ROSICKÝ: TRÁPÍ MĚ ZRANĚNÍ

28.04.2007, 12:34
Aktuality
Tomáš Rosický je po několika týdnech zpět tam, kde letos tráví spoustu času, a to na marodce. Důvodem je znovu svalové zranění, které kapitána české fotbalové reprezentace vyřadí zhruba na týden...

"Rosický a Ljungberg mají poraněný stehenní sval. Rosický by měl být k dispozici pro zápas s Chelsea, nemyslím si ale, že to bude i Freddie. Je to již po několikáté, musíme na to dávat větší pozor. Není to velké, cítí bolest tam, kde ji letos již cítil, takže vynechá několik zápasů," prozradil manažer Arsene Wenger další zdravotní patálie svých záložníků.

Rosický s Ljungbergem zcela jistě vynechají nedělní utkání s Fulhamem. Arsenal sice hraje již pouze o třetí příčku, přesto se především za týden bude chtít vytáhnout, čeká ho totiž další, v pořadí již třetí, londýnské derby, a to proti obhájci titulu Chelsea.

"Není to nic vážného, v mém případě je tomu tak vždycky. Nebudu moci hrát týden až deset dní. Je to těžké, ještě nikdy mě zranění nepronásledovala tak, jako v letošní sezóně. Je to nepříjemné, pokaždé, když se dostanu do formy a cítím se dobře, tak mě zabrzdí njaké zranění," stěžuje si Rosický.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele