Prvoligový nováček z Karviné angažoval slovenského útočníka Franka

30.06.2023, 12:22
Aktuality

Karvinou posílil útočník Matej Franko z Banské Bystrice. Prvoligový nováček na svých webových stránkách informoval, že s dvaadvacetiletým hráčem podepsal blíže nespecifikovanou víceletou smlouvu. Franko za Nitru a Banskou Bystricu ve slovenské lize odehrál 53 zápasů a vstřelil tři branky.

"O nabídce Karviné jsem se dozvěděl během dovolené a vůbec jsem neváhal. Jsem šťastný a hlavně odhodlaný pomoct svému novému klubu v české nejvyšší soutěži, která je kvalitnější než slovenská. Tímto bych zároveň chtěl poděkovat Banské Bystrici, že mě pustila," uvedl Franko.

"Matej je stále ještě mladý a perspektivní útočník. Šanci určitě dostane, ale musíme být trpěliví. Byla možnost získat jej na přestup, tak jsme do tohoto transferu šli," dodal sportovní ředitel MFK Lubomír Vlk.

Karviná už během letní přestávky získala záložníky Sebastiana Boháče a Lukáše Budínského, kteří do klubu přestoupili po hostování z Ostravy.

Autor: ČTK

Komentáře (10)

Přidat komentář
Kuba94

Ondra Lingr by se nechtěl vrátit?

Reagovat
Chamezjunior

Snad mne překvapí. Jinak na Twitteru se objevila informace, že Michal Doležal je snad v kontaktu s Karvinou

Reagovat
Chamezjunior

* Martin Doležal

Reagovat
Figi

Uz je to tak. Na ceskou ligu je to porad super utocnik. Moc tomu ale neverim, ze to klapne. Jako vubec by mi u nas nevadil , ale ani by mi nevadilo, kdyby z toho nic nebylo. Utocniku mame dost, ale zkusenost se hodi. To vice me mrzi neprichod toho Madlenaka. Ale treba nam ho tady Banik jeste posle? Maji tam trochu pretlak.

Reagovat
Chamezjunior

To s Madlenakem taky nechápu. Uplatní obci na Sehice + teď přivedou ghanana a to tam mají ještě Fleischmana. Všechny hráče na jeden post. Baník kupuje levé obránce, my zase útočníky. :D

Reagovat
fabec1222

Šilhavýho syn?

Reagovat
Chamezjunior

Reagovat
Cotton

Reagovat
Moshe Dajan

Žádný Mbappé, tohle je ideální nástupce Benzemy.

Reagovat
ACSeRw!n

OT: Cisse a Sevcik zatim super vykony

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele