PSV dál řeší Matavže, Ruiz si zatím zvyká na jinou roli

15.02.2014, 15:35
Aktuality
Poněkud odlišné úkoly čekaly na Bryana Ruize v PSV, kam kostarický útočník odešel na hostování z anglického Fulhamu. V Eindhovenu se zatím Ruiz musí chovat více jako klasický hrot s primárním úkolem skórovat a svůj podíl na tom nese i prozatím komplikované odcházení Tima Matavže do Kazaně...

Ruiz si v pátek odkroutil již čtvrtý start v základní sestavě PSV a konečně se proti Heraclesu poprvé v novém dresu prosadil. Přitom šlo rovnou o gól vítězný, přičemž Kostaričan vůbec poprvé od změny angažmá vydržel na trávníku celých 90 minut. "Rádo se stalo," poznamenal záhy s úsměvem 28letý forvard.

"Mám ztělesňovat gólového útočníka, kterým nejsem. Phillip Cocu to sám ví, ale dokud mě tam potřebuje, udělám, co bude v mých silách," nemá s novými povinnostmi takový problém muž, který se dle svých slov nejlépe cítí o něco níže, právě pod hrotovým útočníkem.

Toho však nyní nemá kdo představovat. Po Toivonenovi je totiž na cestě ven z Eindhovenu také další ofenzivní eso PSV, Slovinec Tim Matavž. Ten sice po odsouhlasení přestupové částky ve výši 8 milionů eur v Kazani neprošel zdravotní prohlídkou, vedení nizozemského celku však konstatuje nadále otevřenou záležitost.

"Momentálně nevíme, jak na tom dohoda je. Čekáme na odpověď z Ruska," krčí rameny technický ředitel PSV Marcel Brands. Vedení eindhovenského klubu si navíc ani není jisto, proč Matavž v Tatarstánu neprošel zdravotními testy. "Na světlo se dostaly stopy po běžné rekonvalescenci z operace menisku," stojí na stránkách aktuálně tápajícího, až pátého klubu tabulky.

Autor: Tomáš Daníček / eredivisie.nl

Komentáře (11)

Přidat komentář
Hector17

Bylo by dobré kdyby Masáž zůstal.

Reagovat
Stiksxx

to snad nemyslíš vážně?

Reagovat
FC Porto FC

Proč nehraje hrot Locadia ?

Reagovat
nemanja

podľa mňa ho včera hral, Ruiz hral z pravej strany a Depay (klasicky) zľava.. skôr mi to príde, že sa snažia povedať, že od Ruiza sa čakajú priamo góly a nie asistencie "hroťákovi"..

Reagovat
fantomas

Tak nějak.. i se prej sám hodně tlačil do vápna, na vrchol zkrátka (resp. to od něj bylo podle všeho vyžadováno).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bennhy

Ola je na tom ako v Rennes?

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně dobře:)

Reagovat
Stiksxx

tj..to čumim.

Reagovat
AjaxFans

že by mu změna tak pomohla?

Reagovat
Stiksxx

tak podle mě potřeboval mít nějakou další výzvu..a taky může mít jinou roli v klubu a taky mohl být považován za bídáka tak ho tolik nebránili.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele