Real má bod, la Corňa tři

17.03.2002, 13:24
Aktuality
Ostře sledovaný a tradičně nejpřitažlivější duel španělské ligy mezi domácí Barcelonou a Realem Madrid skončil dělbou bodů po výsledku 1:1. Na Nou Campu před 98 000 diváky vedl madridský celek gólem Zidaneho, po přestávce zajistil Barceloně alespoň bod Xavi. V dalším sobotním střetnutí se hattrickem blýskl španělský reprezentační útočník Tristán, který se prosadil v dresu La Coruni v utkání v Pamploně. První a druhý gól dal ze hry, poslední z penalty.La Coruňa v poslední době hraje ve skvělé formě. Před deseti dny získala Španělský pohár, minulou středu porazila londýnský Arsenal na jeho hřišti 2:0 a zajistila si tak postup do čtvrtfinále Ligy mistrů. V domácí soutěži je zatím třetí o dva body za vedoucím Realem a druhou Valencií.

Autor: Jan Werner

Komentáře (870)

Přidat komentář
Chazy

https://www.youtube.com/watch?v=jnJtdWPOVUU

Sem prostě čekal, že ten nadpis psal on, když sem to viděl

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle předvedl víckrát ale.

https://www.youtube.com/watch?v=XsloLlVQeMs

Reagovat
Chazy

Dpč, to vůbec neznám ale Illarramendy je fakt legenda, to sem už viděl tak 50x

Reagovat
Chazy

y

Reagovat
smazaný uživatel

Ale aspoň to nejtěžší máš dobře, většina lidí ztroskotá na tom, že napíše jedno L nebo R.

Reagovat
formic81

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo ještě když se snažil na jedný z prvních tiskovek zapůsobit na novináře svojí španělštinou.

https://www.youtube.com/watch?v=I8TqsgPBuwc

Reagovat
Trand

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Sali5

Já hledal nějaký článek, kde by bylo něco s Brockem, Denverem, střídání stráží, panika v Chicagu, ale nebylo tu nic vhodného, tak zůstanem tady... EF

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Dawon

to je proste s kazdym shlednutim vtipnejsi

Reagovat
Chazy
Reagovat
kubys

? Jako upřímně mi ten systém výpočtu přijde více než spravedlivý.

Reagovat
kubys

Nebo spíš rozhodování by bylo přesnější.

Reagovat
Chazy

Tak to vážně těžký říct, jestli prostě jde označit za spravedlivý jakejkoliv systém, kde se srovnávaj týmy, co nehrajou stejnou ligu a nepotkávaj stejný soupeře a ještě tam je prostor pro subjektivní názor hodnotících. AP Poll to má prostě přesně tak, jak bych si přál, teda Oklahoma State místo Irů, Alabamu třetí. Taky patřím mezi lidi, co byli loni pobouření absencí TCU .. musím teď doufat, že Cowboys už neztratí

Reagovat
kubys

Jako s přihlédnutím k těm kritériím, ze kterých se vychází, se docela i divím, že Alabama není první. I když to by lidi už asi vůbec nerozchodili, kdyby první byl tým, který nemá perfect record a za ním až ostatní, co ho maj.

Upřímně ale furt jde mimo mně, jakým způsobem se vybíraj ty zápasy s týmama mimo konferenci. Jako Fighting Irish maj soupeře jasný na 10 let dopředu, ale zbytek...

Reagovat
Chazy

Ono to stejně bude jedno, až rupnou s Floridou ve finále SEC

Jo, tomu já taky nerozumím. Doteď jsem každoročně znal rozpis jen u Gators, ale i v tom mám bordel.

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers

Reagovat
niflheim

Trochu potlučený ale nic, co by nezvládl.

Reagovat
smazaný uživatel

no len rameno vieš, aby ho to nelimitovalo. By som sa necudoval keby ten problem trval uz dlhsie ked niekedy vidim tie jeho flusance

Reagovat
Chazy

http://bleacherreport.com/articles/2588876-titans-and-jaguars-to-wear-new-color-rush-uniforms-in-week-11-clash

Nvm, jestli ste postřehli, v jakejch dresech se bude dneska hrát Já už k tomu snad ani nemám co říct, jak se mi to nelíbí. Ale jinak se na ten zápas těším, Mariotu sem letos viděl víckrát, ale i tak se vždycky rád podívám na jeho progres. A Jax sem viděl jen proti nám celej zápas, přitom je na ně hrozně chvály, hlavně na Bortlese, receivery a postupně i na Yeldona. A obrana Titans prostě není nic snadnýho k překonání.

Reagovat
Dawon

Titans zadna hruza, ale teda jags vypadaji jako poctiva ranni pivni sracka

Reagovat
Chazy

Třeba to bude na hřišti lepší, ale takle to vypadá příšerně no, nelíbí se mi ani Titans. Aspoň to prej nebude problém se sledováním pro slepý, ty barvy minulýho TNF naopak problematický byly.

Reagovat
Chazy

* barvoslepý... slepci měli problém se sledováním standardní.

Reagovat
Dawon

...

Jojo, o tech barvoslepych sem taky slysel

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že jdu do práce, mohl by to být fajn match. Btw. já na Bortlese docela taky četl chválu, ale prý pod tlakem furt vyvádí ty svoje obrovské píčoviny. Ale viděl jsem je jen proti nám asi.

Reagovat
niflheim

Někdo?

Reagovat
I am Mancunian

jo

Reagovat
smazaný uživatel

dneska tomu dám šanci .. snad mě hoši nezklamou

Reagovat
Trand

Reagovat
Maresma

Bohužel ne

Reagovat
Trand

O nic jsi nepřišel, buď v pohodě.

Reagovat
Dawon

http://www.nfl.com/news/story/0ap3000000583402/article/rex-ryan-patriots-are-going-to-win-the-division

informacni hodnota tohodle clanku je nekonecna Obcas si rikam, ze novinarina je vazne tvrda drina

Reagovat
Kowe

přenáší tlak, "José" Ryan

Reagovat
Chazy

http://www.nfl.com/news/story/0ap3000000583294/article/cam-newton-ron-rivera-and-panthers-fans-i-was-dead-wrong

Mě teď zaujal tenhle článek, taky sem si na ten původní před nedávnem vzpomněl. Tohle se mi líbí, že nějací ti novináři umí, prostě se vrátit k nějaký hodně mizerný analýze, uznat chybu a využít toho k nějakýmu dalšímu rozboru. Nedávno sem zjistil, že Trent Dilfer podobně si sypal popel na hlavu za toto a taky tak nějak vyzdvih všechny za to, jak se v nich splet.

https://www.youtube.com/watch?v=WFuffcVDKKg

Reagovat
Dawon

jo, tohle je sympaticke

Reagovat
Chazy

Jsem se k tomu bohužel dostal až teď a neviděl to živě Ale byl to hodně hezkej zápas, i když úplně jinej, než jsem čekal. Mě vůbec nenapadlo, že jedna katastrofální a jedna podprůměrná OL + solidní pass rushe povedou k tomuhle. Čekal sem víc přestřelku, ale takhle to bylo lepší, aspoň to mělo kvalitu.

Mariota furt katastrofa na delší vzdálenost, skoro nic netrefí, pokud ten receiver není úplně volnej, ale zas je fajn, že ho nechaj víc běhat. Naopak Bortlesovi není skoro co vytknout až na ten int. Zato playcalling Jags... jako ty jejich snahy v prvním poločase se dostat do end zony pěti běhama a jen jedním hodem, zakončit to jako dva FG, fakt supr. Kor když OL nefunguje. A teda Joeckelova občasná zbytečnost na hřišti je úplně fascinující a na Cannovi je až moc vidět, že je rookie.

Ale jako taková TNF klasika no. Každopádně ty týmy spolu takle hrály TNF i loni a tohle byl daleko kvalitnější zápas, vypadaj prostě konkurenceschopnější. Hlavně Jaguars jsou vážně na dobrý cestě, všechno kurví jen ta OL. A oba zápasy zakončený sackem Jags

Reagovat
Chazy

A vlastně tohle je asi poslední bye týden a příští týden bude ten velkej čtvrtek s třema zápasama, protože díkuvzdání.

Tím se ta sezona dostává do poslední třetiny, začne to bejt veselý teď.

Reagovat
Kowe

to není zrovna moc šťastně zvolenej zápas na colorrush, však se ty dresy nedaly nijak moc změnit

Reagovat
formic81

me se ta akce od nike libi..

Reagovat
Trand

Reagovat
Eric_The_King

Dokonce mají šanci na PO, to už se jim dost dlouho nestalo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

Reagovat
Chazy

Reagovat
Kowe

Reagovat
Chazy

https://twitter.com/espn/status/667898567663689728

Fakt nechápu, že jim tyhle dresy dovolej není to podle mě cheatování a tak, jak spousta lidí tvrdí, hráči na hřišti podle mě musí dobře vidět protihráče, protože na to nekoukaj z ptačí perspektivy. Ale pro fanouška je to utrpení, viděl sem tuhle kombinaci jednou a stačilo fakt.

Reagovat
Kowe

To musí být na hovno i pro domácí QB ale. Jen teda maj výhodu, že jsou na to zvyklí.

Reagovat
Eric_The_King

Je to divný, hlavně, že třeba šatny musí být vymalované pro domácí i hostující stejně, aby to domácí nevymalovali hostům nějakou uspávací barvou, ale takhle to povolí .

Reagovat
Chazy

Hm, sem vůbec nepostřeh, že můj oblíbenej novinář, co se stará o Eagles, letos dělá takový krátký reporty na college QB.

http://www.phillyvoice.com/look-ahead-2016-quarterback-class-paxton-lynch-edition/

Určitě doporučuju přečíst, minimálně těm, co fandí klubům, který letos možná hodlaj draftovat QB. Ale jako o QB, co můžou jít v prvním kole, by měl asi mít přehled úplně každej, kdo NFL sleduje. A tohle je takový správně stručný, věcný a s gifama, navíc protože to nepíše skaut, ale novinář, tak je to srozumitelný. Skaut toho asi vidí víc, ale on tomu sportu vážně rozumí. A je užitečný si tam přečíst asi i Cooka i Goffa, i když ti tam jsou ještě z před sezony bohužel. Každopádně je ten Lynch fakt obří

Reagovat
Barm@n

Dobrý článek.

Reagovat
I am Mancunian

kedy bude preview college zapasov ?

Reagovat
Chazy

vidíš, na to sem zapomněl

Reagovat
I am Mancunian

dneska sa chystam pozerat, tak to naprav

Reagovat
Dawon

With Sam Bradford officially listed as out this week against the Buccaneers, the Eagles will not have a QB start all 16 regular season games for the 21st time in the last 25 years. No team in the NFL has had a higher total over that span.

heh, tohle je taky pekna statistika

Reagovat
Eric_The_King

If Bradford is not the Eagles' Week 1 starter in 2016, the Eagles will be starting their sixth different quarterback since 2009.

Drsné

Reagovat
Chazy

Netuším, jestli má smysl psát i zápasy v 18:00, asi budete koukat na classico nebo scousery. Já mám Floridu proti úplně bezvýznamný univerzitě, to ani nedoporučuju.

Ale bude tam Memphis a Temple. Takže Lynch proti solidnímu týmu, kterej ještě nedávno byl nasazenej. A určitě to bude hezkej zápas, určitě bude sledovanej, takže by moh mít i solidní streamy.

21:30 Michigan State (9.) v Ohio State (3.)

Málokdy je jasnější, na co koukat v prime timu, prostě tohle je jeden ze zápasů sezony. Ohio je furt neskutečně silný, silnější jak loni, kdy to celý vyhrálo. A za Sparťany hraje Cook, takže pro něj obrovská příležitost ukázat, že je lepší jak Lynch a Goff, i když minimálně lepší jak Goff podle mě není určitě. Byl zraněnej minule, ale měl by hrát. V obraně Sparťanů je super hráč Calhoun. Ale OSU, tam je fakt talentu tři prdele. V první řadě Joey Bosa (DE) je největší aspirant na jedničku draftu v tuhle chvíli. Ezekiel Elliott je nejlepší RB pro draft 2016 a pravděpodobný první kolo. Decker je jeden z nejlepších tacklů pro draft, Michael Thomas elitní WR, v obraně jsou navíc ještě Washington, Lee, Bell. To jsou všechno hráči, co jsou na přelomu prvního a druhýho kola a doplňujou je další velcí talenti, co ještě do draftu nesměj. Ve front seven jsou prostě tak 4 potenciálních 1-2 kol a ten Bell je šíleně chválenej safety. Jestli proti tomu Cook zahraje dobrej zápas, může jít jeho reputace hodně nahoru.

Pak je tam ještě jako zápas LSU a Ole Miss, Utah a UCLA. Prostě zápasy, který bych každýmu doporučil vidět, ale nemá to význam, dneska je to všechno o Suckeyes a Spartans.

02:00 Baylor (10.) v Oklahomě State (6.)

Tohle je podobná věc. Neporaženej proti jednou poraženýmu, šílený ofenzívy. Při under over byly schopný sázkovky vypisovat hranice kolem 80. Oklahoma State mě šíleně baví poslední dva týdny, Baylor mě baví už roky. Baylor se zranil QB a do hry šel true freshman, přitom to člověk skoro nepozná. A ten kluk je fakt boží. Je tam ten epickej WR Coleman, co už má 20 TD. Z Oklahomy upřímně bohužel znám jen Ogbaha, ten tým sleduju krátce, moc o nich nevím. Ale herně je to prostě špička.

Pak je tam ještě TCU a Oklahoma, to bude taky fajn zápas, ale prostě zase... je jen jedna možnost, co si pustit.

Reagovat
formic81

díky za report... na soccer uz nekoukam, nebo fakt sporadicky.. na Lynche se podívám a pak teda ten primetime jinak ty ohio nemas rad - suckeyes ?

Reagovat
Chazy

http://zunox.eu/zxtv76.html

Nic lepšího nevidím. Hlavně ty hlavní ZunoxHD streamy nefungujou, což je dost naprd.

Reagovat
Chazy

A jako nemám proti nim nic zásadního, jen jsem loni přál výhru PO Mariotovi. Nejdřív sem se radoval, že odstranili z cesty Alabamu a pak úplně přejeli i Marcuse.

Reagovat
I am Mancunian

bosa je fakt delo, paradny hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak na ten od 21:30 se kouknu. Potřebuju si něčím spravit náladu.

Reagovat
Trand

Kaepernick na IR, takže asi celkově konec u 49ers.

Reagovat
Trand

Je mi ho líto, jak to celé dopadlo.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
I am Mancunian

neskutocne co sa z nas stalo za rok

Reagovat
Trand

Já vás vždy nesnášel(asi i kvůli tomu, že od doby co fandím byli 49ers vždycky dobří) a teď mi vás je trochu líto. Ale pořád by mohlo být hůře. Máte Navorra, Hydea, Reida atd. Pro Bowmana mám neskutečnej obdiv, to je naprosto úžasnej hráč.

Reagovat
I am Mancunian

uzasny bol aj willis a hlavne harbaugh, bez neho je to uplne ine

Reagovat
formic81

ber to z ty lepsi stranky, zaciname od znova, nemuze to bejt horsi. Skoda toho zraneni, mohli jsme Colina vytrejdovat alespon za neco, takhle ho asi cutnem no.. Budem vysoko na draftu (+budem mít asi milion compensatory picks) a budem mít penizky v FA. Ikdyž co tak koukam na ty hrace co budou volní to není žádná sláva, ale něco se tam dá najít..

Reagovat
I am Mancunian

ja vobec neverim nasmu vedeniu, ze vybere vhodnych hracov

Reagovat
Chazy

Jak tu college letos hodně sleduju, tak nic jako vhodnej hráč prostě neexistuje končím s kritikou GM i skautů... ti na každýho hráče najdu něco, proč ho nebrat.

Reagovat
formic81

nejvetsi problem je nas majitel asi. York je proste strasnej kokot

Reagovat
formic81

ikdyz to treba nevypada tak ty poslední dva drafty byli uspesny nasli jsme tam plno dobrejch hracu ktery maj potencional, naopak ta FA trosku pokulhava no my potřebujem zalepit několik děr v ty sestave.. chybí nám RG i RT, potřebovali bychom i kvalitního DE a CB, nejakej playmaker na WR by se hodil.. Kde naopak nevidim problem je RB, Safeties, LBs a docela i na TE je potencional.. zbyly pozice potrebujou doladit no

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

Bože můj, to je na zvracení, to není možný. Poločas 0-0, ve druhým už body jsou, ale katastrofa je to furt totožná. Od Seminoles dostanem tak šíleně na prdel, že si to finále SEC proti Alabamě radši asi ani nepustím.

Reagovat
Dawon

http://blabseal.com/frodo/ tady mate pekny stream na Michigan, kdyby to nekoho zajimalo

Reagovat
Chazy

Mi neříkejte, že prohrajem s Florida Atlantic University co to vůbec jako je ta univerzita.

A Paxton Lynch šíleně dostal na prdel, TD žádnej, int taky, ale asi nic nefungovalo. Tak co teď ale, všichni tři ti QB maj hrozný výkyvy

Reagovat
Barm@n

V první čtvrtce dostal hit a od té doby jaksi kulhal a házel prakticky jen screeny + několik dropů od receiverů, ale nesledoval jsem to pozorně.

Reagovat
formic81

kdo bude mít hezkej link na ohio tak ma u me hezkou pochvalu

Reagovat
Chazy

http://blabseal.com/frodo/

Tenhle od Dawona je brutální ani lagnutí a kvalita

Reagovat
formic81

ty vole kde to vyštrachal.. dobrej ajtak

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
I am Mancunian

cook nehra

Reagovat
Chazy

To je nakokot, to úplně mění, o čem to mělo bejt

Reagovat
formic81

jinak mate nekdo tuseni kolik muze stat lupen na takovejhle match?

Reagovat
Chazy

To je fakt různý no. Příští tejden je Ohio State a Michigan a tam máš.

4,534 tickets available from $248

Tak nevím no, taky se to asi může prodražit

Reagovat
Dawon

no do prdele

Reagovat
Chazy

http://www.stubhub.com/michigan-football-tickets-michigan-vs-ohio-state-11-28-2015/event/9195935/

Nvm, já těmhle věcem nerozumím, jestli to třeba nejsou nějaký boxy s víc místama nebo tak. Nebo jestli to není na všechny zbejvající zápasy. Přijde mi to taky moc.

Reagovat
Dawon

nevypada to tak, jak to rozkliknes, tak tam mas primo radu a sedadlo...jestli to teda tak vazne je, tak to je solidni silenstvi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
formic81

ten Barrett nesmi hazet nebo co

Reagovat
Chazy

Oni holt hrajou hlavně po zemi, přítomnost RB jako je Elliott k tomu svádí no.

Sem zvědavej, co udělá Cookův backup. Já Cooka fakt nemám rád, nebaví mě, nevěřím mu, tak mě to snad bude bavit víc bez něj.

Reagovat
formic81

kdyby jsme tady v cesku meli reklamy jako v americe tak me to mozna tolik nesere

Reagovat
Chazy

Mg, tady tomu dělám reklamu a bude to puntovaná, ne snad to rozjedou pořádně.

Reagovat
formic81

hráááli jsme puntovanou vždyt to znas

Reagovat
Chazy

Ty to rozhodně znáš no

Reagovat
formic81

Reagovat
Chazy

Heh, oni toho Bosu wattujou tak proto letos nemá sacky

Reagovat
formic81

tak to už ukazuje něco no

Reagovat
Chazy

To je fakt úplně na hovno zápas prostě, bez toho Cooka to ztratilo všechno se na to můžu vysrat, Rosen už má TD a prej hraje super. Snad to rozjede aspoň Elliott, to je to jediný, co mě teď zajímá.

Reagovat
Chazy

http://hdstreams.net/channel-56/

Tady mrknu aspoň na Rosenovy drivy, zrovna je na míči. Jeho prostě vidím minimálně, když je z tý posraný kalifornie

Reagovat
Chazy

Washington ta obrana je bestiální, skoro všichni, co jsem vypsal, už měli nějakou velkou hru. Chudák ten kluk, co tam stojí místo Cooka, proti tomuhe prostě nemá naději. Já čekal, že Suckeyes ukážou, že Cook není taková hvězda, ale něco uhraje, takle to je prostě nehratelný, on ani nemá zbraně, aby tu obranu přehrál.

Vražednej pass rush, atletičtí LB do coverage k tomu, skvělej safety, celkově slušná secondary. Elliott vyběhá 3 TD a bude to klasická nudná výhra Ohia.

Reagovat
Chazy

Ale tohle byl hezkej drive i TD

Reagovat
Chazy

A už i Calhoun se ukázal. Celkově ta obrana Spartans celkem drží. Sem zvědavej, co má Ohio za plán, když běh nefunguje

Reagovat
I am Mancunian

LSU a co sa to deje s fournettom

Reagovat
Chazy

Nkemdiche ho zastavuje? on to má těžký, obrana se zaměřuje jen na něj. To je jak Elliott dneska v tomhle zápase.

Reagovat
I am Mancunian

ja to nesledujem, len pozeram, ze dostavaju riadnu sodu

Reagovat
Chazy

Hele, oni Ole Miss jsou jedinej tým, co porazil Alabamu. Je tam ničí nekonzistentnost, možná nějaký zranění, to nevím. Ale špatnej tým to není, kurzy na ně byly nižší jak na LSU.

Reagovat
Chazy

Jako to už od 18:00 sleduju třetí úplně katastrofální poločas v řadě. Snad to pak zachrání ten Baylor, to fakt bude tak 40-50

Reagovat
Dawon

Ty vole jednou za uhersky rok si pustim college, a dostanu tohle

Reagovat
Chazy

Co chces víc vole, posun o spoustu yardů, hezkej catch

Reagovat
Dawon

Reagovat
Chazy

A tak prostě když ten zápas měl bejt o souboji top obrany s top QB, je celkem logický, že se to posere, když ten QB nenastoupí za to college nemůže, normálně je to super

Reagovat
Dawon

to jo...a jako v ramci moznosti je to asi i super zapas...ze se celou dobu deje totalni hovno, a pak jakmile jde ohio do vedeni tak michigan hned vyrovna, jakoby nic

Reagovat
Chazy

Mě to taky nebaví no, ale koukám na to kvůli tomu, že třeba dojde na konec, kterej bude drama

Ale třeba ten noční bude prostě masakr, hranice overů jsou prostě mezi 75 a 82 no.

Reagovat
Chazy

Spartaaaaaa fakt sem myslel, že to bude tak 28-7 v tuhle chvíli. Jen ať vyhrajou

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Chazy

Jak může mít tak velká univerzita tak nevyřešenej QB post ať je tam jeden nebo druhej, je to furt to samý. Dneska tak 50% jeho her prostě běh, často úplně naivní, vyloženě bez šance pro zisk. Na to se prostě nedá dívat, proto se jim vyhejbám.

Reagovat
I am Mancunian

fakt otras

Reagovat
I am Mancunian

Spartaaaaans

Reagovat
Chazy

eeeeej tak nakonec to celý k něčemu bylo, tohle šíleně zamíchá vším

A ta oslava kickera

Reagovat
Dawon

ale jo, nakonec fajn zapas

Reagovat
Chazy

Aspoň hrdinskej výkon no, přeju to těm dvěma mladým QB, že to společně urvali. Ale stejně mě to sere, že tomu udělám reklamu a je to nakonec takovýhle. Přitom letos z 10 nej zápasů, co sem viděl, byly tak 4 z college.

Reagovat
Chazy

http://zunox.eu/zunox1.html

Tady by měli bejt Bears a Cowboys

Reagovat
Chazy
Reagovat
Chazy

Hm, tak nakonec žádný HD to nemá, sračky.

http://hdstreams.net/channel-101/

http://zunox.eu/zxtv101.html

I když stejně asi nikdo koukat nebude. Každopádně je to 14-0 po 2 minutách

Reagovat
Dawon

... aha, tak to jsem moc rad, ze jsem myslel, ze to zacina ve 2

Reagovat
Chazy

Já jako uznávám, že je to moje chyba a splet sem si to s časem TCU, ale fakt ste se mohli podívat

Reagovat
Dawon

bezmezne ti verim

Reagovat
Chazy

Nojo ale dva TD si viděl, ne?

Reagovat
Dawon

jojo, zapl jsem to v ty 2

Reagovat
I am Mancunian

omg ja cakam na baylor do 2 a oni hraju od 1:30, chazy

Reagovat
Chazy

typičo to byla rychlost...

Ono jako Eagles v NFL super, ale tohle jsou dvoje Eagles proti sobě a Oklahoma rozehrává dřív, než grafika vůbec ukáže čas na rozehrávku.

Reagovat
Chazy

Washington

Reagovat
Dawon

genialne ted 2x pri jednom behu prisel ten WR o 1. down

Reagovat
Chazy

Oni sou ti hráči na univerzitě tímhle občas fakt k vzteku, prostě tak hrozně věří tomu, že jsou atletičtější jak všichni obránci, že furt vidí ty potenciální megazisky. Přitom on ani neměl kam běžet pak, i kdyby ho oběh

Reagovat
Dawon

obcas to chapu no, ale zrovna tady, kdy kolem nej byli snad 4 chlapi, a ikdyby toho jednoho obehnul, tak ho hned sejme dalsi...holt ocas no

Reagovat
Chazy

Baylor 300 yardů za čtvrtinu

Reagovat
Sali5

Ok, je to tady, věděl jsem, že to někdy musí přijít - zapínám univerzitní fotbal...

Reagovat
Chazy

Tohle se mi hrozně líbí, jak nejsou žádný challenge a prostě se to přezkoumá vždycky

Reagovat
Chazy

Jako skvělý, druhá čtvrtina už trochu pomalejší, jsem zvědavej, co na sebe vymyslí dál. V případě těchhle dvou týmů podle mě 10 bodů není nic. Podle mě hlavně ty obrany nejsou vůbec špatný, spousta dobrejch her, útoků na QB, sacků, turnovery. Fakt jde jen o to, že ty týmy hrajou tak absurdní tempo a rozehrajou tolikrát, že ty body prostě padnout musí. Ale většinu drivů obrany uhrály. Jenom je to jedno, když za 40 vteřin jdou bránit zas.

Reagovat
Chazy

Jako u zápasu, co asi skončí 45-35 je to fakt divný psát, ale prostě to byl do značný míry i defenzivní zápas. Nikdy mě tenhle sport nepřestane překvapovat, hlavně obrana Bayloru se vytáhla a ten někým očekávanej výsledek kolem 100 bodů to prostě nebyl. 6 sacků, několik tři a ven, vážně skvělý od nich. Asi nejde bránit líp v situaci, kdy oba týmy hrajou tak rychlou ofenzívu, Oklahoma prostě 10 puntů a i tak dala 35 bodů.

Baylor 700 yardů, k tomu není moc co říct. A to se jim v poločase zranil QB a dohrál to hráč, kterej sice hrál na HS QB, ale udělali z něj hned od letošního zrekrutování WR a vůbec tam QB hrát nemá. Samozřejmě dal 2 TD, 150 YDS na 5 hodů a třetí sám zaběh. Další znesvěcení všeho, co Petty v Bayloru dokázal

Reagovat
I am Mancunian

hmm idem pozret na Goffa, snad volaco zahra

Reagovat
Chazy

Podle všeho solidní výkon na to, proti komu hrál

Reagovat
I am Mancunian

po prvom polcase som zaspal, ale hral slusne, asi bude on top1 QB

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Colin? Moc by som ho prial Texans

Reagovat
Barm@n

Úplně bez šance, ten má k pocket-passerovi hooodně daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

A ako chcete (budete) riesit poziciu QB?

Reagovat
Barm@n

Nj, očekávám, že budem mít pick někde za desítkou, tak uvidíme co tam bude k mání. Jinak obnova Penn State spolupráce by stála asi třetí, čtvrté kolo. Mimoto je třeba vzít v úvahu i to, že možná budem draftovat RB - ti jsou taky drazí poslední dobou a určitě taky někoho do O-line a safetyho - najednou těch picků máme málo. A to jsem ještě zapomněl na Aguaya, to je naprostý základ všeho.

Reagovat
Chazy

Uvidíme no, třeba všichni vyhoří na pro dayi a combinu a budou k dispozici všichni .. ale fakt věřím tomu, že QB nutně musíte řešit jen vy, 49ers a nejspíš teda Browns a že si to rozdělíte no. Ale fakt bych bejt Houstonem nehledal QB v dalším kole, však drtivá většina startujících v NFL dlouhobě je první kolo. A Hopkins fakt potřebuje kamaráda už.

Reagovat
Dawon

Ja nevim, sice asi bude zalezet, jak bude vypadat do konce sezony, ale podle me proste Johnnymu sanci daji a aspon rok jeste QB resit nebudou...mnohem vic bych to videl na Rams, tam je to zoufalstvi a je fakt skoda, ze jinak relativne naslapany tym srazi ten QB do naproste prumernosti

Reagovat
Chazy

Taky sem si to myslel hm, na Rams sem nějak zapomněl. Já věděl, že mám tři adepty a ten třetí mi nedocházel, tak jsem tam prdnul Browns. Rams to měli být, pravdu máš.

Ale o Browns se fakt hooodně mluví ve smyslu, že se na Johnnyho vyserou prostě a zkusej ho někomu poslat.

Reagovat
Dawon

tak to by asi teoreticky smysl davalo no, ale tezko rict, kdo by ho bral a hlavne co by za nej byl ochotny nabidnout...moc si neumim predstavit, ze se tymy o takovy typ hrace s jeho povahou budou nejak extra prat...v tomhle ohledu taky asi bude hodne zajimave, kdo a jestli vubec sahne po Kaepovi, ten nebude FA ale bude se muset tradovat, ne?

Reagovat
Chazy

http://overthecap.com/player/colin-kaepernick/62/

Pokud ho necutnou, tak fakt ne, i když to cutnutí už by se příští rok vyplatilo případně. A taky nevím, kdo může mít zájem, bude to zajímavý.

Reagovat
Trand

Už třetí rok vlastně, i když letos je ta obrana našlapaná nejvíc no. Po sezoně ztratíme určitě nějaké klíčové hráče, z těch důležitějších hráčů kontrakt končí Barronovi, Hayesovi, Fairleymu, Jenkinsovi, Johnsonovi, Simsovi, McLeodovi, Legatronovi, Harkeymu, Cunninghamovi, Barnesovi, Quickovi a Keenumovi. Když počítám ideální starting sestavu, tak je to 5 starterů(Jenkins, Johnson, McLeod, Barnes, Quick, teoreticky i Barron a Legatron). Dále jsou Hayes, Fairley, Harkey a Sims hodně důležitý čelové rotace a jejich ztráta by taky mrzela. Bez Cunninghama, Keenuma a teda asi i Quicka(i když to si neověříme bez dobrého QB, loni hrál skvěle a pak ho zastavilo to zranění) by se Rams asi obešli. Ale hlavně ten Jenkins, Johnson a McLeod, to jsou 3/4 členů starting secondary a ačkoliv se mluví jen o Jenkinsovi, Johnson je podle mě stejně dobrý (i statistiky mají stejné skoro) a McLeod se vypracoval v hodně kvalitního hráče. Takže bude zajímavý, komu vedení tu smlouvo prodlouží a koho pustí. Ale bude to celkem velké oslabení. A vůbec nevím, jak je na tom ten Mannion, kterého tady Chazy vychvaloval, vůbec se o něm nemluví, tak třeba se rok přiučí nějakým věcem a pak začne hrát, i když to moc reálný není asi. A hlavně, nemyslím si, že budeme mít nějaký brzký pick, spíš tak průměr, skoro určitě až po 49ers a Browns, tak aby tam ještě nějaký slušný QB byl.

Reagovat
Trand

A jako nemám přehled, jak to u Rams je moc s vedením, ale že má Hekker smlouvu na 6 let na 18 miliónů, to asi není normální, ne? I když na druhou stranu, je to náš nejlepší QB.

Reagovat
Chazy

Lechler měl 12/4, když dostal ten nejvyšší kontrakt pro P v historii, takže proč ne. Jestli je vážně top 5 a konzistentně, tak bych si ho taky klidně podržel. Ale jako na punterech se dá pěkně ušetřit

A Mannion přesně tak, jeho neřeš, on má tak 5% naději se prosadit, jen byl mega zábavnej na college. Grier z Floridy je taky super pocket passer, všechno a nebude ani draftovanej jednou. Draftovanejch QB je rok co rok 10 a neprosadí se většinou ani 2.

Reagovat
Trand

Je to pravidelnej probowler a myslím, že je pro tým fakt důležitý no. Ale přišlo mi to přestřelený, protože já nikdy na kontrakty nekoukal a tak jsem se jen divil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Lynch to je taky Newtonovsky styl aj muskulatura

Reagovat
Chazy

Jako je fakt vysokej, silnej, ale dual threat QB to fakt není Běhá málo, ale rozodně je to Cam s dobrou technikou. Tam člověk vidí to, co bylo v tom jeho skauting reportu, co jsem sem včera házel. On fakt bez většího úsilí hodí 50 YDS, úplně jakoby nic.

Reagovat
Chazy

Snad bude Memphis hrát nějakej pěknej bowl, abych Lynche aspoň jednou viděl. Vím o něm prostě hovno, jen co si přečtu, nějakou posranou AAC prostě nesleduju, ani nevím, co tam je za týmy. Memphis je známej jen těma helmama.

Ale prostě má hrozně málo yardů na běh a prej je docela pomalej, nechávaj ho běhat asi jen v red zoně, protože tam má atletickou výhodu proti obránci. Ale to v NFL mít nebude. On jako podle všeho loni naběhal 13 TD, ale s průměrem pod 3 yardy na běh no.

Reagovat
Dawon

ten sestrih hodu v tom videu

Reagovat
Dawon

https://www.instagram.com/p/991QoNvgol/?taken-by=raylewis

nevim, jestli to uz nebylo, ale Ray Lewis vypustil do sveta nakou ochutnavku sveho rapoveho songu ne ze bych byl odbornik na tenhle styl hudby...ale boze muj

Reagovat
Chazy

Klasickej rap, ne? furt lepší jak ta píča z reklamy na samsung

Reagovat
Dawon

ja nevim no, prijde mi to docela hruzostrasne

Reagovat
Chazy

Hrůzostrašné to je, to sem myslel tím klasickým rapem

Reagovat
Dawon

jo takhle.. jo, tak s tim se da asi souhlasit

Reagovat
Dawon

kouknes dneska na rogera btw? Ve dvousetaku a v hale ho podle me porazi...ikdyz jsem zase trochu skepticky, ze by ho porazil 2x v rade

Reagovat
Chazy

Cowboys

Reagovat
Dawon

no jo, zas bude potreba nejaky multitasking

Reagovat
Chazy

Na to mrdám právě, mi za to TM nestojí. Pro mě osobně je to fakt turnaj na úrovni Masters, nevidím ho jako nějak zásadní. Body pěkný, ale ve výsledku to nikoho nezajímá, tak jako žebříček, všechno se posuzuje podle GS prostě u těchhle top hráčů. Mě víc zajímaj turnaje, kde můžu sledovat mláďata, na který jsem prostě ujetej (Kyrgios, Rubljov, Zverev, Kokki, Tiafoe, Coric a tak) a ti na TM prostě nejsou no. Takže fandi za mě, já prostě musím držet s Tonym

Reagovat
Dawon

jo, ja tomu taky neprikladam nejakou extra vahu, ale tak je to zas na dlouhou dobu posledni zapas, a pekne to takhle vyslo, ze jsou proti sobe ti dva, tak si to mozna pustim vedle na notasu a budu po ocku koukat, uvidime

ale je pravda, ze Tony je dneska priorita no

Reagovat
Chazy

Roger ho smete no škoda, že Rafa je letos tak špatnej, že se skoro nepotkaj, by si tu bilanci s ním vylepšil. I když ono všechno je to o tý bilanci 2-9 z GS a tu už nespraví no

Reagovat
Dawon

Jinak ten Collins asi nemel zrovna rymecku, kdyz uz je out 3. tyden v rade Co jsem cetl, tak pry silene zhubl behem te nemoci, snad se da co nejrychleji dokupy

Reagovat
Chazy

But in positive news, OLs Vollmer, Cannon and Tre Jackson are upgraded to QUESTIONABLE this week. #Patriots could really use the first two

Aspoň něco ale

Reagovat
Swarley

Jeffery dead, Floyd dead, Bryant bye - tak tomu říkám krize na WR pozicích...

jestli mi uhrajou výhru Nate Washington, Crowder a Givens, tak to bude peklo...

Reagovat
Swarley

dá se to zjistit nějak před zápasem, jestli jsou vůbec na soupisce?

Reagovat
Chazy

Jo, roster má 53 hráčů, ale jen 46 jde do zápasu v dresu, teda je aktivních no. Takže jestli nemůže hrát a nemaj řadu mrtvějších, prostě hledej active a inactive hráče pro ten zápas.

Reagovat
Dawon

mas to podobne jak s kopanou, dycky tak cca hodku pred zapasem se zacnou objevovat ty informace o tom, kdo urcite hraje/nehraje potazmo kdo alespon jde do toho zapasu jako active

http://www.nfl.com/inactives?campaign=tw-nf-sf13278700-sf13278700 ja vetsinou koukam tady

Reagovat
Trand

Určitě všichni jsou.

Reagovat
Swarley

supr hoši vole, supr, fakt supr

Reagovat
smazaný uživatel

To prepinani mezi diskusema na EF je vtipny. Nejdriv kouknu sem, pak jdu na preview pod Synot ligu, kde jeden kluk psal, ze Mareckovi bude trvat, nez si zase zvykne na RB. Tak si rikam neco ve smyslu proc sem taha NFL a proc by si zrovna Marecek mel zacit zvykat na running backa. Uz jsem mu to skoro i zacal psat...

Reagovat
Chazy

#Bucs Alexander facing four-game suspension for PED

Kokot tím je konec mýho DROTY

Reagovat
Chazy

Neuvěřitelně se jebe do Elliotta za tohle, co včera řek po prohře Buckeyes

https://twitter.com/MattRHinton/status/668232147493220352

Ještě dodal toto: "Honestly, this is my last game in the Shoe," Elliott said. "I mean, there's no chance of me coming back next year.

Spousta lidí říká, že by měl bejt do konce roku benchovanej a že si tím ohrožuje první kolo, jakože takle se prostě profesionální hráč nechová a prezentuje nevyspělost. Já nevím, mi to tak hrozný nepřijde, prostě byl hrozně nasranej a frustrovanej, touha po výhrách a tak.

Reagovat
-Kopy-

Sanders out pro dnešek

Reagovat
smazaný uživatel

na co dnes budete koukat ?

Reagovat
Chazy

Cowboys, Vikes, SNF

Reagovat
Kowe

uvažuju o Bears- Broncos

Reagovat
Trand

Nehraje Jeffery, Forte, Royal a z Broncos Sanders. To bude zajímavý. Ale jako taky bych chtěl vidět Brocka, jestli v něm něco je.

Reagovat
Trand

A ještě nehraje Ware.

Reagovat
Swarley

Cam proti Redskins?

Reagovat
Kowe

Chazy zkušeně 3 QB ve fantě.. a pak něco kritizuj, voe

Reagovat
Chazy

Já prostě nemůžu dropnout Lucka, protože má super PO matchupy a Dalton není dost dobrej na to, abych ho moh hrát kdekoliv

Reagovat
Kowe

takže počkáš co Romo a dropneš jeho nebo Daltona?

Reagovat
Chazy

Je to možný no, Dalton má na 16. week Broncos

Reagovat
Kowe

já jen že máš 3 QB, který nemáš šanci uživit a pak jsem tu já, kterej musí brát kvůli bye Eliho nějakýho Smithe zatracenýho

Reagovat
Chazy

Je to hrozně napíču, co ti mám říct. Hlavně s ohledem investice 40 dolarů do jednoho z nich. V životě sem tři QB neměl, většinou nemám ani 2. Fakt mě to mrdá

Reagovat
Kowe

Tak proč jsi toho Roma bral? když už i tak jsi měl nejlepší QB dvojici?

Reagovat
Chazy

Protože nevíš, jestli Luck nebude nakonec hotovej do konce sezony, a to bych pak měl Daltona na případný finále proti Denveru, kde dá tak 25 yardů. A v FA nebude nic lepšího jak Romo no.

Reagovat
Kowe

aby vůbec bylo nějaký PO

Reagovat
Chazy

Reagovat
Kowe

los máš zkurveně těžkej

Reagovat
Chazy

Neskutečnej slejvák v Miami to možná na Romovi prodělám, to bude pasová hra nakokot.

A Rob Ryan je super ve studiu

Reagovat
Dawon

rekl dneska fajn vtipek, jak sem se chvili dival na studio...neco jako "they made my bye week into a bye-bye week"

Reagovat
Trand

Reagovat
Swarley

Reagovat
Sali5

Bez Warea, Sanderse a s Brockem, fakt nevím, co od toho dneska čekat, pořád si nepřipouštím prohru, ale je to asi pravděpodobnější, než výhra, uvidíme

Reagovat
Trand

Keenum už je lepší než Foles za celou szeonu.

Reagovat
Sali5

Demaaaaa, ale obrana Bears

Reagovat
Swarley

Cousins Intík hned ze startu

Reagovat
Trand

Flacco doma 13-1 proti NFC.

Reagovat
formic81

dobrej link na Broncos http://freecast.in/SundayN.html kdyby nekdo mel neco podobnyho tak to poslete sem

Reagovat
smazaný uživatel

Huff paráda. Sancho výborný drive.

Reagovat
Chazy

Sanchoooooooooooooooooooo.

Už tam toho nesympatickýho sráče nepouštěj

Reagovat
smazaný uživatel

colts -> 2 turnovery za 3,5 minuty

Reagovat
Swarley

naprosto easy TD od Panthers, ale tak možná se u toho Stewart zranil, uvidíme, nepříjemný zásah na koleno

Reagovat
Chazy

To je prostě prdel, jak o tobě celej tejden člověk neslyší, ani neví, jestli sem ještě chodíš, nekomentuješ výsledky nikdy ničeho a pak se objevíš na ten jeden match, ten ospamuješ a zas zmizíš

Reagovat
Swarley

ale já to všechno sleduju, nic se neboj

Reagovat
Chazy

No, fajn aby z tebe nebyl takovej ten ignorantskej fantasy hráč, když sem do tebe investoval tolik času a energie, abych ti to všechno vysvětlil

Reagovat
Swarley

už jsem ignorantskej mufan, tohle bych nemohl riskovat

na piču, že vstávám brzo ráno, tak si pak pouštím druhej mač a u toho většinou usnu

Reagovat
Chazy

Jo, však super, jsem rád. Já jen, že tě tu vždycky vidím akorát 19-22

Tenhle čtvrtek můžeš vidět jeden zpas od 18:30, když si na to uděláš čas

Reagovat
Swarley

však dělám takový live komentář, když vím, že to nikdo nesleduje

Reagovat
Trand

Freeman zraněnej, to je snad vtip, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Romo geniální

Reagovat
Dawon

Kurva Romo tohle mel McFadden urvat, skoda

Reagovat
smazaný uživatel

teď pro jistotu Falcons int

Reagovat
Chazy

To musí bejt pěknej zápas

Reagovat
Swarley

luxusně Cousins

Reagovat
Trand

Forsett asi taky dohrál.

Reagovat
-Kopy-

když se daří, tak se daří

Reagovat
Trand

Má něco s rukou, asi je to dost vážný.

Reagovat
Barm@n

Škoda Watt dropl TD.

Reagovat
Chazy

To je fakt absurdní, s jakejma receiverama Cam hraje a že je fakt zapojí. Roste neskutečně

Reagovat
Swarley

luxus no, ještě to tak divně háže, takové megabomby...bych měl strach, že mi to urve ruky...

Reagovat
formic81

spíš mě překvapuje ta lajna.. to je top jmeno vedle jmena ale nejak jim to jde letos docela

Reagovat
Chazy

Ti hrajou parádně, o tom žádná

Reagovat
Swarley

a ten Tolbert je kdo? takový pochybný tlouštík, ale slušně to tam proběhl

Reagovat
Chazy

FB no kterej fakt krade všechno v red zoně pro sebe. On je super, ale nejzábavnějšího FB pro mě maj Falcons

Reagovat
Swarley

tak to jsem asi nezaregistroval, tam je kdo?

Reagovat
formic81

DiMarco pokud me mysl neklame

Reagovat
formic81

za Seattle hraje treba fullback kterej je hluchej

Reagovat
Swarley

to jako fakt?

Reagovat
formic81

Derrick Coleman..

Reagovat
Chazy

Kdyby hrál u Ravens, tak je to výhoda Flacco má nejprotivnějí hlas z QB, co znám, musí bejt na pěst poslouchat ty audibly

Reagovat
formic81

Rivers taky dobrej a ty jeho stupidni pohledy

Reagovat
Chazy

Rivers je píča no

Reagovat
Trand

Teď někdy ho ale zatkli, ne?

Reagovat
Chazy

DiMarco, ale to je fakt FB FB, nedostává míče. Ale když se na něj zaměříš, tak fakt on dělá tak neskutečný bloky, razí tu cestu pro RB, to je paráda. Vždycky ideálně vybere, kam toho hráče poslat, aby RB moh jít tou výhodnější cestou. To jsou takový ty pozice, kde fakt musíš úmyslně ho sledovat, abys ocenil, ale zrovna u něj je snadný pak ocenit.

Reagovat
formic81

Bruce Miller to taky dobře seká

Reagovat
Swarley

právě, tyhle pozice můžeš sledovat, ale pak máš houby z celé hry, protože nestíháš ten zbytek...

Reagovat
Trand

Zrovna dnes chytil TD.

Reagovat
Chazy

Jj, já vím, aspoň něco

Reagovat
Trand

A už má druhý.

Reagovat
smazaný uživatel

a už má 2 TD

Reagovat
Eric_The_King

zrovna řádí

Reagovat
Chazy

Jojo, ale o to prostě nejde hlavně z něj žije Devonta a ta běhová hra, když tam je. Tady ho dali i do all pro za polovinu sezony, prostě fakt super hráč.

http://www.nfl.com/news/story/0ap3000000572707/article/position-rankings-midseason-allpro-team

Reagovat
formic81

fullback klasickej, jeden z nejlepsich v lize

Reagovat
Sali5

Freeman asi otřes mozku, to je hned -16b oproti projekci, super..

Reagovat
smazaný uživatel

jj, freeman out rip fanta

Reagovat
formic81

v ty Caroline bude jeste poradna motanice

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Swarley

hm a hned return TD

Reagovat
Swarley

a už komentátoři jedou "you like that !"

Reagovat
Chazy

Reagovat
Trand

Colts ale moc pěkné bránění u toho TD Falcons.

Reagovat
Dawon

Suh je proste zkurvene hovado fakt

Reagovat
Chazy

Reagovat
Trand

Reagovat
Swarley

a Clay je zlatíčko, tohle už jsme řešili...

Reagovat
Chazy

O Matthewsovi bys ale prostě nikdy neřek,že je zákeřnej hráč, o Ndamukongovi jn.

Reagovat
Swarley

jak vypsal to jméno...

Reagovat
Chazy

Je to lehčí jak illarramendi

Reagovat
Swarley

to říkej Moyesovi...

jinak na EF se objevil fanda Wiganu

Reagovat
Chazy

Kdo? Hefy nebo Bradley?

Reagovat
Swarley

nevim, nějaký BWP...kdo je kurva Bradley?

Reagovat
Chazy

Bradley-Wright Phillips. BWP... Brácha SWP.

Reagovat
Swarley

ok no, to by mě teda asi fakt nenapadlo

Reagovat
Kowe

ač se na to nedívám, tak

Reagovat
Dawon

Tak tohle ale byla picovina, Tony

Reagovat
Chazy

Romovina Drew Brees by byl pyšnej

Reagovat
Trand

Gurleyyyyyyyyy Legenda.

Reagovat
Trand

Forsett má zlomenou ruku.

Reagovat
-Kopy-

rip fanta, Hyde, Forsett, Lewis, Edelman, Sanders a nemůže se tradovat, tak to je paráda

Reagovat
Kowe

Reagovat
Dawon

COWBOOOOOOOOOOYS

Reagovat
Chazy

MCCLAIIIIIIN

Reagovat
formic81

co to ted piskli proti skins

Reagovat
Swarley

moc nechápu

Reagovat
formic81

ho trošku tuknul hlavou a oni to pisknou..

Reagovat
Chazy

Do Cama se samozřejmě ťukat nesmí

Reagovat
Swarley

ťukli Olsena, ale nic hrozného

Reagovat
Chazy

Tak do toho se taky ťukat nesmí

Reagovat
formic81
Reagovat
Swarley

no tohle je jiná, ale tady to nic hrozného nebylo

Reagovat
Trand

Mason a Battle dnes neaktivní, protože včera nestihli bus.

Reagovat
Chazy

Mi asi kompletně jeblo, že sem tip výhru Colts

Reagovat
Barm@n

Hopkins šikanuje Revise

Reagovat
-Kopy-

je to tak

Reagovat
formic81

Texans vedou nad Jets.. to bude jeste prdel ta situace v AFC south

Reagovat
Trand

Ravens dnes nezvládají jak owny v nejlepší formě.

Reagovat
Chazy

Doug Martin jeden 46 YDS a pak ještě 84 YDS běh. Jako jsou tam fakt záblesky toho supertalentu, jenom vždycky pak na pár zápasů zas vypne.

Reagovat
Chazy

Kde sou Winstonovi hateři poslední týdny ale

Reagovat
Trand

A kdo vůbec jsou jeho hateři?

Reagovat
Kowe

Reagovat
Chazy

mancunian a nifl

Reagovat
Chazy

Niflheim o něm dokonce řek, že je nejhorší QB, co se posledních 5 let objevil v NFL, i když pro to zvolil frázi, že je horší jak Mallett.

Reagovat
formic81

a jejej vostra slova

Reagovat
Chazy

Mě moc horších urážek QB talentu prostě nenapadá no možná že je Rooney mezi quarterbackama

Reagovat
Kowe

toho člověka snad někdo bere vážně?

Reagovat
I am Mancunian

pockaj, ochvilu tam hodi par intov , on je asi celkom fajn, ale je mi krajne nesympaticky

Reagovat
Chazy

A viděl si s ním před sezonou to video s Mariuccim, jak rozebírali hru u tabule? Mi tam právě přišel jako velkej sympaťák. Jako nemluvím o zjevu, ale jak mluvil a tak no.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně taky přijde jako nehorázný sympaťák.

Reagovat
Chazy

Dík, aspoń někdo. On je fakt super podle mě právě proto doufám, že nebustne, by byl fajn tvář NFL

Reagovat
I am Mancunian

videl, neznasam ho

Reagovat
Dawon

Tony

Reagovat
Chazy

Dawone, koukáš? Mi Romo prostě hrozně chyběl. Jak teď utek jasnýmu sacku

Reagovat
Dawon

jasne ale teda trnu pri kazdem hitu, co schyta

Reagovat
Trand

Rodneey

Reagovat
Trand

Cam už 4 TD.

Reagovat
formic81

MVP MVP jako jestli to daj Brejdymu tak se zbalznim

Reagovat
Chazy

Co proti němu máš?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Chazy

TONYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
Swarley

nice

Reagovat
Dawon

ROMOOOOOOOO

Reagovat
Chazy

díky za doplnění

Reagovat
Trand
Reagovat
Dawon

Reagovat
Chazy

Reagovat
Swarley

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Dawon

Jezis ten Beaslyho zrzavo/blondaty plnovous

Reagovat
Dawon

Tannehill 12 yardu vzduchem zatim...o secondary Cowboys se moc nemluvi, ale hrajou letos hodne dobre

Reagovat
Dawon

... oka, uz drzim hubu

Reagovat
Chazy

Panebože, ten Dallas jsou taky čůráci. Aspoň že bude muset Tony házet

Reagovat
formic81

ty uz tankujou

Reagovat
I am Mancunian

no nic, redskins si tento zapas krasne prejebali

Reagovat
Swarley

vůbec to nebylo rozehrané špatně

Reagovat
I am Mancunian

prepinam na eagles, to bude este pecka

Reagovat
Dawon

a Roger zkusene zakoncil zapas dvojchybou

Reagovat
Chazy

Djokovic nejlepší sezona historie mužskýho tenisu

Reagovat
Dawon

je to holt buh no, neda se svitit

Reagovat
Sali5

Škoda, že nevyhrál RG, jediné finále GS letos, kde jsem mu přál

Reagovat
Chazy

By podle mě pak ta sezona nebyla tak epická, kdyby si splnil tenhle cíl. Se tam šíleně nasral a od tý doby hrál úplně neskutečně.

Reagovat
Sali5

Každopádně 82-6, 11 titulů, z toho 3 GS, 6 tisícovek a turnaj mistrů, šílené

Reagovat
I am Mancunian

vypadni s tenisom dopice

Reagovat
Dawon

no vsak uz je konec, uz sem vypadl

Reagovat
smazaný uživatel

No teda jak byla defka letos jediný světlý bod, tak dneska to je pěkná katastrofa. 356 yd allowed a 4TD za první půli je teda síla...

Reagovat
smazaný uživatel

a Sancho elegantně dal Bucs šanci ty yardy ještě navýšit

Reagovat
Dawon

co myslis, pujde Chip, pokud neudela PO ani v tehle divizi?

Reagovat
Chazy

To neříkej ani ve srandě, se nesmí stát

Reagovat
Dawon

vsak se jen ptam na nazor cloveka, co ten tym sleduje, klidecek

Reagovat
smazaný uživatel

No těžko říct.. můj pocit je, že spíš ne. V offseason se mu zvedly pravomoce, veškerý personál si teď vybírá on, hráče na draftu taky. Asi by moc nedávalo smysl ten jeho projekt takhle brzo odpískat.

Reagovat
Dawon

Tony, vole

Reagovat
I am Mancunian

hopkins ma snad najlepsie ruky v nfl

Reagovat
Chazy

Beckham

Reagovat
I am Mancunian

no neviem, hopkins dava tie catche 1 rukou este jednoduchsie ako on

Reagovat
Trand

Ravens hráli 4 a 11 na 40.

Reagovat
Trand

Tak na 33 dokonce.

Reagovat
Dawon

a dali?

Reagovat
Trand

5 yardů dali.

Reagovat
smazaný uživatel

texans teďka

Reagovat
Chazy

jestli trick play, tak hraní s backup QB je asi jediná situace, kdy myslím, že je to obhájitelný jakože se to vyplatí riskovat

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Chazy

Njn, Obrien holt byl Patriotí OC

Reagovat
Barm@n

Tak Cecil Shorts dnes možná lepší QB než Yates

Reagovat
-Kopy-

to byla paráda

Reagovat
Barm@n

25y naběhaných, 20y nachytaných a 25y naházených + TD.

Reagovat
Barm@n

vlastně nachytaných přes 50y...

Reagovat
Maresma

Colts si to dost serou těma zbytečnýma penaltama..

Reagovat
Trand

Keenum zatím 3/12 pro 31 yardů, ale mám z něj lepší pocit, než z Folese.

Reagovat
Dawon

Reagovat
Chazy

Dolphins

Reagovat
Chazy

Nechápu, Pouncey je skvělej C

Reagovat
Trand

Flacco.

Reagovat
I am Mancunian

co spravil ?

Reagovat
Trand

Hodil ze screenu Int.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Trand

http://www.nfl.com/gamecenter/2015112208/2015/REG11/rams@ravens#menu=drivechart%7CcontentId%3A0ap3000000585114&tab=videos

Reagovat
I am Mancunian

Bucs 10minutovy Td drive

Reagovat
Chazy

Winston i Cam 5 TD 0 INT

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Chazy

Cecil WTF

Reagovat
Chazy

Aha, to jen nfl.com žije v tom, že je teď jejich QB

Reagovat
Swarley

Reagovat
Barm@n

Hopkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiins

Reagovat
smazaný uživatel

Hm a hotovo, konec sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

A to jsem si bláhově myslel, že s Dolphins, Bucs a Lions by se dalo udělat 3-0.

Reagovat
Trand
Reagovat
Trand

Keeeeenummmmmmmmmm

Reagovat
Maresma

Ricardo Allen

Reagovat
Dawon

TONYYYYYYYYYYY

Reagovat
Chazy

Reagovat
Sali5

Latimeeeeeeeer, Brock je prostě král

Reagovat
Chazy

Ježiši, Latimer, na toho bych si v životě nevzpomněl po tom lońsku. To je prostě super, jak vždycky backup QB vytáhne hodnotu i nějakejch backup WR.

Reagovat
Sali5

No komentátoři na začátku říkali, že ti dva mají mezi sebou vybudovanou nějakou chemii, ať už z preseason nebo tréninku, takže se nedivím, že mu věřil

Reagovat
Dawon

hraje dobre?

Reagovat
Sali5

Osweiler is now 19 of 26 passing, 232 yards, 2 TDs, 0 INTs. 125.8 QB Rating

Jediná chyba, co dneska udělal, že podrazil Hillmana při 4 a 1, přitom by to byl asi TD a místo toho jsme byli shot, ale jinak paráda, radost sledovat

Reagovat
Dawon

pekne jsem fakt strasne zvedavy, kdyby hral takhle, sbirali vyhry, tak co by pak bylo po uzdraveni peytona...jako na jednu stranu posadit takoveho QB jen kvuli vykonum je silena predstava, ale na druhou stranu kdyz je to takhle pro dobro tymu...kdovi

Reagovat
Sali5

Příští týden máme doma Patriots, to jsem strašně zvědavý, jak to bude po dnešku, pokud si to nějak nepokazí ještě dnes.

Reagovat
Kowe

"jen kvuli vykonum"

Reagovat
Dawon

tak vis jak to myslim proste takoveho QB neposadis, ikdyz hraje strasne no

Reagovat
Chazy

Reagovat
Swarley

homo for Romo!

Reagovat
Dawon

chce to trika na sraz

Reagovat
Chazy

ten trotl si stejně nedá dovolenou hm

Reagovat
Swarley

no jo ty vole, to je zase ve vysranou neděli

Reagovat
Chazy

No, jako já mám jasno, že to pondělí po SB bude pro mě dovolená každej rok až do bůhvíkdy

Reagovat
Swarley

chtělo by to tak na cleou sezónu

Reagovat
Chazy

Ale ne, podle mě je sledování NFL z těch záznamů fakt v pohodě, výsledek prostě nezjistíš a záznam stáhneš bez reklam.

A PO fuguje tak, že v sobotu se hraje 22 a 02, ale v neděli 19 a 22, takže se to dá. Jenom ten SB a jeden den kvůli NFL z dovolený nezabije.

Reagovat
Kowe

jeden den dovolené zvládl i Chowas a to je z nějaké prdele jako jsou Košice nebo Bratislava. Nebo jak se ti díry vlastně jmenují.

Reagovat
Dawon

ti diry

Reagovat
Chazy

Reagovat
Kowe

nekaž to

Reagovat
Kowe

Reagovat
Swarley

no nevim, ale šetřil bych si to až tam, protože romská komunita by to třeba nemusela úplně pobrat...

Reagovat
Dawon

Reagovat
Chazy

Oni umí číst?

Reagovat
Chazy

Tu nejsou žádní rasisti nebo jak omg

Reagovat
formic81

me vadi akorat Slovaci

Reagovat
Chazy

To je ale taky dost nepochopitelný

Reagovat
formic81

nee ja jsem docela tolerantni, ale ty cigose moc nedavam no

Reagovat
Swarley

kde je zaschrona, když ho potřebujeme

Reagovat
Chazy

Možná jenom ty jejich hlášky neumím no

Reagovat
Swarley

*ti jejich hlášky

Reagovat
Chazy

To asi zabere čas, než si na tihle věci zvyknu a naučím hm.

Reagovat
Swarley

tak ono to není vůbec jednoduchý no

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Dawon

Dobry return ted Dolphins

Reagovat
Maresma

Tvl, Raiders by mohli zabrat, prohra s Lions by hodně mrzela

Reagovat
Dawon

Reagovat
Swarley

teď je čas to zase mrsknout někam do pryč, ať je co dát do c´mon man

Reagovat
Chazy

Doug Martin 22 běhů 231 YDS

Reagovat
Trand

Baltimore teď 3 fauly v jedné hře. Za první poločas měli 107 yardů na penaltách.

Reagovat
formic81

kurvy jdou po 1st picku

Reagovat
Trand

Jj, mají 137 yardů na penaltách, Rams mají 141 celkově v útoku.

Reagovat
Trand

Ryan

Reagovat
Trand

Juszczyk teď první kariérní běh.

Reagovat
Chazy

To je další úplně geniální a úžasnej FB i když míč dostává spíš pasově no, asi to byl TE

Reagovat
Trand

Jj, to já vím, jen mě překvapilo, že ještě fakt nikdy neběžel.

Reagovat
Dawon

proc ted Dolphins puntovali mi hlava taky uplne nebera teda

Reagovat
Chazy

Věřej Tonymu

Reagovat
Dawon

Reagovat
Dawon

to je tak, kdyz si konzevativni pica a puntujes no, dobre jim tak

Reagovat
Sali5

Paráda, teď aspoň pro trojku, ať je závěr bez nervů

Reagovat
Maresma

Teď je čas, aby se Stafford konečně ukázal a hodil tam ten INT.

Reagovat
Swarley

Cam už ani nehraje

Reagovat
Trand

Hm. Peyton by tam Brocka nepustil.

Reagovat
Sali5

DEEEEEEEEEEEEEEEEF

Reagovat
Dawon

Lions se taky umi probrat v pravou chvili, kokoti

Reagovat
Maresma

Reagovat
Trand

My ještě prohrajeme v Baltimoru, achjo.

Reagovat
Chazy

Ok, mám v keeperu body za Fleenera. A našel sem díky tomu další zdvojenou statistiku.

INT je ještě zblokovaná přihrávka. Takže budeme snižovat body za INT

Reagovat
Chazy

* v def lize

Reagovat
Dawon

Co to zas Rams predvadi?

Reagovat
Trand

Není žádnej útok no.

Reagovat
Dawon

to je zase zaver

Reagovat
Sali5

Tucker omg

Reagovat
Trand

Uf, Tucker drží s Legatronem.

Reagovat
Chazy

Giacomini WTF int

Reagovat
formic81

tak a ted Gabbert na scenu

Reagovat
Dawon

Fitz zkusene tedka...hodil int...texans potom hazeli a nechali jim spoustu casu, jets dostali zpatky mic a prvni hod int

Reagovat
Sali5

Lol

Reagovat
Trand

OMG

Reagovat
Dawon

Reagovat
Chazy

Jak tam mohli Keenuma nechat po takový ráně do hlavy. Však je to naprostej tragéd, ještě když se navíc takle potlouk.

Reagovat
kubys

Dobré no, to bych tento týden mohl i vyhrát.

Reagovat
Trand

Jsem zkurveně nasranej jak nikdy. Jsme zasraný kreténi fakt už.

Reagovat
Chazy

Reagovat
Swarley

přiznej se, kdo to psal za tebe

Reagovat
Trand

Jsme tým imptonetních čůráků, fakt hrozný. Pojebu se z toho jednou už.

Reagovat
Swarley

ok

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

rams

Reagovat
Chazy

Dontari Poe běhovej TD? hezký

Reagovat
formic81

3 a ven.. bae you,re so clasicc

Reagovat
Dawon

Flacco out do konce sezony

Reagovat
Dawon

prej dohraval s urvanym ACL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Jo, něco se mu tam stalo na konci, chudák. Ztratili i Forsetta na celou sezónu. No, stejně to na nás stačilo.

Reagovat
I am Mancunian

zase zrakveni hraci v zapase s rams ? nahoda ? nemyslim si

Reagovat
Trand

Jestli se mu to stalo při té akci, to myslím, tak mu na nohu spadl spoluhráč. Ale taky mě to napadlo, no.

Reagovat
Chazy

Reagovat
Trand

As the #Ravens turn to Matt Schaub at QB, Joe Flacco will miss the first game of his @NFL career. Had played in every one since 2008

Reagovat
Kowe

Tetos už je to pro Ravens stejně jedno. Pokud pominu fakt, že mu zranění nepřeju a může mu to ohrozit kariéru.

Reagovat
Maresma

Lockett strašně toho kluka mám rád, z něj bude super hráč

Reagovat
Trand

Reagovat
Maresma

a Rawls teda běhá fakt slušně letos, se nám rýsuje náhrada za Lynche možná

Reagovat
formic81

proti niners vypadaj vsichni dobre

Reagovat
Maresma

Jako jo, zatím to vypadá, že i ofenziva šlape, takže budete asi fakt marní

Reagovat
Trand

Vidím to na Tebowa.

Reagovat
Maresma

Vemte Johnnyho

Reagovat
Eric_The_King

Colina

Reagovat
aither

Kurva Packers jedem, však to jsou jen rozpíchanci z Minnesoty

Reagovat
Eric_The_King

Jen

Reagovat
Trand

Někdo dobrý stream na Chargers?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Trand

Děkuju.

Reagovat
Maresma

RAWLS

Reagovat
Maresma

Hauschka

Reagovat
aither

Ježiš tvl

Reagovat
Trand

Teddy.

Reagovat
Maresma

Lockett ♥

Reagovat
Dawon

Poe nejtezsi hrac v historii NFL, ktery dal TD

Reagovat
Chazy

nepřekvapuje... líbí se mi to, college styl

Reagovat
I am Mancunian

petersonovi dobre nakladaju dneska

Reagovat
Chazy

Jako Kansas jde reálně bojovat o PO, to je fakt drsný

Reagovat
Barm@n

Aspoň to trochu obhajuje to, že jsme s nima letos rupli.

Reagovat
Chazy

Vy hlavně najednou máte šanci i na WC. To je prostě lol, kecy o nejhorší divizi a nakonec můžou bejt dva PO týmy

Reagovat
Barm@n

Jo, tak v NFL se to mění rychle - se podiv na loňskou NFC South, letos je to co do vítězství snad nejlepší divize vůbec.

Reagovat
Chazy

Takže Vikings taky konec sezony?

Reagovat
Trand

Hill není takovej downgrade proti Teddymu.

Reagovat
Dawon

Minnesota Vikings ‏@Vikings 9m9 minutes ago

.@teddyb_h2o's return is probable.

Reagovat
Trand

Chci Harbaugha a Goffa.

Reagovat
I am Mancunian

toto by mal pisat fanda niners a nie ty

Reagovat
Trand

Myslel jsem Johna, ale Jim by taky nebyl špatný. A nebo Pagana, to je jedno. Prostě někoho schopnýho, žádnýho Chudzinskiho atd. Nejradši bych Mika Tomlina, ale ten se asi z Pittsburghu jen tak nepohrne.

Reagovat
Chazy

Pagano a schopný hm

Reagovat
Trand

Není dobrý? Moc o něm nevím, jen, že má neshody s majitelem a výsledky měli Colts v posledních letech dobré.

Reagovat
Chazy

Podle mě je fakt zoufalej. Přišlo mi to tam funkční jenom pod Ariansem.

Reagovat
Trand

Tak budu doufat v Harbaugha, no.

Reagovat
Chazy

Není šance ani na jednoho no

Reagovat
Trand

Proč by na Johna nebyla?

Reagovat
Chazy

Protože já vubec nevím, proč by měl někam odcházet

Reagovat
Trand

Je pravda, že jeho takováhle sezóna asi neohrozí no.

Reagovat
Chazy

tos jako uvažoval nad tím, že by ho vyhodili? To je snad úplně vyloučený, to by musel mít takový tak 4 v řadě. Já myslel, jestli mu třeba nekončí kontrakt. Mezi aktivníma HC má jednu z nejlepších bilancí v ZČ i PO, nikdy neměl negativní bilanci, má 6 PO ze 7 sezon, je top 5 HC. A Ravens maj asi nejlepšího GM v lize, takže to fakt ne.

Reagovat
Trand

Uvažoval no. Nebo třeba, že by mohl mít neshody jako brácha, ale tím, že maj nejlepšího GM v lize jsi mi to trochu vyvrátil.

Reagovat
Chazy

To sem právě teď kvůli tobě hledal, jestli třeba nemaj nějakej problém ve vedení, jestli není nějak spojenej s Rams, jestli nekončí kontrakt

Jako nevím, žejo, ale pochybuju fakt, ani se o tom nemluví. By byli hrozní čůráci, ta sezona není zrovna jeho vina, ten tým je v nějaký přestavbě taky no. A o jejich GM se to říká, jinak jako o práci jednotlivejch GM vím prd, proto to asi.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Dawon

vy uz ste harbaugha jednou meli, podruhe nemate narok

Reagovat
Chazy

Já v tom mám jako jasno. On dodrží svůj kontrakt v Michiganu, za čtyři roky skončí Brady i Bill a Harbaugh to vezme po nich.

Reagovat
Dawon

by asi mohlo jit...mezitim si muze Harbaugh vychovat nejakeho QB v Michiganu a privest si ho k Pats

Reagovat
I am Mancunian

to by bol uplny koniec

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Dawon

posrany flagfest

Reagovat
aither

Cooooobb, Rodgers

Reagovat
Dawon

tak mi uz ve fante asi posel i ten West od Chiefs, ja uz to s tema RB fakt vzdavam

Reagovat
Sali5

Tak mně dneska pošel během 1. čtvrtiny Freeman + Forte dneska ještě nemohl hrát, taky super věc, díky tomu má ještě Chazy šanci

Reagovat
Dawon

to je taky k posrani no ja mel dneska 3 rb, co meli na papire super matchupy, a vypada to, ze se ani jeden nedostane pres 7 bodu

Reagovat
Chazy

Já naštěstí čet spoustu rad, že Doug Martin je jasný posazení a neposlal ho tam.

Reagovat
Dawon

jojo, to je nejlepsi...Westa jsem mel 3x na lavce a 3x 18+ bodu...poprve ho tam soupnu a takhle to dopadne...akorat teda tenhle tyden me to snad poprve letos nemusi srat, protoze na lavce nic lepsiho nemam jinak jsem to doted mel fakt tak, ze dycky kdyz jsem byl na vazkach, tak jsem na RB vybral spatne

Reagovat
Trand

Já hrál v keeperu McClustera a Sprolese, jsme na tom asi podobně.

Reagovat
Chazy
Reagovat
Dawon

Reagovat
Trand

Celkově od jeho hráčů hodně povedený kolo. Já zas možná v áčku prohraju s týmem, co je 0-10.

Reagovat
Chazy

Koudak první výhra? to je krásný

Reagovat
Trand

Pokud Rivers nehodí nějaký TD, tak asi jo. A ještě mu teda hraje Walsh.

Reagovat
Dawon

ale to on zas este tak +- 12 bodu v garbage timu nahazi, to je jeho letosni klasika cela jeho fanta hodnota je v garbage timu, kdyz o hodne prohravaji

Reagovat
Chazy

On ale už nemá na koho házet, ten tým je fakt hotovej

Reagovat
Trand

Koukám na to a fakt bída.

Reagovat
Chazy

To jako nekoukáš na Minnu, ale radši na tak zbytečnej zápas?

Reagovat
Trand

Minnesotu mám v televizi. Chargers jsou můj druhý nejoblíbenější tým, tak jsem chtěl koukat na ně trochu. Chci koukat na toho Riverse, abych se nestresoval u fantasy.

Reagovat
Chazy

Jasné no. Já mám z tebe právě občas pocit, že musíš fakt znát jen dva týmy NFL

Reagovat
Trand

To ne. Ale při zápasech od 19:00 koukám většinou na Rams, protože víceméně jindy nehrajou. Na Chargers letos koukám snad poprvé nebo podruhé. A popravdě, už jsem dost přehlcený Packers a Seahawks a podobných týmů, který mi přijde, že jsou na Sportu pořád. Ale po každým kole si pouštím sestřihy všech zápasů a přes týden čtu články, takže nějaký přehled mám si myslím. Ale aspoň na pozadí mám puštěný každý zápas, co je v TV. Třeba dneska jsem na Falcons - Colts docela dost koukal.

Reagovat
Chazy

Sport dával dva zápasy? To je pěkný od nich, i ta volba. Čekal bych obligátní Denver

Reagovat
Trand

Jo, tenhle zápas byl zrovna dobrý.

Reagovat
Sali5

No Sport teďka jede brutálně, příští kolo dokonce vysílají 7 (!!!) zápasů. Všechny zápasy ve čtvrtek (Lions - Eagles, Cowboys - Panthers, Packers - Bears), 3 zápasy v neděli (Falcons - Vikings, Seahawks - Steelers, Broncos - Patriots) a samozřejmě MNF (Browns - Ravens), to bude velká paráda

Reagovat
Chazy

Wow, tak to je hodně super

Reagovat
Sali5

No, takhle to vypadá hrozně napsané, co už

Reagovat
Trand

A sleduju dost zápasů si myslím, víc, než většina lidí tady.

Reagovat
Chazy

Však jo, si dělám srandu. Ono to vidíš, nehrajou Pats a je tu o 250 komentářů míň, jak někteří ani nedošli

Reagovat
Dawon

to je taky pravda no...podobne zoufalstvi jako ma Flacco...taky by se Rivers mel zranit a vzit si do konce sezony dovolenku

Reagovat
Dawon

Rivers not playing nearly as well today as his mustache would suggest.

Reagovat
Trand

Teď mohli dostat míč na 40 yardech a returnman muffnul punt.

Reagovat
miky10

Reagovat
Chazy

Ten Rodgers hraje QB dneska poprvý ne?

Reagovat
Dawon

formicka ho fakt opustila no dneska pod 50 %

Reagovat
Chazy

Jako fakt se dá říct, že to drží obrana no. Hrajou kua parádně, Peterson vůbec nic neuběhne.

Reagovat
smazaný uživatel

až na ty běhy teddyho ... ale jinak super

Reagovat
Chazy

Zas objektivně, takovýhle kktiny od QB se prostě brání fakt těžko no

Reagovat
Dawon

Teddy ale pekne beha Jen by se mozna nemusel nechat zabit u toho

Reagovat
Chazy

Nechápu tenhe sport. 35 minut jsou úplně k hovnu a pak daj třema hrama TD asi za minutu.

Reagovat
I am Mancunian

petersooon

Reagovat
Dawon

Wow, krasny drive od Vikes

Reagovat
miky10

Aaron fakt strašný ale, to tam toho QB mužu hrát dneska já.

Reagovat
miky10

Reagovat
Chazy

Omg, držím Robisona od draftu s tím, že snad se rozjede a on pojde

Reagovat
Chazy

Tak tohle na druhou stranu parádní Aaron - Jones drive

Reagovat
Dawon

a nadherna tresnicka miluju tyhle hovadske prihravky

Reagovat
Chazy

Aaron

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle drive by ho mohl konečně znova nakopnout

Reagovat
Trand

Chargers už ten TD nedají.

Reagovat
Dawon

ach ta fanta

Reagovat
Trand

Přitom hodil pick six, to mu taky mohli nechat jako TD.

Reagovat
Dawon

druhy tyden v rade mi v becku QB neudela pres 7 bodu, fakt uz nasrat

Reagovat
aither

Fuuuumble

Reagovat
Sali5

AP

Reagovat
Dawon

AP a je po zapase

Reagovat
Trand

http://tinyurl.com/nt76ba3

Chargers vědí, co dát na facebook po prohře 33:3. Fanoušci musí být nadšení.

Reagovat
Chazy

Heh Cobb. Tohle snad bylo těžší nechytit jak chytit

Reagovat
smazaný uživatel

Crosby

Reagovat
chowas

akurat som dosiel na TD v redzone

sledoval niekto Seahawks a Raiders ?

Reagovat
Sali5

Kde jsou zas ti fanoušci Cardinals?

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Chazy

Mg, tady je zas Mathieu psanej v grafice jako FS, tak já fakt nevím letos větší procento snapů hrál jako CB

Reagovat
Sali5

WTF Palmer?

Reagovat
Trand

Po tom loňským špatným roce vypadá Peterson letos zase úžasně.

Reagovat
Chazy

hraje parádně, celkově je ta obrana super. A v útoku je prostě hustý, jak změnil běhovou hru jeden Iupati. Dneska nemůže hrát a zas ten běh k ničemu není.

Reagovat
Trand

Pro mě je zjevení ten Bucannon, podle toho, co říkal komentátor má hrozně málo kilo na to, že hraje LB a stejně je leading tackler Arizony a má už snad 12 TFL letos.

Reagovat
Chazy

No Bucannon je SS, proto má takovou postavu, i když to si asi z toho zápasu postřeh, měli to tam v grafikác a i to řešilih. Já právě žil v tom, že maj super dvojku safetyů do budoucna, i sem to tu chválil a oni od 5. weeku hrajou jednoho jako LB a druhýho jako CB Ale je to super hráč no, atlet do coverage a když takle tackluje.

Reagovat
-Kopy-

stačilo zhubnout

Reagovat
Chazy

http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap3000000585324

Tohle je prostě hustej INT nechápu, proč sem ho předtím připsal OL, ale to je fuk, parádně tam skočil fakt.

Reagovat
Chazy

Tak tohle byl fakt úžasnej zápas

Reagovat
niflheim

Tak v keeperu jsem dohrál

Reagovat
-Kopy-

Cardinalsss už se těším na záznam

Reagovat
smazaný uživatel

No lol, nejmíň bodů snad v sezoně letos a první výhra v áčku, uf .. nebudu bez výhry

Reagovat
Trand

Gratulace.

Reagovat
Chazy

https://en.wikipedia.org/wiki/2011_NFL_draft

Sem teď něco hledal a jako tohle byl fakt neskutečnej draft, jak na to koukám, Když člověk pomine, že v prvním kole šli 4 QB a z toho 3 jsou brutální busty, tak jinak je to fakt šílený. A nejen ty probowleři, je tam hromada dalších kvalitních hráčů v prvním kole. Mimo ty QB není v top 20 špatnej hráč a do toho 32. místa je pár dalších dobrejch. Akorát netuším, koho sme brali jako 33.

Reagovat
smazaný uživatel

S toho by sa dal poskladat Probowl team, ak nie dva

Reagovat
smazaný uživatel

A ten Sherman v 5 kole, majstrovsky kusok

Reagovat
Maresma

To je paráda no, ještě když si vezmeš, že Kam šel taky v 5. kole

Reagovat
smazaný uživatel

A byron maxwel az v 7 ako tak pozeram na tomto drafte sa moc prerobit nedalo

Reagovat
Chazy

A i těch all pro hráčů je tam absurdně moc, i když tolik ne, ale třeba Muhammad Wilkerson z nějakýho důvodu nebyl nikdy v pro bowlu, protože lidi jsou totální čůráci, ale v all pro už je tři roky v řadě. Hvězda vedle hvězdy vážně.

Reagovat
Kowe

měl prostě moc zajímavý jméno na to, ho tam nechat

Reagovat
smazaný uživatel

já bral jako samozřejmost že JJ Watt šel jako jednička draftu a vůbec by mě nenapadlo si to ověřovat ale draft to byl hodně solidní

Reagovat
smazaný uživatel

presne to ma prve napadlo ked som videl ze siel ,,az,, ako 8

Reagovat
Barm@n

Jj, šel jako 11. a to ještě bylo považováno za reach a celkově nic moc pick, protože Texans ho nepotřebovali (tehdy byl ještě na soupisce Mario Williams). Fanoušci ten pick brutálně vybučeli a chtěli vyhodit GM . Ale to není zas taková výjimka, podobné bučení si vyslechlo víc později geniálních hráčů.

Reagovat
Chazy

Jojo, Tyron Smith je zas podobná hvězda mezi tacklama, taky víceméně šíleně pozdě. Ale když to tak vezmeš, tak ty týmy místo nich získaly skoro top QB, top rushery, top 3 CB, dva top 5 WR. Až na ty QB není komu co vytknout, sice Watti to nejsou, ale není to ani o moc horší a QB asi se vyčítaj blbě, protože když musíš, tak musíš a co s tím naděláš. že tam necháváš jistější jména na jinejch postech.

A pak si tam překlikej nahoře na draft 2013 a máš dokonalej opak, první tři jsou všichni neskuteční. brutální busti, v top 10 je asi jedinej hráč, kterej jde brát jako dlouhodobá kvalita, teda Ansah, ale stejně se s těma 2011 nedá srovnat, Austin letos dejme tomu. Od toho 11. místa už je to pár míst lepší, 18.-21. jsou všechno super hráči, Frederick a Hopkins na konci prvního kola jsou pak megahvězdy.

Takže jako není to draft, ze kterýho by dobří hráči nebyli. Ale prostě jde o to, že týmy, co měly dostat největší talent, dostaly fakt absolutní hovno Fakt je to značný míry hrozná loterie a vůbec klubům nezávidím.

Reagovat
Eric_The_King

JJ Watt je skoro o rok mladší než já

Reagovat
Kowe

nemáš být tak starej

Reagovat
Jerichoo

Ja som postavil Cutlera proti Denver

Reagovat
Trand

Já si zas v keeperu vzal Tammeho, protože Barnidge měl bye, ale zapomněl jsem ho dát do sestavy.

Reagovat
Jerichoo

mňa to ale stálo 15 bodov

Reagovat
Eric_The_King

Jo, dík za něj

Reagovat
Trand

To nebyl keeper, ale defka sorry. Já bych se ho nezbavil, jen jsem ho posadil.

Reagovat
Eric_The_King

Tak to ho dropnul někdo jiný no . Ale měl by se v PO hodit, má tam občas lepší matchup jak Walker

Reagovat
Eric_The_King

Ajo, a já mluvím zase o áčku .

Reagovat
Trand

Reagovat
aither

Reagovat
Jerichoo

A prvy krat som posadil tragickeho camerona ked nieco konecne zahral, strc si ten palec niekam

Reagovat
aither

Já jsem si říkal, co tam s tim Cutlerem děláš, čekal jsem, že tam hodíš Wilsona na poslední chvíli, ale tak nevadí víš co

Reagovat
niflheim

Tak zrakvení tři hráči v keeperu, všechno starting materiál, wunderbar

Reagovat
Chazy

Tak kdo dneska koukne živě na MNF? Snad aspoň nějaký patriotstvo tu bude.

Reagovat
chowas

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

a Blount aspon 1 TD

Reagovat
Kowe

nemůžu

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Sali5

Brock potvrzen proti Patriots

Reagovat
niflheim

Tak jedééém

Reagovat
Chazy

aspoň někdo

Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Mayo ♥ tak to je jeho první letošní hra, která se někam bude počítat

Reagovat
niflheim

Mayo úžasný, naprosto důležitý tfl

Reagovat
niflheim

Ufff

Reagovat
Chazy

Tohle je snad nejpomalejší drive v historii americkýho fotbalu

Reagovat
Jerichoo

Naj kamosovi sa narodilo dieta, jebat vsetko

Reagovat
C0br

hlavně ne to děcko

Reagovat
niflheim

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Kowe

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
niflheim

Gostk

Reagovat
Chazy

Ta Olajna Bills je fakt šok, prostě nehrajou vůbec špatně. Co udělal jeden Incognito, nechápu fakt, ta levá strana je prostě špičková. Se to pak Shadymu běhá. Ale ta pravá strana vypadá propustnější, tam to půjde.

Reagovat
niflheim

Incognito tu naší linii zatím šikanuje dobře

Reagovat
Chazy

Hej no, v tom on je zběhlej

Reagovat
niflheim

Tak náš LG tam slušně bouchnul.

Reagovat
Kowe

Reagovat
Chazy

Tak teď sem měl úplně před očima ten legendární Camův běh proti nám

Reagovat
niflheim

Ať jde Taylor do hajzlu, to měl být sack

Reagovat
niflheim

Chungster

Reagovat
Chazy

Heh, to bych Chungovi snad i hodil jako DPI. Každopádně mě ta ofenzíva Bills fakt hrozně baví, si až teď uvědomuju, jak moc sem miloval 49ers právě kvůli Romanovi. Tohle bylo zas perfektně vymyšlený, naštěstí to Taylor hodil takle.

Reagovat
niflheim

Taky jsem si říkal, když se obvykle neotočí směrem na míč, tak se to má pískat, ale nějak zvlášť neva

Reagovat
Chazy

Strašná mrdka zatím už tři zápasy nám ofenzíva fakt hapruje.

Ideální čas na souboj s Broncos

Reagovat
Zaschrona

hruza

Reagovat
niflheim

Dropson

Reagovat
niflheim

A samozřejmě hned zrakvený

Reagovat
Chazy

Omg Dropson, poprvý v životě udělá něco fakt úžasnýho a musí se při tom zranit

Keshawn Martin teď bude důležitej WR3, letos si s Bradym rozumí.

Reagovat
niflheim

V porovnání se zápasy v začátku sezóny Brady drží míč daleko déle. Jde vidět, že mu hlavně Jules hodně chybí.

Reagovat
Chazy

DEVIN

Obrana nás drží nad vodoui

Reagovat
niflheim

Deviiiiiiiiiiiiiiin

Reagovat
niflheim

Yeaaaaaaaaaaaaaaaaah

Reagovat
niflheim

Dannyyyyyy

Reagovat
Zaschrona

Amendola

Reagovat
niflheim

Ty vole, ta reklama s Julesem, až se chce člověku brečet

Reagovat
Chazy

GÓÓÓÓÓÓL

Reagovat
Chazy

White krásnej stiffarm

Reagovat
niflheim

Wáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááájt

Reagovat
Zaschrona

johoooooooo

Reagovat
niflheim

Ale nechci ani vidět, jak naše OL bude hořet pod náporem pass rushe od Broncos

Reagovat
Chazy

Jn, já úplně vidím, jak Ward při nějakým safety blitzu půjde Bradymu po kolenech. Fakt toho hráče nesnáším, pro mě jedinej hráč NFL, kterýho vážně trochu podezřívám, že se vážně snaží protihráče zranit.

Reagovat
niflheim

To nám spíše Ward zase zrakví Gronka

Reagovat
Chazy

Já ho viděl proti Colts úplně absurdně a nesmyslně skočit Luckovi na kotníky. Od tý doby se bojím

Reagovat
niflheim

To si pamatuju loni při zápasu s Broncos, ten netackluje jinak než helmou do noh.

Reagovat
Chazy

Si tak říkám, jestli absurdní a nesmyslný nejsou docela synonyma

Reagovat
niflheim

Moment, co Pollard? Sice FA, ale pořád...

Reagovat
Chazy

Podle mě Pollard právě prase není a byly to trochu shody náhod. Pokud neudělal něco, o čem nevím. Ale Ward mi přijde jako ultimátní čuně.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Chazy

Ale fakt děsná nuda od nás v útoku. Obrana Bills mě naopak pod Rexem snad poprvý baví, je to hrozně nečitelný, občas ty delay blitzy, pak zas naznačení heavy blitzu a stažení do coverage, kde chybí někdo, kdo šel pomoct lajně. Tohle už trochu vypadá jako ty jeho Jets obrany, co nás uměly trápit.

Ale jako spal sem od pátku asi 10 hodin a myslel sem si, jak to bude utrpení do NFL a pak pohoda, že to budou nervy a zatím vůbec, a to ani při tom vyrovnaným stavu. Si člověk ani nepřipouští, že by nějaký body ještě někdy padly

Reagovat
niflheim

Právě vidět Rexe rozčíleného po tom TD za to vstávání stálo

Reagovat
Chazy

A tak to zas ano

Reagovat
Chazy

Rozhodčí

Ale jako taky sem myslel, že to letí dpč

Reagovat
niflheim

To si dělají prdel

Reagovat
Chazy

To náhodou ale hezky vyřešili tou penaltou proti Bills

Bych se vsadil, že tam nic nebylo

Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim

70 yards TD... fakt skvělý

Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim

Píče, teď mě to fouknutí bude srát ještě více, zvláště pokud to bude TD pro Bills

Reagovat
Chazy

No pecka

Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim

Koleno dole dříve, ale nemyslím si, že by to tam nedokázali po zemi dostat.

Reagovat
Chazy

Upřímně asi s tímhle souhlasím, že když už to ohlásili jako TD, tak to mělo zůstat.

Tam je problém v tom, že Devin měl ruku pod McCoyem a udržel ho tak ve hře. Takže on měl koleno na zemi tak nějak cca přesně ve chvíli, kdy míč překročil goal line.

Škoda, že to nenechali jako vyběhnutí, to by prostě pak TD nebyl. Ale je to dobrej call dle mě.

Reagovat
niflheim

C H A N D L E R

Reagovat
niflheim

Když vidím ty 3rd and 1 situace, tak Develin kurevsky chybí.

Reagovat
Chazy

Danny > Julian

White > Lewis

Vůbec nevím, co se řeší

Reagovat
Chazy

Jen jestli sme ale neměli 12 hráčů na hřišti

Reagovat
Chazy

Jo, fakt že to stih. Natěsno, ale jo

Reagovat
niflheim

Dannyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
niflheim

Wáááááááááááááááááááájt

Reagovat
niflheim

Defka

Reagovat
Chazy

Danny zraněnej

Reagovat
niflheim

No jestli se zrakvil ještě i Danny... to nás ten Wes u Rams může srát nehorázně

Reagovat
Chazy

A Austin Collie není FA, to je v prdeli

Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim

A Nicks už taky ne, tak přes měsícem byl na workoutu u nás

Reagovat
Chazy

No jako je to špatný, ani Thompkins není FA. Co s tím jako, Lloyd, Moss

Reagovat
niflheim

Už jsem googleil Lloyda, jsi rychlejší

Reagovat
Chazy

Josh Boyce měl bejt novej někdo, už nevím

Reagovat
niflheim

Jeremy Gallon

Reagovat
Chazy

Ale jako tohle kurva přestává bejt vtipný. Hlavně kvůli takovýhle situaci jsme podepisovali Tymse a Gibsona... a ti sou oba na IR

Reagovat
niflheim

Uděláme z Collinse druhého Vrabela

Reagovat
Chazy

Lol, co to je, 10 zachycenejch pasů a 10 TD a ještě u LB Já si až teď díky tomuhle všim, že máme v practice squadu toho dvoumetrovýho Fauriu, co chytil pár TD za Lions v red zoně. Ale to taky není řešení ničeho.

Reagovat
niflheim

No ale byla by to i sranda

Reagovat
niflheim

Jooooooooooooooooooo

Reagovat
Chazy

On to udělal stejnej hráč jako v 09

Reagovat
niflheim

Gostk

Reagovat
Chazy

Brady proč takovou věc zkouší, když je to s receiverama takový.

Ale víceméně to byl kvalitní punt no

Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim

Proč nemůžeme jednoduše dpc, naprostá kktina od Bradyho.

Reagovat
niflheim

Holding jak kráva dpc.

Reagovat
niflheim

Defka úžasně

Reagovat
Chazy

Watkins dafuq

Reagovat
niflheim

To si Watkins dělá píču

Reagovat
Chazy

Sheard dost MOTM dneska

Reagovat
niflheim

Donta je taky opět úžasný.

Reagovat
niflheim

McKelvin

Reagovat
niflheim

Ach ty pytlovačky.

Reagovat
niflheim

Nazdáááááááááááááááááááááááááááááár

Reagovat
niflheim

Tak ne

Reagovat
Chazy

No, šíleně nudnej zápas, to se skoro nedalo. Fakt nechápu, že sem to dokoukal.

Defenzíva na jedničku. Ofenzíva tak čtyři plus, Brady čtyři mínus. Ten TD prostě udělal White, ne on, naopak INT totální zbytečnost dle mě. Má teď tři zápasy v řadě s intem a tři zápasy v řadě dost nekvalitní. Aby proti Broncos nepřišlo něco jako 100 YDS a 3 INT.

Ale co, hlavní je výhra a díky ní můžem s Broncos klidně rupnout. A i když jde útok kritizovat, tak je tam teď víc mrtvejch jak zdravejch. A na obranu Bradyho jde říct, že dneska dostal 16 hitů, což je šílený číslo a asi už byl hodně omlácenej na konci, taky se určitě hodně bál. Jeho prostě jde rozhodit hitama a 16 by rozhodilo každýho.

Teď jen doufám, že Taylor nebude dlouho zraněnej. Dohrává evidentně vážnějš zraněnej. A Brady by se po tom jednom hitu taky moh objevit na injury reportu.

Reagovat
niflheim

Nazdáááááááááááááááááááááááááááááár

Reagovat
Eric_The_King

V áčku proti mě C0br druhý nejvyšší bodový zisk ze všech tento týden a stejně prohrál

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=FxHxaAjRrLM

Cmon Man a řekl bych, docela povedenej :)

Reagovat
niflheim

Poslední nejlepší

Reagovat
Kowe

Reagovat
formic81

Miller docela ve swagu..

Reagovat
niflheim

wut?

Reagovat
Kowe

zas neumí reagovat, vůl

Reagovat
niflheim

Mi jde spíše o ten výraz, už jsem si i myslel, že je pasé

Reagovat
Kowe

tohle se ani nikdy do stavu "pasé" dostat nemohlo, normální člověk to ani nemohl začít používat

Reagovat
formic81

to vám je 40

Reagovat
niflheim

Nah, jen se nám úspěšně vyhýbá yolocaust.

Reagovat
Kowe

ne, jen nejsem hňup

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem se začal dívat, kdyby někdo neznal. E:60 JJ

https://www.youtube.com/watch?v=3HQichNl2aw

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Trand

Tohle je parádní série, Willis, Bowman a další maj hrozně zajímavý příběhy, třeba ale i Revis a Shady. Fakt doporučuju se na to podívat.

Reagovat
Sali5

Jediný TD Bills a samozřejmě ho musí dát McCoy, fanta

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som tento tyzden prehral proti chazymu v ceeeecku o bod

Reagovat
Chazy

Což je ale super, takle mám už letos jistý 4 PO ze všech 4 lig a kariérně teda tady 8 z 10. A díky výhře nad Salim i bojuju o postup pořád.

Bohužel mě čeká formic a ten mi minule naložil, i když projekce říkaly 100-70 pro mě

A btw gratulace k tvýmu přetrvávajícímu hatu Patrots v tipovačce, hraješ s náma 7 tejdnů a už si stih ztratit 4 body na Patriots

Reagovat
smazaný uživatel

a este viac ma serete po vcerajsku, hlavne ten trapny blount tento tyzden uz padnete... Uz to prist musi

Reagovat
Chazy

Jo, dávám tomu 80%. Nemáme vůbec koho postavit do hry. Není mezi contenderama víc zasaženej ofenzivní tým zraněníma, a to ani zdaleka. Moje ambice pro ten zápas je, aby se Brady nezranil, protože to bude hodně hrozit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Amendola co? Je to vazne?

Reagovat
Chazy

Netuším, snad ne. Ale prostě je potlučenej no. Jako včera sme hráli s dvěma WR na konci a z toho jeden je na rosteru 4 dny

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad bude v poriadku, komentatori vraveli daco o hamstringu

Reagovat
Sali5

Ta prohra mě zamrzela trochu, ale zatím držím ten 6. flek a poslední 2 kola mám 2 poslední týmy z naší divize, tak to snad něak uhraju

Reagovat
Dawon

No az ted jsem se dostal ke kompu, tak jsem se mrkl...fuj, hnusny zapas Utok dost bida, OL se asi rozhodla, ze Bradyho necha zabit...ale zase super, ze se zvladaji i tyhle zapasy, kde to neslape tak, jak by melo...

Danny tu vetsi roli zvladl paradne, dneska se pridal i White super vykonem, a konecne zabrala taky defka Brady teda sice nehral moc dobre, int urcite zbytecny, takova trochu Breesovina, ale zase se fakt hraje strasne tezko, kdyz skoro pokazde dostal hit tak do 2 vterin. A Gronk by taky dneska zaslouzil proplesknout, snad nejhorsi zapas od nej, co jsem zatim videl

Jedine stesti, ze se to uz vyviji tak, ze s Broncos muzem s klidem prohrat, protoze z jejich pass rushe mam fakt velke bobky

Strasne ale nenavidim hrani proti behavym QB, to je tak neskutecne k posrani, kdyz z uplne jasneho sacku jeste udela nejakou big play No a rozhodci u toho Dannyho catche, to byl taky solidne wtf moment v ramci moznosti to nastesti pro nas jeste dopadlo jaks taks dobre, ikdyz se mi teda zda, ze kolem nej nebyl vubec nikdo a byl by to urcite vetsi zisk, kdyby se to dohralo

Reagovat
Chazy

Rozhodně souhlas s kritikou Gronka, debilní dropy a jednou posral běhovou hru fakt lajdáckým blokem myslím. Ale jinak to začíná mít těžké, jak nemáme ani tři receivery, tak si dovolej daleko víc ho bránit a uvolnit ostatní.

Ale naprostej nesouhlas s tím písknutím:

http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap3000000586927/

Podle mě tam teda obránce byl a reagoval na písknutí, vypustil to. Hádám, že by složil Dannyho hned. A rozhodčí to dobře vyřešili tím, jak hodili tu směšnou penaltu a přidali nám 15 yardů, to se hrozně líbí, i když to určitě bylo úplně nekorektní.

Reagovat
Dawon

Asi mozna jo no, ja to videl jen narychlo v condensed, tedka kdyz to vidim, tak mas asi pravdu...ale na druhou stranu proste Danny udelal ten rychly krok a kdyby se z toho pokusu o tackle vyvlikl, tak byl uplne sam no...to zas takhle tezko soudit, coby kdyby...ale jako ve finale asi dobre, ze to dopadlo aspon takhle, taky se klidne mohla ta hra opakovat a meli bysme uplne hovno...kazdopadne solidne bizarni moment no

Reagovat
Chazy

They’re starting to get decimated on that side of the football. They finished the game with just two healthy receivers — Brandon LaFell and Chris Harper, who was just called up from the practice squad. We already know Julian Edelman broke his foot and is out for a while. On Monday night, Aaron Dobson hurt his ankle making a circus catch over the middle, and Danny Amendola suffered a knee injury, most likely while making a 41-yard catch. And Keshawn Martin missed his fifth straight game with a hamstring injury.

A k tomu ti tři mrtví tacklové, guard a FB.

Jsem fakt nezažil, to už je prostě extrém. Chybí nám nadpoloviční většina základu a chybí nám i první náhradníci.

Reagovat
niflheim

By bylo pomalu snazší říct, kdo že je zdravý vůbec

Reagovat
Chazy

Je super, že LaFell je po tom zranění zdravej stoprocentně, teď ho fakt budem mega potřebovat. A budem muset víc zapojit Chandlera prostě.

Reagovat
Dawon

marja pano fakt jestli posel i Danny, tak to sme totalne v pici k tomu nas ted navic ve 3 ze 4 nasledujicich zapasu cekaji silene pass rushe...no jesteze uz mame tech 10 vyher fakt uz nevim, s kym tam jako dalsi tyden nastoupime, pokud se aspon danny a dobson nedaji dokupy

Reagovat
Chazy

10 výher je pecka, ale my prostě musíme dát bye, tam se nám ti hráči musí doléčit a připravit.

Reagovat
Dawon

Tak jasne, zas jako necekam, ze ted vsechno prohrajem...nastesti obrana drzi zdrava, takze alespon o to se da trochu oprit...hlavne doufam, ze se proste trochu zacne vzpamatovavat ta OL kdyz uz sou na tom zdravotne lip

Reagovat
Eric_The_King

Martin dpč

Reagovat
Trand

Danny je legenda, co k tomu dodat. A Watkins ten catch, to je prostě naprosto neskutečný, jak si tam jen natáhne tu ruku a sebere si to. Kdo někdy zkoušel chytat míč, tak tohle musí ocenit, to je fakt něco úžasnýho.

Reagovat
I am Mancunian

co zas spravil manziel ?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Trand

http://www.nfl.com/news/story/0ap3000000587061/article/kevin-white-to-practice-tuesday-for-bears

Tak uvidíme příští rok, od tohohle hráče očekávám hodně, snad to nebude bust, ale pořádnej wr.

Reagovat
Maresma

Těším se na něj, snad se na něm celá vynechaná sezona tolik neprojeví, stejně tak Perriman.

Reagovat
niflheim

Perriman možná ještě pár zápasů stihne.

Reagovat
Maresma

Ikdyž je na season-ending IR?

Reagovat
niflheim

Není to stejný příklad jako u Whitea? Na IR můžeš být myslím prvních 8 zápasů pokud jsi tam byl umístěn před sezónou, potom můžeš nastoupit. White to má myslím tak, že v úterý musí trénovat jinak půjde na IR do konce sezóny.

Reagovat
Maresma

Hej nevím jak to přesně funguje, ale pokud vím, tak byl umístěn na IR až nedavno a někde sem četl, že je do konce sezony out.

Reagovat
niflheim

wiki

During the preseason, the league also allows players with long-term, but not season-ending, injuries to be placed into one of two designations: physically unable to perform (PUP), for injuries sustained during the previous season or during training camp, or reserve/non-football injury, for injuries sustained outside of team or league activities (despite the name, this includes lingering injuries from college football play, should an injured player be drafted and join the team). Both designations are functionally identical in that the player can be promoted to the active roster by week 6 of the regular season or placed on injured reserve.

Starting in 2012, the NFL and the NFLPA reached an agreement allowing one player placed on injured reserve to be brought back to the active roster.[3] Provided that the player was on the final 53-man preseason roster (A rule exempted for the 2012 season), and that the injury is deemed to keep this player unable to practice or play football for an estimated six weeks, the player may be allowed to practice after Week 6, and be activated to play after Week 8.

Reagovat
Maresma

jsem nevěděl, že si tým může vzít hráče z IR, ale stejně pochybuju, že by si letos ještě zahrál, stejně maj sezonu v piči

Reagovat
I am Mancunian

tie komentere pod kazdym clanom na nfl

Reagovat
Trand

To někdo čte?

Reagovat
I am Mancunian

ja ze si precitam nejaky nazor fanusikov bears a tam len ako vsetci zarabaju za par hodin tisice dolarov

Reagovat
niflheim

Z toho si tam často dělají prdel

Reagovat
I am Mancunian

jj aj teraz

Reagovat
niflheim

Browns name McCown starting QB, demote Manziel

A week after naming Johnny Manziel the team's starting quarterback for the rest of the season, the Browns will revert to veteran signal-caller Josh McCown, the team announced. Manziel has been demoted to the No. 3 quarterback position on the depth chart, behind Austin Davis.

B-b-b-b-bust.

Reagovat
formic81

asi to tak bude

Reagovat
Maresma

Reagovat
Chazy

vypadá to tak.

Ale fakt nechápu, jak můžeš nemít rád hráče a přát mu neúspěch prostě jen proto, že ho má spousta lidí ráda a má hype. Vyloženě mě takový dolarování rozčiluje

Reagovat
niflheim

Já ho nemám rád právě proto, co píše níže Dawon - kluk to má prostě vymrdáno v hlavě, zahozený talent, od toho, co se dostal do NFL, pouze sebral prachy a přestal na sobě makat. Jakoby si myslel, že to vše bude OK a stačí mu to, co dělal na college. Takhle mi vůbec nepřipadá, že je to typ hráče, co by šlo držet rok-dva s clipboardem v ruce a nechat ho učit - to prostě nejde, to už musí vidět každý. Zbytečný hype okolo něj, pozornost to zbytečně stahuje na tým, nic víc.

Reagovat
Chazy

Hele, já tohle beru, taky si to u mě ten trotl pěkně posral. Jen si pamatuju, že si proti němu nic neměl, pak si dvakrát, třikrát napsal, že tě sere hype kolem něj a od tý doby si ho nesnášel ...

Ale teď pro něj ten hype začnej bejt negativní jako v případě Tebowa. Prostě jednu velkou šanci ještě nejspíš někde dostane, ale jestli neuspěje, tak nikdo nebude chtít backupa, kterej se řeší víc jak starter a vytváří se tlak, aby startoval on. To prostě Tebowovi ukončilo kariéru.

Reagovat
niflheim

Tak Tebow alespoň netrpěl nedostatkem profesionalismu. Ano, cirkus s ním jde také, ale v přístupu a ve vystupování jsou naprosto rozdílní.

Reagovat
Chazy

o tom žádná, Tebow je neskutečnej hardworker, od něj by se mohli všichni učit. On kdyby chtěl hrát toho TE, tak věřím, že se na tý pozici fakt prosadí.

Ale šlo mi o ten dopad, co ti způsobí backup no. S Johnnym se to taky potáhne, podobný ten Sam třeba. O to prostě žádnej GM ani HC nestojí.

Reagovat
Dawon

ten kluk ma proste vymrdane v hlave no, dobre mu tak...zas dalsi tupec, ktery zahodi talent a jen shrabne peknou vyplatu a vysere se na to

Reagovat
Trand
Reagovat
Chazy

Vím, že tady s glorifikací Peytona moc nepochodím a sme naladěný spíš tak, že se Peytonovi smějem. Ale jak se řeší, že Cam by měl bejt minimálně all pro letos, tak jsem si to zas jednou prošel a tohle je prostě drsný.

Už v minulosti jsem tu psal, že od roku 2004, teda nějak od doby, kdy Brady, Brees a Peyton začli bejt opravdu top kvalita, dokázali jen dva QB mimo tu velkou čtyřku se dostat do all pro sestavy. A to Brett Favre a Tony Romo, oba do druhýho all pro týmu. Takže z nějakejch potenciálních 22 allpro slotů si 20 zabrali pro sebe 4 elitní QB.

Ale co je drsný, to rozdělení. Brady 2+1, Rodgers 2+1, Brees 1+3... Peyton Manning 7+3.

Prostě z nějakejch 16 sezon jeho kariéry byl 10x oceněnej jako top 2 QB sezony a z toho 7x jako nejlepší QB sezony. A to hraje v éře, kdy těch super QB sezon je hrozně moc, prostě ti tři, Big Ben, Romo a další. Hledal sem pár top QB, co mě z hlavy napadli a nikdo tolik all pro selekcí nemá. Mezi ostatníma postama třeba Ray Lewis 7+3 taktéž, Jerry Rice 10+2, ale najít víc lepších je náročný, jestli vůbec jsou.

Ono když si k tomu člověk dá ty MVP ceny.

5x sám Peyton

4x nikdo

3x tři hráči

Je to masakr fakt, ten způsob, jakým on během svý kariéry vládne ZČ.

Reagovat
I am Mancunian

G O A T

Reagovat
Chazy

V tý konverzaci vždycky bejt musí, to ano a respektuju, že když někdo dojde k názoru, že za neúspěchama Colts stál management, obrana, špatný týmy kolem něj, že ho tak někdo bere.

Reagovat
Dawon

ono je to holt strasne zvlastni no...jak on v podstate bezkonkurencne dominuje v zakladni casti, a neni schopny to ve stejne mire predvadet v PO...si tak clovek rika, jak by to treba vypadalo, kdyby si Peyton a Brady vymenili mista, do jake miry by se na jejich kariery nahlizelo jinak (to same si rikam treba s Romem a Bradym no )

Kazdopadne k tomu ze za Peytonovyma neuspechama stala mimo jine spatna obrana jsem slysel nedavno docela dobry protiargument...Peyton mel kolem sebe zkratka v utoku mnohem lepsi (a logicky tim padem i drahsi) hrace, nez prave napriklad Brady...takze to je samozrejme castecne duvod, proc na obranu nezbylo tolik penez, a bohuzel kdyz uz se mu to ted konecne seslo na obou stranach hriste, tak zas on hraje jak zena, takze ted uz tomu taky nejde moc prikladat vahu

Ono je na jednu stranu hodne nefer hodnotit jeho individualni karieru na zaklade nedostatku tymovych uspechu, ale ten rozdil mezi jeho statistikama v ZČ a PO je tak sileny, ze to zkratka nejde jen smest ze stolu...a je taky pravda, ze pokud by mel byt nejlepsim hracem v historii na pozici, ktera je alfou a omegou toho sportu, tak by zkratka ten tym mel byt schopny potahnout vyraznejsim zpusobem v tech nejtezzsich zapasech...a tresnicka je zkratka ten jediny prsten, pri kterem mel snad nejhorsi PO statistiky v kariere no

Reagovat
Chazy

Jako jono, souhlas. Já jsem si jistej, že ať by Bradyho draftoval kdokoliv a on se tam dostal do pozice startera, vyhrál by prsten za všech ostatních 31 klubů NFL, že by našel cestu, jak to časem urvat. A to bych o žádným jiným QB v NFL říct nedokázal. Ale že má 4 je prostě i o tom, že je v dobře vedeným klubu se stabilním vedením a trenérem, v Romově pozici by to prostě asi vážně dát nemoh.

A to s tím protiargumentem, to je právě o tom managementu. Když vidíš, co stavěj za nesmysl Luckovi, tak taky je do ofenzívy investováno dost picků a i peněz a k ničemu to není, ani ta ofenzíva nakonec nefunguje. Já jako Peytona v Colts prostě nezažil pořádně, nevím, jak to tam vypadalo. Ale za Broncos si v SB ani neškrt, loni proti Colts si ani neškrt, proti Ravens to taky dost posral těma dvěma intama, hlavně tím v OT. Takže mně ten vzorek Broncos stačí, u Colts to prej bylo podobný. Pro mě fakt GOAT nemůže bejt ani náhodou, ale kariéra je to neskutečná. A prsten sice pochybnej, ale je tam. Jako já bych řek, že kdyby moh ty vlastní úspěchy vyměnit za dva SB, udělá to, ale za jeden ne. Prostě s těma věcma je ikoničtější, je zapsanej prakticky ve všem, kde se QB posuzujou a třeba ty MVP klidně nemusí nikdy nikdo ani vyrovnat. Některý ty věci jsou prostě šílený.

Reagovat
kubys

Reggie White má 10+3, Bruce Smith 9+2, Lawrence Taylor 10+0 víc mě tak nějak z hlavy nenapadá (jako ne, že bych věděl přesný počty, ale věděl jsem, že tam byli hodněkrát )

Reagovat
kubys

Jo a samozřejmě Jim Brown 8+0, ale tak ten hrál zas jen 9 sezón.

Reagovat
kubys

A tak Taylor byl 8+2, no neva. Anthony Muňoz ještě má 9+2.

Reagovat
kubys

Kurva ty čísla jsou nějaký divný, beru teda jen AP, tak White 8+5 .

Reagovat
Chazy

Jj,to je vždycky voser, že těch all pro selekcí je několik já počítal jen AP no, ale na AP se pomalu stejně začíná nadávat.

http://profootballtalk.nbcsports.com/2015/01/03/all-pro-team-should-change-to-reflect-the-changing-nfl/

Nicméně cos vypsal za jména mluví o tom, o co mi jde no. Je to prostě málo vídaný a ta Peytonova dominance si prostě zaslouží nekonečný uznání.

Reagovat
Chazy

(ale já v tom odkazu souhlasím jen s tím, že by to chtělo WR navíc a ty výběry mi přijdou korektní)

Reagovat
Eric_The_King

Tak ono je to dané tím, že jsme prostě nikdo Peytona v největší slávě nezažili. Teď už je to jenom stín toho, co byl, hlavně díky stylu hry - hraje to asi fyziologicky náročněji než Brady, takže je u něj větší decline.

Reagovat
Chazy

Ti nevím, já před dvěma rokama díky Peytonovi zažil nejlepší QB sezonu v historii NFL a vlastně teprve podruhý se tehdy stalo, že byl někdo při MVP zvolenej jednohlasně. Prvně to byl Brady 2010 tuším. Prostě u Broncos byl tři roky fakt fenomenální, dost ukázal, o čem jeho kariéra byla. Bohužel pro něj ale i v PO to ukázal

Reagovat
Chazy

http://www.collegefootballplayoff.com/view-rankings

Notre Dame fuč ale fakt je super, že si Gators výhrou pohoršili o čtyři pozice. Ale naprosto s tím souhlasím, ten výkon byl od nich prostě výsměch, tak moc jsem jako fanoušek trpěl v životě jen málokdy. Ale přesto, bilance 10-1 je 10-1 a kdyby se vyhrálo nad Seminoles a Crimson Tide, prostě budou Gators v PO. Ale je to hodně nepravděpodobný.

Reagovat
kubys

Škoda Wolverines té dementní prohry se Spartans, mohli ještě bojovat o P-O.

Fighting Irish už jsou asi passé, holt vyhrát jen o 3 body nad Boston College ej dost možná bude stát postup. (pokud teda nerozsekají nějakým brutálním rozdílem Stanford a zároveň OU neprohraje s OSU)

Reagovat
Chazy

Oni vlastně nehrajou všichni 13 zápasů se to už moc nezamíchá hm

Reagovat
kubys

Tak zas ber to tak, že když hraješ 13 zápasů, tak jsi prostě dobrej, protože hraješ champ game ve svý konferenci, že jo.

Reagovat
Chazy

A to samozřejmě, jen jsem žil v tom, že ještě budou dvě kola a bude se toho moct změnit víc. Takle bude asi nejzajímavější, co vymyslí Gators, Baylor a jestli Iowa udrží neporazitelnost.

Reagovat
niflheim

https://www.youtube.com/watch?v=FHKTUlNju4I

Někdy jsou tam fakt úžasné věci

Reagovat
niflheim

In the Madden NFL video game series his name is not used and is known as "NE Coach" because he is not a member of the NFL Coaches Association, which licenses the game. Belichick is the only NFL head coach who has chosen not to join the association. This also applied to Bill Parcells when he was Dallas Cowboys head coach because his contract with ESPN prohibited it.

Toto jsem nevěděl.

Reagovat
niflheim

The A Song of Ice and Fire novel A Dance with Dragons contains a passage referencing Belichick: "The galley was also where the ship's books were kept... the fourth and final volume of The Life of the Triarch Belicho, a famous Volantene patriot whose unbroken succession of conquests and triumphs ended rather abruptly when he was eaten by giants," referring to the New England Patriots' 2007 season, in which the Patriots went undefeated until losing in the Super Bowl to the New York Giants.

Reagovat
Trand

http://www.nfl.com/news/story/0ap3000000587765/article/rams-stedman-bailey-in-stable-condition-after-shooting

Jak může bejt někdo střelenej dvakrát do hlavy a být ve stabilním stavu? Ale snad to teda přežije.

Reagovat
niflheim

Ty vole

No pokud je to nějaká malá ráže, tak může být v pořádku... ale ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Prý tam s ním byli ještě 2 děti a bratranec. Ten bratranec prý chránil vlastním tělem ty děti před kulkama. To je fakt humus..

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak teoreticky u Baileyho cokoliv od úrovně očí dolů by nemělo být vyloženě smrtelný. Já si nejdřív myslel, že ho ta střela jen škrábla, ale vzhledem k tomu, že se mu plánuje operace, tak asi ne a dostal to naplno. Někam do čelisti asi nebo tak.. každopádně má fakt "štěstí" jak kráva, jít ta kulka o kousek vedle, tak je hotovo.

Reagovat
Chazy

Hm, tak to je drsný.

Reagovat
Chazy

Doug Martin je druhej nejlepší RB sezony co do počtu naběhanejch yardů

Kdo mi to tu říkal, že už se neprobudí? Když měl tu super preseason. Ale na druhou stranu třeba Sankey na ní nenavázal vůbec a je úplně v hajzlu.

Reagovat
niflheim

To možná já, ještě teď facepalmuju, že jsem ti ten 3rd-4th rounder nedal - či co jsi za něj to chtěl

Reagovat
Chazy

Já na něj nakonec měl nabídky dvě a stejně sem ho kvůli tý preseason nedal no. Ale tohle sem taky nečekal. Běhá 5 yardů na pokus, stejně má jen Gurley z těch, co maj hodně míčů. A úplně čumím, že má Peterson 5 fumblů, to je docela katastrofa.

Reagovat
Trand

Gurleymu to teď asi moc běhat nebude, máme zničenou OL, 5 hráčů z OL je zraněných a myslím, že v neděli měl nejdelší pokus asi 7 yardů a týden předtím 9 nebo tak nějak.

Reagovat
Chazy

Až tak zraněná OL? To pak máte snad horší jak Patriots před týdnem, to bych ani nepovažoval za možný.

Reagovat
Trand

Není zraněných 5 starterů, ale 3, z toho ti 2 zdraví jsou ti dva nejhorší. 3 hráči jsou už na IR a zbytek je tak week to week. Ale momentálně je to prostě hrozný.

Reagovat
Chazy

https://www.profootballfocus.com/blog/2015/11/11/pro-pffs-midseason-all-worst-team/

Ten tvůj údajně dobrej Saffold to dopracoval až ke zmínce tady ale nejhustější je tam Chris Johnson. Ale jestli je pravda "he’s broken just 20 tackles on 146 touches", tak proč ne no.

Reagovat
niflheim

CJ2K nebyl nikdy moc na breakování tacklů, jeho síla byla vždy v rychlosti a v otevřeném prostoru. Mluvilo se o tom i v momentě, kdy odcházel od Titans či jak byl celkem tragický u Jets při běhání mezi tackly.

Reagovat
Chazy

To já i vím, ale i tak je to extrém. Prostě co mu Iupati neotevře, nebo nemůže oběhnout kolem úplně volnej, když to obrana nepřečte, to nemá.

Reagovat
niflheim

Power runner to přímo holt není, nejlépe na pitche, screeny, dumpy apod no.

Reagovat
Trand

Odehrál letos 4,5 zápasu v době, kdy se celá o-line sehrávala a před sezonou byl rozhodně nejlepší OL, co byl na soupisce. Pak se zranil. Není nějak extra dobrej, ale je to nejhůř průměrnej hráč. Akorát je často zraněnej, z 6 sezón odehrál dvě kompletní.

Reagovat
Dawon

heh, je teda pravda, ze Stafforda jsem letos prakticky vubec nevidel hrat, ale fakt se mi nechce verit tomu, ze by mohl byt horsi nez Kopernik

Reagovat
Trand

Jo vlastně ještě jeden asi půjde IR, teď o víkendu si zranil koleno.

Reagovat
Dawon

byt vama, tak uz bych ho zacal trochu setrit a vic ty RB rotovat...ale je mi jasne, ze to se asi nestane no, tem trenerum asi muze jit o kejhak a proste pro vyhru udelaji cokoliv, i ve zdanlive uz prosrane sezone

Reagovat
Trand

Mason teď nehrál, protože nestihl týmový bus, další week prý hrát bude.

Reagovat
Dawon

to jsou dycky dobre srandy...podobne jak ted Cowboys cutli dva hrace, protoze na vyjezdu nemeli na sobe obleky a hlavne ze Hardy si hraje vesele dal no

Reagovat
niflheim

Cortland Finnegan měl prý workout u nás.

Reagovat
Mihi

Je to mozne ze mi neslo dat waiver claim na JJ Nelsona v keepri? Pisalo mi nejaku chybu...

Reagovat
Chazy

Asi už bylo po 0900 dneska, když si to zkoušel a ani u sebe neměl zelený plusko. Nebo si dával víc dolarů, než si měl. Víc mě nenapadá

Reagovat
Eric_The_King

Jj, někdy tě to i po deváté pustí do toho menu, kde alokuješ budget, ale už tě to nenechá dát ten claim.

Reagovat
Mihi

Jo no, presne ako píše Eric, pustilo ma to do toho menu napísal som čiastku, potvrdil, a vypísalo chybu.

Reagovat
Chazy

Klidně někdo najděte článek hm, když vás napadne něco tématickýho

Hledal sem něco s Dannym, ale ten portugalskej kkt je taky furt zraněnej, a to už by byl dost opakovanej vtip.

Reagovat
Chazy

to zní tématicky

Reagovat
niflheim

Tak ale rozhodněte kam

Reagovat
Chazy

Tak u toho tvýho už sou komentáře, tak tam. Ale moh ses víc snažit jako

Reagovat
niflheim

Tak jo, příště najdu článek o tom, jak je nějaký tým zdecimovaný, přičemž jeden člen je střelený do hlavy

Reagovat
Trand

http://www.sbnation.com/2015/12/7/9857832/mmbm-the-case-for-jordy-nelson-for-2015-nfl-mvp?_ga=1.258389135.441425490.1441542249

Tak jsem myslel, že už mě na SBnation ničím nepřekvapí, ale přirovnání Marioty k Hitlerovi je zase dostalo na jinej level.

Reagovat
Trand

Já to zas hodil do jinýho hrníčku.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele