Ruská Premier Liga souhrn - 17. kolo

09.08.2008, 15:12, aktualizováno 10.08.2008, 20:05
Komentáře a souhrny
Kazaň po dlouhé době naplno bodovala, odnesl to debaklem úřadující mistr Zenit. Dařilo se i dalším domácím týmům. Nalčik přehrál Těrek a Dinamo zdolalo Perm 1:0 díky vlastní brance už ze čtvrté minuty. Z hostujících týmů uspělo jen CSKA, které jasně vyhrálo na hřišti Saturnu.

Křídla Sovětů Samara - Lokomotiv Moskva 2:0

09.08.2008 13:00

Góly: 90+1. Anton Bober, 90+3. Dzjanis Kowba

Chyba brankáře Pelizzoliho rozhodla o vítězství Samary nad Lokomotivem Moskva. Obě branky domácí vstřelili v nastaveném čase.

Utkaly se dva sousedi v tabulce. Samara byla před sedmnáctým kolem šestá, Lokomotiv pátý. Na hrotu Lokomotivu se namísto Odemwingieho objevil mladíček Minčenkov. Vykartovaného krajního obránce Samary Oh Bum Suka nahradil Sergej Budylin.

Nehledě nato, že Křídla Sovětů hráli před domácím publikem, Lokomotiv se tlačil do ofenzívy. Třeba Glušakov obehrál dva protihráče, míč sice vzápětí ztratil, ale tento moment dokumentoval sebevědomí Lokomotivu. Samara, samozřejmě, také usilovala o ohrožení branky soupeře, ale až moc často se její hráči spoléhali na nákopy na českého obra Jana Kollera, což se ne vždy vyplatilo. Jan Koller využil svých parametrů po autovém vhazování. Prosadil se přes obranu Lokomotivu, ale pálil nepřesně.

Ve 23. minutě Savin našel Adžindžala, který nestřílel ideálně, ale nebezpečný moment to byl. Lokomotiv mohl děkovat Pelizzolimu, který střelu domácího záložníka zneškodnil. Akce dvou mladíčků Lokomotivu měla ještě gólovější parametry. Glušakov vybídl Minčenkova do nájezdu na brankáře Lobose. Gólman Chile směr zakončení vystihl a míč vytěsnil na rohový kop. Ke konci prvního poločasu Samara zvýšila tlak. Místečko v pokutovém území si hledal Jan Koller. Obrana Lokomotiv tak měla co dělat, ale poločasový stav 0:0 dokázala udržet.

Centry do pokutového území dělala Samara obraně Lokomotivu problémy. Po jednom z nich hlavičkoval záložník Jiří Jarošík do břevna! Lokomotiv zahrozil po akci Gurenka, který obelstil hráče Samary, ale Lobos neměl s jeho střelou problémy. Gólový moment měl na kopačce zadák Železničářů Rodolfo. Z třiceti pěti metrů napálil míč do tyče. Diváky musel fotbal bavit, k vidění bylo hodně šancí.

Veselo však nebylo Lokomotivu. Sedmnáct minut před koncem utkání. Talentovaný útočník Minčenkov se zranil a musel být odnesen na nosítkách. Nahradil ho Dmitrij Syčev, který téměř okamžitě málem potrestal Lobose za lehkomyslné vyběhnutí.

Rozuzlení celého utkání nastalo v nastaveném čase. Po standardní situaci zaváhal Ivan Pelizzoli u centrovaného míče a Denis Kovba otevřel skóre utkání. Na vrub šel i druhý gól Samary v nastaveném čase. Po dlouhém výkopu brankáře Lobose neudržel míč v rukou a Anton Bober neměl problémy míč hlavou dopravit do odkryté branky. Samara porazila Lokomotiv 2:0 a dostala se před svého soupeře.

Více informací k zápasu

Šinnik Jaroslavl - Luč-Energija Vladivostok 1:2

09.08.2008 15:30

Góly: 42. Denis Bojarincev - 50. Dmitrij N. Smirnov, 77. Dmitrij A. Smirnov

Šinnik prohrál, ačkoliv dvanáct minut před koncem držel remízu. Rozhodčí domácím neuznal dva góly a i díky tomu se nakonec z vítězství raduje Vladivostok.

Utkání začali aktivněji domácí a dokonce se jim podařilo skórovat. Gól však nebyl uznán kvůli postavení mimo hru. Šinnik však neuznaná branka nezlomila a dále pokračoval ve skvělé hře. Ve dvacáté minutě obdržel vynikající pas za obranu Semočko, ale v zakončení selhal.

O chvílí později tvrdě pálil nejlepší střelec Šinniku Bojarincev, bohužel pro domácí trefil pouze brankovou konstrukci. Poté přišel sporný okamžik, hráč Vladivostoku upadl v pokutovém území, načež sudí Baskakov odpískal pokutový kop. Ten ale zahodil Bulyga.

A znovu se potvrdilo známé nedáš, dostaneš. Chazov se však z branky radoval zbytečně, rozhodčí Baskakov odpískal faul a následně mu udělil žlutou kartu za protesty. Vypadalo to, že oba týmy se po poločase rozejdou smírně, ale ve 41. minutě se zaskvěl Bojarincev, který po pasu Buznikina nedal Čechovi žádnou šanci - 1:0.

Šinnik byl tedy za svou aktivitu odměněn gólem, oproti tomu Vladivostok nedal penaltu.

Pět minut po začátku druhé půle Luč-Energija vyrovnala. Dmitrij N. Smirnov překonal Pesjakova. Jedna pohroma za druhou se valila na Šinnik, v 59. minutě se nechal po druhé žluté kartě vyloučit Vještica.

Utkání poté rozhodl Dmitrij Alexandrovič Smirnov, který překonal brankáře domácích po dalekonosné střele dvanáct minut před koncem. Domácí se ve zbytku utkání pokoušeli o vyrovnání, což se jim nakonec nepovedlo.

Ve Vladivostoku oslavují zatímco v Jaroslavly smutní, slibně rozjeté utkání domácí prohráli a zůstávají tak na posledním místě tabulky.

Více informací k zápasu

Spartak Moskva - FK Chimki 1:1

09.08.2008 17:00

Góly: 20. Roman Pavljučenko - 71. Dragan Blatnjak

Spartak Moskva na domácí půdě jen remizoval s Chimkami. Domácí se sice dostali do vedení, ale po velké chybě Fathiho soupeř vyrovnal.

Zápas bedlivě sledoval útočník ruské reprezentace Ivan Sajenko, který má namířeno z Norimberku do Spartaku. Spartak se od prvních minut usadil na polovině Chimek, ale finální přihrávka hráčům domácích nešla. Chimki vyčkávaly na protiútoky. Obrana hostů neměla se hrou Spartaku větší potíže, bylo očividné, že hráči Spartaku nejsou v optimální pohodě. Chimkám tempo hry vyhovovalo.

Spartak se přesto dostal do vedení. Ve 20. minutě pálil razantně Brazilec Mozart, brankář Berezovskij jeho střelu jen vyrazil před nohy Pavljučenka a reprezentant Ruska rozvlnil síť. Roman Pavljučenko měl i další dvě šance, Spartak se ale uklidňující branky nedočkal. Pavljučenko neprve přestřelil a v druhém případě za Berezovského zachraňoval Stepanov. Euforie ze vstřelené branky však Spartaku nevydržela dlouho a jeho útoky postupem času vymizely. Hosté se tak stále častěji objevovali v blízkosti branky Stipeho Pletikosy.

Koncem prvního poločasu měl na kopačce zvýšení Mozart, ale Chimki zachránil Berezovskij. Sergej Juran musel s přibývajícími minutami druhého dějství čím dál více otevírat zadní vrátka. Přesto hosté, pokud útočili, působili dosti ustrašeným dojmem. Trenér Stanislav Čerčesov si uvědomoval, že jeho tým už nebude bušit do zavřené obrany a poslal na hřiště rychlonohého Prudnikova. Mladý fotbalista si vzápětí vytvořil dvě šance, ale vždy mířil vedle. Zdálo se, že Spartaku se nemůže nic stát, ale opak byl pravdou. V 70. minutě fatálně chyboval Malik Fathi a Dragan Blatnjak jeho hrubku potrestal. Stav 1:1 Lužniki zaskočil.

Chimki se mohly dokonce dostat do vedení. Bývalý hráč Spartaku Florin Šoava střílel nebezpečně. Navíc se ještě Spartaku zranil Baženov. V samotném závěru se opět blýskl Berezovskij, když vychytal střídajícího Maidanu. Chimki tak ubránily ceněnou remízu 1:1 a Spartak přišel o možnost dostat se na první příčku.

Více informací k zápasu

FK Moskva - Tom Tomsk 2:1

09.08.2008 18:00

Góly: 7. Edgaras Česnauskis, 60. Dmitrij Godunok - 16. Goran Maznov

FK Moskva zásluhou přesné trefy Dmitrij Godunoka poprvé v této sezóně zvítězila na stadionu Eduarda Strelcova. Během zápasu si přivodil těžké zranění záložník Sibiřanů Dmitrij Mičkov a musel být převezen do nemocnice.

Úvodní branka padla již v sedmé minutě. Krásnou trefou se prezentoval domácí záložník Česnauskis. Bracamonte přistrčil míč Litevci, který vymetl horní roh branky Tomsku. Další moment už pro trenéra domácích Olega Blochina tak příjemný nebyl. Odstoupit musel zraněný Šešukov, kterého nahradil ve 12. minutě Polák Jop.V 16. minutě Tomsk vyrovnal na 1:1. Goran Maznov těžil z centru Stoicy. Makedonec měl ze vstřelené branky velkou radost a oprávněně. Byl to totiž jeho první střelecký zásah v této sezóně.

Kvůli zranění musel odstoupit i hráč hostů. Po souboji s Alexejem Rebkem střídal otřesený Mičkov. Na hřišti se objevil Alexandr Radoslavljevič. Naproti tomu fotbalista FK Moskva ve hře pokračoval a na hřišti vyčníval. Nejen z toho důvodu, že hrál s ovázanou hlavou. Na kopačce totiž měl dvě solidní příležitosti.

Během poločasové pauzy nahradil Alexeje Rebka Bystrov. Důvodem mohly být zdravotní potíže ruského fotbalisty po souboji s Mičkovem. Stadion Eduarda Strelcova rozradostnil v 60. minutě zadák Godunok, který přelstil brankáře Mandrykina a poslal FK Moskva do vedení 2:1.

Trenér Romaščenko se rozhodl pro změnu na křídle. Skobljakova nahradil Charitonov. Moskva ve zbytku utkání hrozila z brejků. Aktivní byli Česnauskis a Stavpec. Na vzrůstající tlak Tomsku reagoval Oleg Blochin nasazením středopolaře Epureanu. Nebezpečně zahrozil Tomsk jen jednou po střele Radoslavljeviče, která jen těsně minula tyč. FK Moskva si připsal první výhru v tomto ročníku na domácím stadionu.

Více informací k zápasu

FK Saturn - CSKA Moskva 0:4

10.08.2008 13:00

Góly: 18. Vágner Love, 27. Vágner Love, 49. Pavel Mamajev, 90. Jevgenij Aldonin

Moskevské CSKA rozstřílelo Saturn 4:0. Dvěmi trefami se blýskl brazilský ostrostřelec Vágner Love, který se vyšvihl do čela tabulky střelců. Poprvé v dresu armádního klubu se trefil mladičký Pavel Mamajev. Skóre uzavřel Jevgenij Aldonin.

Zápasy Saturnu a CSKA mají vždy zajímavý náboj. V roce 2004 se hráči obou celků na hřišti porvali. Saturn prochází složitým obdobím, špatné výsledky klubu odnesl trenér Gadži Gadžijev, kterého dočasně nahradil Galjamin.

Utkání v Ramenskoje se od první minuty blýsklo vysokým tempem. V 18. minutě se hosté dostali do vedení. Standardní situaci z kopačky Alana Dzagojeva uklidil hlavou do branky Vágner Love. Otřesený Saturn se nestačil vzpamatovat a ve 27. minutě lovil brankář Kinský míč z branky podruhé. A opět spolupráce Dzagojev – Vágner Love. Mladičký fotbalista vysunul Vágnera a Brazilec mířil přesně k tyči. V obou případech si Kinský na míč sáhl, ale to bylo tak vše.

Největší šanci si domácí vypracovali před koncem poločasu. Akci Topič a Vorobjeva. První jmenovaný se dostal k ideálnímu zakončení, ale zastavil ho praporek pomezního rozhodčího. Saturn měl během poločasové přestávky o čem přemýšlet. Po první inkasovaném gólu se totiž jeho hra rozsypala jako domeček z karet.

Saturn se však z dvoubrankového manka očividně nevzpamatoval. Odehrálo se pouhých pět minut druhého poločasu a zápas byl definitivně rozhodnut třetí brankou. Centr Odiaha z pravé strany sice odvrátil hráč Saturnu, ale z voleje míč napálil do sítě Pavel Mamajev. Zkorigovat mohl v 66. minutě útočník Saturnu Topič, ke gólu mu chyběl kousíček. Vzápětí šel po druhé žluté kartě pod sprchy domácí obránce Zelao, v 83. minutě ho následovali jeho kolega Ján Ďurica. Výhru CSKA v nastaveném čase pečetil tvrdou střelou Jevgenij Aldonin.

Více informací k zápasu

Dinamo Moskva - Amkar Perm 1:0

10.08.2008 15:30

Góly: 3. Michail Afanasjew (vl.)

Moskevské Dinamo v zápase dvou adeptů na vítezství v ruské lize porazilo Amkar Perm. Jediný gól zápasu vstřelil Bělorus Michajl Afanasjev do vlastní branky. Po tomto utkání se Dinamo dostalo do čela tabulky, avšak musí počkat na výsledek zápasu mezi Kazaní a Zenitem Petrohrad.

Oba týmy se mohly dostat do čela tabulky. Trenér Dinama Andrej Kobelev měl k dispozici největší opory, dokonce i Vladimíra Granáta, který prodělal v letošní sezoně několik těžkých zranění, a Ruslana Pimenova, který také dlouho nehrál.

Zato Miodrag Božovič měl se sestavou problémy. Především kvůli diskvalifikaci obránce Dmitrije Belorukova, který v letošní sezoně dostal už osm žlutých karet. Mimo hru byl i Gaal a Grišin, celá levá strana týmu. Jejich místo zaujal Michajl Afanasjev. Obrana nastoupila ve složení Popov, Čerenčikov a Sirakov. Na hřiště se vrátil Tomislav Dujmovič, který vytvořil spolu s Drinčičem a Novakovičem obávaný trojúhelník uprostřed pole.

Hráči Permu začali aktivně, avšak ve čtvrté minutě zápasu si Afanasjev dal vlastní gól. Amkar se nevzdával a stále zkoušel útočit. V 16. minutě si vytvořili hráči Amkaru velkou šanci. Do pokutového území vtrhl Sirakov, obešel Chochlova, ale Kombarovovy se nepovedla přihrávka, srazil se s Fernandésem. K míči se nakonec dostal Drinčič, ale trefil jen boční síť.

Ve 28. minutě měli možnost zvýšit hráči Dinama. Po chybě obránce Amkaru postupoval Semšov na brankáře Narubina, ale branku nedal. V 34. minutě se dostal Portugalec Danny do brejku přihrál Kombarovovy, který trefil tyč. Hráči Amkaru byli celý první poločas aktivnější než hráči Dinama, ale Dinamo po prvním poločase vedlo 1:0.

Na začátku druhého poločasu Dujmovič vyzkoušel dalekonosnou střelou pozornost Gabulova, který střelu z dálky chytil do náruče. Amkar byl opět aktivnější , hráči Dinama spoléhali jen na brejky. V 62. Minutě zahrávali standartní situaci hráči Dinama. K míči se postavil Kolodin, který prostřelil zeď, k míči se v pokutovém území dostal Danny, ale branku netrefil.

Trenér Amkaru v 71. minutě posílil útok, na hřiště přišel Sikimič místo Novakoviče. Sikimič se hned uvedl hlavičkou, ale branku netrefil. V 75. minutě střídal i trenér Dinama, Keržakova nahradil Genkov. Ke konci utkání dostal žlutou kartu kapitán Amkaru Popov, který si tak nezahraje v příštím zápase proti Spartaku Moskva.

Více informací k zápasu

Rubin Kazaň - Zenit Petrohrad 4:1

10.08.2008 17:00

Góly: 9. Aleksandr Bucharov, 12. Serhij Rebrov, 72. Aleksandr Bucharov, 86. Andrej Kobenko - 23. Anatolij Tymoščuk (pen.)

Vedoucí Rubin Kazaň porazil Zenit Petrohrad 4:1. Rozhodčí Lajuškin hostům vyloučil dva hráče. Pod sprchy šel Tymoščuk a debutant v ruské Premier Lize Sebastian Puygrenier. Na tribunu musel trenér Zenitu Dick Advocaat.

V 6. minutě zahrozila Kazaň poprvé. Karadeniz oklamal Tymoščuka a našel Nobou, s jehož střelou neměl Vjačeslav Malafejev problémy. Další útok Rubinu už měl gólovou tečku. V 9. minutě postupoval sám na Malafejeva aktivní Karadeniz, reprezentační dvojka a brankář Zenitu jeho střelu vyrazil. Karadeniz se ale opět dostal k míči a našel Bucharova, jehož tvrdá střela se odrazila od břevna do zad Malafejeva a rozvlnila síť. Rubin si vypracoval vzápětí další šanci a opět v ní měl prsty Turek Karadeniz, který přihrával Rjazancevovi, ale Malafejev byl připraven.

Ani Malafejev ale nezabránil druhé brance Kazaně. Centr Rjazanceva zužitkoval přesnou hlavičkou do dolního rohu Sergej Rebrov. Pro drobného ukrajinského fotbalistu to byla první branka v ruské Premier Lize. Předtím se trefil ještě jako sedmnáctiletý za Doněck v sovětské lize. Rubin hrál velký zápas a měl Zenit na lopatě. Hosté se však dostali do hry po ruce Karadenize ve vlastním pokutovém území. Nařízenou penaltu Tymoščuk ve 23. minutě s přehledem proměnil a snížil na 1:2.

Poté hosté zachytili iniciativu a brankář Kazaně Sergej Ryžikov se začal hodně potit. Zasluhoval se o to i útočník Zenitu Andrej Aršavin, který, ač se v týdnu prezentoval ostrými vyhlášeními proti klubu, nastoupil od první minuty. V 40. minutě Tekke krásně nacentroval na zadní tyč, ale právě Aršavin nemířil přesně. Nejlepší hráč ruské Premier Ligy v minulé sezóně pak nebezpečně kroutil míč z rohového kopu, Ryžikov se zaskočit nenechal. V 37. minutě málem na hřišti došlo ke konfliktu. Rebrov trknul do hlavy Denisova a oba znesvářené kohouty museli uklidnit spoluhráči.

Druhý poločas začal střelou Rjazanceva, který svou střelu málem nasměroval do horního rohu. V reakci Zenit podnikl vynikající útok po levém křídle. Šírl přihrál Fajzulinovi, ten však nedokázal svůj pokus usměrnit mezi tři tyče. Postupem času se úřadující mistr přestěhoval na polovinu soupeře. Těsně nad pálil kapitán Anatolij Tymoščuk. Tlak Zenitu pokračoval. Po rohu Aršavin div že neskóroval Križanač. Trenér Zenitu Petrohrad Dick Advocaat se tou dobou odhodlal k zajímavému kroku. Ze hřiště stáhl Viktora Fajzulina a nahradil ho debutujícím obráncem Sebastianem Puygrenierem. V následujících minutách se ukázalo, že to byl tah dost nešťastný.

Puygrenier zřejmě nedocenil schopnosti Bucharova, který se přes holohlavého Francouze prosadil a zvýšil na 3:1. Puygrenier jistotou neoplýval, nepřesná střela Rjazanceva předcházela jeho nedostatečnému pokrytí. Debut v ruské Premier Lize si Puygrenier určitě představoval jinak. V 76. minutě nedovoleně zastavil unikajícího Bucharova a sudí Lajuškin mu udělil červenou kartu. Kurban Berdijev pak sáhl ke třem změnám. Jeden z náhradníků Kobenko pak v 86. minutě krásným gólem zvýšil na konečných 4:1.

Zlomený Zenit musel v samotném závěru zkousnout další hořkou pilulku. Pro Anatolije Tymoščuka zápas po druhé žluté kartě skončil. V reakci na druhé vyloučení neudržel holandský trenér Dick Advocaat nervy na uzdě a rozhodčí Maxim Lajuškin jej vyloučil z trenérské lavičky. Zuřivost Advocaata ale Zenit od potupné porážky neuchránila. Rubin Kazaň po skvělém výkonů zůstává stále na čele ruské ligy.

Více informací k zápasu

Spartak Nalčik - Těrek Groznyj 2:0

10.08.2008 18:00

Góly: 18. David Siradze, 89. Oleg Samsonov

V kavkazském derby porazil Spartak Nalčik Těrek Groznyj a oplatil mu porážku v první polovině soutěže. Byla to první porážka čečenského týmu od momentu, kde se na lavičku posadil nový trenér Vjačeslav Groznyj.

Prvních 30 minut byl na hřišti jen jeden tým – Spartak Nalčik. Domácí útočili, přesně kombinovali. Těrek se spoléhal na protiútoky, které se jeho hráčům příliš nedařily. Nebyla proto náhoda, že se v 18. minutě dostali svěřenci schopného trenéra Jurij Krasnožana do vedení. David Siradze krásnou střelou nedal brankáři Godzjurovi žádnou šanci.

Pouze po půlhodině se hosté zmohli na první vážnější šanci. Střelu Serdjukova perfektním zákrokem vyškrábl kmenový hráč Spartaku Moskva Dmitrij Chomič. Obraz hry v druhém dějství se příliš nezměnil. Nalčik byl jednoznačně lepším a organizovanějším mužstvem. Nicméně hosté měli ještě jednu možnost vyrovnat. Zmatek v obraně domácích po rohovém kopu musel opět hasit gólman Chomič. Do konce utkání si už Těrek žádnou šanci, která stojí za zmínku, nevypracoval. Na konečných 2:0 zvyšoval v závěru utkání Oleg Samsonov

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Rubin Kazaň1796224:1333
2.Dinamo Moskva1794424:1831
3.Amkar Perm1784518:1228
4.Spartak Moskva1777329:2428
5.Křídla Sovětů Samara1768324:1426
6.CSKA Moskva1767423:1525
7.Lokomotiv Moskva1666422:1724
8.Spartak Nalčik1773718:1924
9.Zenit Petrohrad1657425:2022
10.Těrek Groznyj1663714:2021
11.FK Moskva1747617:2019
12.Tom Tomsk1754815:2219
13.Saturn Moskevská oblast1745815:2017
14.Luč-Energija Vladivostok1737713:2216
15.FK Chimki1727822:3613
16.Šinnik Jaroslavl1625916:2711

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Obě branky Lokomotivu zavinil Pelizzoli. V nastaveném čase udělat dvě chyby je mistrovský kousek...

Reagovat
$dolar$

Nevis nahodou, jakto , ze Pelizzoli kdysi jednicka Rima, chyta za Lokomotiv?

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom tak podivuhodného?

Reagovat
$dolar$

Ze to byl jeden z nejtalentovanejsich brankaru sveta, co se stalo, ze s nim prestali v Rime pocitat?

Reagovat
smazaný uživatel

Chytal špatně a v Reggině asi nebyl spokojený s výplatou.

Reagovat
smazaný uživatel

V Lokomotivu pro jistotu chytá jen zřídka...

Reagovat
smazaný uživatel

470 minut a 0 gólů. Zkrátka antitalent na přestupy.

Reagovat
smazaný uživatel

a pořád mu věří. zatím

Reagovat
smazaný uživatel

tahle vyhra mě štve dvojnásob,nebot sem měl vsazenou remízu,která ještě v 90 minutě byla...

Reagovat
smazaný uživatel

byl zraněnej Pelizzoli tak se ještě do formy nerozchytal

Reagovat
smazaný uživatel

pro spanhela: koukni se prosim na e-mail

Reagovat
smazaný uživatel

FK Moskva. Konečně se dočkali i doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Wagner sa pekne rozstrielal

Reagovat
Slejdy

CSKA

Reagovat
smazaný uživatel

Spis: Saturn .... letos podle me nejhorsi muzstvo ligy. Fotbal hrajou naprosto prisernej a vysledky jsou taky cim dal horsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Dzagojev opět výborně, o tom hráči ještě hodně uslyšíme. Škoda, že jsem neviděl Rubin - Zenit. Vypadalo to na dost bláznivé utkání.

Reagovat
smazaný uživatel

Dzagojev je neskutecnej.. doufam ze nezapadne.

Mno, Rubin - Zenit.... ja naopak lituju, ze sem to videl

Reagovat
smazaný uživatel

A já se těším, až si ten zápas stáhnu. Víš jak, chci vidět v akci Puygreniera....

Reagovat
smazaný uživatel

... nechtej ;))

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele