Ruská Premier Liga - preview 12. kola

13.06.2009, 08:28, aktualizováno 14.06.2009, 10:38
Previews
Dnes se může změnit jméno vedoucího týmu ruské ligy. Pokud jeden z dvojice FK, CSKA Moskva zvítězí ve vzájemném zápase, půjde do čela před Kazaň. Lokomotiv hraje na hřišti Saturnu, Zenit v Nalčiku. Tomsk hostí Perm.
Rubin Kazaň - FK Rostov  (sobota 13:00)
Aktuální lídr ruské ligy Rubin Kazaň hostí FK Rostov a čeká se tuhý boj. Hostující tým v této sezoně přehrál giganty jako Zenit Petrohrad a CSKA Moskva. Propracovaná defenzivní taktika svěřenců kouče Olega Dolmatova navíc může dělat Kazani velké problémy, ve hře do plných proti dobře organizovaným celkům úřadující mistr tápe.

Poslední utkání před reprezentační pauzou sehrála Kazaň ve finále poháru Ruska proti CSKA Moskva. Radovalo se armádní mužstvo, kterým trofej zajistil v nastaveném čase Aldonin. Finálové klání hodně ovlivnilo brzké vyloučení záložníka CSKA Moskva Mamajeva, paradoxně to však možná více uškodilo Rubinu. Opět se totiž ukázala známá pravda, že Rubinu nejdou zápasy, ve kterých musí překonávat kvalitní zformovanou defenzívu.

S defenzivní taktikou jistě přicestuje do Kazaně FK Rostov. Nedá se předpokládat, že oba aktéři nabídnout divákům atraktivní útočnou podívanou, klíčovou roli by tak mohly sehrát standardní situace, ve kterých jsou domácí hlavně díky zimnímu příchodu vyhlášeného exekutora Alejandra Domíngueze ještě silnější. Dá se očekávat, že Rubin bude chtít na nováčka z jihu Ruska vlétnout, každá uběhlá minuta totiž hraje pro hosty...

Start za reprezentaci Jihoafrické republiky připravil defenzivní štít Kazaně Sibayu o dvanácté kolo. Do středu zálohy se naopak vrací po zranění kapitán Sergej Semak. Rostov bude postrádat brankáře Mandrykina, uzdraven je důležitý severokorejský záložník Hong Yong-Jo.
Rubin Kazaň - pravděpodobná sestava:
Ryžikov - Baljajkin, Šaronov, Navas, Ansaldi - Rjazancev, Semak, Noboa, Gökdeniz - Domínguez - Bucharov.
FK Rostov - pravděpodobná sestava:
Gerus - Čerkes, Živanovič, Lengyel, Andželkovič - Astafjev, Kulčij, Osinov, Lebeděnko - Hong Yong Jo - Akimov.
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Spartak Moskva - FK Chimki  (sobota 14:30)
Spartak Moskva hostí v Lužnikách beznadějně poslední FK Chimki. I přes ztrátu několika opor jsou červenobílý jasným favoritem.

Kvůli diskvalifikaci bude trenér Karpin postrádat útočné eso Wellitona, které v dosavadním průběhu soutěže nevynechalo ani minutu. Kvůli kartám stojí i členové základní sestavy Vladimir Bystrov a Rafael Carioca.

Poslední jmenovaný očividně dělá vše proto, aby z Moskvy odešel. Bez svolení vedení totiž odcestoval do Brazílie a čeká ho vysoká pokuta a přeřazení do B týmu. "Rafael Carioca odešel, aniž by něco řekl. Je to projev neúcty ke klubu, fanouškům a spoluhráčům," řekl trenér Spartaku Karpin a dodal, že absenci mu Carioca později odůvodnil nemocí matky.

FK Chimki se bezmocně dívají na patnáct prvoligových týmů, které jsou v tabulce před nimi. Konstantin Sarsanija, kterému bylo ve čtvrtek 41let, jen těžko dostane od svých hráčů dárek v podobě premiérového vítězství v této sezoně. Beznaděj obklopující podmoskevský klub trochu mírní pomalé uzdravování chybějících fotbalistů.
Spartak Moskva - pravděpodobná sestava:
Džanajev - Makajev, Stranzl, Jiránek, Fathi - Bojarincev, Pavlenko, Kovalčuk, Sajenko - Alex - Dzjuba.
FK Chimki - pravděpodobná sestava:
Berezovskij - Golovatenco, Nastič, Zinovjev, Gapon - Samsonov, Cvetkovič, Budjanskij, Pilipčuk - Kožanov, Nizamutdinov.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.20 - 5.50 - 10.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dinamo Moskva - Kubaň Krasnodar  (sobota 15:30)
Dinamo Moskva věří, že bude proti Kubani Krasnodar úspěšné podobně jako jeho hráči na reprezentačním poli. Alexandr Keržakov a Denis Kolodin přispěli svým výkonem k výhře Ruska ve Finsku 3:0, Australan Wilkshire zase s Austrálií postoupil na mistrovství světa. Kubaň Krasnodar se může pochlubit skvělou bilancí s moskevskými kluby v této sezoně, ale už ne tak letošní bilancí na hřištích soupeřů. Venku získali žlutozelení pouhý bod.

Krasnodar do ruské metropole přiletí bez trenéra Barreta, který se rozhodl ukončit své působení v týmu nováčka. Portugalec byl pravou rukou trenéra Sergeje Ovčinnikova. Bývalému slavnému brankáři bude proti Dinamu chybět vykartovaný Sani Keita, do sestavy se naopak vrací záložník Haminu Dramani.

Domácí Dinamo nedávno dotáhlo přestup portugalského špílmachra Luise Aguiara, bývalá opora Bragy ale může hrát až v srpnu, kdy se pro Rusko otevře přestupové okno. Jasným favoritem sobotního klání je Dinamo i bez něj, zvlášť, když je k nezastavení kanonýr Alexandr Keržakov. Útočník Dinama se trefil dvakrát v minulém kole na hřišti Tomsku (3:2) a ve čtvrtek za reprezentaci v kvalifikačním utkání o postup na mistrovství světa ve Finsku.
Dinamo Moskva - pravděpodobná sestava:
Gabulov - K.Kombarov, Kolodin, Fernandez, Granat - Kokorin, Chochlov, Ropotan, Wilkshire, D.Kombarov - Keržakov.
Kubaň Krasnodar - pravděpodobná sestava:
Botviněv - Chaguš, Zasajev, Džinojev, Boaventura - Topču, Tlisov, Ušenin, Kasajev, Dramani - Traoré
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 3.80 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Těrek Groznyj - Křídla Sovětů Samara  (sobota 18:00)
V rámci dvanáctého kola ruské ligy přivítá Těrek Groznyj Samaru. Desátý Těrek ztrácí na třetí Křídla Sovětů už sedm bodů a to měly oba kluby před sezonou shodně pohárové ambice.

Výsledkový propad Těreku svádí trenér Vjačeslav Groznyj na rozhodčí, kteří podle něj nechtějí vidět čečenský klub v lize a dělají mu naschvály. Při pohledu na hru Těreku je však zřejmé, že to neklape na hřišti, což je už vina samotného trenéra...

Během reprezentační přestávky odehrál Těrek přátelský zápas s Palestinou a remizoval 2:2. V průběhu zápasu se sice nikdo nezranil, ale i tak bude domácím chybět kvarteto fotbalistů - zranění Lika, Džabraljov, Cleber a vykartovaný Georgijev.

Sluckého Samara se drží na pohárových pozicích, i když v posledních zápasech zrovna moc bodů neposbírala. V tomto zápase nebude moci populární trenér spoléhat na Budylina a Jiřího Jarošíka, který zmešká vůbec první minuty na hřišti v této sezoně.
Těrek Groznyj - pravděpodobná sestava:
Dikaň - Zabavnik, Omeljančuk, Iliev, Miščenko - Petre, Smirnov, Margaritescu, Lachijalov, Kobenko - Pancu.
Křídla S. - pravděpodobná sestava:
Lobos - Šiškin, Belozerov, Taranov, Leilton - Bober, Kulik, Adžindžal, Kalačev - Savin, Koller.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.80 - 5.55
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tom Tomsk - Amkar Perm  (neděle 09:30)
Amkar se po loňské sezóně, kdy se probojoval do pohárů, trápí a zatím je jen těsně nad sestupovou zónou. Svůj bodový součet by mohl rozšířit na půdě Tomsku, který je průběžně dvanáctý.

V utkání nejspíš nepadne mnoho branek. Oba týmy jsou zvyklé hrát defenzivně, malému počtu branek nasvědčují i loňské výsledky 0:0 a 0:1. Mírným favoritem je domácí Tomsk, který zatím odvádí o něco lepší výkony.

Hosté se navíc musí vypořádat s nemalou marodkou, k zápasu nebudou připraveni Fedorov, Gaal, Drinčič a další tři hráči, navíc Čerenčikov s Kuševem jsou v trestu.
Tom Tomsk - pravděpodobná sestava:
Parejko - Katynsus, D.N.Smirnov, Jokič, Skobljakov - Klimov, Mičkov, Janotovskij, Charitonov - Maznov, Kornilenko.
Amkar Perm - pravděpodobná sestava:
Narubin - Grišin, Bělorukov, Kalašnikov, Starkov - Pejev, Wilian, Novakovič, Gaglojev, - Žiljajev, Volkov.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 3.70 - 6.65
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Moskva - CSKA Moskva  (neděle 12:00)
Oba týmy mají možnost nahradit Kazaň v čele tabulky. FK Moskva je na tom lépe, má o bod víc než silný CSKA, i když odehrál o jeden zápas víc. Kdo uspěje ve šlágru dvanáctého kola?

Důležité bude, jakou taktiku zvolí domácí trenér Božovič. CSKA mívá problémy s týmy, které vsadí na zajištěnou obranu a vyráží do rychlých brejků. A měšťané jsou v defenzívě pod uznávaným stratégem Božovičem téměr bezchybní, v této sezoně inkasovali jen pět branek. Pod větším tlakem taky budou fotbalisté CSKA Moskva, druhé ligové zaváhání v řadě (minulé kolo prohra s Kubaněm) by znamenala razantní propad tabulkou z předních míst.

Nepříjemností pro CSKA je absence vykartovaného levého křídla Jurije Žirkova, toho by měl nahradit Turek Erkin.. Měšťanům zase chybějí zranění Dacosta a Stavpec
FK Moskva - pravděpodobná sestava:
Ževnov - Nababkin, Okoronkwo, Epureanu, Grigalava - Samedov, Tarasov, Rebko, Česnauskis - Jakubko, Bracamonte
CSKA Moskva - pravděpodobná sestava:
Akinfejev - Šemberas, V.Berezuckij, Ignaševič, Ščennikov - Maazou, Aldonin, Mamajev, Caner Erkin - Carvalho - Vágner Love.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.80 - 3.11 - 1.90
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Saturn - Lokomotiv Moskva  (neděle 14:30)
První utkání pod novým trenérem Jurijem Sjominem čeká Lokomotiv Moskva. Nejúspěšnější trenér v historii Loko se vrátil na místo činu, aby pozvedl tápající klub do čelních pozic ruské ligy. Debut se Sjominovi pokusí znepříjemnit zvedající se Saturn.

Fotbalisty Saturnu už změna kouče oživila, přísného Röbera nahradil demokratičtější Gordějev a vyplatilo se. Od jeho příchodu Saturn dvakrát remizoval a jednou vyhrál. Domácím se navíc vrací do sestavy český brankář Antonín Kinský a dlouhodobě zraněný Benoit Angbwa. Stínem je diskvalifikace běloruského reprezentanta Kovela.

Ve středu tabulky krčící se gigant Lokomotiv věří v oživení Sjominem. Kdo jiný může probudit v posledních letech spícího obra než právě on?

Lokomotiv, který na ocenění fair play nemůže ani náhodou pomýšlet, bude v nedělním utkání kvůli kartám chybět Fifinho, Glušakov a Syčev. Vrací se naopak "hříšníci" Ďurica a Odemwingie.
FK Saturn - pravděpodobná sestava:
Kinský - Angbwa, Malkov, Igonin, Nachušev - Ivanov, Jevsejev, Loskov, Jeremenko, Karjaka - Kiričenko.
Lokomotiv Moskva - pravděpodobná sestava:
Čech - Janbajev, Rodolfo, Baša, Kuzmin - Kocis, Ivanov, Dujmovič, Biljaletdinov - Odemwingie, Minčenkov.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.00 - 2.85 - 2.35
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Spartak Nalčik - Zenit Petrohrad  (neděle 17:00)
Na Kavkaz, kde se body nevozí lehce, přicestuje Zenit Petrohrad. Spíše než samotnému utkání se však více prostoru věnuje Anatolij Timoščukovi. Kapitán Zenitu Petrohrad se s klubem loučí, v létě přestupuje do Bayernu Mnichov.

Zenit Petrohrad si nemůže ve své situaci další klopýtnutí a proti patnáctému Nalčiku je pasován do role jasného favorita. Domácí Spartak už čtyři zápasy nevyhrál. "Pokud budeme mít štěstí, můžeme vyhrát," věří však obránce Džudovič a naráží tak trochu na minulou sezonu, kdy kavkazský Spartak Zenit porazil na jeho půdě 4:3 a doma s ním remizoval 2:2.

Poslední utkání v dresu Zenitu sehraje Anatolij Timoščuk. Opora Petrohradu se v minulém kole rozloučila s domácím publikem na stadionu Petrovskij v civilu, protože byla v karetním trestu. Teď bude Timoščuk podle všeho v základní sestavu.

Domácím bude chybět zraněný Radič a vykartovaný Mašukov. Zenit má na marodce trio Lombaerts, Danny a Kim.
Spartak Nalčik - pravděpodobná sestava:
Chomič - Jatčenko, Džudovič, Amisulašvili, Kisenkov - Leandro, Mašukov, Geterjev, Gogua - Berchamov, Kalimullin.
Zenit Petrohrad - pravděpodobná sestava:
Malafejev - Aňukov, Meira, Hubočan, Šírl - Timoščuk, Denisov, Zyrjanov - Ionov, Semšov - Pogrebňak.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.50 - 3.35 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Rubin Kazaň1063121:521
2.FK Moskva1155111:520
3.Křídla Sovětů Samara1162311:820
4.CSKA Moskva1061318:819
5.Dinamo Moskva1161412:1119
6.Zenit Petrohrad1153317:1018
7.Spartak Moskva1152419:1117
8.Lokomotiv Moskva1144313:1216
9.FK Rostov113628:815
10.Těrek Groznyj1134410:1413
11.Kubaň Krasnodar113356:1112
12.Tom Tomsk113358:1512
13.FK Saturn112457:1810
14.Amkar Perm111557:178
15.Spartak Nalčik101456:97
16.FK Chimki100468:204

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (49)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kazan,Samara

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo z jakého důvodu jsou vypsány na Grozný - Samara kurzy 1,35 - 4 - 5,38 (Fortuna)?

Reagovat
smazaný uživatel

Z jednoduchyho... Terek je doma dobrej, Samara v tomhle zapase neni zadnej velkej favorit.

Reagovat
smazaný uživatel

3-2-1 je mi nepřijde až tak jednoznačná domácí bilance na tak jednoznačný kurz. Samara venku 3-1-2 . Ikdyž vezmu v úvahu kavkazské specifika furt mi to dává minimálně nějakých 1,7 na domácí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedivam se na to podle statistik .... je pravda, ze 1,35 je mozna az moc nizky - ale aspon dobra prilezitost pro sazkare zkusit neprohru Samary v krasnym kurzu

Reagovat
smazaný uživatel

Svým způsobem máš jistě pravdu, ani já nejsem zastánce statistik. To byla jen reakce na Tvou poznámku. Ale třeba právě ve fortuně na tenhle zápas jako na dnešní jediný z rusligy nejsou vypsány další příležitosti. Spíš mě zajímalo, jestli tady někdo nezachytil nějaký signál.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nejaky kapriky? ....nene, o nicem sem neslysel.

Reagovat
smazaný uživatel

V tomto prostředí spíš půjde o tolstolobiky, nicméně určitě to smrdí a takovým zápasům je lepší se vyhnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tip ikeracc je dost odvaznej

Reagovat
smazaný uživatel

já dal neprohru Samary, je celkem ve formě a byl hřích nevyužít kursy ve fortuně z tohodle zápasu..

Reagovat
smazaný uživatel

Kurzove je ta neprohra moc pekna, to jo.... osobne bych tipnul asi remizu. Ale v Groznym se holt spatne hraje, i na rusky pomery je to pomerne dost divocina, jako vsude na Kavkaze. Podobny je to i s Nalcikem, kam se pro fanousky kvuli bezpecnosti zrizujou i specialni autobusy. Ale Spartaku se fotbalove az tak nedari...

Reagovat
smazaný uživatel

Nalčik leží kde? Taky na Kavkaze?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, vzdyt sou to ovcomrdi ....kousek od Cecenska.

Reagovat
smazaný uživatel

Necidator!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

No tak jsem zvědavý na průběh zápasu Těrek - Samara....

Dnes se potvrdilo pravidlo, že Kazaň je proti týmům s zaměřujícím se především na kvalitní defenzivní hru velmi slabá...

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo... kurzy na Samaru byly nekde i kolem 7 a nektery sazkovky uz zapas prej uplne stahly.... fakt by me zajimalo co se tam deje

Reagovat
smazaný uživatel

Alex se zranil a musel ze hřiště. Snad to nebude na dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si tomu Spartaku nejak zacal fandit

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš jsem se zamiloval do Alexe.

Reagovat
Andis

No faktem je, že zápas Groznyj - Samara nemá teď už asi žádná netová sk, mimo betfairu. Ale určitě v tom něco bude protože kurzy 1,35 - 4 - 5,38, protože pakliže je na výhru Groznyje nějakých 74%, tak předpokládám, že na výhru Samary by se měl pohybovat kurz kolem 7. Každopádně minimálně neprohra Samary by určitě byla na místě, otázkou je zda se tam nepohybují nějaké zákulisní informace v jednoznačný prospěch Groznyje.

Reagovat
smazaný uživatel

Údajně se až podezřele moc peněz sází na Těrek...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zahada mozna vyresena.... k zapasu necekane vubec nenastoupi Koller Zatim nerekli proc...

Reagovat
Andis

Ale to neni Kolerem 1.35 u fortuny s MP je kurz 1,22 takový se vypisujou když hraje ManU - Wigan a ne když Samara je lepší tým. Navíc domácím taky chybí nějakej základ pokud se nepletu a kvůli Kolerovi, že by to sk stahovali to je směšný

Reagovat
smazaný uživatel

.... Těrek je doma favorit a kurz kolem 1,7 by byl podle me odpovidajici. Absence Kollera je pro Samaru OBROVSKY oslabeni, protoze je pro jejich hru absolutne nepostradatelnej. A na hristi jak vidis tak je to videt... Samara je uplne marna, neni schopna si vytvorit sanci, pusobi na hristi smesne. Pokud nepripluli kaprici, je necekana absence Kollera jedinej rozumnej duvod tehle kurzu.... nevim cemu se tak blbe smejes

Reagovat
Andis

Jojo máš pravdu bylo to Kolerem. Nedej bůh aby se třeba dlouhodobě zranil, to by Samara nevyhrála jedinej zápas a sestoupili by, to bych nerad

Reagovat
smazaný uživatel

.... takze ty mi chces tvrdit, ze absence hrace na kterym stoji CELA hra muzstva a za kteryho nema tym zadnou nahradu, tak nezhorsi kurzy na vyhru? Asi si Samaru koukam nikdy nevidel, podle toho co mi tu tvrdis... Těrek proste byl doma favorit a dal bych kurz tak 1,7-1,9 Necekana absence Kollera (kdyz trener ani nema cas zareagovat, pripravit novou taktiku atd) kurz mohla srazit treba na 1,5 - 1,6 a tim obrovskym objemem sazek ktery sazkovky zaznamenaly u tohohle zapasu moh kurz spadnout az na tech 1,35....

Napsal sem svoji domnenku, tak ted napis tu svoji, aby si nemel jenom blby reci ale taky nejaky argumenty...

Reagovat
Kubin1989

Vždyť ti potvrdil tvoji pravdu tak proč ty ataky ??

Reagovat
smazaný uživatel

No, jestli sem ten prispevek pochopil dobre, tak to napsal ironicky....

Reagovat
Kubin1989

nemyslel!!

Reagovat
smazaný uživatel

tak a de se na Samaru, sem zvědav na ten zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Kalouda hraje v zakladu CSKA!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vaše redaktorské tipy, no nic moc...

Reagovat
smazaný uživatel

Dnesni tipy nedelal nikdo z redaktoru rusky ligy ....samotnymu se mi taky vubec nelibej

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

!

...u preview vidim podepsanyho Radima Santrucka

Reagovat
smazaný uživatel

Kalouda špatnej a Necid neviditelnej...

Reagovat
Kubin1989

ty vole tak pro Kaloudu trošku těžký poprvé v základu, chtěl se ukázat..chopil se toho vcelku dobře a hrál určitě líp než Brazilci, hlavně Carvalho na to jaký má zkušenosti je hodně bídnej,, takže prosím nedělej soudy

Reagovat
smazaný uživatel

já nedělám soudy, jenom konstatuji a máš pravdu, chtěl se ukázat a měl to těžký

Reagovat
Kubin1989

měl to hodně těžký, v takové pozici v jaké je...z toho CSKA začínám mít špatnej pocit... Zico si tam protěžuje kanárky, ikdyž hrajou uplný prd..Carvalho tragickej hraje nesmyslně na sebe, pomalej, když může zrachlit hru tak drří míč, Vágner sice rychlej, ale taky dost špatnej, hraje taky na sebe a na to jaká se z něho dělá hvězda teda nevím nevím...hra CSKA celkově bez myšlenky a je vidět že stačí hrý účelně jak FK Moskva a CSKA si nezahraje...jo a ta hrubka před druhým gólem

Reagovat
smazaný uživatel

Ta hrubka Semberase ta byla jak z preboru... Se Zicem mas pravdu, nechapu jeho vecny protezovani Carvalha (ze kteryho ma radost Spanhel jako jeho obdivovatel a porad mi tvrdi jak hraje Carvalho vyborne) , Dzagojev se ted naprosto nesmyslne trapi na lavicce. Vagner nehraje vubec spatne, je to porad stejnej hrac jako loni, ale jako utocnik je dost zavislej na hre celyho tymu - a ten v posledni dobe neni nijak uchvatnej...

Reagovat
Kubin1989

souhlasím ale stejně Vágner není podle mýho gusta, líbí se mi hodně jeho rychlost na druhou stranu občas podle mě řeší situace nejhůř jak může...a jinak nechápu proč sedí na lavičce Dzagoev a Krasič ikdyž jestli má Krasič formu jakou předvádí dnes tak už se moc nedívím, protože mi při každé kliččce přijde průhlednej..jo a co nechápu nejvíc proč hrají 4-5-1 když ta hra absolutně nemá myšlenku což je jasně dnes dokázáno, takže ikdyž držení míče a taková územní převaha je určitě na straně CSKA, tak efekt=0

Reagovat
smazaný uživatel

Vagner je rychlej, technickej a zabijak v zakonceni - podle me naprosto idealni utocnik. Jaky nejhorsi reseni situaci myslis? Urcite to neni zadnej hrac do kombinace, je to holt golovej utocnik no

....Dzagojev sedi kvuli tomu protezovani Carvalha o kterym mluvime. Maazou zacal hrat v zakladu kdyz se Krasic zranil a hral tam vyborne. Takze na jeho miste zustal i kdyz se Krasic uzdravil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nebyl vždy špatný, ale dneska je. A abych to uvedl na pravou míru, tak jsem taky překvapen, že Carvalho pořád hraje a Dzagojev teď pořád sedí...

Reagovat
smazaný uživatel

jo, ta hrubice, to bylo něco neuvěřitelného, to sem sám nechápal, naopak se mi líbí hra FK, hrajou pěknej, technickej, přímočarej fotbal a hlavně dobře hraje ten vlasatej špílmachr jejich škoda Dzagojeva, že nehraje, ten byl dal hře CSKA myšlenku alepson

Reagovat
smazaný uživatel

alespon

Reagovat
smazaný uživatel

Bracamonte neni spilmachr, ale hrotak

Reagovat
smazaný uživatel

no, dnes mi přišel, že hrál podhrot, slovy Pro evo soccer měl pozici AM či SS

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pri Bozovicove defenzivnim systemu, tak to vypadat muze

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele