Ruská Premier Liga - souhrn 13. kola

10.07.2009, 19:02, aktualizováno 12.07.2009, 19:59
Komentáře a souhrny
Zenit zvítězil díky brance Križanace 1:0 nad FK Moskva. Lokomotiv remizoval s Tomskem stejně jako Kubaň s Nalčikem. Včera Samaru k bodům nedovedl ani gól Kollera, doma totiž podlehla Kazani 1:2. Trefil se i Tomáš Necid, jeho branka stačila alespoň k remíze CSKA v Grozném.

FK Chimki - FK Saturn 1:0

10.07.2009 17:00

Góly: 51. Jurij Kirillov

Chimki si v podmoskevském derby proti Saturnu připisují premiérové vítězství v této sezoně ruské ligy. Mimozemšťané poprvé pod vedením trenéra Gordějeva prohráli. O vítězství domácích rozhodla branka Kirillova několik minut po poločasovém hvizdu.

V prvním poločase bylo zřejmé, že hráli ve větší pohodě hostující mimozemšťané, kteří si taky vytvořili více brankových příležitostí.

Šest minut po poločasovém hvizdu však nečekaně udeřili domácí, po rohovém kopu se z dorážky nemýlil Jurij Kirillov. Chimki mohly své vedení dokonce navýšit, ale Strelcov chyby obrany Saturnu v samostatném úniku nevyužil.

Síť se podařila rozvlnit jeho spoluhráči Nizamutdinovovi, ale pískal se ofsajd. Ve zbytku utkání už branka nepadla, přestože na obou stranách byly k vidění slibné příležitosti. FK Chimki vyhrály v podmoskevském derby 1:0 a trochu tak zlepšili své tragicky vypadající vyhlídky na udržení v soutěži.

Více informací k zápasu

Amkar Perm - Dinamo Moskva 3:1

11.07.2009 12:00

Góly: 6. Nikolaj Žiljajev, 11. Dmitrij Bělorukov, 23. Vitalij Grišin - 67. Denis Kolodin

Moskevské Dinamo nečekaně hladce prohrálo ve třináctém kole ruské Premier Ligy. Domácí udeřili třikrát v prvním pětadvacetiminutovce, Dinamo se pak zmohlo jen na jednu odpověď.

Amkar, který se stále potýká s četnými zraněními, vlétl do utkání jako uragán. V jedenácté minutě už svěřenci trenéra Dimitara Dimitrova vedli 2:0! Skóre otevřel v šesté minutě Žiljajev a o pět minut později na něj navázal Bělorukov, který využil odraženého míče z rohového kopu a překonal brankáře Gabulova.

Dinamo hrálo tragické utkání, v defenzívě i ofenzívě. Svěží Perm tak v dvacáté třetí minutě přidal další zásah. Vitalij Grišin to zkusil z dobrých třiceti metrů a zaskočený Gabulov potřetí kapituloval. Byl to bezpochyby nejhorší poločas Dinama v této sezoně.

Dinamo se zvedlo až v poslední půlhodině a dočkalo se čestného úspěchu v podobě snižující branky obránce Denise Kolodina. Na víc se hosté nezmohli, přestože ještě několik příležitostí si vypracovali. V té největší skvěle vychytal Narubin největší hvězdu Dinama Keržakova.

Více informací k zápasu

Křídla Sovětů Samara - Rubin Kazaň 1:2

11.07.2009 14:30

Góly: 32. Jan Koller - 20. Sergej Semak, 63. Aleksandr Bucharov

Rubin Kazaň si vítězstvím na půdě Křídel Sovětů Samara upevnil první místo v tabulce. Vítěznou branku vsítil útočník Alexandr Bucharov, který byl hlavním strůjcem vítězství Kazaně už v minulém utkání proti Chimkám.

Rubin, který měl v úvodních minutách mírně navrch, mohl udeřit v sedmnácté minutě, ale Gökdeniz Karadeniz nevyzrál na brankáře Lobose. V dalším souboji Karadeniz - Lobos měl opět navrch chilský gólman, ale na dorážku kapitána Kazaně Sergeje Semaka už byl krátký.

Domácí fanoušci na stadionu Metallurg nebyli smutní dlouho. Jan Koller totiž zanedlouho vyrovnal, když si ideálně zpracoval míč a druhým dotykem překonal Ryžikova.

Na svižný fotbal z prvního dějství navázal i poločas druhý. Samara se mohla dostat do vedení, ale brance předcházel ofsajd. Hosté, kteří měli územní převahu, málem udeřili po dalším samostatném nájezdu Gökdenize Karadenize, turecký reprezentant ale tváří v tvář Lobosovi přestřelil.

V 63. minutě se Kazaň znovu dostala do vedení. Tečovanou střelu Noboy z přímého kopu si zpracoval Bucharov, zároveň se vyhnul ofsajdové pasti a na jeho razantní střelu zblízka neměl Lobos šanci zareagovat.

O vedení už Rubin tentokrát nepřišel a zkušeným počínáním v závěrečných minutách nedovolil Samaře vytvořit si souvislejší tlak.

Více informací k zápasu

Těrek Groznyj - CSKA Moskva 1:1

11.07.2009 16:45

Góly: 70. Daniel Pancu (pen.) - 68. Tomáš Necid

CSKA Moskva už bez Jurije Žirkova nedokázalo porazit čečenský Těrek Groznyj na jeho hřišti. Na úvodní branku Necida z 68. minuty odpověděl Těrek prakticky ihned přesně provedeným pokutovým kopem z kopačky Pancua.

Bez tří hráčů základní sestavy se muselo obejít CSKA v sobotním utkání, na hřišti se z různých důvodů neobjevili Daniel Carvalho, Vágner Love a Jurij Žirkov. Poslední jmenovaný už za CSKA Moskva nenastoupí, protože přestoupil do londýnské Chelsea.

Do základní sestavy se tak vrátil tvůrce hry Alan Dzagojev, šanci dostali i další dva mladíčci, Caner Erkin a Tomáš Necid.

Prakticky celý první poločas se hrálo bez šancí. Armádní klub vážně zahrozil dvakrát a vždy v tom měl prsty talentovaný záložník Alan Dzagojev. Nejprve krásnou kolmicí vyslal Krasiče, který však byl vytlačen z ideálního střeleckého úhlu a gólmana Dikana vážně neohrozil. O několik minut později Dzagojev přesným centrem našel nabíhajícího Necida, proti razantní hlavičce českého reprezentačního útočníka však vytáhl skvělý zákrok gólman domácích.

Také Těrek si v prvním poločase vytvořil vynikající příležitost, po obrovské chybě Ščennikova pálil z Georgijev z deseti metrů trestuhodně vedle.

V 68. minutě přišla velká chvíle Tomáše Necida. Mladý útočník si počkal na zadní tyči na centrovaný míč Erkina a zblízka otevřel účet zápasu. Českému reprezentantovi gól zhořkl o několik chvilek později, po ruce Aldonina ve vlastním pokutovém území se kopala penalta, kterou útočník Pancu s přehledem proměnil.

Více informací k zápasu

FK Rostov - Spartak Moskva 0:1

11.07.2009 19:00

Góly: 71. Welliton

Nejlepší střelec ruské ligy Welliton gólem rozhodl o těsném vítězství svého Spartaku Moskva na hřišti FK Rostov.

Hostujícímu Spartaku se proti Rostovu dlouhodobě daří a tuto statistiku se snažil potvrzovat od prvních minut. Ve velké šanci se ocitl Welliton, ale gólman Chotějev jeho střelu vyrazil na roh. Červenobílí měli jasnou převahu a v dalších minutách ještě několikrát zahrozili.

Uprostřed poločasu se Rostov odpoutal z kleští Spartaku a Osinov nebezpečně zahrozil z dvaceti pěti metrů. Tou dobou už využil trenér Valerij Karpin jedno střídání, zraněného Sajenka nahradil Sabitov.

Do konce prvního poločasu Rostov hru vyrovnal, dařilo se mu zastavovat útočné postupy Spartaku a zároveň začal zlobit defenzivní hostů.

Spartaku patřil i úvod druhého poločasu. Nejaktivnějším mužem ofenzívy Spartaku byl Welliton. Za svoji aktivitu byl rtuťovitý Brazilec odměněn v 71. minutě, když přehodil gólmana Chotějeva a poslal Spartak do vedení. Na 2:0 mohl zvýšit Alex, ale v obrovské šanci střílel těsně vedle.

V závěru zápasu byl Spartak pod tlakem a mohl o vedení dokonce přijít. Proti střele Ahmetoviče z otočky vytáhl skvělý zákrok Džanajev a po následném závaru ještě zazvonila tyč. Krušné chvilky však Spartak přečkal a odváží si důležité tři body.

Více informací k zápasu

Zenit Petrohrad - FK Moskva 1:0

12.07.2009 12:00

Góly: 56. Ivica Križanac

Zenit Petrohrad na domácím hřišti uhrál důležité vítězství nad FK Moskva. Svěřenci Miodraga Božoviče nedokázali navázat na dosavadní výborné výsledky a domácí Petrohrad se na ně v tabulce dotáhl na rozdíl jediného bodu.

Domácí trenér Dick Advocaat po letní pauze lehce pozměnil sestavu, tou největší však byla vynucená změna na postu brankáře. Zraněného Malafejeva zastoupil po dlouhé době opět Kamil Čontofalský a odvděčil se výborným výkonem. Jenom na lavičce naopak zůstal český záložník Radek Šírl, kterého nahradil na levém kraji obrany Korejec Kim.

První poločas příliš fotbalových momentů a nebezpečných situací nenabídl. Aktivnější byl domácí Zenit, ale chyběla mu především finální přihrávka k tomu, aby si vypracoval vážnější šance. Nejdůležitějším momentem první půle tak bylo zranění opory hostů Hectora Bracamonteho. Ten ve 30. minutě musel odstoupit kvůli zranění, které si přivodil při souboji s brankářem Čontofalský.

Do druhé půle vystřídal nevýrazného Husztiho mladý talent Ionov a hru svého mužstva výrazně rozhýbal. Výborný vstup do druhého poločasu Zenit završil gólem v 56. minutě. Stoper Ivica Križanac si jako zkušený útočník v pokutovém území zpracoval míč na prsa, kličkou položil na zem obránce a technickou střelou překonal Ževnova, který nedokázal zareagovat na drobnou teč jednoho z obránců.

Klíčový moment zápasu přišel v 76. minutě. Hostující Grigalava upadl v pokutovém území po souboji s Pogrebňakem a sudí Malyj k údivu domácích odpískal pokutový kop k jehož exekuci se postavil Aleksandr Samedov. Jeho střelu doprostřed branky Čontofalský vyrazil nohami, ale na dorážku jednoho z nabíhajících hráčů už nestačil. Eduard Malyj však gól neuznal za předčasné vyběhnutí hráčů Moskvy do vápna a k nevoli hostů nařídil odkop od branky.

V infarktovém závěru kdy se střídaly šance na obou stranách už další gól nepadl a Zenit tak udržel nejtěsnější vítězství 1:0.

Více informací k zápasu

Lokomotiv Moskva - Tom Tomsk 0:0

12.07.2009 15:30

Góly: -

Divácky nepříliš atraktivní zápas byl k vidění na stadionu Lokomotivu, ve kterém stejnojmenný moskevský celek nedokázal najít recept na obranu Tomsku. Problémy sužovaný sibiřský celek si tak odváží cennou remízu, pro "železničáře" je bod zklamáním.

Úvod zápasu moc fotbalových momentů nepřinesl, a tak se znudění diváci mohli na vlastní oči přesvědčit, že v brance domácích stojí opravdu debutant Guilherme. Brazilský gólman si hned na účet připsal dobré vyběhnutí proti Kornilenkovi, za což sklidil aplaus tribun. Na druhé straně barikády byla svatyně hostů odstřelována projektily z velké dálky, podle hesla "když nevíš co s míčem, vystřel" se řídil hlavně Fininho.

Ten se společně s Cocişem z kabin po poločasové přestávce na hřiště nevrátil, místo nich se do hry dostali Gatagov a Biljaletdinov. Nasazení druhého jmenovaného ohlašovalo snahu o zvýšení kreativity a počtu šancí. Těch bylo i v druhém půli jako šafránu, a když už se nějaká naskytla, Syčev ji neproměnil. Utkání nakonec zaslouženě skončilo bez branek a body se dělí.

Více informací k zápasu

Kubaň Krasnodar - Spartak Nalčik 2:2

12.07.2009 18:00

Góly: 44. Artur Tlisov, 76. Dramane Traoré - 45. Leandro (pen.), 90. Arcjom Kancavy

Nováček z Krasnodaru remizoval s Nalčikem, i když dvakrát vedl. Kavkazský celek ukázal, že se nevzdává a vždy dokázal v nastaveném čase prvního respektive druhého poločasu vyrovnat.

I přes nezvykle pozdní výkop byl stadion částečně zaplněn a diváci vytvořili slušnou kulisu, za kterou se jim hráči odvděčili pěkným fotbalem. Hned za začátku bylo vidět, že oba týmy chtějí vyhrát a nasvědčovalo tomu také velmi rychlé tempo. První vážnější střelu vyslal hostující Kalimullin, odpovědí domácích byla šance Tlisova.

Hra se poté uklidnila, přesto Kalimullin nedával obraně Krasnodaru vydechnout. Po jedné z jeho akcí musel zasahovat Botviněv, na druhé straně vyděsil hosty Traoré. I poté pokračoval festival šancí, první úspěšný střelec se našel až ve 44. minutě, kdy zaúřadoval Tlisov. Radost domácích, však netrvala dlouho, v třetí minutě nastavení odpískal rozhodčí penaltu, z níž následně vyrovnal Leandro.

Druhý poločas se odehrával v podobném duchu, nejaktivnějším hráčem byl Traoré. Ten si brzy dočkal odměny, když vstřelil svůj třetí gól v sezoně a znovu oživil naděje na zisk všech bodů. Hosté se sice snažili, ale své fanoušky stále napínali. Konečný výsledek ustanovil až v nastaveném čase Koncevoj.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Rubin Kazaň1383226:1027
2.Spartak Moskva1372421:1123
3.FK Moskva1365213:623
4.Zenit Petrohrad1364320:1222
5.CSKA Moskva1262419:1120
6.Křídla Sovětů Samara1362514:1320
7.Dinamo Moskva1362514:1520
8.FK Rostov1346310:918
9.Lokomotiv Moskva1345413:1417
10.Těrek Groznyj1345414:1717
11.Kubaň Krasnodar133559:1414
12.Amkar Perm1335512:1914
13.Tom Tomsk133469:1713
14.FK Saturn133469:1913
15.Spartak Nalčik1216510:139
16.FK Chimki1314811:247

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (125)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nevíte někdo......jak se daří Jendovi Kolerů???

Reagovat
smazaný uživatel

V Samare je nejvetsi oporou a patri k hvezdam ligy... dari se mu vyborne.

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu se tě prosím tě na něco zeptat? Předpokládám dle komentářů, že hodně sleduješ ruskou ligu. Kde ji lseduješ? Na internetu někde (myslím teď zápasy)?

Reagovat
smazaný uživatel

Na internetu, v televizi, na stadione

Reagovat
smazaný uživatel

Máš přímo nějakou stránku, kde běží většina zápasů? Jinak na stadionu v Rusku bych taky jednou chtěl být...

Reagovat
smazaný uživatel

Na justin.tv jede v HQ ruska kabelova NTV+ kde bezi vsechny zapasy. Na fullscreen je to vyborna kvalita a da se na to na rozdil od ostatnich blitek na justinu a jinde na netu koukat. Bohuzel ten kanal je neustale mazanej kvuli autorskejm pravum a meni se jeho adresa. Kdyz das hledat "mobiado" tak ho najdes...

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji ti moc

Reagovat
smazaný uživatel

Moc se v ruské lize ještě nevyznám, chci ji začít více sledovat. Zrovna teď tam hraje Terek tuším v té TV, ale ještě jsem nezjistil s kým . Nevadí, časem to všechno poznám apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to opakovacka toho nechvalne znamyho zapasu Terek - Samara

Reagovat
smazaný uživatel

Je to ten zápas, jak nehrál jak Jarošík, tak ani Koller a který měl být údajně podplacen? Alespoň tak jsem to o zápase jednom Samary slyšel...

Reagovat
smazaný uživatel

Presne ten

Reagovat
smazaný uživatel

Zejtra se na té TV mrknu na CSKA s Těrekem, jsem zvědavej na CSKA...

Reagovat
smazaný uživatel

Hele nevedeš ty nějakej web? Jsi mi nějakej strašně povědomej, možná to bude ale tím, že jsem četl dříve zde na ef příspěvky, tak třeba si mi povědomý odsud

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

nice

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nevim krome fanwebu zenitu o nicem nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nj, Chimki, moji "oblíbenci" výhrali...Ach jo...

Reagovat
smazaný uživatel

teda vyhráli

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to, že půjdou nahoru, zatím to je ostuda ligy, ale letní příchody třeba Guseva nebo Romaščenka jim můžou hodně pomoct. Ale já bych chtěl, ať sestoupí, protože v Chimkách nikdy nebude fotbalový potenciál, krásný stadion sice mají, ale tam jasně vládne basketbal, který je a bude prioritou.

Reagovat
smazaný uživatel

No, keržakov právě i říkal, že letos by měli jít na sestup, minulej rok byli dobří, to uznávám ale letos zatím šmucka..Gusev, nehrál ten za Kazaň?

Reagovat
smazaný uživatel

jaroslavka!!!vládci ruska

Reagovat
smazaný uživatel

jinak pro doplnění...asi to CSKA mělo opravduhrát doma, ale nakonec došlo ke změně plánu, a hrají venku. Proto na některých servrech to je ještě otočení.....

Reagovat
smazaný uživatel

Ty domaci zapasy Těreku a CSKA se prohodily uz davno (tak mesic zpatky)... v Luznikach totiz probihal festival piva-proto tam tohle kolo nehraje ani CSKA ani Spartak.

Reagovat
smazaný uživatel

resp, porad probiha

Reagovat
smazaný uživatel

a proč tam nejsme?

Reagovat
smazaný uživatel

Pac v Petrohradu je lip, kdo by se tahnul do Moskvy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, na livesport.cz píší odloženo.

Reagovat
smazaný uživatel

nj ale tam je festival piva, to v Pitěru není

Reagovat
smazaný uživatel

otočenÝ

Reagovat
smazaný uživatel

Vcelku zajímavý fotbal mezi Permem a Dinamem. Škoda toho průniku Nikolaje Žiljajeva.

Reagovat
smazaný uživatel

Permu ocividne jejich novej travnik svedci ....ale ve druhy puli uz teda nechali hrat i Dinamo..ale to je dneska marny

Reagovat
smazaný uživatel

Si myslím. Moc nikam se ani nehnali a dokonce měli i párkrát štěstí. První poločas byl z jejich strany rozhodně lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

http://sportovni.tvujtest.cz/fotbal/rpl-ruska-fotbalova-liga-2009

...kdo chce, muze si vyzkouset test ze znalosti RPL co sem vytvoril

Reagovat
smazaný uživatel

9 bodů, ale největší tipovačka.

Reagovat
smazaný uživatel

11 bodů.

Reagovat
domingo

10 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky panove-jestli negooglujete, tak zatim vubec spatny vysledky

Reagovat
domingo

Kdybych googloval, tak bych si nemyslel, že Vladikavkaz nikdy nevyhrál titul

Reagovat
smazaný uživatel

....zatim nejjednodusi koukam otazka cislo 10. Nejvetsi problemy dela otazka 7. a ultras ReActive

Reagovat
domingo

ReActive, kdo to má kurňa vědět

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně si tuhle otázku Kerzakov vymyslel, aby nebyla nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

...ohledne ultras a chuliganu sem tam chtel dat vic otazek - ale pak sem si rek, ze bych s tim tady asi stejne moc nepochodil

ReActive mi prisli takovy nejjednodusi

Reagovat
smazaný uživatel

2 body

Reagovat
smazaný uživatel

Mas aspon uznani za odvahu a uprimnost .... jsem zvedavej na redaktory ikeracc a spanhela

....a Koller prave dava gol tatarum

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky...

Reagovat
smazaný uživatel

A moc peknej - ala Thierry Henry

Reagovat
smazaný uživatel

Si musel zlomit nohu.

btw Samara hraje na jednoho útočníka?

Reagovat
smazaný uživatel

Nahodou ne ...skoro z pulky hriste dlouhej mic do vapna na nabihajiciho Kollera, ten jednim dotekem ze vzduchu zpracoval a druhym poslal do branky.

No, jenom castecne - s Kollerem hraje jeste jako takovej podhrot druhej utocnik Savin.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky 2 body, Italie se pozna xD

Reagovat
smazaný uživatel

11 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Na cem si ztroskotal?

Reagovat
smazaný uživatel

ReActive, kde se nehrál samostatná ruská liga.

Reagovat
smazaný uživatel

Teeda, ReActive sem myslel ze aspon ty bys moh vedet

A tu druhou otazku se priznavam, ze bych mozna taky nevedel ...tam sem si pri vytvareni musel pomoct internetem.

Reagovat
smazaný uživatel

tj, tam taky, dal sem Soči a pohořel sem...

Reagovat
smazaný uživatel

Soči dava nejvic lidi a docela me to udivuje - zrovna Soči z tech vsech moznosti hrala ligu nedavno..tak par let zpet

Reagovat
smazaný uživatel

6 bodů..

Reagovat
smazaný uživatel

taky 6...na to že RPL nesleduji

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sem to taky zkusil - 5 bodů ale jen 4 sem si byl jistý zbytek sem natipoval a vyšla mi už jen jedna odpoved

Reagovat
smazaný uživatel

5. bodů, na laika co se ruska týče celkem úspěch

Reagovat
Shevchenko

8 bodů, ale tam, kde jsem opdověděl špatně, jsem měl alespoň nejčastější odpověd. Teda až na trenéra Rubinu, to jsem mohl vědět.

Reagovat
One-Real

výsledek v tabulce..ale hrozná haluz..4 sem natipoval náhodně..naštestí dobře..jen ten stadion Streltsova

Reagovat
smazaný uživatel

u mě Novosibirsk

Reagovat
smazaný uživatel

12.

Reagovat
smazaný uživatel

já su hrozná lama..radši ani nebudu psat kolik

Reagovat
F.Torres

joo aspon 5 bodu 1,2,8,13 -jednoduchý a jedno sem tipnul správně

Reagovat
smazaný uživatel

10 bodu. kdo ma znat nejakej reActive?

Reagovat
hefy

4 body.

Reagovat
Oxbow

Ja krasnejch 6 bodiku

Reagovat
smazaný uživatel

Mate někdo odkaz na zapas Křídla Sovětů Samara - Rubin Kazaň ??? DĚKUJI !!

Reagovat
smazaný uživatel

Staci si procist diskusi...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ryžikov je neskutečný gólman.

Reagovat
smazaný uživatel

musí do repre...

Reagovat
smazaný uživatel

V Rusku je ted pretlak vybornejch brankaru..... Akinfejev, Malafejev, Ryzikov, Gabulov, Zevnov, Botvinev...

Reagovat
smazaný uživatel

kde to delal dvojku? nekde v lokomotivu nebo dinamu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli jsem správně viděl, tak Necid teď hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Love ani Maazou do Groznyho vubec neodcestovali... takze to holt zbylo na Necida no

Reagovat
smazaný uživatel

Má to hodně těžký bych řekl...

Reagovat
smazaný uživatel

Ma.... Maazou se ukazal vyborne a je lepsi nez Necid. No a o Vagnerovi neni treba diskutovat

Reagovat
smazaný uživatel

náhodou necid je dobrý..on bude góly dávat pořád a všude když bude hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Hoší, ten Dzagoev neco do sebe má, ale pořád to tahá, co myslíte?

Reagovat
smazaný uživatel

Dzagojev je dneska výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

Což to jo, ale podle mě měl x situací, kdy mohl spíše nahrát. A když nahrát neměl a přihrál, tak to vždycky skončilo na kopačkách obránců Těreku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon vidis, ze do sestavy patri on a ne protezovanej Carvalho

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělá akce CSKA na konci prvního poločasu. Škoda, že Necidovu řekl bych dobře umístěnou hlavičku gólman vyrazil.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ nádherný centr Dzagojeva, to měl Necid dát.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo no. Ale při Těreku stálo štěstí, myslím, že sám gólman nevěděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Georgiev, to je hrozný kopyto, co nedal v prvním poločase...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je to den osmdesát devítek, výborně Necid.

Reagovat
smazaný uživatel

moooc pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

jinak Jenda je gólovej pořád a to je dobře i pro nás všechny

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda Necid dal gooool! Mohl by někdo popsat jak vypadal?

Reagovat
smazaný uživatel

Balon proplachtil až na zadní tyč, kde jej hlavou dorazil.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, kdyby byl Necidův gól vítězný, byla by to paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

I tak je to supr, ten gol už potřeboval

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám, že ne. Ale kdyby byl vítězný, byl by pochopitelně cennější.

Reagovat
smazaný uživatel

Necka

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo jiný než Welliton.

Reagovat
smazaný uživatel

z nej neco bude novy vagner love?

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě má našlápnuto k tomu být stejně dobrý (dokud bude hrát za Spartak tak lepší nikdy nebude!), každopádně ho teď musí fanoušci milovat, což je celkem ironické, když si vzpomenu, jak ho přivítali

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro to, aby se Armějci konečně zvedli a dohnali ztrátu na Tatary. A taky proto, aby si Giněr uvědomil, že musí investovat do několika posil, bez kterých to nepůjde v lize a rozhodně ne v LM a nevrážel všechny love do stadionu

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt je smesny, ze klub jako CSKA nema ani vlastni stadion....

Reagovat
smazaný uživatel

No to je sice pravda, ale posílení kádru se taky nesmí zanedbávat...

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodne si nemyslim, ze by CSKA nejak strasne zanedbavalo nakupy hracu.

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí ZS, levý bek a levé křídlo...

Reagovat
smazaný uživatel

btw. už píšeš report?

Reagovat
smazaný uživatel

Muzes ho klidne napsat

Reagovat
smazaný uživatel

Mám další dva, už včera jsem ti o tom psal na icq...

Navíc jsem zápas neviděl, takže budeš mít lepší info.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zachvili se na nej vrhnu...

Reagovat
smazaný uživatel

fajn

Jenom tak mimochodem, koukni se někdy na icq,s tebou je totiž na hovno komunikace

Reagovat
smazaný uživatel

Vubec te na icq nemam..

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš říct, že už půl roku píšu zprávy o preview, reportech a RPL někomu jinému?

423-691-561 přidej si mě...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Huszti, svým pohybem, vzrůstem, apod., mi strašně připomíná Andreje...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mne teda vubec ... a dneska teda to byla bida od nej - vubec nechapu proc byl Ionov na stridacce a sel misto Husztiho az (uz) o polocase. Ionov hru vyrazne ozivil

Reagovat
madridcan

uff dakujem tomu chlapcovi co za FK moskvu nedal penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

FANTASTICKY CONTA!!!!!!!!!!!! ....u vyrazeny penalty mel sice peknou davku stesti, ale jinak i celej zapas vybornej, bezchybnej na care i pri vybezich.

Jinak prvni polocas byla tragedie... naprosto o nicem na hristi i na tribunach. Ve druhym ale uz parada. Akorat teda vykon nic moc - a co strasne chybi je finalni prihravka

Reagovat
Xavi8

predsa to po tych rokoch strenenych na lavicke nezabudol

Reagovat
smazaný uživatel

Diky Advocaatovi, kterej ho vecne nechaval na lavicce i ve chvilich kdy Malafejev delal priserny chyby a vsichni po Kamilovi volali

Reagovat
smazaný uživatel

V nějakém rozhovoru jsem četl, že byl vždycky podle hráčů lepší než Malafejev, ale Dick mu nedůvěřoval. Navíc prý doplatil na pravidlo o cizincích (což se mi zdá jako blbost - to tvrzení, ne to pravidlo)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co sem četl online z championatu, Lokotka hrála pěkné hovno a myšlenku nevnesl ani Biljaletdinov. Mimo jiné si v brance odbyl debut brazilský gólman Guilherme...

Reagovat
smazaný uživatel

Necka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele