Ruská Premier Liga - preview 8. kola

10.05.2009, 08:54, aktualizováno 11.05.2009, 08:29
Previews
Kazaň se dnes může bodově osamostatnit na čele ligy, stačí, když obhájce titulu doma porazí Tomsk. Spartak hostí Saturn, Kubaň přivítá Rostov. Poslední Chimki se pokusí rozšířit svou chudou sbírku dvou bodů na půdě Nalčiku.
Dinamo Moskva - CSKA Moskva  (neděle 12:00)
Velké moskevské derby bude hostit Chimki Arena, domácí Dinamo přivítá CSKA. Tradiční duel policejního týmu s armádním bude kvůli vyrovnanosti tabulky o to důležitější, případný vítěz dokonce může jít do čela.

Dinamo se pomalu vymotává z menší krize, kterou svěřenci Andreje Kobeleva prodělali po dvou prohrách s Rubinem Kazaň a Křídly Sovětů Samara. Před několika týdny se navíc vyřešila i ekonomická stránka klubu (většinovým vlastníkem klubu se stala banka Vtb), což Moskevským při překonávání krize významně pomáhá. Dalším výrazným plusem je i jediná absence, na marodce je rumunský záložník Ropotan.

Není proto divu, že si hráči domácího týmu věří. "Zápasy s CSKA jsou vždy náročné, ale když budeme hrát naplno, můžeme vyhrát. Hlavně musíme splnit předzápasové úkoly trenéra. CSKA má samozřejmě vynikající hráče na každém postu a nemůžeme si dávat pozor jen na Vágnera, ale i na všechny zbývající hráče," tvrdí Leandro Fernandéz, který bude mít za úkol brazilskou hvězdu armádního celku uhlídat.

Hosté se také pomalu začínají zvedat, jejich největším problémem je však nevyrovnanost výkonů. I přesto však Armějci dokázali v minulém kole zdolat silnou Samaru. Podobně jako Dinamo v zápase se Spartakem však potřebovali velkou dávku štěstí.

"Bílý Pelé" Zico nebude moct počítat s Krasičem (který se má vrátit až koncem května) a nově také s vykartovaným Ščennikovem. Prvně jmenovaného zastoupil v minulém zápase obstojně Maazou, horkokrevného mladíčka by pak měl zastoupit zkušený Alexej Berezuckij.

I z hostujícího tábora se ozývají optimistické prognózy. "Naštěstí jsme se proti Křídlům prezentovali úspěšně, připsali jsme si velmi důležité vítězství. Doufám, že zápas s Dinamem nám opět výjde. Na stadionu v Chimkách už jsme tuto sezonu hráli a zvítězili 3:0," prohlásil bývalý hráč Dinama Deividas Šemberas.

Poražený bude mít možnost vyzvat svého rivala k odvetě již následující středu, kdy se oba týmy střetnout v semifinále Kubok Rossiji.
Dinamo Moskva - pravděpodobná sestava:
Gabulov - K.Kombarov, Kolodin, Fernandéz, Granat - Kokorin, Wilkshire, Chochlov, Dimidko, D.Kombarov - Keržakov
CSKA Moskva - pravděpodobná sestava:
Akinfejev - V.Berezuckij, Šemberas, Ignaševič, A.Berezuckij - Maazou, Aldonin, Mamajev, Žirkov - Dzagojev - Love
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.90 - 2.80 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Těrek Groznyj - Amkar Perm  (neděle 12:00)
Ambice nenaplňující Těrek Groznyj přivítá Amkar Perm, zatím stále ještě vedený Dimitarem Dimitrovem, jehož osud visí na vlásku. Souboj bude o to pikantnější, že oba týmy dělí v tabulce pouze dva body.

Těrek Groznyj po výborném vstupu do soutěže ztratil formu, z posledních čtyř zápasů uhráli Čečenci pouhý bod. Svou frustraci dal po poslední prohře na hřišti Tomsku najevo trenér Groznyj, který dokonce označil sudí za kohouty a stěžoval si, že někdo nechce vidět Těrek v ruské Premier-Lize. Špatně hrající Těrek by mohl v neděli pozvednout záložník Florentin Petre, jedna z největší hvězd klubu se na trávníky vrací po vlelkém zranění.
Pod velkým tlakem odjíždí do Čečenska Amkar, čtvrtý tým uplynulého ročníku Premier-Ligy se dokonce potýká se sestupovými starostmi. Po odvolaném Rašidu Rachimovovi (Lokomotiv Moskva), je tak dalším adeptem na odchod z klubu právě nynější trenér Permu, ač to vedení uralského klubu odmítá. Dimitrovovi navíc bude chybět hned kvarteto zraněných hráčů Gaál, Fedorin, Usminskij a Afanasjev.
Těrek Groznyj - pravděpodobná sestava:
Dikan - Zabavník, Iliev, Omeljančuk, Miščenko - Georgiev, Cléber, Džabrajlov, Gvazava - Pancu, Prudnikov.
Amkar Perm - pravděpodobná sestava:
Narubin - Sirakov, Belorukov, Čerenčikov, Grišin - Pejev, Drinčič, Novakovič, Jean Carlos - Volkov, Kušev.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.10 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Zenit Petrohrad - Křídla Sovětů Samara  (neděle 14:30)
Český gigant Jan Koller poprvé v Rusku zavítá do města na Něvě. V 8. kole se tam jeho Křídla Sovětů střetnou s domácím Zenitem Petrohrad. V loňské sezoně hrála Samara v Petrohradě ještě bez českého útočníka a utkání skončilo remízou 1:1.

Letos bude Samara spoléhat především právě na Jana Kollera, který je nejlepším střelcem a největší oporou Křídel Sovětů. Kromě něj bude mít trenér Leonid Sluckij k dispozici všechny hráče kromě zraněného Budylina. Uzdravený by naopak již měl být záložník Kalačev, kterého v minulém kole nahradil v základní sestavě Oleg Ivanov.

Domácí Zenit se bude muset vyrovnat se zraněními dvou stoperů Lombaertse a Križanace. Ve středu obrany by tak podle slov Dicka Advocaata měl vedle Meiry naskočit slovák Hubočan. Naopak na střidačce možná opět začne zápas kapitán Anatolij Tymoščuk. Ten by v létě měl být na odchodu do Bayernu Mnichov a trenér Advocaat už nyní na jeho postu defenzivního záložníka zkouší jiné alternativy. V útoku Zenitu bude chybět Fatih Tekke, který se vykartoval v závěru utkání v Rostově.

Mírným favoritem budou v zápase domácí. V letošní sezoně Zenit sice předvádí nepřesvědčivé výkony, přesto by před domácím publikem a na již poměrně kvalitním povrchu měl být o chlup silnějším soupeřem.
Zenit Petrohrad - pravděpodobná sestava:
Malafejev - Aňukov, Meira, Hubočan, Kim - Semšov, Denisov, Zyrjanov - Huszti, Danny - Pogrebňak
Křídla S. - pravděpodobná sestava:
Lobos - Šiškin, Bělozerov, Jarošík, Leilton - Bober, Kulik, Adžindžal, Kalačev - Savin, Koller
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.60 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
FK Moskva - Lokomotiv Moskva  (neděle 17:00)
FK Moskva přišlo vyřazením ve středečním semifinále Ruského poháru o poslední možnost, jak se kvalifikovat do pohárové Evropy. Měšťané se tak alespoň můžou plně soustředit na ligu, kterou mají vskutku výborně rozehranou, od první Kazaně je dělí jen horší skóre. Šňůru čtyř ligových vítězství v řadě bude v neděli FK Moskva hájit v moskevském derby proti trápícímu se Lokomotivu.

Miodrag Božovič dělá v průměrných týmech divy, minulý rok dovedl Amkar Perm na senzační čtvrté místo a nyní po sedmi kolech atakuje s FK Moskva vedoucí příčku. Jaký rozdíl oproti slavnějšímu Lokomotivu, který po nepřesvědčivých výsledcích z úvodu sezony sáhl ke změně trenéra.

Nástupce odvolaného Rachimova, klubová legenda Vladimir Maminov, svůj debut na lavičce Loko zvládl. Jeho mužstvo se sice trápilo, ale nakonec udolalo Spartak Nalčik 1:0 a v tabulce se posunulo desátou pozici. Na svého nadcházejícího soupeře teď červenozelení ztrácí pět bodů.

Trenér domácích Božovič bude v obraně postrádat Isaaca Okoronkwa, který se ještě nezotavil ze zranění a záložníka Rebka, ten se pro změnu nechal vyloučit v minulém kole na hřišti Amkaru Perm. Do sestavy granátově-červených se vrátí z chřipky vyléčený Martin Jakubko, reprezentant Slovenska by se měl na hrotu FK Moskva objevit vedle Argentince Bracamonteho.

Kouč Lokomotivu Maminov, který proti Nalčiku překvapil nasazením velezkušeného Sennikova, má problémy se složením zálohy, ke zraněnému kapitánovi Biljaletdinovi se přidal Dujmovič, který vedle vítězného gólu do sítě kavkazského Nalčiku stihl obdržet i čtvrtou žlutou kartu v sezoně.
FK Moskva - pravděpodobná sestava:
Ževnov - Nababkin, Epureanu, Šešukov, Da Costa - Stavpec, Vukič, Tarasov, Česnauskis - Jakubko, Bracamonte.
Lokomotiv Moskva - pravděpodobná sestava:
Čech - Janbajev, Baša, Rodolfo, Kuzmin - Kocis, Charles, Glušakov, Torbinskij - Syčev, Odemwingie.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.70 - 2.70 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Rubin Kazaň - Tom Tomsk  (pondělí 12:00)
Šampión z Kazaně bude v pondělí hájit první místo proti Tomu Tomsk. Domácí jsou v tomto duelu jasnými favority, musí si však dávat pozor, Tomsk tento rok dokázal porazit i silné CSKA Moskva.

Trenér Berdyjev postrádá kvarteto Salukvadze, Kalešin, Bystrov a Bucharov, kádr mistra je ale dostatečně široký, takže by se tento fakt neměl nějak významně promítnout do samotného utkání. Uzdraven by měl být naopak tahoun Alejandro Domínguez, nejlepší střelec klubu.

Proti sobě se mimojiné postaví nedávní účastníci ruského poháru. Zatímco Rubin svou semifinálovou misi zvládl úspěšně a vyřadil FK Moskva, proti stejnému mužstvu se nechal Tomsk ve čtvrtfinále vyřadit

Sibiřané, které sužují ekonomické problémy, v minulém kole porazili Těrek Groznyj 2:1 a vyšvihli se na desáté místo Premier Ligy. Střeleckým tahounem domácích je běloruský fotbalista Sergej Kornilenko, který už stihl vstřelit tři branky.
Rubin Kazaň - pravděpodobná sestava:
Ryžikov - Ansaldi, Šaronov, Navas, Kvirkvelija - Rjazancev, Sibaya, Semak, Noboa - Domínguez, Adamov.
Tom Tomsk - pravděpodobná sestava:
Parejko - Catynsus, D.N.Smirnov, Jokič, Ivanov - Klimov, Mičkov, Janotovskij, Charitonov - Maznov, Kornilenko.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.31 - 4.35 - 8.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Spartak Moskva - FK Saturn  (pondělí 14:30)
Napravit nespravedlivou porážku v moskevském derby proti Dinamu bude chtít Spartak Moskva doma se Saturnem. Hosté jsou v tabulce Premier Ligy předposlední a v případě dalšího selhání může být odvolán německý trenér Jurgen Röber.

Spartak Moskva bude na Saturn pořádně nažhavený, červenobílí minulý týden nestačili smolně na metropolitního rivala Dinamo. Trenér Karpin v pondělí podle všeho přistoupí ke klasickému rozestavení 4-4-2, proti papírově silnějším soupeřům praktikuje 4-4-1-1. Vedle jedničky v útoku Spartaku Wellitona by se měl objevit mladičký Dzjuba. Domácím bude chybět pouze zraněný zadák Paršivljuk.

Hosté v dosavadním průběhu ruské Premier Ligy uhráli pouhých pět bodů a krčí se na předposledním místě tabulky za beznadějně posledními Chimkami. Není proto divu, že po debaklu 0:5 od Rubinu Kazaň měl trenér Jurgen Röber na mále. Mimozemšťané budou postrádat zraněného obránce Angbwu a vykartovaného Alexeje Igonina, pro úzký kádr podmoskevského klubu je to další rána.
Spartak Moskva - pravděpodobná sestava:
Džanajev - Makajev, Jiránek, Stranzl, Fathi - V.Bystrov, Carioca, Alex, Bojarincev - Dzjuba, Welliton.
FK Saturn - pravděpodobná sestava:
Kinský - Jevsejev, Zelao, Malkov, Nachušev - Ivanov, Nemov, Jeremenko, Karjaka - Topič, Kiričenko.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 3.80 - 7.55
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Spartak Nalčik - FK Chimki  (pondělí 14:30)
Ztráta Chimek na nesestupové pozice se pomalu prohlubuje, pro mužstvo vedené bývalým funkcionářem Zenitu Petrohrad Sarsanijou proto bude hodně důležité uhrát dobrý výsledek na hřišti Spartaku Nalčik.

Kavkazský tým se stejně jako FK Chimki pohybuje ve spodních patrech tabulky. Domácí v minulém kole podle očekávání prohráli na hřišti Lokomotiv a navrch přišli o záložníka Goguu, který od disciplinární komise dostal třízápasový trest za hrubý faul.

Chimki v této sezoně ještě neokusily, jak chutná vítězství, a s pouhými dvěma body uzavírají tabulku Premier Ligy. Podmoskevský klub vedle dvou bodů s Krasnodarem (2:2) přišel i o záložníka Ilju Maximova, který si zpřetrhal vazy v koleně a možná přijde o celou sezonu. Na finančně nestabilní klub se tuto sezonu valí jedna pohroma za druhou.
Spartak Nalčik - pravděpodobná sestava:
Chomič - Kisenkov, Džudovič, Amisulašvili, Jatčenko - Leandro, Mašukov, Geterjev, Berchamov - Koncevoj, Gošokov.
FK Chimki - pravděpodobná sestava:
Berezovskij - Jovanovič, Nastič, Zinovjev, Golovatenco - Blatnjak, Kirillov, Budjanskij, Kirakosjan - Kožanov, Antipenko.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.10 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Kubaň Krasnodar - FK Rostov  (pondělí 17:00)
V regionálním derby Kubaň - Rostov mají hosté další možnost ukázat, kdo je momentálně nejsilnějším celkem v jižním Rusku. Oba týmy spolu minulou sezonu postoupily do nejvyšší soutěže, ve vzájemných duelech byl minulou sezonu úspěšnější Rostov, který nejen, že druhou ligu vyhrál, měl i lepší bilanci vzájemných zápasů.

Proti sobě se postaví dva odlišné herní styly, zatímco Kubaň se spoléhá na úderný ofenzivní trojúhelník Dramani - Traore - Kasajev, hosté vynikají pevnou defenzívou, jejíž pilířem je i Roman Lengyel. Český obránce přestoupil před sezonou do Rostovu právě z Krasnodaru.

V tabulce jsou na tom lépe hosté, kteří se můžou pochlubit výhrami nad favority v posledních dvou kolech, smlsli si na CSKA i Zenitu, největších aspirantech na titul v ruské Premier Lize a drží se na výborné šesté pozici. Zelenožlutí jsou na tom podstatně hůř, dvanácté místo se přesto bere v Krasnodaru za dobré umístění.
Kubaň Krasnodar - pravděpodobná sestava:
Botviňev - Chaguš, Džinojev, Zasejev, Boaventura - Topči, Ušenin, Keita, Haminu - Kasajev - Traore.
FK Rostov - pravděpodobná sestava:
Mandrykin - Astafjev, Rožkov, Lengyel, Andželkovič - Gatskan, Kulčij, Osinov, Lebeděnko - Akimov, Achmetovič.
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Rubin Kazaň742113:314
2.FK Moskva74217:314
3.CSKA Moskva741214:513
4.Křídla Sovětů Samara74128:513
5.Zenit Petrohrad733112:712
6.FK Rostov73316:412
7.Dinamo Moskva74037:712
8.Spartak Moskva73138:710
9.Tom Tomsk73135:710
10.Lokomotiv Moskva72327:99
11.Těrek Groznyj72235:78
12.Kubaň Krasnodar72235:88
13.Amkar Perm71332:66
14.Spartak Nalčik71245:75
15.FK Saturn71245:145
16.FK Chimki70257:172

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (55)

Přidat komentář
smazaný uživatel

granátově-červená? To si ted nedokážu představit teda tu barvu

jinak, doufám ve vítězství CSKA, Těreku a Zenitu...

Reagovat
smazaný uživatel

V derby verim vic musoram... CSKA ztraci s kdekym a i v poslednim kole se Samarou hrali neskutecnou tuzku.

Reagovat
smazaný uživatel

ale vyhráli 4:1... Nezáleží na hře ale na výsledku

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhráli 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

A jeste mohli dekovat ze upletli z hovna bic

Reagovat
smazaný uživatel

ale upletli....

Reagovat
smazaný uživatel

A co jako? vysledek toho zapasu neni pointa cely tyhle diskuse

Reagovat
smazaný uživatel

pointa té diskuze je, že CSKA sice vyhrálo, maj 3 body ale na to ty nevidíš, ty bys byl nejraději, aby vyhráli rozdílem třídy, jak tě znám...to je jako, když si tvrdě odsoudil řecko za ME 2004...Sice tužka fotbal ale titul měli...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ja o nicem takovym nemluvim, proc furt du debatu stacis sem? Pointa je, ze CSKA nehraje letos zatim presvedcive a ze ani v poslednim zapase nehrali dobre - proto jim neverim ani dneska.

Vubec sem nemluvil o tom jestli ten nebo ten vysledek byl spravedlivej nebo ne

Reagovat
smazaný uživatel

"Kerzak0v10.05.2009 10:08

V derby verim vic musoram... CSKA ztraci s kdekym a i v poslednim kole se Samarou hrali neskutecnou tuzku.".... asi tak...Hráli tužku ale vyhráli...

Reagovat
smazaný uživatel

Boze... jisteze ne vzdycky ve fotbale vyhraje ten lepsi. Ale vetsinou ten lepsi vyhrava - proto holt samozrejme vic verim tymu kterej hraje lip. Co je na tom tak tezkyho k pochopeni?

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti to neberu, že věříš tomu, kdo hraje lepší fotbal, musím přikyvovat, že dinamo je zatím o něco lepší ale říkam, že odsuzovat CSKA kvůli tomu, že hrajou špatně ale i přesto sbíraj body je nemístné

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ja nikoho neodsuzuju, proc mi porad tohle podsouvas? V soucasny chvili vidim Dinamo jako lepsi s vetsi sanci vyhrat, protoze v soucasny chvili CSKA nehraje az tak uzasne - tecka.

Reagovat
smazaný uživatel

odpověd: viz příspěvek nahoře.....

Reagovat
smazaný uživatel

To sice zalezi, ale ted nemluvim o tom jak hrali. Mluvim o dnesnim tipu - kdyz o nekom vim ze hraje spatne, tak nebudu v zapasech tipovat jeho vitezstvi proti silnejm souperum...

Reagovat
smazaný uživatel

to máš sice pravdu ale klub, jako jsou rudoarmějci by v tomto derby měli vyhrát i když, jak koukám na hru, prohrávaj 1:0... a Vagnera je vážně škoda v rusku...

Reagovat
smazaný uživatel

Proc by meli vyhrat? protoze maj slavnejsi jmeno? ... Dinamo ma ted lepsi formu, hrajou "doma" (ikdyz v tomhle pripade to az tolik neznamena) a celkove jim dneska verim vic. A zatim vidis proc Ja bych misto 02 dal 10...

..ja ti dam "skoda v Rusku"

Reagovat
smazaný uživatel

Tým jako CSKA, kterej myslí na titul by neměl zaváhat proti dinamu, kterej uže je spíše průměrnej tým v RPL....Takže minimálně remízu...A je ho škoda, už se tam vyhrál dost

Reagovat
smazaný uživatel

Prumernej tym, kterej se probojoval do predkola ligy mistru, hraje dobrej fotbal a i letos hraje o spicku tabulky?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a co třeba např. dokázal v evropě??? Co já vím, tak moc výsledky neměli a nemaj a v rusku, že hrajou o špici? To Amkar minulej rok taky, nic neobvyklého...nebo třeba Fk Moskva

Reagovat
smazaný uživatel

Na hristi ale nehrajou historicky tabulky, ale soucasna forma a soucasny muzstvo....

Co s tim ma spolecnyho Amkar? Ten hral LONI o spici a byl to ojedinelej vystrel, letos sou poimalu na sestup.... Dinamo patri odjakziva k tem nejlepsim tymum v rusku a o spicku hrajou i letos. Maj vyborny hrace, dobryho trenera...

Reagovat
smazaný uživatel

O špičku každej rok? Ke špičce patří CSKA, Zenit, Svého času Spartak, Kazan ale dinamo je vyloženě průměr, je to ojedinelé jako např. Fk Moskva a nezapomen, liga je na začátku a pojd se vsadit, že až bude září, tak dinamo bude na takovém 6. místě

Reagovat
smazaný uživatel

Ty radis ke spicce Kazan, ktera predloni jenom o skore nesestoupila z ligy, ale neradis k ni Dinamo, ktery patri odjakziva mezi nejlepsi tymy v rusku? To snad nemyslis vazne... promin, ale tohle co pises je na urovni toho kdo ruskou ligu nevidel ani z rychliku a hodnoti akorat podle jmen co nekde zaslech

Reagovat
smazaný uživatel

Kazan jako nováček skončila 3...Samozřejmě, že potom měla problémy ale kdo ne? Sparta, Loko a i ten zenit např. minulej rok..Dinamo sice minulej ročník skončilo nahoře a budou hrát Champions league, o tom žádná, s tím s tebou souhlasím ale že by patřili ke stále špičce? Jsou každej ročník do 3. místa???

Reagovat
smazaný uživatel

Spartak, ne Sparta...

Reagovat
smazaný uživatel

http://en.wikipedia.org/wiki/Russian_Premier_League

Dole tabulka rusky ligy za vsechny sezony dohromady (1992-2008 tzn cela nejblizsi histori) ... Dinamo na 4. miste hned za vsema topklubama, Kazan 15. .... jeste neco?

Reagovat
smazaný uživatel

jo, odpovím ti tou tabulkou:

dinamo moskva- odehráno 17 sezon a z toho maj "pouze" jedno druhé místo a 4 třetí místa

rubin kazan - odehráno 6 sezon a z toho "mála" maj už titul a třetí místo...

inu? Nemělo by dinamo mít více uspěchu za tu hromadu sezon, co maj odkopaný? Ke špičce opravdu neptří, možná ale opravdu možná k širší špičce....

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pises, ze Dinamo je vylozene prumer a ze jeji 3. misto je ojedinelej vystrel... a kdyz ti i na papire ukazu, ze v prumeru cely ligy patri na 4. misto, tak to co si vypravel zametes uplne mimo a zacnes vypravet neco o tom, ze by melo mit vic mistrovskejch titulu atd? Navic kdyz jedno desetileti rusku dominoval Spartak?

Naopak Rubin, kterej krome ojedinelyho vystrelu v poslednich par sezonach patri k prumeru (nebo i podprumeru) je podle tebe spicka ligy?

Pak kterej z tech dvou tymu je "ojedinelej vystrel" .... uz varis z vody.

Reagovat
smazaný uživatel

za a) psal sem někde, že dinamo MUSÍ vyhrávat tituly? Ne

za b) ano, spartak dominoval, o tom žádná ale i tak, když dinamo je tak výborné, jak ty říkáš, tak by těch druhých a třetích míst mělo mít více, než co maj

za c) ano, počítá se to na průměr, tím sis vlastně odpověděl, Kazan za 6 let udělala titul a 3 místo, Dinamo na těch 5 medailových míst potřebovala 17 let...

Sice rozumíš RPL víc než já, to přiznávám ale tady mám pravdu já

Reagovat
smazaný uživatel

Takze jeste jednou. U Dinama je 3. misto v lize podle tebe ojedinelej vystrel (kterej si tu srovnaval dokonce s Amkarem), kdyz v souctu vsech sezon jsou na 4. miste.

A naopak Rubin Kazan, kterej se placa mezi prvni a druhou ligou a jednou ziska titul - to podle tebe ojedinelej vystrel neni a je to spicka ligy?

Reagovat
smazaný uživatel

Amkar byl ojedinelej výstřel, to samý i dinamo a třeba letos Fk Moskva.

Až dinamo bude vždy ligu končit na vyšších příčkách než je 5-6 místo, vezmu svá slova zpět...

Nebo jak si ty představuješ vyšší příčky?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jeste jednou, jako v pomocny skole..... Dinamo prumerne konci na 4. miste v lize - lonsky 3. misto (tzn. JEDNO misto odchylka od prumeru) ti v tom pripade prijde jako ojedinelej vystrel?

Reagovat
smazaný uživatel

ted dal Necid gol, tím pro mě RPL končí....

Reagovat
smazaný uživatel

dinamo-cska kriz a zenit samara taky

Reagovat
smazaný uživatel

Ma tu nekdo pls funkcni link na CSKA?

Reagovat
smazaný uživatel

dikes

Reagovat
Tomanatura

GOOOOOOOLLLL. Děkuju moc, děkuju!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jsi vsazeno? Já jo a to 10 na Dinamo

Reagovat
Tomanatura

Čistou na CSKA Tento víkend byl pro mě na sázení nejlepší za uplynulé 2 roky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Škoda že Ti nemůžu poslat lístky z bwinu na ukázku, jsem pyšný teď jako prase.

Reagovat
smazaný uživatel

To věřim.. A celkovej kurs?

Reagovat
Tomanatura

Mám 3 lístky, včera už vyšly dva (První měl kurs 4 za 1500, druhý 3 za 1000) a dneska za 1500 2,8 (Cska a Tenerife, které už vede 3:0)

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm

Reagovat
smazaný uživatel

To se ale máš

Reagovat
smazaný uživatel

Jo teď jsem si vlastně vzpomněl, že jim fandíš

Reagovat
Tomanatura

Tak přeju jim hodně, ale asi bych takto neprožíval jejich zápas, kdyby v tom nešlo o peníze.

Reagovat
smazaný uživatel

To věřím no

Reagovat
smazaný uživatel

Necid zavelel k obratu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to byla teda sila.... ...tak dnesek si Keržakov za ramecek teda neda...

Reagovat
božský John

a proč začali až dneska? Protože včera byl "День Победы"....btw.viděl jsem autobus s hráčema CSKa jak jedou na Dinamo(to mi není jasný,tam se už nějakej rok nehraje a oni hrjaou mylsim v Chimkách.. )

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, nejspis kvuli dni pobedy. A na Dinamu se nehraje od letoska

Reagovat
božský John

To není možný

Reagovat
smazaný uživatel

spartak pěkně zatim

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele