ROSICKÝ: CÍTIL JSEM SE DOBŘE

16.04.2007, 17:24
Aktuality
Tomáš Rosický se v sobotu po viróze vrátil do základní sestavy Arsenalu a byl jeho důležitým článkem. Kapitán české reprezentace v klíčovém souboji s Boltonem zavelel k obratu a i díky jeho brance nakonec "Kanonýři" vyhráli 2:1...

"Cítil jsem se dobře, i když můj pohyb ještě nebyl ideální. Nenaběhal jsem toho tolik, jako normálně. Snad jsem nehrál špatně, ale teď si musím odpočinout, abych mhl nastoupit k úternímu utkání proti Manchesteru City. Uvidíme, jak se budu cítit zítra. Myslím si však, že všechny problémy jsou pryč a já se nyní konečně mohu soustředit na fotbal," prohlásil po zápase s Wanderers spokojený Rosický.

Arsenal proti Boltonu čelil možné ztrátě čtvrtého místa. Pokud by prohrál, spadl by až za Wanderers, takto má účast ve třetím předkole příštího ročníku Ligy mistrů prakticky již jistou. Rozdíl mezi oběma kluby je nyní pětibodový a Gunners mají k dispozici ještě zítřejší dohrávku s Manchesterem City. V případě úspěchu navíc mohou na třetí příčce vystřídat Liverpool.

"Do konce stále chybí ještě několik zápasů, ale když vyhrajeme, budeme velmi blízko," věří Rosický.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Shevchenko

Přej mu to. Celou sezónu jsem mu věřil a v únoru jsem byl šťastný, že byl nejlepší v Arsenalu. V březnu po jeho zranění mě hodně zklamal jak výkonem, tak i jako kapitán mužstva. Tď se snad ale dostává do formu a zase se snad poveze.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele