Ruská Premier Liga - preview 7. kola

24.04.2010, 08:56, aktualizováno 26.04.2010, 12:12
Previews
Dva celky ze druhé poloviny tabulky obstarají dohrávku sedmého kola ruské nejvyšší soutěže - Samara doma přivítá Amkar Perm...
Křídla Sovětů Samara - Amkar Perm  (pondělí 17:00)
Křídla Sovětů hostí v pondělní dohrávce sedmého kola Premier Ligy Amkar Perm. V Samaře se oba celky utkaly už šetkrát a pokaždé brali body domácí.

Perm navíc "Krysám" na jejich stadionu Metallurg za 540 minut dokázal vstřelit pouhou jednu branku. Přestože pro Křídla je v soubojích s Amkarem velmi důležité domácí prostředí, dlouho nebylo jasné, zda se bude v Samaře vůbec hrát. Trávník na Metallurgu byl totiž v neregulérním stavu a klubu hrozilo, že si bude muset dočasně hledat azyl. Nakonec se trávník zlepšil natolik, že komise ruského fotbalového svazu své rozhodnutí změnila.

Oběma týmům příliš nevyšel vstup do soutěže. Samara je předposlední se třemi body, Amkar se sedmi třináctý. Hosté navíc prožili uprostřed týdne hořké zklamání z penaltového vyřazení v semifinále ruského poháru proti Zenitu Petrohrad.

Před pondělním soubojem svěřenci trenéra Jurije Gazzajeva postrádají pouze záložníka Strelkova, marodka hostů je o něco rozsáhlejší, do města na řece Volze přicestuje Amkar bez zraněných Burmistrova, Čerenčikova a Usminského.
Křídla S. - pravděpodobná sestava:
Lobos - Drmič, Belozerjov, Djordjevič, Budylin - Samsonov, Gridněv, Petrovič, Adžindžal, Bobjor - Savin.
Amkar Perm - pravděpodobná sestava:
Narubin - Sirakov, Popov, Bělorukov, Fedoriv - Pejev, Kněževič, Novakovič, Grišin - Volkov, Kušev.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.80 - 2.90 - 2.65
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Spartak Moskva - Spartak Nalčik  (neděle 12:00)
Duel dvou Spartaků nabídne nedělní sedmé kolo Premier Ligy. Kdo by před sezónou řekl, že tento zápas bude přitahovat tolik pozornosti. Může za to senzační vstup Nalčiku do nového ročníku, mužstvo vedené trenérem Krasnožanem bude hájit pozici lídra proti slavnějšímu Spartaku Moskva.

Moskevský Spartak ve své historii s Nalčikem nikdy neprohrál. Obránce domácích Marek Suchý věří v pokračování příznivé série. "V úvodu jsme ztratili více bodů, než jsme plánovali. Ale ani další týmy nevyvázly bez úhony. Nenazval bych vzniklou situaci kritickou, porazíme Nalčik a vše bude v pořádku."

Červenobílým budou chybět zranění Drinčič, Kirejev a Pletikosa. K dispozici nebude ani Argentinec Maidana, který čeká nový přírůstek do rodiny.

Duelem proti Spartaku Moskva Nalčané započnou náročnou sérii duelů s aspiranty na titul. "Etapa to bude složitá, ale svěřence to nestraší. Zápasy prověří naše síly a to, jak pracujeme. Neúspěšný výsledek pro nás nebude tragédií," řekl trenér Nalčiku Krasnožan. Respektovaný stratég má k dispozici kompletní kádr.

Duel dvou Spartaků je na programu v neděli od 12:00 SEČ. Hlavním rozhodčím šlágru sedmého kola je Stanislav Ivanov z Petrohradu.
Spartak Moskva - pravděpodobná sestava:
Džanajev - Makejev, Jiránek, Suchý, Kudrjašov - Šešukov, Sabitov - Ibson, Alex - Ari, Welliton.
Spartak Nalčik - pravděpodobná sestava:
Fredrikson - Kisenkov, Amisulašvili, Džudović, Filatov - Leandro, Koncedalov, Geterijev, Gogua - Siradze, Djadjun.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.60 - 6.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Zenit Petrohrad - Těrek Groznyj  (neděle 14:15)
V sedmém kole ruské nejvyšší soutěže přivítá v Sankt-Petěrburgu domácí Zenit hosty z Grozného. Oba týmy před duelem dělí pouhé dva body.

Trenér Zenitu Luciano Spaletti jako vždy čeká vítězství svých svěřenců. Obzvlášť, když nepřicházejí žádné závažné zprávy o zraněných hráčích. Jiného názoru je bývalý hráč moskevského Spartaku, Alexandr Bubnov. Ten si myslí, že Těrek je schopný obrat pitěrský tým o body.

"Tým z Grozného má na to, aby ukočíroval útočnou hru Zenitu. Nemyslím si, že se hosté budou domácích bát. Pohárový zápas Amkaru se Zenitem ukázala, že se s petěrburgským týmem dá hrát vyrovnanou partii. Například Rubin nedokázal doma Těrek porazit a Spartak urval vítězství až ke konci zápasu. A stejně jako s Nalčikem mají svěřenci Anatolie Bajdačného psychologickou výhodu. Hosté můžou hrát otevřenou hru a v případě prohry jim neúspěch nikdo vyčítat nebude," prohlásil Bubnov.

Sportovní ředitel Těreku Timur Džabrailov před zápasem řekl, co je potřeba udělat, aby jeho tým byl v následujícím klání úspěšný. Zároveň poznamenal, že letošní Těrek se od toho loňského velmi liší.

"V Zenitu je každý hráč pro soupeře nebezpečným. Ovšem největší pozornost je potřeba obracet na takové hráče, jako je Danny a Bystrov. Nesmí se pouštět z dohledu ani na sekundu," prohlásil Džabrailov. "Co se našeho týmu týče, letos předvádí jinou hru, než tomu bylo loni. Oproti loňsku budeme letos získávat body i z venkovních zápasů. Dnes je Těrek mladým a rychlým týmem. I hráči už nepůsobí svázaným dojmem. Anatolij Bajdačnyj byl útočným fotbalistou, proto má Těrek v každém zápase moře šancí, jen se nám občas nedaří tyto šance proměnit. Například proti Dinamu jsme mohli rozhodnout zápas hned v první půli," dodal sportovní ředitel.

Dobrou zprávou pro hosty může být návrat Andreje Kobenka do sestavy Těreku. Ten vynechal zápas s Dinamem kvůli nachlazeni. Nyní však trénuje se zbytkem týmu. Domácím bude v zápase chybět pouze zraněný Fajzulin.
Zenit Petrohrad - pravděpodobná sestava:
Malafejev - Anjukov, Lombaerts, Meira, Hubočan - Zyrjanov, Denisov - Lazović, Danny, Bystrov - Keržakov
Těrek Groznyj - pravděpodobná sestava:
Dikan - Rizvan Ucijev, Omeljančuk, Ferreira, Jatčenko - Georgiev, Maurício, Lachijalov, Kobenko - Bracamonte, Asildarov
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 4.35 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Rubin Kazaň - Anži Machačkala  (neděle 16:30)
Rubin Kazaň bude plnit roli favorita proti Machačkale. Utkání se původně mělo odehrát na neutrální půdě z důvodu špatného terénu na stadionu Centralnyj v Kazani, v posledních dnech ale stav hrací plochy znatelně zlepšil a konečně začíná vypadat jako fotbalové hřiště. Inspekce ruského svazu tak své rozhodnutí změnila.

Oba týmy se proti sobě v Premier Lize neutkaly. Ve druhé lize proti sobě nastoupily dvakrát a doma byl pokaždé úspěšnější Rubin.

V sestavě úřadujícího mistra se opět neobjeví kapitán Sergej Semak. Zkušený dirigent hry Kazaně podle všeho bude opět šetřen trenérem Berdyjevem. Výčet marodů před nedělním soubojem je v Kazani opravdu pestrý, mimo hru jsou Rjazancev, Gökdeniz, Sibaya, Tekke, Kalešin, Kabze a Šaronov.

Ani Anži nepřicestuje kompletní, diskvalifikován je Chodžava, marodí Žosan a Kvirkvelija nenastoupí kvůli dohodě obou klubů. Gruzínský bek přišel do Dagestánu v zimě právě z Kazaně.
Rubin Kazaň - pravděpodobná sestava:
Ryžikov - Salukvadze, Orechov, Navas, Ansaldi - Kasajev, Murawski, Noboa, Natcho, Galiullin - Bucharov.
Anži Machačkala - pravděpodobná sestava:
Revišvili - Agalarov, Petkovič, Tagirbekov, Mamajev - Šukurov, Bakajev, Ivanov, Corajev, Strelcov - Holenda.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.30 - 4.80 - 9.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Rostov - Alanija Vladikavkaz  (neděle 18:45)
Stále zlepšující se FK Rostov hostí Alaniji Vladikavkaz. Hosté nemůžou být v dobrém rozpoložení, v lize mají pouhé dva body a ve středu museli zkousnout krutou porážku v semifinále ruského poháru proti Sibiri, která je stála vstupenku do evropských pohárů.

Poslední dva ligové duely Rostov vyhrál a posunul se do vrchních pater tabulky. Trenér Protasov, který po debaklu 2:5 s Nalčikem hovořil o svém odvolání, nyní může mít klidné spaní.

Alanija je pro Jižany ideálním soupeřem pro prodloužení vítězné série, na hřišti Rostovčanů hosté nikdy nevyhráli a celkově má domácí tým s Vladikavkazem příznivou bilanci.

Zatímco Rostov nehlásí žádné ztráty, tým ze Severní Osetie přicestuje bez hříšníka Mamaha a zraněných Mašukova a Čočijeva.
FK Rostov - pravděpodobná sestava:
Amelčenko - Čerkes, Grigalava, Okoronkwo, Andjelkovič - Kalačjov, Kulčij, Gackan, Pavlenko, Lebeděnko - Adamov.
Alanija Vladikavkaz - pravděpodobná sestava:
Chomič - Rotenberg, Gnanou, Ivanov, da Costa - Florescu, Kaita, Kirillov, D.Bazajev, G.Bazajev - Nizamutdinov.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.25 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sibir Novosibirsk - CSKA Moskva  (sobota 12:00)
Přestože Sibir Novosibirsk doputoval až do finále ruského poháru a zahraje si Evropskou ligu, v lize má zatím prachmizernou bilanci. Z šesti utkání Premier Ligy má Novosibirsk pouhý bod a uzavírá tabulku. CSKA Moskva bojuje na opačných pólech tabulky a je jasným favoritem utkání.

Novosibirsk slaví, místní "Orli" si poprvé v historii zahrají evropské poháry. Rozhodlo o tom vítězství Sibire v semifinále ruského poháru nad Vladikavkazem 3:0. Ve zbytku Ruska převládá zděšení, Sibir Novosibirsk v Premier Lize vůbec nepřesvědčuje. A co teprve v Evropské lize?

Ve finále poháru se Sibir utká proti Zenitu Petrohrad. Teď se však svěřenci trenéra Kriušenka budou muset honem rychle přeorientovat zpátky na domácí soutěž, kde jsou poslední s jedním bodem. Domácím budou v duelu proti favorizovanému CSKA chybět hříšníci Makarenko a Aravin.

Po čtyřech měsících se na Sibir vrací brankář Sergej Čepčugov, zimní posila CSKA a dvojka za neohrozitelným Igorem Akinfejevem. "Sibir doma nehraje defenzivně, dokonce ani proti favoritům. Jsem přesvědčen, že útočit budou obě strany a fanoušky čeká zajímavý fotbal," prohlásil loňský nejlepší hráč Sibire v postupové sezóně. Ne všichni vzali jeho odchod do Moskvy s klidným srdcem. "Doufám, že většina fanoušků Sibire se ke mně zachová hezky, za ta léta jsem pro klub leccos udělal," dodal Čepčugov.

CSKA zatím v žádném letošním venkovním utkání neprohrál a plný bodový zisk očekávají Armějci i ze Sibiře. Zvlášť, když Novosibirsk zatím všechna domácí utkání prohrál. Trenér CSKA Leonid Sluckij bude postrádat obránce Vasilije Berezuckého,Kirilla Nababkina a útočníky Oliseha a Zabolotného.
Sibir Novosibirsk - pravděpodobná sestava:
Kowalewski - Klimavičjus, Buchrjakov, Vychodil, Mološ - Zinovjev, Šulenin, Astafjev - Blizňuk, Medvěděv, Antipenko.
CSKA Moskva - pravděpodobná sestava:
Akinfejev - Odiah, A.Berezuckij, Ignaševič, Ščennikov - Krasič, Mamajev, Šemberas, Gonzalez - Honda - Guilherme.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 7.00 - 4.00 - 1.45
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Dinamo Moskva - FK Saturn  (sobota 14:15)
V sobotu podvečer přivítá v Chimkách domácí Dinamo hosty z Ramenskoje, aby svedli souboj 7. kola ruské Premier Ligy. Bude to boj dvou týmu ze spodní části tabulky.

Dinamo vstupovalo do sezóny s jasným cílem - dostat se do pohárové Evropy a pokud možno i urvat prvenství v lize. Zatím se ale Moskvanům moc nedaří. Z šestí zápasů mají pouhých 6 bodů. Na druhou stranu hned ze začátku sezóny nemají nikterak lehký los. Hned ve čtyřech duelech z šestí se střetli s adepty na titul. Bilance není nikterak slavná, Dinamo dokázalo porazit pouze konkurenční Spartak, remizovalo s CSKA a prohrálo s Lokomotivem a Zenitem. Navíc moskevský klub nedokázal zvítězit od prvního kola, kdy porazil právě Spartak.

Dinamo v létě posilovalo, a i když nepřišla bůhvíjak slavná jména, řady Dinama se posílily. Možná i to stojí za neúspěchy na začátku sezóny.Hráči se musí sehrát, sednout si. V tomto duelu bílo-modrým bude chybět pouze distancovaný Kovalčik, jinak by měli být hráči připravení, žádné zraněné Dinamo nehlásí.

Saturn, stejně jako soupeř, neprodělal skvělý start do sezóny. Mimozemšťané dokonce nedokázali v šesti kolech ani jednou zvítězit. I proto se krčí těsně nad oblastí sestupu. To hlavní, co se Saturnu nedaří, je proměnování šancí. Vždyť hráči rozvlnili síť soupeřovy brány pouze třikrát z šestí zápasů.

Dobrou zprávou pro fanoušky může být uzdravení kapitána Alexeje Igonina. Ten vynechal souboj 6. kola se Spartakem kvůli úderu do kolena. A jelikož se čtyřiatřicetiletý obránce nedávno vrátil po operaci, vedení se rozhodlo, že nebude nic riskovat. Nyní je však velká šance, že proti Dinamu v sobotu nastoupí.

Horší už je to se startem Vorobjeva, Kovela, Parfenova a Topiče. Všichni tito hráči jsou na marodce a do sobotního zápasu určitě nezasáhnou. Fanoušky to však určitě neodradí od návštěvy nadcházejícího mače. Klub fanoušků FK Saturn organizuje autobusový zájezd, aby mohli podpořit svůj milovaný klub. Cena výletu je pouhých 300 rublů což je necelých 250 korun. To vedení Dinama pro fandy připravilo speciální vlak, jenž by měl své "dvanácté hráče" dopravit zdarma až ke stadiónu.
Dinamo Moskva - pravděpodobná sestava:
Gabulov - Kombarov, Kolodin, Fernádez, Granat - Samedov, Wilkshire, Rebko, Česnauskis - Kokorin, Voronin
FK Saturn - pravděpodobná sestava:
Kinský - Angbwa, Zelăo, Gračev, Nachušev - Ivanov, Jevsejev, Nemov, Karjaka, Bojarincev - Jakubko
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.65 - 6.20
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Lokomotiv Moskva - Tom Tomsk  (sobota 16:30)
Tom Tomsk je v této sezoně postrachem všech gigantů, sibiřské mužstvo je letos nepříjemný protivníkem favoritů. Podaří se Tomi bodovat i s Lokomotivem?

Lokomotivu nevyšel úvod Premier Ligy podle představ, svěřenci trenéra Sjomina jsou desátí s pouhými sedmi body na kontě. Pravdou je, že Loko mělo na začátku soutěže vesměs protivníky s nejvyššími ambicemi.

Zatímco Lokomotiv nastoupí bez opor Wagnera a Rodolofa, Tomsk je kompletní. Hosté se navíc opírají o výborný vstup do ruské ligy, mužstvo z sibiřské Tajgy uhrálo v šesti zápasech devět bodů a drží se na sedmí příčce.
Lokomotiv Moskva - pravděpodobná sestava:
Guilherme - Kuzmin, Asatiani, Baša, Janbajev - Charles, Dujmovič - Odemwingie, Alijev, Syčjov - Maicon.
Tom Tomsk - pravděpodobná sestava:
Parejko - Gultjajev, Džiojev, Jokič, Ivanov - Klimov, Mičkov, Ill, Charitonov - Dzjuba, Kornilenko.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.20 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Spartak Nalčik642011:414
2.Rubin Kazaň63305:112
3.CSKA Moskva53207:311
4.Zenit Petrohrad53205:211
5.FK Rostov63128:1010
6.Těrek Groznyj62317:49
7.Tom Tomsk62317:59
8.Spartak Moskva62317:69
9.Anži Machačkala62138:77
10.Lokomotiv Moskva62138:87
11.Amkar Perm62135:57
12.Dinamo Moskva61325:66
13.Alanija Vladikavkaz61235:95
14.FK Saturn60423:54
15.Křídla Sovětů Samara61054:113
16.Sibir Novosibirsk60155:141

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (76)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pravda je, že Sibir hraje tragicky ale proč by v Evropě nemohl uspět? Už se v historii x krát stalo, že takhle slabé týmy leckdy uspěli na úkor lepšího a slavnějšího...Já jim v EL budu fandit

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, zatím jim to vázne hlavně v obraně, ale to v průběhu ligy můžou zlepšit

Reagovat
Arbiter

tým, který nemá zkušenosti v evropských pohárech, navíc tragický v lize (navíc je docela pravděpodobné, že v Evropě bude hrát "druholigový" tým). Nevěřím..

Reagovat
smazaný uživatel

Vaduz taky něco uhrál, či týmy z Kazachstánu, Ventspilis, Borisov...

Reagovat
smazaný uživatel

To sou ale aspon nejlepsi muzstva svejch zemi, ne muzstvo co je jednou nohou zpatky v druhy lize - jako kdyby hralo EL treba Kladno

Reagovat
smazaný uživatel

jo ale kvalitativně jsou na tom nastejno a neříkej, že ne...Že jsou nejlpepší ve svých zemí je věc druhá

Reagovat
smazaný uživatel

No, krome Borisova ta uroven mozna bude podobna. Ale Kazasi, Vaduz, Ventspils a podobne se stejne skoro ani do zakladnich skupin neprokousali-to neni zadnej velkej uspech

Reagovat
smazaný uživatel

ano, to se neprokousali ale třeba dokázali přejít přes dvě předkola, přes silnější týmy a to už pro ně úspěch je, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak takovejhle uspech maximalne ..dostat se az do skupiny by byl pro ne zazrak.

Reagovat
Shevchenko

Neplatí náhodou, že do EL jde jen vítěz poháru?

Reagovat
smazaný uživatel

Nene.

Reagovat
smazaný uživatel

No a kdyz pohar vyhraje Zenit, tak co? to volny misto v EL z ruskyho poharu se da na charitu nebo jak?

Reagovat
Shevchenko

Tak asi šestý z ligy ne? Mám dojem, že to tu někdo psal, že do EL jde jen vítěz poháru.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to psal spatne - od letoska postupuje porazenej finalista, uz sem to i tady do diskuse psal stokrat

Reagovat
smazaný uživatel

Guilherme opět gól. Nedávno říkal, že chce v CSKA zůstat, snad se mu přání splní.

Reagovat
Heretic

Ill bych se teda nechtěl jmenovat

Reagovat
smazaný uživatel

Tip EF na Zpaás Pitěr-Těrek je remíza? Kdyby se hrálo v Groznyj, tak neřeknu ale Zenit útočí na první místo v lize a co si budem povídat, Těrek by měli z povinnosti porazit

Reagovat
smazaný uživatel

*zápas

Reagovat
stas87

ak terek zahra ako v kazani tak daleko od remizy nebude nevidim to ako jednoznacnu jednotku

Reagovat
smazaný uživatel

Pač Kazaň hraje zatím tužku, už to není tak dominantní tým

Reagovat
stas87

no nie je ale terek je v casti zapasu celkom dost prehraval....terek bude do 7miesta na konci vonku brani a snazi sa o brejky....paci sa mi zatial kobenko verim zenitu tip:1:0

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak povinnost to rozhodne nebude. Těrek je letos zatim silnej a hrajou dobre..krome Kazane dlouho vedli i na Spartaku a o body prisli az v poslednich minutach. A Zenit snad krome zapasu s Dinamem letos herne nejak zvlast nic neukazal hlavne davat goly je zatim skoro nadliskej ukol.

Ale verim ze to Kerž dneska konecne urve a vyhrajem!!

Reagovat
smazaný uživatel

"Zenitu jde zas o první místo v lize, hrajou doma, tyhle soupeře typu Groznyj by měli porážet, pokud chtějí titul"

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten tvuj "souper typu Groznyj" je na tom v tuhle chvili bodove skoro stejne a s lepsi formou

Reagovat
smazaný uživatel

není tohle jen alibi, kdyby se ho náhodou nepodařilo porazit? Koho jiného by měl Gazprom porážet, když chce hrát o ty nejvyšší příčky?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme, ze by mel... akorat rikam, ze v soucasny chvili a forme ten zapas az tak jednoznacnej neni.

Reagovat
smazaný uživatel

tak neříkám, že Gazprom má vyhrát 6:0 s přehledem jako Barca...Jen, že by měla vyhrát

Reagovat
Arbiter

jedná se o můj osobní tip, popravdě řečeno si myslím, že Těrek má na to uhrát v Petrohradě remízu, letos Těrek venku taky umí, vždyť jsou tam zmiňované jeho venkovní zápasy, stačí číst

Reagovat
smazaný uživatel

já to četl, neboj Ale jak už sem psal, Kazaň hraje nic moc a ta remíza překvapivá moc nebyla, Spartak se taky trápí. Zenitu jde zas o první místo v lize, hrajou doma, tyhle soupeře typu Groznyj by měli porážet, pokud chtějí titul

Reagovat
smazaný uživatel

Kazan hrala taky doma a taky ji slo o prvni misto v lize a taky chtej titul.... Spartak taky hral doma a taky chce titul....... a Zenit se zatim taky trapi.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, počkáme si tak na 16:30, jakej bude konečný výsledek zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Na to ti prdim - taky doufam ze bude viteznej ....daval bych stejnej tip jako stas 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Spartak zatim Nalčiku nemůže dát gól a to hraje v početní převaze.

Reagovat
Arbiter

Za co dostal tu červenou? Jinak asi není náhodou, že je Nalčik tam, kde je...

Reagovat
smazaný uživatel

Welliton šel sám na branku a Koncedalov zatáhl za záchranou brzdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď měli domácí neskutečné štěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

funkční link na Zenit přes sop? Má někdo?

Reagovat
smazaný uživatel

nenávidím ten blbej Justin, kterej se seká po 10 sekundách

Reagovat
Arbiter

jinak mělo by to být na NTV, jen nevím Channel. A ten justin, co jsem ti poslal, mi jede

Reagovat
Arbiter
Reagovat
smazaný uživatel

to je ta greenkoda, ne?

Reagovat
Arbiter

jojo, ale furt mi to jede

Reagovat
smazaný uživatel

ti řeknu, to je zazrak a teď měl Zenit vést ale rozhodčí je okradl o gól...Těrek se moc nechytá zatím

Reagovat
Arbiter

teď krásný roh

Reagovat
smazaný uživatel

zdá se mi to či hráči Zenitu dostávaj ve vápně od obránců hostí sodu a měli kopat aspoň tak dvě penalty?

Reagovat
Arbiter

jenom zdá Těrek se sice moc nechytá, ale drží se, remízka bude

Reagovat
smazaný uživatel

Zenit hrozí po křídlech a obránci maj co dělat..Dojde na moje slova a Zenit vyhraje 2:0 Jinak i ten tvůj odkaz se seká

Reagovat
Arbiter

mi ani jednou A Těrek občas taky hrozí, Zenit se s tím míčem moc mazlí

Reagovat
smazaný uživatel

jj, mi připadá, že se snaží hrát na Barcelonu

Reagovat
Arbiter

4 rohy po sobě a žádný gól Lampy...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je tlak jako prase, v rozmezí 6. minut mohl dát Zenit 3 góly. Ale co on nedá je až zarážející...Ale Danny si je pěkně povodil

Reagovat
Arbiter

co z toho, že je Danny povodil, když z toho není gól

Reagovat
Arbiter

dvě střídání během první půle...Chudák Lazović, muselo to bolet jak sviň

Reagovat
smazaný uživatel

tj, koukám. Ale nevadí, Vladimir rozhodne

Reagovat
Arbiter

jsem si myslel, že měl epileptický záchvat

Reagovat
smazaný uživatel

já to neviděl bo justin byl proti a čekal sem, než se to nahraje

Reagovat
stas87

tak na h.... prenos ta penalta bola?som videl len dannyho ako sa rozbieha no lajdack to kopol terek odisiel stred zalohy prvych 15 minut kontroloval stred ihriska z brejku trafili zrd ale odvtedy sa dost stiahli a brani sa utokom zenitu zenit ta zrdka prebrala odvtedy pridal a tlaci len ten gol nespadol....danny oproti tomsku 100%zlepsenie na kupu golov to nevidim budem rad za ten jeden nech padne

Reagovat
smazaný uživatel

Danny dnes exceluje, hraje výborně

Reagovat
stas87

pamatas si co som pisal minule na hru zenitu doma vonku?

Reagovat
smazaný uživatel

sem byl v práci, jak hráli s Tomskem, takže sem to četl tak nějak letmo, co to bylo?

Reagovat
stas87

ze zenitu 4-2-3-1 doma sedi divaci ho zenu vopred vytvara si sance a da sa na to pozerat lenze ak zenit vyjede von hra to iste....bez podpory fans kerzakov bol v tomsku uplne odstrihnuty...vonku keby hral 4-4-2 bolo by to lepsie druhy utocnik je velmi znat na podpore tak snad to spalletimu po stratach vonku dojde

Reagovat
smazaný uživatel

venku hraje více zataženě bo nechce moc riskovat, hrají na remízu, kdyby se vyhrálo, berou to jako "malou" premii :)

Reagovat
smazaný uživatel

BYSTROV NA STRIDACCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! neskutecnou radost sem mel kdyz sem to videl - nemoh sem uverit ....skoda, ze se Danko zranil - snad bude v poradku, vypadalo to dost spatne

Reagovat
stas87

tiez som sa cudoval rossina zatial

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

myslím, že si pár zápasů nezahraje...

Reagovat
stas87

skoda!!!tomas mohol rozhodnut len trafil brvno

Reagovat
Arbiter

takže tipem jsem se docela trefil, viď trevo

Reagovat
smazaný uživatel

no jo no

Reagovat
smazaný uživatel

ale když ono Zenit je neschopnej dát penaltu a další tutovky, to je potom špatný

Reagovat
Arbiter

výmluvy

Reagovat
smazaný uživatel

ale jsou aspoň k věci

Reagovat
smazaný uživatel

No, zaprvy tech vylozenejch tutovek az tolik nebylo a mel je i Těrek (taky jim neuznali jeden regulerni gol), zadruhy herne to bylo docela vyrovnany a zatreti prave o ty neschopnosti davat sem tu psal

Bohuzel sem doufal, ze alespon nejaka haluz tam proste padne

Reagovat
smazaný uživatel

ve druhé polovině prvního poločasu měl Gazprom x tutovek a Těrek nevěděl, kde jim hlava stojí

Reagovat
smazaný uživatel

V tyhle dvacetiminutovce byl tlak velkej, ale samotnejch vylozenejch golovejch sanci z toho az tolik (bohuzel) nebylo. To uz treba Hubocanova spojnice nebo Dannyho vysoky prestreleni z velkyho vapna ve druhym polocase byly vetsi golovky nez se vypracovaly za celejch tech 20 minut tlaku v prvnim polocase ....pletes si herni prevahu a golovy tutovky.

Reagovat
smazaný uživatel

druhý poločas sem neviděl bo mě dojebal Justine a šel sem raději ven, takže nemohu nějak kontrovat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele