Reagovat
BenB

Zarizl?

Reagovat
avicii

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Ranoth

Reagovat
Registrujisejenproto

Jako proti vlkum, co ty kašpárku

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Když vezmu jeden gól z MS v Kataru tak přesně z této pozice míče gól platil

Reagovat
wyqinac

Můžeš nám to přezkoumat na milimetry? Vsadím se o co chceš, že přesně ve stejný pozici teda vážně nebyl

Reagovat
castelL

Videl som tú beštie keď dostal loptu rovno pred bránku a stihol tam urobiť len drift

Reagovat
Mastný Chobot

wtf

Reagovat
bbbauch

Vzdyt byl venku

Reagovat
Nickname 9

Reagovat
sound la

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

United nejvíc smůly na světě

Reagovat
avicii

Reagovat
castelL

Konečne je VAR k niečomu

Reagovat
Grahf

kedy už kurva začneme strielať goly

Reagovat
Luc-Luc

Penaldes uz zas nezvlada

Reagovat
Gunner14

Nejlepší bylo jak běžel za tím rozhodčím jak si myslel, že to byla malá domů celou další minutu strávil pičováním u rozhodčího

Reagovat
Mastný Chobot

to bol jeden z najrýchlejších šprintov zápasu

Reagovat
stiflerovamama

Konzistentnosť rozhodcov - mal za to samozrejme dostať žltú podľa doterajšej sezóny.

Reagovat
avicii

Reagovat
Čenda

Reagovat
81Tomas

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
castelL

Klasický prasácky zakrok od Ferdu

Reagovat
Mastný Chobot

Brighton má tú rozohrávku od vlastnej brány svetovú, tí by mohli hádam aj Guardiolovo City v tomto vyučovať.

Reagovat
smazaný uživatel

VAR is the worst thing to ever get introduced into football.

Reagovat
BenB

Přestaň brečet

Reagovat
iamek

Reagovat
castelL

Vážne chceš napísať, že mal gól platiť?

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej se na gól Japonců proti Němcům na MS, přesně stejná situace míče za "čarou" a gól byl uznán

Reagovat
Greny

Vůbec jsem to neviděl, ale neplatil správně, že se to někdy stalo jinak není důvod k uznání

Reagovat
castelL

Lenže tam bolo preukázané, že niekoľko mm bola lopta stále dnu, tu je zrejmé celým objemom von, je to podobné ale bohužiaľ milimetre.

Reagovat
Swarley

Tak jsou to milimetry jak s Arsenalem, ale proste jsou, bohuzel... Balon byl v autu, není o cem, nadavat na VAR se může treba u te nepenalty za ruku se Spurs, tady je to posouzeno v poradku..

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Steve Stifler

Tohle byl samozřejmě naprosto regulérní gól. Ta část míče na zemi byla evidentně za čárou, ale pokud to zaoblení čáru nepřekročí, je míč pořád ve hře. Ale pro kašpary u varu asi moc složitý

Reagovat
iamek

Reagovat
Kiss Me Polka!

pockej ty to myslis vazne??

Reagovat
stiflerovamama

Nerob mi tu hanbu synček.

Reagovat
Trand

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Maximm9

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
castelL

Reagovat
VTID94

Reagovat
Čenda

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
avicii

Reagovat
Greny

Reagovat
vladis271

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
Neon

Reagovat
TopinB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Nickname 9

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
lenckoj

Reagovat
icka

Reagovat
krisa

Reagovat
Well

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Kowe

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Likan7

Však z toho záběru zhora je vidět, že i za zaoblená část je za čárou...

Reagovat
Swarley

taky mi to tak prislo

Reagovat
VTID94

Reagovat
avicii

Reagovat
Eichel

Reagovat
O.Giroud

Stačilo napísať, dal gól ManUtd mali to uznať.

Reagovat
stiflerovamama

Brighton neskutočné sebavedomie v rozohrávke, človek má pocit, že ak by chceli tak United ani nepožičajú loptu. Možno niekedy by to chcelo viac priamočiarosti, pretože niekedy to vyzerá tak, že ani nechcú ísť dopredu ale len si nahrávať. Ale pohľad na to ako takýto zápas baví Bruna baví.

Reagovat
bbbauch

Nebyl to spatnej polocas, ale tahle uroven je na dnesni PL porad malo.

Reagovat
Swarley

je to o hovne, ze tyhle vyrovnane zapasy pravidelne nejsme schopni urvat... Ale musime byt proste lepsi, tohle je porad malo...

Reagovat
bbbauch

Jako porad tam vidim nejakej progres, konecne to miva hlavu a patu, ale jeste par kroku nahoru chybi

Reagovat
iamek

Reagovat
Swarley

Me tam porad chybi vetsi drive, snaha to urvat... V soubojich jsme porad pozdeji, pomalejsi, vzdy nam kousek chybi, pak ma clovek pocit, ze se to k nam neodrazi, ze to k nekomu nepropadne...

Vetsi koncetrace, vetsi hlad do golu..

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli existuje fotbalový bůh tak nám to ve 2 poločase vrátí a dáme 3 góly

Reagovat
avicii

Reagovat
Kiss Me Polka!

van hecke je proste velka slabina do obrany, tam si s nim rashord dela co chce mitoma je taky bez estupinana zatim polovicni (na lampteym jde vieet, ze hlavne nechce nic pokazit, chybi tam ten drive dopredu, ale dava to smysl, kdyz hraje pres nohu). andringa mimo asist nulovy. naopak prekvapil me welbz,jak hraje dobre a pomaha rozehravce

imo bude treba pridat 2. gol, protoze rashford ten gol udela. fati by mohl rozhodnout

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to je z úplně jiného úhlu...

Reagovat
Mastný Chobot

1. ukazovali ešte jeden obrázok, kde bola lopta jasne mimo ihriska, toto je predposledný obrázok, čiže účelné klamstvo

2. čo má anglická liga s MS?

Reagovat
smazaný uživatel

2. V obou platí v tomhle ohledu snad stejná pravidla, ne?

Reagovat
Mastný Chobot

Ak boli obe lopty za, tak oba góly nemali platiť, áno. O čom sa tu bavíme? Bavíme sa o góle MU, ktorý bol správne neuznaný.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Otče náš, jenž jsi na nebesích,

posvěť se jméno tvé.

Přijď království tvé.

Buď vůle tvá jako v nebi tak i na zemi.

Chléb náš vezdejší dej nám dnes.

A odpusť nám naše viny,

jako i my odpouštíme našim viníkům.

A neuveď nás v pokušení, ale zbav nás od zlého.

Amen.

Reagovat
VTID94

Odsonne Eduard dal gól a komentátor: najčiernejší scenár pre Villu

Reagovat
Spikous

Tak hlavne ma už štve Watkins . To čo on nedá je už šialené . Navyše nechápem že nebola odpiskana ruka na konci polčasu proti CP ktorá bola jasná .

Reagovat
VTID94

Mňa to nejako ani moc nerozčuľuje. Ten pocit že Unai ligu vypustí sa zatiaľ ukazuje ako správny

Reagovat
Spikous

Na druhej strane si nemyslím že by ti ligu vypustiť chcel. Jednoducho nepremenujeme šance a dostávame zbytočne góly :) Ak nedáme gól keď ide hráč sám na brankára tak čo chceme

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Rashford nevrátil zpět míč

Reagovat
iamek

Good job guys

Reagovat
smazaný uživatel

PICAAAAAAAAA

Reagovat
Maximm9

To mas za to modleni

Reagovat
Mastný Chobot

Gross <3 to je nedocenený hráčik

Reagovat
VTID94

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Kiss Me Polka!

meli jsme ho vzit misto havertze, pokud chtel mikel nemce

Reagovat
Grahf

všetci von!

Reagovat
Swarley

Kdo jiny

Reagovat
I am Mancunian

Onana opäť nič nechytí

Reagovat
iamek

Přesně. Jednoduchá střela z dálky. Šílený

Reagovat
I am Mancunian

Neskutočného tragéda sme kúpili

Reagovat
iamek

Souhlas. DDG by to chytil do zubu a ihned poslal na 70m do brejku Rashe.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Mastný Chobot

ten by nacentroval z tretej rady a bolo by 2-1

Reagovat
O.Giroud

Stačilo by chytiť no

Reagovat
Kiss Me Polka!

a jak to asi mel chytit??

Reagovat
I am Mancunian

Najlepšie rukami

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a mobil je v pici

Reagovat
smazaný uživatel

Nenávidím Brighton

Reagovat
MystycMac

onedlho budeš nenávidieť 19 tímov v PL

Reagovat
Kiss Me Polka!

tak genialniho od lampteyho, ale tohle fakt neverim, ze chtel pascal, nejlepsi nemecky zaloznik

Reagovat
kylo ren

Mazec

Reagovat
diastan

To je tlak to musi byt otocka. Jinak Doku sem myslel ze k nam moc nesedi, ale muze byt solidni novy prvek hry

Reagovat
Kinky7

pripomina mi Saneho v sezone 17/18

Reagovat
diastan

Reagovat
VTID94

Doku bude výborný

Reagovat
Kinky7

Doku super zapas:)

Reagovat
Maximm9

Hodnota hracu Brighnotu na hristi momentalne 1,1miliardy euro

Reagovat
LaVolpe

Kdyby byl na hřišti Ferguson, tak by ta odchylka nebyla tak obrovská.

Reagovat
iamek

Chtělo by to další repre pauzu až je na chvilku klid

Reagovat
iamek

První poločas se mi docelalíbil, ale teď už slusna křeč .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se dalo čekat, druhý gól a nastává panika

Reagovat
I am Mancunian

On tam dá Mjebriho a Martiala

Reagovat
Mastný Chobot

To znelo ako keby bučali na Holjlunda

Reagovat
Miguel19

Spíš na Haga...

Reagovat
iamek

Jednoznačně

Reagovat
Swarley

Reagovat
iamek

Potřebujeme vyrovnat a máme tam max Hannibala a Martiala . J Hannibala žlutá karta tutovka. Červenou bych se taky nebál vsadit.

On střídá Hojlunda . Právem piskot fans. To je kaspar.

Reagovat
I am Mancunian

Nedokončí sezonu

Reagovat
Grahf

jak som písal predtým, do zimy neprežije

Reagovat
avicii

S optimistu pesimista lusknutim prstov

Reagovat
MystycMac

Floplund

Reagovat
O.Giroud

Loljund

Reagovat
smazaný uživatel

We’re gonna lose Erik Ten Hag. Cannot believe it man, yet another manager thrown under the bus.

Reagovat
DieFohlenBMG

Souček těsně uniknul střídání

Reagovat
kbtk23

No nevím nevím, ty výkony které letos United předvádějí jsou děsivé. Pokud se nezlepší, nevěřím že udělají poháry.

Reagovat
I am Mancunian

Top8 bude upsech

Reagovat
kbtk23

Taky si říkám

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

To je nádhera...

Reagovat
Edgar Davids

Hodte tam nekdo rucnik

Reagovat
bbbauch

Ten klub je proste prokletej

Reagovat
Mimalu

easy

Reagovat
avicii

Teraz vážne, chytil už Onana tuto sezónu niečo?

Reagovat
I am Mancunian

A načo? Ma skvelú rozohrávku

Reagovat
avicii

Ma ju fakt výbornú ale..

Reagovat
I am Mancunian

Na úkor chytanie, to je u brankára problem

Reagovat
O.Giroud

Škoda, že nevie prihrať na gól aj keď tam bol útočník ale radšej pusti 3

Reagovat
HorajzmAmmann

mohl by na DZ místo do brány

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

OBRANA MÁ DNES DOVOLENOU? Všechny 3 góly úplně zadarmo, ale úplně

Reagovat
iamek

Všechny tři góly jak přes kopírák.

Gól. Zázrak Pico. Pome na 1:5!

Reagovat
I am Mancunian

Onana tam len lieta naprazdno

Reagovat
hodoňa

Ahoj Busby, tohle je ten pokrok a dobrá cesta? Díky za odpověď.

Reagovat
BenB

Jasně, dyt jen kvůli Onanovi jsou lepší

Reagovat
smazaný uživatel

A co má jako dělat když obrana stojí za hovno? Vždyť všechny 3 góly jak přes kopírák, že i Harry brání líp

Reagovat
O.Giroud

chytat

Reagovat
hodoňa

Ne, nebrání…

Reagovat
BenB

To byla narážka na Busbyho co to pořád tvrdí, nic o tom jeslti to měl nebo neměl chytat jsem napsal

Reagovat
Mastný Chobot

dajte im 10!

Reagovat
iamek

Dejte nám prosím pětku! Brighton 4 střely a 3 góly ne? Bald luxusní střídání . To se jen tak nevidí. A třetí gól, který jde přes DM a Mctominay klasicky vyklus. Ten se WHU měl věnovat zadarmo.

Reagovat
MystycMac

no môj typ 0:3 ...neviem či som Brighton nepodcenil.

Reagovat
Čenda

Tvl celá ta akce odzadu, to je porno ten Brighton.

Reagovat
stiflerovamama

Nechytatelna strela z diaľky.

Reagovat
O.Giroud

ale dotkol sa, síce by to De Gea mal ale zas by nemal taký podiel na góloch ManUtd

Reagovat
I am Mancunian

Dúfam že podpíšeme DDG kým je ešte voľný hrac

Reagovat
BenB

Pěkná

Reagovat
diastan

Jooooooooooo a jeste pojistit

Reagovat
Kinky7

Bernardooooo

Reagovat
Kiss Me Polka!

tohle je prilis easy tohle je fakt barca 2.0. s tim, ze necekaji na ty otevrene pozice na pulce se zalezlou obranou soupere, ale u vlastni brany "riskantni rozehravkou"

Reagovat
Kenneth

Rekl bych ze za to muze Ronaldo ze nepresuje. Oh wait.

Reagovat
Kiss Me Polka!

doprdele, tohle tu jeste chybelo

Reagovat
iamek

Ještě Benfica by se mohl zapojit

Reagovat
Salfovic

To musí být mulťák.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
El Cid z City

Vždyť po jeho odchodu šli nahoru

Reagovat
Bakary3

jak moc dementní k tomuhle člověk musí byt

Reagovat
avicii

Spurs tam to ako prebieha?

Reagovat
Minister

Spurs tlačia ale dostali gól z rohu.

Reagovat
Eichel

z dlhého outu ale vyzeralo to ako roh

Reagovat
krisa

Humus od Shieffieldu, i rozhodčí trochu divný. Když to člověk srovná s rugby..

Reagovat
Spikous

Toto je už neuveriteľné aké šťastie má ten Crystal Palace

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pica začátek zápasu dobrý, dostaneme jeden gól a úplně se posereme to mě nejde do hlavy, ten tým si vůbec nevěří po inkasované brance a úplně se sesype

Reagovat
Baronne

“Odbornik” Busby rikal, ze obrana funguje

Reagovat
Maximm9

Podle nej v United funguje vsechno

Reagovat
kbtk23

Však taky je to odborník

Reagovat
Amon

Nechutný Sheffield. Celý zápas zdržujú a poľahujú.

Reagovat
dantetomas

on piska australsky rozhodca

Reagovat
smazaný uživatel

A ty střídání taky peklo, Garnacho a Pellistri už tam měli 20 minut být a jdou tam až teď

Reagovat
iamek

Mctominaye bych tam nechal do konce

Reagovat
nani92

Chcem späť DDG aj keď nevie kopať do lopty

Reagovat
Kiss Me Polka!

rashford tam sebou slusne haze o zem

Reagovat
Miguel19

Ten Martial jak tam na vyklusává neustále na 2 metrech

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy už fanoušci Manchesteru United nebudou mít při zápasech deprese, kde je to dno, kam se týden co týden, měsíc co měsíc, rok co rok potapime, kde se to zastaví a kdy přijde ten moment kdy to půjde zase nahoru? Samé otázky??

Reagovat
Maximm9

Proti Bayernu to nastartujete

Reagovat
iamek

Lituju, že jsem dal ranec za listek

Reagovat
I am Mancunian

Tiež tam budem, bohuzial

Reagovat
iamek

Snad tam bude aspoň dobre jídlo na stadionu

Reagovat
Maximm9

Bratwurst a na pivo si priprav tak 6euro

Reagovat
iamek

Alkohol nepiju . Prachy na takových tripech neřeším. Bratwurst miluju <3

Reagovat
Kiss Me Polka!

jestli je to za obe, tak je to uplne paradni cena ne?

Reagovat
Maximm9

To vubec, jen pivo. Oboje bude tak za 10e

Reagovat
fenixLFC

Je ale najma je tam fakt skvele pivo, rovno tuplak

Reagovat
Maximm9

Kazdy zapas je jiny, treba uhrajete plichtu. Ten Bayern taky neni zadne delo

Reagovat
smazaný uživatel

po prohře 5-0 to bude daleko horší

Reagovat
iamek

Garnacho a Pellistri 10 minut. Bald je génius

Reagovat
I am Mancunian

To je rovno na vyhadzov

Reagovat
diastan

Hotovo a absolutne zaslouzene

Reagovat
Kinky7

rozhodne.

Reagovat
VTID94

Reagovat
LaVolpe

ManCity vypadá nezastavitelně.

Reagovat
Ranoth

rozdiel oproti predchadzajucim rocnikom

Reagovat
Spikous

Duran

Reagovat
VTID94

Bomba

Reagovat
Edgar Davids

Onana neco chytil sice smudla doprostred brany, ale takhle chyta klicova posila vy mrtki

Reagovat
avicii

Onana niečo chytil

Reagovat
LaVolpe

Fati tvl

Reagovat
iamek

Onana

Reagovat
Kiss Me Polka!

uz ten onana neco chytil teda?? skoda ansu mohlo to byt uplne snove

Reagovat
I am Mancunian

V 5. Kole prvý poriadny zakrok

Reagovat
iamek

Teď šel viděl ten rozdíl. Pellistri dobre dával na vapno a tam nikdo. Brighton tam vždy někoho měl.

Reagovat
Luc-Luc

Brighton

Reagovat
Gunner14

Tottenham si chce nechat první prohru na NLD, ceníme

Reagovat
Gunner14

Ty vole ale vyhrát nemuseli

Reagovat
J0EL

Sliepky

Reagovat
krisa

Teď se válejte vy mrdky ze Sheffieldu

Reagovat
Amon

Reagovat
VTID94

Villaaaaaaa

Reagovat
Spikous

Ja úplne zeriem Diabyho. On je najlepší hráč na ihrisku . Dnes sa mi páčil aj Zaniolo a keď sa ešte viac zoznámi s mužstvom tak môže byť skvelý

Reagovat
Spikous

Villa paráda ... Diaby je vynikajúci nákup

Reagovat
Minister

AV a Spurs wtf

Reagovat
Spikous

Ja ako fanúšik AV som dostal takmer infarkt dnes ako to nešlo cez obranu CP hráči to nakoniec vybojovali. Navyše Duran strelil nádherný gól z voleja

Reagovat
Amon

Asi podobný priebeh pre Tottenham.

Reagovat
Spikous

Tottenham aj Aston Villa sa teda riadne natrápili a fanúšikovia hádam už ani nedufali že to môže dopadnúť výhrou

Reagovat
Amon

V tom je PL tak zaujímavá.

Reagovat
Thelvin

já to v osmdesáté vypnul

Reagovat
Salfovic

Co tam zase mrdaj s tím nastavením ?

Reagovat
krisa

Jen dobře, že se to těm povalečům nevyplatí. V závěru navíc bývá větší tlak, takže je to echt kontraproduktivní

Reagovat
Free_player

Reagovat
El Cid z City

Všechno rozhodně neklapalo, souhra Haaland-Foden-Alvarez do zhuštěné obrany nefungovala a to byl kámen úrazu proč se nedařilo vsítit branku. Naštěstí to jakžtakž šlo po krajích. Vítězství na morál, vydřené, první místo, forma zase přijde, důležité je sbírat body i v takových duelech.

Reagovat
El Cid z City

Richardlison>Jesus.

Reagovat
Mastný Chobot

Piate kolo a uz dorovnal pocet golov za minulu sezonu

Reagovat
jk

Vicario > Ramsdale

Reagovat
Eichel

ty si koledujes

Reagovat
jk

Ramsdale letos zatím o ničem. Nedivil bych se kdyby už dneska chytal Raya.

Reagovat
Mastný Chobot

Pekný vývoj. Dnes "by si sa nedivil", pred 2 mesiacmi "to bola tutovka".

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
jk

Před 2 mesiacami byl Raya v Brentfordu a fans woolwiche o nějakém přestupu ani netušili.

Reagovat
Mastný Chobot

O Rayovi do Arsenalu sa hovorilo vyse 2 rokov, ty odbornik

Reagovat
jk

Napsal si pičovinu a chceš to vylepšit další urážkou? Prostě ti to nevyšlo, běž dál.

Reagovat
Mastný Chobot

Picovinu? Kto tu pisal, ze otazka, ci bude Rams alebo Raya jednotka, moze byt maximalne tak recnicka? Ja ci ty? Kto sa to snazi teraz zahovorit? Ja ci ty? Ale vsak pokracuj, no

Reagovat
jk

Já jsem napsal, že do dvou měsíců bude Raya jednička.

Ti zas musím hledat ten koment aby ses mi tu omlouval, že jsi se spletl, přitom tu jen házíš random urážlivý pičoviny co sis vycucal z prstu?

Reagovat
Mastný Chobot

Ked som niekde pred jeho prestupom napisal, ze je otazka, ci Raya pride ako jednotka, tak si na to aroganciou tebe vlastnou reagoval, ze to moze byt maximalne tak otazka recnicka. Ak to chces popierat, tak popieraj, ale nezmeni sa, ze to je fakt.

Reagovat
jk

Pod článkem o přestupu DR jsem psal, že do dvou měsíců bude jednička, na což si ty samozřejmě nezapomněl reagovat.

DR v Brentfordu prokazoval větší kvalitu než AR ve woolwichi, z toho plyne moje přesvědčení, že bude jednička. Dokonce jsem tomu dal časový rámec.

Ale to by nebyl chobot aby nepřispěchal ve snaze někoho pochcat. Jenže si za musel překrucovat a vymýšlet

Reagovat
Mastný Chobot

aj tvoj koment nizsie som si vymyslel ofc

Reagovat
jk

Vymyslel sis to, že jsem tu před dvěmi měsíci napsal, že Raya bude v půlce září jednička woolwiche.

Reagovat
Mastný Chobot

tak ty si pekne v lese, kamarat. Nizsie mas svoj vlastny komentar, v ktorom to sam tvrdis a mna ides upodozrievat, ze si vymyslam

Reagovat
jk

A mužů se zeptat proč selektivně reaguješ na jeden komentář, který asi nechápeš a záměrně vytěsňuješ další, který tomu jak vnímám Rayovu pozici dává kontext?

jk

15.08.2023

19:15

Pokud Ramsdale záhadným spůsobem nevystřelí a Raya by nebude mít problémy se usadit, tak do dvou měsíců je Raya jednička. On je ve všem lepší gólman než Ramsdale.

Reagovat

Mastný Chobot

15.08.2023

19:55

Dobre

Reagovat
Mastný Chobot

Ja nedrzim v hlave vsetky tvoje vyblvky, len tento nizsie mi utkvel v pamati, preto som ho spomenul. Skus nepisat sracky alebo v nich aspon bud konzistentny a nebude problem.

Reagovat
jk

Reagovat
jk

Nakonec se to jako úplně sračky nejeví no.

Reagovat
Mastný Chobot

Busby babes

30.07.2023 15:54

se zbavujete Ramsdale nebo co?

Mastný Chobot

30.07.2023 16:01

Nie, zjavne Forest ma zaujem o Turnera. Otazka je, ci by Raya prisiel ako dvojka alebo jednotka.

jk

30.07.2023 16:33

To je otázka maximálně tak řečnická.

https://www.eurofotbal.cz/clanky/manchester-united-kupuje-dalsi-posilu-dorazit-ma-utocnik-hojlund-636381/?forum=1#forum

Reagovat
jk

Raya bude jednička. Myslím si to furt no.

Reagovat
Front hell

Pěkné že i spurs tady mají svého Peťu.Peťu

Reagovat
bbbauch

Reagovat
lofin9

To je asi nejaky projekt EF vramci inkluzie

Reagovat
Freedo

Arsenal jich má hned několik

Reagovat
Front hell

Chceme se Vám taky v něčem vyrovnat

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nikikrew

Ja som za

Reagovat
Salfovic

Se pozná odborník

Reagovat
jk

❤️

Reagovat
Nizzie

Ti dva vaši kašpárci už tu moc lidí ze židle nezvednou.

Reagovat
Miguel19

Takže zase Chilwell na rádoby křídle, 3 stoperi a Enzo někde na 10?

Po hodině zase zjistíme, ze to stojí za hovno a uděláme z toho gulasek..

Reagovat
Talker

Snad ne, to musí vidět Poche, že mu to nefunguje.

Reagovat
jk

Poche umí být docela tvrdohlavý. Než ho Levy vykopnul tak se snažil ten tým transformovat na 4312 a vydržel i když to byla hrůza.

Reagovat
Maximm9

On byl vyhozeny ? Ja myslel, ze sel do PSG po tom finale co s vama udelal.

Reagovat
John Obi Mikel

Byl vyhozený. Konečně tehdy dostal posily a ten tým se úplně rozpadl

Reagovat
owny✨

Vždyť byl víc jak rok bez práce.

Reagovat
Svatej

Fantastický

Reagovat
jk

Na druhou stranu ani u Spurs ten jeho začátek nebyl nijak hvězdný a ztrácel body. Ale lepší než u vás to asi bylo no..

Reagovat
vitasrp

Tak u nás je to herně víceméně v pohodě, jen ten tým nedokáže dávat branky. Stejně jako pod Tuchelem a stejně jako pod Potterem.

Reagovat
John Obi Mikel

Jedna paní povídala, že bude Chilly na lávce, uvidíme za 10 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Premier Sport 1 derby Milwall - Leeds.

Reagovat
Freedo

V čem je to derby? Milwall má největší rivalitu s WHU a Leeds s MU. Geograficky jsou ty kluby úplně jinde. Našel jsem něco o nedávné rivalitě plynoucí ze střetů v League One, ale to jsou pár let staré události.

Reagovat
fenixLFC

na athleticu je teraz o tom clanok. realne ide o to, ze pocas zapasov v tomto storoci tam bolo kopec incidentov (rasizmus, napadanie hracov na ihrisku, vysmievanie sa a napodobovanie bodania ako rekacia na vrazdu fanusikov leedsu v istanbule, bitky v mestach atd) co postupne gradovalo az do vzajomneho odporu. plus teda je potreba brat do uvahy ze oba kluby maju totalne vypatlanych fanusikov ktori su povazovani za najhorsich v anglicku

Reagovat
Freedo

Díky za vysvětlení. Nevěděl jsem, že ta rivalita je tak velká. Pořád je otázka, jestli to považovat za derby, ale ta kritéria má každý jinak. Tvrdé jádro mají hodně radikální, ale umí dobře zafandit.

Reagovat
PP

No, rád bych viděl základní sestavou bez Havertze, ale to se mi asi nepoštěstí..

Reagovat
Zaschrona

Everton’s sale to Miami-based investment firm 777 Capital Partners is at risk of collapsing after it emerged that major lenders at the club are not in favour of the deal - and could call in loans worth £350million.

Farhad Moshiri is so desperate to stem his financial losses at Everton that he has agreed a deal that will see him receive virtually no money up front.

777 wouldn’t confirm where their funding was coming from or whether Everton’s debts would be repaid in full or serviced - nor could they offer any guarantees over the future ownership of the club’s new stadium.

https://i.imgur.com/5rVh7gI.jpg

Reagovat
Zaschrona

What’s the quickest way to become a millionaire?

Start as a billionaire and then buy Everton.

Reagovat
jk

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Miguel19

Tak Chilwell nehraje.

Reagovat
Svatej

Lepší než minule, ale furt je to bída. Co udelal Chilwell Pochemu, ze ho takhle mučí? Bud ho hraje skoro az na hrotu a nebo misto nej hraje stoper, wtf.

Reagovat
Miguel19

Evidentně nemůže hrát spolu s Mudrykem, což je fakt parada.

Reagovat
Svatej

To sorry, ale v takovým případě je Poche starej blázen

Colwillova neschopnost dobehnout Elangu nmv miste, kde by to Chilly v klidu pokryl, uz s nulovou hrou dopredu dostatecne ukazala, ze Levi prostě nemá spravny atributy na beka Chilly je tam na kraji lepsi obema smerama a nejak nechápu, ze to ten chlap nevidí

Reagovat
vitasrp

Elangu nedoběhl z pozice stopera a kdybys změřil vzdálenost, kterou museli oba urazit, tak ji Colwill měl stoprocentně delší, proto ho nedoběhl.

Reagovat
Svatej

Tak to se neshodnem..

https://youtu.be/J3H33rNzJD8?si=CWGbkO2YfJRXhF30

Elanga startoval 3 metry od pulky, Colwill mel daleko větší náskok, ale zas i něco delší cestu. Kdyby neměl reakci jak ja na anestetikach (a nebo měl lepší rychlost), tak by to v pohodě pokryl...

Reagovat
John Obi Mikel

Asi kvalitní skauting no.

Reagovat
John Obi Mikel

Zas ta volovina s Colwillem na bekovi. Aspoň už ale nehraje Chilwell na křídle.

Reagovat
Svatej

hlavme, ze kurva musi hrat katastrofální Disasi

Reagovat
John Obi Mikel

Sanchez - Gusto, Thiago, Disasi, Colwill - Enzo, Gallagher, Ugochukwu - Sterling, Jackson, Mudryk

Reagovat
John Obi Mikel

Lavička: Bergstrom, Petrovič, Maatsen Chillwell, Gilchrist, Palmer, Matos, Stutter, Washington

Reagovat
Svatej

Seznam zraněných hráčů seriózně lepší než naše sestava

James, Nkunku, Broja, Caicedo, Lavia, Badiashile, Fofana, Madueke, Chalobah, Chuk a Bertinelli

Reagovat
John Obi Mikel

Bettinelli - James, Badiashile, Chalobah, Fofana - Caicedo, Lavia, Chuk - Madueke, Broja, nějakej doktor

Byla by to vyrovnaná partie.

Reagovat
Svatej

Tyvole, Cucurella vlastně taky není si ho tam ordni a mame sestavu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Nuno čomes

Spíš stejná bída jako základ

Reagovat
Error

Reagovat
Gunner14

Wtf

Reagovat
Gunner14

To jsou jak fake jména z FM

Reagovat
spider_8

Ty vole Gilcgrist, co to je

Reagovat
John Obi Mikel
Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
vitasrp

Máme tyvole pořád 30 hráčů a stejně ta lavička vypadá naprosto otřesným způsobem, to už fakt není normální.

Reagovat
romeo351

Chtěl jsem na vás kouknout, ale když vidím tu sestavu a Fernándeze pravděpodobně na AM, tak to radši půjdu ven se psem od sousedky (ještě uvidím). Jinak mi příjdete s tou soupiskou dost cool a naposled, co jsem vás viděl, proti Liverpoolu jste hráli i celkem obstojně

Reagovat
Svatej

A Caicedo zranenej - koleno

Reagovat
John Obi Mikel

Žůžo labůžo. Lavia a Caicedo - marodka za 160 miliónů.

Reagovat
Svatej

Pridej kluky ze seznamu nahoře a mas z toho dobeych 400

Reagovat
smazaný uživatel

Furt je máte "jen" zraněné, my máme křídla za 180 úplně v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
O.Giroud

tak oni su zatial tiez len "zraneni"

Reagovat
Igner Farnsworth

To je reálně nereálný kdo v ty Chelsea hraje, to vytáhli borce z juniorky nebo co

Reagovat
Miguel19

Jako jsem zvědavej, co předvede Mudryk. Konečně v základu a na LB hraje Colwill, který určitě nepřeleze půlky, takže tam v ofenzivě bude lítat sám...

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Tak letsgo, pojdme se nasrat!

Reagovat
Unai

Mudryk Sterling

Reagovat
Svatej

?

Reagovat
Swarley

Postupne bude pridavat, v klidu

Reagovat
Svatej

On je nejakej nove vyklubanej exot?

Reagovat
bbbauch

Jedna z nejtrapnejsich existenci posledni roky tady.. prehlizet

Reagovat
Svatej

Noted, diky

Reagovat
Mimalu

Sterling

Reagovat
Svatej

Dopici jak muze profi kopacka POKAŽDÝ TAKHLE MINOUT z par metrů

Reagovat
bbbauch

Dobra byla

Reagovat
bbbauch

Dobra byla

Reagovat
Svatej

Ty blaho stejna akce jak v přípravě

Reagovat
blade115

My fakt nehrajeme špatně, takovej Ugochukwu teď pomalu až vznáší otázky, proč vůbec musel chodit Caicedo.. Ale když to pak prostě takhle Sterling či jiný kopyto zazdí před bránou, tak hovno z toho.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Zatím nejlepší na place ten kluk... Ne ze by to neco znamenalo, vykony zatim hrozny, ale on je nejlepší

Reagovat
bbbauch

Jako herne za ty sva zapasy plus dneska, co vas vidim, me az prekvapuje, ze to neni vubec spatny. Akorat proste ten zapas podobne jako my nezabijete, nedate jeden dva goly a obdrzenej vas taky polozi

Reagovat
blade115

Je to tak no, takhle to je celou přípravu i začátek sezóny. To pak ten progres co se týče výkonů vůbec není vidět, když výsledkově je to úplně stejně jak za Tuchela, Pottera nebo Lamparda.

Reagovat
John Obi Mikel

Lesley Ugochukwu: „ Když myslím na Chelsea, okamžitě se mi vybaví Didier Drogba a samozřejmě John Obi Mikel, jelikož hrál na stejné pozici jako já a také oba pocházíme z Nigérie.”

Ten kluk ví, odkud má brát inspiraci.

Reagovat
blade115

No od Mikela by mohl jen v něčem ale, dnes už se od těch defenzivních záložníků přece jen očekává o trochu víc než jen posouvání míčů na pár metrů..

Reagovat
off-olda

Rohy nakrátko...

Reagovat
Svatej

Sanchez konečně zákrok

Reagovat
Miguel19

Sanchez zákrok

Reagovat
John Obi Mikel

Sanchez

Reagovat
off-olda

Sanchez

Reagovat
Talker

Může mi někdo vysvětlit, proč hraje Enzo nejvýše v záloze?

Reagovat
Svatej

Aby tam daval prunikovky.

Ze to k nemu ani nedostanem, to hrotit nemusime

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
romeo351

A pak člověk čte, že klasickej tvořivej záložník je přežitek

Reagovat
Talker

Já fakt nechápu, proč nehodíme Enza do zálohy, kde bude na míči, Maatsena na LB, Colwilla na CB a prostě hrát hráče tam, kde mají.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Colwill je bek jak hovado!

Reagovat
Talker

My se dostáváme do slušných pozic, ale že bychom to proměnili, to ne.

Reagovat
Svatej

Solanke hraje dost dobře.

Reagovat
Svatej

Pico. Gallagher se dotkne zad obrance u jeho vlastniho vapna a to piskne hned, ale jakmile se oni povesi na Sterlinga nebo Jacksona v behu, tak to ma v píči

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Svatej

my nedame gol ani z tohohle

Reagovat
off-olda

Pane bože už...

Reagovat
Maximm9

My dokazeme kazdemu brankarovi zvednou cenovku tak o 5mega

Reagovat
SpecialOne

Dotaz. Jsem v tom sledování fotbalu teď trochu vlažnější. Dnes jsem si všiml, že Max Aarons hraje za Bournemouth.

Kde se stala chyba, neměl to být wonderkid do top 6 týmů?

Reagovat
O.Giroud

proste dalsi Sessegnon, takych bolo a bude

Reagovat
Svatej

Ten sudi je fakt tezce uchylnej pro kazdej soft dotek, kdyz jde o Bournemoth

Reagovat
Svatej

Ale bez do prdele, oni se jich fakt ani nesmi dotknout

Reagovat
Svatej

Bez karty

Reagovat
Miguel19

Tohle není za kartu, ok...

Reagovat
Svatej

Prdel jey ze by Sterling dostao redku, kdyby si o tu zlutou rekl, ta jeho pozice je uplne na hovno razem

Reagovat
Mimalu

toto bez karty?

Reagovat
off-olda

Bez karty

Reagovat
John Obi Mikel

Tak to vystřel z vápna a nedribluj do dvou hráčů

Reagovat
vitasrp

Ten Mudryk je každopádně totální průser, on úplně zapomněl hrát fotbal prostě.

Reagovat
Svatej

Možná by stalo za to ho stavět, ja nevim, do pozice, kterou maji normální kridelnici s podporou, na kterou jsou zvyklí.

On jednou prijde na hriste proti zatazenymu souperi a deli se o prostor s 4 dalsima kridlama, co se stridaji v pokusech o dribling. Po druhý ho narve na kridlo, hlavniho potencialniho nahravace pošle k Jacksonovi, takže se tam míč ani nedostane a podporu mu dělá až komicky neuzitecnej Colwill.

Ja bych na Mudrykove místě měl sice maslo na hlave, ale zaroven bych byl neskutečně nasranej. On vůbec nedostává podminky pro to hrát nejlíp co může a je patrný, že v nevyhodnych podminkach hrát pořád neumí.

Reagovat
smazaný uživatel

To je dost mimo koment zrovna dneska.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Miguel19

Však vytvořil 3 šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak, za ten poločas jsem vám napočítal asi 6 zajímavých útočných akcí a on byl u 4 z nich.

Reagovat
vitasrp

Měl super 30 minut a pak tam začne mít momenty, kdy vypadá jako úplný kopyto, což je strašná škoda. A hlavně když z toho vypadne, tak to utkání v podstatě běží okolo něj a on ho není schopnej ovlivnit, přitom má achopnosti, který by mu mohl kdejakej fotbalista závidět. Jakože snad se to postupem času vybrousí, ale já se furt nejsem schopnej rozhodnout, jestli je supr nebo časovaná bomba.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš bych hledal důvody, proč ten zápas běží okolo něj. Colwill ho pořádně neumí zapojit do hry ani mu nepomáhá svým pohybem a Enzo za celý poločas měl jednu přihrávku na levou stranu hřiště a doprava tak 15-20. Jo, po té 30. min tam měl Mudryk dvě zbytečný ztráty, ale u té druhé chtěl otočkou kolem obránce zrychlit hru, jestli je tohle znak kopyta, tak fakt nevím, co je to za nároky.

Reagovat
Svatej

Reagovat
vitasrp

Tak znak kopyta není samozřejmě to, že chtěl soupeře obejít otočkou, ale to provedení, kdy mu to uskočilo o metr a obránce fajnově seknul.

Ale jsem vůči němu zbytečně kritickej, člověk zapomene na prvních 30 minut, pamatuje si jenom ten konec + je frustrovanej, že zas a znova samozrmejmě nedáme gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že mu to uskočilo, spíš si špatně zkontroloval pozici hráče za sebou a v podstatě udělal kličku do něj, což je teda ve finále taky na hovno provedení.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně by spíš krom jeho zakončení, který teda dneska neukázal, vadil jeho "presink" a to, jak občas vlažně doplňuje útoky z druhé vlny a zavírá zadní tyčku, v tomhle je druhý Hazard.

Reagovat
Talker

Za mě je průser v tom, že my všechno hrajeme na pravé straně, je to nevyvážený. Co jsem viděl, tak i statisticky jsme 50% napravo a zbytek mezi středem a levou stranou. S tím, že Colwill je tam jako třetí stoper/zatažený krajní bek, který prostě dopředu nejde. I od Azpiho by tam byla větší podpora.

K tomu tam není ani rychlé přenesení hry, když už tedy máme hodně silný tilt napravo, kdy mu umožníme jít 1x1 do prostoru, protože 70% hráčů je na druhé straně, všechno je pomalé.

Jako jo, očekávám od něj určitě více, ale ty podmínky mu vůbec nevytváříme, aby mohl být úspěšnější.

Reagovat
Svatej

Reagovat
vitasrp

Mně se třeba líbí, jakou má souhru s Jacksonem, kdy je tam schopnej hrát rychlý narážečky na jeden dotek.

Na druhou stranu tam pak někdy volí úplně stupidní řešení, chodí na vlastní půlce do kliček, do kterých chodit nemusí. Jednou mu tam vyběhne Colwill, tak hnedka zbytečně ztratí míč a pošle soupeře do nebezpečnýho brejku.

Ale spíš to asi musím brát tak, že mu bude rok, dva trvat, než tu hru vybrousí, to je u takhle mladých hráčů normální. Ale pomohlo by, kdyby tu a tam dal gól, no.

Reagovat
Talker

Jak říkám, já bych ho chtěl vidět s tím, že má za sebou Maatsena/Chilwella, kteří ho budou doplňovat, nabízet se a vytvářet prostor.

Jo, on je rozhodně nevybroušenej, vždyť on má odehráno strašně málo minut, navíc poprvé v TOP lize, takže bude trvat, než si zvykne. On má výhodu v tom, že s těmi zkušenostmi poroste, přeci jen to není Havertz/Werner, kteří měli za sebou X sezon zkušeností a ten největší růst už udělali předtím.

On tohle všechno má před sebou si myslím. Nebo teda doufám.

Reagovat
Deywid

Totalne mimo si....zasa

Reagovat
off-olda

Mudryk hraje

Reagovat
Talker

A teď pískne faul, když můžeme dopředu a nenechá nás rychle rozehrát.

Reagovat
vitasrp

Proti nim je fakt každej soft dotek faul. Proč proti těmhle týmům to pískaj takovýhle úzkostliví šašci, to fakt nepochopím.

Reagovat
Svatej

Tak co, udelame si tipovacku? Co prijde driv?

Poche si uvědomí, že jeho schopnost rozeznat hráčovu neobjevenou pozici, stojí dost za hovno a začne hráče stavět tam, kde je tým potřebuje. Enzo poletí zpatky do zálohy a bude rozehrávat, Colwill na CB nebo na lavičku a Kridelnici dostanou darecek v podobě beku, co umi podporit utok, jako to dělá každej moderni tým posledních 20 let.

Nebo

Dojde Boehlymu a spol, že je ten chlap tvrdohlavej mezek a vyhodí ho dřív.

Reagovat
vitasrp

Enzo ale nehraje nějak šíleně vysoko, ta struktura tý zálohy je spíš šestka a dvě osmičky než dvě šestky a jedna vyložená desítka.

Akorát se nehraje na jeho straně, proto není tolik ve hře.

Reagovat
Svatej

Na muj vkus ma teda pri drzeni mice on bejt ten v ty Ugove pozici jako první a postupně hru posouvat nahoru. Misto toho si sbiha od stoperu soupeře az na uroven Uga, kde zady k bráně vymyslí pulku toho, co by vymyslel normálně... Totálně zbytečnej vydej energie a je tam navic udušenej..

Reagovat
Talker

Mě přijde, že tam 2 CM/DM (šestka+osmička) a před nimi tak nějak volně jezdí Enzo.

Reagovat
vitasrp

Docela solidní výkon, který by byl ještě víc solidní, kdyby ty nebezpečný akce opravdu i dopadly nebezpečně, né nějakou střelou ba rohový praporek.

Líbí se mi docela aktivita Gallaghera, ale musí začít dávat branky, nemůže si třema dotekama připravovat pozici uprostřed vápna a pak to neproměnit.

Jinak je potřeba neudělat nějakou koninu, nezaspat při standardce, aby měl soupeř nějakou nesmyslnou tutovku a snad to tam panebože nějakým záhadným způsobem padne.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Super zavod v Singapuru dnes! Carlos naprosto zkušeně

Reagovat
iamek

Yeeeeeeees!!! Naprostá fantazie. Konečně trosku radosti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Csaplárova past

Ten Mudryk zkurvi na co sahne

Reagovat
Svatej

zas bez karty

Reagovat
vitasrp

Obrovskej úspěch, že to ten sudí vůbec písknul. Ale kde je tyvole žlutá karta?

Reagovat
off-olda

Co se diví tvl... Jasnej faul.

Reagovat
Greny

Ugochukwu dolů Palmer na plac a Enzo níž

Reagovat
Svatej

Reagovat
Talker

Colwill

Reagovat
Talker

Reagovat
Talker

Jako nám tam nespadne nikdy nic. A když už jo, tak se to odrazí zrovna k hráči v ofsajdu.

Reagovat
O.Giroud

ved mate gol na zapas

Reagovat
vitasrp

To je neuvěřitelný prostě

Reagovat
Miguel19

Nám by to 100 % spadlo do brány..

Reagovat
avicii

Chelsea to je už to klasické na posrateho aj hajzel padne

Reagovat
off-olda

Dokonalá střela..

Reagovat
Svatej

pekne colwill, ten ma fakt zapas jak hovado

Reagovat
Mimalu

Jackson

Reagovat
Csaplárova past

Tahle CFC si bude sedat dlouho. Jestli se jim zrani Sterling tak skonci nadobro

Reagovat
vitasrp

To je na Gusta čistý jo?

Reagovat
Svatej

Dela si uz ordel ten sudi?

Reagovat
vitasrp

Je otřesnej, stejnej kašpar jako proti Nottinghamu. Na jednu stranu dotek=faul, karta hned, na druhou stranu úplně jinak.

Reagovat
Csaplárova past

Reagovat
Talker

Je naprosto šílenej. Ten by měl následující 2 měsíce místo pískání sledovat své zápasy a dělat si poznámky, co všechno udělal špatně.

Reagovat
vitasrp

Jako díky tý nízko položený kameře to není ideálně vidět, ale to postavení hráčů na naší levé straně při rozehrávce musí být něco hroznýho.

Tam je Colwill s Mudrykem v jedný lajně, Colwill mu tam furt hraje těžký přihrávky, kdy má frajera na zádech, navíc to kolikrát nečeká, a i když jo, tak si protihráče zatím úplně ideálně neumí podržet na zádech. Tam jsme udělali tak dva úspěšný přechody za zápas zatím.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Gunner14

Chudák Mudryk

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Ted by tam mohl poslat i chilwella, kdyz uz ma zajem Mudryka posrat co nejvic to jde

Reagovat
smazaný uživatel

Pak má mít Mudryk sebevědomí, když jde i po takovým výkonů dolů v 60. min. Jako v druhým poločase předvedl hovno, ale že by ostatní hráli líp, to fakt ne.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Gunner14

Reagovat
vitasrp

Zase to tam nepadne

Reagovat
Talker

My fakt nacházíme cesty, jak nedat gol.

Reagovat
Miguel19

Gallagher je fakt kopyto, až to bolí.

Reagovat
Talker

Přitom minutu předtím to hodil výborně Sterlingovi skrz linie.

A teď tu jednoduchou zahrál na Havertze.

Reagovat
Csaplárova past

Bezte do pice

Reagovat
Svatej

Gallagher kurva nedal dneskanprihravku, ktera by nesla na oaty, to je snad uz 7.

Reagovat
vitasrp

Ten Gallagher mu dá takovouhle přihrávku jak psovi… Nemám slov ach jo.

Reagovat
off-olda

Šílený řešení...

Reagovat
Csaplárova past

Silva nema pasku ani pri absenci Jamese a Chillwela?

Reagovat
Svatej

70. Minut Pocheho neschopnosti vyresit levou stranu, jedeme dál!!!!

Reagovat
Svatej

Tak 74, gratulka

Reagovat
blade115

Chilwell už se rozcvičuje, tak už se té jízdy nemůžu dočkat.

Reagovat
Svatej

Pri tyhle monstrózní porci minut nic jinyho nez 3 goly nečekám.

Reagovat
VTID94

Včera zarobené a dneska dám gg

Reagovat
O.Giroud

Sinisterra by mohol dat gol ak sa nestihne skor zranit

Reagovat
Csaplárova past

Chelsea prohraje, uvidite

Reagovat
J0EL

Raya v branke dneska

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
off-olda

To je kretén...

Reagovat
Miguel19

To je fakt idiot ten Disasi.

Reagovat
Gunner14

Arteta sestava

Reagovat
Gunner14

Raya - White, Saliba, Gabriel, Zinchenko - Rice, Vieira, Ode - Saka, Eddie, Martinelli

Reagovat
Kiss Me Polka!

nejsilnejsi mozna az na jesuse, ale jsem rad, ze eddie zase hraje

Reagovat
O.Giroud

Bourne nic neda

Reagovat
Miguel19

Jop a nech tam Gallaghera

Reagovat
Talker

Tak ten mi přišel lepší, než Enzo tbh.

Reagovat
blade115

Dnes určitě.

Reagovat
Miguel19

Protože potřebuje hrát na pozici, kterou mu zasírá Gallagher. A ne aby většinu zápasu napadal brankáře soupeře...

Reagovat
Svatej

ten chlap je normálně blázen

Reagovat
Talker

Tvl já viděl 29 a málem jsem se posral, že nám vrátili Havertze.

Reagovat
BenB

Reagovat
Gunner14

Řešit Havertze po takovým výkonu

Reagovat
Talker

Takovej tik prostě, vidíš číslo a děsíš se

Reagovat
Gunner14

neboj, pomalu ho dáváme do kupy

Reagovat
Talker

Koukám, že už jste našli jeho ideální pozici - na lavičce

Tam jsme ho měli nacpat taky, ale bohužel jsme to řešili jinými pozicemi.

Reagovat
Front hell

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Nizzie

Ale pěknej.

Reagovat
Greaber

Reagovat
Svatej

Chilwell za 30 vterin vic nez Levi za 81 minut

Reagovat
Talker

Maatsen taky s tou přihrávkou na Sterlinga.

Reagovat
smazaný uživatel

Enzo šel střídat jak kdyby jste vedli 0:3

Reagovat
Talker

Vždyť byl marnej...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem že se ploužil a zastavoval

Reagovat
Kixi Syhimour

Myslí tu rychlost odchodu na lavičku

Reagovat
Svatej

Když vidi, ze to ma v píči i trener, tak proč by se měl hnát on?

Reagovat
Kiss Me Polka!

aby nebyl za stejneho kretena

Reagovat
Gunner14

Chelsea nedá gól ani kdyby hráli do rána, čekám gol Cherries v nastavení

Reagovat
O.Giroud

ved oni tiez nedali 2 tutovky

Reagovat
Gunner14

A i tak jim věřím víc. Chelsea je neskutečně marná v koncovce

Reagovat
Mimalu

to není normální

Reagovat
off-olda

Palmer

Reagovat
Svatej

To co nepiska na Jacksona je fakt brutální, jen Bournemothu pisknul x takovych dneska

Reagovat
off-olda

Jackson je šílenej v těch osobních soubojích.

Reagovat
Csaplárova past

Ten vzdycky odleti jako by vazil 40kg

Reagovat
Svatej

Pici on u toho Jacksona je fakt tak totalne v pici. Kdykoliv udela to, co nu udelaji souperi, piskne to jemu

Reagovat
Raff81

Tak teď přežít to každoroční trápení na Evertonu...na 50ti kilovýho Vieiru su zvědavej proti těm zvířatům co má Everton ve středu pole

Reagovat
Talker

Teď tam dáme 2 LB a jeden hraje CM a druhý... AM/RW?

Reagovat
off-olda

Za celej zápas snad ani jeden dobrej centr...

Reagovat
Talker

Tvl my se ani nepokusili v posledních minutách dát gol.

Reagovat
vitasrp

Měli jsme nejlehčí los z celý Premier League, máme pět bodů, ztrátu 7 bodů na 4. místo, fakt naprostá bomba. Klasicky máme gól na zápas, víc prostě ten tým nevyždíme.

Možná každopádně pomůže, když nebudeme podstřelovat xG v průměru o gól na zápas, možná pomůže, když nebudeme mít 10 zraněných, aby po dvou střídáních pravidelně nedošlo k rozjebání celý hry.

Herně to není úplně zlý, jsou tam lepší pasáže, jsou tam horší pasáže, ale obecně bych řekl, že normální tým by vzhledem k těm výkonům vytěžil o dobrých 6 bodů víc.

Za týden čekám s Aston Villou od soupeře 3 střely a výhru klasicky 0:3.

Reagovat
Kinky7

Pořád nechápu že máte tolik zraněných. Co dělají vaši physioterapeuti?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Swarley

Jsou zraneni

Reagovat
mimi_united

Raya

Snáď si už ten anglický blbeček ani neškrtne

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Mastný Chobot

Vieira na miesto Havertza, zaujímavé, zrovna dnes som čakal Kaia aj vzhľadom k súperovým obludám v zostave.

Reagovat
acko_bez_naflusu

Reagovat
owny✨

Pěkně se ukazuje jakej byl Ramsdale fanoušky Arsenalu přeceňovanej průměrák. Stačily 4 kola a už sedí.

Reagovat
krisa

občas umíš být i vtipný ale tohle je mizerná křeč teda..

Reagovat
Mastný Chobot

Rice je neskutočný hráč

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Tommy the Gunner

GABIIIII

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
mr.Silver

Fabio další áčko Martinelli bezchybně, naprosto geniální křídlo

Reagovat
Gunner14

Ofsajd

Reagovat
mr.Silver

Kruci, milimetry.

Reagovat
Miguel19

Střela od našeho křídla by skončila někde u praporku...

Reagovat
mr.Silver

Ještě se zranil, achjo...

Reagovat
Gunner14

Gabi

Reagovat
Nikikrew

Hrozna nuda az na Martinelliho zakoncenie

Reagovat
masly008

šla ta nahrávka od Gabriela vůbec dopředu? Jsem to nkde neviděl.

Reagovat
Miguel19

Ne, do strany

Reagovat
masly008

tak to je pointa.Já jsem ten záběr nahrávky fakt neviděl a pokud by to šlo do boku tak to nemůže být ofsajd.

Reagovat
Kiss Me Polka!

?? a co by se tim zmenilo

Reagovat
LaVolpe

No že to na Nketiaha poslal hrář Evertonu.

Reagovat
Kiss Me Polka!

ale nehral to chtene, cimz by to zrusil, odraz nic nerusi

Reagovat
masly008

první pravidlo ofsajdu je že přihrávka musí jít dopředu.do boku a dozadu ofside není.

Reagovat
Kiss Me Polka!

to mi to prvni pravidlo, teda nekde pravidlech ukaz..

Reagovat
Nizzie

Ano, bylo a možná i pořád platí, že pokud je hráč, na kterého míří přihrávka v době přihrávky na úrovni míče či za ním, tak to ofsajd není, ale tedy to určitě není tento případ.

Reagovat
masly008

já to psal nahoře, že jsem neviděl nějaký pohled kam šla přihrávka od Gabriela a proto jsem se o tom rozepsal.Pokud šla dopředu tak jasný ofsajd a ani ten odraz od soupeře na tom nic nemění.

Reagovat
Nizzie

Myslím ale že tam nejde o to, kam směřuje přihrávka, ale kde se nachází hráč na kterého ta přihrávka míří v době přihrávky, ne?

Zkusím to vysvětlit na příkladu. Útočník stojí za obránci v ofsajdu a vrací se, aby byl mimo ofsajd. Spoluhráč, který se v tu chvíli nachází na úrovni ofsajdové linie mu pošle míč do běhu směrem k vlastní bráně. Nicméně, jelikož útočník byl v době přihrávky za linií ofsajdu, tak přesto, že míč míří zpět a on míč přebere už v postavení mimo ofsajdu, pořád to je ofsajd ne?

Ofsajdovou pozice je taková, kdy se některý hráč nachází na soupeřově polovině, blíže soupeřově brance než míč i než předposlední hráč soupeře.

Ale jako rozhodně si nejsem jistý. Toto je hodně specifická situace no. Ale pokud jsem to nějak nepřehlédl, tak jsem v pravidlech nic o směru přihrávky nenašel.

Reagovat
masly008

Jenže to by vylučovalo jakoukoliv nahrávku na spoluhráče když by šli dva sami na golmana. A to se neděje. Pokud jde míč do boku nebo pod sebe tak to ofsajd není dle mě.

Reagovat
Nizzie

Nevylučovalo, protože když jdou dva sami na gólmana, a jde přihrávka, musí být hráč přijímající přihrávku v době přihrávky za míčem. Pokud je před míčem, je to ofsajd. Pořád se řeší jen postavení hráče, na kterého míří přihrávka, nikoliv směr, kam přihrávka míří. Ideální příklad byl Real - Bayern v play-off LM rok 2017, kdy šli Ronaldo s Marcelem sami na gólmana. Marcelo nahrál Ronaldovi, dle mého názoru to byl ofsajd (https://youtu.be/W5TnEm9GoWw?si=qdrV14rgwhbkIVGC&t=512 - čas 8:32, je to zhruba vidět), protože Ronaldo byl trochu před míčem.

Ale teď zpět k našemu tématu, hypoteticky, kdyby byl Ronaldo ještě více vepředu (třeba na úrovni penalty), a Marcelo nahrál naoko na hráče z druhé vlny (tzn. do strany či dozadu, jak chceš, neřeš, že by to hráči Bayernu odjebali) a Ronaldo si pro ten míč znovu doběhl a vystřelil, pořád by to byl ofsajd si myslím. A to přesto, že přihrávka mířila dozadu či do strany. A to proto, že Ronaldo byl v době přihrávky za míčem/za předposledním hráčem soupeře.

Reagovat
masly008

No a já si právě myslím že nebyl protože nešel míč směrem k brance, ale je fakt že jsem to nikde neviděl napsané a tak to třeba není pravda.

Vždy jsem měl za to že míč musí jít v prvním případě dopředu a pak se řeší postavení hráče v ofsajdu.

Reagovat
Nizzie

No uvidíme, třeba se k tomu vyjádří někdo kompetentní a tady tu naši diskuzi rozčísne.

Reagovat
masly008

Reagovat
Kiss Me Polka!

tady není co rozčísávat, to ,co napsal masly, je prostě blbost, žádné pravidlo o přihrávce dozadu a ofsajdu, jak to myslel on, neexistuje.

Reagovat
J0EL

Reagovat
masly008

Takže teoreticky: půjdou 2 hráči na golmana hráč č.1 má míč a hráč č.2 bude před ním.

Hráč č.1 zahraje míč za sebe a hráč č.2 se k němu vrátí a dá gol.

Takhle to bude taky ofsajd, ikdyž jde míč od brány?

Reagovat
Kiss Me Polka!

jo, dulezita je jen ofsajdova pozice hrace v dobe prihravky, kde to prevezme se uz neresi

jako je to nezvykla situace, podle me nejjednodussi, jak si uvedomit, ze to tak podobne normalne funguje, je ofsajd pri dorazce strely. tam vetsinou se mic k hracovi vraci dozadu od brankare a pri kopu uz jsou kolem nej obranci. taky se tam resi jen jeho ofsajdove postaveni a ne do jake pozice a jakym zpusobem se k nemu mic dostal.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Nizzie

Reagovat
masly008

Jenže v tvém případě jde střela dopředu a on je už v ofsajdu a získává tím výhodu, zatím co v mém případě žádnou výhodu nezískává a to je asi účel ofsajdu ne? Získat výhodu díky tomu postavení.

Reagovat
BenB

Docela dost, v případe že chce hráč soupeře úmyslně hrát kuličku tak se ruší offisdove postavení..otázka prokázat úmysl

Reagovat
Kiss Me Polka!

jak to nejak ovlivni, to jestli mic letel dopredu nebo ne?

pravidlo zni takto.

Hráč je aktivně zapojen do hry, jestliže v ofsajdové pozici podle názoru rozhodčího: získává ze svého postavení výhodu tím, že v ofsajdové pozici zahraje míčem, který se odrazil od hráče soupeře.

jasny ofsajd.

Reagovat
BenB

Přečti si to celé, hrát to Gabriel nebo kdo to byl dopředu a on udělal unylsny zákrok díky kterému se to dostalo na edieho do offisde pozice tak to offisde není

Reagovat
BenB

A já netvrdím že to nebyl offisde. Jen říkám že směr přihrávky má velký význam.

Reagovat
Kiss Me Polka!

tak prvni si precti prvni to vlakno, kde masly pise, ze po prihravce dozadu/do strany nemuze byt ofsajd a na to ja reagoval..

a btw proc by to najednou nemel byt ofsajd po gabrielove prihravce dopredu, to nedava zadny smysl. nikde v pravidlech nic o smeru prihravky nevidim. je tam napsane, ze je ofsajd, kdyz se to odrazi od protihrace a utocnik je v ofsajdove pozici, nebo kdyz ho mic tecuje pri obrannem zakroku

Reagovat
BenB

nepíše no...

Hráč v ofsajdové pozici, který obdrží míč od soupeře, který vědomě hraje

míčem (včetně úmyslného hraní míče rukou) se nepovažuje za hráče, který získal výhodu, pokud to nebyl úmyslný obranný zákrok.

O „obranný zákrok“ se jedná, pokud hráč zahraje nebo se pokusí zahrát míčem,

který směřuje na branku, kteroukoliv částí těla vyjma rukou nebo paží (pokud se

nejedná o brankáře ve vlastním pokutovém území).

Reagovat
Kiss Me Polka!

"tak to je pointa.Já jsem ten záběr nahrávky fakt neviděl a pokud by to šlo do boku tak to nemůže být ofsajd."

"první pravidlo ofsajdu je že přihrávka musí jít dopředu.do boku a dozadu ofside není."

píše .

?? fakt nechapu, o co se snazis, pokud by ten mic smeroval na branu, tak je to ofsajd uplne stejne, vzdyt je to v tech pravidlech jasne napsane.

v tomhle konkretnim pripade to ale bylo uplne jedno, kam ta prihravka gabriela smerovala, protoze to nebyl umyslny zakrok ale nahodny odraz

Reagovat
BenB

Reagovat
Kiss Me Polka!

takze zadny argument nemas jo?

Reagovat
BenB

Jelikož tvrdís že to byl náhodný odraz když to byla jasně umyslna snaha o přerušení, tak ne no..to nemá cenu řešit

Reagovat
BenB

A zároveň je mi jasný, že se na tom ne shodneme..tak proč tím ztrácet cas

Reagovat
Kiss Me Polka!

Kdyby to nebyl náhodný odraz, tak by to podle těch pravidel musel být ofsajd a ty sám píšeš, že to ofsajd být neměl, tak si asi výběr, co vlastně říkáš...

Ten hráč dokonce ani nešel nohou proti míči, jen běžel proti gabrielovi udělat na něj tlak. A pak, světě div se, se to od něj nekontrolovane odrazilo.

Reagovat
BenB

Ne, nebyl by to offisde ale jen protože ta nahrávka nešla směrem k brance...ne protože to byl náhodný odraz. Na něco jako náhodný tohle pravidlo vůbec nehraje, přečti si ten úryvek z pravidel znovu, jde o aktivitu hráče a ta byla umyslná.

Reagovat
Kiss Me Polka!

kde v tech pravidlech je napsane, ze pokud by ta prihravka sla smerem na branu, a doslo k teci, tak by to byl ofsajd??

je tam napsany presny opak, pokud hrac udela umyslny obranny zakrok v umyslu zamezit brance (coz je asi to na co ty furt nepochopitelne narazis tim smerem, i kdyz je to mysleno v uplne jine situaci, jako je treba strela na branu a blok te strely), tak to nerusi ofsajdove postaveni utocnika. jestli by si to mel nekdo precist znovu, tak jsi to ty.

nebyl to ofsajd protoze se uplatnilo pravidlo, ktere jsem vypsal vyse... "Hráč je aktivně zapojen do hry, jestliže v ofsajdové pozici podle názoru rozhodčího: získává ze svého postavení výhodu tím, že v ofsajdové pozici zahraje míčem, který se odrazil od hráče soupeře."

Reagovat
BenB

je tam napsany presny opak, pokud hrac udela umyslny obranny zakrok v umyslu zamezit brance (coz je asi to na co ty furt nepochopitelne narazis tim smerem, i kdyz je to mysleno v uplne jine situaci, jako je treba strela na branu a blok te strely), tak to nerusi ofsajdove postaveni utocnika. jestli by si to mel nekdo precist znovu, tak jsi to ty." tohle je dobrá kravina co si napsal

Offisde obránce svým zákrokem samozřejmě může vyrusit i když jde o pouhou přihrávku do offisdoveho postavení, nemusí to být střela nebo zamezení gólu jak se mi tu snažíš tvrdit

Fakt to nemá cenu

Reagovat
Kiss Me Polka!

v cem je to jako kravina, ty fakt neumis cist co?

11.8. Hráče, který je v ofsajdové pozici, považuje rozhodčí za hráče v ofsajdu, jest-

liže poté, co míčem zahraje nebo se míče dotkne jeho spoluhráč, se podle názo-

ru rozhodčích aktivně zapojí do hry.

Hráč se může v průběhu útočné akce svého družstva kdykoli ocitnout v ofsaj-

dové pozici, ale o tom, zda se tento hráč aktivně zapojil do hry, rozhodnou roz-

hodčí. Pouhá skutečnost, že hráč je v ofsajdové pozici a současně míčem zahra-

je nebo se míče dotkne některý z jeho spoluhráčů, není sama o sobě důvodem

k přerušení hry.

11.9. Hráč je aktivně zapojen do hry, jestliže v ofsajdové pozici podle názoru roz-

hodčího:

c) získává ze svého postavení výhodu tím, že v ofsajdové pozici zahraje

míčem,

• který se odrazil od tyče nebo od břevna, nebo

• který se odrazil od hráče soupeře, nebo ◄tohle je nas pripad,nikde nic nezalezi na nejakem smeru►

• který byl tečován případně zahrán hráčem soupeře při obraném zákroku.

„Obranným zákrokem“ se přitom míní situace, kdy bránící hráč se pokusí

zabránit tomu, aby míč skončil v brance jeho družstva. ◄tohle je co se snazis napasovat ty, ale zjevne ani nerozumis tomus, co ctes, stejne jako v tom, co jsi posilal ty, se i tady pise, ze pri obrannem zakroku, kterym se rozumi, kdyz jde mic na branu (a evidentne jde o strelu apod., kdyz se tady mluvi o znemozneni vstreleni golu a nemysli se tim prihravka na pulce hriste) i vedomy zasah obrance NERUSI ofdsajdovou pozici utocnika►

ty radsi odpovez, kde se v pravidlech pise, ze by to byl ofsajd kdyby ta prihravka smerovala na branu, nebo rekni ze ses spletl, nez neustale se trapne vymlouvat bokem nebo psat, ze to nema cenu.

Reagovat
BenB

Ne, já celou dobu píšu o bodu č. 2 v pravidlech a to je i to co píše Nizzie...pro tebe to byla teč, pro mě jasný úmysl napadajícího hráče a tedy snaha o obranný zákrok. I ten jeho pohyb tomu napovídá (z mého pohledu se vždycky jedna o úmysl obraný zákrok když se hráč snaží aktivně přerušit přihrávku atd., ať je to kde je to na hřišti ).dále se i v tom bodu č. 2 píše "O obranný zákrok“ se jedná, pokud hráč zahraje nebo se pokusí zahrát míčem, který směřuje na branku" > SMĚŘUJE NA BRANKU...takže to z mého pohledu jasně definuje kam má jít přihrávka, centr atd. a

V letošním dodatku už je to specifikovanější, co je vědomé hraní a podle nich už to offside je i pro mě.

"Hráč v ofsajdové pozici, který obdrží míč od soupeře, který vědomě zahrál míčem (včetně úmyslného hraní míče rukou) se nepovažuje za hráče, který získal výhodu, pokud to nebyl úmyslný obranný zákrok.

 „Vědomé hraní míče“ (vyjma úmyslného hraní míče rukou) je, když má hráč kontrolu nad míčem a

současně má možnost:

• přihrát míč spoluhráči;

• získat držení míče; nebo

• míč odehrát (např. odkopnutím nebo odhlavičkováním)

Je-li přihrávka, pokus o získání držení míče nebo pokus o odehrání míče, nepřesný nebo neúspěšný,

nemění to nic na skutečnosti, že hráč „zahrál míč vědomě“.

Následující kritéria by měla být použita jako indikátory toho, že hráč, který měl míč pod kontrolou

„zahrál míč vědomě“:

• míč letěl z dálky a hráč na něj měl jasný výhled

• míč se nepohyboval rychle

• směr míče nebyl neočekávaný

• hráč měl čas na koordinaci pohybu svého těla, tj. nejednalo se o instinktivní natažení těla,

výskok nebo jiný pohyb, který by omezil možnost zahrát nebo kontrolovat míč

• míč pohybující se po zemi lze zahrát snadněji než míč ve vzduchu

O „obranný zákrok“ se jedná, pokud hráč zahraje nebo se pokusí zahrát míčem, který směřuje na branku,

kteroukoliv částí těla vyjma rukou nebo paží (pokud se nejedná o brankáře ve vlastním pokutovém území)."

Proto jsem psal, že to nemá cenu..každý mluví o něčem jiném..tak adios

Reagovat
Nizzie

Ten úmysl je to, co je na tom nejspornější a je to čistě na subjektivním rozhodnutí sudího. Pro tebe to je úmysl, pro mě ani masslyho to úmysl není. Jasně, šel tam borec s úmyslem nějak narušit rozehrávku Gabriela, ale za mě nešel úmyslně odehrávat balon. Ani nemohl ovlivnit to, kam ten balon od něj poletí, a to je podle mě směrodatné. Kdyby se já nevím Gabriel ukopl a on chtěl třeba ten míč zpracovat a zpracoval ho tak, že by z toho těžil Eddie (jakkoliv komicky to zní, ale to neřeš ), tak by to offside nebyl, ale tím, že on primárně chtěl jenom rušit Gabriela a ten ho trefil, on vůbec neměl snahu hrát primárně míč, to myslím rozhodlo.

Reagovat
Kiss Me Polka!

ten umysl je uplne jasny, nic sporneho, ten jeho dodatek to pak potvrzuje kompletne

Reagovat
Nizzie

Kurwa, nevím, kde sem tady vzal masslyho, tak za to se ti omlouvám.

Hele fakt si dovedu představit, že to pro někoho může být sporné. Je tam úmyslný obraný zákrok. Pro mě je úmyslný obranný zákrok i to, že jde hráč do skluzu a jen tu střelu třeba tečuje, přesto tento případ offside neruší. To samé blok střely. Nebo snaha zastavit centr/přihrávku. Konec konců je to i tento případ, svým způsobem to byl taky obranný zákrok. Možná by bylo vhodnější užít výraz například "úmyslně odehrát míč" nebo něco podobného.

Reagovat
BenB

K tý poslední větě, dával jsem to vejš od letoška je to v pravidlech specifikované (ale to jsem si přečetl až dnes že ):

Hráč v ofsajdové pozici, který obdrží míč od soupeře, který vědomě zahrál míčem (včetně úmyslného hraní míče rukou) se nepovažuje za hráče, který získal výhodu, pokud to nebyl úmyslný obranný zákrok.

 „Vědomé hraní míče“ (vyjma úmyslného hraní míče rukou) je, když má hráč kontrolu nad míčem a

současně má možnost:

• přihrát míč spoluhráči;

• získat držení míče; nebo

• míč odehrát (např. odkopnutím nebo odhlavičkováním)

Je-li přihrávka, pokus o získání držení míče nebo pokus o odehrání míče, nepřesný nebo neúspěšný,

nemění to nic na skutečnosti, že hráč „zahrál míč vědomě“.

Následující kritéria by měla být použita jako indikátory toho, že hráč, který měl míč pod kontrolou

„zahrál míč vědomě“:

• míč letěl z dálky a hráč na něj měl jasný výhled

• míč se nepohyboval rychle

• směr míče nebyl neočekávaný

• hráč měl čas na koordinaci pohybu svého těla, tj. nejednalo se o instinktivní natažení těla,

výskok nebo jiný pohyb, který by omezil možnost zahrát nebo kontrolovat míč

• míč pohybující se po zemi lze zahrát snadněji než míč ve vzduchu"

Tím je jasně specifikované o co se jedná...ale Polka píše, že je to pro nechápavé, tak nevím

Reagovat
Nizzie

Hezký no vidíš.

Reagovat
Kiss Me Polka!

no tak je to pro nechapave. v tech pravidlech (v tech bez toho dodatku) jsou jasne dane situace, ktere vymezuji, ze vsechno (kazda tec, kazdy obranny zakrok, kazdy pohyb proti mici) nemuze byt brane jako umyslne hrani, prestoze samozrejme hrac se v podstate neustale pohybuje vedome a umyslne.

pokud by se to bralo takto do dusledku, ze vse je umyslne, tak by ta pravidla, ktera ty tece obranne zakoroky upravuji, byla nesmylsna, protoze by nikdy neplatila. z toho mi vyplyva, ze logicky, umyslnym hranim se mysli neco jineho a ted je to konkretne popsane v tom dodatku..

Reagovat
Kiss Me Polka!

vzdyt v tom dodatku to je uplne jasne.

Následující kritéria by měla být použita jako indikátory toho, že hráč, který měl míč pod kontrolou

„zahrál míč vědomě“:

míč letěl z dálky a hráč na něj měl jasný výhled (z blizkosti a nemel jasny vyhled ✓)

• míč se nepohyboval rychle (✓ na takovou vzdalenost to bylo u nej hned)

• směr míče nebyl neočekávaný (✓ nevedel, co gabriel udela)

• hráč měl čas na koordinaci pohybu svého těla, tj. nejednalo se o instinktivní natažení těla,

výskok nebo jiný pohyb, který by omezil možnost zahrát nebo kontrolovat míč (✓ bylo to instintivni natazeni tela, aby to blokl)

• míč pohybující se po zemi lze zahrát snadněji než míč ve vzduchu (✓ ve vzduchu)

vsechny tyto vlastnosti ten blok od hrace evertonu splnuje

Reagovat
Nizzie

Jasný jako já s tím souhlasím. V tom dodatku tady je to naprosto zřejmé a už o tom nemůže být pochyb. Původně jsem ten dodatek nějak přehlédl. Asi už se v tom tady trochu ztrácím.

Reagovat
masly008

já jsem v klidu já mám jen jedo ,,s,,

Reagovat
Nizzie

Navíc.

Reagovat
Kiss Me Polka!

jenze ty asi stale nechapes ten bod cislo dva, nebo ja fakt nevim... v tom bodu dva se pise o tom, ze pokud obrance udela umyslny obranny zakrok, tak to nikdy ten ofsajd NEZRUSI, stale pujde o ofsajd. to co jsem posilal je vyklad k tomu pravidlu, ne neco jineho a je uplne ocividne, ze tim obrannym zakrokem se nemysli blokovani prihravky na pulce hriste, takze je to irelevantni.

"pro tebe to byla teč, pro mě jasný úmysl napadajícího hráče a tedy snaha o obranný zákrok." ??? o tomhle jsme se vubec nebavili, bavili jsme se o nesmyslu maslyho, a o tvem nesmyslu, ze smer prihravky ma nejaky vliv v tomto konkretnim pripade. nejak nechapu, jak ten dodatek neco meni jen rozvadi pro lepsi pochopeni, ale furt je to uplne stejne, nikde nic o smeru prihravky jen je popsane pro nechapavejsi, co znamena odraz mice od soupere...

O obranný zákrok“ se jedná, pokud hráč zahraje nebo se pokusí zahrát míčem, který směřuje na branku" > SMĚŘUJE NA BRANKU...takže to z mého pohledu jasně definuje kam má jít přihrávka, centr atd. ............ LOL a proc jsi mi psal, ze pripade, ze by to SMĚŘOVALO NA BRANKU, tak by to byl ofsajd. kdyz tady ta cast s obrannym zakrokem rika jen a pouze uplny opak, tedy že by o ofsajd nešlo (posedmé to asi opakuju už )

fakt nechapu na co si hrajes z tohoto tveho komentare

"Přečti si to celé, hrát to Gabriel nebo kdo to byl dopředu a on udělal unylsny zákrok díky kterému se to dostalo na edieho do offisde pozice tak to offisde není "

je uplne ocividne, ze ses spletl v tom pravidle o obrannem zakroku a pochopil to naopak, tedy, ze kdyz dela ten zakrok vedome, tak to ma byt ofsajd. ale je to presne naopak.

Reagovat
BenB

odstavec 1) jak píše Nizzie, to je o subjektivním pocitu jak to kdo vnímá prot tebe teč/odrza, pro mě obranný zákrok.To už dál řešit nebudu.

odstavec 2: cituji tebe: "...o úmyslu jsme se nebavili...": moje úplně první zpráva "Docela dost, v případe že chce hráč soupeře úmyslně hrát kuličku tak se ruší offisdove postavení..otázka prokázat úmysl"..ano o úmyslu se tady vůbec od začátku nebavím :-)

odstavec 3 "O obranný zákrok“ se jedná, pokud hráč zahraje nebo se pokusí zahrát míčem, který směřuje na branku" > SMĚŘUJE NA BRANKU...takže to z mého pohledu jasně definuje kam má jít přihrávka, centr atd. ............ LOL a proc jsi mi psal, ze pripade, ze by to SMĚŘOVALO NA BRANKU, tak by to byl ofsajd. kdyz tady ta cast s obrannym zakrokem rika jen a pouze uplny opak, tedy že by o ofsajd nešlo (posedmé to asi opakuju už) fakt nechapu na co si hrajes z tohoto tveho komentare "Přečti si to celé, hrát to Gabriel nebo kdo to byl dopředu a on udělal unylsny zákrok díky kterému se to dostalo na edieho do offisde pozice tak to offisde není " je uplne ocividne, ze ses spletl v tom pravidle o obrannem zakroku a pochopil to naopak, tedy, ze kdyz dela ten zakrok vedome, tak to ma byt ofsajd. ale je to presne naopak."

a tohle teda vůbec nechápu...doslova si zkopáíroval větu, kde píšu že když udělá obránce úmyslmý zákrok tak to offside NENÍ a ted mi to potvbrzuješ a přitom celou dobu mi toto tvrzení vyvracíš, např: "a btw proc by to najednou nemel byt ofsajd po gabrielove prihravce dopredu, to nedava zadny smysl. nikde v pravidlech nic o smeru prihravky nevidim. je tam napsane, ze je ofsajd, kdyz se to odrazi od protihrace a utocnik je v ofsajdove pozici, nebo kdyz ho mic tecuje pri obrannem zakroku" nebo "fakt nechapu, o co se snazis, pokud by ten mic smeroval na branu, tak je to ofsajd uplne stejne, vzdyt je to v tech pravidlech jasne napsane."..

a ted mi tu píšeš cituji "je uplne ocividne, ze ses spletl v tom pravidle o obrannem zakroku a pochopil to naopak, tedy, ze kdyz dela ten zakrok vedome, tak to ma byt ofsajd. ale je to presne naopak" tedy že to NEMÁ BÝT OFFSIDE..tedy to co jsem psal hned..

Reagovat
Kiss Me Polka!

odstavec 3 spletl jsem to. samozrejme tam melo byt to, co jsem psal predtim v nekolika komentarich porad dokola jak idiot, tedy, ze smer prihravky nijak nezmeni to, ze byl nketiah v ofsajdu a po umylsnem obrannem zakroku nasleduje ofsajd.

"Přečti si to celé, hrát to Gabriel nebo kdo to byl dopředu a on udělal unylsny zákrok díky kterému se to dostalo na edieho do offisde pozice tak to offisde není "

tento tvuj komentar je blbost. byl by to stale ofsajd. ten umyslny obranny zakrok podle pravdila 2 i dodatku 11 NERUSI ofsajd.(nicmene stale plati to, ze je to irelevantni, protoze tim obrannym zakrokem se mysli zabraneni vstrelenemu golu, ne prihravka napulce (je to v tom vykladu pravidel, ktery uz tu mas nakopirovany.))

takhle ma byt ta veta spravne:

je uplne ocividne, ze ses spletl v tom pravidle o obrannem zakroku a pochopil to naopak, tedy, ze kdyz dela ten obranny zakrok vedome, tak to nema byt ofsajd. ale je to presne naopak.

"93

Pravidlo 11 – OFSAJD bod 2

Hráč v ofsajdové pozici, který obdrží míč od soupeře, který vědomě hraje

míčem (včetně úmyslného hraní míče rukou) se nepovažuje za hráče, který zís-

kal výhodu, POKUD TO NEBYL UMYSLNY OBRANNY ZAKROK.

O „obranný zákrok“ se jedná, pokud hráč zahraje nebo se pokusí zahrát míčem,

který směřuje na branku, kteroukoliv částí těla vyjma rukou nebo paží (pokud se

nejedná o brankáře ve vlastním pokutovém území)."

z toho je jasně videt, ze POKUD TO BYL UMYSLNY OBRANNY ZAKROK, tak je ofsajd. a vzhledem k tomu, ze ses ohanel smerem prihravky na zaklade definice obranneho zakroku, tak je jasne, ze tam jsi udelal chybu.

Reagovat
Nizzie

Myslím si, že pokud obránce srazí střelu/nahrávku, a míč se odrazí k hráči, který v době střely/nahrávky stál v ofsajdu, tak to ofsajd neruší a normálně se píská. Pokud obránce třeba ten centr/třeba nepovedenou střelu chce odhlavičkovat, odehrát nohou, a sjede mu to třeba, a dostane se ten míč k hráči, který v době centru/nepovedené střely byl v ofsajdu, v takovém případě se ofsajd nepíská a obránce ho svým úmyslem odhlavičkovat/odehrát míč ruší. Podle mě jde o to, jestli má ten obránce možnost ovlivnit směr, kterým se od něj míč odrazí. Pokud ne, offside neruší, pokud ano, offside tím hraním ruší.

A směr přihrávky taky podle mého není podstatný a nikde v pravidlech tam o směru přihrávky nic nevidím. Podle mě je směrodatné jen postavení hráče, který byl nebo měl být vystaven ofsajdu v době přihrávky/centru/střely.

Reagovat
BenB

Samožřejmě že v pravidlech je i cosi o směru přihrávky, hned bod č. 1:

Hráč je v ofsajdové pozici, když:

● kterákoliv část hlavy, těla nebo nohy je na polovině soupeře (vyjma středové

čáry) a

● kterákoliv část hlavy, těla nebo nohy je blíže k brankové čáře soupeře než míč

a než předposlední bránící hráč soupeře

Tudíž jsi-li za hráčem s balónem, tak nemůže být offside. Protože ti bude nahrávat dozadu či do boku :)

Reagovat
BenB

Resp ty musíš být vzadu nebo na stejné lajně, ale chápem se ne

Reagovat
Nizzie

Ano, ale to pořád odkazuje na postavení hráče, na kterého směřuje přihrávka, vůči postavení míče. Ne na směr přihrávky.

Ale teď si představ situaci, kterou jsem tu popsal výše: Ideální příklad byl Real - Bayern v play-off LM rok 2017, kdy šli Ronaldo s Marcelem sami na gólmana. Marcelo nahrál Ronaldovi, dle mého názoru to byl ofsajd (https://youtu.be/W5TnEm9GoWw?si=qdrV14rgwhbkIVGC&t=512 - čas 8:32, je to zhruba vidět), protože Ronaldo byl trochu před míčem. To je ale nepodstatné.

Ale teď zpět k našemu tématu, hypoteticky, kdyby byl Ronaldo ještě více vepředu (třeba na úrovni penalty), a Marcelo nahrál naoko na hráče z druhé vlny (tzn. do strany či dozadu, jak chceš, neřeš, že by to hráči Bayernu odjebali) a Ronaldo si pro ten míč znovu doběhl a vystřelil, pořád by to byl ofsajd si myslím. A to přesto, že přihrávka mířila dozadu či do strany (což by dle tebe tedy ofsajd rušilo). A to proto, že Ronaldo byl v době přihrávky za míčem/za předposledním hráčem soupeře, jak tvrdí pravidla, která jsi tu citoval.

Prostě já ty pravidla chápu tak, že se řeší jen postavení hráče, který měl být/byl v ofsajdové pozici vůči míči/předposlednímu hráči soupeřova týmu v době, kdy se stala ta akce, která ho měla případně ofsajdu vystavit (přihrávka, střela, centr atd.).

Reagovat
BenB

Však proto jsem se hned opravil a vztáhnul to na postavení hráče a vlastně jsem i hned psal "Tudíž jsi-li za hráčem s balónem, tak nemůže být offside." :-) V tom případě si dokážu představit, že nahráváš dozadu, ale to už je jen o tý fantazii v hlavě

Jinak ano, ten gól za mě byl taky offside a ta situace co naznačuješ taky. Přeci jen i když nahraješ zpět, tak nemůžeš být v offsidovém postavení v době nahrávky což je v v souladu s tím co jsem citoval či? On by nesplnil ten druhý bod, byl přeci blíž čáře než kulička a než předposlední hráč soupeře. Což opět vede k mému "Tudíž jsi-li za hráčem s balónem, tak nemůže být offside."

Reagovat
Nizzie

Ano, jsi-li za hráčem s balónem, nemůže být offside. Nicméně můžeš být před hráčem s balónem a obdržet přihrávku směřující (směrem míče) zpět. A to je polemika původního příspěvku, že by čistě směr přihrávky zpět nebo do strany měl negovat ofsajd, což dle mého názoru není úplná pravda právě v případě, který jsem uvedl. No a právě to je trochu v rozporu s tím, že když přihraješ zpět, nemůžeš být v offsidovém postavení, protože hypoteticky můžeš, ale jak říkám, je to jen moje teoretická situace, v praxi prakticky jsem ji ještě neviděl a sám nevím, zda to skutečně offside je nebo ne. To mě spíš jen tak napadlo při té vaší diskuzi.

Reagovat
BenB

Jasně, určitě směr přihrávky není věc co neguje offside. A i jasně můžeš být v offside když nahráváš zpět, ale to se málo kdy stává a jak píšeš, asi jsem to taky ještě neviděl Jak jsem psal, směr přihrávky je o určitý fantazii v hlavě, že to tak většinou je, ale pravidla to nedefinují

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Kiss Me Polka!

a ty jsi opravdu viděl tu situaci, o které se bavíme, že ano?? protože tam nketiah opravdu nebyl za hráčem s balonem, byl jen asi o 40 metru před ním...

Tudíž jsi-li za hráčem s balónem, tak nemůže být offside. Protože ti bude nahrávat dozadu či do boku :)

a ted si predstav, že v teto situaci jde dokonce prihrat i dopredu a stejne to nebude ofsajd protože ten směr je úplně irelevantní a nikde se to v tech pravdiledch neresi, resi se ofsajdova pozice a jeji promenení

Reagovat
BenB

hjele ty lumene..a čteš taky i ty další související zprávy? Protože pokud jo, tak bys sis přečetl, že to co píšeš jsem psal též hned o pár vteřin potom..

Reagovat
Kiss Me Polka!

what??? ty pises, ze v bodu 1 se pise o smeru prihravky. muj komentar je to tom, ze v tom pravidlu nic takoveho neni. ta tvoje dedukce je blbost, protoze na smeru nezalezi, protoze muzes dat klidne i prihravku dopredu a nebude to ofsajd, protoze smer prihravky je irelevantni. resi se ofsajdova pozice a jeji promeneni.

Reagovat
Heisenberg

Zlámal bych těm zmrdům nohy, tomu pleškovi na hřišti i těm mrdkám u videa. Jinak se situace nezlepší.

Reagovat
Raff81

Technická... míč na Nketiaha kterej byl teda v milimetrovým offsidu šel od hráče Evertonu...to je podle pravidel taky offside?

Reagovat
papos182

Teda milimetrovej ofsajd si predstavuju jinak, tady ty cary byly jasne od sebe

Reagovat
fff

Ad 1 offside nebol ani zdaleka milimetrovy, Ad 2 aj keby bol tak je to stále offside. Ad 3 lopta ne Nketiaha išla od hraca Arsenalu.

Reagovat
Kiss Me Polka!

byl to jasny ofsajd, ale ad3 je spatne, ten mic sel od hrace evertonu na nketiaha..

Reagovat
Greny

Jo protože to nebyla vědomá, úmyslná hra od hráče Evertonu ale spíše obranný zakrok

Reagovat
Luc-Luc

Ten Everton je slabej, snad letos uz konecne sesup do Champu

Reagovat
Amon

Reagovat
Amon

I keď by teda chýbal. Ale na tie investície je to fakt bieda.

Reagovat
Luc-Luc

Mne ne

Reagovat
Amon

Hmm bez derby Everton vs Liverpool by to bolo slabšie. Zvláštne od fan Reds.

Reagovat
fenixLFC

nie nebolo. ten zapas je uplne meh a len sa bojis kolkych tvojich hracov ti kripli zrakvia. futbalovo na to absolutne nemaju. za take derby dakujem pekne

Reagovat
Ranoth

Reagovat
Kowe

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Eichel

Tak oni sú práveźe posledné tri sezóny v pluse, čo sa týka netspendu. Im nevyšli prestupy a veľa utratili v tých rokoch 16-20 a teraz sú kvôli tomu v riti. Zároveň skôr ako prečistanie kádra by pre nich pád do druhej ligy mohla byť pohroma.

Reagovat
VTID94

Newcastlu aj nám ten reset v Champe pomohol

Reagovat
Amon

No vam pomohol hlavny novy majitel a bianko sek. Rovnako i Newcastlu.

Reagovat
VTID94

No ved netvrdím že nie. Keď nás kúpili sedeli sme na krásnom 17. mieste v Champe. Takže nám to vo výsledku pomohlo

Reagovat
fenixLFC

im by nepomohol ale uplne ich potopil. na druhu stranu by si to viac ako zasluzili

Reagovat
VTID94

No hej tam by záležalo na predaji klubu a hlavne komu. My sme tiež boli na pokraji bankrotu...

Reagovat
fenixLFC

tak u nich je problem ale to ze nemozu minat kedze rozhadzovali v minulosti ako najati. a po dalsom poklese prijmu suvisiacom s padom do nizsej ligy by sa zaradili k mnozstvu championshipovych klubov ktore sa dostanu do nekonecje spiarly a dufaju ze sa im vabank podari a postupia

Reagovat
kissak

nám nepomohly ani dva pády do Champu a vždy to bylo po návratu stejné placání se v bahně a zase pád o patro níž.

Reagovat
papos182

Mne by chybeli

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Eichel

Tradičný klub a Dyche je fajn. Snáď prežijú.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
Swarley

Reagovat
Free_player

Reagovat
Luc-Luc

Nepochopil jsem ten "ofsajd" jakoze vubec

Reagovat
masly008

teď jsem zvědav jak se tady všichni rozohní že dacoure simuloval.

Reagovat
Amon

Neni to Kane, Son alebo Bruno. Takze je to jedno asi.

Reagovat
masly008

Saka Haverz jsi zapomněl

Reagovat
Gunner14

To jako není žlutá a ani faul? To jdi do prdele

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Nikikrew

Kurva uz, 5 faulov na Saku a ziadna karta. Kkti

Reagovat
Liveral

To je fakt smutný. Pokud mykolenko hraje dal bez žlutý, dokonce i bez faulu tak to za zápas udělá ještě x krát a riziko že křídlo zrání se zvyšuje ( má tyhle zákroky proti nám každej zápas), kdyby už držel žlutou tak je do konce zápasu klid

Reagovat
Miguel19

Ten plešatej idiot z toho udělá totální bramboračku. Tragickej sudí...

Reagovat
Free_player

spíš zabíjačku

Reagovat
Gunner14

Tohle pískni a ještě se usmívej ty plešatej šuline to je fakt výsměch ten faul na Saku jasná žlutá a borec to ani neodpíská

Reagovat
VTID94

Tento plešatý č*rák mal zostať pískať v Champe

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Plešatá píča nechá Saku zas 80 minut okopávat než se ustrne udělit první žlutou, Zinčenko katastrofa, klasická fotbalová moderna v podání Dajče, do toho zas zraněnej hráč klasicky. To jdu radši koukat na Spartu.

Reagovat
Gunner14

Wow našel kartu

Reagovat
mr.Silver

Co se ten Young diví

Reagovat
Gunner14

Ten byl naprogramovanej z United, že za tohle se nežlutí proti nám

Reagovat
Tommy the Gunner

Picus slepej plesatej

Reagovat
Front hell

Saliba

Reagovat
masly008

jako že dostal rukou do ksichtu a lehl? nebo že to nepískl.

Reagovat
fff

Dostal rukou do krku a drzal si tvar. Vcelku trapne divadlo od neho.

Reagovat
kitas

Do tváre- brady, z opakovaného záberu to bolo vidieť

Reagovat
fff

Krku, spodok brady mozno. Určite nie tam, kde sa trapne držal.

Reagovat
owny✨

*cítil dotyk na tváři, a tak lehl

Reagovat
BenB

Proč tenhle člověk vyleze psát nesmysly vždycky když hraje Arsenal? Že on je skrytý fanoušek

Reagovat
Front hell

No právě že z opakovačky to do ksichtu moc nevypadalo

Reagovat
fff

Reagovat
owny✨

Trochu pokory chlapci, hrajete píču, tak se nevymlouvejte na rozhodčí.

Reagovat
J0EL

Reagovat
lajka30

Reagovat
Mastný Chobot

Richarlison dal gól, tak si na chvíľu zas prišiel?

Reagovat
tweek

Kouká na každý západ Arsenalu s nadějí se vysmát. Dnes mu to možná vyjde

Reagovat
tweek

*zápas

Reagovat
Front hell

Smutné

Reagovat
mr.Silver

Hrozná sračka od nás, Saka a Zinchenko jsou hrozní, Trossard úplně mimo. Zatím se mi líbila Fabio a Gabriel, Saliba taky velmi solidní.

Reagovat
Nikikrew

Ahjaj opat aj po repre pauze o nicom vykon. Ano je to hra na 1 branku ale pri takej kvalite si musime vypracovat nejake sance. Stale len hrame hadzanu, ziadne riziko. Saliba super, co viac hodnotit fakt . Snad Martinelli bude skoro fit

Reagovat
Mastný Chobot

Znova strašne slabý a nekreatívny výkon. Tieto sterilné prehadzovania lopty zľava doprava a naspäť ma naozaj nebavia. Ťažko sa hrá proti 10 obrancom, ale tam absolútne chýba snaha spraviť niečo nečakané. Však sme nemali jedinú šancu za polčas. Proti Evertonu...

Reagovat
fff

Inak som zvedavý koľko hráčov po tomto kole dostane pokutu ban 1 zápas za nadávky voči rozhodcovi.

Reagovat
vitasrp

Pokud se o jejich chování neobjeví zmínka v zápise, pak nejspíš nikdo.

Reagovat
fff

Mam rad objektívne a konzistentne rozhodovanie.

Reagovat
O.Giroud

Až im povie Van Dijk čo hovoriť tak potom možno niekto dostane. Vie sa vôbec čo Van Dijk kričal? Lebo mi príde, že každý tu má jasno, že v podstate kričal to čo všetci každý víkend.

Reagovat
fff

Povedal rozhodcovi, ze to rozhodnutie je "fucking joke". Takze asi tak.

Dnes napr Pickford povedal rozhodcovi, ze je prick a fuck off. Včera bolo situacii, kedy hrac nadaval rozhodcovi viac a nic z toho.

Reagovat
O.Giroud

Zdroj?

Reagovat
fff

Zverejnil sa celý rozhovor medzi rozhodcami aj co tam povedal VVD, staci pohladat.

Reagovat
O.Giroud

Takze nebude

Reagovat
O.Giroud

vidis, ze to ide a je to tak aj v oficialnom zapise, ze sa riesilo to fucking joke? Lebo v tom pripade mi to pride fakt smiesne, ja ze ich tam pourazal ked sa potom aj ospravedlnoval, ze to prehnal. Ved toto musia pocuvat kazdy zapas

Reagovat
Kinky7

Teda že by mu řekl jen jednu větu se mi také nezdálo

Reagovat
Liveral

Za tohle žlutou

Reagovat
masly008

tvl a tohle je žlutá faul přes nohy nic a tohle jo.

Reagovat
LaVolpe

Vsadím boty, že Trossard bude ještě vystřídanej.

Reagovat
masly008

je špatný ale

Reagovat
J0EL

Jesus namiesto neho

Reagovat
J0EL

Reagovat
LaVolpe

Nemáte zač.

Reagovat
John Obi Mikel

Klasika

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Zaschrona

Branthwaite hraje výborně. Nejspíš teda náš příští velký prodej.

Reagovat
Zaschrona

Proč to všechno kope Young? Zase hrozný míč.

Reagovat
masly008

tvl jak tohle nemůže být faul

Reagovat
Zaschrona

Sundat Beta je chyba.

Reagovat
mr.Silver

Trossard

Reagovat
Gunner14

Trossaaaard pěkný roh

Reagovat
Trand

Trossaaaaaaaaaaaaaaaard Nádhera

Reagovat
vitasrp

Když si vezmu, že se dá proměnit tohle, přičemž hráči Chelsea to tam nedojebou z malýho vápna… Tak nemám slov ach jo.

Reagovat
Tommy the Gunner

TROSAAAAARD

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Žerte mrdky

Reagovat
Trand

Bosák tam spí ne?

Reagovat
Zaschrona

Možná teda i lepší, když nic neříká. Takových (polo)nesmyslů, co už napovídal...

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
avicii

on je mega pruser na kometatorakej stoličke

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Havertz zase uplně bez zájmu se nějak zapojit do hry, vzít na sebe nějakou zodpovědnost.

Reagovat
Miguel19

Ale má hezký kopačky.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Gunner14

úplně za všechno ho drbejte

Reagovat
Nikikrew

Lol

Reagovat
masly008

hrozný zápas.

Reagovat
Front hell

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Ve finále docela v pohodě zápas, byť koukat se na to nedalo. Tři body, vzadu žádný kiksy, který by vedly k jejich šancím. Doufám, že Everton tuhle sezonu konečně sestoupí a stejně tak Dyche, že bude trénovat už jenom v Champu nebo níž.

Reagovat
norton

zapas som nepozeral. preco martinelli striedal?

Reagovat
gocii

Asi hamstring nebo neco takoveho

Reagovat
BenB

"je tam napsany presny opak, pokud hrac udela umyslny obranny zakrok v umyslu zamezit brance (coz je asi to na co ty furt nepochopitelne narazis tim smerem, i kdyz je to mysleno v uplne jine situaci, jako je treba strela na branu a blok te strely), tak to nerusi ofsajdove postaveni utocnika. jestli by si to mel nekdo precist znovu, tak jsi to ty." tohle je dobrá kravina co si napsal

Offisde obránce svým zákrokem samozřejmě může vyrusit i když jde o pouhou přihrávku do offisdoveho postavení, nemusí to být střela nebo zamezení gólu jak se mi tu snažíš tvrdit

Fakt to nemá cenu

Reagovat
BenB

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Ragnar Lothbrok

*

Reagovat
J0EL

Reagovat
iamek

Pep Guardiola on Man Utd’s start this season:

“They didn’t start like they expect, Man Utd with Chelsea sooner or later they will take the rhythm.”

Reagovat
Salfovic

Nejdřív emotivní upřímná reakce a pak diplomatické vyjádření.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
J0EL

Reagovat
Salfovic

V souhrnu by to vidělo víc lidí.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
iamek

David De Gea is in talks to sign for Real Betis

Reagovat
Eichel

Reagovat
SunFells

Frank v MNF

Reagovat
SunFells

CHO krása

Reagovat
SunFells

S ofenzívou Gibbs-White, Awonyi, CHO a Elanga trochu zápasím s tím jim nepřát.

Reagovat
vodka

mi přijde i Cooper jako hodně velký sympaťák, ale z té přestupové politky bych blil.

Reagovat
SunFells

Právě kvůli ní jsem jim loni přál sestup.

Reagovat
Eichel

gól kola

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele