Přestupová exploze a tři posily pro Villarreal, Žlutá ponorka utratila přes 40 milionů eur

23.08., 16:00
Aktuality
Logan Costa (© Villarreal CF)

Fanoušci Villarrealu nejsou zvyklí na zběsilé nakupování posil, tento týden je ale výjimkou a vedení koupilo hned tři dražší posily. Svatyni bude čerstvě strážit Luiz Júnior, obranu dirigovat Logan Costa a střílení branek bude mít na starosti Thierno Barry.

Zatím posledním přídavkem je kapverdský stoper Logan Costa z Toulouse, který na východě Pyrenejského poloostrova podepsal šestiletý kontrakt. Francouzský klub vyinkasoval 17,5 milionu eur, díky bonusům se v budoucnosti může částka navýšit na devatenáct milionů.

Žlutá ponorka nedávno prodala do Atlética Madrid Alexandera Sørlotha a část z utržených peněz poslala do Basileje. 21letý Thierno Barry dal loni dvanáct branek a letos se stihl ve třech zápasech trefit pětkrát. Villarreal to ocenil částkou 14 milionů eur a pětiletým kontraktem. Barry není jedinou letošní posilou do ofenzívy, na nejlepší roky kariéry se pokusí zavzpomínat Nicolas Pépé a z Betisu dorazil mistr Evropy Ayoze Pérez.

Vedení Villarrealu letos hodně řešilo obsazení brankářského postu, po skončení smlouvy odešel Pepe Reina a do Chelsea přestoupil Filip Jørgensen. Z Leganésu už dříve přišel Diego Conde a pozici jedničky by měl převzít Luiz Júnior z Famalicãa, díky cenovce 12 milionů eur nejdražší brankář v historii klubu.

"Fakt, že jsem nejdražším brankářem v historii klubu, mě motivuje, neberu to jako tlak. Na ten jsem zvyklý od svých osmnácti let, kdy jsem přišel do Famalicãa," hlásí 23letý brazilský gólman.

Autor: Tomáš Pavlík / marca.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
Messiáš

Ponorka a jejich přestupová politika, to je něco, co by se mělo vyučovat. Klobouček. Hlavně ty stopery pořešili výborně. Paradní je i Cardona, který přišel po konci v Las Palmas a minulou sezonu byl výborný. Guyeho zná Marcelino z Marseille a asi by to mohl být upgrade oproti starnoucímu Capouemu.

Super ale je hlavně návrat Pina. Poháry by měly v klidu dát

Reagovat
Seydou Doumbia

Logan Košta z Tulus

Reagovat
Nieuwendyk

Můj velký oblíbenec

Reagovat
Seydou Doumbia

Odkud ho znáš?

Reagovat
Phillipinho

Za me klidne favorit na 4. misto.

Reagovat
Crustyq

Reagovat
Raul=Real

Zaujímavé posily

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele