Rensing chce vystoupit ze stínu Olivera Kahna

04.07.2008, 18:26
Aktuality
Hodně dlouho čekal na pořádnou šanci, nyní se konečně dočkal a rád by vystoupil ze stínu Olivera Kahna. Mladý německý brankář Michael Rensing bude v nové sezoně jedničkou mezi třemi tyčemi Bayernu Mnichov a vedle klubové by se rád prosadil také na mezinárodní scéně...

"Pokud se vám daří v Bayernu, přiblížíte se i k německému národnímu týmu. Nejprve se soustředím na Bayern, mým cílem ale pochopitelně je i reprezentace," prohlásil 24letý brankář.

Rensing přišel do Bayernu v roce 2003 a přes Kahna se příliš neprosadil. Na svém kontě má sice jenom 23 ligových startů, v předloňské sezoně ovšem prokázal své kvality a naznačil, že by se mohl stát plnohodnotnou náhradou za Kahna. Ten v létě ukončil kariéru a vedení jenom potvrdilo dřívější slova o tom, že novou jedničku hledat nemusí a také ani nebude.

"Hodně jsem se učil, nyní se mi splnil sen. Je přede mnou zcela jiná sezona. Ale v každém případě budu tím nejnáročnějším kritikem svých výkonů já sám," řekl dále Rensing.

Do Bayernu v létě jeden brankář přece jenom přišel, z Benfiky vedení získalo Hanse-Jörga Butta, s nímž se počítá do role dvojky a dalšího učitele pro Rensinga. "Michael je jednoznačně číslem jedna. Chceme mu pomoci v dalším pokroku a dáme mu dostatek času a prostoru. Může se stát skvělým brankářem, a to jak v domácí soutěži, tak i na mezinárodním poli," vyjádřil Rensingovi důvěru nový trenér Jürgen Klinsmann.

Autor: Tomáš Pavlík / fifa.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Chlapec to bude mat tazke , Oli je legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Rensing neni spatny brankař ale pro bayern by byl trebas Neuer asi lepší

Reagovat
Kapřík

Já Rensingovi hodně věřím, tuším že když dostane čas a prostor, bude Oliverovou plnohodnotnou náhradou .

Reagovat
Logan

to je dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Němci mají hodne dobré golmany....... z těch mladých to je Rensing, Adler, Neuer..... podle me je z nich nejlepší Adler( je to pouze můj názor) , to co předváděl na jaře v Leverkusenu.....na to jsem doslova čuměl...... Löw to bude mít hodne těžké při vybírání jedničky v národáku...... podle by to měl být Adler

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím.......Adler je dobrý golman.Ale jako dvojku nevím......Když za nároďák chytal Lehmann,nebo Kahn tak to bylo jasné.....Ale teď,když už tam není ani Lehmann tak to bude těžké.

Reagovat
smazaný uživatel

teraz sa to mozno(dufam) bude konecne vyberat podla formy

Reagovat
milan78

myslím, že lehman tam nikoho nepustí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

pokud Bayern někoho nekoupí (Boruc,Neuer), tak se Rensing prosadí..mimichidem v tich 23 startech ještě neprohrál

Reagovat
havrys99

*mimochodem

Reagovat
havrys99

bajo vždyť získaly Butta..no tak to bude mít dost těžký

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak...Rensing nesmí mít konkurenci

Reagovat
smazaný uživatel

Olie je prostě legenda,a Rensing na tuhle šanci čekal.....takže musí být jednička Rensing

Reagovat
smazaný uživatel

No rozhodně nemůže chytat hůře než Kahn v poslední sezone,to byla fakt hrůza....

Reagovat
smazaný uživatel

No...přiznávám že to Oliverovi v poslední době moc nešlo......Ale na to,že je mu už 39let tk to je výkon

Reagovat
smazaný uživatel

věřim tomu že se mu to povede . já osobně Kahna nemusim

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele