Ronaldo: Letos je triumf v LM blízko

09.11.2007, 09:29
Aktuality
Manchester United nyní prožívá báječné období. Týmu se daří na všech frontách a Rudí ďáblové navíc střílejí spousty branek. Podle záložníka Cristiana Ronalda mají letos velmi dobrou příležitost k zisku trofeje pro vítěze Ligy mistrů.

Pouze Arsenal dokázal v poslední době s United alespoň remizovat. Ofenzivní síla Manchesteru je totiž značná, dvaadvacet branek v posledních šesti utkáních mluví samo za sebe. "Právě teď máme mimořádnou útočnou sílu. Wayne Rooney s Carlosem Tevezem k sobě perfektně pasují," říká Cristiano Ronaldo, který sám nezůstává pozadu. "I já jsem na tom skvěle a snažím se střílet ještě víc gólů, než loni."

Manchester obhajuje anglický titul, v Lize mistrů by si chtěl oproti loňsku polepšit. "United mají šanci na vítězství v Lize mistrů každý rok, letos však máme mimořádnou příležitost," tvrdí Ronaldo. "Loni jsme vypadli v semifinále s AC Milán, bylo to obrovské zklamání. Právě proto se na tuto soutěž ještě více soustředíme."

"Náš tým je ohromně silný. Oproti zápasu na Arsenalu bylo v sestavě pět změn, přesto jsme jim nastříleli čtyři branky," odkazuje na středeční zápas s Dynamem Kyjev. "Postoupit do další fáze Ligy mistrů po pouhých čtyřech zápasech a s dvanácti body je excelentní výsledek."

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (52)

Přidat komentář
smazaný uživatel

LM letos vyhraje Real!ale finále proti ManU by nebylo špatny aspoň by se dalo na co divat

Reagovat
HOST*

tyvole real jo ty pindoure hrajes fotbal?

Reagovat
HOST*

hm, kamo to by musel real vymenit brazilske hviezdy za niekoho rozumnejsieho, este neprisiel cas na real

Reagovat
HOST*Juř!na

Ať si říká kdo chce co hce,

titul poputuje do londýnské obce.

ARSENAL forever

Reagovat
HOST*

do londyna tak poputuje treti místo

Reagovat
smazaný uživatel

To samé by se dalo říct o Realu, Barce, Arsenalu, Chelsea atd. Play off Ligy misrů je ještě daleko a v tu dobu může být všechno jinak. Navíc hodněkrát záleží i na losu. Takže o mimořádné příležitosti by měl pomlčet!

A navíc LM vyhraje Barca

Reagovat
HOST*ready

souhlasim s tebou uplně přesné a největší šanci ma barcka potom manchester a pak real nebo arsenal

Reagovat
HOST*

ARSENAL MISTR

Reagovat
HOST*Jana

Ale poputuje do anglie alekonkretne do manchesteru!

Reagovat
HOST*Petr

Tak je to na 100%Cristiano ale v uvodu mate Christiano, fakt se asi lidi nenauci nikdy jeho jmeno!

Reagovat
HOST*Quaranin

ta chvili to bude Kristián

Reagovat
HOST*kedlub

ja ctu vsude v tom clanku cristiano

Reagovat
HOST*floppy

kdepak, letos vyhraje Arsenal, a nejenom LM

Reagovat
HOST*

Alei i PD a Ligue 1 vid'?

Reagovat
eder

Anglická mužstva jsou sice nejlepší a nejsilnější v Evropě, ale obávám se, že na konci sezóny jim vzhledem k náročnému programu opět dojde pára a Ligu Mistrů vyhraje zase někdo z flákačů, kteří celou sezonu hráli tužku - á la AC Milán...

Reagovat
HOST*

nejlepší? však nikdy nic nevyhráli

Reagovat
eder

Tak se podívej na statistiky, Ty chytrolíne! Ligu Mistrů (dříve PMEZ) vyhráli už desetkrát, Ostatní poháry nepočítaně. Nebýt dlouholetého zákazu startu v pohárech (hlavně jeho dopadu), bylo těch trofejí mnohem více.

Reagovat
HOST*

co to meleš, to jsou ale hodně staré úspěchy... od převedení na LM (92) vyhráli za 15 let jen dva triumfy a to s notnou dávkou štěstí - viz. United a Liverpool To je trochu slabé na nejlepší ligu ne?!

Reagovat
Shevchenko

A to Liverpool prohrával 3:0 a Manchester v 90. minutě 1:0

Reagovat
HOST*danny

v 90 minute prohraval ale zapomnel si na ten cas co meli na to aby ho dali

Reagovat
HOST*

Nic nemelu, někdo tu tvrdí, že nikdy nic nevyhráli a já oponuji fakty. Anglická liga je momentálně nejkvalitnější na světě, a nic na tom nezmění ani fakt, že Ligu Mistrů vyhraje někdo jiný. V semi byli 3 ze 4 a letos to bude podobné. Stačí se podívat jen tento týden na poháry Anglie vs.Evropa. I slavný Bayern nedokáže doma porazit Bolton - předposlední tým PL a ještě si nechá dát 2 góly.

Reagovat
HOST*danny

melete blbosti, at si manchaster zas edal věří stejně to posertou až chytnou někoho normalniho a ne kyjev, pane boze co to je soupere a to jen 4 kusy? naivní manchaster njn

Reagovat
HOST*Devil

Takovou pičovinu jsi vyblil sam nebo ti nekdo pomahal !?

Reagovat
HOST*vlk

anglicka muzstva jo???

Reagovat
HOST*vlk

C.Ronaldo zapomen...myslim ze sanci kadzy rok urcite nemeli..tedka docela dobre posili a dari se jim ale jeste ani neskoncila skupinova faze je predcasny se videt na celkovyho viteze.. favoritem cislo jedna zustava i nadale Barcelona a tesne za ni AS Rim

Reagovat
eder

AS Řím myslíš patrně jako ironii, letos už od Manchesteru jednu sedmičku dostali.

Reagovat
HOST*Knejflis

Já si taky třeba pamatuju jak s nima hráli letos a i když prohráli 1:0 tak Man Utd nepředvedl nic.Takže se zase uklidni,frajere.

Reagovat
smazaný uživatel

někdy se stane, že ironie zvítězí (zaplaťpánbůch za to...viz např. Porto). Letos je samozřejmě Manchester zatím dobrý, ale v ko systému se může stát cokoliv...

Reagovat
HOST*vlk

nemyslel jsem to tak docela jako ironii hele to do kdy se chces zivit tim vysledkem? ktery ani zdaleka nebyl hrou na jednu branku jak by se podle skore dalo ocekavat..AS velmi nutne potrebuje golmana a utocnika typu Nistelhnoj,Drogba aby ten ofenzivny projev byl taky okorenen golama..da se rict ze umirame na krasu...ja uz se nemohu dockat az Man.U. prijede na Stadio Olympico..

Reagovat
HOST*

Vyhraje AC Milán... To je nejzkušenější a nejorganizovanější tým, který umí v pravou chvíli zabrat. Noi ci crediamo!

Reagovat
HOST*

jo manchaster na to má jek má v týmu ronalda tak to vihrají celou LM

Reagovat
HOST*inzaghi

kecy, vítězem bude AC MILAN

Reagovat
HOST*

Zase si to Berlusconi předplatil?

Reagovat
HOST*Gennaro

Presne tak, s cristianom ronaldom a utokom tevez-rooney na nich nikto nema

Reagovat
HOST*cristi17

tak tak!!!!!!!!!!!!§moje řeč Gennaro

Reagovat
HOST*

A co teprve až se s týmem sehrají Nani a Anderson.

Reagovat
HOST*Rális10

no manchester je jedním z hlavních kandidátu na zisk této trofeje ale myslim si že černým koněm soutěže je AS Roma a to by taky mohlo dost překvapit, necháme se překvapit ale je dost možný že to vyhraje znovu AC..kterému to ze sády jako pravověrný fanda AS nepřeju..ale AC je proste tým pro ligu mistrů jako delanej

Reagovat
HOST*Crocy

Tak muj nazor na Manchester a Ronalda je velmi negativni.Nemyslim po herni strance,ale po te lidske a po celkovem vystupovanim.Arsenal je v tomhle jejich pravy opak proto je mam tak rad. Jinak na LM jsou hlavni favoriti podle me urcite Real s Barcou,z Anglie Manchester s Arsenalem,mozna i Live s Chelsea,ale zatim nehrajou tak dobre no a z Italie AC Milan a mozna AS Rim kterej hraje letos velmi dobre. Celkove bych to pral Barcelone,ne kvuli jejich tymu ale kvuli jednomu hraci ktery si to zaslouzi - Thierry Henry

Reagovat
HOST*CR
Reagovat
HOST*

Real na to nemá,,Barca forever a lionel messi je the best

Reagovat
HOST*vlk

nesnasim Pichester United.. mrdky namachrovani

Reagovat
HOST*Devil

Nesnasim vlky...smradlavci ! Nevim kdo je namachrovanej . Myslim ze to je Totti co ma namachrovany keci a potom jede dom ze sedmigolovym vypraskem ne united ! V letosnim rocniku mlel jaka to bude pomsta a vsechny body zustali zase na Old Traffort ! Mozna v Rime nad United vyhrajete ale nebude to tim ze jste lepsi ale tim ze Alex necha hvezdy odpocivat a necha hrat nahradniky !United uz o nic nejde a AS musi jeste bodovat. Kdyby Alex postavil to nejlepsi co ma tak by byl prekonan rekord Liverpoolu ! 0:9 A to se zranil na mesic Rooney s nim by to bylo 0:10 Navic Manchester je jedinej klub v LM kterej nema stratu bodu ! Takze machrovat klidne muzou !

Reagovat
smazaný uživatel

To je ubohé chvástání..

Reagovat
HOST*Devil

To je fakt , ale aby urazel fanda AS Manchester to je jeste vetsi ubohost ! Kde je AS a kde Man. Utd ?

Reagovat
HOST*barsa

barsa

Reagovat
HOST*Devi

Manchester united tendle rok vyhrajou..!to je jasny sou to mistri..!

Reagovat
HOST*yido

Trondheim, volové!....s posraným Milanem nebo Realem běžte někam na Úřad Vlády.....

Reagovat
smazaný uživatel

Sice bych to přál chlapcům z Anfield road,ale bude to Manchester United. Ba si myslím,že k nim poputuje i pohár LM.

Reagovat
HOST*skočdozdi

finále:Barca-Manchester 2:1

Reagovat
HOST*Kubis

Vyhraje LM Slavia! Vy kobyly!

Reagovat
HOST*

jasna vec

Reagovat
HOST*wrhwu

erqwhh eqz qegg ztj

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele