RONALDO PODEPSAL NOVOU SMLOUVU

13.04.2007, 12:23
Aktuality
O budoucnosti Cristiana Ronalda je zřejmě definitivně jasno. Portugalský záložník se do Realu Madrid nebo nějakého jiného evropského velkoklubu v nejbližší době pravděpodobně stěhovat nebude, dnes se totiž s vedení Manchesteru United dohodl na prodloužení smlouvy do léta 2012...

"Je to fantastická novina," raduje se z podpisu nové pětileté smlouvy manažer Sir Alex Ferguson. "Jenom to zdůrazňuje, že Cristiano je zde spokojený a je v pravém klubu. Má vynikající vztahy se spoluhráči, vedením a fanoušky a stane se jedním z nejlepších hráčů historie Manchesteru United," věří skotský manažer.

Portugalský reprezentant prožívá fantastickou sezónu a táhne svůj klub za třemi trofejemi. Podle mnohých je v současnosti vůbec nejlepším fotbalistou planety a díky svým výkonům se dostal do hledáčku Realu Madrid. Ten je za jeho služby údajně ochtný zaplatit 54 milionů liber, všechny tyto spekulace ale dneškem berou za své.

"Jsem nadšen, mluvil jsem se Sirem Alexem a Davidem Gillem (předseda klubu) a všichni víme, že jsem chtěl zůstat. Jsem tady velmi spokojený a chci zde vyhrávat trofeje, snad se nám to podaří již tuto sezónu," doufá v triumfy Ronaldo.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (21)

Přidat komentář
HOST*Karel

stejně další ligu za sebou už nevyhraje CHELSEA!!! BOYS IN BLUES!!! CHELSEA,CHELSEA WE LOVE YOU!!

Reagovat
HOST*riong

BLUES to si musím zapamatovat :-D

Reagovat
HOST*rivera

..ale to Vy letos taky ne...modráci prašivý

Reagovat
HOST*Manu

CHelsea??? co to je??? to se maže na chleba?

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

i bůh konal zázrak.. stvořil Man(u) a ženu, zhřešili a trest je neminul..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

po 40 dní pršelo, tu zmizel na dlouho živý kousek země.. 300 dní trvalo než starý Noe vypustil holubici.. Üzengili, nikoli Manchester!

Chelsea forever!!! a argumenty, že jsem blázen, u mě neobstojí..

Reagovat
HOST*Karel

Sorry in BLUE to je jasný

Reagovat
HOST*ondroslav

udělal nejlépe jak mohl ....

Reagovat
HOST*inzaghi

přesně, tam kde je, je mu nejlíp...na přestupy času dost. s CHelsea si vyhul Kájo FORZA AC!!!

Reagovat
HOST*rivera

souhlasím naprosto ve všem Rossonero il mio colore

Reagovat
HOST*Matej

Vyborne, nech si ten real nasere!!!! Konecne sa potvrdilo, ze peniaze nie su vsetko!!!! Forca Barca!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Tavo

...a dobře udělal.

Reagovat
HOST*Vosa

Já tomu věřil.Teď budem k nezastavení s Ronaldem se na nás nebude chytat ani chelsea s Lampardem nebo s kymkoliv jiným.Now We are best team with best players of the world!!!Belive me!!!!

Reagovat
HOST*Tavo

I don't belive you. We will be the best next season again. It's our resurrection.

Reagovat
HOST*

anglictinar vy dva jste se s tim "belive" hledali

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jedno "e" tam, druhé jinde.. tak to na světě chodí, zvykneš si tu..

Reagovat
HOST*Matej

Ked uz pises, ze najlepsi tak to sa pise nie best, ale the best loooooooll to je stupnovanie. No kazdopadne uvidime buducu sezonu, ale aj tak Forca Barca!!

Reagovat
HOST*R9

Jsem rád, alespoň místo jedné megahvězdy koupíme tři kvalitní hráče za stejnou cenu a zalepíme tak tři díry v sestavě, stejně pochybuju že by u nás odváděl stejné výkony jak v Man Utd. a navíc to může být přestupová bomba třeba za rok či dva...

Reagovat
smazaný uživatel

V letošní sezoně nejlepší fotbalista světa. Man Utd mu sluší, nemá důvody pro to, aby odcházel. jednou do Španělska stejně odejde, ale to si ještě budeme muset počkat. Jinak s AS zase zářil.

http://www.youtube.com/watch?v=qKKqzzqQRLs

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele