Ruská Premier Liga - souhrn 21. kola

12.09.2009, 13:58, aktualizováno 13.09.2009, 20:36
Komentáře a souhrny
Večerní utkání ovládl Lachijalov, díky jehož hattricku Těrek Groznyj porazil 4:0 Tomsk. CSKA Moskva jasně přehrálo Samaru, první ze tří branek vstřelil Tomáš Necid. Suverénní Kazaň rozdrtila 5:1 Saturn a zvýšila náskok před Spartakem, který remizoval s Dinamem. Zenit si poradil s Rostovem, Kubaň zdolal Chimki. Perm dokázal zvítězit na půdě FK Moskva 2:0.

FK Moskva - Amkar Perm 0:2

12.09.2009 12:00

Góly: 8. Dmitrij Bělorukov, 90. Michail Afanasjew

Premiéra staronového trenéra Rašida Rachimova na lavičce Amkaru byla stoprocentně úspěšná a jeho mužstvo si odváží z Moskvy důležité tři body za lehce překvapivé vítězství 0:2.

Domácí Moskva se nestačila ani rozkoukat na hřišti a už prohrávala gólem Bělorukova. Nikola Drinčič přesně rozehrál rohový kop a obránce Bělorukov se hlavou nemýlil. Po vstřeleném gólu se tak hosté mohli plně věnovat své vyhlášené defenzívě.

Celý zápas po vstřeleném gólu probíhal ve velice pomalém tempu a moc fotbalových momentů nenabídl. Utkání plné nepřesností se tak bez většího množství zajímavých momentů přehouplo do druhé poloviny. Tu začali aktivněji domácí a hned v 48. minutě vybojoval Cesnauskis sporný pokutový kop. Brankář Usminskij však penaltu nadvakrát zneškodnil.

I po neproměněné penaltě byli domácí lepším mužstvem na hřišti a před brankou hostí bylo čím dál nebezpečněji. Další výraznou šanci obrátit vývoj zápasu měla Moskva v 62. minutě, když rozhodčí Kazmenko za dvě zbytečné žluté karty během tří minut vyloučil hostujícího Grišina. Početní převaha domácích však netrvala ani dvě minuty. Po faulu ve středu hřiště se totiž vykartoval i hostující Epureanu. Domácí i tak nadále útočili a Amkar několikrát musel zachraňovat až brankář Usminskij.

Závěrečnou lekci z efektivity nakonec domácím ukázal střídající Afanasjev, který z brejku v 90. minutě uzavřel skóre na konečných 0:2 pro Amkar. Ten tak vykročil důležitým vítězstvím do boje o záchranu.

Více informací k zápasu

CSKA Moskva - Křídla Sovětů Samara 3:0

12.09.2009 14:15

Góly: 57. Tomáš Necid, 59. Guilherme, 80. Guilherme

Debut na lavičce CSKA Moskva vyšel Juande Ramosovi na výtečnou. Zásluhu na tom měl i nový kormidelník, který v poločase poslal na hřiště debutanta Guilhermeho a Ščennikova. Výrazně lepším výkonem v druhém poločase armáda porazila Křídla Sovětů Samara vysoko 3:0.

Juande Ramos na lavičce Armějců nahradil Brazilce Zica, který sice získal po svém zimním nástupu dvě trofeje, ale vypadl z nového ročníku poháru Ruska a v lize se pod ním CSKA trápilo, když ztrácí na vedoucí Kazaň deset bodů. Španělský lodivod mohl jít do CSKA už v zimě, ale nakonec se mu ozval Real Madrid a nebylo co řešit.

Na stadion Lužniki přijela Křídla Sovětů Samara, která se po dlouhé krizi v posledních třech zápasech výsledkově chytila, když uhrála sedm bodů. Na dobrou formu Křídla navázala proti CSKA jen v prvním poločase, kdy kouč Ramos úplně ideálně nezvolil základní jedenáctku, což je vzhledem k tomu, že tým vede jen několik dnů, pochopitelné.

V první pětačtyřicetiminutovce CSKA dvakrát zachránila branková konstrukce po střelách Ignatjeva a Adamov. Hosté byli výrazně aktivnějším týmem, útočník domácích Tomáš Necid byl prakticky odříznut ze hry. Ve 33. minutě musel Akinfejev zakročit proti silné střele Olega Ivanova. Křídla také měly velké množství rohových kopů, ale z výškové převahy nedokázala nic vyřešit. Pouze ve 42. minutě se pokusil ohrozit branku Samary Daniel Carvalho, ale jeho pokus zastavili obránci.

S takovým průběhem utkání nemohl být trenér Juande Ramos spokojen a hru se pokusil oživit brazilským debutantem Guilhermem a mladým Ščennikovem. Jak se později ukázalo, tento tah se Španělovi vydařil, protože oba patřili k nejaktivnějším hráčům na hřišti.

S přechodem na rozestavení 3-5-2 se hra CSKA výrazně zlepšila a už v 57. minutě rozjásal Lužniki Tomáš Necid. Dzagojev vysunul Ščennikova a ten přihrál do vyložené pozice českému útočníkovi, který se štěstím levačkou propálil gólmana Lobose. O dvě minuty později vedli domácí už 2:0, debutant Guilherme vyslal krásnou střelu, která zapadla za záda zoufalého Lobose.

Kouč Samary Sluckij zareagoval nasazením Timofeje Kalačeva, běloruský reprezentant poté rozjel akci, na jejíž konci byl kopanec Ignaševiče do hlavy Kollera. Sudí Suchina však důvod pro odpískání pokutového kopu neshledal. O pár chvíli nato na sebe Kalačev upozornil podruhé, když nezvládl nervy, strčil po prohraném souboji do Ščennikova a vzápětí uviděl červenou kartu.

Deset minut před koncem zápasu zakončil gólové představení CSKA Guilherme, který dopravil míč do prázdné branky po parádní přihrávce Dzagojeva.

Více informací k zápasu

Rubin Kazaň - FK Saturn 5:1

12.09.2009 16:30

Góly: 5. Aleksandr Bucharov, 35. Alejandro Domínguez (pen.), 38. Aleksandr Rjazancev, 45. Aleksandr Rjazancev, 66. Aleksandr Bucharov - 51. Marko Topić

Rubin Kazaň v generálce před debutem v milionářské Lize mistrů rozstřílel 5:1 podmoskevský Saturn a neohroženě míří za druhým ligovým titulem v řadě.

V sobotu stál Rubinu v cestě Saturn, který pod trenérem Gordějevem překvapivě sahá na příčky zajišťující evropské poháry. Konkurentům Kazaně navíc dával naději fakt, že Ruby doma Saturnu nevstřelilo ani gól v posledních šesti zápasech.

Ambice hostů odvézt si z metropole Tatarstánu bodový zisk dostala významnou trhlinu už v páté minutě. Čerstvý reprezentant Ruska Alexandr Bucharov si vyskočil na rohový kop Domíngueze a hlavou poslal domácí do vedení. Zdálo se, že odchodem kouče Jurgena Röbera odešly i školácké chyby obrany mimozemšťanů, opak byl pravdou.

V 36. minutě fauloval obránce Zelao aktivního Bucharova a nařízenou penaltu proměnil Alejandro Domínguez, pro Argentince osmá branka z pokutového kopu v této sezoně. Obrana Saturnu se po dvou inkasovaných brankách totálně sesypala a do poločasu jí zasadil dva údery Rjazancev.

V 51. minutě střídající útočník Saturnu Marko Topič krásnou branku snížil na 1:4. Také domácí trenér Kurban Berdyjev v průběhu prvního poločasu sáhl ke střídáním. Vzhledem k tomu, že Rubin čeká náročné utkání v Kyjevě, se tento tah jeví naprosto logicky. Dolů šli postupně Domínguez, Semak a Gökdeniz Karadeniz.

Poslední úder zasadil hostům opět Alexandr Bucharov, který vstřelil třináctou branku v této sezoně a vyrovnal se tak dosud nejlepšímu střelci Kazaně Alejandru Domínguezovi.

Více informací k zápasu

Kubaň Krasnodar - FK Chimki 2:1

12.09.2009 18:45

Góly: 3. Dramane Traoré, 90. Georgij Džiojev - 13. Dragan Blatnjak (pen.)

Kubaň Krasnodar v posledních sekundách v záchranářském duelu proti FK Chimki strhl vítězství na svou stranu a prakticky odřízl svého konkurenta z boje o udržení.

Zelenožlutí rozradostnili domácí publikum v prakticky prvním vážném útoku, v sedmé minutě otevřel skóre útočník Traore. Hosté se dočkali vyrovnání už v patnácté minutě, kdy Boaventura zahrál nešikovně rukou ve vlastním pokutovém území a sudí Bezborodov odpískal penaltu, tu následně proměnil exekutor Dragan Blatnjak.

Po změně stran se hrál chaotický fotbal, postupem času převzali iniciativu domácí, ale dlouho se jim nedařilo se prosadit před brankou Chimek a hosté navíc hrozili z brejkových situací. Domácí bod evidentně nestačil a snažili se strhnout vítězství na svoji stranu do posledních minut zápasu, ve čtvrté minutě nastavení se to nakonec podařilo žolíkovi Džinojevovi, který využil chyby brankáře Berezovského.

Více informací k zápasu

Dinamo Moskva - Spartak Moskva 1:1

13.09.2009 12:00

Góly: 8. Adrian Ropotan - 74. Nikita Baženov

Spartaku Moskva se vzdaluje titul, po remíze v metropolitním derby na hřišti Dinama 1:1 ztrácí červenobílí na první místo už šest bodů.

Dinamo na nezkušenou sestavu Spartaku vlétlo od prvních sekund zápasu a už v osmé minutě se míč třepotal v síti hostů poté, co Kowalczyk nerušeně centroval na hlavu Ropotana. Přitom minutu předtím mohl vést Spartak, vedení měl na kopačce Kovalčuk, ale defenzivní štít červenobílých očividně překvapilo, že centr Jakovleva prošel až k němu. Spartak se prvním poločasem vyloženě protrápil a pomyslnou korunku tomu nasadil Brazilec Welliton, který zbytečně fauloval brankáře Gabulova a zlomil mu klíční kost. Ruského reprezentanta v brance Dinama nahradil Anton Šunin.

Po změně stran se Spartak přiblížil k brance domácích, ale jeho tlak byl platonický. Z brejku naopak dvakrát střílel kanonýr Dinama Keržakov, ale minul. V 60. minutě vystřihl po chybě Šunina krásné nůžky zadák Spartaku Filipenko, ale Dinamo protentokrát zachraňoval Wilkshire. Zlepšený výkon ve druhém dějství přinesl Spartaku vyrovnání, gól si v 74. minutě připsal Baženov. S remízou nebyla spokojena ani jedna strana, trenér Dinama Andrej Kobelev například poslal na hřiště dalšího útočníka, mladíčka Smolova.

V emotivním závěru utkání se oba celky snažily strhnout vítězství na svoji stranu, ale další branka nepadla. A tak si oba týmy připsaly nic neřešící bod za remízu 1:1.

Více informací k zápasu

Spartak Nalčik - Lokomotiv Moskva 0:1

13.09.2009 14:15

Góly: 65. Dmitrij Syčev (pen.)

Lokomotiv v ruské lize neprohrál už devátý zápas v řadě, v nedělním utkání 21. kola zvítězil na hřišti Spartaku Nalčik 1:0. Vítěznou branku vsítil Dmitrij Syčev z penalty.

Spartak Nalčik byl před utkáním pod tlakem, protože jeho záchranářští konkurenti Kubaň a Amkar o víkendu naplno bodovali. Že má kavkazský celek velkou chuť po vítězství, dokazoval od prvních minut, domácí hrozili především z rohových kopů, které dobře zahrával Geterjev, po jednom z nich střílel v pádu nejlepší střelec Nalčiku Asildarov a jen těsně minul. V 11. minutě zahrozil opět Asildarov, který se v minulosti snažil marně prosadit právě v Lokomotivu, na poslední chvíli jej však odzbrojil Guilherme.

Hosté odpověděli dvěma akcemi Dmitrije Torbinského. V prvním případě vyslal tahoun Loko tvrdou střelu na Radiče, který jen vyrazil před sebe, ale dobíhající Syčev neměl mezi obránci moc prostoru na dorážku. O chvíli později přihrával z levého křídla Glušakovovi, ale ten nemířil přesně. V 36. minutě vznikl konflikt u Odemwingieho a Pilipčuk, sudí Kovaljov oba odměnil žlutou kartou. V následujích minutách přineslo vzrušení jen zranění tvůrce hry Lokomotivu Wagnera, kterého musel nahradit Gatagov.

Radič v prvním poločase prakticky neměl práci, což ho očividně uspalo, a v 50. minutě málem inkasoval po dalekonosné střele aktivního Torbinského. U konce hodiny hry málem dostal hosty do vedení Kocis, který se snažil přehodit Radiče, ale gólman Nalčik jeho chytrý pokus vyškrábl na roh. V 65. minutě už jednička kavkazského Spartaku kapitulovala, střídajícího Gatagova srazil Amisulašvili a penaltu s přehledem proměnil Syčev. Inkasovaný gól Radiče rozlítil natolik, že následně míč odkopl vztekle na tribunu, za což uviděl žlutou kartu.

Po vstřelené brance se Lokomotiv soustředil na držení míče a pevnou defenzívu, kterou ještě vyztužila letní posila z Krasnodaru Keita. Těsné vedení si i přes šest nastavených minut Lokomotiv uhlídal a pod trenérem Jurijem Sjominem se už vyhoupl na čtvrté místo.

Více informací k zápasu

Zenit Petrohrad - FK Rostov 2:0

13.09.2009 16:30

Góly: 45. Konstantin Zyrjanov, 78. Vladimir Bystrov

Zenit Petrohrad porazil FK Rostov 2:0 a posunul se na páté místo ruské ligy. Stadion Petrovskij rozjásal nejprve Zyrjanov krátce před koncem poločase a dvanáct minut před koncem utkání i Vladimir Bystrov, který se poprvé od svého přestupu do Spartaku ukázal na stadionu Petrovskij v dresu Zenitu Petrohrad.

FK Rostov v této sezoně porazil několik ruských gigantů včetně Zenitu Petrohrad v jarním souboji. Obavy Zenitu z nevyzpytatelného soupeře mírně tlumily předešlé velmi dobré výkony pod vedením Anatolije Davydova, petrohradský celek v posledních pěti zápasech nasázel soupeřům třináct branek.

Před domácím publikem se Zenit snažil o svou typickou nátlakovou hru, ale s výpady domácích si dlouho obrana Rostovu věděla rady a nedovolila favoritovi vytvořit si drtivý tlak. Jižané navíc podnikali protiútoky. Ve 27. minutě po chybě Malafejeva a Kima byli hosté blízko vedoucí branky, následnou šanci Akimova musel hasit Lombaerts. O deset minut později opět Lombaerts zabránil Akimovovi ke střele z vyložené pozice. Rostov pokračoval v nebezpečných výpadech, Meira si musel proti Pavlenkovi pomoct faulem v blízkosti pokutového území Zenitu, následný přímý kop postiženého mířil mimo.

Nejaktivnějším hráčem domácím byl Vladimir Bystrov, který dokázal rozdělit publikum na stadionu Petrovskij na dvě poloviny - jedni ho k smrti nesnáší, druzí vynášejí do nebes. Rychlonohý fotbalista měl dvě šance, ve kterých neuspěl, ale ke konci prvního poločasu asistoval Zyrjanovovi, který poslal Petrohrad do vedení 1:0.

Krátce po odpískání druhého poločasu zachránila Rostov tyč po střele Tekkeho. Uprostřed druhého dějství byli diváci svědky dvou debutů, kouč Rostovu Dolmatov poslal na hřiště mladíka Artura Velikajeva, naproti tomu domácí kormidelník Anatolij Davydov poslal na hřiště mnohem zvučnější jméno. Ke svému prvnímu utkání v dresu Petrohradu nastoupil Mateja Kežman, který přišel krátce před uzávěrkou přestupů na hostování z Paris Saint-Germain.

Kežman o sobě v následujících minutách dával pořádně vědět, ale svým akcím nedokázal dát gólovou tečku. Na rozdíl od Vladimira Bystrova, ve vynikající formě hrající ruský reprezentant v 78. minutě poslal Zenit do komfortního dvoubrankového vedení. Stav 2:0 napříč několika šancím Rostovu vydržel do konce utkání a Zenit se tím posunul na páté místo.

Více informací k zápasu

Těrek Groznyj - Tom Tomsk 4:0

13.09.2009 18:40

Góly: 34. Šamil Lachijalov (pen.), 49. Florentin Petre, 57. Šamil Lachijalov, 90. Šamil Lachijalov

Po třízápasovém půstu se Těrek Groznyj konečně dočkal ligového vítězství. Čečenci v nedělním utkání 21. kola ruské ligy rozstříleli Tom Tomsk 4:0. Největší zásluhu na tom měl Šamil Lachijalov, který si připsal hattrick a stanovil nový rekord klubu.

Ve vyrovnaném průběhu prvního poločasu udeřili domácí ve 34. minutě, sporně nařízenou penaltu proměnilo ofenzivní eso Těreku Šamil Lachijalov. Po změně stran hosté vsadili na ofenzívu a v obraně dávali svěřencům trenéra Vjačeslava Grozného příliš mnoho prostoru. Hned na začátku druhého poločasu promarnil šanci na vyrovnání Maznov, na druhé straně si vedl Florentin Petre mnohem lépe, když v 49. minutě zvýšil vedení Čečenců na rozdíl dvou branek. Rumun byl na hřišti jen čtyři minuty, o poločase vyšel na hřiště místo neviditelného Gogui.

Zanedlouho mohl Petre vstřelit svou druhou branku v utkání, ale co se nepovedlo mu, dokázal v 57. minutě Šamil Lachijalov. Blízko nádhernému gólu byl domácí záložník Gvazava, bombu z třiceti metrů mu s námahou zlikvidoval Poljakov.

Tomiči se hnali za kontaktní brankou, ale poslední slovo měl Těrek Groznyj. Muž zápasu Šamil Lachijalov v samotném závěru utkání vstřelil hattrick a stanovil nový klubový rekord - osm branek v jedné sezoně ještě žádný hráč tohoto klubu nedal.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Rubin Kazaň21144347:1446
2.Spartak Moskva21124538:2240
3.CSKA Moskva21113732:2036
4.Lokomotiv Moskva2198428:2035
5.Zenit Petrohrad2197535:2234
6.FK Moskva2197524:1634
7.Dinamo Moskva2194822:2531
8.FK Saturn2185825:2929
9.Křídla Sovětů Samara2184924:2828
10.Těrek Groznyj2176826:3227
11.FK Rostov2168715:2026
12.Tom Tomsk2166918:2724
13.Amkar Perm21561020:3021
14.Kubaň Krasnodar21561015:3121
15.Spartak Nalčik21381018:2417
16.FK Chimki21241516:4310

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (55)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Moskva by dneska nedala gola snad ani kdyby se hralo celej den ...jinak fotbal hroznej, koukat se na to nedalo, ale vysledek super - diky Amkaru

Reagovat
smazaný uživatel

di se bodnout Furt mi cpeš, jak je Perm špatnej, tak dám proti němu a ono tohle...No co, mám za tohle už u tebe pijo

Reagovat
smazaný uživatel

Uz mas zase net?

Reagovat
smazaný uživatel

no, provizorně ale příští tejden snad už total onlajn..i když, ted stejně zas budu 7 dní v kuse makačenkovat, doufám, že stihnu baník v praze..Jinak, sem dnes odpískal zápas, koukni na gb Zewlos...

Reagovat
smazaný uživatel

ja jsem zvedavej na Zenit a s jeji posilou ze Spartaku...

Reagovat
smazaný uživatel

Na co ses zvedavej? ... bude to jako v Chimkach... Bystrov bude makat, bude treba jeden z nejlepsich na hristi - ale stejne bude dostavat sodu za to, ze je to obycejna prodejna d*vka

Reagovat
smazaný uživatel

Bystrova trochu lituju,minule makal na 110% a beztak na něj vlastní fans křičel že je svině.Když chtěl odejít ze Spartaku tak měl jít někam na západ.Holt když je ale někdo na prachy ale fotbalista je to skvělej

Reagovat
smazaný uživatel

Bystrov je výbornej, fandím mu, je jeden z mejch nejoblíbenějších plejerů v Rusku... Jen si xe vydělat peníze a každej mu to má za zlý, hlavně v Pitěu

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdej mu ma za zly to jak se chova jako clovek.... proto ho ted krome casti Petrohradskejch fanousku nema rad v Rusku uz snad vubec nikdo. V zaverecnym derby ze Spartakem dostane z obou stran poradnou cocku

Reagovat
smazaný uživatel

vsad se, že anií nenastoupí

Reagovat
smazaný uživatel

tomaaas..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no jo dobre.. pochop slavistku..

Reagovat
smazaný uživatel

Však budeš brečet, až vypleníme Eden...doufám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Guilherme ve svym debutu hned po par minutach na hristi krasnej gol

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně to oživil.

Reagovat
smazaný uživatel

Necid je můj nejoblíbenější hráč za posledních 5 let. Strasně moc mu přeji úspěch. Ale musím uznat, že na to ještě ani náhodou nemá a je dost přeceňovaný. Na druhou stranu česká liga by mu také již nic nedala, proto odchod nebyl špatnou volbou

Reagovat
Kubin1989

Guilherme a Necid pokud budou hrát spolu a CSKA bude hrát 4-4-2 tak je to bezkounkurence, druhej poločas absolutně o něčem jiným než první

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý poločas hráli 3-5-2.

Reagovat
Kubin1989

aha

Reagovat
Kubin1989

to je jedno postata je to 2 vepředu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak... (ikdyz to asi neslysis rad) Necid sam na hrotu je tragedie, nevidel sem ze by takhle neco za CSKA zahral. Necid kdyz ma hrat, tak k sobe potrebuje jeste jednoho utocnika co mu udela prostor aby se od nej mohli pred brankou odrazet mice do branky.

Reagovat
smazaný uživatel

Prichod Guilhermeho hru ohrome ozivil... Samaru navic zariznul rozhodci tou cervenou po komedii Scennikova Nejlepsi hraci zapasu jednoznacne zatim Guilherme a Dzagojev, kterej vsechny dva goly pripravil utocnikum jako na zlatym podnose.

Ale doufal sem, ze Samara sebere CSKA alespon bod

Reagovat
stas87

kto prihral na treti gol?ten si zasluzi

Reagovat
Kubin1989

Dzagojev

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo jiný než Dzagojev.

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně, že se CSKA před důležitým zápasem v Lize mistrů chytlo. Systém 3-5-2 asi bude armádě sedět nejvíce. I když v první půlce 2008 pod Gazzajevem to tak nevypadalo.

----------------Akinfejev---------------------

V.Berezuckij---Ignaševič----A.Berezuckij

Krasič------Aldonin----Mamajev---Ščennikov

---------------Dzagojev--------------------------

------Necid---------Guilherme-------------------

Dneska bych nejvíc ze všech vyzdvihl výkon Guilhermeho (dva góly, aktivní, zkrátka debut na jedničku), Dzagojev (génius, motor snad všech akcí CSKA a přihrávka na třetí gól byla z říše snů) a Ščennikova (levou stranu v druhém poločase hodně oživil).

Snad éra Juande Ramose zastíní tu Zicovou.

Reagovat
smazaný uživatel

ooo a tvuj oblibenec Carvalho uz konecne nic?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten bude dělat na hřišti rozdíly z pozice žolíka.

Reagovat
smazaný uživatel

Málem bych zapomenul na Marka Gonzáleze.

Reagovat
smazaný uživatel

AK Bars Kazan hraje se Spartakem KHL a na slavnym Rubinu je zase poloprazdnej stadion

Reagovat
božský John

BodeŤ by ne,když Kazaň je hokejový město..

Reagovat
smazaný uživatel

No prave, proto je hruza ze Rubin je tam kde je.... jako kdyby se v cechach stalo mistrem ligy Kladno

Reagovat
božský John

Na druhou stranu tam jsou zaslouženě...a až se Kazani přestane dařit v KHL,tak lidi budou chodit na fotbál..

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, letosni titul bude rozhodne zaslouzenej

Reagovat
smazaný uživatel

co se furt divíš, si pořád nezkousl, že vyhráli titul a letos taky nejspíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to ze nejlepsi muzstvo ligy je z mesta kde fotbal nikoho nezajima fakt zkousnout nemuzu

Reagovat
smazaný uživatel

Dej tomu čas, lidi v Kazani si na fotbal pomalu zvykají a ohromně tomu pomůžou dvě účasti v Lize mistrů v řadě.

Reagovat
smazaný uživatel

no co, takovej je fotbal, on nikdo za to nemůže, že pitěr je ted tragickej a nehraje nahoře místo rubinu

Reagovat
smazaný uživatel

podle ESP maj v týhle sezoně průměr přes 15 tisíc diváků,ale nevim nakolik je to pravdivej údaj...

Reagovat
stas87

zda sa to iba mne ze ma kazan ob zapas 11ku??

Reagovat
smazaný uživatel

S Necidem to vypadá dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Necid, Guilherme, Dzagojev

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouzenejsi mistrovskej titul nez ten co letos ziska Rubin snad ani nemuze bejt... sou neskutecny

...a Bucharov famozni, proste famozni. Jestli mu to vydrzi a bude v lete v sestave Ruska na MS 2010, tak se nebudu divit kdyz se stane jednou z hvezd mistrovstvi.

Reagovat
Paddy

Ta Kazaň se v CHL neztratí

Reagovat
smazaný uživatel

Kubaň veleduležitá výhra , Kazaň bez komentáře...

Reagovat
Shevchenko

Bystrov dal zase gól? Jak to vzali fanoušci?

Reagovat
smazaný uživatel

Cast skandovala proti nemu.... a druha piskala a skandovala jeho jmeno - nalada uplne na hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Vykon Zenitu dneska spatnej... diky aspon za ty body - budou dulezity

Ale to co dneska predvadely hlavni tribuny a dalsi skupinky ....je mi na nic z toho co se delo dneska na stadione. Holt dan za uspechy a penize klubu. Pak staci jeden idiot Djukov se svym Bystovem a je konec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Welliton to dneska trochu prehnal ... Gabulov zlomena licni kost a do konce sezony nejspis bude mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, jak zato mohl dostat jen žlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

Lokomotiv

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele