Ruská Premier liga - souhrn 2. kola

19.03.2011, 14:02, aktualizováno 21.03.2011, 20:43
Komentáře a souhrny
Zenit si poradil s Anži a společně s Rubinem má jako jediný šest bodů. Spartak přehrál Volgu, Dinamo Moskva má první letošní body, doma porazilo Rostov. FK Krasnodar si před týdnem připsal první bod, dnes nováček uhrál i první výhru, když zvítězil doma 2:0 nad Nalčikem. Jeho městský rival Kubaň zvítězil v Tomsku, Lokomotiv neuspěl v Permu...

Spartak Moskva - Volga Nižnij Novgorod 1:0

21.03.2011 18:45

Góly: 50. Welliton

Spartak díky gólu Wellitona porazil nižegorodskou Volgu, i když nepředvedl hezkou hru. Červeno-bílým stačilo sil jen na vítězství s minimálním rozdílem, na víc ne.

První půlhodinu byste fotbal v Lužnikách v hledali marně. Spartak s barcelonským přístupem k držení míče kontroloval hru, ale žádnou slibnější šanci si nevypracoval. Hned ze začátku zápasu dobře rozehrál přímý kop Ozobić, když míč málem doletěl za brankovou čáru, ale to bylo vše. Je až s podivem, že při tak statické hře mohli obdržet žluté varování za přerušení útoků Kirill Kombarov a Getigežev.

Ve 27. minutě střelu Dmitrije Kombarova blokoval obránce. Po odskočivším balónu se ohnal jeho bratr, ale střela letěla nad bránu. Pak vyslal dalekonosnou střelu Rafael Carioca, ta ovšem letěla také mimo. Pomalý chod hry narušil Marcvaladze, který utekl obráncům Spartaku, avšak předběhl ho Dikan.

Tento moment donutil Spartak k probuzení a konečně se u brány Abajeva začalo něco dít. Tvrdou střelu z 18-ti metrů vyslal Ibson, tu brankář Volgy vyrazil, Dmitrij Kombarov míč vrátil do pokutového území, kde měl velkou příležitost Welliton. Po rozehrání rohového kopu dostal míč Dzjuba, ale pod nohy se mu vrhlo hned několik hráčů Volgy. Jeden z nich, Rumun Pleşan, si při tom rozsekl hlavu a nahradil jej Maxim Zjuzin.

Jediný gól utkání nakonec po změně stran vstřelil Welliton. Tetradze vzápětí vypustil na hřiště druhého útočníka Ahmetoviće, ale spoléhat se mohli hosté pouze na chybu domácích nebo střely z dálky. Na druhé straně se dopředu dral Welliton, i když byl v ofsidu, ale Abajev se vyplašil a strhnl k zemi svého spoluhráče Benzdeho. V následujícím útoku Ari krásně obehrál Bendzeho, ovšem bránu netrefil. Nakonec Spartak dovedl zápas do zdárného konce a získal první tři body v novém ročníku ruské Premier Ligy.

Více informací k zápasu

Zenit Petrohrad - Anži Machačkala 2:0

21.03.2011 17:30

Góly: 6. Roman Širokov, 45. Danko Lazović

V zápase druhého kola Premier Ligy Zenit dokázal zvítězit nad Anži. Góly se v první půli prezentovali Roman Širokov a Danko Lazović.

Hned v šesté minutě Zenit otevřel skóre. Ofenzívu dobře podporoval Širokov a jeden jeho průnik do pokutového území Anži se ukázal naprosto nečekaným. Hráči Machačkaly zůstali stát jak opaření, očekávaje, že postranní sudí odmává ofsajd, Širokov tak dostal volnost a nekompromisně vstřelil gól. Rozhodčí gól uznal bez zaváhání.

Nebezpečný byl i následující útok Petrohradu, během kterého se na trávníku v pokutovém území ocitl Fajzulin, sudí však nechal hru dál běžet. Fanoušci Anži hnali svůj tým dopředu. V 18. minutě poprvé vystřelil Roberto Carlos, ale jeho střela šla mimo bránu. Poprvé tak do hry Malafejev zasáhl až ve třiatřicáté minutě. Efektivní zákrok bouřlivě přivítali fanoušci Zenitu.

Ve 36. minutě přišly nebezpečné momenty na obou strnách. Zprvu Anži vybojovala přímý kop. Ten rozehrál Carlos a Lukovićovi se jen s obtížemi podařilo uhlídat Tagirbekova. Přítomnost vysokých obránců z Machačkaly ve vápně hostů se málem obrátila proti hostům. Zenit zorganizoval rychlý protiútok, když dva útočníci šli proti samotnému obránci. Nešťastně se v této situaci zachoval Ionov. Zaskočen takovým vývojem situace fauloval a zaslouženě obdržel žlutou kartu.

Poločas pomalu končil, když na půlce hostů Lazović okradl Angbwu a vybojoval standardní situaci. Po chvíli komunikace s Lukovićem srbský forvard efektní střelou obstřelil zeď a vstřelil gól do šatny. O přestávce se oba trenéři rozhodli vystřídat. Namísto Fajzulina vyběhl Danny a Gadžijeva vystřídala třetí brazilská posila Anži Diego Tardelli. S příchodem Portugalce Zenit začal být v útočné fázi nebezpečnější.

Uprostřed druhého poločasu začala být převaha Zenitu viditelnější. Pitěrci mohli třikrát skórovat. Ze začátku skvělou příležitost pro Keržakova připravil Lazović, pak po kombinaci s přispěním Zyrjanova a Širokova mohl skórovat sám Lazovič. Nakonec Srbovi připravili šanci jako na zlatém podnose obránci Anži, když se srazili navzájem a pustili tak útočícího Zenitovce na do souboje s Revišvilim. Domácímu hráči však chyběla přesnost.

Spalletti provedl dvě střídání, na hřiště poslal namísto Lazoviće s Keržakovem Husztiho a Bucharova. Ke konci zápasu Zenit pokračoval v útocích. Ale gól z toho nebyl, a tak zápas skončil 2:0

Více informací k zápasu

Rubin Kazaň - Těrek Groznyj 2:0

20.03.2011 14:30

Góly: 33. Gökdeniz Karadeniz, 57. Christian Noboa

Rubin potvrdil dobrou formu a porazil Těrek 2:0. Branky vsítili Karadeniz s Noboou.

Domácí mohli vést již v druhé minutě. Z hranice vápna totiž pálil Alexandr Rjazancev a jeho přízemní pokus mířil jen pár centimetrů od tyčky brankáře hostí. Naneštěstí pro diváky na kazaňském stadioně to byla na další půlhodinu poslední zajímavá akce. Naštěstí pro ně byl další zajímavější akcí gól v síti brankáže Těreku Godzura. Kanonýr Ďaďun utekl po pravém křídle a ve vápně přihrával pod sebe na volného Karadenize, ten neměl problém uklidit míč do sítě - 1:0. To byla také poslední zajímavá akce první půle, tu tedy vyhráli domácí 1:0.

Rovnou se přesuneme k druhé gólové akci zápasu. V 57. minutě za hranicí vápna napřáhl Ansaldi a jeho střelu před Godzurem tečoval Noboa a domácí se dostali do vedení 2:0 ! Dále se hrálo hlavně mezi šestnáctkami až v 80. minutě se konečně dostali ke kloudné akce také hosté, ale Sadajeva výborně vychytal Sergej Ryžikov. Kdo čekal nějaký trvalejší tlak Gullitových svěřenců, tak se mýlil, naopak na druhé straně pálil nebezpečně Noboa z přímého kopu a poté také Rjazancev. Jelikož se jejich střely neujaly, tak tento nezáživný zápas skončil zaslouženou výhrou Rubinu Kazaň v poměru 2:0.

Více informací k zápasu

Amkar Perm - Lokomotiv Moskva 1:0

20.03.2011 12:15

Góly: 26. Stevica Ristić

Amkar si překvapivě poradil s Lokomotivem a vyhrál 1:0. Jediný gól utkání vsítil Stevica Ristič.

Začátek zápasu byl poměrně nervózní se spoustou chyb. Oba týmy se nepouštěly do složitějších akcí a střílely hlavně za vápnem, což nebylo pro brankáře moc nebezpečné. První zajímavější akcí byl střelecký pokus Glušakova z 15. minuty. Denis ale z hranice pokutového území pálil nad. Po dalších nezáživných deseti minutách se poněkud překvapivě ujali vedení domácí fotbalisté. Pejev zahrával rohový kop a Guilhermemu propadl míč mezi rukami a v následující trmavrmě se nejlépe zorientoval kanonýr Ristič a doklpel z metru míč do branky - 1:0!

Pohříchu toto byla poslední zajímavější akce prvního poločasu, který tak skončil 1:0 pro domácí.

Druhou půli začali lépe hráči Permu, kteří byli evidentně při chuti. Gól mohl dát opět Ristič, ale Guilherme jeho přízemní pokus kryl "pravým betonem". Pár minut na to přihrával Pejev Volkovovi, ale míč zachytil Janabajev a chtěl ho poslat Guilhermemu, ten jeho nápad nepochopil a málem se konal ukázkový vlastenec. Míč jen těsně proletěl kolem tyčky. Na druhé straně pálil nártem Ignatěv, ale netrefil branku. Od této chvíle opanovali hosté celé hřiště, ale Syčov ani Maicon nedokázali najít recept na to, jak trefit Narubinovu bránu a když ani v 90. minutě níkým neatakovaný Ignatěv trefil pouze Narubina, tak zápas skončil 1:0. Perm tak může slavit první výhru v sezoně.

Více informací k zápasu

Tom Tomsk - Kubaň Krasnodar 0:1

20.03.2011 10:00

Góly: 83. Sergej Davydov

Fotbalisté Tomi Tomsk prohráli doma s Kubani 1:0 a připisují si v letošní sezoně druhou porážku. O vítězství jižního klubu rozhodl střídající útočník Davydov.

Již ve 3. minutě mohl Tomsk otevřít skóre. Starikov přihrávkou obelstil obranu, ale zakončujícího Gultjajeva skvěle vychytal gólman Budakov. Gultajajev měl významné slovo u velké šance u druhé branky. Obránce Tomi chtěl hrudí sklepnout míč svému brankáři, ale jeho úmysl vystihl Traore a pohotovou střelou jen těsně minul branku. Tyto události se odehrály v 20 minutách. Ve zbytku prvního poločasu se míč pohyboval ve středu hřiště, oba týmy se předháněly v nepřesnosti a k ohrožení branky se jim nepodařilo dostat.

V přestávce trenér Tomsku Nepomnjaščij stáhl ze hřiště nevýrazného Starikova. Po změně stran na sebe začal hru více brát Nikita Baženov, nejlepší hráč domácího mužstva. Ale spoluhráči mu moc nepomáhali, například Maksim Kanunnikov, který je na Sibiři na hostování ze Zenitu, byl na hrotu úplně ztracený a nakonec byl nahrazen Golyševem 20 minut před koncem.

Ofenzíva dnes dělala problémy oběma celkům. Útoky by se daly spočítat na prstech jedné ruky. Velkou šanci spálil hostující Corajev, kterého patou vysunul Davydov. Letní posila z Machačkaly ale branku trestuhodně přestřelila. Stejně jako v úvodu selhal v koncovce domácí Gultjajev, když hlavou v pádu těsně minul branku, byla to stoprocentní šance.

Klíčový moment utkání nastal v 83. minutě. Střelu záložníka Kulikova vyrazil brankáře Botviněv jen před sebe a žolík trenéra Petrescua Davydov dorazil míč do sítě. Do závěrečného hvizdu měl Tomsk sedm minut s nepříznivým výsledek něco udělat, ale nezmohl se na nic. Kubaň si tak odváží ze Sibiře tři body.

Více informací k zápasu

Dinamo Moskva - FK Rostov 3:1

19.03.2011 14:15

Góly: 50. Leandro Fernández, 74. Zvjezdan Misimović, 90. Andrij Voronin - 85. Anri Chaguš

Dinamo Moskva dnes proti Rostovu pálilo jednu šanci za druhou, ale na bídnou koncovku dnes nedoplatilo. Rostovčany porazilo 3:1.

Ačkoliv si Rostov v minulém kole vychutnal silný Spartak Moskva, do utkání s Dinamem vstoupil pokorně a prvních 30 minut bylo na hřišti jediné mužstvo - Dinamo Moskva. Kdyby bylo Dinamo produktivní jako před týdnem Rostov proti Spartaku, vedlo by 4:0 a nikdo by nemohl říct ani slovo. Jako o závod pálil šance Kevin Kuranyi a dal vzpomenout na časy v Německu, kdy se mu střelecky nedařilo a přezdívalo se mu "zabiják šancí".

Rostovčané ožili krátce před koncem poločasu a především díky trestným kopům sevřeli Dinamo před svojí brankou. Ani na jedné straně ale do přestávky branka nepadla.

Po několika minutách druhého poločasu se Dinamo dostalo do vedení. Centr Samedova z trestného kopu prodloužil na zadní tyč Karjaka a osamocený Argentinec Fernandez otevřel skóre - 1:0. Následně Dinamo opět pokračovalo ve vraždění šancí, v koncovce se nevedlo Kuranyimu i Misimovićovi.

Rostovčané přidali na obrátkách a Česnauskis mohl vyrovnat. Tvrdou ránu Litevce ale vyrazil brankáře Šunin nad břevno. V dalších minutách jižní celek posílal do šestnáctky Dinama plno nebezpečných centrů, po jednom z nich si málem dal Granat vlastní branku. Bělomodří kritické chvíle ustáli a přidali druhou branku. Semšov vybojoval penaltu, kterou Zvjezdan Misimović se štěstím proměnil.

V 85. minutě Rostov snížil na 2:1, když centr Chaguše zapadl do branky překvapného Šunina. Závěrečné minuty tak slibovaly drama. Poslední slovo však mělo Dinamo. Smolař zápasu Kuranyi se v poslední minutě nezachoval sobecky, přihrál do prázdné branky Voroninovi a Ukrajinec zvýšil na konečných 3:1.

Více informací k zápasu

FK Krasnodar - Spartak Nalčik 2:0

19.03.2011 12:00

Góly: 35. Igor Picuşceac, 70. Jura Movsisjan

Fanoušci, kteří dnes přišli na stadion Kubaň podpořit svůj Krasnodar proti Nalčiku, byli odměněni historicky první brankou a vítězstvím svého týmu v Premier Lize.

Krasnodar skrápěl vydatný déšť, který odradil plno potenciálních diváků na stadionu Kubaň. Na debut domácích v elitní soutěži se tak přišlo podívat docela skromné publikum. Prvních pět minut bylo v režii Nalčiku. Hosté díky agresivnímu napadání získali plno míčů a vytvořili si územní převahu. Jen v 8. minutě vystrčil nůžky záložník Krasnodaru Vorobjov, jeho střela minula tyč.

Po tomto varování se Spartak stáhl vzad a iniciativu převzal Krasnodar. Jižané hrozili ze standardních situací, které zahrával Černohorec Drinčić známý svoji vytříbenou kopací technikou. Po jednom z jeho trestných kopů Picusceac ze sedmi metrů mířil hlavou přímo do míst, kde stál gólman Fredrikson.

Nalčik zareagoval ještě větší šancí. Míč se po rohovém kopu dostal k Ovsijenkovi, který napálil tyč. Ve 35. minutě Krasnodar otevřel skóre. Srb Andjelković nacentroval na hlavu Picusceaca a moldavský útočník hlavou dopravil míč mezi tři tyče - 1:0.

Po změně stran se hra přesunula do středu hřiště. Dobrých patnáct minut se neudálo nic. Za zmínku snad stojí jen dalekonosná střela obránce Andjelkoviće. V 63. minutě zvedl domácí publikum ze sedaček Kulčij, když odražený míč po rohovém kopu napálil z patnácti metrů do skrumáže těl hráčů Nalčiku. Nakonec svého krasnodarští fotbalisté docílili a to po bleskovém protiútoku. Střelec prvního gólu Picusceac vysunul střídajícího Movsisjana a arménský reprezentant v poklidu dopravil míč do sítě - 2:0.

Následně měl Spartak Nalčik příležitost snížit nepříznivý stav. Po faulu na Portnjagina se kopala penalta. Tu však Koncedalov neproměnil, hrdinou okamžiku se stal brankář Gorodov. Na víc se hosté nezmohli, a tak odjíždí z Krasnodaru s nepořízenou.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Rubin Kazaň22004:06
2.Zenit Petrohrad22003:06
3.FK Krasnodar21102:04
4.FK Rostov21015:33
5.CSKA Moskva11002:03
6.Dinamo Moskva21015:43
7.Volga Nižnij Novgorod21012:13
8.Lokomotiv Moskva21013:33
9.Amkar Perm21011:23
 Spartak Nalčik21011:23
 Kubaň Krasnodar21011:23
12.Spartak Moskva21011:43
13.Anži Machačkala20110:21
14.Křídla Sovětů Samara10010:10
15.Tom Tomsk20020:30
 Těrek Groznyj20020:30
Zbývající zápasy
21.03. 16:30Křídla Sovětů Samara - CSKA Moskva

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (62)

Přidat komentář
smazaný uživatel

rikate ze Salata a Durica nejlepsi stoperis v lige jj?

Reagovat
smazaný uživatel

tak to opravdu ne :D

Reagovat
smazaný uživatel

ale jdi tyyyyyyyyyy v poslednom kole boli v 11 kola hahaa

Reagovat
smazaný uživatel

wtf?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Losinho

Tak to je teda něco, že byli jednou v sestavě kola.

Reagovat
smazaný uživatel

reaguju na to, žes ten svůj příspěvek napsal jako dement

Reagovat
smazaný uživatel

No a?

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Misimovič bude zářit jako tehdy ve Wolfsburgu, tak Dinamo bude mít ve svém kádru jednoho z nejlepších hráčů a mohlo by jim to pomoct k umístění ve vrchních patrech tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, nechapem, že ho nechcel niekto lepši .

Reagovat
smazaný uživatel

je to hrozny

Reagovat
smazaný uživatel

Kevin děs, ale pokrok je vidět (už s Lokem). Tuto sezónu to vidím reálně na Evropu. Titul zatím ne, ledaže by Lavrentij vstal z mrtvých.

Reagovat
smazaný uživatel

No tfuj .

Reagovat
smazaný uživatel

Zitra Tomsk a Amkar ♥♥

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně Kubáň. Ať už ten Tomsk zmizí a veme sebou Amkar

Reagovat
smazaný uživatel

Nezlobil bych se...

Reagovat
smazaný uživatel

no jenže co,spadne amkar a tomsk, a místo nich pujde Soči a k němu ještě Novorisijsk (to jen přiklad z té oblasti) a muže se rovnou hrát Kavkazska nebo Zakavkazská liga s konkurencí Moskvy , Kazaně a Petrohradu.

Pro mě Perm a Tomsk jaksi patří do ligy a hlavně pro mě podle geografického rozložení, že je to aspon namíchano i s jiných končin jako z Uralu nebo ze Sibiře. Chápu žehrají hovno,ale nějak jim to dost přeju..než nět skoro celou ligu namačkanou na JIhu

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasně, Zakavkazsko, to je zlo ale tyhle dva týmy taky. Soči je sice umělý klub ale raději tento klub než ty dva jmenované a plus třeba k tomu přidat Jaroslavl

Reagovat
smazaný uživatel

Co je spatnyho na Soci a Novorossijsku? ...mesta z krasny oblasti, teplo, more, palmy a klid. Mesta, kde maj lidi radi fotbal a neotravuje tam hokej. Pro fotbalisty i fanousky je to prijemna destinace.

Reagovat
smazaný uživatel

já vím..sem se dival na netu na ty města..jen že už by tam byloz te oblasti moc týmu...

Reagovat
didosh

Chce to rozšířit ligu ale Soči tam uvidím rád a třeba i Jaroslavl

Reagovat
smazaný uživatel

Rozsirit ligu? proboha jenom to ne

Reagovat
smazaný uživatel

Amkar win dnes opět to byl krásnej beton v 11 lidech

Reagovat
smazaný uživatel

beton...

Reagovat
smazaný uživatel

ŠAK já to myslel ironicky

Reagovat
smazaný uživatel

viete niekto porovnať tie 2 krasnodari? kto ma lepši štadion , viac fanušikov , penazi...

Reagovat
smazaný uživatel

Kubaň je tradiční ruský klub, který vznikl v roce 1922. FK Krasnodar teprve teď nedávno v roce 2007, v Premier Lize je na rozdíl od Kubani poprvé. Oba hrají na stejném stadion, jedná se o takový starší stadion s atletickým oválem, který má kapacitu pro 31 tisíc diváků. Kubaň má rozsáhlou fanouškovskou základnu, většinou je zaplněný stadion a návštěvy má jedny z nejlepších v lize. FK Krasnodar logicky moc fanoušků nemá. Peněz mají oba kluby přibližně stejně, za FK Krasnodarem stojí známý ruský byznysmen Sergej Galickij.

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
smazaný uživatel

FK Krasnodar je zbytecnej vymysl.. nevim proc ten klub vzniknul

Reagovat
smazaný uživatel

Loko v prvnim kole malem roznese Dinamo a v dalsim hned rupne v Permi, no to sem teda zvedavej co predvedou dal

Reagovat
Filipow

Já se v Ruském fotbale nevyznám, ale Perm má lepší mužstvo, jak Dinamo..

Reagovat
smazaný uživatel

Měl si zůstat u té první věty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že dnes nekončí liga, vyletěl by Těrek se Sraltakem

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm tak Suchý vypadl ze základu Spartaku. Tak to je hodně zlý... Ale dalo se to čekat... Proti Ajaxu bez Suchýho vyhráli 3:0 zatímco v lize se Suchým dostali 4:0.

Reagovat
didosh

Jsou někde přímé přenosy z Ruské PL?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
didosh

A v televizi nikde,jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Na NTV+

Reagovat
stas87

hej su ale rusi maju najlepsie prenosy neseka sa to vobec a maju skvelych komentatorov ja pozeram na atdhe.net dneska zenit s jednym zasekom inak parada

Reagovat
smazaný uživatel

atdhe.net už dávno odhalila "FBI" a už nefunguje

Reagovat
stas87

hmm a ze som dneska pozeral na atdhe zenit

Reagovat
smazaný uživatel

tak to se ti asi zdálo.... adthe.net dopadlo stejně jako thepiratebay apod....

Reagovat
smazaný uživatel

tak se asi díval na atdhe.ws

Reagovat
hribco

no skus atdhenet.tv

Reagovat
stas87

Reagovat
smazaný uživatel

pokoří letos Welliton opět dvacítku gólů za sezónu? ja tipuji že jo

Reagovat
smazaný uživatel

chybí mi tam týmy ze Sibiře, bez Vladivostoku, Novokuzněcku to není ono

Reagovat
smazaný uživatel

mě taky..a proto doufám, že sem Perm nebo Tomsk aspon udrží..mohl by postoupit Chabarovsk nebo Vladivostok

Reagovat
smazaný uživatel

Skvely... pri systemu podzim-jaro by Vladivostok s Chabarovskem byl opravdu uchvatnej prinos

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si bez radsi zopakovat zemepis...odkud je podle tebe Tomsk? a odkdy lezi Vladivostok na Sibiri? :D

Reagovat
Arbiter

tak máš rozdíl mezi geografickou Sibiři, historickou a samosprávní Sibiři

Reagovat
smazaný uživatel

a hisotrická sibiř je až na dalný východ do Vladivostoku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tardelli dostal od championat.ru nejhorší známku ze všech hráčů!!!

Reagovat
smazaný uživatel

"Slavný obránce Roberto Carlos se měsíc po příchodu do ruské ligy setkal s rasismem. Na Brazilce ve službách celku Machačkala ukázal jeden z fanoušků Petrohradu před pondělním zápasem oloupaný banán, za což nyní hrozí petrohradskému klubu disciplinární trest. Možná bude muset sehrát jeden domácí duel za zavřenými dveřmi."

za jeden banán zápas bez fanoušků?

Reagovat
Arbiter

proč ne

Reagovat
smazaný uživatel

na Oliho Kahna jednou lítali banány z 25tisícového kotle

Reagovat
kubys

To ale nebylo kvůli barvě pleti, však tato multi-kulti opatření jsou směšná. Jinak Oli ale fakt vypadal jak opičák, takže to nebylo až moc od věci.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele