Řecký reprezentant Gekas odchází z Levante

28.11.2012, 10:51
Aktuality
Jen velmi krátkým intermezzem bylo působení Theofanise Gekase v Levante. Zkušený řecký útočník se ve španělském klubu neuchytil a dnes se s ním dohodl na okamžitém ukončení smlouvy. Podle oficiálního stanoviska se tak stalo z rodinných důvodů...

Jen tři a půl měsíce patřil dvaatřicetiletý hráč do kádru celku z Valencie, který momentálně okupuje šesté místo v tabulce Primery División a postoupil mezi nejlepších dvaatřicet týmů Evropské ligy. K tomu Gekas přispěl jednou trefou, jinak ale převážně vysedával na lavičce.

Prezident Levante Francisco Catalán prozradil, že Gekas z rodinných důvodů požádal o ukončení smlouvy a vedení klubu jeho žádosti vyhovělo. ”Neukázal příliš velké nadšení a v našem klubu hrají jen fotbalisté, kteří za nás hrát skutečně chtějí," prohlásil Catalán v lokálním listu Las Provincias.

Řecký reprezentant strávil značnou část kariéry v německé lize, kde se v sezoně 2006/2007 v dresu Bochumi stal nejlepším střelcem. Nastupoval i za Leverkusen, Herthu a Frankfurt, rok také hostoval v anglickém Portsmouthu. V národním týmu odehrál 62 zápasů a vstřelil 22 branek, naposledy se trefil ve skupině letošního mistrovství Evropy proti českému celku.

Autor: Petr Vaněček / kicker.de

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jojo..rodinné důvody to jistily odjakživa

Reagovat
tulen

Reagovat
smazaný uživatel

Frankufut hraje dobře - odejde. Levante hraje dobře - odejde. Jestli on není řešitel ...

Reagovat
Milan.B

do Baníku

Reagovat
smazaný uživatel

Baníku by nepomohl ani Huntelaar

Reagovat
Milan.B

ani Ibra

Reagovat
Milan.B

ale inac ma to sere, lebo Banik mam rad

Reagovat
Free_player

ani Ronaldo a Messi dohromady

Reagovat
smazaný uživatel

zajimalo by me jestli by bylo treba mozny kdyby u takovyho hrace sla uskutecnit hostovacka na 0,5 roku treba do ACS nebo do plzne .. uz celkem odslouzilej kanonyr s docela velkym jmenem ale ne az tak velkym...

Reagovat
Filip12

no Sparta i Plzeň by mu poskytli slušné zázemí + Plzeňpotřebuje útočníka asi víc a maj nahrabáno z pohárů takže Gekas by asi neodmítl kdyby nic jinýho nepřišlo Plzeň ale koupí Tecla a za končícího Horvátha bude hrát Kukec ♥

Reagovat
aurelio

Keď mohol hrať Kežman za BATE alebo Irbe za hokejovú Nitru, tak prečo nie? Ale zrovna Gekas je na to ešte relatívne mladý.

Reagovat
smazaný uživatel

mohl by si rovzpomenout, že kdysi rodiče či prarodiče tu za občanské války žili nebo ho sem poslali do bezpečí.... jako ten pán, co nám zachránil Kofolu

Reagovat
pospech11

Reagovat
Filip12

Legenda Řecké kopané Dvojka Charisteas-Gekas ♥♥

Reagovat
AC torino

No neviem ci tito dvaja niekedy spolu hrali a legendy recke kopane su trochu ini hraci ako Gekas

Reagovat
Darren Fletcher

presne tak, Traianos Dellas!!! :))

Reagovat
Filip12

v řeckém nároďáku

Reagovat
Darren Fletcher

nemam rad greckych utocnikov

Reagovat
Free_player

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele