Rakousko bude od ledna bez trenéra, mohl by se vrátit kapitán Ivanschitz

07.09.2011, 16:51
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK, Tomáš Daníček

Komentáře (32)

Přidat komentář
Filipow

Jestli chcete, půjdu vás trénovat.. však do Vídně to mám kousek.

Reagovat
smazaný uživatel

vies v jakom stave je ten narodak? to by si nechcel trenovat ... som zvedavy koho vytiahnu teraz...

Reagovat
Filipow

Tak já bych je naučil.. Hned by byli Rakušáci nejlepší v Evropě..

Reagovat
smazaný uživatel

vies v jakom stave je ten narodak? to by si nechcel trenovat ... som zvedavy koho vytiahnu teraz...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se vrátí Ivanschitz, tak to bude pro Rakousko jenom dobře ....

Však to také byla blbost ho nepovolávat. Jsem zvědav, kdo se ke kormidlu rakouské reprezentace posadí ....

Reagovat
hribco

Vie niekto preco povedal ze ho nikdy nepovola ?

Reagovat
fantomas

Našel sem jen jeden zdroj, ale německej, takže sem si nepočet.

Reagovat
Arne

Psal to tu jednou Tomanatura... Ve zkratce - on jak šel z Rapidu do Salzburgu, tak si proti sobě poštval většinu fotbalovýho národa a pak všichni házeli neúspěchy repre na něj a negativní atmosféra kolem týmu nedělala dobrotu.

Reagovat
fantomas

Přitom ale normálně má bejt miláček médií i fanoušků.

Reagovat
Arne

Fanoušků Rapidu asi ne a není divu.

Reagovat
fantomas

To určitě ne, ale to ještě přece neni "fotbalovej národ", ani jeho "většina".

Reagovat
Arne

Já nevím, jak to tam mají a jaký procento lidu tam RB nesnáší, ale málo to asi nebude... Možná mi pošli ten německej odkaz, rád si ho přečtu.

Reagovat
hribco

Ani sa nedivim, ze ich neznasaju

Reagovat
fantomas
Reagovat
Arne

Tak o tom, co jsem psal nahoře, tam nic nepíšou... Když to shrnu, tak Ivanschitz není Constantiniho oblíbenec a "není hráč na doplnění kádru, ale lídr. A já raději vsázím na kolektiv."

Mimochodem nikdy mě nenapadlo, že by bude němčina na rakouským webu připadat jako lázeň na duši.

Reagovat
fantomas

A ten Scharner, prosim? Jinak tohle zní jako pravděpodobnější vysvětlení, kdyby to bylo kvůli tomu skandálnímu přestupu, psalo by se o tom incidentu i víc v angličtině podle mě.

Reagovat
Arne

Ten říká, že na to má jasný názor a nebojí se ho vyjádřit - že Rakousko si nemůže dovolit ho nepovolávat... Pak dodává, že nemá problém s návratem Arnautoviće, jinak nic extra zajímavýho.

Já fakt nevím, jak to tam je, ale podle mě by jim strašně pomohl... Žádnou osobnost, která by na sebe vzala zodpovědnost a strhla to, tam nemají a zrovna střed zálohy mi přijde asi nejslabším místem sestavy. A Ivanschitz byť může být chápán jako lídr, ale to neznamená, že by hrál nějak sobecky, právě naopak.

Reagovat
fantomas

Stoprocentně. Před ME 2008 se o něm v Anglii na nějakých preview serverech dokonce s nadsázkou psalo jako o jedinym rakouskym fotbalistovi. To byl fakt výsadní mozek týmu, co si pamatuju, snad i na tom šampionátu potom - i když samozřejmě celkovou kvalitou moc nezapadli.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě by vedle něj dál mohl růst Alaba, který by se po něm mohl té vůdčí role ujmout - teď je na to ale příliš nezkušený...

Reagovat
fantomas

Reagovat
Tomanatura

Ono jde hlavně o to, že Andy tenkrát prostě nebyl v kurzu. Hodně lidem vadil (Rapid tu má nejpočetnější základnu fanoušků) a Constantini se řídil hlasem lidu, který je asi tak stejně odborný, jako ten český (půl roku vadí médiím hráč A, za dalšího půl roku už je hvězda). Při jeho příchodu na lavičku jasně řekl, že si pod ním nezahraje, což bohužel splnil. Myslel si, že se tím zavděčí lidem, ale jaksi si neuvědomil, že ten názor širokého publika se mění rychlejc než cokoli jiného. Je to tvrdohlavý týpek, který si za svým názorem stojí, i když ví, že není správný. Ani Linz už si za repre nezahrál a to byl nejlepší střelec ligy.

To je jak kdyby došel Sabella na lavičku Argentiny po nějakých špatných výsledcích a řekl, že už nepovolá Messiho, protože on nehraje za repre tak, jak v Barse a on chce jen hráče, kteří ze sebe vydají vše.

Dle mě je to komedie, když udělat Constantini takovou šaškárnu s Arnautovičem, který je sólista, pro tým nemákne a navíc si vytvořil v repre skupinku, se kterou se většina hráčů nebaví.

Reagovat
fantomas

Dík za osvětlení. Každopádně je pravda, že se teď jeví hodně reálně, že se po novym roce Ivanschitz do repre vrátí...?

Reagovat
Tomanatura

Zatím je brzo, ještě nevím, kdo bude trenér a tak, ale myslím, že to reálné je.

Reagovat
fantomas

O nikom se ještě nemluví?

Reagovat
Tomanatura

spíš ne, v médiích proběhlo jméno Christoph Daum, ale moc jsem to nepročítal.

Reagovat
fantomas

Hmm.

Reagovat
FC Porto FC

Přesně, jako u nás kdyby sme nikdy nepovolávali Rosickýho

Reagovat
forma

Všichni říkají jak je Rakousko ve fotbale špatné apod. Že co se týče sportu točí se to tam jen kolem Morgensterna a Schlilenzauera ... Já jsem se v Rakousku narodil a mám ho strašně rád ale bohužel neměl jsem tu možnost vidět Rakouskou ligu přímo na stadionu (Vídeňské stadiony jsem viděl oba) ... Každopádně kde jsem se hodně zajímal o Rakouský fotbal bylo Euro 08 kde mě přišli strašně sympatický a fotbalový ... Třeba takovej Ümit Korkmaz ... tenkrát se mi strašně zamlouval a podle mě měl klidně na největší svétový kluby (Juventus,Inter,Valencia)... Bohužel skončil v Bochumi a v reprezentaci taky ač tomu nerozumim No a mají spoustu dalších slibných hráčů -> Arnautovič,Alaba,Harnik,Dragovic ... Jsem zvědavej jestli se ještě podívaj na nějakej větší šampionát ... Ivanchitz mě ale trochu zklamal výkonama který v reprezentaci předváděl ...

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť Korkmaz měl sotva na Frankfurt. Nevím, co by dělal ve velkoklubu.

Reagovat
forma

Na tom EURU 08 se předvedl v těch třech zápasech v takovém světle, že mu tam i komentátoři věštili velkou budoucnost ... Přirovnal bych ho k Odonkorovi .. Skvělej hráč -> 20 startů v Německý repre ... Pak spadne do druhý Šp. ligy a už je to průser ... Najednou na repre nemá i když je fakt že dlouho nehrál po tom co z Betisu odešel . Nechápu to, přitom Odonkor je podle mě spolu s Walcottem,Messim možná nejrychlejší křídlo na světě ...

Reagovat
smazaný uživatel

Odonkor ale jediný co uměl , resp. umí , tak běhat ... fotbalově na tom nebyl nějak na výši

Reagovat
Sosi

Brückner na plac

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele