Premier League - preview 6. kola: Man City v Newcastlu

Dnes, 08:38
Previews
St. James' Park (© AFP)

Zraněními klíčových hráčů zatížený Manchester City čeká těžká zkouška. Sobotní program totiž zahájí jejich utkání v Newcastlu. Zareagovat na jejich případnou ztrátu budou později moci i další nejbližší pronásledovatelé - Arsenal hostí Leicester, Chelsea přivítá Brighton a Liverpool se představí ve Wolverhamptonu.

Newcastle United - Manchester City

sobota 13:30

Manchester City se bude snažit posílit svou pozici v čele tabulky Premier League, když v sobotu po poledni zavítá do St James Parku, kde se utká s Newcastlem United. Oba týmy se potkávají poprvé od března, kdy Citizens ve čtvrtfinále FA Cupu díky dvěma gólům Bernarda Silvy pohodlně zvítězili 2:0.

Newcastle nasbíral 10 bodů z úvodních čtyř zápasů Premier League, ale pozitivní výsledky maskovaly zdaleka ne tak přesvědčivé výkony. Od té doby utrpěli Magpies první porážku v sezóně venku proti Fulhamu, když minulý víkend padli 1:3 v Craven Cottage. Góly v prvních 22 minutách od Raula Jiméneze a Emile Smith-Rowea poskytly Cottagers kontrolu, Harvey Barnes dal poté Magpies naději ve formě snížení. Fulham si však zajistil maximální počet bodů díky zásahu Reisse Nelsona v nastaveném čase.

Newcastle měl v úterý nastoupit ke třetímu kolu EFL Cupu, ale jejich venkovní střetnutí s týmem AFC Wimbledon z druhé ligy bylo odloženo, protože rozsáhlé noční záplavy vytvořily na hřišti Cherry Red Records Stadium propadlinu. Toto utkání bylo přeloženo na 1. října do St James Parku a vítězové se ve čtvrtém kole utkají s Chelsea. Howe a spol. tak dostali několik dní odpočinku navíc před náročným kláním Premier League s Manchesterem City, které v posledních 33 střetnutích v nejvyšší soutěži porazili pouze jednou, a to v lednu 2019 pod vedením Rafaela Beníteze, když doma zvítězili 2:1.

Pouhých 49 hodin dělilo nedělní remízu Citizens 2:2 v Premier League s Arsenalem a úterní výkop jejich zápasu proti Watfordu ve třetím kole EFL Cupu, což vedlo Pepa Guardiolu k devíti změnám v základní sestavě. Citizens přesto zvítězili 2:1 zásluhou branek Jeremyho Dokua a Matheuse Nunese z prvního poločasu. Hornets se málem dočkali vyrovnání poté, co Tom Ince skvělým zásahem snížil, ale domácí si těsné vítězství pohlídali.

Osminásobní vítězové EFL Cupu se příští měsíc ve čtvrtém kole utkají venku s Tottenhamem Hotspur, ale nejprve obrátí svou pozornost zpět k Premier League a budou se snažit prodloužit svou neporazitelnost v nejvyšší soutěži v roce 2024 na 25 zápasů, když se střetnou s Newcastlem. Pouze Chelsea se v roce 2008 těšila delší neporazitelnosti v éře Premier League od začátku kalendářního roku. Manchester City si bude v sobotu jistě velmi věřit, protože proti Newcastlu vyhrál více zápasů Premier League, více venkovních zápasů a vstřelil více gólů než proti kterémukoli jinému soupeři. Guardiolovi svěřenci navíc skórovali v každém z posledních 31 ligových střetnutí, což je nejdelší série, kterou jeden tým proti druhému v historii soutěže zaznamenal.

Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Pope - Livramento, Schar, Burn, Hall - Tonali, Guimaraes, Joelinton - Gordon, Isak, Barnes.

Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Akanji, Dias, Gvardiol - Lewis, Kovacic - Savinho, Bernardo, Gundogan, Doku - Haaland.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.35 - 4.69 - 1.59

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Nottingham Forest - Fulham FC

sobota 16:00

V sobotu odpoledne se na stadionu City Ground utkají dva týmy, které se těší obdivuhodné neporazitelnosti v Premier League: Nottingham Forest a Fulham. The Tricky Trees měli týden na to, aby se vzpamatovali z chaotické remízy 2:2 s Brighton & Hove Albion, zatímco Cottagers zvítězili 3:1 nad nevýrazným Newcastlem United.

Chaos na jižním pobřeží vládl minulý týden na stadionu Amex, kde si Forest udržel neporazitelnost v letošní Premier League díky čtyřgólovému patu, v němž se po boku Jacka Hinshelwooda a Dannyho Welbecka prosadili Chris Wood a Ramon Sosa. Výsledkem víkendového vyloučení je, že Gibbs-White bude suspendován pro návštěvu Cottagers, což je velká rána pro naděje Tricky Trees na šest zápasů bez porážky na začátku sezóny poprvé za 10 let.

Vyřízení Newcastlu výhrou 3:1 bylo potřebnou odpovědí na strastiplný odchod Fulhamu z EFL Cupu, kde Preston North End zvítězil po nejdelším penaltovém rozstřelu v historii turnaje, kdy o osudu soupeřů z Deepdale rozhodovalo 34 pokutových kopů. Silvovi svěřenci se nyní plně soustředí na Premier League, dokud nezačne FA Cup, a díky vlastní čtyřzápasové sérii neporazitelnosti, v níž v každém zápase skórovali i inkasovali, jsou na tom jen o jedno místo a jeden bod hůře než Forest.

Loňský výlet Fulhamu na hřiště City Ground však skončil porážkou 1:3, ovšem až poté, co v prosinci na Craven Cottage zničili Forest 5:0.

Nottingham Forest - pravděpodobná sestava:
Sels - Aina, Milenkovic, Murillo, Moreno - Yates, Ward-Prowse - Sosa, Anderson, Hudson-Odoi - Wood.

Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Tete, Andersen, Bassey, Robinson - Berge, Pereira - Traore, Smith Rowe, Iwobi - Jimenez.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.37 - 3.37 - 3.23

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Everton FC - Crystal Palace

sobota 16:00

V sobotu se v Goodison Parku utkají dva kluby, které v letošní sezóně Premier League ještě neokusily chuť vítězství. Everton hostí Crystal Palace. Domácí fanoušci se v týdnu dočkali tolik potřebné dobré zprávy, když vyšlo najevo, že se společnost The Friedkin Group dohodla na koupi klubu a Farhad Moshiri tak ukončí své neutěšené působení v roli majitele klubu.

Poprvé v historii Premier League se stalo, že šest klubů po pátém hracím týdnu ještě nevyhrálo, což znamená, že tyto dva týmy navzdory nepříliš vydařeným začátkům zatím nevykazují žádné známky paniky. Everton má za sebou jeden z nejzvláštnějších začátků sezóny za poslední dobu, protože nikdo nemůže tvrdit, že by hrál špatně, ale jeho neschopnost udržet výsledek je velkým problémem.

Před reprezentační přestávkou dominovali hráči Seana Dycheho nad Bournemouthem 87 minut, ale v závěrečných minutách zahodili dvoubrankové vedení a prohráli. Následně Everton opět vedl 2:0 na hřišti Aston Villy a prohrál, přičemž minulý týden také nedokázal dotáhnout jednogólový náskok na Leicesteru City, což znamená, že do víkendu vstoupí s jedním bodem.

Eagles při posledních devíti návštěvách modré poloviny Merseyside nevyhráli, ale Oliver Glasner zde ještě neřídil žádný zápas, protože v den svého jmenování seděl na tribuně, když oba celky v minulé sezoně remizovaly 1:1. Po dvou prohraných úvodních zápasech s Brentfordem a West Hamem United je Palace sice neporažený, ale v lize stále bez výhry. Remízy s Chelsea, Leicesterem a Manchesterem United na papíře vypadají jako slušná série, ale pokud nechtějí, aby se jim sezóna rozplynula před očima, musí si připsat první výhru.

Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Garner, Tarkowski, Branthwaite, Mykolenko - Gueye, Mangala - Lindstrom, McNeil, Ndiaye - Calvert-Lewin.

Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Henderson - Lacroix, Guehi, Chalobah - Munoz, Wharton, Kamada, Mitchell - Nketiah, Mateta, Eze.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.71 - 3.42 - 2.74

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Brighton & Hove Albion

sobota 16:00

V sobotu odpoledne přivítá Chelsea na Stamford Bridge v rámci Premier League tým Brighton & Hove Albion, který se snaží získat čtvrté vítězství ve všech soutěžích v řadě. Oba týmy se střetly poprvé po čtyřech měsících, kdy si Blues na Amex Stadium poradili s "racky" v poměru 2:1.

Od nepříjemné remízy 1:1 s Crystal Palace na domácí půdě vyhrála Chelsea všechny tři poslední zápasy ve všech soutěžích s celkovým skóre 9:0, včetně vítězství nad Bournemouthem 1:0 a West Hamem United 3:0 v Premier League. Tři dny poté, co Blues porazili Kladiváře na jejich vlastním hřišti, udělal Enzo Maresca v úterním zápase třetího kola EFL Cupu proti týmu čtvrté ligy Barrow jedenáct změn, ale jeho celek přesto dokázal na domácí půdě zvítězit 5:0. Christopher Nkunku se překvapivě dostal na titulní stránky novin za skvělý hattrick.

Chelsea se příští měsíc ve čtvrtém kole utká buď s Newcastlem United, nebo s AFC Wimbledon, ale nyní se musí zaměřit na sobotní střetnutí s Brightonem v nejvyšší soutěži a poté se utká s Gentem v Evropské lize a Nottinghamem Forest. Maresca bude chtít, aby jeho tým navázal na pozitivní formu, kterou si vytvořil, a vstoupil do další reprezentační přestávky po vítězných kláních.

Brighton je jedním z pouhých čtyř týmů Premier League, které v této sezóně po pěti zápasech ještě neprohrály, a minulý víkend se na Amex Stadium utkal s dalším z nich, Nottinghamem Forest. Zápas po bojovné remíze skončil 2:2. V zápase, ve kterém byli oba manažeři vyloučeni, vedl Brighton o přestávce 2:1 díky dvěma gólům, které během tří minut vstřelili Jack Hinshelwood a Danny Welbeck, ale Ramon Sosa v 70. minutě nakonec zachránil bod pro tým Nuna Espirita Santa.

Trenér Fabian Hurzeler nebude v sobotu na lavičce Brightonu, který cestuje na Chelsea, protože byl obviněn z nevhodného chování v závěrečné fázi remízového utkání minulý víkend. Na Stamford Bridge proto povede Seagulls asistent trenéra Andrew Crofts, který věří, že se mužstvo prvního týmu musí po remíze s Forestem "hodně učit, přezkoumávat, analyzovat a rozvíjet".

Brighton se bude chtít Chelsea pomstít poté, co v minulé sezóně utrpěl proti Blues porážku doma i venku. Seagulls vyhráli pouze tři z předchozích 23 střetnutí se Západolondýňany ve všech soutěžích.

Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Sanchez - Gusto, Fofana, Colwill, Cucurella - Fernandez, Caicedo - Madueke, Palmer, Sancho - Jackson.

Brighton - pravděpodobná sestava:
Verbruggen - Veltman, Dunk, Van Hecke, Estupinan - Hinshelwood, Baleba - Minteh, Rutter, Mitoma - Welbeck.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.85 - 4.23 - 3.98

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Brentford FC - West Ham United

sobota 16:00

Na stadionu Gtech Community Stadium se v sobotu odpoledne utkají dva týmy Premier League, které se snaží vrátit na vítěznou vlnu. Brentford hostí West Ham United. Zatímco včely jsou po pěti zápasech na 12. místě tabulky nejvyšší soutěže se sedmi body, Hammers jsou o dvě příčky a tři body zpět na 14. místě.

Brentford sice prohrál všechny tři úvodní venkovní zápasy Premier League v této sezóně, ale byla to utkání proti Liverpoolu, Manchesteru City a Tottenhamu Hotspur, a ve všech třech zápasech určitě nepodali Bees špatné výkony, zejména v posledních dvou případech, které zapůsobily na trenéra Thomase Franka. Stejně jako proti City, i proti Tottenhamu vyběhly včely z bloků a podruhé za sebou skórovaly během úvodních 23 sekund zásluhou Bryana Mbeuma. Své brzké vedení však opět ztratili a Dominic Solanke, Brennan Johnson a James Maddison se zapsali do střelecké listiny, čímž zajistili Spurs vítězství 3:1.

Poté, co West Ham v létě utratil něco přes 120 milionů liber a získal devět nových hráčů, panoval mezi příznivci na začátku sezóny optimismus, ale nový trenér Julen Lopetegui se zatím snaží do skládačky Hammers poskládat ty správné kousky. V úvodních sedmi zápasech ve všech soutěžích Hammers totiž zaznamenali pouze dvě vítězství a poprvé v historii zahájili ročník třemi domácími ligovými porážkami v řadě, naposledy minulý víkend prohráli 0:3 s londýnským rivalem Chelsea.

West Ham od té doby vypadl ve třetím kole EFL Cupu poté, co ve středu utrpěl těžkou venkovní porážku 1:5 proti Liverpoolu, ačkoli Lopetegui, který opustil Anfield o berlích poté, co si natáhl lýtko, když frustrovaně skákal na postranní čáru, trval na tom, že skóre neodráželo výkon jeho celku.

Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Flekken - Roerslev, Collins, Pinnock, Ajer - Damsgaard, Norgaard, Janelt - Mbuemo, Schade, Lewis-Potter.

West Ham United - pravděpodobná sestava:
Areola - Wan-Bissaka, Mavropanos, Kilman, Emerson - Rodriguez, Souček - Bowen, Paqueta, Kudus - Antonio.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.24 - 3.72 - 3.20

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Liverpool FC

sobota 18:30

V sobotu od 18:30 je na programu utkání šestého kola anglické Premier League mezi trápícím se Wolverhamptonem Wanderers a favorizovamým Liverpoolem. Svěření Garyho O'Neilla získali v letošní sezóně jen jediný bod, naopak Reds patří druhá příčka za Manchesterem City.

Wolves nefunguje od začátku sezony nic podle plánu. V létě klub opustilo několik klíčových hráčů, za zmínku stojí především kapitán Max Kilman či křídelník Pedro Neto. I přesto fanoušci věřili, že se kádr vhodně doplnil a body budou přicházet jako na běžícím páse.

Opak je však pravdou. Wolves se sice herně poměrně daří, vyloženě vyhořeli jen v utkání druhého kola proti londýnské Chelsea, co se týče výsledků to ale stěží mohlo dopadnout hůře. Tým z West Midlands získal v úvodních pěti kolech jen jeden bod a vypadl také z ligového poháru. V posledních dvou ligových zápas navíc ztratil své vedení a prohrál jak proti Newcastlu, tak minulý týden v derby s Aston Villou.

V o poznání lepším rozpoložení se nachází kádr Liverpoolu. Trenér Arne Slot zahájil svou první sezónu na lavičce Reds ve velkém stylu, z úvodních sedmi soutěžních utkání vyhráli jeho svěřenci šest a v ligové tabulce nahání Guardiolův Manchester City. Před dvěma týdny sice na Anfieldu překvapivě prohráli s Nottinghamem Forest, od té doby se ale Reds nadmíru daří.

V úvodním kole ligové fáze Ligy mistrů porazili italský AC Milán 3:1, následně si spravili svou domácí reputaci výhrou 3:0 nad Bournemouthmem a minulý týden zvítězili na Anfieldu vysoko 5:1 nad West Hamem.

Favoritem budou Reds také na Molineux, s Wolves totiž v posledních 13 zápasech prohráli pouze jednou, a to v únoru 2023.

V sobotu bude domácím chybět hned několik hráčů, mimo hru je například stoper Yerson Mosquera či střední záložník Traoré. Hosté nebudou moct využít pouze Harveyho Elliota, nejistý je start brankáře Alissona, který už ale doléčil své poranění stehna.

Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Johnstone; Semedo, S. Bueno, Dawson, Ait-Nouri; Bellegarde, Lemina, Andre, Gomes, Cunha; Larsen

Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson; Mac Allister, Gravenberch; Salah, Szoboszlai, Diaz; Jota

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 9.81 - 6.31 - 1.29

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Manchester City
5
4
1
0
13 : 5
13
2
Liverpool FC
5
4
0
1
10 : 1
12
3
Aston Villa
5
4
0
1
10 : 7
12
4
Arsenal FC
5
3
2
0
8 : 3
11
5
Chelsea FC
5
3
1
1
11 : 5
10
6
Newcastle United
5
3
1
1
7 : 6
10
7
Brighton & Hove Albion
5
2
3
0
8 : 4
9
8
Nottingham Forest
5
2
3
0
6 : 4
9
9
Fulham FC
5
2
2
1
7 : 5
8
10
Tottenham Hotspur
5
2
1
2
8 : 5
7
11
Manchester United
5
2
1
2
5 : 5
7
12
Brentford FC
5
2
0
3
7 : 8
6
13
AFC Bournemouth
5
1
2
2
5 : 8
5
14
West Ham United
5
1
1
3
5 : 9
4
15
Leicester City
5
0
3
2
6 : 8
3
16
Crystal Palace
5
0
3
2
4 : 7
3
17
Ipswich Town
5
0
3
2
3 : 8
3
18
Southampton FC
5
0
1
4
2 : 9
1
19
Wolverhampton Wanderers
5
0
1
4
5 : 14
1
Everton FC
5
0
1
4
5 : 14
1

Zbývající zápasy

28.09. 16:00
Arsenal FC - Leicester City
29.09. 15:00
Ipswich Town - Aston Villa
29.09. 17:30
Manchester United - Tottenham Hotspur
30.09. 21:00
AFC Bournemouth - Southampton FC

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (326)

Přidat komentář
owny✨

https://imgur.com/a/DNGxegt

Dobra prace, Mikel Pulis

Reagovat
jk

To dělá ta obsese Havertzem

Reagovat
Whitemedia

Já jsem ale oukej.

Reagovat
jk

To bych taky úplně netvrdil, ale proti gustu kapustu

Reagovat
Seydou Doumbia

WHU jsem měl jako vítěze přestupáku, ale zatím jsou teda pěkně v řiti. Speciálně od ofennzívy Summervile, Kudus, Paqueta jsem si dost sliboval, co je s nimi špatně? Čekám dnes další mizérii, Mbeumo je sejme i bez svého kolegy Wissy.

Reagovat
fenixLFC

whu malo vyborny prestupak ale nevysiel im jeden klucovy prestup-lopetegeui. s takym materialom hrat take hovno je solidny majstrstyk

Reagovat
Golasso

Mistři černé magie opět na scéně. . Zničení Mikelova viteálu v Odegaardovi trochu omezilo potenciál naší útočné černé magie, ale dneska se snad trochu hecneme.

https://x.com/Mrannonymous_X/status/1838898514727702672

Reagovat
Hlahart

článek chybí v PL sekci

Reagovat
Kily

Zařídíme

Reagovat
Seydou Doumbia

Haaland snad aspon 2 goly a Mohamed no Salat méně bodů jak on

Reagovat
John Obi Mikel

Vymysli taky nějakou zkomoleninu Haalandovi

Reagovat
Seydou Doumbia

Jemu většinou říkám Hollander

Reagovat
Kinky7

Donga (crocodile Dundee)

Reagovat
saysaymatter

Albín

Reagovat
avicii

HaHaLand

Reagovat
SledujuPráciTrenérů

S Kovacicem nemají nárok.

Reagovat
Gunner14

Newcastle do toho pěkně vlítl, ti je dneska oberou nebo budou hrát o 10

Reagovat
masly008

Ederson má lepší přihrávky jak Haaland

Reagovat
Kinky7

tak na druhou stranu on ma lepsi prihravky nez 80% hracu v poli vsech tymu

Reagovat
Gunner14

Murphy tolik prostoru a dá to z první

Reagovat
Gunner14

Levá strana City vůbec netuší, Grealish se vrací jak stará babka

Reagovat
masly008

ale zase je tam Murphy který neumí dát balon.

Reagovat
Gunner14

řeší to hrozně

Reagovat
Kinky7

ono netusi ani nas stred. mel hrat Foden misto Gunda.....

Reagovat
Gunner14

zatím Newcastle dost v klidu drží balón a dostává se do zajímavých pozic, ale nějak extra nehrozí. Pepek určitě brzo změní něco

Reagovat
Kinky7

nejsem trener ale zkusil bych Fodena s Mcateem misto Gundo Lewis

Reagovat
Gunner14

Kdo to? Někdo z akademie?

Reagovat
Kinky7

McAtee hrall loni za Sheffield na hostovacce jinak talent z akademie.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Error

na livesportu maji lepsi znamky nez prava strana

Reagovat
Error

a to i pred golem teda...

Reagovat
Seydou Doumbia

hovnosport neřeš

Reagovat
Whitemedia

Hovnosport, dokud nepřestane fungovat, pak se hroutí životy.

Reagovat
SledujuPráciTrenérů

Je stejně zajímavé, že i v takovém týmu jako je City dělá mužstvo a systém jeden hráč. Žádný Rodri = bezradnost. Systém se rozsypal. Guardiola musí jít na trh a najít druhého Rodriho. Jinak odejde ze City bez trofeje.

Reagovat
masly008

v zimě někdo za kilo dojde.

Reagovat
SledujuPráciTrenérů

Bum, samozřejmě gól.

Reagovat
blaugrana

FdJ za 60

Reagovat
Londoner

Reagovat
Kinky7

tak ono to neni jen Rodri ale i KDB . 2 nejkreativnejsi zaloznici pryc. Pamatuju si kdyz Poolu se zranili 2 nej obranci taky to pak vypadalo jinak

Reagovat
Golasso

Nah ... , sice ho možná nenahradí 1 ku 1 a může to chvilku trvat, ale jinak tam mají hromadu variant, jak jeho absenci překlenout celkem na klid. A kdyby ne a Pepek z toho byl chudák nesvůj, tak v zimě je přestupák.

Úplně bezradní teda taky nevypadají

Reagovat
Gunner14

Haaland vypadá nějak rozbitej

Reagovat
Moshe Dajan

Burn ho trochu popálil

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Gunner14

to bylo bránění od Castlu

Reagovat
O.Giroud

Gvardiol ez

Reagovat
O.Giroud

Gundogan je hrozný odkedy sa vrátil

Reagovat
masly008

to tempo je po španělsku na něj moc.

Reagovat
Kinky7

vypada to tak. jak ma chvili klid tak dobry ale v tom tempu to nestiha

Reagovat
masly008

Už víme proč není Pope jednička v anglii.

Reagovat
SunFells

To byl vždy deluded názor

Reagovat
Modřín2

Gundo

Reagovat
masly008

tvl to je jasná žlutá pro gunda ne?

Reagovat
Miguel19

Tvl ten Gundogan. Zatím ten přechod ze slabší ligy těžce nezvládá…

Reagovat
masly008

se musí adaptovat

Reagovat
Miguel19

Tonali

Reagovat
Gunner14

Tonali

Reagovat
blaugrana

Tvl, Pepi davaj Gunda dole

Reagovat
O.Giroud

a hned vymenit za FDJ

Reagovat
Kinky7

jasna

Reagovat
Modřín2

Reagovat
bbbauch

Walker zkusene pohlidal offside lajnu

Reagovat
SledujuPráciTrenérů

Kovacevic, Gundo nemůžou hrát v jedné sestavě. Ne proti takovému týmu venku. A mimochodem Walker je úplně mimo. Proti Arsenalu zavinil gól, teď druhý. To chceš takového kapitána ve formě.

Reagovat
SunFells

Walker se zase nestihnul vrátit do pozice

Reagovat
Gunner14

Gordon Walker pokračuje ve formě

Reagovat
SledujuPráciTrenérů

Ten Newcastle ještě udeří na 2:1. Uvidíte.

Reagovat
masly008

Kovacic má nějaký trademark na ty šlapáky na kotníky?

Reagovat
Golasso

Kotnikovacic

Reagovat
SunFells

Reagovat
Gunner14

Grealish a Tonali

Reagovat
masly008

úplně v klidu pentle od Walkera.Bez možnosti hrát míč šel jen do hráče

Reagovat
masly008

neměla být reakce

Reagovat
Gunner14

taky jsem se divil, Walkera vůbec nezajímal balón

Reagovat
Kiss Me Polka!

Gordon nechutný simulant, ale malý kontakt byl..

Reagovat
Kinky7

jako kdyby to pisknul tak nemuzu rict ani popel - ale ze by to bylo na 100% pentli tak to teda ne

Reagovat
Kiss Me Polka!

myslel jsem ještě tu odpiskanou penaltu.

Reagovat
Kinky7

kurna pepku stridej

Reagovat
Golasso

Burn na Haalanda hraje trochu Maguirovsky, ale poradí si

Reagovat
SunFells

Méně maskulinní ta bitka už nemohla být

Reagovat
masly008

takové slečinkovské šťouchání.

Reagovat
Miguel19

Tvl proč tam nenechá Tosina a zase tam narve Fofanu

Reagovat
Whitemedia

Je potřeba využít toho, že je po letech nečekaně pár týdnů(teď už začíná jít dokonce o měsíce, to je zázrak) zdravej.

Reagovat
Gunner14

Stejná sestava jak proti City, Raya v cajku

Reagovat
LaVolpe

Ale už si nedokážu vůbec vybavit, kdy Ben White nebyl ani na lavici, jestli vůbec.

Reagovat
Gunner14

Hrával se zraněním, jenom dobře že si odpočine

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Měl tam dát místo Trossarda Nwaneriho.

Reagovat
Gunner14

ať mu dá postupně minuty, snad ho uvidíme aspoň na 20 minut pokud povedeme o víc gólů

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Dobře Mikeli

Reagovat
SledujuPráciTrenérů

Až na konci sezóny vyprší Guardiolovi smlouva a odejde, tak bude zajímavé sledovat, jak dlouhou si dá pauzu. Pak jsou dvě možnosti. Buď se vrátí dl Barcelony až odejde Flick, nebo půjde ke španělskému narodaku. Ale na to je pro něj asi ještě brzy. V Anglii a ve Španělsku jiné týmy trénovat nemůže. Pak je teda jedině ještě jedna výzva, a to je se vrátit do AS a zkusit vyhrát titul.

Reagovat
Kinky7

a vis ze existuje varianta ze jeste zustane

Reagovat
SledujuPráciTrenérů

Tomu už nevěřím.

Reagovat
O.Giroud

Snad neni tak blby

Reagovat
masly008

vždyť tam odehrál 4 zápasy,to je návrat jak cumel.to odehrál více v Brescii.

Reagovat
SledujuPráciTrenérů

V Itálii není jiná výzva. Od roku 2001 nevyhráli titul.

Reagovat
masly008

ok když to myslíš takhle.ale stejně nemají dost peněz na nové pokemony.

Reagovat
SledujuPráciTrenérů

Právě. A navíc Itálie pro něj není tak zajímavá. Takže buď narodak nebo Barcelona.

Reagovat
masly008

nároďák bude pro něj nuda si myslím

Reagovat
SledujuPráciTrenérů

Taky mám dojem, že má ještě čas na tyhle věci.

Reagovat
Kinky7

verim ze zustane jeste rok a pak vezme Anglii

Reagovat
guzman

No právě, on chodí jen do fungujícího klubu, kde si může ještě dotáhnout hráče na které si ukáže.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
MoonKnight

Tak Friedkin prachy má, kolik dal letos no name trenérovi De Rossimu? Přes 100 mega ? Jsem si jistý, že Pep by při nástupu těch 300 mega na přestupy dostal. S tím už by si na titul v Itálii v klidu kádr postavil.

Reagovat
wyqinac

a jako trenovat prime barcelonu, Bayern a City byla nejaka vyzva?

Reagovat
Kinky7

tak city vyzva byla. Vzal tym co souperil o PL a skoncil jen tak tak ctvrty o skore a udelal z nej absolutni masinu. city pred Guardiolou a po nem je uplne jiny tym

Reagovat
rominhoFCB

Reagovat
rominhoFCB

Myslis 67 bodovu prime Barcelonu, ktoru zanechal Rijkaard ?

Reagovat
rominhoFCB
Reagovat
Ragnar Lothbrok

Do týmu jako AS určitě nepůjde, na to je moc velkej tělocvikář.

Reagovat
SunFells

Bylo by super vidět ho u AC

Reagovat
Gunner14

Murphy a Joelinton mají lagy ne??

Reagovat
masly008

co ta, bylo na 7 minut?

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Dobře Straky

Reagovat
Kinky7

gratulace strakam k bodu. Ta dvojice Rodri KDB chybi v te kreativite hodne + Gundo dnes velky spatny. Jak prisel Foden tak se to zlepsilo

Reagovat
masly008

Proč on Foden vlastně nehraje více? Je po zranění?

Reagovat
Kinky7

mel tezky zapal plic 3 tydny na zacatku sezony pokud vim a nedohnal uplne jeste treninkove manko + Pep vymyslel neustale jak vyresit Rodriho

Reagovat
masly008

aha.jsem si říkal že je podezřelé že nehraje.

On KdB nahradí, horší bude ta náhrada za Rodriho,ale toho by nenahradil asi nikdo.

Reagovat
Kinky7

jestli Arsenal letos ten titul neudela tak je to fakt na facku

Reagovat
masly008

no taaak.

pořád tady je Pool.

Pořád stačí když se k Odemu přidá Rice a jsme na tom stejně nebo kvůli šířce kádru hůře.

Reagovat
Kinky7

Vždyť jo samozřejmě to bylo pouze rypnutí

Reagovat
Bakary3

city je pořád stroj

Liverpool taky silný

Reagovat
Golasso

To si zkoušej na někoho jinýho

Reagovat
Golasso

Btw u nás se dlouhodobé absenci dvou klíčových hráčů říká štěstí na zranění

Reagovat
kissak

Díky, no byly to těžce vydřené body, ale nepočítalo se s nimi. Dnes pro mě nejlepší Burn, který Haalandovi nedal čuchnout.

Nicméně absence KdB a Rodriho bude možná dělat letošní titul

Reagovat
Edgewalker

Tak snad výhra a v jedenácti

Reagovat
O.Giroud

Gusto už chcel ísť dole

Reagovat
masly008

West Ham ti asi spadnou.

A hlavně ten komik na lavičce poletí jako první

Reagovat
DieFohlenBMG

Moyes out!

Reagovat
Modřín2

Idioti....

Reagovat
O.Giroud

Chelsea

Reagovat
Miguel19

Klasická Sanchezovinka

Reagovat
Error

kam jako bezel

Reagovat
samson192

Reagovat
masly008

Jak tohle nemůže být žlutá

Reagovat
Golasso

Ani žlutá? Tpč....

Reagovat
Edgewalker

Bez karty?

Reagovat
kitas

Skipp žltá karta nič? Veď to bola minimálne oranžová

Reagovat
Gunner14

neskutečný

Reagovat
vitasrp

Co ten totální řepák v bráně zase kurva dělal?

To je opravdu neuvěřitelný, ten chlap nás bude stát patnáct gólů v sezóně prostě.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Bez žlutý klasika

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Mavididi - naše legenda

Reagovat
vitasrp

Ty krávo na toho Sancheze se zatím nedá koukat, to ej tak desetiprocentní úspěšnost přihrávek.

Reagovat
Swarley

Tak zase je to golman, blby, ze ma podobnou i uspesnost zakroku

Reagovat
Swarley

Ok

Reagovat
Golasso

Martinelli se zlepšuje, ale toto zas ...

Reagovat
Gunner14

asi bude třeba mu dát pencli jak Havertzovi, ať si zase vzpomene jaký to je dát gól

Reagovat
Golasso

Reagovat
Edgewalker

Už ví

Reagovat
Golasso

Nakonec nepotřeboval

Reagovat
Gunner14

pěkně mi zavřel papulu

Reagovat
Golasso

To je fuk, hlavně, že dává góly zase

Reagovat
masly008

Tady ale byla i špatná nahra Saky. Pozdě a pomalu.

Reagovat
Swarley

Tak ale uplne stejne to vyresil i on, pozde a pomalu

Reagovat
Golasso

Mně spíš vadilo to zpracování a následná hra. Bylo vidět, že zpanikařil a kopl si to do háje. Za to Saka nemohl.

Reagovat
masly008

Než tam ta náhra dojela tak už u něho byl stoper.

Reagovat
Golasso

I tak měl podle mě času dost tu situaci řešit líp

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Sakovi to zbytečně trvalo ale

Reagovat
Modřín2

Reagovat
Golasso

Konečně Martinelli

Reagovat
Kiss Me Polka!

martinelli paráda, konecne za tu aktivitu si to zasloužil

Reagovat
Londoner

Yesssssss

Reagovat
vitasrp

Opět 2 na gólmana vyřešeno bez branky, v tomhle jsme totální rekordmani určitě.

Reagovat
SunFells

On trefil bránu

Reagovat
Gunner14

Hurá, tak teď mu to snad začne padat zas Saka a Timber super

Reagovat
Modřín2

Nice

Reagovat
Error

Jackson + Palmer tykokoooos

Reagovat
Miguel19

Kdo vyměnil toho Jacksona kurva?

Reagovat
Swarley

Vardy ma trosku pivas, ne?

Reagovat
Tommy$

Věk nezastavis

Reagovat
Error

vzdyt tam zadny ofsajd nebyl?

Reagovat
Modřín2

Škoda. Během 5 min tyč, 2x gól z ofsajdu a jeden regulérní

Reagovat
Mimalu

wtf co ten Brighton ale hraje za obranu

Reagovat
Greny

Pokud by byl v ofsajdu až Sancho tak je to penalta ne ???

Reagovat
O.Giroud

Brighton wtf

Reagovat
Csaplárova past

Ten Palmer bude lepsi nez Hazard

Reagovat
vitasrp

Sancho pak ale stejně byl v ofsajdu ne?

Reagovat
hitZor

Neřekl bych, byl úplně stejně s balonem mi přišlo.

Reagovat
Error

rekl bych ze ne

Reagovat
Greny

To by mě právě zajímalo zda by pískal penaltu páč Maduekeho co nahrával pár ještě dohrál bek

Reagovat
RKBoy

Brighton hrá neskutočne naivne a hlúpo.

Reagovat
unk

Zapasy Chelsea su tuto sezonu najzazivnejsie, kto by to bol povedal pred sezonou

Reagovat
Csaplárova past

V Brightonu vcera chlastali ne? LOL

Reagovat
Modřín2

Pencle

Reagovat
Error

Chelsea neskutecne tempo ted, Brighton vubec nevi kde jsou

Reagovat
vitasrp

To byla teda hooodně laciná penalta.

Reagovat
PanAu

Ty vole to je 10 minutovka me snad tse začne bavit náš fotbal

Reagovat
Greny

Cold Cold

Reagovat
Kejza

Chelsea má drajv, ale tohle je hodně měkká penalta

Reagovat
Csaplárova past

To je zapas jak s nekym z pate ligy

Reagovat
Miguel19

Aha. Musel jsem Palmera probrat vyndanim z fanty.

Reagovat
RKBoy

a čo ťa k tomu akože preboha viedlo?

ja ho dal rovno kapitána.

Reagovat
Miguel19

Měl jsem ho taky jako C. Pak jsem vyměnil za Saku.

Reagovat
Figurehead

Kdo je Saka?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vitasrp

Žlutá píčo? Děláš si srandu?

Reagovat
Modřín2

Nebyl poslední no

Reagovat
hitZor

Reagovat
samson192

Nemyslí tu Enzovu?

Reagovat
hitZor

Ta byla taky zasloužená

Reagovat
vitasrp

Ta situace na karty dopadla klasicka 1 žlutá pro Brighton, 1 pro Chelsea, jak jinak.. To jsou telata.

Reagovat
PanAu

Za mě spis jo, byl daleko od brány a na stejně úrovni další obránce.

Reagovat
samson192

Cold

Reagovat
Modřín2

Paaaalmeeeeer

Reagovat
Error

TYPICOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
PanAu

Ty picoooooooo

Reagovat
Londoner

Palmer neskutečný tpč

Reagovat
Miguel19

Cold, Cold, Cold.

Reagovat
Csaplárova past

Reagovat
Mimalu

Palmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

Reagovat
Greny

Cold Cold cold

Reagovat
RKBoy

najlepší hráč v PL.

Reagovat
iamnotdave

Cold Palmer jim ještě dá dnes bůra

Reagovat
Kejza

..Hroznej salámista ty jeho oslavy

Reagovat
samson192

Sundaj toho Sancheza

Reagovat
Modřín2

Sanchez ať jde to piče

Reagovat
kitas

Skipp druhý zákrok na žltú kartu. Zatiaľ nemá ani jednu

Reagovat
vitasrp

Ten Sanchez je od první minuty totální čůrák. Absolutně na vystřídání....

Reagovat
Mimalu

to je píčus

Reagovat
hitZor

Tyvole ale ten Brighton je hodně v hajzlu, normálně se udělá jedna taková individuální chyba v obraně za dva tři zápasy, oni jich udělali asi 6 během 15 minut

Reagovat
hitZor

Sanchéz: *challenge accepted*

Reagovat
Greny

Mohl by začít chytat někdo jinej ??? Brankářů máme celkem dost

Reagovat
Miguel19

To je fakt idiot.

Reagovat
PanAu

Sanchez to je fakt kokot pane bože

Reagovat
Kejza

Sanchez je hodně přemotivovanej

Reagovat
blaugrana

Neverim, ze Pepo nelutuje odchodu Palmera. Ako nikdy nebranil hracom, ked chceli ist, ale Palmer je extra.

Reagovat
fenixLFC

ved on to lutoval uz ked odchadzal

Reagovat
Csaplárova past

Co takovy ETH se Sanchem

Reagovat
Error

V City by to kolem nej nikdy nepostavili a on by tak nerozkvetl

Reagovat
RKBoy

dva darované goly, to je totálny kretén.

Reagovat
RKBoy

joke na brankára.

Reagovat
avicii

Palmer a Sanches oba neskutočne ale na opačných poloch výkonnosti

Reagovat
Greny

Kopej to do píce z první už zas trnu při každé nahrávce brankarovi

Reagovat
blade115

Boha, ať už toho kreténa fakt odstřelí .. Zas úplně zbytečně vrátil Brighton do hry

Reagovat
Csaplárova past

Crazy zapas polovina hracu nevi ktera bije

Reagovat
RKBoy

tak u nás je to dobrý výkon ktorý totálne rozosiera kretén Sanchez.

Reagovat
fenixLFC

chelsea moze pouzivat palmera a sancheza ako krajne body akejkolvek stupnice "na stupnici od sancheza po palmera, ako hodnotite obcerstvenie na stadione?"

Reagovat
avicii

Jo teraz som to písal

Reagovat
fenixLFC

som to presne videl jak som to odoslal

Reagovat
Londoner

Reagovat
kvasha16

Reagovat
masly008

Kai

Reagovat
m.sali

tak už chápu, proč maj těch brankářů 7 asi tak sem zvědavej, jestli dojde na střídání

Reagovat
vitasrp

On je prostě totálně labilní loupák. Jakmile něco zkazí, sesype se a je schopnej vykurvit celej zápas.

Na hřišti prostě dávno nemá, co dělat. A Maresca by ho měl o poločase sundat.

Reagovat
Modřín2

To měl být 4. gól

Reagovat
hitZor

Enzo totálně volný a 10 metrů kolem něho nikdo

Reagovat
Modřín2

Nevadí, stejně padl

Reagovat
vitasrp

Oni to bez míče hrají jak Tottenham loni v 9 lidech, to je fakt prdel.

Reagovat
m.sali

Reagovat
fenixLFC

akurat som pisal to iste

Reagovat
pa3ce

Partey má dnes tie progresívne pasy super, hádam to značí stúpajúcu tendenciu formy, budeme to potrebovať.

Reagovat
Greny

Ale už dlouho nepadl gól sakra

Reagovat
samson192

Reagovat
Mimalu

Palmeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

Reagovat
Modřín2

Looooool Cold

Reagovat
masly008

Ten Palmer se posral ne?

Reagovat
Error

Palmer je legenda

Reagovat
pa3ce

A nás taliansky model/buldog je zas super, to bude láska

Reagovat
O.Giroud

Teraz keď si človek predstaví, že by mal v bráne Brighton Sancheza

Reagovat
Greny

0:3 by zachytal jak bůh a ještě dál gól

Reagovat
Greny

Chelsea - Brighton 0:2 , Palmer - Brighton 4:0

Reagovat
EZ

Palmer - Baleba 4:2

Reagovat
Tommy$

Palmer jde na 5 gólů Sancho

Reagovat
RKBoy

ale Sancho hrá tiež parádne.

Reagovat
Gunner14

Trossard to zbytečně tahá a není vidět

Reagovat
Gunner14

Tak koho mám zkritizovat jako dalšího?

Reagovat
Londoner

Havertza můžeš

Reagovat
Gunner14

Kolem 55 minuty ho tam máš

Reagovat
Londoner

Reagovat
Kiss Me Polka!

tak díky tvl

Reagovat
PanAu

Sancho ještě 3 asistence za Chelsea a dorovná své asistence za všechny sezóny v MU ?

Reagovat
Csaplárova past

Davam mu 2 zapasy

Reagovat
fenixLFC

mna by vaze zaujimalo, ktora dokonala analyticka hlava hurzelerovi povedala, ze v braneni proti chelsea sa maju inspirovat tottenhamom

Reagovat
Golasso

yeeeeeees Tross

Reagovat
Kiss Me Polka!

lol jsem si až teď všiml, že tross hraje

Reagovat
Edgewalker

Martinelli 1+1

Reagovat
SunFells

On přihrál přesně levou

Reagovat
Gunner14

Goatinelli is back

Reagovat
SunFells

To jsem viděl u té tutovky, kdy posral první dotek a klasicky přestřelil

Reagovat
Gunner14

Shhh nemůže to tam začít dávat všechno

Reagovat
SunFells

Kazí Sakovi sérii asistencí ale

Reagovat
Mateo16

Ta obrana Chelsea vyhravaju 4:2 a Cucurela sialenie tečie

To bude ešte zaujimavy zapas

Reagovat
Greny

Ten je podle mě rád že ví kde je potom prvním gólu kde schytal fakt bídu ani bych se nedivil kdyby střídal v pulce

Reagovat
Gunner14

Jakej possible offside? To co tam zkoušeli najít jako

Reagovat
Kiss Me Polka!

leda snad jak tam ležel calafiori

Reagovat
Nikikrew

Palmer

Na nas zapas sa nedivam, ale tak po polcase 2:0, to je vybavene

Reagovat
SunFells

legendárně známý výsledek značící vybavenost

Reagovat
ratusek

Brighton hraje jako tým, který za fotbal rozhodně nebere peníze. onlajny

Reagovat
ratusek

COLE PALMER využívá toho, že Brighton je zřejmě po nějakém bujarém večírku, jinak si to nedovedu vysvětlit.

Reagovat
Greny

Reagovat
Miguel19

Dneska je to Palmer vs. Sanchez.

Jako snad se Maresca probere a Sancheze už posadí. Tohle už je moc i na mě.

Dneska strašně propadáme ve středu hřiště. Pokud je toho schopný, dal bych tam Laviu. Klidně místo Enza. Ale spíš místo Maduekeho. Ten se mi od toho hattricku moc nelíbí. Sice sebevědomí až do piče, ale výkonu mu jdou dolu.

Zábavný zápas, snad to dotáhneme.

Reagovat
Londoner

Ty vole, proč to nedramatizovat co?

Reagovat
masly008

Takže šlapák na achylovku není žlutá,ale zaškobrtnutí o nohu už jo?

Reagovat
Golasso

S těma šlapákama už mě serou. Si vždycky vzpomenu na rozhovor po zápase s Fabregasem, když zlomili nohu Ramseymu...

Reagovat
Gunner14

Ježíš marja, první šance jejich

Reagovat
Gunner14

A ještě takovej haluzák

Reagovat
Golasso

Jeeee

Reagovat
Edgewalker

Smolné, škoda.

Reagovat
masly008

Kai

Reagovat
SunFells

Reagovat
masly008

co? Tu ofsajd lajnu držel super co?

Reagovat
SunFells

ty jsi dobře zmatený

Reagovat
masly008

nebo ty slepý

Reagovat
SunFells

McNeal

Reagovat
Liveral

Lol, teď nám ty zluty začne sypat za nic

Reagovat
kitas

Zaujímavé. Skipp mal mať už dve karty, Calafiori ju dostal za hru rameno na rameno

Reagovat
Kiss Me Polka!

za tohle dá žlutou blb, souboj rameno na rameno s rukama od obou

Reagovat
SunFells

Za co tam ten dement rozdává karty?

Reagovat
Gunner14

Za tohle žlutou?

Reagovat
masly008

co tohle je za žluté

Reagovat
Kiss Me Polka!

a teď jí dá i skippovi za nic

Reagovat
Gunner14

Teď bude rozdávat za všechno

Reagovat
Edgewalker

Tak to jsem zvědavý, kdo dostane druhou za zakopnutý míč

Reagovat
Mimalu

Jackson

Reagovat
Miguel19

Však to udělal dobře. To lépe nešlo.

Reagovat
Londoner

šlo, mohl to ještě zaseknout

Reagovat
Mimalu

měl to hrát víc vzduchem

Reagovat
Gunner14

Timber kurňa to musí být gól, škoda teď

Reagovat
Gunner14

Havertz nic mod dneska plus ten zbytečný odraz při gólu Leicesteru

Reagovat
Londoner

Reagovat
Golasso

Dobře na to jdeš

Reagovat
Gunner14

Jak tam měl tu střelu hned potom co jsem to napsal, škoda

Reagovat
Golasso

Koukám, že dneska letter of the law zase spinká

Reagovat
Minister

Piče tam

Reagovat
EZ

ten Maduekeho hetrik sa asi tak skoro nezopakuje, do sanci sa dostava ale ta finalka je strasne slaba

Reagovat
Mimalu

Palmer

Reagovat
Modřín2

Stejně by neplatil, stál v ofsajdu

Reagovat
Miguel19

To je škoda, tam stačilo trefit bránu.

Reagovat
Mateo16

Ten brankar Brigthonu slusna guma , ja by trenerom tak za tie prihravky ide dole

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele