Ruská Premier Liga - souhrn 14. kola

18.06.2011, 16:28, aktualizováno 18.06.2011, 20:57
Komentáře a souhrny
CSKA zvítězilo v Nalčiku a stále vede o dva body před Petohradem, který uspěl v Nižnim Novgorodu. Třetí je po hladkém vítězství nad Tomskem Dinamo, které přeskočilo Machačkalu - ta jen remizovala v Permu. Městská derby zvládl FK Krasnodar a moskevský Spartak, tři body mají i Groznyj a Kazaň...

Lokomotiv Moskva - Spartak Moskva 0:2

18.06.2011 19:00

Góly: 44. Žano Ananidze, 45. Rodri

Spartak Moskva se celý první poločas v Čerkizově bránil, ale dvěma smrtelnými údery před koncem poločasu rozhodl o svém vítězství 2:0 v derby nad Lokomotivem.

Po vyrovnaném úvodu Lokomotiv zatlačil Spartak do defenzívy. Obranu Spartaku zlobil slovenský zadák Ďurica, Dikan měl plné ruce práce, aby jeho střelu mířící pod břevno zlikvidoval. Spartak se spoléhal na protiútoky, konkrétně na rychlost Brazilce Wellitona, ale na nejlepším střelci minulých ročníků Premier Ligy zatím jde dlouhý herní výpadek znát. Vyznamenat se mohl záložník Loko Torbinskij, ale za gólmana Dikana zaskočil bdělý D. Kombarov a vykopl míč na roh.

Krátce před koncem prvního poločasu udeřil Spartak. A hned dvakrát! Fikaná střela Ananidzeho skončila v levém dolním rohu branky Guilhermeho - 0:1. A o chvíli později Rodri hlavičkou dopravil do sítě standardní situaci Dmitrije Kombarova - 0:2.

Po změně stran Lokomotiv opět začal vyvíjet tlak na branku Spartaku, ale své šance neproměnil. Naopak v 58. minutě přišel o Guilhermeho, který zfauloval Wellitona a viděl červenou kartu. Místo něj šel do branky debutant Filcov a hned si musel poradit s nebezpečným přímým kopem Dzjuby. Spartak vycítil příležitost a v početní výhodě vystrkoval nadále růžky. Když už Welliton obehrál Filcova, minul prázdnou branku.

Plné ruce práce měl i Dikan v brance Spartaku. Ukrajinský reprezentant opět potvrdil pověst špičkového brankáře a ne nadarmo se říká, že dobrý gólman dělá polovinu úspěchu týmu.

Více informací k zápasu

FK Rostov - Rubin Kazaň 1:3

18.06.2011 19:00

Góly: 50. Dmitrij Kiričenko (pen.) - 14. Igor Lebeděnko, 82. Aleksandr Rjazancev, 90. Sjarhej Kisljak

Rubin v rámci čtrnáctého kola ruské nejvyšší soutěže zvítězil nad Rostovem. Vítězný gól vstřelil deset minut před koncem Alexandr Rjazancev.

Od prvních minut šel Rubin dopředu. Skóre mohlo být otevřené už po osmi minutách. Ansaldi odcentroval na vzdálenější tyč, kde číhal Natcho, ten se k centru nedostal a míč orazítkoval brankovou konstrukci. Na gól však diváci opravdu nemuseli čekat dlouho.

V neškodné situaci Grigorjev ve vlastním pokutovém území obdaroval přihrávkou Lebeděnka a ten bez problému překonal Kočenkova. Nedlouho po vstřeleném gólu se zranil Ďaďun. Nahradil jej Medvěděv. Prakticky hned mohl Lebeděnko zvýšit náskok. Útočníkovi však nevyšla střela. Pak se hra uklidnila. Na obou stranách bylo k viděni mnoho chyb. Šanci měl Bystrov. Lebeděnko po průniku pravou stranou hřiště odcentroval do šestnáctky, záložník si začal zpracovávat míč, čehož využil obránce domácích a odkopl balón pryč. Ke konci poločasu mohli domácí vyrovnat, Ryžikov však byl proti.

Druhou půli odstartovala penalta, která byla nařízená proti Rubinu. Gaţcan se dostal do pokutového území a po kontaktu s Kisľakovem spadl. Arbitr ukázal na pokutový puntík. Kiričenko s realizací penalty neměl sebemenší problémy.

Rubin nebyl s takovým vývojem spokojený, proto se hráči kazanského týmu vrhli do útoku. Zprvu míč po střele Bystrova orazítkoval tyč, pak hoste chytře rozehráli standardní situaci a Bocchetti střílel z dvanácti metrů. Nepřesně.

To hosty nezastavilo. Lebeděnko z pravého křídla přesně odcentroval na Medvěděva, střela útočníka letěla nad bránu. Během krátké chvíle Natcho dvakrát ohrozil Kočenkova, oběma střelám chyběla přesnost. Rostov odpovídal nebezpečnými kontravýpady. Například Rebková střela z osmnácti metrů netrefila bránu.

Tlak Rubinu nakonec přinesl kýžené plody. Lebeděnko přesným pasem poslal Rjazanceva do útoku a záložník poslal přesně balón do vzdálenějšího rohu brány. Zápas završil Kisľak, který krásnou a přesnou střelou z voleje poslal míč do sítě. Zápas tak skončil 1:3.

Více informací k zápasu

Kubaň Krasnodar - FK Krasnodar 0:1

18.06.2011 18:00

Góly: 67. Nikola Drinčić

Zápas Kubaně a FK Krasnodaru splnil očekávání. K vidění bylo výborné jižní derby se dvěma vyloučeními a nečekaným rozuzlením.

Zaplněný stadion viděl kvalitní fotbal. Oba týmy na nic nečekaly a při každé příležitosti se snažily útočit. Dlouho byla hra naprosto vyrovnaná. Skórovat mohli Drinćić, Kulik, Varga a Movsisjan, ale dobré zákroky obou brankářů nechaly zakončovatele na suchu.

Důležitý moment nastal v 56. minutě, kdy Tubič ve vlastním pokutovém území brutálně fauloval Corajeva a šel pod sprchy. Záložník Kubaně Corajev byl odnesen na nosítkách a nemohl pokračovat. K penaltě se postavil Traore, ale napálil tyčku!

Někdy se stane, že mužstvu početní nevýhoda pomůže a tento případ se stal dnes. Krasnodar v 56. minutě dostal do vedení Drinćić, který se s ničím nerozpakoval a napálil míč z uctivé vzdálenosti do rohu branky Kubaně. Trenér Petrescu vzápětí poslal na hřiště třetího útočníka Davydova, ale Krasnodar byl sebejistý, zatímco se na hráče Kubaně se začínala snášet nervozita.

Fotbalisté Krasnodaru měli v oslabení další příležitosti. Další střela Drinćiće pořádně ohrozila svatyni Budakova, stoprocentní šanci spálil střídající Erochin, míč jen zázrakem minul branku. Z dobré střelecké pozice přestřelil Movsisjan. Kubaň se snažila hledat urostlého Traoreho, ale toho dnes měli zadáci Krasnodaru přečteného. A když byl v závěru vyloučen po druhé žluté kartě domácí Armaš, nebylo co řešit. Krasnodar vyhrál derby 1:0 a připisuje si třetí ligové vítězství v řadě.

Více informací k zápasu

Spartak Nalčik - CSKA Moskva 0:2

18.06.2011 16:45

Góly: 19. Seydou Doumbia, 65. Sergej Ignaševič (pen.)

Fotbalisté CSKA sice v Nalčiku nenavázali na výkony z předchozích kol, ale i tak dokázali zlomit odpor houževnatého domácího mužstva. Branky Doumbii a Ignaševiče přinesly CSKA vítězství.

CSKA v minulých týdnech připomínalo nezastavitelnou mašinu, ale na hřišti Nalčiku moskevští fotbalisté působili opatrně. Nalčik spoléhal na svoje tradiční zbraně - disciplínu, odhodlání a rychlé protiútoky. Pod novým trenérem se obraz hry Spartaku ani nemohl příliš změnit, Tašujev je u kormidla Nalčanů teprve dva dny. Každopádně domácí na favorita vlétli, elán jim ale dlouho nevydržel.

V 19. minutě ukázali fotbalisté CSKA svoje mistrovství, z prvního vážnějšího útoku Doumbia skóroval. Reprezentant Pobřeží slonoviny si v pokutovém území zpracoval míč na prsou a za pomocí teče překonal finského gólmana Fredriksona. Vedoucí gól ublížil tempu zápasu, na hřišti se dlouho vůbec nic nedělo.

Moskvané předvedenou hrou pořádně hazardovali se ztrátou bodů. Útočník Nalčiku Portnjagin se zbavil Nababkina a V. Berezuckého, z ostrého úhlu ale napálil břevno. V 66. minutě Armějci přidali uklidňující branku. Vágner Love přidal zákroku Lebeděva a uměleckým způsobem padl k zemi. Sudí Vladislav Bezborodov odpískal pokutový kop, který stoper Ignaševič proměnil.

I když do konce utkání zbývalo 20 minut, sudí Bezborodov mohl písknout závěrečný konec rovnou. V tomto zápase už bylo rozhodnuto.

Více informací k zápasu

Těrek Groznyj - Křídla Sovětů Samara 2:0

18.06.2011 16:45

Góly: 28. Aleksandr Pavlenko, 56. Šamil Asildarov (pen.)

V prvním zápase bez Ruuda Gullita dokázal Těrek vybojovat vítězství nad hosty ze Samary.

První minuty se nic moc nedělo. Pak domácí začali plně ovládat hru. Pavlenko se hezky opřel do balónu za hranici pokutového území, Mboli po druhém pokusu dokázal získat. Asildarovu nestačilo jen málo, aby mohl doklepnout balón do sítě. Křídla odpověděla ne zrovna nebezpečnou dalekonosnou střelou Pečnika.

Po nějaké době se Maurício namísto, aby poslal pas na Brakomonteho, rozhodl z pětadvaceti metrů vystřelit. Balón se odrazil od tyče. Domácí byli jasně lepší než jejich soupeř. Velice dobře se prezentoval Pavlenko, který pod Gullitem jen střídal.

Po několika dalekých střelách v provedení domácích fotbalistů se nakonec balón ocitl v síti Samařanů. Pavlenko se přemístil z křídla do středu hřiště a poslal ránu z šestnáctí metrů. Mboliho tato střela zjevně zaskočila, míč totiž letěl pod břevno přesně středem brány.

Těrek se v dobrém rozmaru snažil přidat druhou branku. Jatčenko odcentroval z levé strany na Asildarova a jeho střela mířila mimo bránu. Domácí nepřestali tlačit. Ale ani pokusy Maurícia s Brakomontem nepřinesly do konce první půle tolik žádaný dvougólový náskok.

V druhé půli Těrek nepřestával tlačit, v důsledku čehož nakonec vstřelil druhý gól. Pavlenko se prorval do pokutového území, pokusil se přehodit Jelisejeva a ten rukou zastavil let balónu. Jasná penalta. K realizaci se dostal Asildarov a chladnokrevně překonal Mboliho. Po vstřelení druhého gólu domácí tým zlehka polevil, čehož mohla využít Křídla. Jenže nevyužila. Zápas tak skončil 2:0 ve prospěch Těreku.

Více informací k zápasu

Volga Nižnij Novgorod - Zenit Petrohrad 0:2

18.06.2011 16:45

Góly: 9. Aleksandr Keržakov, 19. Aleksandr Keržakov

Zenit dokázal bez problémů porazit Volgu. Oba góly vstřelené hostujícím týmem si na své konto připsal Keržakov.

Domácí začali aktivně. Neuteklo ani pět minut, jak Gogua vyběhl sám proti Malafejevovi, jenže nedokázal brankáře Zenitu překonat. Zenit odpověděl ihned, ovšem efektivněji. Sergej Semak obdržel v pokutovém území balón, zapřemýšlel, co udělat dál, jenže v té chvíli se objevil Keržakov a nepřemýšleje vyslal přesnou ránu.

Dvě minuty nato pitěrci mohli zvýšit na 0:2. Danny skvěle poslal balón do šestnáctky, přesně na hlavu Lazoviće, jenže ten z pěti metrů netrefil bránu. A i když Volga ke dvacáté minutě měla balón častěji na svých kopačkách, prohrávala 0:2. Lazović napravil své zaváhání, které přišlo několik minut předtím. Zády k bráně nahrál Keržakovovi a ten bez problému překonal brankaře.

Volga se nerozsypala, jenže začala hrát bezmyšlenkovitě. V obraně se ztratila jakási sehranost, zdálo se, že se všichni vrhli do útoku. Šance si domácí u Malafejevovy brány sice vytvářeli, jenže protiútoky Zenitu byly mnohem nebezpečnější. Rozehrál se Danny, který si vystřelil z pětadvaceti metrů. Rána však letěla nad bránu. Pak se dostal do pokutového území, avšak ze sedmi metrů trefil pouze gólmana.

Zenit hrál dobře a byl jasně silnější než jeho soupeř. Jediným slabým místem byl pravý obránce Čeminava, který kazil každou chvíli. Naštěstí pro mladého hráče byli soupeři dost nepřesní a málo tvůrčí.

Druhý poločas byl dost nudným. Hráči se sice hýbali, ovšem moc šanci si nevytvářeli. První šanci v druhé půli tak byl moment z pětasedmdesáté minuty, kdy Ionov nedokázal dorazit přízemní centr, který letěl přes pokutové území. Během posledních minut se týmy obdařily několika šancemi. Za Volgu dobře hlavou střílel Ahmetović, netrefil však bránu. Pak Tursunov orazítkoval břevno. Zenit odpověděl gólem Lazoviće, jež padl z ofsajdu a proto nebyl uznán. Zápas tak skončil 0:2.

Více informací k zápasu

Dinamo Moskva - Tom Tomsk 3:0

18.06.2011 14:30

Góly: 27. Aleksandr Samedov, 38. Kevin Kurányi, 44. Aleksandr Kokorin

Dinamo přejelo nebezpečnou Tom a připisuje si tak důležité tři body. Rozhodující byla poslední čtvrthodinka v první půli, kdy padly všechny tři branky.

Začátek utkání byl v režii Nikity Baženova, který v 6. minutě po takovém pololobu trefil břevno branky Šunina! Ten se jen ohlédl. Poté však bývalý policejní tým přepnul na vyšší rychlostní stupeň a obránci Tomsku jen faulovali. Kevin Kurányi dal dokonce gól, ale pro ofsajd nebyl uznán. Borci v mobrobílém se však radovali v 27. minutě, kdy Voronin předložil balon Samedovovi, který neměl problém si dojít před brankáře hostí a překonat ho. Skóre se tak měnilo poprvé.

O deset minut později se před vápnem dostal k míči opět Voronin a opět naservíroval krásnou přihrávku za obránce, tentokrát byl jejím adresátem Kevin Kurányi, tentokrát již nebyl v ofsajdu a brankáře Botviněva obešel. Střílel do prázdné brány. 2:0!

A aby to nebylo málo, tak v 44. minutě utekl obraně Kokorin, všichni čekali, kdy přihraje, ale záložník Dinama z úhlu stále pádil k bráně až vystřelil na vzdálenější tyč. Míč se třepotal v síti. Do šaten se tak šlo za stavu 3:0 pro domácí.

Druhá půle byla výborná. Hned ze začátku se útočilo. K míči se také konečně dostali hosté, již na začátku poločasu hlavičkoval nebezpečně Kannunikov, ale Šunin jej vychytal. Na druhé straně pálil Sapeta zpoza vápna do břevna. Nebylo to první, ani poslední břevno zápasu. O pár minut později na druhé stranš zase takovým pololobem pálil Charitonov a Šunin se jen ohlédl za balonem, který se odrazil jak jinak než od břevna. Na konci zápasu se ještě do šance dostal Kurányi, ale jeho pokus hlavou nenašel cíl, Botviněv ho zázračně vychytal. Utkání tak po pěkném výkonu obou soupeřů skončilo výhrou domácích 3:0, ale je potřeba uznat, že kdyby byla brána vyšší, zápas mohl skončit klidně 5:5...

Více informací k zápasu

Amkar Perm - Anži Machačkala 0:0

18.06.2011 14:30

Góly: -

V Permi nepadlo mnoho branek, Amkar tak získal cenný bod v honbě za záchranou. Anži se dostává do krize.

Počátek zápasu byl překvapivě v režii Amkaru, nicméně nic velkého se nestalo. V 15. minutě mohlo být veselo, Pejev utekl po křídle a už se v pokutovém území připravoval ke střele, ale obránci Machačkaly mu v tom zabránili. První půle toho poté bohužel více nenabídla. Do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

Začátek druhé půle zastihl domácí v lepším světle, hned dvě minuty po výkopu střílel Ristič do prázdné brány, ale Tagirbekov se stihl vrátit. V 71. minutě o sobě dali vědět i hosté. Roberto Carlos pálil, Chomutovskij s pomocí čehosi nadpozemského míč zázračně vyrazil před bránu, kde už pálil Angbwa, ale i jeho střelu dokázal domácí gólman vytěsnit na tyč. Bohužel to byla poslední šance zápasu. Utkání tak skončilo bezbrankovou remízou.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.CSKA Moskva1384126:928
2.Zenit Petrohrad1475225:1226
3.Rubin Kazaň1466221:1124
4.Dinamo Moskva1465319:1723
5.Anži Machačkala1465312:1123
6.Lokomotiv Moskva1464422:1522
7.Kubaň Krasnodar1463515:1321
8.Spartak Moskva1463514:1521
9.FK Krasnodar1455416:1720
10.Amkar Perm1444611:1716
11.Těrek Groznyj1443711:1715
12.Tom Tomsk1436514:2215
13.Volga Nižnij Novgorod1341814:1513
14.FK Rostov1433816:2412
15.Křídla Sovětů Samara142578:1911
16.Spartak Nalčik1416711:219

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (55)

Přidat komentář
Aldeano

Toho Kurányiho je v Rusku škoda Neříkám Ruská liga šla a stále jde hodně nahoru, ale přesto v bundeslize to byl pan střelec.Neměl důvod odcházet.

Reagovat
smazaný uživatel

no, pan střelec... jak kdy - téměř vždy zakončil ale sezonu s minimem 10 gólů, takže to záruka gólů byla, pak tam ale měl taky delší série bez gólů - takže tady se ještě může třeba tímto gólem rozjet

Reagovat
Aldeano

Právě pro mne je záruka vždy těch nejméně 10 gólů, pan střelec

Reagovat
smazaný uživatel

10 golů není na bundesligu zas tak žhaví...

Reagovat
smazaný uživatel

http://en.wikipedia.org/wiki/Kevin_Kur%C3%A1nyi podle statistiky ale patří ty nejlepší střelce ovšem. Sice ne úplně top ale pro většinu by byl hodně dobrej.

Reagovat
smazaný uživatel

http://en.wikipedia.org/wiki/Kevin_Kur%C3%A1nyi podle statistiky ale patří ty nejlepší střelce ovšem. Sice ne úplně top ale pro většinu by byl hodně dobrej.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě měl důvod a dost pádný.

Reagovat
Aldeano

Tak jasně důvod mít musel.Ale jen mne mrzí, že nehraje někde víc na očích Tím myšlena kvalitnější liga...

Reagovat
smazaný uživatel

Tim myslena liga, kterou ty si radsi pustis v TV. Jinym hraje docela dost na ocich.

Reagovat
Aldeano

Čekal jsem někoho jako si ty.Proto jsem dodal kvalitnější liga.Tím myšlena Barclays liga,Primera,Serie A,Ligue 1...

Reagovat
kubys

Ligue 1

Reagovat
smazaný uživatel

co se ti nezdá?

Reagovat
kubys

Úroveň RPL a Ligue 1 se imo moc neliší.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel asi 5 milionů eur za rok

Reagovat
smazaný uživatel

Kuranyi dal gól. Už jsem nedoufal.

Reagovat
Arbiter

po 1100 minutách?

Reagovat
smazaný uživatel

Zas ty hnusný dresy ala Zenit Doumbiaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Dřív, než se někdo ozve: Proti dresům Zenitu nic nemám, naopak jsou to jejich klubové barvy atd. Ale prostě je blbost, aby Armějci měli dresy v tédle barvě, nedává to smysl, vypadá to hnusně, Celobílé nebo celočerné dresy, co měli dřív, byly lepší

Reagovat
Aldeano

Hoď odkaz prosím

Reagovat
smazaný uživatel

černý dresy (který nejsou v letošní sezoně): http://www.pfc-cska.com/media/galleries/?id=71

bílý dres (v kterém občas hrajou letos): http://cskashop.ru/products_pictures/reebok12.jpg

hnusnej dres ve kterém hrajou dneska v Nalčiku: http://cskashop.ru/products_pictures/reebok11.jpg

Reagovat
Aldeano

Neíbí se mi ani jedna sada Nejhorší jsou bílé a modré.Černé ujdou,ale taky nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, že nejlepší je domácí dres v barvách klubu

http://www.cskashop.ru/products_pictures/reebok10.jpg

Ale když už hrát venku, tak černá, bílá či něco podobného neutrálního - a ne ten světlemodrý hnus

Reagovat
Aldeano

Ty jsou pěkný

Reagovat
Kepy_FCB

bez reklam

Reagovat
smazaný uživatel

Dresy Zenitu letos bohuzel pekne hnusny jsou no

Reagovat
smazaný uživatel

Kerža

Reagovat
smazaný uživatel

Je to borec

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych znát IQ vedení Těreku, ti lidí musí být strašní zjevové.

Reagovat
Kepy_FCB

To krasnodarské derby bída po fans i herní stránce

Reagovat
smazaný uživatel

A cos jako cekal? dyt je to "derby" na urovni Dukla - Zizkov

Reagovat
Kepy_FCB

Zase nepřeháněj

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste loni dva druholigovy tymy a navic jeden z nich nove umele vytvorenej s poctem asi tak 10 fanousku (tohle prehanim), nema to k tomu srovnani moc daleko.

Reagovat
Kepy_FCB

Ty hymny na začátku to bych zavedl i tady

Reagovat
Aldeano

Jenže my Evropani(myšleno její vyspělejší část) nejsme nacionalisti jako Američani a Rusové

Reagovat
Kepy_FCB

a taky na to dojedem

Reagovat
Aldeano

Jo.Máme stejný názor

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teda, CSKA jede jako tank!

Reagovat
Aldeano

Spartak hezký gól

Reagovat
Kepy_FCB

a já to vypnul

Reagovat
smazaný uživatel

Loko bez Krasnožana půjde do háje, neměli ho vyhazovat

Reagovat
smazaný uživatel

to je když je ženská šéfem klubu...

Reagovat
Aldeano

Ani ne tak obecně žena, jako neschopná žena

Reagovat
aurelio

Aké sú šance, že Weiss podpíše Lokomotivu ? Hovorí sa o aj iných kandidátoch ?

Dúfal som, že ten Krasnožanov odchod je žart, ale prebehol týždeň (hádam aj viac) a furt nič. Tak pointa asi nepríde ...

Kto je teraz ten tréner, čo ich viedol ? Niekto z asistentov ? Dorastu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Krasnožan už v Lokomotivu skončil. Loko teď vede Maminov, Krasnožanův asistent. A podle prezidentky klub nehledá nového trenéra, ale počká si, jak se bude současnému kouči dařit. Pak situaci vyhodnotí.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se to dělo v Novgorodu ? Policajti tam prý byli nebývale krutí k fanouškům Zenitu, nulová organizace a navíc jeden z nich udeřil teleskopem Lazoviće, když chtěl hodit svůj dres do hostujícího sektoru .

Reagovat
smazaný uživatel

ne teleskopem, ale šoka mu dal OMONovec elektrošokerem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OMONovsk city...touhle demenci mistni policie je Niznyj Novgorod davno znamej - ale tohle je fakt moc

Reagovat
kubys

Rubiiin, Žanooo!!!! OMON

Reagovat
Pipo123

Italské média informujú že Victor Obinna prestupuje do Lokomotivu a Mutu do Kubane

Reagovat
Arbiter

Mutu si jde vydělat těch sedm mio, co dluží Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

A zbytek si odpracuje na Čukotce v uranových dolech, co?

Reagovat
Arbiter

tam nejake jsou?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele