RAÚL O ODCHODU NEUVAŽUJE

16.04.2007, 18:32
Aktuality
Raúl González Blanco nemá ani nejmenší zájem na svém odchodu ze Santiago Bernabeu. O tom spekulují především španělská média, sám 29letý útočník má však jasno a chce minimálně dodržet svůj kontrakt s Realem Madrid...

"Ze strany Realu Madrid jsem nic takového neslyšel, a tak jsem v klidu. Moje budoucnost je tady a z mého kontraktu zbývají ještě tři roky. Příběhy o mém dchodu musejí být, protože někdo chce, abych odešel, ale nevím, odkud se to bere. V předchozích letech jsem dokázal svou věrnost klubu a nemám zájem odejít," prohlásil Raúl, který v bílem dresu kroutí svou již třináctou sezónu.

Real naposledy vyhrál nějakou trofej v roce 2003, od té doby nastalo "období temna". Ani v letošní sezóně to příliš optimisticky nevypadá, "Bílý balet" v sobotu večer prohrál v Santanderu a na vedoucí Barcelonu opět ztrácí pět bodů. O porážce Realu rozhodl dvěma proměněnými pokutovými kopy stoper Garay, kapitán španělského velkoklubu však rozhodčímu nic nevyčítá.

"Jsme zklamaní, všichni jsme věřili ve vítězství. Rozhodčí udělal ve dvou případech chybu a to vás pochopitelně vždycky rozčílí, každý ale děláme chyby. Vždycky jsem rozhodčí respektoval, protože dělají velmi náročnou práci," říká Raúl.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tenhle hrac ma muj nejvetsi respekt.sice uz ma nejlepsi leta za sebou, ale co on dokazal pro klub to uz nikdo jiny neudela...

Reagovat
HOST*Mara

mas pravdu

Reagovat
HOST*kryštof

Nemá nejlepší léta za sebou, pouze se "veze" na vlně bídy a utrpení společně s celým týmem. Jakmile se změní klubová politika především v oblasti nákupů, tak se Real zvedne...no a Raúl bude opět jeho tahounem..

Reagovat
HOST*Real

100% souhlas. Raúl je podle mě stále ještě jeden z nejlepších útočníků světa. Ale musí hrát v útoku a ne v záloze, kam ho Capello hodně staví.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto souhlasím, musí zůstat! Raúl je od dětství můj nejoblíbenější hráč a Real Madrid můj nejoblíbenější tým...

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*españa

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

Presne Real a Raul to je neodmyslitelna dvojica nedokazem si predstavit ked Raul opusti Real, to uz nebude to prave orechove.

Reagovat
HOST*

Tak tak Raul a Real to je prostě neodmyslitelná dvojka. To co on pro klub udělal. Můj vzor a vynikající hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako barceloňák musím napsat, že je to dobře

Ale na Raúla bejt zlej nemůžu, je to borec a mám ho moc rád. Škoda, že se nenarodil v Barceloně

Reagovat
HOST*raul

Raul už je dávno na konci svých sil, techniku nemá, je pomalý a vždy byl takové protekční dítě, daleko lepší je Morientes, ale ten byl v Realu pasován vždy až za Raula, ve skutečnosti však byl platnější než Raul, který dostával mnohem více příležitostí.

Reagovat
HOST*R9

To snad nemyslíš vážně?Raúl si svou roli v týmu vždycky zasloužil a v době slávy Realu se o Morientesovi dá říct pouze že mu zdatně sekundoval...fakt že teď hraje Raúl tam kde hraje mu hodně ubírá na výkonech, věřím že kdyby odešel do "menšího" klubu (ani ne tak menšího, stačilo by do týmu kde není tak velkej tlak) tak by to byl zase ten Raúl jakýho známe, jenže srdce pro Real mu nedovolí "vykřičet" dále do světa co v něm neustále je...

Reagovat
HOST*R9

Každopádně Realu už nemůže nabídnout těměř nic z fotbalového umu, snad jen psychickou podporu. I proto bych byl pro jeho odchod i když se mi to hodně těžce píše...

Reagovat
HOST*

ty si cyp Morientes není lepší než Raúl ale je určitě lepší než Ronaldo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*inzaghi

jasně, Raul je na konci sil a už nemá co nabídnout... tak proč furt dává tolik gólů, možná ne tolik jako tomu bylo kdys, ale furt jich sází dost.Jinak je to super hráč a v Reálu musí snad i umřít

Reagovat
HOST*Real

No on kdyby hrál pravidelně na postu útočníka a ne na kraji zálohy, tak jich dá ještě mnohem víc.

Reagovat
HOST*

Kupoval jsem si original komplet dresu ze spanelska a Raúl byl jasna volba!!!!!HRACI V REALU PRICHAZEJI A ODCHAZEJI....ALE RAÚL ZUSTAVA!!!!!!!!!!!!Bez nej je real pouze polovicni!!!

Reagovat
HOST*Cat Killer

Real bez Raúla je jako řeka bez vody Raúl patí do Realu je to jejich nejlepší hráč!!!!!!!!!!§§§

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele