ROBINHO: VE TŘICETI KONČÍM

24.04.2007, 15:14
Aktuality
Brazilský reprezentant Robinho si již naplánoval průběh zbytku své kariéry. 23letý fotbalista Realu Madrid stráví na zelených trávnících coby aktivní hráč už jenom sedm let, pak se dá na trenérskou dráhu...

"Tohle bude velmi snadné rozhodnutí, mou budoucností bude učit děti hrát fotbal. Na to se budu sustředit, až ukončím svou kariéru. Ve třiceti letech bude ideální čas pro můj odchod. Po Realu Madrid bych se rád vrátil do Brazílie a se Santosem vyhrál Copa Libertadores," prozradil Robinho.

Robinho měl velké problémy s tím prosadit se do základní sestavy španělského velkoklubu. Trenér Fabio Capello sází především na defenzivně laděné typy hráčů a z brazilského hráče udělal žolíka schopného kdykoliv rozhodnout zápas. Poslední dobou se ale vše změnilo a Robinho konečně hraje od úvodních minut.

"V tuto chvíli jsem v Realu Madrid. Každým dnem se zapracovávám více do týmu a hraji s větším sebevědomím. Lavička není místem pro mě, protože každý chce být na hřišti, ale s trenérem Fabiem Capellem žádné problémy nemám," řekl dále Robinho.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
HOST*Matej

Sak sa hovori, ze hrac je v 30tke na vrchole formy a on chce vtedy skoncin??

Reagovat
HOST*

skoncit

Reagovat
HOST*forrest23

no jo je to kreten

Reagovat
smazaný uživatel

jeste si to do te doby rozmyslí nejminm 3x

Reagovat
HOST*Honzso

Špatná reklama taky reklama

Reagovat
HOST*madridcan

to snad nemysli vazne?Do brazilie moze ist aj ako 36 rocny a aj tak tam bude hviezda.V 30tich ta este bude real potrebovat robinho

Reagovat
HOST*Manu

ten uz to planuje jak kdyby neco dokázal, takový to byl nadejný fotbalista...

Reagovat
HOST*madridcan

on toho este podokazuje do tej 30tky

Reagovat
HOST*

je to skvely futbalista a robil by blbost keby skoncil v 30, on by mal odist z Realu lebo Capello je kkt

Reagovat
HOST*

ste kreteni hovno tomu rozumite a ty cos napsal ze je robinho kreten tak ses fakt debil

Reagovat
smazaný uživatel

Šikovný chlapec

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele