Rozplakal jsem se, přiznal uzdravený Duff

30.11.2007, 14:03
Aktuality
Jako znovuzrozený se cítí Damien Duff. Irský záložník si v dubnu vážně poranil kotník a musel se podrobit dvěma operacím. Minulý týden se po sedmiměsíční pauze konečně zapojil do tréninku fotbalistů Newcastlu United a už se těší na návrat na zelené trávníky...

"Bylo to zničující. Měli jste mě vidět, když jsem byl poprvé na operačním sále, rozplakal jsem se. Měl jsem vymknutí uprostřed chodidla a doktor mi řekl, že něco podobného dříve u žádného fotbalisty neviděl a byl v šoku," popisuje Duff sedm měsíců staré dění.

Irský reprezentant vinou zranění přišel o závěr kvalifikace na evropský šampionát do Rakouska a Švýcarska a až se vrátí na trávníky, povedou ho noví trenéři. V reprezentaci během dlouhé absence skončil Steve Staunton, v Newcastlu se zase kormidla ujal Sam Allardyce.

"Je skvělé znovu trénovat se spoluhráči, už jsem načal druhý týden. Ještě je příliš brzy na návrat do hry. Bylo to hrůzostrašné zranění a já byl první fotbalista, který si něčím takovým prošel. Nejprve několikrát nastoupím za rezervní tým a snad to nebude dlouho trvat a budu opět hrát Premier League," doufá Duff.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

...už abych tě zase viděl co nejdříve v televizi Držím palce!

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně,že budeš..Fandim Ti

Reagovat
smazaný uživatel

mlicnak

Reagovat
Devil

Duff je borec !

Reagovat
plechi

Tohle je frajer! A ť si co nejd řív zpět

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele