ROZHOVOR S MARTINEM FENINEM (2)

16.07.2007, 15:09
Rozhovory
Zaujalo nás
Také po zápase se Španělskem jsme požádali útočníka Martina Fenina, zda by nám nezodpověděl pár otázek. S nadšením souhlasil a proto si tentokrát můžete přečíst, jak třeba prožíval okamžik, kdy gólman Petr chytil rozhodující penaltu nebo kdo je v reprezentaci jeho nejlepší přítel a mnoho dalšího.

Neuvěřitelné, během včerejší noci jste se stali neúspěšnější českou reprezentací do 20let, jak to prožíváte?

Nějak mi přijde, že jsou všichni z toho v transu, nikdo jako by si neuvědomoval, co jsme dokázali, ale teď už chceme co nejvýše!!

Co vám proběhlo hlavou, když jste viděl, jak gólman Petr chytá pokus Piquého?

Ani nevím, byl jsem úplně mimo. Nejdřív jsem někam běžel, pak jsem tam byl s Petrem Koubou a potom jsem najednou byl dojatý, až mě to rozbrečelo, bylo toho hodně!!

Španělé se zdáli, že nejsou zrovna ve své kůži, překvapili Vás? Především nejlepší střelec Adrian Lopez vypadal dost nejistě a svůj podprůměrný výkon podtrh zhruba 10 minut před koncem, kdy z jednoho metru nedokázal trefit prázdnou bránu a nastřelil pouze tyč.

My se řídíme heslem, že soupeř hraje jen to, co mu my povolíme, ale víme moc dobře, že tohle nebylo to Španělsko, co dominovalo ME-u-19!!

Vy jste měl v utkání také jednu dobrou příležitost, konkrétně v 53. minutě, ovšem gól z toho nebyl, jak byste tu akci popsal?

Naběhl jsem si mezi dva stopery, pohybem si ukázal, kam bych si přál míč, Kuboš (Lukáš Kubáň) mě krásně, úplně ideálně našel a já bohužel o kousek minul branku!! Mrzí mě to moc, protože bývalo by nám to třeba ušetřilo prodloužení!!

Do tohoto duelu nastoupil na místo Marcela Gecova záložník Tomáš Mičola, proč se rozhodl trenér Soukup pro tuto změnu?

Čolek (Mičola – pozn. redakce) je hráč, který je obrovský, šikovný a rychlý, potřebný pro hru na brejky a to jsme chtěli hrát, myslím si, že se nám to i dařilo!!

Byl tento zápas těžší než proti Japoncům?

Tak to nevím, ale asi po psychické stránce ano. Šlo přeci jen o semifinále MS!!

Na turnaji jste kopali 11 penalt, z toho jste 10 úspěšně proměnili, nestávají se z vás penaltoví specialisté?

Už jsem to někde taky zaslechl, ale doufám, že do třetice už to nebudeme potřebovat!!

Měli jste nějakou sázku i pro případnou výhru nad Španělskem?

Bohužel neměli, protože už nebylo co. Snad jen, že si trenér Dovalil oholil chlupy na prsou!!--))

Jako další českou reprezentaci čekají Rakušané, jste spokojen, nebo byste raději chtěl Američany?

Asi jsme si více přáli Rakousko. Víme, co od nich čekat, jsou to sousedi, ale může to být zrádné, nesmíme se už vidět dál než jsme!!

V první rozhovoru jste prohlásil, že kdyby jste se vrátil do Teplic dříve jak 22.7., byl byste zklamaný. Teď už je jisté, že v Kanadě vydržíte až do posledního dne, bylo by případné 4. místo považováno za úspěch?

Je to sice paradox, ale teď už by mě to štvalo!!!

PÁR OTÁZEK O VAŠÍCH SPOLUHRÁČÍCH...

Největší vtipálek?


O srandu se v týmu většinou staráme společně s Honzou Šimůnkem nebo Luďkem Frydrychem. Jsme tu spolu už od počátku tohoto reprezentačního výběru.

Největší zmatkař?

Jednoznačně Jirka Valenta. Je to trošku ještě takové naše děťátko.--))

Největší modeman?

Těch by tu bylo víc, ale teď, jak jsme se všichni ostříhali na krátko, tak není co gelovat. Největší modeman je ale asi Jakub Mareš, ten pořád střídá účesy.

Největší jedlík?

Na jídlo tu máme jednoho specialistu, který si většinou nakládá plné talíře. Je to brankář Luděk Frydrych.

Největší intelektuál?

Tak to asi bude muset být Petr Janda, věčně někoho drtí v šachách.

Váš nejlepší kamarád v týmu?

Tak určitě Marek Suchý, jsme spolu už přes měsíc na pokoji a myslím si, že vztah se spíše prohloubil, než že by byla ponorka.--))

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (21)

Přidat komentář
HOST*

meli ste se ho zeptat proc se ten kokutek drzel za hlavu a svijel s v bolestech kdyz mu dal ten japonec pohlavek.....to je takovej sasek

Reagovat
HOST*

to dělá každej, tak proč by nemoch on...

Reagovat
Slejdy

jo drz pysk vole

Reagovat
smazaný uživatel

místo toho aby si byl vděčnej jak nás reprezenujou a sou to hrdinové, tak taky mektáš jak simuluje... asi sis ještě neuědomil koho sme vyřadili co? debile !!!

Reagovat
HOST*

ste dementi? vy ste fakt kriplove ne? to ste taky takovy sracky co se valej po kazdym kontaktu? ja treba hraju druhou nejlepsi soutez dorostu v cr a reknu vam ze kazdej tym täm simuluje to jsou fakt nejvetsi kaspari ty fotbalisti....a jeste jak se vzdycky valej a ty grimasy nejvic bych je pak zbil nekde v ulicce aby se pak meli proc valet hovada. maj uplne vymasteny mozky,jak to nekdo muze delat co to musi bejt za kripla kdyz ucejtite ze se vas nekdo dotkne tak se zacit v krecich valet....fakt kokoti proste. kaspari,modylci,dementi,sasci a diskanti...nic jinyho ale jinak je to dobra hra a henry je nejvetsi boss...a taky drogba...ti aspon nesimulujou

Reagovat
HOST*CeceFCB

Drogba nesimuluje?

Reagovat
Shevchenko

všichni simulujou

Reagovat
HOST*CeceFCB

Ak ste videli tohtorocny zapas LM Barca vs Chelsea na Nou Capme, tak viete o com hovorim! To co tam vtedy predvadzali Drogba s Robbenom bola na

Reagovat
Shevchenko

A co Messi vs. Del Horno?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný faul Del Horna, měl za to vyfasovat několik zápasů stop.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HOST*-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Moc se netlemte, ten šlapák byl na kriminál.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám Henryho rád, ale Francouz je zářným příkladem simulanta...

Jeho vrcholné dílo je, když běží a zničehonic se začne chytat teatrálně za obličej.

...A ve spomaleném záběru se ukáže, že žádný kontakt nebyl (Jeden příklad za všechny - Liga Mistrů proti Eidhovenu).

Reagovat
Radin

No Henryho nemám rád.V Arsenalu nechal na sebe pracovat mladé borce a ti dřeli,on se jen válel a zakončoval,požral všechnu slávu dělníků :-))

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

drogba taky picus

Reagovat
smazaný uživatel

Super rozhovor, ale tamtu scénu z antického dramatu si mohl odpustit, to je fakt.

Reagovat
HOST*

Nemyslím,že všichni úplně simulují,někdy je potřeba faul zviditelnit pro rozhodčího,ale všeho s mírou... to co někteří(hlavně jižani) předvádí by se neztratilo ani v národním divadle

Reagovat
HOST*

ty vole dobry...nejvetsi joke co sem kdy slysel ze henry za sebe nechal vsechny pracovat a sezral slavu....mozna tak ¨posledni rok a pul ale predtim to byl utocnik kterej si skoro kazdej svuj gol vypracoval uplne sam tak mi tady nekecejte takovy sracky. pro dukaz si pust na youtube henry vs leeds nebo henry vs liverpool nebo henry vs as roma nebo ja fatk nevim myslim ze pak az uvidis jak si utocnik dokaze rozhodnout zapas sam...

Reagovat
pantondavo

Je dobře, že jsi tam uvedl zápas s Leedsem...dostal tři ansolutně parádní přihrávky a šel sám na brankaře...a jeden dal z penalty, taakže to asi nebyl dobrej příklad na námitku, že žere slávu dělníku v zakončení

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele