Ruská Premier Liga - souhrn 13. kola

26.10.2012, 18:28, aktualizováno 28.10.2012, 17:28
Komentáře a souhrny
CSKA vyhrálo v Grozném a dostalo se do čela tabulky, protože Machačkala neuspěla v Kazani. Dinamo porazilo Samaru a vzdaluje se sestupovým pozicím. Zenit uspěl ve Vladikavkazu, Spartak si poranil se Saranskem. Volga remizovala s Krasnodarem, Lokomotiv nečekaně podlehl Amkaru...

Rubin Kazaň - Anži Machačkala 2:1

28.10.2012 15:30

Góly: 5. Oleg Kuzmin, 19. Alan Kasajev - 11. Lacina Traoré

Šlágr kola pro sebe získal Rubin a dotahuje se tak na pouhý bod od příček zajišťujících poháry, naopak Machačkala prohrála po sedmi vítězstvích v řadě a tak z vedoucí pozice padá na druhou pozici.

To byl začátek! Kazaň, kterou zužuje impotence v útoku, dokázala nečekaně rychle otevřít skóre. Ve třetí minutě ještě nebyl úspěšný Natcho ani Rondón - Izraelec střílel nádherně z přímého kopu, ale před Gabulovem odvrátila obrana hostů, následná Rondónova dorážka také nebyla úspěšná. Ve 4. minutě po Bocchettiho rozehrávce se dostal míč k Rondónovi, který s lehkostí obešel po pravé straně Joaa Carlose, nabil pod sebe Kuzminovi a ten se nemýlil - 1:0! Rubin následně nepůjčil zjevně otřesené Machačkale míč a tlačil dále, přičemž přišla jako blesk z čistého nebe odpověď - Traoré si, na hraně ofsajdu, naběhl na Žirkovovův pas a nadvakrát přelstil Ryžikova - srovnáno 1:1!

V tuto chvíli převzali hosté zcela iniciativu a začali hrozit, ale Eto’o ani Traoré branku nevstřelili. Ve 20. minutě se míč dostal k Alanu Kasajevovi, ruský technik si posunul míč zleva do středu a nádherným angličanem nedal Gabulovovi šanci - 2:1! O 2 minuty později Kasajev zamotal na křídle hlavu Agalarovovi předložil míč do vápna Natchovi, ale jeho střela byla zblokována. Následně Eto’o ve 25. minutě vybídl ke skórování Lacinu Traorého, ale hráč z Pobřeží Slonoviny ztroskotal na výtečném Ryžikovovi. Ve 33. minutě trefil Ansaldi tvrdě do hlavy spoluhráče Orbaize a ten byl nucen střídat, na jeho místo přišel Töre. A ten byl u další velké příležitosti. Po jeho centru ve 43. minutě měl obrovskou příležitost Natcho, ale vystřelil pouze podél levé tyče.

Po velmi energické první půli začala i druhá velmi zostra, během první pětiminutovky se Traoré hned 3x tlačil do zakončení, ale ani jednou nebyl úspěšný. V 56. minutě opět zahrozil Rubin, dnes skvělý Kuzmin se protáhl po pravém kraji, předložil míč Rondónovi, ale Venezuelan mířil nepřesně. V této fázi se Rubin začal znovu pomalu osmělovat do útoku a přebírat otěže utkání, ovšem zchladit jejich snahu mohl, v 69. minutě, Eto’o. Po Traorého hlavičce se natahoval po míči před Ryžikovem, ale míč byl na jeho nohu moc dlouhý. Ze strany Machačkaly dále hrozil zejména ze vzduchu Traoré, na druhé straně byl hlavní hrozbou Rondón.

Týmy hrály nahoru dolů a přicházely další šance - Rondón nacentroval před bránu, ale Kuzmin před prázdnou bránou hlavičkoval vedle. Následující šanci opět hlavou spálil Šaronov. V 87. minutě byl ke skórování opět vybídnut aktivní Traoré, z penaltového puntíku ovšem hlavičkoval přímo na Ryžikova. O dvě minuty později, po Natchově přímém kopu, prošel Rondón přes Žirkova a spadl v pokutovém území, ovšem hlavní sudí správně penaltu neodpískal. Zápas se blížil ke konci, ovšem v samém závěru ještě mohl Traoré vyrovnat - pokutovém území Rubinu se obtočil kolem Šaronova a zakončil, ovšem ani tato střela neměla gólové parametry.

Tato šance byla tím posledním, co se v tomto utkání, které splňovalo ty nejvyšší parametry, stalo. Rubin se ukázal v tom lepším světle, ovšem Machačkala s i přes prohrue nemá za nic stydět.

Více informací k zápasu

Těrek Groznyj - CSKA Moskva 1:2

28.10.2012 13:00

Góly: 8. Aílton - 25. Keisuke Honda, 88. Pontus Wernbloom

Souboj o druhé místo, případná možnost posunutí na čelo ligy - to byl zápas mezi druhým a třetím celkem ruské Premier Ligy. Těrekem Groznyj a CSKA Moskva. Lépe vyšlo hostům, kteří se tak po výhře 1:2 posouvají na první místo.

Čekalo se opravdu zajímavé utkání, jelikož oba dva týmy jsou letos ve velmi dobré formě. Aktivněji začali zcela jistě domácí, během pěti minut měli dvě možnosti z přímých kopů, ovšem Georgijev ani jeden nevyužil příliš dobře. V 8. minutě si po pravé straně podařil Aílton s Ignaševičem a z celkem velkého úhlu se mu podařilo překonat Akinfejeva - 1:0! Ve 14. minutě prošel do pokutového území domácích Tošić, předložil míč Hondovi, ale ten vysoko přestřelil.

Šance CSKA kulminovaly ve 25. minutě, kdy po levé straně utekl Ščennikov, nacentroval do pokutového území a nikým nekrytý Honda chladnokrevně uklidil míč z voleje k tyči. 1:1! O 4 minuty později byl opět Honda v hlavní roli, ovšem nedokázal hlavou uklidit míč za záda Hodzjura. V samém závěru poločasu vytvořili hráči Těreku obrovský závar před Akinfejevem a i když dokázali vylákat ruského reprezentanta mimo branku, gól se jim nepodařilo vystřelit. Obrovský dík mohli Armějci vyjádřit Berezutskému.

Druhý poločas byl zahaájen trošku v nervózním tónu a byl často rozkouskován. V 62. minutě se po obraném odkopu domácích dostal míč k Elmovi a Švéd ze třiceti metrů krásně vystřelil - Hodzjur tak tak vytáhl míč zpod břevna. O tři minuty později Honda elegantně přiťukl patou Musovi, Nigerijec ovšem díky dobré práci obrany nedokázal ani zakončit. V minutě 78. byl přítomen opět Honda. Jeho krásnou střelu Hodzjur vytěsnil pouze ke Caunovi, ale lotyšský záložník před prázdnou bránou nedokázal míč správně usměrnit. V 88. minutě konečně přichází rozřešení dnešní hádanky. Rasmus Elm zahrával přímý kop z levé strany, do centru se položil jeho krajan Pontus Wernbloom a svým prvním gólem v sezóně poslal Armějce do vedení. Do konce zápasu už se nic nestalo a tak CSKA mohlo po páté v řadě slavit vítězství na hřišti soupeře.

Více informací k zápasu

Dinamo Moskva - Křídla Sovětů Samara 1:0

28.10.2012 10:30

Góly: 13. Aleksandr Kokorin

Nedělní kolo odstartovalo domácí výhrou Dinama, které se začíná odpoutávat od bojů o sestup. Jediný gól do sítě Samary vstřelil Kokorin, a tak tým od řeky Volhy zůstává namočen do bojů o baráž.

V deštěm zmáčených Chimkách dnes nebyl k vidění příliš pohledný zápas. Úvod utkání přinesl hodně nepřesností a zastřelování ze stran obou soupeřů - Callagov, Sapeta i Baljajkin to zkoušeli střelami z dálky, ovšem ani jedna si nenašla cestu do prostoru branky a Kurányiho hlavička mířila přímo na Veremenka. Proto jako blesk z čistého nebe přišla akce ve 13. minutě - před pokutovým územím si narazil Kokorin s Kurányim a následně se ruský mladík nemýlil, přestože se mu míč zastavil v louži a zároveň na něm visel obránce. Veremenko byl naprosto bezmocný - 1:0!

Po gólu se opět vše vrátilo do stejných kolejí a neviděli jsme moc záživný zápas, nejaktivnější z hostů, Grigorijan, často zkoušel přelstít obranu hostů, avšak ani jeden z jeho pokusů nenesl ovoce. Ve 41. minutě se nám opět předvedla dvojice Kurányi, Kokorin. Tentokrát ruský talent předložil německému forvardovi velkou příležitost, avšak u balónu byl Veremenko dřív.

V druhém poločase jsme byli svědky opravdu nezáživného fotbalu, přestože hned ze startu jsme viděli slibnou příležitost Dzsudzsaka z levé strany, který střílel k bližší tyči, Veremenko byl však připraven. V 55. minutě se do pokutového území vydal Caballero, ale tváří v tvář Šuninovi byl zezadu obrán obětavým Granatovým skluzem. V 68. minutě dostal Jevgenij Baljajkin letos již čtvrtou. Žlutou kartu a tak si v dalším zápase nezahraje.

V 84. minutě konečně padl další gól - Jusupov se dostal k odraženému míči a z hranice vápna míč proputoval až do sítě, jedinou vadu tato branka měla v tom, že domácí hráč fauloval a gól tak nebyl uznán. Do konce zápasu to už zkoušel jenom Vorobjev z 25ti metrů, ovšem narazil na připraveného Šunina a tak domácí mohli slavit vítězství 1:0

Více informací k zápasu

Alanija Vladikavkaz - Zenit Petrohrad 2:3

27.10.2012 16:30

Góly: 34. Vladimir Chozin, 44. Vladimir Chozin - 13. Vladimir Bystrov, 71. Aleksandr Keržakov, 89. Aleksandr Keržakov

Poslední zápas sobotního kola dokázal Zenit vybojovat až v samém závěru, a tak prodloužil svou sérii vyhraných zápasů na tři. Alania díky prohře stále zůstává namočená v sestupových bojích.

Začátek utkání vyšel daleko lépe hostujícímu celku, kterému v dokonání šancí zabránila pouze obětavost domácích beků, ovšem už ve 12. minutě přišel kýžený výsledek - Bystrova při akci ve vápně sestřelil Pliev a pískala se penalta. Míč k pokutovému kopu si postavil Alexandr Keržakov a...nedal! Brankář Gudiev šel sice do strany, ale Keržakovovu ledabyle kopnutou penaltu doprostřed brány dokázal nohama vytěsnit. Tak úspěšný ovšem nebyl při následném závaru, kdy se míč odrazil k osamocenému Bystrovovi a ten zavěsil - 0:1.

A Zenit dále pokračoval v tlaku, v 18. minutě pronikl po pravé straně Bystrov a do vápna vyslal přízemní centr, na který nejdříve Keržakov vůbec nedosáhl a následně Semak vysoko přestřelil. Další zajímavou příležitost už měli domácí - z pětadvaceti metrů zahrával Grigalašvili přímý volný kop, který nakonec skončil těsně vedle brány hostů.

V těchto minutách Alania vyrovnávala hru a výsledek se brzy dostavil. Ve 34. minutě z kraje vápna zahrával Grigalašvili znovu volný kop, na který si naskočil domácí obránce Vladimir Chozin a zabil míč do Malafejevovy brány - srovnáno 1:1! Tato branka vlila domácím krev do žil a i v hledišti se nálada výrazně zlepšila. Ve 38. Criscito lehkovážně ztratil míč a domácí mohli nebezpečně zaútočit, Rudnei ovšem nezvolil nejlepší řešení a šance tak vyzněla do ztracena. Ve 44. minutě se domácí ale dočkali otočení - znovu přímý kop a v hlavní roli znovu Chozin, tentokrát jako exekutor. Rozhodl se kopat tvrdě při zemi a jeho pokus slavil takový úspěch, že dokonce proděravěl síť u pravé Malafejevovy tyčky - 2:1!

Alania ve druhém poločase nehodlala zpomalit v nastoleném tempu a dokonale ovládala hru, Zenit se téměř k ničemu nedostal až do osudné 70. minuty. Po faulu na Djordjeviče se k exekuci přímého kopu postavil Alexander Keržakov a krásnou brankou srovnal - 2:2!

Konec zápasu byl už hodně vypjatý a rozkouskovaný, což dokazují 3 žluté karty, které byly uděleny jen v desetiminutovce od 76. minuty. A tak se dostáváme do 89. minuty, kdy přichází moment, který bude zřejmě ještě dlouho diskutován - po Witselově faulu v blízkosti vápna Alanie je odpískán volný kop. Domácím však při laxní rozehrávce bere míč Zyrjanov, posouvá ho na Keržakova a ten se nemýlí - 2:3!

Více informací k zápasu

Volga Nižnij Novgorod - FK Krasnodar 1:1

27.10.2012 14:00

Góly: 64. Šota Bibilov - 78. Vladimir Koman

Nudný zápas byl k sledování na stadionu Lokomotiv. První půli můžeme nazvat katastrofální, druhou nazveme třeba o něco méně katastrofální. Zápas skončil 1:1.

Z první půle stačí jen zmínit, že hostující Krasnodar se aspoň snažil hrát fotbal, uzdravený Movsisjan vystřelil celkem pětkrát, ale jeho pokusy neměly buď razanci, umístění a povětšinou obojí. Dá se říci, že první poločas nejvíce trpěl fanoušek. Do kabin se šlo za stavu 0:0.

Trenér Gadžijev patrně svým svěřencům v šatně vysvětlil, že gólů se docílí zejména po střelách. Hráči Volgy si to vzali k srdci a začali hrát fotbal. Dokonce jako první vsítili gól. Šota Bibilov v 64. minutě dostal balon před vápnem a vystřelil. Balon se o pár momentů později třepotal v síti. Hostující obránci se jen dívali. 1:0.

Minutu před gólem poslal kouč Muslin na hřiště Maďara Komana a věděl, proč to dělá. V 78. minutě Amisulašvili centroval a právě Vladimir přesnou hlavičkou srovnal. Míč letěl přesně pod břevno a brankář Keržakov, který se jinak nudil, nemohl nic dělat, ačkoli se snažil. 1:1.

Utkání se poté jen dohrávalo, oba celky svou dávku fotbalovosti vyčerpaly u branek a již neměly sílu zápas zvrátit. Oba si tedy odnášejí bod. Ale fanoušek...ten trpěl.

Více informací k zápasu

Spartak Moskva - Mordovija Saransk 2:0

27.10.2012 11:30

Góly: 42. José Manuel Jurado, 64. Dinijar Biljaletdinov

Zajímavé utkání viděly Lužniky. Domácí Spartak sice vyhrál 2:0, ale Mordovija svou kůži nedala lacino. To deklaruje i počet střel, oba celky zvládly 13 pokusů. Trefili se pouze Jurado s Biljaletdinovem.

Nedá se říci, kdo byl na začátku lepší. Oba týmy se snažily hrát aktivně, ale do plných se útočí těžce. Proto první šance přišla na světlo světa až v 22. minutě, kdy hlavičkoval Pančenko, ale jeho pokus mířil nad. O deset minut později se ozvali konečně domácí. Ari po pěkné přihrávce Ananidzeho pronikl do vápna, ale brankář hostí rychle zmenšil úhel a balon srazil na roh. Ten kopal mladičký Ananidze, ale ani z tohoto mráčku nezapršelo. Veseleji bylo krátce před poločasem, konkrétněji v 42. minutě, kdy Makejev nacentroval balon, Biljaletdinov ve vápně prodloužil na Jurada, který si potáhl míč a střílel prakticky do prázdné brány. 1:0.

Za tohoto stavu se šlo do šaten. Domácí mohli být tedy spokojenější.

Spartakovci po půli nenechali nic náhodě a tlačili se dopředu i po návratu z kabin, jenže Mordovija dobře bránila. Co se šancí týče, tak tu největší měl Ari, ale vlastně se k ní nedostal, poněvadž nezužitkoval dobrý Makejevův centr a v dobré pozici balon netrefil. Jen to zašumělo...

Gól přišel chvíli na to v 64. minutě, kdy si Biljaletdinov vzal balon, utíkal k bráně, před vápnem napřáhl a vystřelil. Trefil se přesně k tyči. Jak jednoduché. 2:0.

Poté se utkání pouze dohrávalo. Veškeré tempo bylo ztraceno častými střídáními. Zápasu to moc nepomohlo. Mordovija se snažila aspoň zkorigovat stav utkání, ale všechny její pokusy mířily buď mimo, nebo je jistý Rebrov pochytal. Spartak tak zvítězil 2:0 a předběhl Lokomotiv v tabulce.

Více informací k zápasu

Kubaň Krasnodar - FK Rostov 1:0

26.10.2012 18:30

Góly: 77. Ivelin Popov

Ve 13. kole podle předpokladu vyhrála domácí Kubaň a Rostov tak jen prodlužuje svou mizérii. Je to již pátý zápas v řadě, ve kterém hosté nedokázali vyhrát, Kubaň tak zároveň prodloužila svou neporazitelnost na domácím hřišti na 17 utkání.

Velkým favoritem v tomto utkání byli domácí a jejich fanoušci se mohli radovat už v 6. minutě, kdy po rohu střílel Özbiliz a Baldé před poloprázdnou brankou tečoval nad - Pletikosa byl v této situaci zcela bezmocný. Hned na to se Rostov snažil odpovědět protiútokem, který vedl Holenda se Sinamou, ale Česnauskisův pokus zůstal zablokován. Ve 24. minutě opět měli domácí obrovskou příležitost, ale tentokrát ztroskotali na výtečném brankáři hostů, Baldé posunul míč na křídlo, odkud se dostal až před bránu k osamocenému Popovovi, ale jeho pokus Pletikosa vytěsnil. Do konce poločasu byly pak k vidění ještě dvě slušné příležitosti - každá na jedné straně. Nejdříve Bentley ve 40. minutě z hranice pokutového území prověřil Belenova a následně ve 43. vyslal Popov tvrdou ránu z 25ti metrů, kterou Pletikosa vyboxoval.

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu, jako první - tedy v režii domácích, ovšem vyložených příležitostí ubylo. Svěřenci Jurije Krasnožana prověřovali Pletikosu zejména zdálky, ovšem tyto pokusy chorvatský brankář v pohodě kryl. Toto vše trvalo až do 77. minuty, kdy Pizzelli, po pár minutách ve hře, perfektní uličkou našel nabíhajícího Popova a ten přehodil gólmana hostů. Do konce utkání, které bylo v závěru hodně rozkouskované, se už nic zvláštního neudálo a tak domácí slavili zasloužené vítězství a posunuli se na dočasné páté místo v tabulce.

Více informací k zápasu

Lokomotiv Moskva - Amkar Perm 1:2

26.10.2012 16:30

Góly: 36. Roman Pavljučenko - 25. Georgi Pejev, 90+3. Igor Picuşceac

Máme tu překvapení na začátek! Hostující Amkar totiž veze na Ural všechny tři body. Lokomotiv měl sice více ze hry, ale své šance nedokázal proměnit, naopak hosté díky brance Picuseaca z poslední minuty nastavení vyhráli 1:2.

V Čerkyzovském parku mohlo být veselo již ve čtvrté minutě. Hosté totiž navzdory očekáváním na nic nečekali a vrhli se do útočení. Po chybě Čorluky utíkali na Krešiče hned dva! Avšak Ignatovič nemířil zrovna přesně a domácího brankáře v podstatě trefil. O dvacet minut později hosté už vedli. Po chybě Pavljučenka se Picuseac řítil vstříc Krešičovi, ale před vápnem zahlédl Pejeva, kterému prostrčil balon. Kapitán Amkaru napřáhl a balon se třepotal v síti. Opravdu hezký gól. 0:1.

Domácí se ihned snažili zvrátit vývoj utkání a povedlo se jim to již za 11 minut, kdy Roman Pavljučenko odčinil chybu před prvním gólem po svém. Vyrovnal. A přitom celá situace vypadala hrozně jednoduše. Ješčenko měl moře času na centr a hlavičkující Roman moře času na zakončení. Výsledkem toho byl pěkný centr a přesná hlavička k tyči. 1:1. Za tohoto stavu se šlo rovněž do kabin.

Druhá půle byla jasně v režii Lokomotivu. Domácí drželi balon, drželi balon, kopali roh, drželi balon a nic. Amkar totiž dobře bránil. A když již nemohl bránit, tak si hráči uralského celku pomohli faulem. Jednoduché, leč účinné. Útočné choutky Lokomotivu tak byly paralyzovány. Hosté se do protiútoků pouštěli pouze sporadicky, jakoby jim jeden bod stačil. Nicméně jednou akci, kterou si z druhé půle připomeneme, tak zařídili hosté.

A tento útok vedený po levém křídle zapříčinil rozhodující gól. Běžela 93. minuta a hostující fotbalisté se vydali do protiútoku. Z levého křídla přišel pas před vápno, kam dobíhal Pejev. Ten nechal promluvit svou pravačku. Krašič balon vytáhl na břevno, ale bohužel pro něj se kulatý nesmysl odrazil k Picuseacovi. Igor neměl problém uklidit míč do prázdné brány... Zápas tak skončil poněkud překvapivě 1:2.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.CSKA Moskva13100322:1130
2.Anži Machačkala1392225:1429
3.Zenit Petrohrad1383226:1127
4.Těrek Groznyj1381417:1725
5.Kubaň Krasnodar1371520:1522
6.Spartak Moskva1371523:2022
7.Lokomotiv Moskva1363420:1521
8.Rubin Kazaň1370619:1421
9.Amkar Perm1353517:1718
10.FK Krasnodar1344521:1916
11.Dinamo Moskva1350813:2115
12.Křídla Sovětů Samara1334615:2213
13.Alanija Vladikavkaz1324718:2310
14.FK Rostov1324710:2010
15.Volga Nižnij Novgorod1322913:268
16.Mordovija Saransk1322914:288

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (45)

Přidat komentář
smazaný uživatel

kdyby to bylo Dinamo tak už po nich ze stadionu kropí samopalem

Reagovat
božský John

Co to meleš ?

Reagovat
smazaný uživatel

když nechápeš tak nepiš.. nevím co má za smysl napsat tohle

Reagovat
stas87

ten skandal s paintballom ci cim...ale zabudol dodat ze v loko je spokojnost s vysledkami a ten tim ma o 9 bodov viacej ako dinamo

Reagovat
smazaný uživatel

snad zvládnou ten zápas s Křídlama

Reagovat
božský John

Právě, proto mi to nedává smysl ...

Reagovat
božský John

To je jak kdybych k prohře Lokomotivu napsal: ""kdyby to byl českej národák, tak už zabijou Bílka"..blbina

Reagovat
Lokomotiv

Kurva LOKO to snad nie

Reagovat
Han střelil první

Může mi nějaký rusofil říct, jak si vede Breznaník?

Reagovat
božský John

Patří rozhodně mezi to lepší, ale teď je zraněnej a buh vi na jak dlouho. Mělo to bejt lehký zranění, ale dneska nehrál, takže to asi taková prkotina nebude. Nicméně mít křídla Pejev-Braznaník je na takovej tým docela luxus

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

tak konečně jede opět Rusko. jinak chtěl bych se zeptat zdejších odborníkl BOŽSKÝ JOHN A KUBYS , či bych taktéž nemohl se věnovat v této sekci., Rusko sleduju výrazně už tak 4 roky a je to podstatě liga, které se nejvíc věnuju a sleduju jí po všech stránkách, děkuju za odpověd

Reagovat
božský John

facebook:

Jan Kacíř

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi ten, co má nick Dinamo Moskva a fandí Zenitu Petrohrad ?

Reagovat
smazaný uživatel

jo protože to je nick který už tu mám hodně roků, a vymyslel sem si ho na rychlo. ten oficiální sem zapoměl u něho heslo. no co už

Reagovat
smazaný uživatel

jako ale pozor , fandám dinamu a zenitu

Reagovat
smazaný uživatel

A jak moc fandíš? Protože Zenit a Dinamo jsou velcí rivalové, fanoušci se vzájemně nesnesou.

Reagovat
smazaný uživatel

jo to vím,ale myslím , že se to neda srovnat ta rivalita se Spartakem...Zenitu fandím, už cca 5 roků. Dinamu sem začal fandit, jak se dostali do předkola LM proti Celticu... jako dal bych si nick Zenit, ale dojde Keržakov a bude to, že sem nějakéj umělej fanoušek, který ani neví kde leží Petrohrad

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna on není takový.

Reagovat
smazaný uživatel

Pojd na FB , povykládáme tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak tohle si ty... Já věděl, že mi to něco řiká...

Reagovat
božský John

Mrdy, jsem slavnej ...

Reagovat
Shevchenko

Jaktože znáš Terku Pobořilovou?

Reagovat
božský John

Skrz E4U, což je tabor, kde se učiš anglicky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Amkar mě neskutečně potěšil ale především mohou děkovat bohu, že mají v brance Narubina, protože ten co dnes pochytal to samé i v Kazani.

Krasnodar naštestí vyhrál, už sem u tiketu začínal mět nervičky

Reagovat
smazaný uživatel

Alania!!! to snad né, taková školácká chyba, Zenit neměl nárok na 3 body v tomto zápase! Škoda, obrovská škoda...

Reagovat
stas87

co bolo teda za problem pri vitaznom gole?ta rozohravka domacich?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, Neco tam položil míč, někdo do něj ťuknul aby ho posunul k exekutorovi a přitom ho zachytil Kerzhakov který stál 2 metry od míče.

Reagovat
stas87

nj ale to uz zalezi na tom ako to rozhodca posudi chytrost hracov zenitu

Reagovat
smazaný uživatel

spíš blbost hráče Alanie, měl ten míč posunout rukou, pak by bylo zřejmé že nechce rozehrávat. Jiank Zenit naprosto nezaslouženě...

Reagovat
stas87

ja videl asi 17 minut a futbal na zaplakanie,holomajzna nehorazna

Reagovat
smazaný uživatel

No dnes sem se dival poobědě na Volga NN - FK Krasnodar a to byl ještě vetší děs... - reklama na nudu..

Reagovat
smazaný uživatel

Keržakov a ten jeho přímák, to byla nádhera. překvapil i Djordjevič , docela dobře hral

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, ze ruske Premier lize by se melo venovat vice pozornosti nez tomu dosud je. Premier liga je takova odmocnina Premier League, jelikoz i v Rusku se hraje tvrdsi fotbal, fotbal na plno, kdy do toho hraci davaji opravdu vsechno, navic i diky penezum tam prichazeji hraci, kteri tu ligu ozivi a boj o titul je pak mnohem atraktivnejsi nez v jinych soutezich. Premier Liga

Reagovat
smazaný uživatel

Loko sakra, takhle se do Ligy Mistrů nedostanete

Reagovat
smazaný uživatel

To už je pravděpodobnější že se tam dostane Těrek.

Reagovat
smazaný uživatel

OuKS, chlapci a děvčata!

Reagovat
smazaný uživatel

Začíná krize Anži...

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj až přijede Jucilei a uzdraví se Lass i Achmedov tak se všechno vrátí tam kde to bylo

Reagovat
kubys

Tak já o tom nepochybuju. Osobně si myslím, že ten zápas byl i ze strany Machačkaly super, jen Traoré neměl střelecký den.

Reagovat
kubys

Рубин

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry kolo

Reagovat
Elliasson

CSKA po 13 zápasech na čele tabulky, kdo by to po debaklu se Zenitem řekl.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele