Queen's Park Rangers získali Eduarda Vargase

21.08.2014, 21:14
Aktuality
Užuž to vypadalo, že chilský útočník zamíří z Neapole do londýnského Arsenalu, nakonec se však do celé věci vložil nováček anglické nejvyšší soutěže Queen's Park Rangers, jenž získal Eduarda Vargase na roční hostování....

Chilský reprezentant je kmenovým hráčem Neapole, kam zamířil před dvěma a půl lety z Universidad de Chile, nedokázal se však prosadit, proto putoval po hostováních. Nejdříve zamířil do brazilského Grêmia a minulou sezónu odehrál pro změnu za Valencii.

O poznání výrazněji však na sebe Vargas upozornil na mistrovství světa, kde s Chile dokráčel do osmifinále, kde jihoamerický tým nestačil na domácí Brazilce. Následně 24letý útočník vzbudil zájem u klubů napříč celou Evropou, nejreálněji se pak dlouho jevil zájem Arsenalu.

Nakonec se Vargas do Londýna přece jen stěhuje, ovšem ne ke Gunners, ale ke konkurentovi Queen's Park Rangers, který posílí formou ročního hostování. "Eduardo je kvalitní hráč. Jeho velkou výhodou je univerzálnost," pochvaluje si novou akvizici manažer Harry Redknapp. "Vargase jsme sledovali a máme na něho jen pozitivní reference," doplnil.

Autor: Jiří Vojík / bbc.co.uk, soccerway.com, qpr.co.uk

Komentáře (447)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele