Prosinečki skončil v roli trenéra Crvené Zvezdy

20.08.2012, 16:16
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
stas87

njn,grobari maju proste vacsie finacne prostriedky ale akym sposobom ich ziskavaju

Reagovat
Pokahontas

Grobari jsou fanoušci,klub Partizan má tuším hlavního sponzora Adidas.(Zvezda mimochodem Gazprom).A taky hrál před 2 lety LM.

Myslím,že významnou roli v dominanci Partizanu v posledních letech hraje jeho drtivá úspěšnost ve vzájemných derby-které předtím naopak bývaly dlouhou dobu jeho noční můrou.

Reagovat
Filip12

Robert je Legenda

Reagovat
Filip12

Robert je Legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jinej gang co ?

Reagovat
Filip12

Reagovat
smazaný uživatel

Opět se omlouvám za spam, ale kdyby někdo hledal online fotbalového managera, tak je tenhle ten zaručeně nejlepší! Doporučuju udělat tutoriál a všechny úkoly, mnohem lépe hru pochopíte a zjistíte, že na ní vlastně není nic složitého a že ste se právě zaregistrovali do nejlepšího online managera na světě. Kdyby byl jakýkoliv dotaz, zde je ID mého klubu: 2103979 popř. pro lepší hledání název: Kaive BK. Snad vás to chytne, přeju hodně štěstí

http://trophymanager.com/?c=2103979

Reagovat
smazaný uživatel

to udělal vážně chytře, 3 dny před tak těžkým zápasem! No, v Partizanu si mnou ruce

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele