Proti plánu anglické ligy se bouří i Watford

09.05.2020, 17:58
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (174)

Přidat komentář
Remt

Hlavně ať se to dohraje.. je jedno kde

Reagovat
Agent z Melmacu

v Katare

Reagovat
Elliasson

Tam se teď nic hrát nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak. Všechny soutěže by se měli anulovat a začít až začátkem roku 2021 novým ročníkem

Reagovat
TheTopFootbaler

Jako ta výhoda domácího hřiště se bez diváků teda dost minimalizuje, samozřejmě jim to hřiště asi víc vyhovuje a jsou na něj zvyklí, ale upřímně nemyslím že to dělá až takový rozdíl, aby z toho byl rozumný argument. Na druhou stranu chápu, že pro všechny ohrožené sestupem je lepší sezónu nedohrát, není co čemu divit když postupují jak postupují.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Liga by se měla anulovat a udělat 100 % pro to aby bylo možné odehrát následující sezonu spravedlivě. Dohrávat už to nemá cenu, žádný výsledek nebude spravedlivý.

Reagovat
iamek

Reagovat
papanegra

a teď z druhé strany.. Kde by byla spravedlnosti pro Liverpool, kterej atakoval historické rekordy ligy a nějaké i vyrovnal ?

Lester zažívá taky skvělou sezonu, Wolves nebo i Sheffield, každý se na to nadřel, aby se dostal tam kde je a najednou by se na to mělo zapomenout a dělat, že se vlastně nic nehrálo...

Lidi co na to koukají jen tak, aby z toho vyšel dobře jejich tým je sobeckost

Každopádně jestli dohrát, tak na svých stadionech. Neutrální půda by nebyla fér.

Reagovat
SpecialOne

Lidi co na to koukají jen tak, aby z toho vyšel dobře jejich tým je sobeckost

Reagovat
O.Giroud

ved spomina aj Sheffield ci Wolves, ci nevidime?

Reagovat
smazaný uživatel

ale ma je vpici jde mu o live

Reagovat
cr7sux

Reagovat
LidoOP

stejně ti jde jen o Liverpool

Reagovat
Luc-Luc

dont feed the troll

Reagovat
Coutinho10

ten ti neodpovi...jede si porad to svoje s anulovanim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Agent z Melmacu

ahoj, ja som Agent z Melmacu, vitaj na planéte Zem, kde NIČ TAKÉ AKO SPRAVODLIVOSŤ NEEXISTUJE.

do piče

Reagovat
Swarley

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Tak tobě jde o Liverpool...tak co tu zkoušíš

Reagovat
Rudnevs

Ako vyznie to vtipne, keď to takto napíše s Liverpoolom v obľúbených, ale podla mňa má pravdu.

Reagovat
r.mrazik

ja jsem rozhodne pro dohrani...a kdyz to nepujde,tak sezonu anulovat

ale vzhledem k tomu,ze to je fanousek liveru,tak to je usmevny

Reagovat
mistr129

Reagovat
cristiano.K.

reaguješ na trola, samozřejmě máš pravdu. Koho jakože zajímá až následující sezona, není fanoušek fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba je fanoušek zdraví

Reagovat
Busby babes

presne, lidi, co chteji aby misto dvou sezon byla rozmrdana jen jedna... fakt divni...

Reagovat
Giwdul

A jak, prosím tě, dohrání této sezóny rozmrdá tu další? To bych byl rád, kdyby někdo z těchto chytráků, co to tvrdí, konečně vysvětlil. Ta další sezóna bude rozmrdaná tak či tak, to je v podstatě už teď jasné. Přinejmenším se nejeví vůbec jako pravděpodobné, že by se v polovině srpna začalo hrát standardně před diváky, a nebude-li kvůli opatřením možné dohrát devět kol během června, července, tak dost pochybuji, že v polovině srpna by normálně začala liga. Takže ta úvaha spíš stojí tak, že jen kreténi, kterým nejde o fotbal jako takový, ale pouze o glory vlastního klubu, by klidně tuto sezónu anulovali, aniž by měli jistotu, že následující sezóna začne a bude probíhat standardním způsobem. Obě sezóny budou tak či tak rozmrdané a koronavirovou krizí poznamenané, to je teď už prakticky jisté, takže samozřejmou prioritou musí být dohraní této sezóny, protože ta následující stejně normálně probíhat nebude, takže obětovat tuto sezónu kvůli té další je samozřejmě úplný nesmysl. Mně se nechce věřit, že v situaci, jaká je a jak se vyvíjí, někomu tahle elementární logika pořád nedochází, takže si spíš myslím, že je to prostě trollení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Busby babes

Liverpool. Offended by everything, ashamed of nothing.

Reagovat
Swarley

Liverpoolska pure logic

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Giwdul

Kdybych měl v oblíbených klubech United, přišel by ti můj komentář smysluplnější? Ano, místo dvou narušených sezón, ale obou dohraných, mít dvě narušené sezóny a jednu nedohranou - pure logic.

Reagovat
Swarley

Ne

Reagovat
Busby babes

ne. vsak treba ja jsem spis pro to, aby se ta soutez ukoncila pokud neni mozny to dohrat nejak regulerne, coz mi soucasne navrhy neprijdou. A pro United je takove reseni uplne na picu.

Reagovat
TheTopFootbaler

Jojo, fotbal by se vlastně neměl hrát nejspíš ani příští sezónu, ale hlavně teda musíme dohrát tuhle!

Pro United je příšerný jak anulace, tak ukončení. Z pohledu MUFana by se mi dohrání líbilo, ale přesně jako Busby si nemyslím, že se to podaří navrhnout nějak "fér" pro všechny, takže to asi nepůjde.

Reagovat
Giwdul

Vlastně by to bylo pořád historicky přirozenější. Zrušené sportovní akce nejsou ničím tolik neobvyklým, naopak zrušení téměř skončené sportovní akce v jejím průběhu je dost precedentní.

Nikde přece netvrdím, že by se další sezóna neměla hrát, nebo že by se tato měla dohrávat na úkor té další. Tvrdím, že je nesmysl tuto sezónu rušit, když ta další beztak nezačne na základě optimálních standardů. Kdyby se dalo předpokládat, že další sezóna začne úplně standardně a improvizované dohrání té stávající tomu může bránit, dalo by se o čem bavit, ale tak to přece v reálu vůbec není... Obě sezóny jsou zmrdané, tak proč jednu z nich ještě k tomu zrušit a dělat, jako by neexistovala?

A co by na tom dohrání nebylo fér - že se dohraje na neutrální půdě? To ti přijde víc fér to prostě zrušit? Vždyť to postrádá logiku - tu úplně základní...

Reagovat
TheTopFootbaler

No jako ty nahuštěný zápasy bez diváků a na neutrální půdě teda nejsou nic moc, když jeden z těch týmů už domácí výhodu měl. Ale jako pokud se to podaří nějak rozvrhnout, tak to snad vyjde, i když už vidím, jak všichni 3 co spadnou žalují FA.

Reagovat
Giwdul

Cože? A v případě, že to celé zruší, tak ti 3, co spadnou, FA žalovat nebudou? Co to je za logiku? Nějaký pojem venkovní x domácí zápas je přece úplně zanedbatelný ve srovnání s tím, co za následky by mělo zrušení celé soutěže...

Reagovat
TheTopFootbaler

No tak kdyby to anulovali, tak nikdo asi padat nebude, ne?

Jinak já nejsem nijak skálopevně proti dohrání, Live si ten titul bohužel plně zaslouží a bylo by blbý jim ho nedat, no uvidíme.

Reagovat
Busby babes

no ja teda nevim, podle tebe je pravdepodbne, ze bude mozne dohrat sezonu v momente, kdy epidemie vrcholi ale az bude na ustupu, tak nebude mozne zacit novou? ok no. me by prislo logictejsi opacne...

Reagovat
Giwdul

Ne, já tvrdím, že podmínky, za kterých by se eventuálně dohrávala tato sezóna, proti čemuž se brojí, tak či tak budou panovat i v půlce srpna. Začne se bez diváků, týmy budou v karanténách, nebude prakticky existovat domácí/venkovní zápas atd. Nebo ty máš představu, že teď to začne ustupovat a za tři měsíce se začnou pouštět na stadiony desetitisíce lidí a všechno bude, jak bylo? Tvůj komentář, na který jsem původně reagoval, by dával smysl pouze v případě, že si to myslíš, v opačném případě to jde brát jenom jako provokaci fanoušků týmů, které byly/jsou v této sezóně úspěšné.

Reagovat
Busby babes

ne. v pulce srpna uz je predpoklad, ze sice budes hrat bez divaku, ale aspon na vlastnich stadionech. coz bych videl jako docela zasadni rozdil.

Reagovat
Giwdul

Mně teda přijde pořád jako podstatně menší zlo (z hlediska spravedlnosti) dohrát devět kol na neutrální půdě, než ošidit tým o téměř jasný titul navíc s proporcemi historického rekordu, než neumožnit nováčkovi ligy boj o EL, než neumožnit Leicesteru hrát LM, než neumožnit týmům nižších soutěží postoupit výše atd. Nějaký domácí/venkovní prostředí je ve srovnání s negativními dopadu anulace úplně marginální. Říkám - na případném zrušení této sezóny ve vztahu k sezóně následující je vzhledem k situaci a jejímu předpokládanému vývoji daleko více negativ než pozitiv. Já si myslím, že to ani nejde moc čím rozporovat. Nějaká nutnost úpravy harmonogramu následující sezóny nebo odehrání pár zápasů na neutrální půdě je úplné nic ve srovnání s tím, že zrušení sezóny by mohlo některé týmy v podstatě zničit. A samozřejmě, píšu to z pozice fanouška Liverpoolu, který si v zájmu svého klubu dohrání sezóny přeje, ale píšu to taky z pozice úplně normálně logicky uvažujícího člověka.

Reagovat
Busby babes

no ja to pisu z pocite toho, co se v Anglii porad deje, kolik maji nemocnych a mrtvych. To tlaceni na dohrani neni vubec snaha o to zajistit nejakou spravedlnost ale snaha o to dostat penize. A proste nez to na silu dohravat a treba tim nabourat i tu dlasi sezonu, tak bych to ukoncil. Klidne at pak treba plati aktualni poradi nebo cokoliv, to je fuk.

btw terminovka te dalsi sezony je proste tak nahustena, ze tam zadnej prostor prakticky neni. Navic v lete euro...

Reagovat
Swarley

A taky získáš čas a to je nejdůležitější. Můžou se udělat změny v pravidlech ligy a na nějaký zkrácený ročník se případně připravit..

Reagovat
Giwdul

Jaký čas? Ten se podle tebe získá tím, že se tato sezóna zruší? Co je to za nesmysly? Z praktického hlediska to vůbec nedává logiku. Právě, že zrušení této sezóny by mělo na sezónu následující daleko negativnější dopad, než její dohrání. Zápasy se dají v případě nutnosti nějak nahustit, termíny se dají poupravit atd. Navíc diskuze o těchto otázkách již mohou probíhat, tomu případné dohrání této sezóny přece nijak nebrání. Ale jak bys chtěl třeba řešit, kdyby takový Tottenham vyhrál příští LM? Vždyť takový výsledek by byl absolutně historicky devalvován, neměl by prostě hodnotu. Nejde vzít ze 3/4 dohranou sezónu a o rok později se tvářit, že nikdy neexistovala. Některé kluby to zničí, jiné neprávem zvýhodní. Ta negativa nedohrání této sezóny prostě dalece převyšují pozitiva takového řešení. V podstatě jediným pozitivem je, že by následující sezóna mohla začít včas. Ale to, jestli začne nebo nezačne včas mi vzhledem k tomu, že se bude s největším pravděpodobností podléhat (v rámci hromadných akcí) podobným opatřením jako nyní i v srpnu (do konce tohoto roku už samozřejmě žádné hromadné akce ve standardní podobě nebudou), přijde úplně druhořadé. Prostě dvě zkažené sezóny, ale obě dohrané, nebo dvě zkažené sezóny a jedna nedohraná? Druhou možnost podle mě mohou volit pouze fanoušci klubů, které nebyly 2019/2020 úspěšné. Já sice fandím Liverpoolu a dohrání ligy je tedy v zájmu mé klubové příslušnosti, ale argumenty jsou přesto na mé straně, fanoušci United, Tottenhamu a podobně si ty argumenty akorát cucají z prstu. Prý získá se čas a můžou se udělat změny v pravidlech. Lol. Co to znamená v praxi? To jsou všechno takové internetové hlášky, ale o skutečném stavu a případném dopadu anulace to vůbec nic neříká.

Reagovat
Swarley

Točíš pořád tu stejnou blbost dokola, čti, co ti i píšou ostatní..

Reagovat
Giwdul

A ty točíš co? Že by se měla tato sezóna zrušit, protože by bylo nefér ji dohrávat na neutrální půdě? :D Že by se měla tato sezóna zrušit, aby ta následující mohla nádherně pohádkově začít? Že by se měla zrušit, aby se stihla připravit nová pravidla? Protože víc jsi toho nenapsal, byť i to málo, co jsi napsal, je samo o sobě dost směšné a totálně nepraktické.

Reagovat
Swarley

roztomilé

Reagovat
Devil

A hned druhou větou si odpověděl sám na tu první .....

Reagovat
Giwdul

Zkus se třeba taky zamyslet nad tím, co zrušení ligy způsobí, nad negativními dopady. Nepřemýšlej nad tím jenom tak, že tobě jako fanouškovi neúspěšného týmu se snadno umožní zapomenout na zpackaný letošek a umožní se mu plně soustředit na případně úspěšné zítřky...

Reagovat
Devil

Pro mě to znamená to, že místo víkendové pohody u TV budu nejspíš sedět u vody a chytat ryby......a pokud někdo tvrdí, že jsem fanoušek neúspěšného klubu tak je tady někdo jiný než já, kdo snadno zapomíná

Reagovat
Giwdul

Nemyslel jsem neúspěšného historicky, ale letos - samozřejmě.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
cristiano.K.

at jsou rozmradané třeba čtyři sezony. Všechno má svojí posloupnost a pokud něco ještě neskončilo, nemůže začít něco nové. Jednoduché, tečka.

Reagovat
Busby babes

no, jak vidime v jinych zemich, mozne to je. viz francie, belgie nebo holandsko.

Reagovat
cristiano.K.

taky s tím ukončení lig nesouhlasím a považuji za ukvapené rozhodnutí. Znevážení 3/4 roční práce. Ukončení by mělo být až to opravdu poslední možnost.

Reagovat
Busby babes

"Lidi co na to koukají jen tak, aby z toho vyšel dobře jejich tým je sobeckost " Takovou sebekritiku jsem necekal.

Reagovat
Swarley

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
ajouki

Jak chceš 100 % spravdelivosti dosáhnout? Sezona na tuty začne bez diváků. Co když se ale vše bude vyvíjet perfektně, epidemie ustoupí, v listopadu se budou moci pořádat akce pro desetitisíce lidí a tedy půjde otevřít fotbalové stadiony. To se bude hrát i přesto dalších 6 měsíců bez diváků, aby měli všichni stejné podmínky?

Pokud letošní sezonu anuluješ, tak to bude mít v Anglii nedozírné finanční následky. K tomu chybějící příjmy ze vstupného. Kluby od Championshipu začnou padat jako hrušky, některé bohužel i když se sezona dohraje. Nicméně i v Premier League se může stát, že prostě některé týmy nebudou mít na výplaty. Bude riziko stávek hráčů, protože nebudou dostávat peníze. Tedy kontumace zápasů. To bude jak spravedlivé?

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň se to vyčistí a hráči nebudou mít tak extrémně vysoké platy

Reagovat
Giwdul

Že vůbec ještě někdo má tu drzost používat v souvislosti s případným zrušením této sezóny slovo "spravedlnost"... Nemůžu holt chápat všechno :)

Reagovat
diastan

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
LokoLFC

Ty pořád s tou anulací. Ty jsi fakt suoer trouba. Vždycky tady vybleješ tuhle sračku o anulaci, ale sám tomu nevěříš, ten tvůj tým bude hrát maximálně intertito cup a dalších 400 let vyhrajou úplné hovno, a to proto, že ve vedení jsou stejní blbci, jako jsi ty.

Reagovat
Giwdul

Já cítím v jeho rétorice změnu. Ještě před měsícem pod každým článkem, který se tématu dohrání/nedohrání ligy alespoň okrajově dotýkal, psal, že anulace je nejspravedlivější řešení, zatímco teď píše, že žádné řešení nebude spravedlivé. To je značný posun... :)

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas

Reagovat
Devil

Souhlas

Reagovat
Giwdul

Jak si to "udělat 100% pro to, aby bylo možné odehrát následující sezónu" prakticky představuješ? To by mě moc zajímalo. Co konkrétně by se podle tebe mělo udělat kromě toho, že se naprosto nesmyslně nedohraje sezóna stávající? To předpokládáš, že překážky, které stojí v cestě dohrání této sezóny nyní (a proto se pochopitelně improvizuje a hledají se způsoby, jak ji alespoň nějak dohrát, protože jsou v tom hrozné peníze), v polovině srpna už nebudou existovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim pomozte mi prelozit. Citam cesky clanok:

"Ruud van Nistelrooy behem let v MU vstrelil 150 golu z toho pouze jediny vně pokutoveho uzemi."

"Vně" znamena v pokutovom uzemi alebo mimo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jakoze za vapnem. To by byl jinej borec, kdyby dal vsecko z 16+ metru :)

Reagovat
smazaný uživatel

ved prave. ja viem ake goly daval skor som hladal chybu v tom clanku. slovo vne som si totiz prelozil ako vo vnutri.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak se slovem vně má problém i spousta Čechů

Reagovat
Remt

veelká spousta, myslím, ze kdybych tuhle vetu rekl polovine svych kamosu, tak by ji nepochopila

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to schválně zkus, až otevřou školky

Reagovat
Remt

ja ti nevim ale ja jako dospelej chlap vetsinou do skolky mezi deticky nechodim, kor kdyz nemam vlastni dite, tak by to bylo asi divne, nicmene pokud je to tva zaliba, neberu ti ji

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azazelo RD

Babiš to taky neumí.

Reagovat
Coutinho10

tomu se mi nechce ani verit, ze fakt jenom jeden

Reagovat
Swarley

Je to mazec, ale je to tak

Reagovat
Salfovic

Mně se nechce věřit tomu, že se někdo, kdo zná Ruuda, na tohle může ptát.

Reagovat
Coutinho10

tak jasny, ze jich nebude hodne, ale i tak bych cekal, ze nejaky mimo vapno jeste budou pri tak velkym celkovym poctu golu za United

Reagovat
Salfovic

Já narážel na allyho dotaz.

Reagovat
C-M@ster

Mě zase strašně zmátlo na Slovensku, že nějakej spoj v určitej čas "premává".

Tak jsem nevěděl, jestli jako ostatní dny tam staví a ve dnech "premávky", tam jako jenom projede a zamává... nebo co to je

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
johan14

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Horcmen

to říkáme i na Moravě

Reagovat
C-M@ster

Já to do té doby jakživ neslyšel.

Reagovat
Horcmen

zajímavé

Reagovat
smazaný uživatel

A to kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Ještě by mě zajímal link na ten jediný gól.

Reagovat
Swarley

Ty se tak div, ty jsi hrál s Inzahgim, ten dal všechny góly z malého vápna

Reagovat
Sali5

https://www.dailymotion.com/video/xpznio

Taky to nebyla zrovna nějaká pumelice ze 30 metrů (0:28)

Reagovat
Luc-Luc

vsak je nikdo nenuti se toho ucastnit, jejich zapasy se kontumuji a body se rozdeli jejich souperum

Reagovat
Nikikrew

Blbosť. Ak by sa nezúčastnili, tak všetky body by sa odratali timom ktorí bodovali proti Hornets

Reagovat
Mihi

Takze Liverpool stale unbeaten

Reagovat
Nikikrew

Hej

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Zase řvou jenom týmy namočený v boji o záchranu

Reagovat
Devil

Už je to fraška - věnovat veškerou pozornost příštímu ročník PL at je vše ok …....tato sezona už je v pr…..

Reagovat
pobody's nerfect

A i kdyby, s jakými účastníky? Stejných 20 co letos? Nebo postup a sestup dle aktuální tabulky, průměru bodů nebo podobně?

Reagovat
Devil

Tuto otázku je třeba položit oprávněným osobám,které o tom mohou rozhodovat.......

Reagovat
smazaný uživatel

Anulovat - stejní účastníci, jako letos.

Reagovat
janinho

a ty si myslis ze od septembra bude vsetko OK? ze sa budu hrat zapasy s divakmi? ze ziadny tim sa nedostane do karanteny? dam ruku do ohna za to, ze buduci rok sa budu riesit rovnake sracky ako teraz.

Reagovat
smazaný uživatel

Nereagovať na fanúšikov mancs, čo sa týka tejto témy .

Reagovat
janinho

ani ownyho

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, on trolli.

Reagovat
Giwdul

Stejně jako se ptám výše ownyho - co to konkrétně znamená, věnovat veškerou pozornost příštímu ročníku? Co se má podle tebe udělat?

Reagovat
oli9

patří mezi kandidáty na sestup. A podle šéfa Watfordu je takových kritiků nejméně šest z dvaceti účastníků soutěže.

Takže 15, 16, 17, 18, 19 a 20 místo

Reagovat
Swarley

Tak vzhledem k tomu, jak se PL prsí stejným přístupem ke všem, rozděluje poctivě TV práva a podobně, tak by v tomhle rozhodování měl být stejný přístup a hlas Liverpoolu by měl mít stejnou váhu jako hlas Watfordu..

Reagovat
Devil

Postupem času ten počet týmů bude narůstat a nakonec bude jen jeden pro.......

Reagovat
johan14

A bude to United

Reagovat
Devil

Tak jasně.....musí někdo Lpool podpořit, když nejsou schopni za 30 let získat titul ani v tak jasné bodové převaze....

Reagovat
johan14

Veď budú mať rovnaký hlas. Máš to v článku že sa bude hlasovať a všetkých 20 klubov bude mať 1 hlas. Ak 7 bude proti, tak sa hrať nebude.

"Aby aktuální plán prošel, musí souhlasit 14 z dvaceti účastníků Premier League."

Reagovat
Swarley

Samozřejmě, tak já nevím, čemu se ten šourek směje

Reagovat
fenixLFC

tomu ze nedohrat ligu chcu len ti ktorym hrozi vypadnutie..

Reagovat
Swarley

Tak to je snad logické, ne?

Reagovat
cristiano.K.

https://lfcway.com/a-team/bbc-sports-awards-hendo-najlepsim-hracom-premier-league-19-20/

Fernandes Hendo je sice přehánka, ale do all stars ligy jasná volba.

Reagovat
smazaný uživatel

Fernandes

Reagovat
Swarley

Hendo muze Brunovi leda lestit kopačky a i to bych měl obavy...

Reagovat
cristiano.K.

máš to pomotané, kopačky se leští kapitánům

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, vam staci malo ke stesti...Borec odehral par zapasu dobre ve zrusene sezone a vy jste uz z neho vystrikani. Uvdomujes si, ze jen naoko vypadal lip vedle tech vasich puvodnich drevaku?

Reagovat
Zark

zrušit celou ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se zrusi liga bude to pro liverpool tragedie

Reagovat
pobody's nerfect

Pokud se zruší, bude to finanční tragédie pro celou ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad zdraví je prednejsi ne? A pokud vím, fotbal se má hrát pro lidi, ne pro prázdné stadiony

Reagovat
Remt

tak ještě, že za obrazovkami fandové nejsou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne ale liverpool...

Reagovat
smazaný uživatel

Uvědomuje si někdo vůbec že hráči za to mají plat, že je další spousta lidí v klubech ale nejenom v klubech ale okolo fotbalu co pracují díky fotbalu.

Takže se na to raději dívat jako na zaměstnání , protože když do něj chodí, tak televize cálují a oni vydělávají.

Není důvod se aspoň nepokusit znovu hrát.

Reagovat
Lacko_Boh

R.I.P. in peace Tony vs Khabib

Reagovat
Lacko_Boh

to uz je jasne ze LFC nevyhra titul..

Reagovat
Alan_Shearer

Tonyho je mi lito, ale Gaethje je proste nejvetsi frajer. Byl to fakt neskutecnej zapas, vsechny tri posledni velky zapasy byly svym zpusobem neskutecny. Az na par bodujicich rozhodcich top gala.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Swarley

Sleduju to jen čistě okrajově, ale co jsem viděl sestřih že zápasu, tak je asi celkem jedno kdo půjde na Khabiba, ne? Mi přijde, že by to bylo od obou podobne jak s Conorem, odrovna je na zemi..

Reagovat
Lacko_Boh

uvidime, tiez si myslim ze Gaethjeho wrestling nebude stacit na Khabiba. U Tonyho, vela Tonyho fanusikov argumentovalo jeho Planet10th BJJ, ze by mohol ohrozit Khabiba z bottom pozicie (nemyslim si) + kondicia. Teraz je to uz asi pase.

Uvidime. Je racionalne si mysliet ze Khabib obhaji. Ja by som sa pod to ale nepodpisal, Gaethje spravil na mna velky dojem a bude to Khabibov najsilnejsi super.

Reagovat
Swarley

Jako připravený byl perfektně, ať cokoliv Tony zkusil, tak hned chytil perfektní protiuder... Ale těžko říct, jestli takhle dokáže od sebe držet Khabiba...

Reagovat
Alan_Shearer

Kazdej sampion jednou padne. On se relativne drzel i Conor, byl dokonce prvni, kdo Khabibovi vzal kolo - a je velmi pravdepodobny, ze Gaethje bude mit lepsi takedown defence nez on. Navic jestli nekomu verim, ze na nej nedolehne tlak, je to prave on. Jinak je otazkou, jak se na Tonym projevilo shazovani na predesly zruseny termin ufc 249 a dlouhej treninkovej kemp. Kazdopadne Gaethje predvedl briliantni vykon, jsem za to strasne rad a verim, ze sekne i Khabiba.

Reagovat
Lacko_Boh

s tym ze vzal Khabibovi kolo by som bol opatrny. Inak suhlas.

Reagovat
Alan_Shearer

Jooo, jenom jsem tim chtel rict, ze Khabib neni bezchybnej on i Poirer ho mel celkem slusne chycenyho

Reagovat
Lacko_Boh

ja som nechapal do akych pozcii sa Poirerovi podarilo dostat, to bolo neuveritelne ako to ten Khabib lajdacil

Reagovat
Swarley

ok, dík.. Tak to se budu těšit..

Reagovat
smazaný uživatel

Khabib vs Gaethje bude podľa mňa podobný súboj ako Khabib vs McGregor, akurát Gaethje bude lepšie pripravený a Khabib to bude mať ťažšie, je dobrý postojár, ale nepríde mi ako bojovník, ktorým by ohrozil Khabiba, to už skôr by som (paradoxne) veril Tonymu...

Reagovat
smazaný uživatel

*Justin je dobrý striker

Reagovat
Lacko_Boh

Alp vravím, je racionálne predpokladať ze Khabib obháji. Gro bolo ze Garhje bude najsilnejší súper ktorého mal.

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslím, zbytočne ho hajpujes si myslím.

Reagovat
Alan_Shearer

U Gaetjeho se ukaze, jak na tom doopravdy je jeho wrestling. Vcera jsem ho poprvy videl zapasit s vetsim fighterskym IQ (lip pracoval s pohybem, mel jasnej gameplan, nechodil bezhlave dopredu) + je po operaci oci, takze vidi mnohem lepe. I se s tymem prezentovali tak, ze doslo a dojde ke zmenam oproti predchozim vykonum. A umim si celkem dobre predstavit, ze par takedownu Khabiboi odmitne. A co je pak Gaethje schopnej okamzite v jakykoliv situaci trefit za granat, to jsme vcers videli. Sice bych i tak porad favorizoval Khabiba, ale urcite bych Gaetjeho v zadnym pripade neodepisoval a pokud by na nej byl kurz podobnej jako byl protivTonymu, urcite bych to na nej poslal. Prislo mi, ze ho velka vetsina lidi odepisovala i proti Tonymu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pár takedownov odmietol aj Conor a ako to dopadlo :). Ako si napísal, Khabiba môže odrovnat len dobre mierený granát.

Reagovat
Alan_Shearer

Conor byl v zapase posranej a Gaethje ma lepsi wrestling nez on. Nemluve o tom, ze jsme vcera videli mnohem vyspelejsiho a disciplinovanejsiho Gaethjeho nez driv.

Reagovat
smazaný uživatel

To je všetko pekné, ale neverím mu vo wrestlingu a bjj proti Khabibovi, ale ak by prekvapil, bola by veľká show a sranda. Podľa mňa ho môže odrovnať len dobre miereným granátom. A to je kurva len jedna dimenzia, no som zvedavý, keď sa to udeje...

Reagovat
Alan_Shearer

Tesim se na to, budu hrozne moc fandit Gaethjemu. I vzhledem k tomu, ze Khabib svoje soupere ukoncuje az v pozdejsich kolech anebo je neukonci vubec, budu doufat, ze to proste Gaethje nejak poresi sice Khabib svoje soupere dukladne vysiluje, ale tenhle tvrdej robot, co se po 4 kolech s Tonym smal, jak je vlastne v pohode, by mohl fakt leccos vydrzet a dotahnout to do uspesnyho konce.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ja sa teším. A Tony ho nebral na zem minulý zápas, že? Pozeral som len zostrih. Keď išli stále stand up, Justin mal.viac energie...

Reagovat
Luc-Luc

jdi do prdele s mma

Reagovat
Lacko_Boh

nepatrí to sem

Reagovat
Luc-Luc

presne tak, patri do kanalu

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pro vsechny stejny. Nechapu tu myslenku, ze prijde o domaci prostredi. Jasny prvni zapas treba hrali venku a ted misto toho to bude ve Wembley a bez fans. Ale co chce jako delat, nahnat tam divaky? Nebo secist, podtrhnout, vyhlasit viteze sestupujici? Nebo uplne od znova? Nikdy nebude reseni, ktery by vyhovovalo vsem tymum. Me prijde tohle reseni nejvic fair v tom, ze to budou moct dokazat na hristi, ze na to udrzeni maji. Samozrejme fans manchesteru s fans tymu na sestupu budou rikat, ze nejvic fair bude hrat od znova ale wtf tady nejsme v holandsku

Reagovat
Devil

Tak City jsou bez pohárů-nemají důvod sezonu dohrávat .......

Reagovat
nani92

Watford bojuj

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele