Rose má v Lipsku důvěru, od vedení dostal novou smlouvu

19.06., 11:19
Aktuality
Marco Rose (© AFP)

Marco Rose se v září 2022 ujal kormidla RB Lipsko a na lavičce německého klubu bude pokračovat. 47letý trenér měl smlouvu do června 2025, která byla dnes prodloužena o dalších dvanáct měsíců.

Z Lipska se stal pravidelný účastník Ligy mistrů a pod vedením Roseho obsadilo v bundesligové tabulce třetí a čtvrtou příčku, loni navíc přidalo triumf v DFB-Pokalu a Superpoháru. Pozitivní je i celková bilance 53 výher z 86 soutěžních utkání.

"Z dalšího pokračování spolupráce mám radost, už od příchodu se zde cítím velmi dobře," hlásí Rose.

"Společnými silami jsme obhájili vítězství v poháru a přidali triumf v Superpoháru. Ukázková je i práce vedení, i díky ní cítíme, že můžeme dosáhnout ještě výše, což také chceme. Jsme ambiciózní," dodal někdejší trenér Salcburku, Gladbachu a Dortmundu.

Autor: Tomáš Pavlík / rbleipzig.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
$dolar$

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele