Ramos: Chci dostat Tottenham na vrchol

30.10.2007, 21:20
Aktuality
Nový manažer Tottenhamu Hotspur Juande Ramos chce s anglickým týmem trpělivě stoupat až na úplný vrchol, oznámil to na dnešní tiskové konferenci. Ramos také uvedl, že angažmá na White Hart Lane podle něj přišlo v pravý čas.

Ramosův odchod ze Sevilly a následné rychle domluvené angažmá u Spurs nadělaly hodně zlé krve. Je to však už minulost, španělský kouč působí v Tottenhamu a dnes za pomoci tlumočníka absolvoval první tiskovou konferenci v novém angažmá.

"Chci postupovat krok za krokem. Nejdříve chci získat několik dobrých výsledků, abychom získali sebedůvěru, až poté můžu přemýšlet s výhledem do budoucna," prohlásil Ramos. "Ale tohle je skvělý klub a cílem je dostat nás na vrchol."

O Ramose měl Tottenham eminentní zájem už v létě, na manažerský post v Anglii usedl Španěl až nyní. "Nadešel ten správný čas a juksem šťastný, že jsem tady," uvedl Ramos. Úspěšného kouče zatím trochu limituje angličtina, přesto na tom není úplně špatně. "Na hřišti hovořím anglicky a hráči mi perfektně rozumějí. Ale stále se učím a raději jsem použil tlumočníka," dodal.

Autor: Radim Šantrůček / teamtalk.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
HOST*

Njedřív zkus slípky zachránit v lize

Reagovat
HOST*

tottenham je stale najspatickejsi londynsky klub

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham bych rozhodně neodepisoval, do první poloviny tabulky PL se můžou v pohodě dostat, vstup do sezony měli tragický i minulý rok a kde to nakonec dotáhli. Ramos to zblázní.

Reagovat
M11

staci vyhrat dva zapasy po sobe a jsou nekde jinde...

Reagovat
-Kopy-

no jsem zvědav, jestli se mu povede přetáhnout někoho ze Sevilly...

Reagovat
HOST*h

akurat svoju manzalku...

Reagovat
smazaný uživatel

oni na to kádr maj ale je to spis o psychice a taky koncentraci,utok maj hodne dobrej-spis by se mel Ramos zamerit na obranu protoze ta je neskutecne derava ze by tam prosla moje babicka co nemuze skoro ani chodit.Navic dela hrozny chyby.

Ja ale slepicím přeju aby skoncili v Championship abych se jim moh smát-takový prachy a sliby ze vyšoupnou Arsenal z Top4 a ze Arsenal nema sanci protoze neutratil prachy za hvezdy.A ted je to presne naopak.

Reagovat
HOST*klkl

fgfg

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele