Ruská Premier Liga preview - 5.kolo

12.04.2008, 20:35
Aktuality
V moskevském derby Dynamo versus Spartak půjde o druhé místo. Na něj se mohou posunout domácí, Spartak by se v případě úspěchu teprve přiřadil k užší špičce. Jednoduché to nebude mít ani Lokomotiv, ten přivítá nebezečný Těrek. Zenit vyzve Samaru a Vladivostok Saturn.
Tom Tomsk - Šinnik Jaroslavl  (sobota 10:00)
V souboji týmů z druhé poloviny tabulky přivítá Tom Tomsk Šinnik Jaroslavl. Jde o zahajovací zápas 5. kola ruské Premier Ligy.

V minulém kole vyšel Tom bodově naprázdno, nad síly týmu chorvatského lodivoda Zorana Vuliče byla vedoucí Kazaň. Tom prohrál 2:1, ale výrazně horším celkem nebyl. Po čtyřech odehraných kolech patří Tomsku desátá příčka s bilancí 1-1-2 a skóre 3:4. Proti Šinniku nenastoupí trio Bugajev, Mičkov a Kiselev. Citelná bude také absence Mladenova, který pyká za červenou kartu v závěru utkání s Rubinem Kazaň.

Už 27 zápasů v řadě Šinnik nepoznal, jak chutná vítězství v ruské Premier Lize. Nezáviděníhodná série trvá už bezmála dva roky, naposledy jaroslavlské mužstvo zvítězilo 30.4.2006 proti Samaře. Ani tato sezóna nevypadá pro Šinnik růžově, nováček má na kontě dva body z možných dvanácti. Nicméně svěřenci Sergeje Jurana se už stihli postarat o dvě velká překvapení, všechny své dosavadní body totiž uhráli proti největším favoritům soutěže – CSKA Moskva a Zenitu Petrohrad. Šinniku zatím patří čtrnáctá příčka, ale týmy, které jsou v tabulce za ním, mají stejný počet bodů. Dobrou zprávou pro hosty je návrat estonského dua Laizans a Stepanov. Na marodce naopak dále zůstává Burčenko.

Šinnik jde do zápasu na půdě sibiřského mužstva z pozice outsidera, Tomsk se navíc může opřít o lepší vzájemnou bilanci, v sezóně 2006, kdy se proti sobě oba celky postavily naposled, zvítězili v obou duelech Sibiřané. Utkání začíná v 10:00 CET řídí ho rozhodčí Igor Zacharov.
Tom Tomsk - pravděpodobná sestava:
Mandrykin - Katynsus, Vejič, Jokič, S. Skobljakov - Klimov, B. Ajinjal, Radosavljevič, Tarasov, V. Volkov - Maznov.
Šinnik Jaroslavl - pravděpodobná sestava:
A. Stepanov - Čerkes, Djordjevič, Ricardo da Silva, Semočko - Goravski, Laizans, Bočkov, D. Kudrjašov, Bojarincev - Monarev.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 2.90 - 3.95
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Amkar Perm - FK Moskva  (sobota 12:00)
Amkar Perm hostí zraněními zdecimovaný FK Moskva. Hosté se potřebují výsledkově chytnout, na svou první výhru totiž stále čekají.

Amkar se po čtyřech odehraných kolech usadil na čtvrtém místě. Před týdnem obral o body Spartak, když v 90. minutě zachránil remízu střídající Injac. V 5. kole čeká Amkar další moskevský klub – FK Moskva a je jisté, že do utkání v dresu domácích nevyběhne Sergej Volkov. Nepravděpodobný je také start kapitána Amkaru Alexeje Popova. V letošní sezóně nastřílel Amkar do sítě soupeřů šest branek a o všechny se postarali tři hráči, dvě trefy si připsali Žiljaev, Injac a Kušev.

Ukrajinský kouč Oleg Blochin má za poslední týdny o několik vrásek navíc. Ambiciózní FK Moskva pod jeho vedením zatím získal pouhopouhé dva body a klub trápí nebývalý počet zraněných. Špatný vstup FK do sezóny ještě podtrhla rezignace prezidenta klubu Juri Bělouse. Po vítězství sahal FK Moskva v minulém kole proti FK Chimki, ale inkasovaná branka z kopačky Antipenka deset minut před koncem znamenala, že si moskevští budou muset na premiérové vítězství v lize ještě počkat. Marodka FK Moskva je stále obrovská, chybí Ževnov, Adamov, Bystrov, Okoronwo, Ivanov,Varakin, Melešin,Krunič,Barirentos. Za červenou kartu stojí kapitán Gudonok. Duo českých fotbalistů Hubník, Čížek také není stoprocentně v pořádku, o startu prvního jmenovaného se rozhodne v den zápasu.

V posledním vzájemném měření sil vyhrál FK Moskva 3:1 a podobný výsledek by "měšťané" jistě brali i teď. Amkar ale sezónu rozjel výborně, dokáže ho FK Moskva zastavit? Dozvíme se od 12:00 CET.
Amkar Perm - pravděpodobná sestava:
Gabulov – Sirakov, Belorukov, Čerenčikov, Gaal – Pejev, Drinčič, Dujmovič, v.Grišin –Žiljaev, Kušev .
FK Moskva - pravděpodobná sestava:
Amelčenko – Kuzmin, Hubnk, Nababkin, Stoica – Kalešin, Rebeža, Epurjanu, P.Bystrov – M.Lopéz, Bracamonte
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 2.95 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
CSKA Moskva - Spartak Nalčik  (sobota 14:30)
CSKA si chce spravit chuť proti Spartaku Nalčik. Domácí v minulém kole překvapivě klopýtli proti Těreku a další ztrátu nemůžou dopustit. České fanoušky jistě bude zajímat, zda se na hřišti konečně objeví talentovaný záložník Luboš Kalouda.

V CSKA to zatím neklape, jak má. V ruských médiích se nahlas hovoří o tom, že pod vedením trenéra Gazzajeva už ztrácí červenomodří šťávu. Hvězdný kádr CSKA nepředvádí výkony, jaké jsou v jeho silách a ztráty s nováčky soutěže Šinnikem Jaroslavl a Těrekem Groznyj to jenom podtrhují. Po prohře 1:0 na hřišti Těreku patří CSKA pátá příčka. Proti svému bývalému zaměstnavateli nastoupí Brazilec Ricardo Jesus, který do armádního mužstva přišel tuto zimu.

Luboš Kalouda se v dresu držitele Poháru UEFA za rok 2005 v prvních čtyřech kolech neobjevil ani na minutu.. "Jeho nevýhodou je také skutečnost, že s mužstvem neabsolvoval přípravu ani žádné utkání. A ruská liga je těžká soutěž. Asi se tam bude první půlrok jen rozkoukávat," nechal se před nedávnem slyšet kouč Jaroslav Hřebík, který v minulosti vedl konkurenční Dinamo Moskva.

Domácí se budou muset obejít bez svého ofenzivního esa Vágnera Love, který laboruje s kotníkem a byl mu sestaven individuální program. Zranění do hry nepustí ani talentovaného Poláka Janczyka a Brazilce Rámona.

Hosté jsou v roli jasného outsidera, což jim může vyhovovat. CSKA totiž proti výrazně slabším soupeřům až nápadně často klopýtá. Spartak Nalčik zatím okupuje třináctou příčku s třemi uhranými body za vítězství proti Saturnu v úvodním kole soutěže. Od té doby svěřenci trenéra Juri Krasnožana třikrát v řadě prohráli. Kvůli zranění Spartak Nalčik nemůže počítat s Hutovem a Patiskem, naopak Kalimullin se dal zdravotně do pořádku.

Z pěti vzájemných střetnutí Spartak Nalčik proti CSKA čtyřikrát prohrál, jednou se oba týmy rozešly smírně. Utkání startuje v sobotu v 14:00 CET, na starost ho má rozhodčí Igor Egorov.
CSKA Moskva - pravděpodobná sestava:
Akinfejev – v.Berezuckij, Ignaševič, A.Berezuckij – Odiah, Rahimič, Dudu, Krasič, Žirkov – Richardo Jesus, Jo.
Spartak Nalčik - pravděpodobná sestava:
CHomič – JAtčenko, Džudovič, Amisulašvili, Filatov – Geteriev, Gogua, Mašukov, Kažarov – Dzachmišev, Siradze.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.23 - 5.00 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Chimki - Rubin Kazaň  (sobota 17:00)
Vedoucí tým soutěže Rubin Kazaň se představí na hřišti posledního FK Chimki. Utkají se tak týmy z opačného pólu tabulky.

FK Chimki má v této sezóně na kontě dva body za stejný počet remíz a momentálně se nacházejí na nelichotivém posledním místě ruské Premier Ligy. Nicméně v posledních dvou kolech se svěřenci zkušeného kouče Slavoljuba Muslina herně i výsledkově zvedli, remizovali se Spartakem Moskva 3:3 a posledně si mnuli ruce po remíze 2:2 na stadionu Eduarda Strelcova proti FK Moskva. Chimki střelecky táhne 27letý záložník Eldar Nizamutdinov, který si zatím připsal tři branky z celkových pěti, které Chimki doposud nastřílelo.

Na vedoucí pozici se vyhřívá Rubin Kazaň. Přestože Rubin vstoupil do sezóny s velkými ambicemi, téměř nikdo nečekal, že po čtyřech kolech se bude na konkurenty dívat z prvního místa. Kulturní centrum Tatarstánu se může pyšnit raketovým vstupem do soutěže čtyři zápasy = čtyři vítězství, skóre 7:2. Nicméně v Kazani zůstávají při zemi, Sergej Semak říká: "Našim úkolem pro tuto sezónu je místo zaručující Pohár UEFA. Myslím, že máme sílu toho dosáhnout, v současné doběí je hlavním cílem získat co nejvíce bodů. Že Rubin vyhraje ve zbývajících 26 duelech? Ne, to není možné! Podobné iluze jsme nikdy neměli. Ano vyhráli jsme čtyři zápasy, v tom já ale osobně vidím shodu okolností. Mějte na paměti, že své času vedla Křídla Sovětů Samara."

Oběma stranám se nevyhnula zranění. FK Chimki chybí Stepanov a Maksumič, hostům zase Revišvili, Fedorov, Vasiljev a Bucharov. Kazani se ale vrací kanonýr Savo Miloševič a do formy se pomalu dostává ukrajinská hvězda Sergej Rebrov, který v dresu Kazaně debutoval v minulém kole proti Tomsku.

Rubinu nahrává do karet také fakt, že v minulé sezoně uhrál proti FK Chimki čtyři body. Doma zvítězil 2:1, venku remizoval 0:0. Chimki už čtyři zápasy v řadě nevyhrálo, Rubin Kazaň naopak vyšel z posledních čtyřech duelů vítězně. Která série se v sobotu přeruší? Utkání mezi týmy nacházejícími se v odlišné pozici začíná v 17:00 CET pod taktovkou sudího Nikolaje Ivanova z Petrohradu.
FK Chimki - pravděpodobná sestava:
Berezovskij – Drozdov, Golovatěnko, Trivunovič, Mihajlovič – Blatnjak, Eromoigbe, Kneževič, N.Čeh – Antipenko, Nizamutdinov .
Rubin Kazaň - pravděpodobná sestava:
Ryžikov – Ansaldi, Thomas, Salukvadze, Orechov, Kvirkvelija – Kobenko, Sibajja, Semak, Karadeniz – Miloševič
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.45 - 3.00 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Luč-Energija Vladivostok - Saturn Moskovskaja oblasť  (neděle 09:00)
Luč - Energija Vladivostok se v 5. kole ruské nejvyšší soutěže utká se Saturnem Ramonoskoje. Oba týmy spolu sousedí v tabulce, Luč - Energija je jedenáctá, Saturn dvanáctý.

Luč - Energija těží hlavně z výhody domácího prostředí, kde svěřenci Zorana Vuliče uhráli všechny čtyři své dosavadní body. Naposledy Luč - Energija prohrála v Samaře 1:2. "Saturn je velmi dobrý celek. Viděl jsem je v několika přípravných zápasech a jsem překvapen, že se fotbalisté z Ramonoskoje pohybují v tabulce tak nízko. V týmu soupeře je spousta výborných hráčů, včetně Alexeje Ivanova, který je jedním z nejlepších hráčů tohoto klubu. Usilovně se připravujeme na tento zápas," řekl pro oficiální klubový web trenér Vulič. Domácí trápí početná marodka, mimo hru je D.A Smirnov, Bazajev, Dacosta, Chihradze a Vuškovič.

Saturn má rozhodně na lepší umístění, než na kterém se zatím pohybuje. Pátý celek z minulé sezony zatím vyhrál jediné utkání, a to proti Těreku Groznyj 2:0, zbývající tři zápasy prohrál, naposledy doma s Lokomotivem Moskva 1:2. Nejlepším střelcem klubu je vytáhlý Slovák Martin Jakubko, který si připsal dvě branky. Marodka Saturnu čítá čtyři jména – Botvinev, Shilla, Gerk a Petráš.

Proti sobě se postaví také dva čeští brankáři, zajímavostí je, že oba působili ve Slovanu Liberec. Branku Vladivostoku hájí Marek Čech, branku Saturnu zase Antonín Kinský.

Že to bude mít Saturn na půdě Vladivostoku složité dokumentují i statistiky z let minulých, v minulé i předminulé sezóně totiž vyšel Saturn na půdě Luč – Energije vždy s prázdnou. Černou sérii může protrhnout v neděli od 9:00 CET.
Luč-Energ. - pravděpodobná sestava:
M.Čech – Novkovič, D.N.Smirnov, Šešukov, Černogajev – Bulyga, Damjanovič, Gvazava, Vujovič, Ševčenko – Tichonoveckij.
Saturn - pravděpodobná sestava:
Kinský – Nemov, Ďurica, Zelao, Nachušev – Al.Ivanov, Igonin, Loskov, Karjaka – TopiČ, KiriČenko.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 2.80 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Zenit Sankt-Peterburg - Krylja Sovetov Samara  (neděle 12:00)
Na stadionu Petrovskij hostí Zenit Petrohrad Křídla Sovětů Samara. Petrohradští si v týdnu zajistili postup do semifinále Poháru UEFA, ale v domácí soutěži jim to skřípe.

Zenit neprožívá nejlepší vstup do sezóny, získal pět bodů za jedno vítězství a dvě remízy, naposledy se rozešel smírně s Šinnikem Jaroslavl, když o dva body přišel v nastaveném čase. Nutno však podotknout, že podobně odstartovali Petrohradští i ročník minulý, když získali stejný počet bodů jako teď, výhrou v pátém kole se však rozjeli a dotáhli to až k zisku mistrovského titulu. Naváže Zenit na scénář z minulé sezóny? "Ze čtyř kol máme jen pět bodů. Rozhodně chceme obhájit titul, ale nezačali jsme extra dobře. Musíme začít podávat dobré výkony i v lize, v neděli nás čekají Křídla Sovětů a to už si nemůžeme dovolit zaváhat. Také proto jsme zatím postup v Poháru UEFA neslavili," řekl český fotbalista ve službách Zenitu Radek Šírl. Náladu v táboru domácích zkazily dvě čerstvá zranění, Lombaerts si vážně poranil koleno a mimo hru bude šest měsíců, Kim Dong Jin se zranil v přípravě na odvetu čtvrtfinále proti Leverkusenu. Dalším marodem je Ricksen. Alejandro Dominiguéz se naopak vrací po pěti měsících na trávníky.

Bez Jiřího Jarošíka, Skvernjuka, Budylina, Kalačeva a Taranova odcestuje Samara do Petrohradu. Aktuálně osmý tým domácí soutěže zatím získal šest bodů, v minulém kole si doma poradil s Luč – Energijí Vladivostok. Samara zatím sbírá body proti papírově lehčím soupeřům, tým z města, kde se narodil bývalý ředitel TV NOVA Vladimír Železný, totiž v prvních čtyřech kolech neuhrál proti Lokomotivu a CSKA ani bod.

Za posledních pět let je vzájemná bilance vyrovnaná. Čtyřikrát vyhrála Samara, dvakrát se rozešli hráči obou týmů smírně a čtyřikrát vyhrál Zenit. Naposledy se radoval Zenit, vyhrál 3:1. Utkání začíná ve 12:00 CET řídí ho rozhodčí Alexej Nikolajev.
Zenit - pravděpodobná sestava:
Malafejev – Anjukov, Širokov, Hubočan, Širl – Zyrjanov, Denisov, Timoščuk – Fajzulin, Aršavin – Pogrebnjak.
Krylja S. - pravděpodobná sestava:
Lobos – o Bom Soc, But, Belozerov, Budylin – Eskobar, Bober, R.Adžindžal, O.Ivanov, Tichonov – Savin .
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 3.90 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dinamo Moskva - Spartak Moskva  (neděle 14:00)
Legendární moskevské derby zkrášlí 5. kolo ruské Premier Ligy. Dinamo hostí Spartak.

Rivalita mezi Spartakem Moskva a Dinamem Moskva se začala psát ve třicátých letech. V té době oba kluby vládly sovětské lize a mezi sebou bojovaly o titul. Dinamu vládl Lavrentij Beria – hlava tajné policie a pravá ruka Stalina. Spartaku zase Nikolaj Starostin. Už ve dvacátých letech se oba muži utkali coby aktivní hráči a Beria musel zkousnout potupnou porážku.

V roce 1939 se Dinamo se Spartakem utkalo v semifinále domácího poháru. Spartak vyhrál díky sporné brance 1:0, Beria to nemohl zkousnout a nařídil opakování zápasů, tři roky poté, v roce 1942 – Starostinovi muži však vyhráli i podruhé. Rozčarovaný Beria se poté zasadil o to, že byl Starostin obviněn spolu se svými třemi bratry ze spiknutí za účelem zabít Josifa Vissarionoviče Stalina. Po dvouletém vyslýchání byla obvinění stažena, přesto dostal Starostin desetiletý trest nucených prací na Sibiři za velebení buržoazního sportu a pokusů zahrnout buržoazní motivy do sovětského sportu. Během pobytu v gulagu sloužil jako trenér v různých táborech, kde k němu byli vězni i strážci shovívaví, díky obrovské popularitě fotbalu měl řadu privilegií.

Nakonec zvítězila spravedlnost. Lavrentij Beria byl rok po smrti Stalina popraven a Nikolaj Starostin se v roce 1955 vrátil k prezidentování Spartaku, který vedl až do roku 1992.

V současné době už derby mezi Dinamem a Spartakem takový náboj nemá. Dinamo prožívá poslední roky sportovní útlum, svou poslední trofej získalo v roce 1995 (domácí pohár), naposledy vyhrálo ligu v roce 1976, dávno před rozpadem Sovětského svazu. A tak posledních dvacet let více táhne derby Spartak – CSKA.

Vzájemná bilance obou celků vyznívá jasně pro Spartak. Dinamo se z vítězství nad svým rivalem radovalo naposledy v roce 2003, od vzniku ruské Premier Ligy vyhrálo Dinamo nad Spartakem pouze třikrát. V minulé sezoně vyhrál obě derby Spartak 1:0 a 2:1.

V této sezoně je na tom po čtyřech odehraných kolech lépe Dinamo Moskva. Svěřenci kouče Andreje Kobeleva se pyšní druhým místem, z možných dvanácti bodů jich získali deset, vsítili šest branek a inkasovali jedinou branku (nejméně v lize). Ve skvělé formě je hlavně obránce Leandro Fernandéz, který navíc stihl vsítil už dvě branky a je nejlepším střelcem týmu. Naopak Alexandr Keržakov na svou první trefu zatím čeká. V minulém kole Dinamo porazilo Spartak Nalčik 2:0. Dinamu budou chybět marodi Granat, Pimenov a Genkov.

Hostující Spartak sice v této sezoně ještě neprohrál, ale už stihl hned třikrát remizovat, naposledy doma s Amkarem Perm 1:1. Proto mají svěřenci kouče Čerčesova na kontě hubených pět bodů za jednu výhru a tři remízy, což stačí na šestou příčkou se sedmibodovou ztrátou na čelo. Červeným křídlům to navíc nejde ani herně, zatím stále hledají svou pravou tvář. Zdravotně do pořádku se stále nedal Radoslav Kováč, kterého trápí zraněné rameno, další český krajánek Martin Jiránek je proti Dinamu připraven nastoupit. Na marodce Spartaku jsou dále Kaliničenko a Šiškin.

Proti sobě se postaví také dva skvělí útočníci. Na jedné straně Roman Pavljučenko, nejlepší střelec soutěže v posledních dvou letech, a Alexandr Keržakov, který vyhrál korunu pro krále střelců v roce 2004. Kdo z nich bude po utkání spokojenější?
Dinamo Moskva - pravděpodobná sestava:
Šunin – Kovalčik, Kolodin, Fernandés, Tanasievič – K.Kombarov, Chochlov, Semšov, Danni, D.Kombarov – Keržakov.
Spartak Moskva - pravděpodobná sestava:
Pletikosa – Paršivljuk, Jiránek, Dedura, Stranzl – Bystrov, Mozart, Titov, Majdana – Whelliton, Pavljučenko.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.95 - 2.90 - 2.35
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Lokomotiv Moskva - Těrek Groznyj  (neděle 17:00)
5. kolo uzavře utkání mezi Lokomotivem Moskva a Těrekem Groznyj. Domácí mužstvo jde do zápasu s rolí favorita, ale Těrek jede nadplán a navíc jednoho moskevského favorita už udolal.

Lokomotiv se po prohře s Rubinem Kazaň v úvodním kole dokázal zmátořit a následující tři ligové zápasy vyhrál, naposledy na hřišti Saturnu 2:1. Domácí jsou specialisti na branky v druhém poločase, kde totiž vsítil pět ze svých šesti celkových branek v tomto ročníku. Momentálně se Lokomotiv drží na čtvrté příčce, třetí Amkar má bod k dobru, ale o jeden zápas více. Lokomotiv nemůže počítat se zraněným Koncedalovem, N. Denisovem a Jefimovem. Moskevské mužstvo střelecky táhne především Odemwingie, který už stihl nasázet tři branky.

Těrek se nemůže spolehnout na kavkazské peklo, tak se totiž přezdívá bouřlivému domácímu prostředí na stadionu čečenského mužstva. V minulém kole se Těrek postaral o senzaci, když porazil CSKA 1:0, vítězství nad týmem uznávaného kouče Gazzajeva je poločasový incident, kdy jeden z fanoušků Těreku vnikl do izolované zóny rozhodčích a vyhrožoval rozhodčímu Gvardisovi, který v první půli neodpískal dvě penalty pro Groznyj, od RFPL dostal Těrek pokutu 500 000 rublů. Nováček soutěže se po dvou kolech, kdy získal 0 bodů zvedl a poslední dvě utkání vyhrál a katapultoval se na desátou příčku. Nejlepším střelcem klubu je Lachijalov, který se střelecky zaskvěl především proti Spartaku Nalčik v předminulém kole, kdy vsítil Spartaku Nalčik dvě branky. Leonid Nazarenko postrádá marodícího Dudkina a Voronkina.

V Těreku by určitě byli rádi, kdyby zápas proti Lokomotivu dopadl lépe než v roce 2006, kdy Těrek prohrál 4:0 a 3:0. Alexej Kovalev dá pokyn k zahájení utkání v 17:00 CET a hraje se o hodně. Vztahy mezi Moskvou a Čečenskem jsou dlouhá léta vyostřené.
Lokomotiv Moskva - pravděpodobná sestava:
Levenec – JAnbajev, Sennikov, Rodolfo, Spahič – Kocsiš, Gurenko, Torbinskij, Biljaletdinov – Odemvingie, Syčev.
Těrek Groznyj - pravděpodobná sestava:
Lika – Zabavnik, Džabrailov, Romanovič, Iliev – Doglov Essame, D.Lopéz, Lachijalov, Kuzmičev – Serdjukov .
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 4.10 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Rubin Kazaň44007:212
2.Dinamo Moskva43106:110
3.Lokomotiv Moskva43016:39
4.Amkar Perm42116:37
5.CSKA Moskva42114:27
6.Spartak Moskva41305:46
7.Krylja Sovetov Samara42025:56
8.Těrek Groznyj42024:76
9.Zenit Sankt-Peterburg41215:55
10.Tom Tomsk41123:44
Luč-Energija Vladivostok41123:44
12.Saturn Moskovskaja oblasť41035:63
13.Spartak Nalčik41033:63
14.Šinnik Jaroslavl40224:62
15.FK Moskva40224:72
16.FK Chimki40225:102

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kalouda by se prý mohl na hřiště dostat na několik minut.

Reagovat
smazaný uživatel

no snad je to pravda

Reagovat
smazaný uživatel

možná že v nastavenym čase jako taktický střídání by to šlo kam to ten blázen šel, do ruska kde se stěží prosadí nějakej zahraniční hráč a ještě takle mladej, ale faNDIM mu

Reagovat
smazaný uživatel

Že se tam stěží prosadí nějaký zahraniční hráč?

Reagovat
smazaný uživatel

já to napsal zle, ne zahraniční ale evropan.....a když se koukneš na základ CSKA tak tam jsou dva balkánštní hráči a jinak rusko brazílie.....dva evropani jsou ještě na lávce + teď ten kalouda a když tak vidim jejich záložní řadu, tak bych řekl že je zatim jako jeden z posledních hráčů do základu...

Reagovat
$dolar$

tam hrajou skoro jeno zahranicni hraci

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele