Real Sociedad získal posilu do zálohy, ze Salzburgu přivedl reprezentanta Sučiče

02.08., 16:32
Aktuality
Luka Sučič (© Real Sociedad)

Chorvatský záložník Luka Sučič přestoupil ze Salzburgu do Realu Sociedad, který za jednadvacetiletého fotbalistu podle médií zaplatil 10 milionů eur. Účastník letošního mistrovství Evropy podepsal se španělským klubem smlouvu na pět let.

Rakouský rodák Sučič hrál za Salzburg od mládežnických let a získal s ním tři mistrovské tituly. Předloni slavil s chorvatskou reprezentací bronz na mistrovství světa, i když v Kataru ani jednou nenastoupil.

Autor: ČTK

Komentáře (7)

Přidat komentář
Mass

Podobnej typ jako Provod.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Mass

No budeš se divit, ale tohoto hráče mám lehce nakoukanýho, protože se si ho koupil v FMku do Valencie.

Reagovat
Witcher

Já do Leve

Reagovat
Dirtyfoxx420

Od kdy je Sučič obránce?

Reagovat
Jkb

Náhrada za Merina?

Reagovat
Messiáš

Jop, psalo se chvíli i o Solerovi, ale vzali Sucice. Hrál proti nim ve skupině LM a dost je tam cvičil, tak zjevně udělal dojem. Merino má tedy cestu volnou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele