Premier League - souhrn 4. kola: Londýnské derby pro Arsenal

14.09., 15:30, aktualizováno 15.09., 19:29
Komentáře a souhrny
Oslavující Gabriel Magalhaes (© AFP)

Jediná branka rozhodla o výhře Arsenalu na půdě Tottenhamu, v derby se o ni postaral Gabriel Magalhaes. Manchester City otočil nepříznivý stav proti Brentfordu a po čtyřech kolech má 12 bodů. Liverpool naopak poprvé ztratil, když doma nečekaně prohrál s Nottinghamem Forest, který zůstává neporažený. Manchester United zvítězil 3:0 v Southamptonu a ukončil sérii dvou po sobě jdoucích porážek. Aston Villa otočila s Evertonem a drží se v popředí.

Wolverhampton Wanderers - Newcastle United 1:2

15.09.2024 17:30

Góly: 36. Mario Lemina - 75. Fabian Schär, 80. Harvey Barnes

Newcastle sice většinu utkání tahal za kratší konec provazu, v rámci čtvrtého kola Premier League ale nakonec dokázal na hřišti Wolves zvítězit 2:1. Straky udržely neporazitelnost v novém ročníku anglické nejvyšší soutěže díky zásahům Fabiana Schära a Harveyho Barnese ze závěrečné čtvrthodiny utkání.

Newcastle vyhrál každý z posledních sedmi zápasů po předcházející mezinárodní přestávce. V úvodních 10 minutách utkání vypadal plný sebevědomí. Jacob Murphy obstaral ostrý pokus, který Sam Johnstone vyrazil nad břevno. Hosté byli v průběhu prvního poločasu i nadále nebezpečnější. Od vedoucí branky je ale připravila smůla v zakončení Anthonyho Gordona, který jen o pár čísel minul vzdálenější tyč.

V 36. minutě Wolves potrestali Straky skvělým gólem z protiútoku. Jörgen Strand Larsen pohotově vystihl rozehrávku Joaa Gomese a dal Mariovi Leminovi jednoduchý úkol, z bezprostřední blízkosti prostřelit brankáře. Svěřenci Garyho O'Neila neusnuli na vavřínech a okamžitě se hnali za druhým gólem, hosté ale nakonec šli do kabin jen s jednogólovým mankem.

Stejně jako v prvním poločase začal Newcastle i druhou půli jako dominující celek. Bruno Guimaraes zkusil štěstí z dálky, Johnstone ale míč lovit ze sítě nemusel. Na druhé straně byli domácí blízko zdvojnásobení svého náskoku, když Strand Larsen z první napálil míč do tyče. Šance Vlků přicházely i nadále, ale hosty několikrát zachránil Nick Pope. Svěřenci Eddieho Howea byli za vytrvalost nakonec odměněni v 75. minutě, kdy se Schärův dalekonosný projektil otřel o obránce a zamířil do horního rohu.

Newcastle dokončil obrat o pouhých pět minut později, kdy si náhradník Barnes připravil míč z ještě větší vzdálenosti a zakroutil jej nechytatelně do vzdálenějšího rohu. Wolves se zoufale snažili uzmout v závěru alespoň bod, ale Pope znovu překonán nebyl.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Arsenal FC 0:1

15.09.2024 15:00

Góly: 64. Gabriel Magalhães

Bitva o severní Londýn v rámci čtvrtého kola Premier League mezi domácím Tottenhamem a Arsenalem skončila výhrou Kanonýrů 1:0. Derby dostálo svému jménu již v první půli, rozhodčí v ní totiž tasil hned sedm žlutých karet. Rozhodující moment pak nastal krátce po hodině hracího času, kdy se prudkou hlavičkou po rohovém kopu prosadil Gabriel, jehož zásah katapultoval Gunners na druhé místo za vedoucí Manchester City.

Vstup do utkání patřil ve všech ohledech domácím. Dominance Spurs na míči přímo vyústila v gólovou příležitost Dejana Kulusevskiho zevnitř vápna, David Raya si ale se střelou k tyči poradil na výbornou. Kanonýrům poté chtěl pomoci vytěžit z pasivní role maximum Kai Havertz, jeho hlavička však skončila v rukavicích Guglielma Vicaria. Následně zčistajasna běžel ze strany sám na brankáře Gabriel Martinelli, nicméně ukvapeným pokusem nechal zazářit Vicaria. Připsat si premiérový zásah v dresu Tottenhamu poté mohl několikrát Dominic Solanke, od návratu po drobném zranění však ještě nenašel herní pohodu.

Po výměně stran se poměry na hřišti zdály vzhledem k držení míče vyrovnané, vypracovaných šancí ale na obou stranách ubylo. Fanouškům hostí tak zajisté udělalo radost, že první příležitost druhého dějství byla v 64. minutě hned gólová. Nemilosrdná skrumáž v pokutovém území před rohovým kopem Bukaya Saky měla vítěze v Gabrielovi, jenž po uvolnění vyslal prudkou hlavičku pod břevno. Kohouti si následně nenechali srazit hřebínek a aktivně si šli za vyrovnáním. Organizovaná defenziva i špetka štěstí však znamenala, že Kanonýři tři body ubránili.

Derby o nadvládu nad severním Londýnem tak dopadlo lépe pro Arsenal. V příštím ligovém utkání 21. září přivítá Tottenham na vlastním hřišti další celek z hlavního města Anglie Brentford. Gunners vyzvou o den později ve venkovním zápase Manchester City.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Chelsea FC 0:1

14.09.2024 21:00

Góly: 86. Christopher Nkunku

Pozdní zásah, který zařídil střídající Christopher Nkunku, přinesl Chelsea na Vitality Stadium ve čtvrtém kole Premier League těsné vítězství 1:0 nad Bournemouthem a prodloužil její neporazitelnost ve vzájemných duelech na šest zápasů.

Chelsea má za sebou zatím smíšený start do sezony a na jih Anglie se vydala čelit Bournemouthu, který byl na koni poté, co před reprezentační přestávkou dohnal dvougólové manko s Evertonem. Třešně byly v úvodním dějství lepším týmem a už ve čtvrté minutě mohly jít do vedení, dalekonosný pokus Marcuse Taverniera se ale jen odrazil od břevna. Evanilson a Antoine Semenyo pak poslali své pokusy mimo branku, načež Robert Sánchez vychytal Justina Kluiverta a Lewise Cooka, ale největší příležitost Bournemouthu prolomit nerozhodný stav přišla krátce po půlhodině hry.

Špatná zpětná přihrávka Wesleyho Fofany dostala Sáncheze pod tlak, Evanilson jej předstihl při souboji o míč a donutil brankáře hostů k penaltovému faulu. Pokutového kopu se ujal sám faulovaný hráč, o jeho první gól po rekordním přestupu do Bournemouthu jej však připravil výborným zákrokem Sánchez. Následně se k ojedinělé šanci dostali také hráči v bílém, když po dobrém pasu Leviho Colwilla nebezpečně pálil Nicolas Jackson, ale toho v nadějné pozici vychytal Mark Travers. Ani tato situace ovšem nenapravila bezduchý výkon svěřenců Enza Marescy.

Po přestávce měl zpočátku navrch Bournemouth, přičemž Kluivertovi opět zmařil šanci Sánchez, Semenyo pak těsně přestřelil a Ryan Christie z hranice pokutového území trefil brankovou konstrukci. V reakci na to Maresca nasadil Joaa Félixe a společně s Jadonem Sanchem, který přišel na hřiště už v poločase, změnili obraz hry. Svěřenci Andoniho Iraoly se snažili hrozit z protiútoků, i když s malým efektem, a tento nedostatečný tlak na branku Chelsea se nakonec ukázal jako klíčový.

Nkunku, který začal jen na lavičce, obdržel povedený pas od Sancha, obešel pár obránců a střelou k tyči poslal sektor hostujících fanoušků do euforie. Chelsea tak v zápase, kde padlo rekordních 14 žlutých karet, zvítězila. Blues jsou tedy po třech kolech stále neporaženi, zatímco Bournemouthu se nepodařilo přidat druhou ligovou výhru v této sezoně.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Everton FC 3:2

14.09.2024 18:30

Góly: 36. Ollie Watkins, 58. Ollie Watkins, 76. Jhon Durán - 16. Dwight McNeil, 27. Dominic Calvert-Lewin

Everton v pátém kole Premier League už ve druhém po sobě jdoucím zápase ztratil dvougólový náskok a na hřišti Aston Villy padl po neuvěřitelné otočce domácích 2:3. O rozhodující trefu se postaral fantastickým dalekonosným pokusem Jhon Durán.

Villa, která zvítězila po každé z posledních pěti reprezentačních přestávek, vypadala v úvodu utkání plná sebevědomí, což málem přetavila v gól. Hlavičku Ollieho Watkinse nicméně na brankové čáře zablokoval Iliman Ndiaye. Byli to tak hosté, kteří se v 16. minutě navzdory průběhu dostali do vedení, když Dwight McNeil obral o míč bývalého hráče Evertonu Amadoua Onanu, poté se dostal až na hranici pokutového území a skvěle zakončil do vzdálenějšího rohu.

Everton, povzbuzen vedením, zdvojnásobil svůj náskok krátce před půlhodinou hry. Dominic Calvert-Lewin dokonale načasoval svůj náběh a hlavou proměnil McNeilův centr v přesný zásah. Tento gól konečně probral také domácí a po dvou neproměněných šancích Morgana Rogerse se situace chopil Watkins, který si na zadní tyči počkal na míč Lucase Digneho a snížil.

Villa si toto momentum přenesla také do úvodu druhé půle, ale pokus Rogerse zneškodnil dobrým zákrokem Jordan Pickford. Brankář Evertonu už však nic nezmohl o chvíli později proti Watkinsovi, jenž se dostal k míči uvnitř vápna a suverénním zakončením srovnal stav zápasu. Dosavadní vzrušující průběh sliboval strhující závěr, přičemž jako předkrm posloužily neproměněné příležitosti Watkinse a na druhé straně Michaela Keana.

S přibývajícím časem přidal Unai Emery do své přední linie další palebnou sílu, když do hry nasadil Durána a tento krok se ukázal jako klíčový. Kolumbijský reprezentant totiž v závěrečné čtvrthodině napřáhl ke střele ze zhruba 30 metrů a nádherným způsobem vymetl levou šibenici, čímž poslal Villa Park do euforie. Svěřenci Seana Dyche byli sice jednou blízko vyrovnání, ale Calvert-Lewin ztroskotal se svou střelou do břevna.

Více informací k zápasu

Manchester City - Brentford FC 2:1

14.09.2024 16:00

Góly: 19. Erling Haaland, 32. Erling Haaland - 1. Yoane Wissa

Manchester City sice v domácím utkání čtvrtého kola Premier League proti Brentfordu velmi rychle prohrával, díky dvěma gólům spolehlivého ostrostřelce Erlinga Haalanda ovšem vývoj duelu otočil a připsal si 32. ligový triumf na svém hřišti v řadě. Naposledy na Etihad Stadium podlehl v anglické nejvyšší soutěži právě Včelám, se kterými Citizens překvapivě padli v listopadu 2022.

Pouhých 22 sekund po úvodním hvizdu nastalo na stadionu v Manchesteru hrobové ticho, neboť Yoane Wissa využil propadlého míče a vstřelil nejrychlejší gól, který kdy City v Premier League inkasovalo. Vedení vlilo hostům krev do žil a Bryan Mbeumo mohl po chvíli přidat další branku, jeho pohotový pokus ovšem zlikvidoval Ederson.

Navzdory počátečním potížím se domácí v 19. minutě dočkali vyrovnání, když míč propadl k Haalandovi, jehož pokus z první se odrazil od Ethana Pinnocka a zapadl ke vzdálenější tyči. Pinnock poté hlavičkoval zpoza vápna, ale krátce nato ho překonal Haaland, který si naběhl na dlouhý míč od Edersona a chladnokrevně překonal Marka Flekkena, čímž dokončil obrat. Savinho a Jack Grealish pak sice ze svých šancí neskórovali, ale ještě před koncem poločasu přišla pro Thomase Franka další pohroma, když Wissa musel po zákroku Matea Kovačiče vystřídat.

Pep Guardiola o poločase provedl dvě změny, mimo jiné dal Rodrimu první minuty v nové sezoně. Domácí převzali kontrolu, aniž by zpočátku Flekkena výrazněji prověřili. Lewis-Potter byl na konci rychlého protiútoku Bees příliš zbrklý, více zaměstnaným brankářem byl však i nadále Flekken, jenž vytlačil Grealishův kroucený pokus a vyrazil Haalandovu ránu, čímž zabránil norskému útočníkovi ve třetím hattricku v řadě a udržel svůj tým v zápase.

Ten pak ještě trefil tyč, jeho následnou střelu zablokoval Collins a o chvíli později ho nepustil k dorážce Flekken, čímž zajistil, že o 13. výhře City v PL v řadě rozhodl nejtěsnější rozdíl. To může být pro Brentford mírnou útěchou, stejně jako fakt, že jediné dvě porážky z pěti soutěžních zápasů v tomto ročníku přišly proti Liverpoolu a nyní proti úřadujícím šampionům.

Více informací k zápasu

Fulham FC - West Ham United 1:1

14.09.2024 16:00

Góly: 24. Raúl Jiménez - 90+5. Danny Ings

Střídající Danny Ings gólem v 95. minutě vystřelil West Hamu ve čtvrtém kole nejvyšší anglické soutěže na Craven Cottage alespoň bod za remízu 1:1.

Jizvy z minulé sezóny, kdy hosté na tomto hřišti prohráli 0:5, se projevily v úvodu utkání. S Lucasem Paquetou na lavičce se svěřenci Julena Lopeteguiho jen těžko dostávali z vlastní poloviny, zatímco Fulham dominoval. U všeho byl Adama Traoré. Nejdříve po rozhodčím žádal odpískání penalty po zákroku Maxe Kilmana a poté promarnil obrovskou šanci, když po centru Alexe Iwobiho hlavičkoval vedle.

Přesto se domácím povedelo prosadit jako prvním. Jiménez se prosadil u bližší tyče poté, co ho vybídl Emile Smith Rowe, a skóroval tak proti West Hamu v Premier League již pošesté.

Nepřekvapivě po otřesném prvním poločase, ve kterém se jeho svěřencům nepodařilo vystřelit na branku, se Lopetegui o přestávce rozhodl pro dvojitou změnu, na hřiště přišli Paquetá a Crysencio Summerville. Tato změna zahrnovala posunutí Jarroda Bowena dopředu, což se téměř vyplatilo po hodině hry, kdy anglický reprezentant skvěle zpracoval centr Mohammeda Kuduse a vystřelil na branku, ale Bernd Leno byl rychle venku a zmařil jeho pokus.

Když už se zdálo, že hostům vypršel čas, podařilo se jim v závěru vyrovnat. Bowenovi se přesnou zpětnou přihrávkou povedlo najít Ingse, který vstřelil svůj první gól od března. Fulham měl však poté ještě obrovskou šanci na vítězství, nicméně Calvin Bassey v poslední šanci utkání hlavičkoval vedle.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Nottingham Forest 0:1

14.09.2024 16:00

Góly: 72. Callum Hudson-Odoi

Liverpool doma poprvé po 55 letech podlehl Nottinghamu, když ve 4. kole Premier League senzačně padl 0:1. Poprvé pod novým manažerem Arnem Slotem tak ztratil body. I když byli Reds po celý zápas aktivnějším týmem, nedokázali využít ani jednu z velkých šancí, případně narazili na výborně chytajícího belgického gólmana Matze Selse. Nottingham naopak ani ve čtvrtém ligovém zápase v sezoně neprohrál a na druhý Liverpool ztrácí ze čtvrtého místa už jen bod.

První poločas se podle očekávání nesl v duchu velkého tlaku Liverpoolu. Luis Díaz však po zisku míče u rohového praporku a následném průniku před bránu trefil tyč. Poté v záklonu Díaz poslal hlavičkou vysoký míč na Selse, ten zřejmě oslněn Sluncem míč propustil za svá záda, ale těsně před brankovou čarou jej ještě stihl zachytit.

Když se nepovedl Liverpoolu start druhé půle jako té první, rozhodl se Slot hned ke trojímu střídání, ale byl to překvapivě jeho protějšek Nuno Espírito Santo, kdo měl při střídání šťastnější ruku. Anthony Elanga našel v 72. minutě za obranou Liverpoolu dalšího střídajícího hráče Calluma Hudsona-Odoie, který obstřelil bezmocného gólmana Reds Alissona Beckera.

Liverpool v závěru zápasu vsadil vše na útok, šance si však vypracovávali spíš hosté. Největší šanci Alisson zneškodnil po samostatném úniku Elangovi.

Liverpool může nečekanou ztrátu odčinit příští týden doma s Bournemouthem, Nottingham pojede na hřiště třetího Brightonu. Reds však už v úterý čeká vstup do základní fáze Ligy mistrů na hřišti AC Milán.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Leicester City 2:2

14.09.2024 16:00

Góly: 47. Jean-Philippe Mateta, 90+2. Jean-Philippe Mateta (pen.) - 21. Jamie Vardy, 46. Stephy Mavididi

Crystal Palace i Leicester po 4. kole Premier League nadále čekají na první výhru v sezoně. Přestože nováček z Leicesteru vedl v úvodu druhé půli o dvě branky, oba týmy se nakonec rozešly smírně po remíze 2:2. Oba góly domácího týmu vstřelil francouzský útočník Jean-Philippe Mateta, ten druhý v 92. minutě z penalty. Domácí Orli nedokázali vyhrát první čtyři ligové zápasy poprvé od sezony 2017/18.

Lépe do zápasu vstoupil hostující tým, Jordan Ayew, který po dlouholetém působení v Crystal Palace před sezonou přestoupil do Leicesteru, poslal koníčkem míč těsně nad břevno. Ve 21. minutě už Lišky udeřily. Wilfred Ndidi získal ve středu hřiště míč, vysunul za obranu Jamieho Vardyho a zkušený útočník obstřelil vybíhajícího gólmana Deana Hendersona. V závěru poločasu mohl vyrovnat Eberechi Eze, branku však těsně minul.

Neuběhla ani minuta druhé půle a Leicester už vedl od dvě branky. Ndidi vystihl v pokutovém území rozehrávku Nathaniela Clynea, posunul míč na Stephyho Mavididiho, který z voleje překonal Hendersona. Za 90 sekund však Mateta snížil, když usměrnil míč do branky po přihrávce Tyricka Mitchella. Vyrovnat mohl následně debutant v dresu Palace Eddie Nketiah, pokus někdejšího útočníka Arsenalu ale mířil jen o pár centimetrů vedle tyče.

V nastaveném čase však stoper Leicesteru Conor Coady sestřelil v pokutovém území Ismailu Sarra a Mateta se z penalty nemýlil. Oba týmy tak mají na kontě po dvou bodech a jsou na 15., respektive 16. místě tabulky. Crystal Palace bude příští týden bojovat o první výhru doma proti Manchesteru United, Leicester doma přivítá v zápase týmů z dolní poloviny tabulky Everton.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Ipswich Town 0:0

14.09.2024 16:00

Góly: -

Historicky první vzájemný prvoligový zápas Brightonu a Ipswiche přinesl remízu 0:0. To mimo jiné znamenalo, že hosté prodloužili čekání na svůj premiérový triumf po postupu mezi anglickou fotbalovou elitu. K dalšímu bodu pomohl outsiderovi především brankář Arijanet Murič, jenž výbornými zákroky přiváděl domácí hráče k šílenství.

Fabian Hürzeler, který se po vynikajícím startu do sezony stal trenérem měsíce, chtěl proti Ipswichi, jenž ještě nevyhrál, z tohoto úspěchu vytěžit maximum. Seagulls prohráli jen jedno z posledních 13 domácích střetnutí proti nově postoupivším týmům a nebylo těžké pochopit proč, neboť i tentokrát dominovali.

Carlos Baleba byl první, kdo otestoval Muriče, který musel vytasit dobrý zákrok, aby zabránil Kamerunci v jeho prvním gólu za Brighton. Domácí zůstali v prvním poločase na koni a s blížícím se závěrem se zdálo, že se podaří prolomit nerozhodný stav, ale Murič se opět vyznamenal a v rychlém sledu zneškodnil pokusy Georginia Ruttera a Kaora Mitomy.

Po návratu na trávník se Tractor Boys znovu dostali pod tlak. Míč doputoval k Rutterovi, který jej ovšem poslal mimo. I přes nedostatek důrazu směrem dopředu se však hosté nechtěli vzdávat, což trojnásobným střídáním potvrdil také jejich kouč Kieran McKenna. Přes veškerou aktivitu se Brightonu stále nedařilo otevřít skóre, což málem umožnilo Ipswichi dostat se do senzačního vedení díky střídajícímu Chiedoziemu Ogbenemu, jehož ránu levou nohou zablokoval Jan Paul van Hecke.

To pravděpodobně přesvědčilo Hürzelera k trojímu střídání, ale ani to nezabránilo Omarimu Hutchinsonovi vydat se na sólový nájezd, který ale k jeho smůle gólem neskončil. Převaha Brightonu se s blížícím se závěrečným hvizdem vytrácela, a přestože domácí nejednou ohrozili Muričovu branku, gól nepadl. Ipswich další remízou navázal na bod proti Fulhamu, na soutěžní vítězství však hosté stále čekají. Co se týče Brightonu, spousta promarněných šancí jej přinutila spokojit se jen s nerozhodným výsledkem.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Manchester United 0:3

14.09.2024 13:30

Góly: 35. Matthijs de Ligt, 41. Marcus Rashford, 90+6. Alejandro Garnacho

Manchester United dal zapomenout nepovedeným zápasům a na hřišti Southamptonu zvítězil tříbrankovým rozdílem. Domácí šanci potrápit favorita v podobě pokutového kopu nevyužili, navíc zápas dohrávali v deseti. United naopak udeřili ke konci první půle dvěma rychlými góly, finální skóre zápasu čtvrtého kola Premier League se pak zastavilo na 0:3 z pohledu Svatých.

Ani jeden z týmů nemůže být se svým vstupem do sezony spokojený, větší tlak ale dozajista doléhá na giganta z Manchesteru. V úvodních třech kolech dvakrát prohrál a na trenéra Erika Ten Haga se valí kritika ze všech stran. Zápas s nováčkem byl tak velmi dobrou možností nepříznivou bilanci zmírnit.

Byli to ovšem domácí, kdo se jevil nebezpečněji. K prvnímu zákroku brankáře Andrého Onanu donutil hned v první desetiminutovce mladík Tyler Dibling. Na druhé straně štěstí zkoušeli postupně Joshua Zirkzee a Noussair Mazraoui, avšak Aaron Ramsdale změnu skóre nepřipustil ani v jednom případě. Ve 33. minutě se aktivní Dibling dostal přes Dioga Dalota a donutil Portugalce k faulu uvnitř pokutového území. Penaltu Camerona Archera ale dokázal Onana vystihnout.

Tento moment jakoby probral Rudé ďábly ze spánku. Dvě minuty po inkriminované penaltě se po rohu hlavičkou prosadil Matthijs De Ligt, který tak dal svůj první gól v dresu United. Krátce před poločasem pak zvyšoval technickou střelou Marcus Rashford.

United získané sebevědomí přenesli i do druhé půle. Ramsdale sice držel svými zákroky domácí celek nad vodou, nicméně útočné řady nebyly zdaleka tak nebezpečné jako v prvním dějství. Definitivně porážku stvrdil drsným zákrokem na Alejandra Garnacha v 79. minutě Jack Stephens, za který po zásluze viděl kartu červené barvy. Sám faulovaný Garnacho přidal finalní tečku za zápasem v nastavení.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Manchester City
4
4
0
0
11 : 3
12
2
Arsenal FC
4
3
1
0
6 : 1
10
3
Newcastle United
4
3
1
0
6 : 3
10
4
Liverpool FC
4
3
0
1
7 : 1
9
5
Aston Villa
4
3
0
1
7 : 6
9
6
Brighton & Hove Albion
4
2
2
0
6 : 2
8
7
Nottingham Forest
4
2
2
0
4 : 2
8
8
Chelsea FC
4
2
1
1
8 : 5
7
9
Brentford FC
4
2
0
2
6 : 6
6
10
Manchester United
4
2
0
2
5 : 5
6
11
AFC Bournemouth
4
1
2
1
5 : 5
5
12
Fulham FC
4
1
2
1
4 : 4
5
13
Tottenham Hotspur
4
1
1
2
6 : 4
4
14
West Ham United
4
1
1
2
5 : 6
4
15
Leicester City
4
0
2
2
5 : 7
2
16
Crystal Palace
4
0
2
2
4 : 7
2
17
Ipswich Town
4
0
2
2
2 : 7
2
18
Wolverhampton Wanderers
4
0
1
3
4 : 11
1
19
Southampton FC
4
0
0
4
1 : 8
0
20
Everton FC
4
0
0
4
4 : 13
0

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (400)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele