Ruská Premier Liga - souhrn 14. kola

18.07.2009, 15:59, aktualizováno 19.07.2009, 20:28
Komentáře a souhrny
Po včerejší prohře Kazaně proti CSKA se k lídrovi ligy přiblížilo na rozdíl jednoho bodu FK Moskva, které smetlo Kubáň. Zenit překvapivě prohrál v Grozném, Spartak v závěru vyrovnal zápas se Samarou, Amkar s Lokomotivem, Tomsk rozstřílel Chimki...

Rubin Kazaň - CSKA Moskva 1:2

18.07.2009 14:00

Góly: 55. Alejandro Domínguez (pen.) - 76. Sergej Ignaševič, 80. Vágner Love

CSKA ve strhujícím utkání porazilo mistra z Kazaně a překvapivě si odváží všechny body. Utkání bylo ovlivněno několika spornými okamžiky, o kterých se bude mluvit i po skončení zápasu.

Domácí začali zprudka a zatlačili soupeře k pokutovému území, ten kontroval rychlými brejky. Do vážnějších situací se hráči začali dostávat až po druhé desetiminutovce hry, z letargie vytrhl diváky ranou z úhlu Semak, pro nějž byl zápas vzhledem k minulým působištím speciální. Akinfejev se musel činit i nadále, nejprve zachránil situaci vyběhnutím proti Sibayovi, o pár chvilek později nepropustil střelu Ansaldiho. Na opačném konci hřiště trápili zadáky Rubinu Krasič s Vágnerem, gólem se ale mohl blýsknout někdo úplně jiný. Mladičký Dzagojev vystřihl v pokutovém území efektní nůžky, jimiž ovšem trefil jen Salukvadzeho.

Druhý poločas na tempu neslevil, a tak byla k vidění velkolepá podívaná. Hlavní roli hrál Alejandro Dominguéz, který diktoval hru a po jehož akci se Gorbanec dožadoval odpískání penalty. Rozhodčího píšťalka zůstala prozatím tichá, o chvíli později se Tataři dočkali. Jinak výborný kapitán "koní" Akinfejev špatně vyběhnul, čím umožnil domácím prodloužit centr do malého vápna, kde stál připravený Noboa, jehož od gólové radosti zastavila ruka hostujícího Šemberase. K exekuci následné penalty se postavil navrátilec Dominguéz a tvrdou ranou doprostřed brány otevřel gólový účet zápasu.

Armějci měli na mále ještě několikrát, ale ubránili se a sami dokonce skórovali! Standardní situaci proměnil v centr Dzagojev, na nadýchaný balón si naskočil Ignaševič a svým třetím gólem v sezoně vyrovnal. To moskevský tým nabudilo a o minutu později se v dobré šanci ocitl Love, ale Ryžikov jeho hlavičku vyrazil. Z následného rohu se Vágner dočkal, když proměnil další z řady výborných centrů od Dzagojeva v branku. A CSKA nepolevilo, autor dvou brankových asistencí Dzagojev protáhnul Ryžikova. Podobně si počínal v nastaveném čase i Srb Krasič, ale neuspěl.

Více informací k zápasu

Dinamo Moskva - Spartak Nalčik 2:1

18.07.2009 16:15

Góly: 80. Dmitrij Chochlov, 89. Aleksandr Keržakov - 45. Leandro (pen.)

Dinamo zahrálo svým fanouškům na nervy, ale díky brance Keržakova otočilo skóre a vyhrálo. Nalčik ani v tomto kole nenaváže kontakt s nesestupovými pozicemi, naopak se mu můžou jen vzdálit.

První šanci utkání si vypracoval tahoun Dinama Alexandr Keržakov, útočník reprezentace Ruska zachytil nepřesnou rozehrávku brankáře Radiče, ale nechal se vytlačit ze střeleckého úhlu a nakonec ze slibné šance nic nebylo. Hosté se pokoušeli o střelbu z dálky, která dělala v posledních zápasech gólmanovi Dinama Gabulovovi velké potíže. Aktivita se hostům vyplatila, po penaltovém zákroku Svěžova na Geterijeva proměnil Leandro da Silva pokutový kop a poslal Nalčik do překvapivého vedení.

Do druhého poločasu nemohlo jít Dinamo s jiným cílem než zvítězit. První opravdu velkou příležitost si vypracovalo levé křídlo Dinama Dmitrij Kombarov po rychlém brejku, ale Radič svůj tým zachránil. Spartak nechtěl hrát druhé housle a vystrkoval také růžky, nebezpečnou střelou se prezentoval Kisenkov.

Nakonec Dinamo udeřilo v poslední desetiminutovce. Nejprve vyrovnal kapitán Chochlov a minutu před koncem před zraky trenéra Ruska Guuse Hiddinka strhl vedení na stranu domácích Alexandr Keržakov hlavou po jemném centru Wilkshirea.

Více informací k zápasu

FK Saturn - FK Rostov 4:0

18.07.2009 18:30

Góly: 16. Dmitrij Loskov, 43. Pjotr Němov, 65. Dmitrij Kiričenko, 72. Dmitrij Kiričenko

Saturn si překvapivě snadno poradil s Rostovem, který prodloužil svou sérii bez výhry a může klesnout do spodní poloviny tabulky. Naopak domácí Saturn odskočil od sestupových pozic.

Samotný úvod utkání byl značně vyrovnaný a diváci se nastoleným tempem bavili, brzy je rozjásal Loskov, když parádně trefil míč a nedal Gerusovi šanci. Tato branka "mimozemšťany" povzbudila, a tak se rodily další příležitosti na obou stranách. Podruhé se trefil Nemov až ke konci poločasu, když zakončil krásnou kombinaci Saturnu.

Do druhé vstoupil Rostov ofenzivněji a brzy dostal šanci ke vstřelení kontaktního gólu. Po kontaktu Zelaa s Ahmetovičem odpískal sudí pokutový kup. K exekuci se postavil Osinov, ale Kinský vystihl směr střely a dokázal ji zneškodnit. Branky poté padali už jen na jedné straně, na hostující obraně si dvakrát smlsl legendární střelec Kiričenko a pečetil skóre na 4:0.

Více informací k zápasu

Tom Tomsk - FK Chimki 4:0

19.07.2009 11:45

Góly: 18. Valerij Klimov, 27. Aleksandr Charitonov, 64. Valerij Klimov, 67. Alexandar Radosavljević

Fotbalisté Tomsku zapomněli na finanční problémy svého klubu a překvapivě snadno přehráli FK Chimki 4:0. Hosté se v minulém kole psychicky zvedli vítězstvím nad podmoskevským rivalem Saturnem, teď jsou opět na dně.

Ve třináctém kole Chimki porazily Saturn 2:1 a trenér Konstantin Sarsanija říkal, že je to pouze začátek vítězného období. Že se mýlí, bylo patrné od prvních minut. Tomsk začal náporem a vytvořil si několik slibných šancí. V osmnácté minutě se fanoušci na stadionu Trud, kde byl vstup zdarma, dočkali. Nikým nehlídaný Klimov hlavou zavěsil přesně mezi tři tyče brankáře Berezovského.

Neuběhlo ani deset minut a hostující gólman lovil míč ze sítě podruhé, Charitonov po chybě středních obránců zvýšil na 2:0. Tomiči se nenechali dvoubrankovým vedením uspat a útočili dále. Za zmínku třeba stojí šance veterána Radosavleviče.

Ačkoliv se Chimki snažily něco s nepříznivým vývojem udělat, definitivně je poslala do kolen etapa mezi 64. a 67. minutou. V tomto rozmezí dali fotbalisté Tomsku další dva góly. Nejprve po chybě Golovatenca v rozehrávce se prosadil po centru Charitonova střelec úvodní branky Klimov, poté se po druhé žluté kartě nechal vyloučit záložník Chimek Pilipčuk a nakonec definitivně uzavřel gólový účet utkání sváteční střelec Radosavlevič.

Více informací k zápasu

Spartak Moskva - Křídla Sovětů Samara 1:1

19.07.2009 14:00

Góly: 87. Vladimir Bystrov - 28. Cimafej Kalačow

Nádherná branka Bystrova zachránila Spartaku Moskva remízu 1:1 v domácím střetnutí proti Křídlům Sovětů Samara. Spartak nemůže být s bodem spokojen, zvlášť po předvedeném výkonu, který byl jedním z nejhorších v této sezoně.

Spartak s několika změnami v sestavě podle očekávání převzal iniciativu, ale musel se i ohánět. Dvakrát gólmana Džanajeva prověřil záložník Kalačev. Na domácí straně hýřil aktivitou především krajní záložník Vladimir Bystrov, ale jeho šance nebo finální přihrávky k úvodní brance nevedly. A tak v 27. minutě udeřil po přihrávce Jarošíka z hranice šestnáctky krásnou střelou hostující Kalačev a zmrazil domácí fanoušky na stadionu Lužniki.

Ve zbytku prvního poločasu Spartak marně dobýval houževnatě bránící hosty a souvislejší tlak si vytvořit nedokázal.

Do druhého dějství nastoupil zkušený Bojarincev, který na levém křídle nahradil nevýrazného Baženova. Hned z kraje zápasu o sobě dal vědět nejlepší střelec soutěže Welliton, ale z úhlu nastřelil tyč. Poté Bystrov skóroval, ale gól mu nebyl uznán pro údajnou ruku.

Hrál se otevřený fotbal, zvýšit vedení Křídel Sovětů mohl Jan Koller, zkušený útočník si pohrál s obránci, ale přehození gólmana mu nevyšlo. Samara mohla dostat Spartak na lopatky, v další šanci ale neuspěl Kalačev.

Tři minuty před koncem normální hrací doby se závěrečná snaha Spartaku přeci jenom vyplatila. Aktivní Bystrov obehrál hned tři zadáky Křídel Jarošíka, Leiltona a Belozerova, a nakonec překonal brankáře Lobose.

Hrdinou utkání se mohl stát Koller, ale míč se k němu po přihrávce Ignatjeva těsně nedostal. V nastaveném čase neuspěl ani veterán Bojarincev, z voleje střílel těsně vedle.

Více informací k zápasu

Amkar Perm - Lokomotiv Moskva 1:1

19.07.2009 14:00

Góly: 62. Predrag Sikimić - 67. Dmitrij Syčev (pen.)

Amkar remizoval s Lokomotivem, domácí sice vedli, ale za hosty vyrovnal z pokutového kopu Syčev. S bodem jsou více spokojení domácí, kteří povětšinu utkání tahali za kratší konec.

První poločas patřil hostujícímu Lokomotivu V poklidném prvním dějství zvedla diváky nebezpečná hlavička útočníka Loko Syčeva, s níž si s problémy poradil Narubin. Další příležitost měl Dujmovič, který střílel nad z dorážky po povedené střele Charlese. Lokomotiv psal scénář utkání i nadále, několik minut před koncem prvního poločasu se zranil Sennikov a na hřiště šel debutant Beljaev. Kvůli zranění se střídalo i na domácí straně, Jeana Carlose nahradil William de Oliveira.

Druhý poločas začal šancí Pejeva, který z výhodné pozice střílel nad. Potom měl s vytvořením šancí opět větší plodnost Lokomotiv. Paradoxně však hosté inkasovali, Marek Čech špatně vyběhl proti centrovanému míči z rohového kopu a Sikimič jen nastavil hlavu a uvedl domácí publikum do extáze.

Radost v Permu měla krátké trvání. Pronikající Glušakov byl v pokutovém území Permu faulován a nařízenou penaltu kdysi vyhlášený kanonýr Dmitrij Syčev proměnil, svět div se, je to je první branka v této sezoně. S bodem se hosté nechtěli spokojit a útočili do poslední minuty, nakonec už ale branka nepadla.

Více informací k zápasu

FK Moskva - Kubaň Krasnodar 4:1

19.07.2009 16:15

Góly: 23. Edgaras Česnauskis (pen.), 54. Aleksandr Samedov, 71. Branislav Krunić, 80. Edgaras Česnauskis - 19. Dramane Traoré

Moskva porazila Kubaň 4:1 a vrátila se na druhé místo tabulky. Hosté se sice dostali do vedení, ale granátově-červení dokázali nepříznivý stav obrátit a připsali si přesvědčivé vítězství.

Vstup do utkání vyšel hostům. Zelenožlutí se ve svém vůbec prvním útoku po spolupráci úderného tria Dramami - Kasajev - Traore udeřili, i když poslední jmenovaný byl podle opakovaného záběru v ofsajdu.

Z vedení se svěřenci trenéra Ovčinnikova neradovali dlouho, Džinoev totiž ve vlastním pokutovém území zahrál rukou a následnou penaltu Česnauskis proměnil. Měšťané měli převahu a vytvořili si další příležitosti, další gól ale slavili až v padesáté čtvrté minutě, skóroval Samedov.

V poslední dvacetiminutovce utkání ještě domácí přidali dvě branky. Roh Česnauskise prodloužil Rebko na zadní tyč, kde číhal nikým nehlídaný Rebko a zvýšil na 3:1. Tou dobou už Kubaň rezignoval na jakoukoliv snahu odvést si z Moskvy alespoň bod a v 80. minutě přidal svou druhou branku v utkání Česnauskis. Špatný zápas Kubaně ještě podtrhlo vyloučení opory Hamina Dramaniho v závěru zápasu.

Více informací k zápasu

Těrek Groznyj - Zenit Petrohrad 3:2

19.07.2009 18:30

Góly: 20. Blagoj Georgiev, 57. Šamil Lachijalov, 89. Valentin Iliev - 72. Szabolcs Huszti, 74. Pavel Pogrebnjak

Zenit Petrohrad odmítl vyšplhat se ve 14. kole Premier ligy na třetí ligovou příčku, když prohrál na horké půdě v Čečensku 2:3.

Hosté z Petrohradu byli ze začátku utkání nebezpečnější a ostřelovali branku Dikaně. Podle pravidla "nedáš, dostaneš" se však ve 20. minutě dostal do vedení domácí Těrek. Bulharský záložník Georgiev se dostal k odraženému míči a na jeho tečovanou střelu nemohl brankář Čontofalský zareagovat. Po prvním gólu se na hřišti pořádně přiostřilo a jeden tvrdý zákrok střídal druhý a několik z nich skončilo i potyčkami na hřišti. Zbytek poločasu tak proběhl v ostrém a bojovném duchu a fotbalové krásy už moc nenabídl.

Do druhého poločasu Dick Advocaat posílil ofenzívu Szabolcsem Husztim a místo vystřídaného Hubočana se do obrany stáhl Roman Širokov. Zenit se snažil dobývat branku domácích, jenže v 56. minutě unikl do brejku Šamil Lachialov, bleskovou rychlostí se prohnal kolem Širokova a poslal domácí do dvougólového vedení.

Po druhém gólu se Těrek stáhl do totální defenzívy a hráči Zenitu zoufale hledali cestu k brance soupeře. Těrek se navíc v exhibičním stylu dostával do nebezpečných brejků a o osudu zápasu se zdálo být rozhodnuto. Jako blesk z čistého nebe tak padly dvě branky Zenitu v rozmezí dvou minut, když se v 72. minutě trefil Huszti a v 74. minutě Pavel Pogrebňak.

V závěru utkání chtěli oba soupeři strhnout vítězství na svou stranu a dění na hřišti doprovázelo plno emocí. Ty vybuchly v 89. minutě, když se po rohu prosadil Valentin Iliev a poslal domácí opět do vedení. V nastaveném čase pak Zenit zatlačil soupeře a střela Semšova trefila v pokutovém území ruku jednoho z obráncu Těreku. Tu však hlavní sudí Kajumov nepostřehl a vyvolal tak další obrovskou vlnu emocí, která vyvrcholila hromadnou potyčkou všech hráčů a rozhodčích na hřišti.

Zenitu se tak už skóre zápasu otočit nepodařilo a konečným hvizdem v 97. minutě odstartovaly na stadionu Sultana Bilimachnova fanatické oslavy v čele s odvázaným trenérem Těreku Vjačeslavem Groznym.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Rubin Kazaň1483327:1227
2.FK Moskva1475217:726
3.Spartak Moskva1473422:1224
4.CSKA Moskva1372421:1223
5.Dinamo Moskva1472516:1623
6.Zenit Petrohrad1464422:1522
7.Křídla Sovětů Samara1463515:1421
8.Těrek Groznyj1455417:1920
9.Lokomotiv Moskva1446414:1518
10.FK Rostov1446410:1318
11.Tom Tomsk1444613:1716
12.FK Saturn1444613:1916
13.Amkar Perm1436513:2015
14.Kubaň Krasnodar1435610:1814
15.Spartak Nalčik1316611:159
16.FK Chimki1414911:287

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (132)

Přidat komentář
Paddy

CSKA

Reagovat
smazaný uživatel

Pozeral som Rubin - CSKA na nejakej ruskej televízii, neviem ako sa volá, takú jednotku má v logu . Veľmi dobrý futbal . Raz za čas si tam pozriem nejaký zápas a musím povedať, že ruská liga je veľmi kvalitná súťaž .

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně když se díváš na CSKA...

Reagovat
smazaný uživatel

vím,že to nepatří k tomuto zápasu,ale rosický hraje v základu a je kapitán!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Rosa to je super.Pro pramene,ty si hodně pleteš kam co píšeš,že jako s tou tour de France

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale hraje zatím dobře,už dal tyčku

Reagovat
smazaný uživatel

A musíte to řešit tady?

Reagovat
smazaný uživatel

pošli mi link na ten zapas.dik

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Shevchenko

Tak mu to pošli, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se starej, aby ti nepsal nikdo uchýlné vzkazy na icq

Reagovat
smazaný uživatel

boha jeho, napíše někdo ten link??děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

Doprdele mi neznáme ten link, je nám to ukradené a je jeno mtvůj problém, že si to neumíš najít a si nespochopný. Tak takové blbosti jako toto neřeš u diskuze RPL, pokud nechceš BAN a přečti si pravidla pro vkládání komentářů, stačí?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nevíš, kdy bude online Karžak0v? Potřeboval bych se s ním dohodnout na souhrnech a preview, když je spanhel out...

Reagovat
smazaný uživatel

čověče, když sem včera vypadl na chatu, tak ještě byl vonlajn ale když sem přijel dnes dopo, tak nic a doteď nic..Asi se někde uchlastal v nějakým baru včera či co

Reagovat
smazaný uživatel

To nechchi psát celé sám, ať laskavě rychle vstane zmrtvých a de mi pomoct, jinak že ho zabiju...

Reagovat
smazaný uživatel

Já raději mlčím..Možná ještě obvolej veškerý holky z Prahy a okolí Prahy a možná ho někde dostihneš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejak sem nemel cas bejt u netu, sorry

Vecer tu budu, kouknu na Zenit a kdyztak muzu napsat aspon tenhle report

Reagovat
Bakary3

Hlavně, že ty tu řešíš "úchylný vzkazy na ICQ"

Reagovat
smazaný uživatel

to jedna věta, místo několika zbytečných

Takže pro příště tichoučko....

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

tolik povyku a přitom taková blbost...

Reagovat
smazaný uživatel

Necid přišel na hřiště a padli dva góly. Měl na to vliv nebo to je náhoda?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál dobře, ale ani na jendom gólů se nepodílel

Reagovat
smazaný uživatel

Dík. On se Necka neztratí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ovcomrdi vedou nad musorama

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný zápas z obou stran. Fotbal nahoru dolu jak má být. V první půli hezké nůžky Dzagoeva, škoda nedal. Pak sem asi do 70. minuty neviděl. A poté byla iniciativa jednoznačně na straně CSKA. Zaslouženě otočili zápas, po hezkých centrech mladého rusa. Jako kdyby docházeli Rubinu síly.

Reagovat
smazaný uživatel

Rubin si nepohlídala jednu standardku a to CSKA vyhecovalo...

Reagovat
smazaný uživatel

J asi tak nějak. To píšeš ty ty preview a review?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry to mělo být na tebe. Ou.

Reagovat
smazaný uživatel

Sem si to myslel.

Reagovat
smazaný uživatel

abych byl přesnější, tak to děláme tři (já, spanhel, Keržak0v)

Reagovat
smazaný uživatel

Twl nějak se mi nedaří.

Reagovat
smazaný uživatel

no vidíš a užn vím, kde je poslední jmenovanej..Dával gola za musroky

Reagovat
smazaný uživatel

*musorky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ok. Dobrá práce hoši.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

nespamuj stačilo že sem to sme dával já

Reagovat
smazaný uživatel

CSKA prostě velké zápasy umí, Rubin z armády musí mít komplex.

Reagovat
smazaný uživatel

ouu, Saturn dal 4:0 Rostovu...Tak tohle sem nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, pekny vysledky - prohra tataru me moc tesi...jeste v pristim kole je vypraskame my na Petrovskym

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza by byla lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Kalačjov dal nádherný gól

Reagovat
smazaný uživatel

Tak čekal jsem, že Spartak si se Samarou v pohodě poradí, ale hosté předvedli velmi dobrý výkon. Nejvíc se mi líbil Bystrov, je opět ve famózní formě a ten jeho gól.

Syčev se po sto letech trefil.

Reagovat
smazaný uživatel

z penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Syčev bejval maser, nezapomenu, jak motal hlavy obráncům na MS 2002

Reagovat
smazaný uživatel

No to zase vyšlo krásně.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele a ty mas kristalovou kouli, ze vis vzdycky presne jak kdy jakej zapas dopadne?

Chlapi ty tipy nedali vubec spatne...

Reagovat
smazaný uživatel

ten kolerův jazyk

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, sledujte co vyrusta v dublu Spartaku.... 17 letej Žano Ananidze - v poharu nastoupil i za prvni muzstvo a v 17 letech fantasticka technika, drzost a prehled

http://www.youtube.com/watch?v=LtDBIDvsNS4

Reagovat
smazaný uživatel

Slyšel jsem o něm, čekal jsem, že bude v základu i dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, v dublu radi...ted to ukazal i v prvnim muzstvu. Byl aspon na lavicce?

Jinak v prvnim muzstvu Zenitu uz by se prej v blizky dobe moh ukazat Starikov z dublu-prej ho Advocaat uz dyl sledoval a mluvil s nim o tom.... konecne

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl na lavičce, hrál skoro celý zápas za dubl, kde dával gól.

Reagovat
smazaný uživatel

vodkaď píšeš, že kašleš na gramatiku? Net přes mobil?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavý na Dinamo v předkole Ligy mistrů, je hodně velká šance, že postoupí. Celtic je hratelný soupeř, navíc mají musorky výhodu rozehranosti.

Pro tři ruské týmy v základní skupině Ligy mistrů.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepostoupej, ctvrty predkolo by pro ne byla tak jako tak stopka...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jednoznačně bych to neviděl.

Reagovat
domingo

Ví se, koho by chytli?

Reagovat
smazaný uživatel

Coze? .... los ctvrtyho predkola LM samozrejme jeste nebyl, kdyz se sotva vylosovalo treti...

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, ale jsou tam mezi nasazenými i hratelní soupeři, které by mohlo Dinamo se štěstí dát. Já jim věřím.

Reagovat
domingo

Jo, myslel jsem jestli by byli nasazení, event.jestli tam už někdo postoupil přímo..., vůbec se v tom novým systému nevyznám.

Reagovat
smazaný uživatel

Co na tom novym systemu nechapes? ... je uplne stejnej jako driv - jenom s tim rozdilem, ze predkola hrajou mezi sebou zvlast mistri svejch zemi (Slavie, Tiraspol, Wisla, Dinamo Zagreb, Turku...) a zvlast hrajou mezi sebou predkola muzstva postupujici z ostatnich mist (Sparta, Dinamo, Arsenal, Lyon...).

Reagovat
Shevchenko

coen.wz.cz - Tady na té stránce to pochopí každý blbec.

Reagovat
domingo

Díky

Reagovat
Shevchenko

Arsenal, Lyon, Šachtar, Sporting a Panathinaikos. To ovšem za předpokladů, jestli ti tři poslední postoupí, jestli ne, tak tam bude Stuttgart, Atlético a Fiorentina.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, Zenit 3:2 s Těrekem..To musí naštvat dostat gola v 89 minutě...Jinak, Bystrov dal pěknej gol Samaře

Reagovat
smazaný uživatel

A neodpiskat jasnou penaltu v 93. minute....

Reagovat
smazaný uživatel

Tyvole, one man show Vjaceslava Groznyho na zaver... to bylo teda neco

Reagovat
smazaný uživatel

Ruský rozhodčí, co bys chtěl?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak já nevím, kdo je ten frajer, sem vydudekoval, že rozhodčí ale asi vidím, že ne

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no rozhodčí po zápase normálně dávají rozhovory.

Reagovat
smazaný uživatel

v česku jo

Reagovat
smazaný uživatel

však v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

teď si mě položil

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle komentar mel bejt spis k ty vedlejsi reakci ne?

No, na tohle by (bohuzel) museli bejt bystrozraky.... ty ruky sme si se spanhelem vsimli taky az asi ve tretim zpomalenym zaznamu. Co me spis sere, je ten zaver ke kterymu to doslo... a komedie trenera Groznyho

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelně slizký člověk.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli si pred tim taneckem neco nesnupnul tak nevim

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší jsou ty jeho komentáře do médiií, každý den tvrdit něco jiného...

Reagovat
smazaný uživatel

Vsechny rozovory s nim sou neskutecna komedie... vypada u toho, jako by se mel kazdou chvili rozbrecet a jeste keca takovy sracky

Reagovat
smazaný uživatel

njn, musím najít ten taneček na netu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=VJbJZiglEwA

...a jeste jedna perla z letoska

Reagovat
smazaný uživatel

Ne dajut igrať!

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, ten dobře mluví jak Hitler na nacistickém srazu v Norimberku

Reagovat
smazaný uživatel

Zenit si pracně vybojoval vyrovnání, aby o něj v samotném závěru přišel. To je pech.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem mě zaráží postavení Nalčiku v tabulce, mají určitě na víc. Snad jim příchod Dioga Rincóna pomůže, borec, co válel v Dynamu Kyjev se bude hodit.

Reagovat
smazaný uživatel

No na tenhle prestup sem taky koukal jak blazen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ze zapasu Terek-Zenit uz je hozenej report... stoji za to procist kdo zapas nevidel...

Reagovat
domingo

Čečenci

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
domingo

RPL moc nesleduju, ale mám za to, že atmosféra v Grozným musí být podobná třeba té v Diyarbakiru..., prostě Čečenci jsou horkokrevní, no. A ten vykulenej smajl byl na tu hromadnou rvačku.

Btw. trenér Groznýho se jmenuje Groznyj? To je něco jako když Wolfsburg trénoval Wolfgang Wolf

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, trener Groznyho se jmenje Vjačeslav Groznyj.... a je to neskutecnej idiot, ubrecenec a vubec

Cecenci sou hlavne jina mentalita no.. horkokrevna.

Reagovat
domingo

No dyť, to máš jako když Diyarbakirspor postoupil do turecké ligy, tak Kurdové stříleli do vzduchu pistolema ..další věc je, že v Čečně je islám, musí to být dobrý peklo.

Reagovat
smazaný uživatel

bitkááááááá

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=xgfmd5RnX3g

Kousek toho vcerejsiho zaveru Těrek-Zenit..... je tam videt (bohuzel) jenom zaver ty strkanice, opakovacka ty penalty, zaverecny minuty hry a (bohuzel) jenom kousek tanecku trenera Groznyho.

Reagovat
smazaný uživatel

co za dementa dalo anketu kdy spartak ukončí čekání na titul a dal tam odpověd nikdy?? Kerzhakov??

Reagovat
smazaný uživatel

Coze? proc mi rikas dement prosimte? .... zadnou takovou anketu sem nevidel, nedelal, ani neodpovidal. Tak si nech ty kecy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a? Nikdy je ta nepřijatelnější odpověd, no ještě zánik klubu...

Reagovat
smazaný uživatel

La Stampa: Rosina souhlasil s nabídkou Zenitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Duchaplny... a co dal?

Reagovat
smazaný uživatel

Co dál? Nemám rád, když Italové odchází z Itálie, kor když je to Rosina.

Reagovat
smazaný uživatel

No vidis, neco takovyho sem chtel slyset

Reagovat
smazaný uživatel

Ja zase nemam rad, kdyz Zenit kupuje cizince - kor italy

Kdyz uz si tu.... co je aspon ten Rosina zac?

Reagovat
smazaný uživatel

Je rychlý jako průjem, křídlo nebo trequartista. Tahle sezóna se mu moc nepovedla, jako kapitán sestoupil s Torinem do druhé ligy. Ještě je celkem mladý a potenciál má velký. Snad bude hrát v Rusku.

Reagovat
smazaný uživatel

To nezni spatne, tak aspon neco....

Reagovat
smazaný uživatel

pořád čekáme kdy půjde za lepším a on si uteče do Zenitu..., Rosinaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

Taková náhrada za pomalejšího Dinha by nebyla špatná, což?

Reagovat
smazaný uživatel

asi bych ho bral no...

Reagovat
smazaný uživatel

A Zenit snad neni lepsi nez Torino ve druhy lize?

Reagovat
smazaný uživatel

za lepším do Itálie a nedělej, žes to tak nepochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Ale napsany to tak bylo

....stejne se mi to moc nelibi. Jestli chce do Petrohradu akorat pro penize, tak at si tahne odkud prisel

Reagovat
smazaný uživatel

tak určitě v tom hrajou prachy zásadní roli. pochybuju, že by byl pro něj Zenit nějakým snem..., spíš mi nejde do hlavy, že o něj není zájem tady v Serii. on sice umí být trošku problémovej, ale pořád je to natolik skvělej hráč, že by se o něj měl někdo pokusit. kolik za něj Zenit nabízí ?

Reagovat
smazaný uživatel

No prave.... uz tyhle Advocaatovy vymysly nemuzu, chce to zase trenera jako byl Morozov nebo Petrzela a zase pracovat s vlastnima mladejma hracema. Navic on koukam uz neni nijak extra mladej - 25 let.

Nevim, ted koukam ze Zenit nabidnul 5,5 milionu liber a Turin chce 7.

Reagovat
smazaný uživatel

7 mega je pakatel. teda momentálně je to druholigista a v Rusku může klidně vyhořet, ale obecně je to za takového hráče hodně solidní cena.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podle La Stampy se ještě kluby nemůžou dohodnout na částce za přestup, Zenit nabízí 5.5, Turín chce 7.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak peníze jsou určitě důležité v jeho rozhodování, ale roli určitě sehrál i fakt, že si Zenit v posledních letech svými úspěchy udělal velké jméno.

To spíš Eriksson, o kterém napsala Fontanka, ať táhne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim co furt Advocaat ma s tema italama

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kornilenko v Zenitu s číslem 19, už podepsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím.

Mám na dnes velmi zajímavý zápas.

Naprostá 100% jistota. Dám ho dnes zdarma.

info zde:

http://stewo.blog.cz/

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele