Preview kvalifikace o MS 2022 - úterý 16.11.

16.11.2021, 08:47
Previews
Kylian Mbappé (© AFP)
Česko zakončí kvalifikaci proti Estonsku, a přestože má jistotu postupu do playoff, může se ještě posunout na druhé místo před Wales. Finsko se bude chtít na stejné pozici udržet v duelu proti Francii, dávat pozor si přitom musí na Ukrajinu, kterou čeká duel v Bosně. Nizozemci potřebují udělat definitivní krok do Kataru proti Norsku, minimálně o baráž stále bojuje i Turecko...
Skupina D
Bosna a Hercegovina - Ukrajina  (úterý 20:45)
Ukrajina se na závěr tohoto kvalifikačního cyklu může ještě porvat o postup do baráže. Musí k naplnění téhle ambice nejprve zvládnout svůj úkol, tedy uzmout tříbodový výsledek na půdě Bosny a Hercegoviny, zároveň však doufat, že Finsko si nepovede dobře v souběžně hraném utkání proti Francii. Aktuálně na skandinávského protivníka ztrácí v tabulce celkem dva body.

Nic Ukrajincům není platné, že v sedmi případech ve skupině D ani jednou nepadli. Či třeba ta skutečnost, že dvakrát remizovali s Francií, kterou z první příčky již nikdo nesesadí. Proč nemají situaci ve svých rukou před posledním střetnutím, je zcela evidentní. Suma sumárum totiž dokázali porazit v říjnu pouze venku Finsko, jinak hned v šesti zápasech uhráli plichtu.

V pořadí sedmá remíza by svěřencům kouče Oleksandra Petrakova nadobro srazila vaz. "My samozřejmě musíme získat konečně výhru. A budeme o ni usilovat," připomínal jasná fakta hostující stratég. "Pokud jde o našeho soupeře, jeho mladí hráči se budou chtít ukázat. Prostě hodlají být všem na očích. Opravdu se těším, víme ovšem, že nás čeká velmi těžký souboj."

Když by Finsko uhrálo proti Francii aspoň bod a jeho mužstvo opravdu v Zenici zvítězilo, na řadu by pak přišlo hodnocení dle kritéria skóre. I když má Ukrajina lepší vzájemnou bilanci se seveřany, v případě rovnosti bodů jí je k ničemu. V tuhle chvíli má o jednu vstřelenou branku na svém kontě méně. Případný scénář těchto zmíněných výsledků jí tak velí manko dohnat.

Hosté by měli vyrukovat na balkánského rivala v nejsilnější možné sestavě. "Mohu ujistit, že všech dvacet pět hráčů z nominace je zdravých. Všechny testy na koronavirus jsou negativní," prozrazoval Petrakov. "Já osobně utkání z Helsinek sledovat vůbec nebudu, čili svému týmu žádné zprávy z něj sdělovat nebudu," vzkázal, že upínat pozornost bude na vlastní vystoupení.

Družina trenéra Ivajla Peteva před pár dny prožila obrovské zklamání. Prohra s Finskem totiž pohřbila definitivně její naděje na účast na světovém šampionátu, bojovat může už jen o třetí místo v pořadí. Posunout se výše přitom může být o to složitější, poněvadž i nadále není jisté, zda se do hry podívá útočník Edin Džeko, jenž minulý klíčový duel vynechal kvůli zranění.
Bosna a Hercegovina - pravděpodobná sestava:
Šehič - Sušič, Ahmedhodžič, Saničanin, Čivič - Pjanič, Cimirot, Gojak - Krunič, Demirovič, Menalo
Ukrajina - pravděpodobná sestava:
Buščan - Karavajev, Zabarnyj, Matvijenko, Sobol - Zinčenko, Šaparenko, Malinovskyj - Jarmolenko, Jaremčuk, Cyhankov
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.05 - 3.81 - 1.73
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Finsko - Francie  (úterý 20:45)
Otázka přímého postupujícího na světový šampionát do Kataru je ve skupině D rozluštěna, pořád se však neví, kdo půjde do baráže. O tu mohou matematicky usilovat dva celky, přitom Finsko má na úkor Ukrajiny situaci ve svých rukou. Naráží každopádně na dost nelehký úkol. Aby se nemuselo ohlížet na výsledek z klání svého protivníka, potřebuje doma skolit Francii.

Hned dvoubodový náskok si vytvořili Huuhkajat po minulém důležitém vítězství na půdě Bosny a Hercegoviny. Avšak až nyní podstoupí opravdu ten klíčový zápas. Teď je jednoduše zapotřebí uchovat si odstup od Ukrajinců a můžou se zaradovat z účasti v play-off. Jenže taková úloha se pořádně snadno říká, nicméně obzvláště v tomto případě hodně těžko provádí.

Francie sice do Helsinek, kde bude čelit vyprodanému Olympiastadionu, odcestovala určitě v dobré pohodě poté, co před pár dny napráskala Kazachstánu osm gólů, zajistila si napevno kvalifikaci na turnaj do Kataru, a tlak na výsledek nebude v tomto utkání takový, jenže právě od mistrů světa z roku 2018 a úřadujícího vítěze Ligy národů se vždy čeká bezchybný výkon.

Není tak příliš pravděpodobné, že by Francie tento duel, ačkoli na její první příčce nemůže nic změnit, brala vyloženě na druhou kolej. Byť je jasné, že trenér Didier Deschamps bezpochyby podnikne nějaké změny v sestavě proto, aby využil i málo vytěžované hráče. "Nemíníme však spekulovat o jejím složení. Na každém postu má náhradu," řekl finský kouč Markku Kanerva.

Též remíza by mohla domácím stačit k zisku druhé pozice i za předpokladu, že by se Ukrajině zdařilo uzmout výhru v Zenici. Oba výběry by totiž disponovaly shodným počtem bodů, a tak by pak došlo na kritérium konečného skóre, které vykazují v současné chvíli velmi podobné. Přesněji řečeno Finové mají o jeden vstřelený gól navíc, stejný je pak sumář inkasovaných.

Obě reprezentace se od roku 1960 střetly dohromady osmkrát a hned v sedmi případech se radovali z finálního skalpu Les Bleus. Jedinkrát uspělo Finsko, nebylo tomu přitom nikterak dávno. V listopadu minulého roku v přátelském mači šokovalo Stade de France dvougólovým vítězstvím. Rozhodně by se vůbec nezlobilo, kdyby obdobný počin aktuálně zopakovalo.

V předchozím kvalifikačním cyklu skandinávský tým obsadil v tabulce druhé místo. A nyní je této metě opětovně pořádně blízko. "Je před námi velká bitva," povídal Kanerva. "Ale právě pro ně fotbal hrajeme. V sázce je hodně. Samozřejmě nastoupit proti soupeři takové úrovně je vždy složité. Musíme využít jeho menších slabin. Jsme rádi, že ještě stále můžeme postoupit."
Finsko - pravděpodobná sestava:
Hradecky - Uronen, Arajuuri, O'Shaughnessy, Väisänen, Hämäläinen - Kamara, Lod, Schüller - Pukki, Forss
Francie - pravděpodobná sestava:
Lloris - Koundé, Zouma, L. Hernández - Pavard, Tchouaméni, Rabiot, Digne - Griezmann - Mbappé, Ben Yedder
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.36 - 3.79 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Francie743016:315
2.Finsko732210:811
3.Ukrajina71609:89
4.Bosna a Hercegovina71429:107
5.Kazachstán80355:203
Skupina E
Česko - Estonsko  (úterý 20:45)
Čeští fotbalisté se v úterním utkání s Estonskem v Praze rozloučí s letošním rokem a s kvalifikační skupinou o postup na mistrovství světa. Reprezentanti sice už mají díky Lize národů jistotu účasti v březnovém play off o šampionát, na dálku ale ještě zkusí s Walesem zabojovat o druhé místo v tabulce, na které ztrácejí tři body. Národní mužstvo stejně jako při čtvrteční výhře 7:0 v přípravě nad Kuvajtem povede asistent trenéra Jiří Chytrý, neboť hlavní kouč Jaroslav Šilhavý má koronavirus.

Český tým k druhému místu potřebuje porazit Estonsko a doufat, že Velšané doma prohrají s Belgií. Šilhavého svěřenci zároveň musejí mít lepší konečné skóre než ostrovní soupeř, který si nyní drží dva góly k dobru. Druhá příčka ve skupině může znamenat lepší výchozí pozici v play off, nejlepší šestice totiž bude nasazená a odehraje semifinále baráže na domácí půdě. Češi stále ještě neztratili teoretickou naději na nasazení. Jediným přímým postupujícím na šampionát v příštím roce v Kataru je již jistý vítěz skupiny Belgie.

"Samozřejmě jsme rádi, že už je potvrzené, že v baráži budeme. Pořád máme teoretickou šanci uhrát druhý flek, o to v posledním zápase půjde. Vše, co můžeme ovlivnit, je zvládnout utkání s Estonskem. A pak děj se vůle boží," řekl v on-line rozhovoru s novináři stoper Jakub Brabec.

Národní tým v prvních ze dvou listopadových zápasů rozdrtil v Olomouci Kuvajt 7:0 a byl jen jeden gól od nejvyšší výhry v samostatné historii. Proti Estoncům reprezentanti očekávají náročnější utkání. V březnu na startu kvalifikace sice český celek ve vzájemném duelu na neutrální půdě v polském Lublinu zvítězil vysoko 6:2 i díky hattricku Tomáše Součka, ale soupeř z Pobaltí tehdy nastoupil kvůli koronaviru bez řady obvyklých hráčů.

Estonci se navíc od té doby zlepšili a v sobotu prohráli na půdě vítěze kvalifikační skupiny Belgie pouze 1:3. Předtím sehráli dvě vyrovnaná utkání s Walesem, s nímž venku remizovali bez branek a doma podlehli těsně 0:1.

"Budou mnohem silnějším soupeřem než Kuvajt. Když se podíváte na jejich výsledky z poslední doby, tak třeba ze dvou zápasů s Walesem, se kterým soupeříme o druhé místo ve skupině, prohráli jen jeden ze čtyř poločasů, a to o branku," poznamenal Chytrý.

"Jsou mnohem kompaktnější než Kuvajt, fyzicky zdatnější, brání mnohem líp. Budeme muset být ještě lepší. Budou platit stejné principy jako proti Kuvajtu, pokusíme se dát hře tempo, intenzitu. Scénář chceme zopakovat, ale víme, že nás bude čekat mnohem těžší utkání," doplnil Chytrý, který povede reprezentaci potřetí. Šilhavého kvůli covidu-19 zastoupil i vloni ve Skotsku.

V estonské nominaci nechybí levý obránce či záložník Vlasij Sinjavskij, který hraje českou ligu v Karviné. O březnový úvodní vzájemný duel přišel kvůli koronavirové situaci. "Tím, že teď působím v české lize, to pro mě bude více speciální zápas. Už se na něj těším. Určitě to bude pro diváky hezké utkání," uvedl Sinjavskij pro ČTK před prvním vzájemným zápasem.

Z českého týmu během srazu vypadl klíčový stoper Tomáš Kalas a ve středu obrany tak nejspíš budou hrát stejně jako proti Kuvajtu Jakub Brabec a David Zima. Do branky by se měla oproti čtvrtečnímu zápasu vrátit gólmanská jednička Tomáš Vaclík, příliš dalších změn v sestavě se neočekává.

Zápas začne v úterý v Praze na Letné ve 20:45.
Česko - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Coufal, Zima, Brabec, Novák - Souček, Sadílek - Masopust, Barák, Pešek - Vydra.
Estonsko - pravděpodobná sestava:
Igonen - Paskotši, Tamm, Mets - Teniste, Poom, Kreida, Vassiljev, Sinjavskij - Anier, Sorga.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.13 - 9.16 - 24.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Wales - Belgie  (úterý 20:45)
Porazit Estonce se v cestě za druhým místem tabulky jeví pro Čechy jako snadný úkol, podstatně složitěji však vypadá jejich přání v souběžně hraném utkání ve Walesu. Tam je nutné, aby si Belgie domů odvezla tři body.

Rudí ďáblové přitom už o nic nehrají, v sedmi kolech ztratili jen při remíze v Praze a postup tak mají suverénně v kapse. Naopak Velšani nejenže budou bránit druhou příčku před Čechy, ale zároveň bojují i o nasazení do prvního barážového kola. Pokud by zvítězili, mají v tomto ohledu jistotu, v případě porážky zase budou určitě muset začínat venku. Remíza by jim pravděpodobně stačila, pokud by zároveň Turci velkým rozdílem neporazili Černou Horu.

První vzájemný střet v Heverlee skončil úspěchem domácího celku. Ten sice po Wilsonově trefě prohrával, ještě v první půli však otočili De Bruyne s Thorganem Hazardem a po pauze navyšoval Lukaku. Tito soupeři na sebe ale v posledním desetiletí naráží velice často. A překvapivě je bilance velmi vyrovnaná. V kvalifikaci na šampionát v Brazílii získali Belgičani čtyři body a postup, v bojích o následující EURO ve Francii si vítězství a remízu připsali pro změnu Velšani, z účasti na závěrečném turnaji se radovali oba. Tam ve čtvrtfinále přišel dosud nejvýznamnější střet těchto mužstev. V Lille sice Naingollan poslal své mužstvo do vedení, ostrované však díky Williamsovi, Robson-Kanuovi a Vokesovi otočili na 3:1 a slavili historický postup do semifinále.

Po osmifinálovém vypadnutí z posledního evropského mistrovství se Velšani i díky dobrému losu naladili na slušnou vlnu. Mrzet je sice může jedna ztráta ze dvou zápasů s Estonskem, plusový bod si však připsali v Česku a navíc dvakrát porazili Bělorusy. V sobotu v Cardiffu je přejeli jasně 5:1, dva góly při tom nastřílel Ramsey, další zásahy přidali Něco Williams, Davies a Roberts.

Belgičani říjnové reprezentační přestávky využili k závěrečnému zápolení v Lize národů, které jim mnoho radosti nepřineslo. Podlehli Francii i Itálii a v konečném zúčtování tak obsadili čtvrté místo. Náladu si spravili až o víkendu proti Estoncům, o výhře 3:1 svými zásahy rozhodli Benteke, Carrasco a Thorgan Hazard, za hosty vsítil kontaktní branku Sorga.

Utkání na Cardiff City Stadium má naplánovaný výkop na úterních 20.45, delegována na něj byla šestice portugalských arbitrů. S píšťalkou v puse bude úřadovat Artur Dias, praporek pozvednou Rui Tavares a Paulo Soares. Za videem budou Diasovi napomáhat Luis Godinho spolu s Fabiem Verissimem, pozicí čtvrtého rozhodčího byl pověřen Hugo Miguel.

Wales hlásí jednu citelnou absenci, zcela fit není Gareth Bale a začne jen na lavičce náhradníků, vykartovaný je pak Ampadu. V hodně oslabené sestavě pak nastoupí Belgie, zraněný je R. Lukaku, od týmu se navíc odpojili Thibaut Courtois, Eden Hazard, Jason Denayer, Dennis Praet a Simon Mignolet.
Wales - pravděpodobná sestava:
Ward - Mepham, Rodon, Davies, Williams - C. Roberts, Ramsey, Allen, Wilson - James, Johnson.
Belgie - pravděpodobná sestava:
Casteels - Castagne, Boyata, Vertonghen - Meunier, De Bruyne, Witsel, T. Hazard - Mertens, Benteke, Carrasco.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.32 - 3.31 - 2.28
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Belgie761024:519
2.Wales742113:814
3.Česko732212:911
4.Estonsko71159:194
5.Bělorusko81077:243
Skupina G
Gibraltar - Lotyšsko  (úterý 20:45)
Ve skupině G ještě není rozhodnuto o prvních třech místech a souboj o světový šampionát tak vrcholí, naopak na opačném pólu už k žádné výrazné změně dojít nemůže. Čtvrtou pozici určitě obsadí Černá Hora, páté skončí Lotyšsko a šestý Gibraltar. Duel dvou outsiderů této kvalifikační skupiny má svého favorita, jelikož reprezentace z východní Evropy několikrát překvapila a trochu nečekaně dokázala bodovat hned ve čtyřech z devíti odehraných utkání.

Lotyšsko je páté se ziskem šesti bodů, porazit dokázalo právě jen Gibraltar v domácím prostředí v Rize po výsledku 3:1. Nicméně jeho tříbodový úspěch se v žádném případě nerodil lehce, neboť dvě rozhodující trefy vsítilo až v rozmezí 85. - 89. minuty. Se svým závěrečným rivalem však už jednou senzačně prohrálo, neboť v přátelském měření sil roku 2018 na něj nestačilo v poměru 0:1. O dva roky dříve ho přitom bez potíží deklasovalo vysoko 5:0.

Svěřenci trenéra Dainise Kazakevičse se postarali o tři obrovská překvapení. Nejprve si po úchvatném závěru přivezli bod z Turecka (3:3), poté ukázali důslednou defenzivu v Černé Hoře a remizovali s ní bez branek. Před třemi dny zavítali do norského Osla a všichni očekávali jejich jasnou prohru, jenomže severskému favoritovi se v zakončení vůbec nedařilo a zápas proto skončil taktéž 0:0, což nepředpokládal snad nikdo.

Domácí oproti sobotnímu duelu v Turecku nemohou využít služeb Olivery, jenž bude pykat za brzké vyloučení v Turecku, jinak by se ale základní sestava příliš měnit neměla. U hostů se některé rošády dají očekávat, nicméně hlavní opory pravděpodobně chybět nebudou.
Gibraltar - pravděpodobná sestava:
Coleing - Sergeant, R. Chipolina, Wiseman, Mouelhi, J. Chipolina - Walker, Badr, Annesley, Casciaro - Styche
Lotyšsko - pravděpodobná sestava:
Ozols - Savalnieks, Cernomordijs, Dubra, Jurkovskis - Emsis, Kigurs - Kamess, Uldrikis, Ciganiks - Gutkovskis
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 9.87 - 5.00 - 1.35
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Černá Hora - Turecko  (úterý 20:45)
Turecko se pokouší po dlouhých dvaceti letech probojovat na světový šampionát a nyní to vypadá, že alespoň baráž je velmi blízko. Pokud totiž dokáže uspět na půdě nevyzpytatelné Černé Hory, tak ho už o druhou příčku nikdo nepřipraví. V případě výhry může proklouznout na MS i přímo, ale to jen v případě, že Norsko těsně uspěje v Nizozemsku nebo při případné remíze obou rivalů zvítězí v Podgorici nereálným čtrnáctigólovým rozdílem.

Domácí výběr byl považován za černého koně skupiny G a svou úlohu potvrdil, i když na postup mu to nestačí. V tuto chvíli je jisté, že obsadí čtvrté místo. Na kontě má dvanáct bodů a už několikrát ukázal, že umí zaskočit velké favority. Například před třemi dny prohrával s vysoce favorizovaným Nizozemskem 0:2, ale díky skvělému závěru srovnal na 2:2 a svou úchvatnou bojovností ho prozatím připravil o přímý postup na světový šampionát.

Hostům díky hladké výhře nad Gibraltarem (6:0) patří druhá pozice s osmnácti body, před třetím Norskem je díky lepšímu skóre a za vedoucím Nizozemskem zaostává o body dva. "My se chceme soustředit jen na náš výkon. Posun na první místo není příliš reálný, ale určitě v něj ještě věříme. V našich rukách však je, abychom se probojovali minimálně do baráže. Na tento cíl se soustředíme, nic jiného nás nezajímá," prohlásil s jasným plánem německý kouč Turecka Stefan Kuntz.

Jeho svěřenci po fantastickém vstupu do kvalifikace (výhra v Norsku 3:0 a 4:2 nad Nizozemskem) posbírali nečekané ztráty a jednou z nich byla právě ta s Černou Horou. V Istanbulu sice vedli 2:0, ale kvůli inkasované brance v sedmé minutě nastavení brali jen bod za nerozhodný výsledek 2:2 "Tyto body nám evidentně chybějí a je to škoda, na druhou stranu to musíme hodit za hlavu. Náš příští soupeř má obrovské kvality a za žádných okolností se nesmí podcenit, i kdybychom třeba vedli 5:0," dodal Kuntz s trochou nadsázky.

Domácí lodivod Miodrag Radulović již může počítat s důležitým útočníkem Urošem Durdevičem, jenž by se měl objevit v základní jedenáctce, od samého začátku pravděpodobně nastoupí i Haksabanovič. Kuntz se zřejmě opět bude nejvíce spoléhat na jednadvacetiletého forvarda Halila Dervisoglua, který se dostal do výtečné formy, v ofenzívě by ho měl i tentokráte zásadně podporovat velezkušený reprezentační klenot Burak Yilmaz.
Černá Hora - pravděpodobná sestava:
Šarkič - Vukčevič, Vujačič, Savič, Tomaševič, Radunovič - Vujnovič, Jankovič, Haksabanovič, Osmajič - Durdevič
Turecko - pravděpodobná sestava:
Cakir - Celik, Demiral, Soyuncu, Erkin - Kökcü, Calhanoglu - Karaman, Dervisoglu, Akturkoglu - Burak Yilmaz
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.14 - 3.86 - 1.71
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Nizozemsko - Norsko  (úterý 20:45)
Tři týmy jsou stále ve hře o první místo ve skupině G. Zatímco Turci sehrají zápas v Černé Hoře, zbylá dvě mužstva si to přitom rozdají v přímé bitvě. Nizozemsku proti Norům stačí remíza.

Seveřané zatím v tabulce tahají za nejkratší konec, na třetím místě jsou o skóre za Tureckem a o dva body za svým příštím soupeřem z Nizozemska, na jehož půdu zavítají. Postupová matematika je tu poměrně složitá, pojďme si ji ale nastínit. Oprostíme-li se od nereálných scénářů, stačí Nizozemsku k prvnímu místu remíza. Turci by pak k jistotě baráže potřebovali uhrát alespoň stejný počet bodů jako Norové. Pokud by ale muži z Beneluxu prohráli, otevírá se cesta za prvním místem zbylým soupeřům. Seveřani by se automaticky dostali před svého soupeře, pokud by zároveň zvítězili i Turci, pak by evropský gigant ostrouhal a o přímém postupujícím by rozhodlo skóre.

Oranjes si v minulém utkání pokazili solidní formu v podobě čtyř relativně snadných vítězství v řadě. Cestu za závěrečným turnajem si zkomplikovali v Černé Hoře, kde sice díky Depayovým zásahům vedli o dvě branky, nicméně během závěrečné čtvrthodiny dokázali Vukotić s Vujnovićem srovnat na konečných 2:2. Pro Nizozemce šlo o třetí ztrátu v této kvalifikaci, předtím prohráli v Turecku a remizovali v Norsku. V jejich prospěch tak hraje to, že doma v kvalifikaci na MS naposledy nevyhráli v říjnu 2016 proti Francii.

Norsko v celé kvalifikaci prohrálo jen v březnu doma proti Turecku, avšak ani ono nemůže být spokojeno se sobotním utkáním, kterým se mu sen o mistrovství světa výrazně vzdálil. Doma proti Lotyšsku totiž nevyužilo převahy a se soupeřem jen bez branek remizovalo. Už jednadvacetileté čekání na účast na závěrečném turnaji se tak může prodloužit ještě minimálně o další dva roky.

První vzájemné utkání v Oslu skončilo před dvěma měsíci nerozhodným výsledkem. Domácí poslal do vedení Haaland, ještě během první půle ovšem vyrovnal Klaassen. Nizozemci každopádně nenavázali na své výkony z předchozích střetů v kvalifikaci do Jižní Afriky, tehdy svého soka dvakrát porazili bez obdržené branky, skupinu nakonec vyhráli bez ztráty bodu. Norové sice skončili hned za nimi, jako nejhorší v minitabulce druhých týmů se ovšem nedostali ani do baráže.

Zápas na rotterdamském Stadionu De Kuip začne v úterý ve 20.45, řídit jej bude ryze francouzská šestice sudích. Tím hlavním je Clément Turpin, jemuž budou na čarách asistovat Nicolas Danos s Cyrilem Gringorem. Čtvrtým rozhodčím je Ruddy Buquet, za video se usadí Francois Letexier s Thomasem Leonardem.
Nizozemsko - pravděpodobná sestava:
Biljow - Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Blind - Wijnaldum, F de Jong, Klaassen - Bergwijn, Memphis, Danjuma
Norsko - pravděpodobná sestava:
Nyland - Pedersen, Strandberg, Lode, Meling - Normann, Thorsby - Odegaard, Thorstvedt, Elyounoussi - Sorloth
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.43 - 4.68 - 7.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Nizozemsko962131:820
2.Turecko953125:1518
3.Norsko953115:618
4.Černá Hora933313:1312
5.Lotyšsko91358:136
6.Gibraltar90093:400

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (10)

Přidat komentář
icefish

Povolejte na baráž Jardu Zelenýho! Je to prý "fotbalista jako kráva" a já chci stoperskou dvojici Panák-Zelený! Chci jejich dominanci a chci to slyšet skandovat plné tribuny

Reagovat
Minister

Holandsko-Nórsko nikde nevysielajú? Hlavne že na sport2 má ísť U21

Reagovat
Coutinho10

jo, to uz je asi v ramci toho projektu, jak Sport 1 a 2 koupili prava na repre Slovenska a asi U21 muzou vysilat uz ted a ne az v roce 2022

Reagovat
Minister

No dobre ale keby aspoň vysielali slovensku alebo českú U21 ale obe hrajú už teraz, tak čo tam budú vlastne dávať? Záznam?

Reagovat
Coutinho10

podle programu to bude prave U21 Slovenska, ale maji tam napsano dnesni a hrajou ted, takze zaznam

Reagovat
Minister

Tak podla programu tam naozaj budú dávať záznam našej U21 a potom o 22:30 Holanďanov tiež zo záznamu. Bože to je demencia

Reagovat
Coutinho10

bohuzel to neni poprve a ani naposledy...

Reagovat
Seydou Doumbia

tak záznam, pokud to je celý zápas tak pohoda...dvě hodiny nesleduj výsledky a pak si to zapni a máš to jako live

Reagovat
Benfica

Zbohom kvalitny repre futbal.. to som si myslel ze si tuna srandu robite

Reagovat
Coutinho10

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele