Rabiot odešel z Juventusu, francouzský záložník se nedohodl na nové smlouvě

15.07., 15:36
Aktuality
Adrien Rabiot (© AFP)

Adrien Rabiot (29) pravděpodobně po pěti letech opustí Juventus. S účastníkem Serie A se nedohodl na nové smlouvě a 1. července se stal volným hráčem. Podle italského deníku La Gazzetta dello Sport francouzský záložník a jeho matka Veronique, která je zároveň jeho agentkou, jednali o novém působišti několika kluby. Ve výčtu by měla být jména jako Real Madrid, Liverpool, AC Milán, AS Řím nebo Galatasaray.

Juventus pro zkušeného záložníka připravoval dvouletou smlouvu s opcí na dalších 12 měsíců s podobným platem, jaký v Turíně pobíral doposud. K dohodě ale nedošlo.

Rabiot klub o svém odchodu informoval už před evropským šampionátem, Juventus ale doufal, že se se záložníkem, který v minulé sezoně zasáhl do 31 ligových zápasů, ve kterých dal pět branek, dohodne. Na Euru Rabiot za Francii odehrál pět zápasů a pomohl týmu do semifinále, ve kterém Les Bleus podlehli Španělsku 1:2.

Myšlenky na změnu dresu ho ale nepřešly. Nyní je volným hráčem a jeho žezlo v Turíně převzali jiní. Juventus v létě posílil své řady o Khéphrena Thurama a Douglase Luize.

Článek byl původně publikován pro Livesport Zprávy.

Autor: Livesport.cz / TASR

Komentáře (121)

Přidat komentář
M11

Další posila

Reagovat
Raffaello

Reagovat
j_mrazik

Je mu je teprve 29. Mně přišlo, že má takový styl pětatřicátníka už asi 10 let.

Reagovat
tr1p

Reagovat
GrimeBaller98

Debilek maminka mu nepomuze a Yamal mu ukazal jaka je to svine

Reagovat
Damis

Yamal udělal krásnou klíčku, dal gól, a tím ukázal Rabiotovi, že je to svině. To je teprve gól

Reagovat
pajka-juve

Spíš jaký je debil. Dělat machra a vysmívat se někomu, že na něj nemá, ikdyž všichni ví, že to je naopak může jen idiot. Kde není respekt ani maminka za prdeli nepomůže a nejhorší je na tom to, že takových hráčů je víc a víc

Reagovat
Seydou Doumbia

Co takového řekl že tím pohoršil místní obecenstvo a Žamala? Snad nic hrozného ne

Reagovat
pajka-juve

V kostce řekl, že pokud přes ně chce Yamal přejít musí ukázat něco více než doteď. S tím co Francie předváděla celé Euro dost odvážné tvrzení. No a Yamal ho při gólů vykoupal kličkama a okolo něj poslal střelu. Po zápase mu poslal vzkaz typu "než budeš příště dělat machra, tak se zamysli"

Reagovat
Seydou Doumbia

Běžná výměna názoru. Během NBA nováčkům v lize nadavaji ostřílení že jejich matky jsou šlapky a taky se nad tím nikdo nepozastavuje. Nebudme tolik pussy. Jsou to jen psychologické hry. Jejich věc, ne naše.

Reagovat
vceradnesazitra

Někam do Turecka ne?

Reagovat
hematop

Karel Havran je zajebávač a hlavně by se měl jít léčit.

Reagovat
Pablos

konečně bys měl někoho nového na pokoji

Reagovat
hematop

Tak se potom stav pro prášek a ne, že ho budeš strkat do vysavače a masturbovat nad Dádou Patrasovou. Už jsme si to jednou říkali!!!!

Reagovat
Pablos

to si mě pleteš

Reagovat
hematop

Ne ne. Jsi David Plachetka, usvědčený masturbant a vědec, kterého zavřeli do léčebny za neustále obnažování, svlékání v supermarketech a mazání ejakulátu po zelenině!! Davide Davide!

Reagovat
Neutron

Tvl to je bizar

Reagovat
delfin

Nevím kdo je David Plachetka, ale nebylo by lepší, to takhle veřejně nerozmazávat?

Reagovat
hematop

On to furt veřejně rozmazává. To je ten problém

Reagovat
delfin

A co ho zastaví, aby neprzmazával furt?

Reagovat
Kejza

Reagovat
Pablos

No kvalitou je tak do Coma jako další ,,maskot"

Reagovat
SaianSupaCrew

Jako debílek to je, ale hrát jste ho tady poslední dobou asi neviděli, co

Reagovat
Pablos

Na Euru ...za mě nejhorší hráč Francie a že konkurence forma Griezmann, Mbappé, Dembelé byla docela solidní

Reagovat
Damis

Každý nemůže rozumět fotbalu.

Reagovat
10
Reagovat
PP

dočkal ses..

Reagovat
Kucka

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Seydou Doumbia

Tos měl přidat pod Müllera nebo Šakiriho, byla by to větší sranda.

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Manik...

Na něj budou fronty

Reagovat
tr1p

Reagovat
smetos

Vzdy nejslabsi clanek tymu

Reagovat
pistacik11

ktory zaloznik v juve za posledne 2r hral lepsie ako on??

Reagovat
Melchior

Za poslední dva roky? Di Maria, Fagioli, Miretti, Locatelli, často i ten McKennie. Horší v těch 12 zápasech nebyl ani Alcaraz.

Rabiot měl jedno pozitivum, jednou za zápas měl tah s míčem skrz střed hřiště. Ale stejně to většinou dojebal nějakou špatnou přihrávkou. Defenzivně to byl strašnej průměr, pozičně byl dost často v lese.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Raffaello

"Juventus v létě posílil své řady o Khéphrena Thurrama a Douglase Luize." Thuram s jedním "r", díky.

Reagovat
Seydou Doumbia

víc R = lepší hráč

Reagovat
Raffaello

Je těžký věřit lidem (spoluhráči/protihráči/trenéři/...), kteří jsou s ním ve styku, že je to super člověk a vynikající hráč, když zejména o svých hráčských kvalitách v Juventusu roky nepřesvědčoval. Pro Deschampse je to pomalu klíčový hráč repre. Mám tendenci si říkat "není to takový francouzský Jarda Plašil?", ale fakt nevím. Do dnes netuším, v čem tkví Rabiotova kvalita.

Už jen příchodem Luize s Thuramem Juve vylepšilo svoji záloha minimálně jedno třídu vzhůru a potenciálně (Khép bude dělo) může záloha vyrůst ještě minimálně o třídu až dvě. Ale s ohledem na to, že záloha dobrých 5-7 let trpěla a nikam se neposouvala, to není nijak těžké vylepšit. Aspoň konečně někdo začal řešit zásadní problém.

Reagovat
10

U něj je největší problém jeho labilnost a "softness". On s jeho postavou není schopen vyhrávat souboje s o hlavu menšími protihráči, v odebírání míčů je slabý, technicky je to čistý průměr. Jediné dobré akce od něj byly, když se rozběhl s míčem jako osel (přezdívka Šílený osel by se na něj hodila víc) a párkrát se mu díky tomu povedlo přečíslit obranu a vytvořit šanci. V tom Allegriho antifotbale tohle mohlo občas vypadat efektně. V příští sezoně to snad nahradí nějaká systémovost a kombinace. A když ne, tak Thuram je v tom lepší.

Byl v Juve 5 let, dostal miliardu a odehrál dobře jednu sezonu. Tvoje "nejistota" v jeho vnímání podle mě zmizí s jeho podpisem někde v Galatasarayi.

Reagovat
Raffaello

To je ono. Nevím, co na něm vyzdvihnout. Často mu ani nic jiného než rozběhnout se jako osel nezbývalo, když neměl komu by míč poslal. Únik je základním lidským instinktem.

Nikdy jsem ho nemusel, hrou mi fakt vadí a tak jsem za poslední rok fakt znejistěl, když v "Allegriballu" vypadal jako ten "nejlepší" a ještě ho Deschamps hraje pomalu pořád, když má k dispozici (za mě) podstatně lepší hráče do středu hřiště. Jenomže když ho pak vidíš nabíhat pomalu z levého křídla, tak nad tím zůstává rozum stát. Od United, přes AC až ke Galatasarayi? Dobrý sešup.

Reagovat
pajka-juve

Tak jako kdo v tom "Allegriballu" vypadal dobře? Jako za mně tam byl on jednooký mezi slepými. Jenže to jen tak vypadalo. Jak píše 10 on prostě nevyhrává souboje a tak. On pokud bude hrát v úloze jako měl Matuidi (čti borec co bude běhat v hlavní roli a nebude na něm hlavní zodpovědnost) bude dobrý.

Zlatý příklad toho, jak může úloha nebo motivace měnit vykony hráče je Pogba. V Juve světový hráč, v repre světový hráč, po prestupu v United po půl roce průměrný hráč. Pak už se jen zrakvil a konec.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Cristante 2.0

Nikdy nepochopím jak se můžou takoví hraci dostat a udržet tak vysoko

Reagovat
Raffaello

Juvemercato bude ještě zajímavý.

Aby se mohli dotáhnout přestupy Koopmeinerse (Atalanta) a Todiba (Lille), nemluvě o příchodu křídla (za posledních 5 dnů snad 5 jmen), potřebuje klub prodat za 90+. Chiesa (25) - Řím, Neapol; Soulé (35) - Leicester, Řím; Kostić (10) - Fenerbahce, Crystal Palace, Atletico Madrid; Huijsen (25) - PSG (via NicoSchira)

Caviglia má mít nakročena do Benátek. Rugani by měl být na odchodu, přestože podepsal novou smlouvu a odmítl "velbloudy", tak s ním Motta nepočítá.

Proběhly spekulace (via Pedulla), že Bologna má mít zájem o Milika s Ruganim. Ale poté, jak se zachovala Bologna ohledně Calafioriho, kdy po Euru úplně otočili a místo 40 najednou chtěli 55+, pochybuju, že s nimi Juve bude chtít dělat nějaký byznys.

Dneska představení nových dresů (Cambiaso už je leeknul včera ) + Kenan Yildiz podpis nové smlouvy a číslo 10 na záda je takřka jistotou.

Reagovat
DelPiero137

Calafioriho je strasna skoda. Po mnohych nadejnych talentoch ma to byt spickovym obrancom a kapitanom Squadry. Je otazne ci mimo Talianska dokaze naplnit potencial. Obrovska skoda, za neho by sa oplatilo dat aj 60 a mat vystarene na dekadu.

Co ma prekvapuje ze Ruga nedostane sancu. Nie je o nic horsi nez ti brazilci, ostal verny Juve. Aspon jednu sezonu mu Thiago mohol dat.

Reagovat
Raffaello

Psal jsem to tu už tak měsíc zpátky. Rozpočet Juve na mercato byl stanovený na nějakých 35-40m Euro + vše, co přijde z prodejů hráčů.

Přišli: Luiz 51, Thuram 20, Di Gregorio je na hostování za 4.

Odešli: Illing 14, Barrenechea 8, Kean 13, Kaio Jorge 7, De Winter 8 (splatná opce do Janova)

Vysypal jsi 75, dostal jsi 50. Tím už jsi -25 z toho 35-40m rozpočtu. Jsi závislý na tom, co prodáš. Juve musí během tohoto týdne opět někoho prodat, aby posunulo jednání ohledně Koopa a Todiba.

K Ruganimu. Bremer je jasnou jedničkou na stoperu. Rugani přistoupil i na nižší plat, jen aby mohl v Juve zůstat z pozice lavičky. On sám se nikam nežene. Ale klub z něj evidentně chce dostat 5-7m. Pokud vše klapne, obrana bude vypadat Cambiaso, Todibo, Bremer, Gatti (ano, Gatti na pravé straně). Navíc Danilo ti může alternovat kdekoliv, včetně stopera a ještě tam máš Gattiho. Takže dál budou řešit kraje obrany, resp. backup. Radši získají cash z Ruganiho (navíc se čeká odchod De Sciglia) a pak někoho vezmou na hostování, aby nemuseli utrácet peníze, které stejně nemají.

Dohoda s Atalantou za Koopa se táhne, protože počítá s částkou 40, Atalanta chce 60. Ta samá situace byla s Calafiorim. Juve mělo spočítaných 40, Bologna nakonec přepnula na 50+. Z Calafioriho se přepnulo na Todiba, dalším v pořadí, kdyby nevyšel, by měl být Kiwior z Arsenalu. Ale Nice snad projevilo zájem o Milika, tak tam může dojít na nějaké poníže částky, v dohodu s Francouzi bych věřil, zvlášť po Thuramovi. Už u Thurama se mluvilo, že by mohl být zahrnutý do transferu.

Podobná situace je s křídly. Poslední týden se píše o Sanchovi, ale tam by taky nešlo o nákup, ale o hostování s opcí. Vystřelilo jméno Adeyemiho (30-40m), což mi přijde jako hloupost, jen hra agenta s tím, aby si v BVB upevnil pozici. Údajně už sešlo z toho, že by ho klub chtěl prodat, jak tomu bylo ještě během jara, efekt odchodu Terziče je už znát. A jsou tam další 2-3 jména na křídla, které taky nedávají úplně smysl.

Realita je taková, že do Juve nikdo v Itálii nechce prodávat. Parisi z Empoli, chtěli 12m, Juve nabízelo jen část + nějakou hráčskou kompenzaci. Nakonec skončil ve Viole za 10m. Berardiho a Frattesiho stopnulo samo Sassuolo. Jeden zůstal, druhý šel do Interu. Na jednu stranu se čílíme, že Juve nemá široké italské jádro, ale problém není v tom, že by ho Juve nechtělo budovat, ale ostatní kluby italské hráče Juventusu prodávat nechtějí.

Reagovat
Raffaello

* + je v obraně Djalo, který už by měl být v pořádku a v týmu zůstane, zahraje stopera i kraj

Reagovat
tr1p

preto by sme mali tých mladých zapracovať do týmu a nie to všetko rozpredať, aby sme mali vôbec na základ...

Reagovat
Raffaello

Jsou to jediné, z čeho můžeš získat kapitál. Nemůžeš postavit Soulého, Illinga, Barrenecheu, De Wintera, Kaia Jorge a další (mimochodem, ani jeden Ital), když k nim nemáš adekvátní jádro. Až opět postavíš základy, které se mezi lety 2018-2024 systematicky zčásti zničily, zčásti rozpadly, tak můžeš začít stavět mladé. Motta nejdřív musí postavit systém a obnovit "základní funkce", aby ti ten pacient na lůžku nechcípnul.

A opravdu to není tak, že by se o mladých neuvažovalo, naopak. Fagioli s Mirettim by měli tvořit alternativy, pokud dopadne Koop, bude záloha Koopmeiners, Thuram, Luiz, Locatelli, Fagioli, Miretti. Yildiz bude ústřední postavou celého nového Juve. Na levé obraně máš Cambiasa. Pokud neodejde Barbieri hostovat, dost pravděpodobně ho uvidíme v prvním týmu. Přišel Adzič, který bude na pomezí NextGen a A týmu, to samé Nonge.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Seydou Doumbia

Todibo je v Nice ne v Lille. Ale on by mohl být ještě větší dělo než Thuram, snad ho dovedete. SA by mu mohla sedět, lepší než někam do United. Záloha Luiz-Kefren-Koop

Reagovat
Raffaello

Máš pravdu, omlouvám se, Nice.

Reagovat
Seydou Doumbia

Já ale Juve fandit nechci tak to s těmi bubaky z nej ligy nepřehánějte jo. Loni Djalo a Weah, letos toto.

Reagovat
stuff

A hujisenovi sa neveri alebo comu nerozumiem? Preco sa ma predavat aby sa kupil iny stoper?

Nemal byt prave ten hujisen pomaly generacny talent?

Reagovat
Raffaello

Pod "generačním talentem" si představuju teda úplně něco jiného než Huijsena. Generační talent obvykle patří cca od 16 let každý rok mezi nejlepší ve své věkové kategorii, což Huijsen (19 let) nikdy nebyl. Roste, má potenciál, já bych ho ve FM stavěl hned a koupil si k němu Calafioriho , ale to je asi tak všechno. Není natolik relevantní jako Calafiori (22 let)nebo Todibo (letos v prosinci 25 let).

Calafiori vyrostl v hráče pro mužský tým Azzurri, což na Euru potvrzoval, že je připravený na mezinárodní fotbal. Todibo patří to širokého záběru Francouzů s repre kvalitou, má přes 100 zápasů v Ligue 1. Huijsen je čerstvě členem španělské U21. Když vezmu i Kiwiora (24 let) z Arsenalu, ten má přes 20 repre startů, dvě sezóny v Serii A a sezónu v Arsenalu.

Sorry, ale o čem se chceš bavit? Huijsen není připravený hrát vedle Bremera stopera č. 2.

Stoper č. 1 Bremer (s Danilem a Locatellim na lavičce dost pravděpodobně kapitán týmu)

Stoper č. 2 Calafiori/Todibo/Kiwior (každý zkušenější než Huijsen)

Stoper č. 3 Danilo (na kraj už nemá rychlost, bude hrát spíš střed, kde je i před Gattim)

Stoper č. 4 Gatti (kterého ale Motta vidí spíš jako full backa napravo, zvlášť pro jeho ofenzivu)

Stoper č. 5 Rugani (čeká se prodej, Mr. G potřebuje každý milion navíc)

Stoper č. 6 Djalo (univerzál po celé obraně)

30m za Huijsena otevírá cestu k lepšímu a zkušenějšímu Todibovi (aktuálně naprosto bez debat). Píšu to výše. Až vystavíš kostru, můžeš začleňovat mladé pušky. Jooo, já bych to tam narval a postavil to jako Nezmar teď v LBC, nejstarší frajer v základu 26 let a pojď mi hop. Ale já jsem psychopat, který posílá frajery kolem 33-35 let do sportovního důchodu.

Reagovat
Alberto Aquilani

Ako sa meria kvalita, toho, či Huijsen patrí medzi najlepších stopérov vo svojej vekovej kategórii? A vieš mi napísať aspoň 3-4 lepších stopérov v jeho veku ( prípadne mladších)?

Calafiori keď mal 21 hrával za Basel. Huijsen hral v 18 - 19 na rozhraní základu a lavice v Ríme. Nikde nie je napísané, že budúcu sezónu sa Huijsen neusadí v základe v nejakom TOP tíme.

Reagovat
Raffaello

Huijsena jsem v žádný žebříčcích TOP obránců pod 20 let v posledních 2-3 letech nepotkal. Jestli máš nějaký zdroj, který by ho uváděl, budu za něj jedině rád.

Já bych Huijsena stavěl hned, za mě relevantní je a v Římě se mi jeho posun líbil. Ale nepíšu to z pohledu sebe, ale z pohledu klubu, který hledá vhodného hráče k Bremerovi, a tím Huijsen ve srovnání s Calafiorim/Todibem/Kiwiorem v tuto chvíli není. Nemá dostatečnou zkušenost, kterou klub vyžaduje od stopera č. 2. To je ostatně fakt, který tu potvrzovali i Largo a jiní Římané, kteří ho viděli v každém zápase.

A opět říkám, tak jako to píšu teď tobě, jak jsem to psal výše, a jak jsem to psal v jiných diskusích, já bych Huijsena k Bremerovi postavil, za mě by mohl za ten rok vyrůst, zvlášť pod Mottou, který posunul Calafioriho. Klub to tak nevidí a raději ho zpeněží, protože vidí vhodnější kandidáty. Teď a tady je lepší Todibo, za rok dva to může být Huijsen.

Reagovat
10

zrovna ten Todibo je dělo jako prase, tam bych tu výměnu za Huijsena dokázal pochopit, protože by přišla okamžitá top kvalita a hráč v nejlepším věku...u Calafioriho s Kiwiorem už výrazně méně

Reagovat
10

Já jsem teda taky neviděl moc stoperů v jeho věku, co by měli takový předpoklady stát se top hráčem, nebo co by neměli problém hrát v základu týmu jako AS.

Mě třeba Huijsen docela připomíná Scalviniho, který je sice určitě dál, ale taky je o rok a půl starší. To je hráč, co by pod 60m dneska nešel...

Stejně tak třeba Leny Yoro nebo Silva z Benfiky, který jsou považovaný za nejlepší mladý stopery (do 20 let) v Evropě.

Reagovat
Raffaello

Silva se mi hodně líbí, toho bych bral hned, kdyby nestál bambilion.

Reagovat
10

ten mě nadchnul už v zápasech s náma...a to je 2 roky, takže mu bylo 18

Reagovat
Kluivert9

Prodej Souleho (ještě za 20) bude slušná blbost...

Reagovat
Raffaello

Nikde se o Soulém za 20m nepíše, pod 30m ho klub nepustí. I proto ještě není v Římě, protože Řím zatím těch 30m na stůl nedal.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Bude to určitě více, spis bych řekl 25 + 5 a ještě procenta z předprodeji. Juve nového Joyu nechce Já bych ho u nás moc chtěl, ale snad na déle, scénář Lamela mi stačil jednou.

Reagovat
Raffaello

Dávalo by mi to větší smysl, kdyby byl Paulito na odchodu, protože by to byl třetí levák - Dybala, Baldanzi, Soulé. Jestli by nebyl lepší Chiesa, protože bude za stejný peníze jako Soulé.

Reagovat
Alberto Aquilani

Chiesa - Dybala - Soulé a pod nimi Rabiot (hrozne moc tu chýba smajlík srdiečka)

Reagovat
10

❤️

Reagovat
Alberto Aquilani

Teach me, mister !

Reagovat
Raffaello

Raději Baldanzi než Soulé a Řím pro mě bude dokonalý.

Reagovat
Truffaldino

Přesně tohle si celou dobu říkám při těch spekulacích ohledně Soulého, měli bychom tři levonohé desítky/křídla vybírající si na hřišti stejný prostor, přičemž na jaře jsme vlastně nedokázali efektivně využít ani jednu. Na druhou stranu se objevily i zprávy, že s Paulitovým odchodem trochu i klub počítá/počítal a čeká na nabídky. Alternativou je hrát Dybalu na středu, to je ale stále jen teoretická nevyzkoušená varianta, byť bych si ji přál.

Soulé je jiný profil než Chiesa, nižší plat, zpeněžitelný, doposavad bez zranění, zdravý Fede před zraněním by byl terno, ale jeho současná verze by zapadla mezi ty tři nedotknutelné italské kokoty, jeho ego by nesplasklo a Trigoria s Olimpicem by mu nikdy nedovolily nabrat formu. Takže za mě lepší Soulé, byť nemám vůbec žádnou představu, jak by ho chtěl na hřišti Daniele využít ještě ve spojení s Joyou a Baldanzim, který musí dostat více prostoru v zápasech.

Reagovat
Raffaello

V obou případech to má svá pro i proti. Teď je otázka, jak to vytěžit co nejvíc. Soulé má za mě aktuálně větší potenciál v horizontu 2-3 let než Chiesa, to bez debat. Chiesu brzdí jeho historie zranění a přebujelé ego. Pořád nevím, čeho chce dosáhnout. Ve výsledku zůstane s černým Petrem v ruce, protože Řím vezme Soulého a z ciziny Chiesu nikdo nechce. Pro Juve by bylo imho lepší, kdyby Soulého střelili do Leicesteru a Chiesu do Říma. Ale přál bych si, aby Chiesa narazil, už si potřebuje nabít hubu, aby se vrátil zpátky na zem. A pořád je tu možnost, že zůstane v Juve a Motta s ním něco provede.

Reagovat
pajka-juve

Tak mít Chiesa formu jako před zraněním, tak se na něj Řím ani neptá, protože by na to neměl prachy. Dostal by nálepku neprodejný( nebo 100+ aby se o něčem Juve chtělo bavit) a o jeho prodeji by se ani neuvažovalo, protože by si ten plat co chce teď plně zasloužil a jednalo by se o nižším základu a bonusech, díky kterým by v jeho formě ty prachy měl.

Jenže to není a momentálně je jen stín sebe sama

Reagovat
Pozor skluz!!!

Baldanzi je zaloznik a mel by alternovat s Pellkem.

Joya je utocnik.

Soule bude jednou hrat cokoliv v trident, ale jako jediny z tech tri zahraje klasicky kridlo.

Reagovat
Raffaello

No ale Joya je podhrotový útočník, je to de facto desítka. Tím se tam s Baldanzim negují, spolu hrát nemůžou, aniž by jednoho z nich trochu upozadil. Joya dřív nebo později bude muset odejít. On je problém i u Pelleho, že on je takový "bezpohlavní záložník", nemá žádnou konkrétní pozici, kde si člověk řekne "joo, tak tady mu to sedí, tady to fakt šlape". Nebo jak bys to viděl konkrétně poskládané ty?

Ale už se těším, jak tam DDR poskládá Dybalu, Baldanziho, Pelleho, Soulého. Řím jen musí dát 30m+bonusy na stůl. Pod 30m ho Mr. G pustit nemůže, protože potřebuje cash na Todiba.

Reagovat
Truffaldino

Pelleg naštěstí hraje hodně zleva, kam se dá v případě potřeby uklidit tak, aby se Paulitovi s Baldanzim nepletl pod nohy a nekazil jim hru.

Ani Cristante nemá jasnou pozici, v rámci dat někdy působí jako ideální osmička, má naběhané kilometry, dobrý ve vzduchu, má i nějaké zisky a občas dá i průnikovku. Ale realita je jiná a na hřišti člověk vidí, že se nedokáže rychle nabídnou, nebrání na těsno, pod tlakem dělá minely, s míčem nevyjede a strašně rád dostává přihrávkami naše beky do těžkých pozic. O šestce se vůbec nemusíme bavit, na to nemá rozehrávku ani techniku.

Může to mít ale snadné vysvětlení, jednoduše nemají kvalitu na to hrát o čtyřku, v rámci horní poloviny tabulky sou to přinejlepším průměráci, rodilí lavičkáři, Pelleg nemá pozici, protože kazí jednoduché přihrávky, neobejde hráče, dělá chyby při zpracování ... Přesto oba stále hrají a ještě se z nich dělají ikony.

Nejvíc se obávám, že už nikoho dalšího (kvalitního) do zálohy nepřivedeme a zůstane Pisilli možná i s Paganem. Bryan je pak po jednom pošle ba tribunu, protože s ním v záloze chybí dynamika a je potřeba za něho i bránit.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Ani nevím, klidně oželím klasické křídlo když bude technicky a herně chytrý trident. třeba se Soule+Joys jako SS pod hrotakem. Pelle bude bohužel hrát v záložní trojce.

Reagovat
Truffaldino

Co je scénář Lamela?

Reagovat
Pozor skluz!!!

Kluk z JA s velky talented za.slusne prachy, ktery od zacatku hral dobre, srovnej si 19 leteho Erika a nasi I primaverci.

A ktery za rok nebo dva odchazi do absolute nevhodneho tymu a souteze kvuli prachum pro fotra. Pamatuji si jak na letisti bulel.

Reagovat
10

k tomu Lamelovi na letišti máš nějakej zdroj?

Reagovat
Pozor skluz!!!

Bylo video i fotky

Reagovat
10

to jsem se právě snažil najít, jen k tomu neexistuje žádná zmínka

Reagovat
Pozor skluz!!!

Nemám to uložené.

Reagovat
Raffaello

Operace Calafiori, DiGre, jednání kolem Koopa etc.

Vím, že je to pouze na teoretické bázi, ale Giuntoli je člověk Gallianiho/Moggiho ražení a ukazuje se, že nemá problém jednat přímo a hledá cesty, jak dosáhnout svého.

Calafiori dosud s Arsenalem nepodepsal, mezi kluby stále nic finálního nezaznělo. Mezitím Bologna hodně stojí o Ruganiho. Nepředpokládám, že Giuntoli půjde Bologně na ruku, když nepustila Calafioriho do Juve.

Galliani včera potvrdil, že Di Gregorio byl do Juve "jasný" už na přelomu ledna/února, kdy mu Giuntoli volal se slovy "Brankář je můj. Vyrovnání doladíme později". Proto Galiani ani nejednal s nikým jiným, vedle toho Di Gregoriův agent potvrdil, že Liverpool za něj nabízel víc, ale DiGre řekl, že už dal svoje slovo Juventusu a do Liverpoolu nepůjde. Tohle je přesně to jednání, které je na úrovni. O to větší respekt mám ke Gallianimu a získal si mě DiGre.

V posledních dnech si Atalanta hledala náhradu za Koopmeinerse, kterou by měl být Matt O'Riley. Jakmile se to Giuntoli doslechl, začal se okamžitě o O'Rileyho zajímat s tím, že pokud Atalanta nechce snížit svoje nároky, on půjde po O'Rileym a Koopa nechá být. To se logicky nelíbilo Atalantě, protože se jim "začal cpát do byznysu". Vloni dala Atalanta Koopovi slovo, že pokud letos přijde nějaký velkoklub (Juventus) a bude ho chtít, tak ho pustí. Koop začíná být nespokojený, už by rád měl jasno a přestoupil.

Reagovat
Raffaello

Todibo pravděpodobně padá. Nice se mělo dohodnout s West Hamem na 36m Euro + bonusy. Tím pádem začíná víc věřit návratu Calafioriho do hry pro Juve, jednání mezi Arsenalem a Bolognou jsou aktuálně zastaveny, Calafiori nastupuje do přípravy s Bolognou.

Reagovat
Raffaello

Nice sice s WHU jsou domluvení, ale Todibo prý, údajně, kdo ví, preferuje Juventus. S Juve má být předběžně domluvený na podmínkách. Takže teď záleží na Juventusu, jak rychle dokáže někoho prodat, aby uzavřeli Todiba. Což znamená, že do konce týdne někdo musí z Juve odejít, Nice déle než do příštího týdne čekat nebude.

Reagovat
pajka-juve

Pokud Bologna fakt hodně stojí o Ruganiho, tak bych ho dal do swapu za Calafioriho + doplatek 20-25m. Bude extrémně záležet na tom, jestli bude chtít Calafiori z Bologně k nám nebo ne. Jinak bych jim dal stejnou odpověď jako oni nám. Chceš hráče, tak tady je jeho cena a přihoď 20m navrch.

Reagovat
Raffaello

To je absolutně nereálný, vrať se zpátky na zem. Atalanta s Arsenalem se zadrhli na tom, že Atalanta chce 50 teď + bonusy, Arsenal nabízí kompletně 54. Rugani nemá vyšší cenu než 5-7.

Když už, za mě, Rugani + Milik + 40 bez bonusů.

Ruganiho agent se snaží, aby kluby našly společnou řeč.

Reagovat
pajka-juve

Já vím, že to je nereálný, ale když chtějí oni vyjebávat s Juve přestřelením ceny, tak bych jim vrátil stejnou mincí. Jako před ME chtěli 40 a najednou pomalu 60, ale jak říkám záleží dost na hráči.

Reagovat
10

konečně přišli na to, že místo kupování hráčů z Atalanty je mnohem výhodnější kupovat toho hráče, kterým ho v Bergamu chtějí nahradit

Reagovat
Raffaello
Reagovat
10

před vteřinou jsem tuhle fotku viděl na FB, u toho příběhu s Gallianim

Reagovat
Raffaello

Tu fotku miluju. Kdybychom tu měli profilovky, hned ji tam pošlu.

Reagovat
10

Reagovat
10

Fabio Miretti prodloužil do roku 2028.

Mám takový tušení, že on bude jeden z těch hráčů, co pod Mottou udělá největší pokrok. Když vidím, co Motta udělal s Fergusonem nebo Fabbianem, tak mu hodně věřím, i kdyby to mělo být až za rok a on teď šel hostovat. Už pod Maxem měl skvělý zápasy a situace, ale vždycky zvolil to nejhorší možný řešení finální fáze, až to prolomí, bude dělo.

Reagovat
Raffaello

Souhlas, u něj se na ten progres hodně těším.

Reagovat
Melchior

Za mě i trochu překvapivý, že ze širší nominace vzali na ME Fagioliho, kterej víc než půl roku nehrál a na něj se vykašlali.

Reagovat
Raffaello

Protože to jsou naprosto odlišní hráči do jiných rolí a pozic. Fagioli jel jako backup za Jorginha, za kterého nebyla žádná alternativa. A pokud bys argumentoval Locatellim, tak je to to samé.

Reagovat
Raffaello

Giuntoli zatím pracuje na Juanu Cabalovi z Verony (za 12m Euro), což bude důležitý článek na levou stranu obrany. A nedivil bych se, kdyby při krachu stopera Calafiori/Todibo neudělal levého stopera z Cabala. Postavu i atletičnost mají s Calafiorim podobnou, technicky je taky velmi zdatný, profilově jsou si podobní. Ušetřit na stoperovi 30m+, to by byl sakra banger, jak se dneska mezi mladými říká.

Reagovat
10

Tam to delší dobu vypadá spíš na Inter...ale určitě zajímavej profil

Reagovat
Raffaello

Tady není co řešit.

https://pbs.twimg.com/media/GSs1OwJWoAAUW1d?format=jpg&name=large

https://pbs.twimg.com/media/GSs1RZBWMAAaC_7?format=jpg&name=large

Fabrizio Romano a další píší, že Juve už je před Interem a mělo by to dotáhnout.

Reagovat
10

proto ho taky Inter bere

Reagovat
Raffaello

Beppe ví.

Reagovat
Raffaello

Fabrizio Romano

Juventus have agreed on €10m plus €2m add-ons deal with Hellas Verona for David Juan Cabal.

Agreement also reached on player side, planning for medical tests in 24/48h.

Deal not linked to Juventus plan to sign Todibo as centre back, separate story.

Here we go

Reagovat
10

Hmmm víc se mi líbil Dorgu, ale Giunto teda jede

Reagovat
Alberto Aquilani

Včera sme odohrali v Trigorii zápas proti Latine - vyhrali sme 6:1.

Dúfam, že sú v plnej príprave a ráno ešte mali ťažký tréning, lebo tam 90% hráčov vyzeralo ako zombíci, čo ledva žijú. Predstavili sa aj všetky naše doterajšie posily, čiže Buba Sangaré, ktorý vyzeral, že ukončuje kariéru a nie že má 16, a Enzo Le Toffifee, ktorý má asi 13 kíl aj s kopačkami a zo všetkých stredopoliarov pôsobil najmenej zaujímavo.

Dybala na "9" a pod ním Baldanzi. Tomasso bol opäť jeden z najlepších, v piatej minúte mohol mať 2 góly, do polčasu mal 4 dobré šance ale nedal ani jednu Jemu to šialene nelepí a obávam sa, že ešte pár takýchto zápasov, a upadne do hlbokej depresie. Hral aj Solbakken Najlepší v prvom polčase asi Angelino, z ktorého mám ale stále pocit, že DDR ho vôbec nevyužíva správne. Oni raz zaútočili a dali z toho gól - IMO v lige dostaneme tak 64 gólov.

V druhom polčase hrala komplet primavera plus Darboe capitano. A teda Darboe bol zo všetkých stredopoliarov v celom zápase minimálne o triedu napred. On je IMO talent jak hovado, ale s tými jeho zraneniami má vydláždenú cestičku práve do tej Latiny - kde sa už teraz koncentruje zbierka našich bývalých capitanov futuroooov.

Keďže to s našim stredom poľa nevyzerá zatiaľ vobec lepšie ako minulu sezonu, rad by som bol, keby dostaval minuty spolu s Darboem aj Pisilli, ktorý aj včera hral dobre.

Vzhuuru k 7. miestu!

Reagovat
Raffaello

díky za report a buď pozitivní, vzhůru k 6. místu!

Reagovat
Pozor skluz!!!

Reagovat
pastal

64 gólů nedostaneme budeme mít nejlepšího gólmana v lize no ten pohyb co jsem viděl nebyl ideální ale věřím že jim Daniel dá pořádně ještě zabrat

Reagovat
Raffaello

Calafiori do Arsenalu padá?

Údajně jednání mezi Arsenalem a Bolognou padají. Gunners nechtějí utratit 50m za hráče, o kterém neví, že je fyzicky 100%. Hráč se zítra vrací do Bologni a připojí se do přípravy s týmem.

Tohle bude ještě zábava. Miluju mercato. *Giuntoli Face*

Reagovat
Furia Ceca

Prosím, berme ho

Reagovat
10

Včera odchod Rabiota potvrdil i Giuntoli, já se pořád bál, že se ještě nějak dohodnou...i když se vlastně budu bát, dokud nepodepíše jinde

Reagovat
Raffaello

Tiskovka se mi líbila. Všichni tři byli naprosto věcní, neprodlužovali odpovědi, které byly často delší na samotná odpověď.

Reagovat
Furia Ceca

Nevím, co je větší šílenost... jestli to, že jsme mu nabízeli 7 mega za sezónu, nebo to, že to nevzal, jako že málo Tak, či onak, chybět nebude.

Reagovat
DelPiero137

7M rocne je vysmech.

Reagovat
Furia Ceca

A jemu to ještě není dobrý

Reagovat
Raffaello

Juvermecato na začátku víkendu 20/7/2024

IN

Todibo - Z cashe na stůl by se mohlo stát "dražší" hostování kolem 10m za rok + povinný výkup další rok za 25m.

OUT

Rugani - Juventus pustí Rugani do Bologni jen za dvou podmínek. 1) Žádné hostování, přímý deal, ať už prodej nebo swap za někoho. Valuace Ruganiho 7-8m. 2) Obnoví se diskuse ohledně Calafioriho. Jinak může Bologna na Ruganiho zapomenout.

Soulé - Pořád ta samá pohádka. Soulé chce do Říma, hráč i klub mají být předdomluvení na podmínkách smlouvy. Leicester a WHU chtějí Argentince taky, ale on chce zůstat v Itálii. Řím musí splnit jediné, 30m + bonusy. Mluvilo se o bonusu 5m, ale proběhlo médii i možných 20 % z dalšícho prodeje.

Huijsen - Zůstává v Turíně, neodjíždí s týmem na soustředění do Německa = jeho odchod ven (PSG/Leverkusen/Stuttgart/Monako) je na spadnutí.

NEZNÁMÁ

Koopmeiners - Juve nemá cash, takže vše stojí. Do toho by se mohla vměstnat Neapol, která pokud příští týden dokončí Osimhena za 100+ do PSG a přivede Lukaka z Chelsea, tak by klidně těch 60m za Koopa mohla do Atalanty poslat. Koop chce zůstat v Itálii a evidentně ho už nebaví čekat, jak sebou Juve hne, chce to mít vyřešené a soustředit se na novou sezónu. Giuntoli už teda nemá čas.

Křídla - Dokud se nevyřeší Todibo a Koopmeiners, tak jsou křídla pasé. Budou až tím posledním, co bude Juve řešit.

Možnosti? Sancho (ManUtd) na hostování s opcí. Adeyemi (BVB) s valuací 40-50m. Galeno (Porto) výkupka 60m, ale reálně by bylo možné ho získat za částku kolem 40m. A pak tu jsou low cost na poslední chvíli varianty Berardi (Sassuolo), to je vyloženě last minute na poslední den mercata. Dál Gudmundsson z Janova, částka kdo ví. Swap s Neapolí Chiesa za Raspadoriho. Když už byla řeč o Portu, dalším cílem kromě Galena může být Francisco Conceição (za mě osobně můj tajný tip a šel bych po něm).

A nakonec se bude hledat backup za Vlahoviče, kde se o pozornost hlásí Retegui.

Reagovat
Raffaello

Calafiori do Arsenalu nakonec za 40m + 5m bonusy + něco z dalšího prodeje. Tak to Bologna může na Ruganiho fakt zapomenout, když za de facto stejné podmínky (kromě dalšího prodeje) ho nepustili do Juve. Jejich ublíženost, že Motta odešel do Juve, je opravdu komická. #provinciale

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Raffaello

McKennie: Ne, ne, ne, do Aston Villy nejdu.

Taky McKennie: Já chci do týmu, který hraje Ligu mistrů.

I.D.I.O.T.

Teď už se o něj zajímají jen Everton, Fenerbachce, dokonce i Inter Miami... Pokud nebude souhlasit s přestupem, odsedí si to na tribuně, nikdo o oplácaný americký prase nestojí. Elia deja vu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele