Premier League - preview 5. kola: Kdo vystřídá Liverpool na prvním místě?

Včera, 08:50, aktualizováno dnes, 09:31
Previews
Mikel Arteta a Pep Guardiola (© AFP)

Brighton versus Nottignham, to bude v rámci anglické nejvyšší soutěže první nedělní utkání, které na každý pád nebude přesahovat ohlas toho následujícího. Pak se totiž utkají dva aspiranti na ligový titul, a to Manchester City a Arsenal. Oba celky určitě budou mít zájem vyhoupnout se do čela, na které se po sobotě dočasně vyhoupl Liverpool.

Brighton & Hove Albion - Nottingham Forest

neděle 15:00

Jen dva body dělily po čtyřech kolech Brighton i Nottingham od druhé příčky. Je přitom jasné, že po nadcházejícím zápasech může udržet kontakt s úplným čelem maximálně jeden z týmů. Triumfy v ruce drží Seagulls.

Ti se totiž vedle výhody domácího prostředí opírají i o fakt, že vítězně zvládli oba střety v minulém ročníku. V Nottinghamu se přitom museli vypořádat s brzkým obdrženým gólem, dvojicí zranění v prvním poločase i vyloučením Dunka dvacet minut před koncem. Ani doma to nebylo bez nervů, vlastní gól z prvního poločasu jim ovšem stačil k tříbodovému zisku.

Letos Racci sehráli už šest soutěžních duelů, ve kterých ještě nepoznali hořkost porážky. Pohárové postupy přes Crawley i Wolves je dozajista těší, stejně jako vítězství nad Manchester United a Evertonem i remíza s Arsenalem. Litovat mohou jen posledního ligového zápasu, ve kterém i přes jasnou převahu nedokázali najít recept na defenzivu nováčka z Ipswiche a nakonec se rozešli smírně.

Forest se sice museli smířit s vypadnutím z Ligového poháru, v němž v penaltách nestačili na Newcastle, v Premier League se ovšem také pyšní slušnou formou, a to zejména venkovní. Domácí remízy s Bournemouthem a Wolves se jako nějaký velký úspěch hodnotit nedají, výhry v Southamptonu a především před týdnem na Anfieldu už ano. Liverpoolu připravil první nezdar i ztrátu bodů v sezoně jedinou brankou Hudson-Odoi.

Brighton stále čeká na upřesnění zdravotního stavu Joaa Pedra, jemuž hrozí, že se za postranní čarou připojí ke zraněným Grudovi, Marchovi, Milnerovi a O’Rileymu. Hosté se musí obejít bez Sangarého s Danilem a možná i Bolyho.

Brighton - pravděpodobná sestava:
Verbruggen - Veltman, Van Hecke, Dunk, Kadioglu - Adingra, Ayari, Baleba, Mitoma - Welbeck, Pedro

Nottingham Forest - pravděpodobná sestava:
Sels - Aina, Milenković, Murillo, Moreno - Yates, Ward-Prowse - Domínguez, Gibbs-White, Anderson - Wood

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.76 - 4.00 - 4.75

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Manchester City - Arsenal FC

neděle 17:30

Strhující souboje o titul nabídly v uplynulých dvou sezonách Manchester City a Arsenal. V obou případech se nakonec radovali muži ze severu Anglie, už páté kolo přitom může napovědět, jestli se tak stane znovu.

Výjezdy na Etihad patří mezi noční můry příznivců Gunners. Na tomto stadionu uspěli naposledy před téměř deseti lety, přičemž se od té doby museli smířit i se sérií osmi porážek v řadě. Její konec přišel až před půl rokem, kdy poctivý defenzivní výkon vynesl hostům alespoň bod za bezbrankovou remízu. O stejný herní prvek se Mikel Arteta zajisté bude opírat i nyní. Musí se totiž smířit s řadou zranění a výpadků formy v ofenzivě, přičemž v obraně má naopak na čem stavět.

V pěti soutěžních utkáních nového ročníku Kanonýři inkasovali jen jedinkrát, a to v početním oslabení proti Brightonu. Při hře v plném počtu tak za více než devět poločasů ještě nekapitulovali. Podíl na tom mají nejenom členové středu pole a defenzivní čtyřky, ale také David Raya, jenž tým podržel řadou skvělých zásahů, mezi nimiž se vyjímá penaltový dvojzákrok ve čtvrtečním zápasu Ligy mistrů v Bergamu. Směrem dopředu jsou velkou zbraní Arsenalu standardní situace, z níž před týdnem Gabriel Magalhaes rozhodl severolondýnské derby, i souhra Bukaya Saky s Kaiem Havertzem. Toto duo dosud spolupracovalo na třech brankách, Saka připravil ještě další dvě a celkem se tak podílel na pěti ze šesti gólů svého týmu v probíhajícím ročníku.

Koho nebude anglický křídelník zásobovat svými pasy a centry, to jsou zranění středopolaři Martin Ödegaard a Mikel Merino. Těžit naopak může ze své spolupráce s Declanem Ricem, jenž si na Tottenhamu odbyl trest za červenou kartu a hlásí se zpět do týmu. Další absence trápí Gunners na krajích obrany, týmu nepomohou Kieran Tierney, Takehiro Tomiyasu ani Oleksandr Zinčenko.

Citizens zatím v rámci Premier League nezaváhali, byť ani v jejich podání nešlo o úplně kontrolované výkony, když celkově v šesti soutěžních zápasech vstřelili jen dvakrát úvodní gól. Nepovedlo se jim to ani v posledních dvou utkáních. Středeční vstup do nového formátu Ligy mistrů se nesl ve znamení bezgólové podívané s Interem, minulý víkend pak po rychlém zásahu Yoaneho Wissy zařídil skalp Brentfordu dvougólový Erling Haaland. Ten je přitom v ještě výrazně lepší formě než zmiňovaný Saka a snad i kdokoliv jiný na světě. Ligové zápasy dosud orámoval hned devíti trefami, po čtyřech kolech tak měl na kontě více branek než jakýkoliv jiný tým v Premier League. Aby se dotáhnul na aktuálního premianta Chelsea, musí si svůj dvougólový standard udržet i v neděli.

Norský kanonýr se nicméně strachuje o stav hlavní kreativní síly mužstva, Kevin De Bruyne totiž musel proti Interu ze hřiště už o poločase a nad jeho startem visí otazník. Mezi indisponovanými by tak Belgičan doplnil obránce Nathana Akého a ofenzivního univerzála Oscara Bobba.

Pep Guardiola i jeho někdejší učeň, aktuálně šéfující lavičce Arsenalu, si před zápasem vyměnili komplimenty na svá mužstva. "Je to výzva, v rámci které musíme dokázat, že jsme udělali další krok. Čelíme podle mého nejkonzistentnějšímu týmu historie Premier League," smekl před soupeřem Arteta. Jeho protějšek pak vyzdvihl konkrétní silné stránky: "V mnoha věcech, jako jsou vysoký presink a přechod do útoku, jsou hotovým týmem. Proto v předchozích dvou sezonách zaujali pozici našeho největšího rivala," chválí katalánský manažer

.

Kdo z někdejšího tandemu bude po tomto víkendu šťastnější, o tom se na Etihadu rozhodne od nedělních 17:30. S píšťalkou na tento šlágr dohlédne zkušený Michael Oliver.

Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Akanji, Dias, Gvardiol - Lewis, Rodri - Foden, Gündogan - Silva, Haaland, Grealish

Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Raya - White, Saliba, Gabriel, Timber - Havertz, Partey, Rice - Saka, Trossard, Martinelli

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.79 - 3.73 - 4.96

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

West Ham United - Chelsea FC

sobota 13:30

V sobotu se po týdenní přestávce vrací Premier League. Program pátého kola anglické nejvyšší soutěže otevře londýnské derby mezi West Hamem United a Chelsea. Hammers zatím v letošní sezoně vyhráli jediné ligové utkání a proti Blues je čeká další náročná zkouška.

Svěřenci Enza Marescy vyhráli v domácí soutěži poslední dva duely na hřištích soupeřů a favoritem budou i tentokrát. Naposledy se střetli s West Hamem na začátku května letošního roku, kdy na Stamford Bridge vyhráli po dominantním výkonu vysoko 5:0.

West Ham má za sebou poměrně nevydařený start do nové sezóny, v Premier League získal pouhé čtyři body z dvanácti možných a trenér Lopetegui nemůže být spokojený. Hammers minulý víkend remizovali 1:1 na hřišti Fulhamu, bod jim navíc zajistil Danny Ings až v 95. minutě. West Ham se tak nachází na 14. místě se čtyřmi body.

Doma na London Stadium vyhráli jen jedno z posledních osmi ligových utkání, v předposledním utkání minulé sezóny zajistil Hammers tři body v zápase proti sestoupivšímu Luton Townu český reprezentační kapitán Tomáš Souček. Ten na sebe upozornil i minulý víkend, tentokrát ale v nepříliš dobrém světle. V zápase proti Fulhamu totiž překvapivě nastoupil na pozici ofenzivního záložníka a po nepovedeném výkonu byl vystřídán již o poločasové přestávce. To se mu stalo v Premier League vůbec poprvé.

O místo v základní sestavě tak dost možná přijde a od úvodního hvizdu pravděpodobně nenastoupí ani jeho reprezentační kolega Vladimír Coufal, kterého ze sestavy vystrnadil Aaron Wan-Bissaka. Trenérovi Lopeteguimu pak bude chybět i německý útočník Niklas Füllkrug, jenž ještě nedoléčil zranění Achillovy šlachy.

Přesvědčivě do sezóny nevkročila ale ani Chelsea. V létě došlo na lavičce londýnského klubu k další změně, ambiciózního Argentince Mauricia Pochettina nahradil Enzo Maresca. Italskému trenérovi se podařilo s Chelsea postoupit do základní skupiny Konferenční ligy, i přestože dvojzápas čtvrtého předkola proti švýcarskému Servette rozhodně nepatřil mezi nejpovedenější.

V domácí ligové soutěži se Blues daří spíše na hřištích soupeřů. Na konci srpna na Molineux přestříleli domácí Wolverhampton 6:2, minulý týden si pak poradili i s houževnatým Bournemouthem. Na půdě West Hamu se ale Chelsea dlouhodobě nedaří, vyhráli zde totiž jen jedno z posledních sedmi utkání. V dubnu 2021 rozhodl o těsné výhře 1:0 německý ofenzivní univerzál Timo Werner a na lavičce tehdy seděl Thomas Tuchel.

V sobotu bude Chelsea chybět kromě dlouhodobě zraněného kapitána Reece Jamese také další krajní obránce, a to Malo Gusto. Do sestavy se nejspíše nepodívá ani Roméo Lavia, jehož trápí natažený hamstring. K dispozici by po viróze naopak měla být dvojice záložníků Enzo Fernández, Kieran Dewsbury-Hall.

West Ham United - pravděpodobná sestava:
Areola; Wan-Bissaka, Mavropanos, Kilman, Emerson; Alvarez, Rodriguez; Kudus, Paqueta, Summerville; Bowen

Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Sanchez; Disasi, Fofana, Colwill, Cucurella; Fernandez, Caicedo; Madueke, Palmer, Sancho; Jackson

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.55 - 3.96 - 2.02

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Liverpool FC - AFC Bournemouth

sobota 16:00

V sobotu odpoledne je na programu utkání pátého kola Premier League mezi Liverpoolem a Bournemouthem. Reds se vrací na Merseyside po úspěšném vstupu do ligové fáze nové Ligy mistrů, Cherries naopak měli týden na to, aby se přenesli přes těsnou prohru 0:1 s Chelsea.

Liverpool dokázal napravit překvapivou porážku s Nottinghamem Forest v posledním kole anglické nejvyšší soutěže. Reds sice v úterý na půdě AC Milán prohrávali už ve třetí minutě po brance Christiana Pulišiče, ale zásluhou Virgila van Dijka a Ibrahima Konatého dokázali svěřenci Arneho Slota ještě v prvním poločase otočit vývoj zápasu. Nizozemskému trenérovi nadělil narozeninový dárek také Dominik Szoboszlai, který v 67. minutě proměnil velkou šanci a upravil skóre na konečných 1:3.

Po kritizovaném výkonu s Nottinghamem tak znovu Liverpool ukázal svou sílu, velmi dobrý zápas odehrál také Cody Gakpo. Nizozemský ofenzivní univerzál asistoval na branku Szoboszlaie a připsal si svůj první kanadský bod v letošní sezóně.

Reds v lize patří čtvrtá příčka, na první Manchester City ztrácí tři body. Pouze Citizens a londýnská Chelsea mají na svém kontě více vstřelených branek než Liverpool, zároveň se Reds mohou pochlubit společně s Arsenalem nejlepší obranou v celé soutěži.

Do sezony povedeně vstoupili také svěřenci Andoniho Iraoly. Po zisku pěti bodů z prvních tří utkání ale přišla minulý víkend po reprezentační přestávce také první prohra. V domácím utkání na Vitality Stadium sice odehráli Cherries s favorizovanou Chelsea více než vyrovnané utkání, svého soupeře přestříleli, zahrávali pokutový kop, nicméně nedokázali ani jednou skórovat. Hrdinou utkání se stal španělský gólman Robert Sánchez, který nejprve vychytal penaltový pokus Evanilsona, následně si na něm vylámal zuby Ryan Christie či Enes Ünal. V 86. minutě pak přišla branka Christophera Nkunkua a fanouškům Cherries zbyly jen oči pro pláč.

Do sestavy Liverpoolu by mohl v sobotu nakouknout Federico Chiesa, mimo hru je naopak Harvey Elliot, jenž si poranil kotník, a nejistý je také start brankáře Alissona. Hostům by měl chybět jen Tylor Adams.

Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Kelleher; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson; Gravenberch, Mac Allister; Salah, Szoboszlai, Diaz; Nunez

AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Kepa; Smith, Zabarnyi, Senesi, Kerkez; Christie, Cook; Semenyo, Kluivert, Tavernier; Unal

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.25 - 6.81 - 11.50

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Brentford FC

sobota 16:00

V sobotu je na 16:00 naplánován úvodní hvizd londýnského derby mezi Tottenhamem Hotspur a Brentfordem. Oba kluby v týdnu dokázali v rámci ligového poháru vyřadit soupeře z nižších soutěží. Svěřenci Angeho Postecogloua si po nepříliš přesvědčivém výkonu poradili s Coventry City, Bees porazili Leyton Orient 3:1.

Den poté, co Postecoglu upozornil na fakt, že pokaždé ve své druhé sezoně získá s klubem trofej, si jeho svěřenci zkomplikovali své působení v EFL Cupu. V utkání proti druholigovému Coventry City totiž dlouho tahali za kratší konec provazu. Po nepřesvědčivém výkonu z první půle, v níž se navíc zranil křídelník Odobert, přišlo nečekané vedení Coventry. V samém závěru ale dokázali Spurs dokonat obrat, když se prosadili střídající Djed Spence a Brennan Johnson. Fanoušci si tak mohli oddechnout, kolosální nezdar totiž nebyl příliš daleko.

Tottenham by se chtěl vrátit na vítěznou vlnu i v ligové soutěži. V letošní sezóně porazili jen poslední Everton a z posledních dvou utkání si nepřipsali ani bod. Nejprve nestačili na Newcastlu United, minulý víkend navíc prohráli na domácí půdě s rivaly z Arsenalu.

V o poznáním lepším rozpoložení se nachází Brentford. Svěřenci Thomase Franka zatím ztratili body jen v zápasech na Liverpoolu a na Manchesteru City, přičemž minulý týden sahali na Etihad Stadium dokonce po bodu. Skóre totiž otevřel už v první minutě Yoane Wissa a potvrdil tak svou skvělou formu. Ještě během první půde ale dvěma brankami otočil skóre ostrostřelec Haaland a obhájci titulu dokázali těsné vedení udržet až do závěrečného hvizdu.

Tottenham čeká náročné utkání, mimo hru je navíc dvojice ofenzivních hráčů Odobert, Richarlison. Hostům bude v sobotu scházet hned několik klíčových fotbalistů. Nezahraje si například Jensen, Hickey, Henry či již zmiňovaný útočník Wissa, který si v týdnu poranil kotník.

Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Vicario; Porro, Romero, Van de Ven, Udogie; Kulusevski, Bentancur, Maddison; Johnson, Solanke, Son

Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Flekken; Ajer, Collins, Pinnock, Van den Berg, Lewis-Potter; Janelt, Norgaard; Carvalho; Mbeumo, Schade

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.47 - 5.08 - 6.36

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Southampton FC - Ipswich Town

sobota 16:00

V sobotu odpoledne se na St Mary's Stadium utkají dva nově postoupivší týmy anglické Premier League, Southampton hostí Ipswich Town. Zatímco Tractor Boys si v minulé sezoně zajistili automatický postup z Championship, Saints se do nejvyšší soutěže probojovali až díky vítězství ve finále play-off nad Leedsem United.

Southampton je spolu s Evertonem jedním ze dvou týmů, které v letošním ročníku nezískaly po čtyřech zápasech ani bod, naposledy minulý víkend prohrál doma s Manchesterem United vysoko 3:0. V úterý se však příznivci Saints dočkali vítězných oslav v ligovém poháru, svěřenci Russella Martina postoupili do třetího kola díky vítězství 6:5 po penaltovém rozstřelu nad Evertonem v Goodison Parku.

Ipswich zahájil svou první sezonu v Premier League po 22 letech porážkami s Liverpoolem a Manchesterem City, poté prohrál na penalty s čtvrtoligovým Wimbledonem v EFL Cupu. Od té doby ale dokázal bodovat ve dvou po sobě jdoucích ligových zápasech, když trenér McKenna dovedl svůj tým k remízám s Fulhamem a Brightonem.

Southampton se stále musí obejít bez dlouhodobě absentujícího brankáře Bazunua, do sestavy by naopak mohl nakouknout křídelník Sulemana a záložník Smallbone. Kvůli karetnímu trestu nebude k dispozici Jack Stephens. Hosté naopak nemohou počítat pouze s Janoiem Donacienem ze Svaté Lucie, který má poraněná třísla.

Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Ramsdale; Sugawara, Harwood-Bellis, Bednarek, Walker-Peters; Downes, Ugochukwu; Dibling, Fernandes; Brereton Diaz, Archer

Ipswich Town - pravděpodobná sestava:
Muric; Tuanzebe, O'Hara, Greaves, Davis; Morsy, Phillips; Clarke, Hutchinson, Szmodics; Delap

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.47 - 3.49 - 2.98

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Leicester City - Everton FC

sobota 16:00

V sobotním odpoledním utkání se na King Power Stadium střetnou Leicester City a Everton. Foxes minulý týden ztratili vedení na půdě Crystal Palace, Toffees byli v úterý vyřazeni z Ligového poháru a pokračují ve špatném startu do sezony.

Leicester minulý týden v Selhurst Parku vedl díky brankám Jamieho Vardyho a Stephyho Mavididiho. Svěřenci Steva Coopera však náskok v hlavním městě ztratili, když nedokázali uhlídat Jeana-Philippa Matetu. Francouz ve 47. minutě snížil a poté v nastaveném čase proměnil penaltu. Po zahození dvougólového náskoku tak Foxes stále čekají na první ligové vítězství po postupu a patří jim 15. místo v tabulce.

V ještě horší situaci se nachází trápící se Everton. Manažer Sean Dyche nemohl uvěřit svým očím, když jeho svěřenci nedokázali dvakrát v řadě udržet dvoubrankové vedení. Před reprezentační přestávkou na domácím hřišti vedli nad Bournemouthem 2:0 ještě v 87. minutě, i přesto nakonec prohráli. Totožný průběh mělo i utkání čtvrtého kola na půdě Aston Villy, a tak Everton klesl na poslední dvacátou příčku. V sezoně nezískal ani bod, stejně na tom je už jen Southampton.

Právě se Saints se Everton střetl v úterý v rámci třetího kola Ligového poháru. Do vedení Toffees poslal Abdoulaye Doucouré, vyrovnat ještě v první půli dokázal Harwood-Bellis a další branka v základní hrací době nepadla. Rozhodl až penaltový rozstřel, ve kterém svůj pokus neproměnil jen zkušený Ashley Young, a tak do dalšího kola postoupil Southampton.

Leicesteru bude v sobotu chybět trio Daka, Opoku, Stolarczyk. Manažer Dyche nemůže počítat s Brojou a Chermitim, k dispozici není ani veterán Gueye či skotský obránce Patterson.

Leicester City - pravděpodobná sestava:
Hermansen; Justin, Okoli, Faes, Kristiansen; Winks, Skipp; Ayew, Ndidi, Mavididi; Vardy

Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford; Young, Tarkowski, Keane, Mykolenko; Doucoure, Iroegbunam; Harrison, Ndiaye, McNeil; Calvert-Lewin

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.11 - 3.53 - 3.67

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Aston Villa - Wolverhampton Wanderers

sobota 16:00

V sobotu odpoledne se ve Villa Parku odehraje tradiční West Midlands derby mezi domácí Aston Villou a Wolverhamptonem Wanderers. Zatímco Villans v týdnu vyhráli v Lize mistrů, Wolves byli vyřazeni z EFL Cupu a pokračovali tak v nepovedeném vstupu do sezony.

Po čtyřiceti letech čekání se Aston Villa v úterý vrátila do milionářské soutěže ve velkém stylu. V Bernu změřila síly se švýcarským mistrem Young Boys a přivezla si pohodlnou výhru 3:0. V utkání, které se hrálo na umělém trávníku, svěřenci Unaie Emeryho naprosto dominovali, Villans do vedení poslala branka Youriho Tielemanse, následně se střelecky prosadili Jacob Ramsey a Amadou Onana.

Aston Villa tak navázala na úspěšný start do sezony, v lize vyhrála tři ze čtyř utkání a patří ji průběžná pátá příčka. Minulý týden otočila průběh utkání proti trápícímu se Evertonu, který po půlhodině vedl už o dvě branky. Dvakrát se ale následně prosadil Ollie Watkins, který konečně prolomil střelecké trápení, a 15 minut před koncem dokonal obrat střídající Jhon Durán.

Ve West Midlands derby se ale Aston Ville v posledních letech příliš nedaří. S Wolves vyhrála jen dvě z posledních deseti utkání v anglické nejvyšší soutěži a rival si z Villa Parku pravidelně odváží cenné body.

Wolves se ale vstup do letošního ročníku vůbec nepodařil. Z úvodních čtyř kol vytěžili jediný bod za remízu na půdě Nottinghamu Forest, prohráli s Arsenalem, Chelsea a minulý týden i s Newcastlem. Z posledních 14 ligových zápasů vyhráli svěřenci Garyho O'Neila pouze jeden a od začátku března také získali méně bodů než kterýkoli jiný tým v Premier League.

Domácím bude v sobotu chybět trio dlouhodobě absentujících hráčů Cash, Kamara, Mings. Hostující manažer nemůže počítat s Kalajdžićem, Ensem Gonzálezem a Boubacarem Traorém. Pravděpodobně nenastoupí ani Aït-Nouri a Dawson.

Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martinez; Nedeljkovic, Konsa, Torres, Digne; Onana, Tielemans; McGinn, Ramsey, Rogers; Watkins

Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Johnstone; Semedo, Mosquera, Bueno, Toti; Bellegarde, J. Gomes, Lemina, R. Gomes; Cunha; Larsen

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.66 - 4.28 - 5.13

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Fulham FC - Newcastle United

sobota 16:00

V sobotu odpoledne se Newcastle United vydá na Craven Cottage, kde se utká s Fulhamem, a bude se snažit udržet neporazitelnost v letošní sezoně. Oba týmy se naposledy utkaly v dubnu, kdy Magpies díky brance Bruna Guimarãese zvítězili těsně 1:0.

Fulham minulý týden zahodil slibně se vyvíjející zápas proti West Hamu. Cottagers v utkání zaslouženě vedli po brance Raúla Jiméneze a následně na hřišti naprosto dominovali. Další trefu ale nepřidali a v 95. minutě přišel trest v podobě srovnání Dannyho Ingse. O tři dny později v Ligovém poháru změřili síly s druholigovým Prestonem. Svěřenci Marca Silvy na Deepdale uhráli remízu 1:1 a následoval penaltový rozstřel, ve kterém nakonec slavil Preston. Samotný rozstřel se zapsal do historie EFL Cupu, rozhodla totiž až 34. penalta, což je nový rekord soutěže.

Fulham se musí z vypadnutí rychle oklepat a začít se soustředit na ligu, aktuálně se nachází na 12. místě tabulky. Z posledních 13 zápasů v nejvyšší soutěži vyhrál pouze třikrát, přičemž dvě z těchto vítězství přišla proti nově postoupivším týmům. Proti Newcastlu ho ale čeká velmi náročné utkání, proti favoritovi ze severu Anglie nevyhrál v posledních osmi ligových zápasech.

Výkony Newcastlu sice v letošní sezoně zatím nejsou nijak přesvědčivé, ale Eddie Howe si nemůže stěžovat, protože jeho tým je v Premier League na třetím místě s 10 body nasbíranými v prvních čtyřech zápasech. Magpies před reprezentační přestávkou porazili doma Tottenham (2:1) a o čtrnáct dní později zvítězily stejným výsledkem na půdě Wolverhamptonu Wanderers.

Newcastle je tak jen dva body za vedoucím Manchesterem City a zažívá nejlepší start do ligové soutěže od roku 1995, kdy pod vedením Kevina Keegana vyhrál všechny čtyři úvodní zápasy.

Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Leno; Tete, Andersen, Bassey, Robinson; Berge, Pereira; Traore, Smith Rowe, Iwobi; Jimenez

Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Pope; Livramento, Schar, Burn, Hall; Tonali, Guimaraes, Joelinton; Murphy, Gordon, Barnes

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.00 - 3.53 - 2.44

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Manchester United

sobota 18:30

V sobotu odpoledne se v Selhurst Parku odehraje utkání anglické nejvyšší soutěže, domácí Crystal Palace vyzve Manchester United. V minulé sezoně vyhráli obě dvě vzájemná utkání Eagles s celkovým skóre 5:0.

Crystal Palace v této sezoně ještě v Premier League nevyhrál, svěřenci Olivera Glasnera získali pouhé dva body. Po úvodních dvou prohraných zápasech s Brentfordem a West Hamem United Palace před reprezentační přestávkou remizovali 1:1 s londýnskou Chelsea a minulý víkend si zajistili bod za domácí remízu s Leicesterem až v nastaveném čase.

V Selhurst Parku vedli Foxes po první půli zásluhou nestárnoucího Jamieho Vardyho, jen pár desítek vteřin po zahájení druhého poločasu pak navýšil skóre Stephy Mavididi. Hrdinou Crystal Palace se stal Jean-Philippe Mateta, který v této sezoně poprvé nazul střelecké kopačky, a dvěma brankami rozhodl o konečném skóre 2:2. Francouzský útočník v minulém ročníku nastřílel šestnáct ligových branek a dovedl Crystal Palace ke konečné desáté příčce.

Glasnerovi svěřenci si v týdnu zajistili také postup do čtvrtého kola EFL Cupu, když v úterý večer porazili na Loftus Road Queens Park Rangers 2:1 díky gólům Eddieho Nketiaha a Eberechiho Ezeho.

Začátek sezony 2024/25 nebyl pro Manchester United zdaleka ideální. Po prohrách s Brightonem a Liverpoolem se manažer Erik ten Hag ocitl před reprezentační přestávkou opět pod tlakem. Red Devils se však od té doby vzchopili a po výhrách v posledních dvou zápasech s celkovým skóre 10:0 jsou v dobrém rozpoložení. Minulý víkend porazili v ligovém utkání Southampton 3:0 a v úterý si poradili s třetiligovým Barnsley v Ligovém poháru.

Marcus Rashford a Alejandro Garnacho vstřelili během posledního týdne tři góly, rozstřílel se také dánský záložník Christian Eriksen a střelecky se poprvé v sezoně prosadil také Antony.

Fanoušci ale doufají, že se jejich oblíbenci dostali na vítěznou vlnu. V tabulce se Red Devils nachází až na 10. místě a do sobotního střetnutí s Crystal Palace půjde s nepříznivou bilancí venkovních zápasů s londýnskými kluby. Z posledních 16 duelů v hlavním městě vyhráli pouze dva, přímo v Selhurst Parku se radovali z vítězství naposledy v roce 2020.

Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Henderson; Clyne, Guehi, Lacroix; Munoz, Wharton, Lerma, Mitchell; Eze; Nketiah, Mateta

Manchester United - pravděpodobná sestava:
Onana; Mazraoui, De Ligt, Martinez, Dalot; Ugarte, Mainoo; Garnacho, Fernandes, Rashford; Zirkzee

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.83 - 3.63 - 2.51

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Manchester City
4
4
0
0
11 : 3
12
2
Arsenal FC
4
3
1
0
6 : 1
10
3
Newcastle United
4
3
1
0
6 : 3
10
4
Liverpool FC
4
3
0
1
7 : 1
9
5
Aston Villa
4
3
0
1
7 : 6
9
6
Brighton & Hove Albion
4
2
2
0
6 : 2
8
7
Nottingham Forest
4
2
2
0
4 : 2
8
8
Chelsea FC
4
2
1
1
8 : 5
7
9
Brentford FC
4
2
0
2
6 : 6
6
10
Manchester United
4
2
0
2
5 : 5
6
11
AFC Bournemouth
4
1
2
1
5 : 5
5
12
Fulham FC
4
1
2
1
4 : 4
5
13
Tottenham Hotspur
4
1
1
2
6 : 4
4
14
West Ham United
4
1
1
2
5 : 6
4
15
Leicester City
4
0
2
2
5 : 7
2
16
Crystal Palace
4
0
2
2
4 : 7
2
17
Ipswich Town
4
0
2
2
2 : 7
2
18
Wolverhampton Wanderers
4
0
1
3
4 : 11
1
19
Southampton FC
4
0
0
4
1 : 8
0
20
Everton FC
4
0
0
4
4 : 13
0

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (206)

Přidat komentář
eder

Změna pořadí na čele zatím nehrozí, myslím...

Reagovat
Lukáš Krejzar

Určitě ne, City tam zůstane až do konce PL

Reagovat
eder

Jen abys nebyl závěry květnového soudu nemile překvapen...

Reagovat
Lukáš Krejzar

Reagovat
Bayern +

No jedine tak, pretože na ihrisku ich dlhodobo neprekoná nikto další.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Lukáš Krejzar

No v Anglii lepší tým nenajdeš

Reagovat
avicii

Dnes už prosím výhru, aj keď super veľmi nepríjemný

A znovu sa špekuluje o Zubimendim, už vraj ľutuje ze neprestupil, kontrakt nový nepodpisal, Sociedadu sa vôbec nedarí.. snáď v zime obnovime zaujem

Reagovat
Seydou Doumbia

třeba dnes dáte vzpomenout na duel z roku 2022, kdy to skončilo 9:0

Reagovat
Lukáš Krejzar

To už se nestane, maximálně tak 3:0

Reagovat
Seydou Doumbia

v klidu se to stát může, proč by nemohlo...včera vás mohlo inspirovat nis, které rozsekalo san etien 8:0

Reagovat
Lukáš Krejzar

Asi ne, letos zatim hráli hovno

Reagovat
O.Giroud

určite, ale zdroju sa asi nedočkáme čo

Reagovat
eder

Prazdroj.

Reagovat
avicii

Už sa na to pýtali aj Slota novinári

Reagovat
kitas

Arsenal si tých svojích 0:0 asi uhrá. Obrana hra dobre a Raya má tiež skvelú formu. Podmienkou je, že Rice sa bude musieť zdvihnúť už tento zápas. Od začiatku sezóny sa veľmi nechytil, zrejme stále rehabilituje po ME...

Reagovat
TenHagIN

Pedersen, a business school professor at the Norwegian School of Economics:

“This is a unique opportunity for the club to go down two roads at the same time, to build a brand new, flashy mega stadium, that is probably multi-purpose and state of the art, while bringing out the historical best of the old stadium and giving it new life.

The old stadium will be future-orientated because women’s football is a big part of the future of football and it would also be home to the academy, which is by definition the future.” #MUFC [@StevenRailston]

Fredrik Barth, CEO of VILL Architecture:

“We understand there are companies that have more references on new stadiums, but if the existing Old Trafford could be kept and reduced a little bit, that doesn’t mean you have to reduce the ambitions for equality and circularity.

That actually means you could build something for the equality of the women’s team and do something really cool.” #MUFC [@StevenRailston]

Reagovat
r.mrazik

redukce OT pry nebude,protoze to je silene nakladny na penize a spise se (pry) uvazuje,ze by se postavil novy mensi stadion

Reagovat
R.Meireles

Co je s Alissonen?

Reagovat
eder

Drobné svalové zranění.

Reagovat
Free_player

jeden zápas max

Reagovat
Pharrell

Dnes Chelsea nejspíš vyhraje po dlouhé době na stadionu West Hamu . A zítra Arsenal nečekaně překvapivě vyhraje zápas s Man.City na Etihad Stadium .

Reagovat
eder

Á, tady to někdo v páteční večer přehnal s bumbáním...

Reagovat
VTID94

Reagovat
Maximm9

Nevim, co by se muselo stat, aby tato Chelsea vyhrala na West Hamu.... sice to jsou taky lopaty, ale my se porazime sami. Neprohra kladivaru je tutovka

Reagovat
kitas

Ty radšej nič netipuj ????

Reagovat
Maximm9

Neboj, uz davno jsem prestal sazet

Reagovat
kitas

Áno a Fofana hetrik

Reagovat
Salfovic

Jo, stejně jako v Bergamu.

Reagovat
Miguel19

J A C K S O N !!!

Reagovat
John Obi Mikel

Gooooool

Reagovat
Coutinho10

lol Alvarez ten návrat

Reagovat
Error

gol zadarmo, dekujeme

Reagovat
TenHagIN

Kolik toho Sancho dneska posere?

Reagovat
John Obi Mikel

Už má áčko

Reagovat
TenHagIN

Wow gratulace

Reagovat
John Obi Mikel

Zatím 2 zápasy, 2 asistence

Reagovat
Csaplárova past

Reagovat
Free_player

Zatím toho udělal skoro víc než za poslední rok v United

Reagovat
Neutron

vsak to toho urobit vela nemusel

Reagovat
fenixLFC

na tej zostave chelsea ma najviac bavi ze nakupi 9 hracov za 240 mega a v zaklade hraju hrac na hostovacke a prestup zadarmo

Reagovat
Talker

Tak ber Sancha jako hráče za 100 mega.

Reagovat
Pepesma

už za rok

Reagovat
Miguel19

J A C K S O N !!!

Marescaball

Reagovat
John Obi Mikel

Gooooooooool

Reagovat
Error

luxus

Reagovat
Talker

Jacksooon

Reagovat
Talker

a teda Caicedo Konečně máme playmakera.

Reagovat
iamek

Jackson fantasticky. Nejde nemilovat

Reagovat
Miguel19

Caicedo je boží.

Reagovat
bbbauch

Ten West Ham chodci

Reagovat
Coutinho10

No Soucek + No Coufal = No Party

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Jako Alvarez hoří jako blázen

Reagovat
Coutinho10

j, hlavně ten první gól šílenej, že se vůbec nevrátil, to člověk nepochopí

a ten druhej, jak jste si to dali na pohodu středem, to je taky unikátní

Reagovat
scvrklýangličan

Tentokrat to na ne uz nehodi

Reagovat
Bayern +

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
SCELO

ten west ham vyzera biedne

Reagovat
Bayern +

Lopetegui out.

Bezpohlavnejší futbal som ešte v živote nevidel. To je ako random partia cez víkend na chalupe. Proti tomuto má aj Sean Dyche cenu zlata. Mám pocit, že tento Španielik za dva mesiace skurvil ešte aj tých pár čo hralo pod Moyesom dobre. Príšerné.

Reagovat
MystycMac

Chelsea ide riadne ,ak aspoň máme vyriešenu Top4

Reagovat
LaVolpe

To je prosím penalta.

Reagovat
Petrinho17

Čo to je za exotov na canal sport, ktorí komentujú West ham - Chelsea?? Veď to je ako keby sa bavili kamaráti v krčme...

Reagovat
John Obi Mikel

Si to přepni na Bosáka

Reagovat
John Obi Mikel
Reagovat
Petrinho17

Tak to je úplná žumpa, nechápem ako niečo také mohlo mať úspech preboha

Absolútne nič o profesionálnom futbale netušia...a hlášky ako : " teraz mal dať pätičku" patria maximálne do lokálnej kŕčmi....

Reagovat
John Obi Mikel

Na hlavnim kanale mas Bosaka

Reagovat
fenixLFC

furt lepsie jak pocuvat bosaka

Reagovat
Horcmen

jsou výborní

Reagovat
aragorn

Reagovat
DieFohlenBMG

Reagovat
Miguel19

To je docela klika. Fofana je fakt idiot.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Luc-Luc

Penalta nic? Lol co jeste chcou?

Reagovat
Bayern +

Čo ti jebe? Zrušte tu ligu alebo si objednávajte rozhodcov z Bundesligy.

Reagovat
Higi

Tak to je masakr, to je čistá penalta za mě, ten Summerville co měl dělat než sebou plácnout na zem? Vždyť ho držel evidentně za ruku a to docela dlouho a úplně jasně..

Reagovat
Jesfey

Attwell u Varu, zrovna dneska jsem viděl video na FB Watfordu, kde jako gól pískl střelu, co se odrazila nahoru a ven

Reagovat
Jesfey

od břevna

Reagovat
Higi

To je katastrofa tohle, jako nechci nic říkat, ale s takovými rozhodnutími to je fakt loterie a to prostě člověk neví co tu rozhodčí písknou a co ne, ta konzistence je úplně nulová, jednou tak, podruhé tak, zadarmo drazí.

Reagovat
Jesfey

Nejbohatší liga světa, velká porce týmů si víceméně může koupit jakéhokoliv hráče na světě, ale liga si nemůže pořídit lepší rozhodčí odjinud...

Reagovat
John Obi Mikel

Ufff ofsajd, levá strana hoří jako blázen

Reagovat
Gunner14

To jak nemohli písknout tu pencli pro West Ham? PL komedie každé kolo

Reagovat
Talker

Měla být, no.

Reagovat
Coutinho10

Souček půjde ještě v 1. poločase

Reagovat
John Obi Mikel

Lol, Alvareze tam necha

Reagovat
Coutinho10

Škoda Souček

Reagovat
DieFohlenBMG

Souček přišel o místo v sestavě! Na 36 minut

Reagovat
Miguel19

Vedeme, ale není to dobrý výkon.

Vepředu nám hraje jenom Jackson. Palmer se na "10" zatím hledá. Vymýšlí jenom píčoviny.

Fofana je hroznej, to je totální kalamita. Tosin na tom stoperovi vypadá mnohem lépe. Především na míči je úplně v klidu. Potřebujeme, aby nám nějaký pravý bek vydržel pár zápasů v kuse a Fofana šel na lávku. Cucurella taky slabej.

Dobře tam hraje jenom osa stopeři - Caicedo - Jackson.

Chce to přidat třetí, jinak to budou ještě nervy.

Reagovat
jack_donaghy

Cucu bojuje, ale inac ano, dnes mu nejde. Sancho este hra celkom fajn, akurat predrzuje loptu. Vlastne viacerym tam dost trva nez konecne nahraju a vacsinou neskoro.

Reagovat
Free_player

WHU na to jak na soupisce ten tým vypadá tak v na hřišti teda brutální bída Bowen už by možná měl jít do lepšího.

Reagovat
jack_donaghy

Co nechapem je ten pristup kedy vzadu si to tukaju jak Bayern pod Pepom, ale v strede a vpredu sa uz o to snad ani nepokusaju. Kolkokrat mohol z kraja nahravat na stred ale bud musel este 5 sekund drzat loptu alebo to rovno nahral po ciare dozadu...

Reagovat
Error

Jako tri body rozhodne jeste nemame jiste, cekam narocny polocas

Reagovat
Error

ted uz je to dobry

Reagovat
Miguel19

Cold, Cold, Cold.

Skvěle Jackson.

Reagovat
Wazza228

Ten WHU je ale hroznej, se jim vyhazov Moyese teda vyplatil.

Reagovat
Bayern +

Problém je vo výbere nového manažéra a nie vo vyhadzove Moyesa.

Reagovat
Wazza228

Jo, to rozhodně.

Reagovat
Jesfey

Reagovat
Bayern +

Môže mi niekto povedať čo je na Mavropanosovi prospešného alebo aspoň zaujímavého, aby kvôli nemu Todibo sedel a Zouma s Aguerdom odišli z klubu?

Reagovat
Free_player

On vystřídá Součka a přitom zatím všechno posral Alvarez

Reagovat
Free_player

sry Rodrigueze

Reagovat
eder

Tak se dnes konečně dočkáme Darwina v základu.

Reagovat
Wazza228

Dneska snad vepředu čtyřka Amad - Bruno, Rash - Garnacho a v záloze Mainoo s Ugartem.

Hojlund cestoval s týmem, tak uvidíme, zda půjde na hřiště.

Reagovat
TenHagIN

To by mohlo být zajímavé

Na spolupráci Mainoo - Ugarte se hodně těším

Reagovat
MystycMac

Snad neočakávaš nejaké body ...Eze a Mateta ich roztrhaju.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
$dolar$

Co to bylo za braneni od Hoffmana?

Reagovat
Miguel19

Nkunku má kliku, že to byl nejspíš stejně offside...

Reagovat
Greny

Souček měl štěstí že ho za ty kecy nevyloučil

Reagovat
Talker

Je někde diskuze k volbám?

Reagovat
Whitemedia

Skoro všechno je v prdeli, konec diskuze.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
PhilipS

Chelsea lepší, ale jasnější penaltu jsou dlouho neviděl. Zas bude cirkus ten VAR letos achjo.

Reagovat
MystycMac

Koľko tutoviek poleno Nunez spali ? poďme to počítať spolu.

Reagovat
Cobra

Skvělý začátek.

Reagovat
eder

To tu dlouho nebylo.

Reagovat
TenHagIN

Jde vám Livesport? Mě se načítá hrozně pomalu

Reagovat
eder

Nejde, píše, že se omlouvají za výpadek.

Reagovat
kitas

Pope je proste podpriemerný anglický golman a je úplne jasné že je až trojka za Pickfordom a Rambom.

Reagovat
Luc-Luc

Luchooooo

Reagovat
R.Meireles

Kepa

Reagovat
dantetomas

Konate Diaz

Reagovat
Luc-Luc

Bum

Reagovat
Luc-Luc

Dejte tomu Kepovi bura

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale zatím je docela držel, nicméně děkujeme Kepa

Reagovat
Cobra

Jak já to Brennanovi přeju.

Reagovat
Gunner14

To tam dělal to "shush" gesto jako oslavu na domácí fans?

Reagovat
Cobra

Nedivil bych se. Chovají se jak kokoti.

Reagovat
eder

Lucho je při chuti.

Reagovat
Gunner14

Smith další gól

Reagovat
Luc-Luc

Daaaarwinnn jooooooooooo

Reagovat
R.Meireles

Darwin

Reagovat
Gunner14

Vicario dobrej šašek

Reagovat
Gunner14

Obrany Tottenhamu a Brentfordu vůbec neexistují neskutečný co tam oba celky předvádí

Reagovat
realm75

Ale aspoň mě ten fotbal baví, pořád se něco děje.

Reagovat
Gunner14

to zas ano

Reagovat
Kixi Syhimour

Konaté je génius, Diaz má čísla, Darwin gól a Gravenberch je fakt vyloženě bestie, wtf

Reagovat
avicii

Gravenberch zatiaľ najlepší od nás teraz na začiatku sezóny, to sú neskutočne bomby co ide

Reagovat
eder

3:0 v poločase dobrý, ale zase tam byla celá řada nepřesností a zbytečných ztrát, hostující celek na Anfieldu nesmí dostat tolik prostoru pro kombinaci. Pořád je na čem pracovat...

Reagovat
avicii

Reagovat
nomio

Sice očekávám, že se jako vždy sesypeme, ale první půle velký nadstandart. Nejlepší byla teď ta pasáž na konci, kdy se hrálo asi minutu přes čas a stejně jsme jim nepůjčili balón

Reagovat
avicii

Idealne to neni ale rozhodne lepšie ako minulú sobotu..hlavne sa nám darí prekonávať zálohu cherrys ci už individuálnim prienikom alebo dlhým nákopom.. znovu dominujú hráči co dominuju od začiatku sezóny a to Diaz, Gravenberch, Konate a Trent.. a som rád za Darwina dobre dnes od neho

Reagovat
eder

Reagovat
O.Giroud

No ono sa nám proti Bourne hrá dobre lebo to nie je taký betón čo napr. predviedol práve Nottingham.

Reagovat
Jesfey

Ještěže se někteří hráči Brentfordu pomátli, protože to co tam dneska vymýšlí, zatím rozhoduje zápas. Snad jsme to ale od nich nepochytili (Vicario...).

Reagovat
eder

Zatím nejlepší dnes Ibou a Ryan, jako v Miláně. Ještě Lucho hraje velký zápas.

Reagovat
O.Giroud

Lucho parádna forma, v podstate on hral dobre vždy akurát tomu chýbali tie góly

Reagovat
Gunner14

Vicario

Reagovat
Thelvin

Vicario dneska nalitej?

Reagovat
Gunner14

VAR a rozhodčí Vicario jasná redka

Reagovat
Skalda29

To se nedává červená, když brankář hraje mimo vápno rukou?

Reagovat
Gunner14

V PL ne

Reagovat
Gunner14

Borec si může hrát rukou za vápnem a VAR v pohodě, místo toho dá žlutou hráči Brentfordu za protest. Neskutečný fakt, každý kolo new low pro PL

Reagovat
Thelvin

Když vidím naši efektivitu, tak si říkám jestli by nebylo jednodušší dát Vicariovi míč do ruky, aby ho odnesl do druhé brány - když má teda tu imunitu...

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Carles Puyol 5

Klasická otázka, jak hrál Vrtulník?

Reagovat
R.Meireles

Proč to Slot neprostřídá?

Reagovat
R.Meireles

Reagovat
Whitemedia

Jsem bez toho livesportu hrozně marnej..

Reagovat
TenHagIN

Je to divný pocit

Reagovat
EZ

Reagovat
dantetomas

Som na tom podobne. Ale po tom, co som mrkol priebezne na vysledky na livescore, tak som rad, ze to nejde. Tri moje “free bets” uplne v prdeli. Asi z 15 zapasov dohromady mi zatial vychadzaju dva

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Lukáš Krejzar

A na Livesportu jsou snad přímý přenosy zápasů?

Reagovat
Bayern +

Reagovat
MystycMac

S tým Eriksenom nemysli vážne CP ich zničí Eze 2 góly spoza 16...

Reagovat
Grahf

bude to asi zase pruchoďák no

Reagovat
Miguel19

Rashford is back a on ho posadí?

Reagovat
I am Mancunian

Takticky génius

Reagovat
avicii

Reagovat
TenHagIN

Samozřejmě že proti nám poda Henderson životní výkon..

Reagovat
MystycMac

Za chvíľu da CP gól a United sa zosypu typicky zápas kde zahadzujú tutovky...

Reagovat
TenHagIN

DVĚ BŘEVNA! DVĚ!

Reagovat
MystycMac

to su Polena

Reagovat
Swarley

Ty vole zo mohl byt luxusni gol, skodaaaa

Tak jak nam to napadalo v poharu, tak ted je to zase v p-ci

Reagovat
Modřín2

Ty irácké dresy vypadají divně.

Reagovat
fenixLFC

Syrske

Reagovat
TenHagIN

Pico tohle už mělo být 0-4

Reagovat
MystycMac

To bude 1-0 takých zápasov už bolo ....

Reagovat
Mato178178

Kolko takych bolo minulubsezonu? 1-2 ?

Reagovat
MystycMac

Pozahadzovali tutovky potom dostali gól a zosypali sa počítam že 8-10 odhadom len v PL

Reagovat
Mato178178

Mozno tych par zapasov proti sppdku tabulky ale vacsinou to bolo 20 striel pre supera na zapas

Reagovat
kitas

ManU vyzerajú až moc dobre. Case na plac

Reagovat
Mato178178

Ne ne

Reagovat
MystycMac

United nedá gól ani do rana...

Reagovat
Modřín2

Stačí, když dostane.

Reagovat
Gunner14

Eddie krásně Eze to slušně dodrbal

Reagovat
Modřín2

Zábavný zápas. MU se může zlobit akorát tak na sebe, že nejsou schopni nic proměnit, i když Henderson dneska předvádí hvězdný výkon.

Reagovat
Mato178178

Toto musime vyhrat. Vykon dobry ten hag to zacina otacat

Reagovat
MystycMac

? čo otáča na 80% je to dnes prehra...

Reagovat
Mato178178

Vykony sa zlepsuju a s vykonmi pridu aj vyhry

Reagovat
MystycMac

To určite nie, môžeš výkon podať aky chceš ,čo stoho keď nedáš gol... a to hráča nenaučíš musíš ho vymeniť.

Reagovat
Miguel19

Lisandro To je fakt mentál.

Reagovat
Modřín2

skvělý skok

Reagovat
TenHagIN

Licha štěstí že netrefil nohu

Reagovat
VTID94

Vypatlany kkt už len od pohľadu zákrok takzvane na debila

Reagovat
Jollae

SunVTID

Reagovat
MystycMac

Hnojderson

Reagovat
kitas

Lisandro je taký primitív, že je to vidno aj z najvyššej rady.

Reagovat
Modřín2

Den brankářů

Reagovat
PanAu

To není cervena jo? Fakt kokoti ty rozhodčí.

Reagovat
TenHagIN

Ruka od těla už teda taky není penalta jo? Ok.

Reagovat
kitas

Presne tak. Nie je

Reagovat
Wazza228

Jsme druhej poločas úplně přestali hrát. Garnacho úplně zmizel ze zápasu, naopak Rash s Rasmusem se do něj ani nedostali.

Reagovat
Swarley

Zahozeny body, tohle proste musime v prvni pulce rozhodnout

Reagovat
Wazza228

naopak jsme se pak ještě na konci strachovali.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele