Ruská Premier Liga - souhrn 26. kola

24.10.2009, 14:15, aktualizováno 25.10.2009, 19:09
Komentáře a souhrny
Krasnodar se o body dělil na půdě Dinama Moskva a Kazaň zvítězila v Rostovu a drží první místo. CSKA nestačilo v derby na FK a řádně si zkomplikovalo situaci, k pohárové jistotě si příliš nepomohl ani Zenit remízou s Nalčikem. Spartak vyhrál v Chimkách.

Křídla Sovětů Samara - Těrek Groznyj 2:0

24.10.2009 12:00

Góly: 33. Vladislav Ignatjev, 84. Roman Adamov

Trenér Jurij Gazzajev se na lavičce Křídel Sovětů Samara dočkal prvního vítězství, jeho svěřenci porazili Těrek Groznyj 2:0, mezi střelce se zapsali Ignatjev a Adamov.

Utkání Samary a Těreku bylo pod obrovským zájmem, protože letos 13. června po v Grozném (3:2 pro domácí) vypluly na povrch informace, že šlo o smluvené utkání. Oba celky také vyměnily trenéry, na lavičce Samary vystřídal Sluckého Gazzajev a Grozného nahradil Dinijev.

Protože ani jeden z týmů už letos o nic nehraje, byl stadion Metallurg zaplněn sotva z poloviny. První poločas mnoho fotbalového nenabídl. Více ze hry měla Samara, Těrek se pokoušel hrát na brejky, ani jedna taktika však k výraznému prosazení v útoku nepomohla. Úroveň utkání také srážely sporné verdikty sudího Alexeje Kovaleva.

Ve 33. minutě se Samara dostala do vedení, akci vedenou Janem Kollerem proměnil v gól mladík Ignatjev. Po změně stran se déšť i tlak Křídel Sovětů zintenzivnil a v závěru utkání přidali domácí druhou branku, střídající útočník Roman Adamov. Střelu Kalačeva gólman Těreku Dikan vyrazil před osamoceného Adamova a ten nemohl nedat.

Více informací k zápasu

FK Chimki - Spartak Moskva 0:3

24.10.2009 14:15

Góly: 9. Welliton, 43. Sergej Paršivljuk, 88. Welliton

Spartak Moskva si odváží z Chimek přesvědčivé vítězství 3:0 a minimálně do neděle večer je novým lídrem ruské ligy. Dva góly dal Brazilec Welliton, který kráčí za korunkou pro krále střelců. Premiérový gól si připsal Paršivljuk.

Červenobílí na hřišti sestupujících Chimek začali potvrzovat roli favorita velmi rychle, v osmé minutě vyrazil brankář Komarov střelu Baženova před nohy Wellitona a Brazilec otevřel skóre. V odpovědi střílel asi nejlepší hráč Chimek v této sezoně, Dragan Blatnjak, těsně vedle. Spartak byl jednoznačně lepším týmem, druhý gól v zápase mohl dát Welliton, ale Komarov jeho střelu bravurním zákrokem zlikvidoval.

Chimki se před brankou Spartaku prosazovaly sporadicky a bylo jen otázkou času, kdy dá favorit druhou uklidňující branku. Nepodařilo se to sice tvůrci hry Spartaku Alexovi, když mu míč letící do branky zpacifikoval obránce Sansoni. Ve 44. minutě se Spartak přeci jenom dočkal a z gólu se radoval ten, od koho se to čekalo nejméně, na 2:0 zvyšoval obránce Paršivljuk svou premiérovou brankou v ruské lize.

Druhý poločas Spartak v poklidu kontroloval vedení, trenér Karpin stáhl ze hřiště postupem času své mladé klenoty Ananidzeho a Cariocu a v závěru i Alexe. Události byl návrat Brazilce Ibsona, který nahradil v 62. minutě Cariocu. Spartak měl v průběhu druhého dějství několik příležitostí zatížit konto soupeře o více branek, ale nakonec brankáře Komarova překonala jen jedna. V samotném závěru se prosadil z rohového kopu Welliton a upevnil si s devatenácti brankami vedení v čele tabulky střelců ruské ligy.

Více informací k zápasu

Lokomotiv Moskva - FK Saturn 2:2

24.10.2009 17:00

Góly: 47. Tomislav Dujmović, 88. Dmitrij Syčev - 32. Andrej Karjaka (pen.), 51. Vladimir Kuzmičov

Lokomotiv Moskva ztratil dva důležité body v domácím prostředí proti podmoskevskému Saturnu. Alespoň bod pro Lokomotiv zachránil útočník Dmitrij Syčev v závěru zápasu.

Lokomotiv v minulém kole prohrou v derby proti Spartaku ztratil šanci na ligový titul a zbyl mu jen boj o evropské poháry. Ve 26. kole svěřenci Jurije Sjomina hostili Saturn, který má rovněž zálusk na Evropu. První dvacetiminutovka zápasu měla ospalé tempo a nabídla málo vzrušení před oběma brankami. Nudné utkání oživil sporný verdikt sudího Pettaje, který nařídil po faulu Asatianiho na Topiče pokutový kop, ten s jistotou proměnil Karjaka a dostal Saturn do vedení.

V dresu domácích dělal obraně Saturn problémy Dmitrij Syčev, ruský reprezentant si také vytvořil největší šanci Lokomotivu v prvním poločase, jeho hlavičku gólman Antonín Kinský s námahou zlikvidoval. V odpovědi nastřelil Alexej Ivanov tyč z osmnácti metrů.

Vstup do druhého poločasu vyšel domácím skvěle, z rohového kopu se prosadil Dujmovič a vyrovnal na 1:1. Hned nato málem šel Lokomotiv do vedení, Syčev ale po přihrávce Torbinského v koncovce neuspěl. Udeřil tak opět Saturn, Vladimir Kuzmičev po krásné střele do horního rohu svatyně Loko nedal brankáři Guilhermemu žádnou šanci.

Po vstřelené brance se Saturn dostal pod velký tlak, který se ještě umocnil vyloučením obránce Zelaa v 78. minutě. Nakonec dvě minuty před koncem normální hrací doby vyrovnal na 2:2 Dmitrij Syčev. Pro Lokomotiv byl bod málo a jeho hráči se hnali za třetím gólem, obrovský šok však mohl domácím přichystat obránce podmoskevského celku Angbwa, ale souboj s gólmanem Guilhermem prohrál.

Více informací k zápasu

Amkar Perm - Tom Tomsk 0:0

25.10.2009 10:00

Góly: -

Stadion Zvezda se branky v souboji sestupem ohrožených Permu a Tomsku nedočkal. Především domácí nemůžou být s bodem spokojeni, sestupovým vodám jsou nebezpečně blízko.

Mráz v Permu přinutil oba celky k vysokému tempu v prvních minutách zápasu a před oběma brankami vzniklo několik nebezpečných momentů. V závěru poločasu oběma týmům došly síly a tempo hry znatelně opadlo.

Po změně stran spálil největší šanci zápasu Jean Carlos, který po přihrávce Afanasjeva střílel z výborné pozice do nebes. A když se v koncovce neprosadili ani Mičkov a Grišin, skončil zápas bezbrankovou remízou, která nahrává konkurentům v boji o udržení Kubani Krasnodar a Spartaku Nalčik.

Více informací k zápasu

CSKA Moskva - FK Moskva 1:3

25.10.2009 12:00

Góly: 83. Tomáš Necid - 10. Dmitrij Tarasov, 20. Aleksej Rebko (pen.), 39. Alexandru Epureanu

FK Moskva porazil v derby CSKA 3:1 a je na čtvrtém místě. O vítězi rozhodl první poločas, ve kterém dali hosté tři branky, Armáda se zmohla jen na jedinou odpověď, v závěru snížil útočník Tomáš Necid.

Po neúspěchu v Lize mistrů si svěřenci Juande Ramose snažili napravit reputaci v domácí soutěže, kde v důležitém utkání o pohárovou Evropu hostili FK Moskva. V sestavě CSKA po delší pauze objevili Daniel Carvalho a Anton Grigorjev. Na hrotu operoval Čech Tomáš Necid. Také hostující trenér Miodrag Božovič udělal v sestavě několik změn, příležitost v ní dostali Strelkov, Vukič a Ilič.

Armáda vstoupila do zápasu aktivně, ale pořádně ji zchladil v desáté minutě první útok FK Moskva, ten totiž skončil gólem v síti brankáře Akinfejeva. Gólmana FK Moskva Jurije Ževnova vzápětí pořádně vystrašil Daniel Carvalho, jeho bombě chyběly jen centimetry. Udeřili tak opět měšťané, po hrubé chybě obrany Armějců musel průnik Česnauskise za cenu pokutového kopu zastavit Akinfejev, k penaltě se postavil Alexej Rebko se štěstím zvýšil na 2:0. Třetí hřebíček zasadil CSKA obránce Epureanu šest minut před koncem poločasu. Poločasový hvizd byl ve znamení pískotu domácích fanoušků v Lužnikách, aby ne, na světelné tabuli svítil senzační stav 0:3.

Do druhého poločasu vyběhli mladíci CSKA Ščennikov a Mamajev, později i útočník Oliseh. Domácí se však střídáními nenastartovali a podařilo se jim snížit pouze na 1:3, když Necid dopravil do prázdné branky míč po přihrávce Miloše Krasiče.

Více informací k zápasu

Zenit Petrohrad - Spartak Nalčik 2:2

25.10.2009 12:30

Góly: 7. Vladimir Bystrov, 29. Fatih Tekke - 10. David Siradze, 65. Leandro

Zenit Petrohrad se Spartakem Nalčik ukončil vítěznou šňůru a nepodařilo se mu přiblížit dalším aspirantům na titul - Spartaku a Kazani. Domácím nepomohla ani branka Vladimira Bystrova, který se zatím trefil v každém utkání po svém přestupu ze Spartaku Moskva.

Spartaku Nalčik se proti Zenitu Petrohrad daří, s favoritem neprohrál už tři ligové zápasy v řadě. V sedmé minutě začal Zenit potvrzovat papírové předpoklady, Zyrjanov vyslal krásnou přihrávkou Bystrova, ten obehrál brankáře a poslal své mužstvo do vedení 1:0. Stadion Petrovskij se z vedení neradoval dlouho, o tři minuty později vyrovnal David Siradze z dálky na 1:1. Podobnou střelu vyslal i Koncedalov a brankář Zenitu Malafejev měl co dělat, aby jí vyrazil na rohový kop. Outsider dostal Zenit pod tlak a pro domácí neustále představoval nebezpečí.

Zenit však tlak ustál a vstřelil druhou branku, míč po akci Rosiny se odrazil k Tekkemu a zkušený Turek nezmatkoval a poslal míč do sítě. Nicméně herně se dnes Petrohradu nedařilo a z tribun byl dokonce slyšet pískot. Ve 38. minutě měl Nalčik po faulu Tekkeho na Samsonova kopat penaltu, ale sudí Alexej Nikolajev domácí podržel. Ve 41. minutě střílel těsně hostující útočník vedle Asildarov.

Ve druhém poločase Spartak Nalčik opět převzal iniciativu, ale hrálo se dlouho bez gólových momentů. Až v 61. minutě vysunul Tekke Rosinu a míč se po střele Itala otřel o tyč. V 67. minutě se kavkazský Spartak dočkal zaslouženého vyrovnání, na centr Samsonova si naběhl Leandro a na světelné tabuli svítil stav 2:2. Pro Zenit mohlo být ještě hůř, kdyby v 83. minutě nestřílel Amisulašvili jen do tyče. Ještě předtím mohl skórovat i Zenit, ale Samsonov obranným zákrokem zlikvidoval hlavičku Tekkeho.

Více informací k zápasu

Kubaň Krasnodar - Dinamo Moskva 1:1

25.10.2009 14:45

Góly: 8. Dramane Traoré - 49. Dmitrij Kombarov

Kubaň Krasnodar doma remizoval s Dinamem Moskva a je stále na patnáctém sestupovém místě. V následujícím ligovém utkání se žlutozelení utkají s konkurentem v boji o udržení Nalčikem, duel hodně napoví o druhém smolaři letošní Premier Ligy.

Vstup do utkání vyšel domácím skvěle, obránce hostů Granat zkratoval a přihrál útočníkovi Kubaně Traoremu a letos nejlepší střelec nováčka otevřel skóre. Tento stav vydržel do konce poločasu, i když Dinamo bylo po celou dobu aktivnějším týmem.

Krátce po změně stran bylo vyrovnáno, z dorážky se gólově prosadil záložník Dinama Dmitrij Kombarov. Dinamovci ve druhém poločase kralovali, ale k dalším gólovým šancím se ofenzíva hostů nemohla propracovat. Ke konci zápasu si však zelenožlutí uvědomili, že vítězství potřebují jako sůl a jejich hra se zvedla. Největší šanci domácích ale v 86. minutě zlikvidoval krásným zákrokem brankář Šunin.

Více informací k zápasu

FK Rostov - Rubin Kazaň 1:2

25.10.2009 17:00

Góly: 47. Mersudin Ahmetović - 16. Alejandro Domínguez, 45. Cristian Ansaldi

Zásluhou argentinské dvojice Cristiana Ansaldiho a Alejandra Domíngueze zvítězil Rubin Kazaň na horké půdě FK Rostov 2:1 a vrátil se na průběžné první místo ruské ligy.

Rubin se na hřišti nevyzpytatelného Rostovu ujal brzy vedení. V šestnácté minutě utekl Alejandro Domínguez českému obránci Romanu Lengyelovi a Mandrykin proti jeho přesnému zakončení neměl nárok. Hra se poté hodně přiostřila a padlo hned několik žlutých karet na obou stranách. Rubin první poločas kontroloval a nedovolil domácím vytvořit si nějaké šance. Důležitý moment utkání nastal před poločasovým odchodem do kabin, obránce Cristian Ansaldi uklidnil úřadujícího mistra gólem na 2:0.

Vstup do druhého poločasu se Kazani nepovedl, centr do pokutového území našel hlavu Ahmetoviče, toho napoprvé vychytal Ryžikov, ale po následné skrumáži adorážce opět Ahmetoviče už musel lovit míč ze sítě. Rostov se rázem dostal na koně, ale své příležitosti neproměnil. Velkou událostí se stál návrat Petra Bystrova na fotbalové trávníky, záložník Kazaně si v létě právě proti Rostovu přivodil úžeh a nehrál více než čtyři měsíce. Závěr utkání si mistr zkušeně pohlídal a vrací se na první místo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Rubin Kazaň26165553:2053
2.Spartak Moskva26164652:2552
3.Zenit Petrohrad26138544:2547
4.FK Moskva26128634:2144
5.CSKA Moskva26134941:2643
6.Lokomotiv Moskva26119634:2842
7.FK Saturn261061032:3636
8.Dinamo Moskva261051125:3235
9.Křídla Sovětů Samara26961127:3133
10.Těrek Groznyj26961131:4033
11.Tom Tomsk26881022:3332
12.FK Rostov26710924:2931
13.Amkar Perm26771224:3528
14.Spartak Nalčik265111024:2726
15.Kubaň Krasnodar26591219:4124
16.FK Chimki26242018:5510

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (62)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Těrek asi dohrává ligu jen z povinnosti, ambiciózní cíle na evropské poháry se utápí někde ve spodku tabulky. A dobře jim tak, za celou sezónu nedokázali kádr stabilizovat, papírově celkem silný tým, ale když ho vedl trenér - hysterický psychopat, tak to jinak dopadnout nemohlo.

A Spartak vyhrává 2:0 po poločase, výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon ze uz toho magora vyhodili

Reagovat
smazaný uživatel

Welliton.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
Slejdy

borec

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes Domínguezovi předložil Espanyol nabídku, doufám, že Chori zůstane. Snad se Rubin dostane do osmifinále Ligy mistrů a v lize skončí nejhůř druhý, to by pro něj byla určitě velká výzva zůstat...

Reagovat
smazaný uživatel

Si ho můžou dovolit? Jinak Dominguéz, když už by měl přestoupit, tak rozhodně do týmu, který bude moci mít v pohárech velké slovo, v Espanyolu si moc nepolepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Chorimu končí smlouva, neodešel by za moc peněz (jestli vůbec za nějaké), navíc má s Kazaní gentlemanskou dohodu, že když bude chtít jít, tak ho pustí, záleží jen na něm. V Espanyolu si samozřejmě fotbalově pohorší, ale ho spíš láká život v Barceloně, který je pro něj i rodinu rozhodně lepší než v Kazani. A taky po pěti letech i změna prostředí...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Lokomotiv zklamal

Reagovat
smazaný uživatel

Keržo máš facebook?

Reagovat
smazaný uživatel

Fejsbuk fakt nevedu

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=CRDV3LJBQhQ to se stalo v Permu v týdnu

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle CSKA Moskva je bez Loveho a Žirkova strašně slaboučké, momentálně to vidím na Evropskou ligu s odřenýma ušima. Tam prostě není kvalita!

Reagovat
smazaný uživatel

Snad už to vedení dojde a budou následovat kvalitní nákupy (jako byl ten Speedyho). Hrozně bych chtěl, aby Betis povolil a pustil Emanu. Tuhle sezonu to vidím taky na EL, ale nepřestávám věřit ve třetí místo

Reagovat
smazaný uživatel

Gonzalez je ze skla, to není kvalitní nákup.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvedl jsem to jako příklad, protože Speedy jako jeden z mála má na to hrát za CSKA...

Reagovat
smazaný uživatel

Neveril sem, kdyz sem ten vysledek slysel ...ikdyz u CSKA uz se neni cemu divit letos....

Reagovat
smazaný uživatel

Keržakov se musí bavit na stadionu Ale nám dneska vzadu v obraně chyběl

Reagovat
Tomanatura

CSKA docela válí...

Reagovat
smazaný uživatel

Rosina je génius

Reagovat
smazaný uživatel

nemalej Btw, co to tam máte rozkopaný před barákem Sem tam musel kolem kličkovat, když sem táhnul z Bazalů

Reagovat
smazaný uživatel

Já už si na to zvyknul

Někdo z radničních géniů se rozhodnul, že normalní cesty, která bylo v pohodě, by se měla předělat na novější

Reagovat
smazaný uživatel

když sem to viděl, tak sem z toho moc nadšenej nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď už se po tom dá přejít, to předtím skoro nešlo. Každopádně do dalšího ligového utkání na Bazalech by to mohlo být dodělané. Na poháru to ve středu lidi ještě přetrpí

Reagovat
smazaný uživatel

a potom ty 3 obrovský jámy v centru, jedna na Karolině, druhá u nám. republiky a ještě jedna jáma...Prej tam měli bejt nějaký výškový baráky ale investor se stáhnul a teď tam sou tyhle zrůdnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Těch děr je celkově v poslední době hodně...

Reagovat
honziss

Na Karolině se staví nové centrum, ale s tou rychlostí, s jakou to dělají to bude hotové tak v roce 2025. Na nám. republiky měl stát nějaký mrakodrap, vykáceli zeleň a tím skončili. Fakt paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

tj, prej nějakej barák " alfa" a " beta"

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak je neuvěřitelné, kolik je kvalitních linků na Zenit. A na důležité derby není snad ani jeden funkční

Reagovat
smazaný uživatel

Podle ITA Sport Press se Spartak dohodl s Vasco de Gama na přestupu Alexe Teixeiry za částku 15 milionů eur.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň mě těší ta cena

Reagovat
smazaný uživatel

Vyplatí se.

Reagovat
Shevchenko

Bystrov gól zatím v každém zápase, ve kterém hrál.

Reagovat
smazaný uživatel

A v kazdym zapase dostava peknou cocku.... dneska bylo zase veselo na tribunach

Reagovat
smazaný uživatel

Bystrov je masér

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.rpleague.estranky.cz/clanky/tipy/tipy-na-25-kolo-rpl- tak zatím mi tipy až na jeden zápas všechny vyšli, naštěstí se to promítlo i peněžitě

Reagovat
smazaný uživatel

nemáte někdo link na manchester liverpool????díky

Reagovat
smazaný uživatel

Bystrov

Reagovat
smazaný uživatel

Bystrov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo zápase CSKA skutečně jen 5600 diváků??

Reagovat
smazaný uživatel

Nic neobvyklého.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud nebudou mit vlastni stadion, tak na tom lip nebudou

Reagovat
smazaný uživatel

Tyvole, zase to bylo s ovcomrdama prestrelka a zase bez vyhry

Reagovat
smazaný uživatel

Bystrov výborně

Reagovat
smazaný uživatel

já zkusil oba gol..

Reagovat
smazaný uživatel

...na 16. sektoru si dneska klub zaplatil nekolik fanousku, ktery vyvesili transparent "Bystrove, jsi doma" a dostali i ochranku od klubu.

...vesely pak bylo kdyz za stavu 2:2 centralni sektory (vcetne 16.) zacaly par minut pred koncem zapasu odchazet (opravdu "fanousci", hlavne ze nadavaj na kotel ) tak hned si vyslechli "odejdete buzeranti" .....a pak, kdyz spolecne s nima odesla i jejich ochranka, tak nekolik lidi z kotle vybehlo a transparent strhalo

Reagovat
smazaný uživatel

FK GAZPROM

Reagovat
Shevchenko

To je neuvěřitelné, co se tam děje.

Reagovat
smazaný uživatel

Neuveritelna je hlavne ta drzost tech co drepej na centralnich sektorech (ty co nijak muzstvo nepodporujou, odchazej kdyz se nedari, sou cely nadseny z FK Gazprom), nebo jeste hur doma u televize a maj neustale reci proti kotli. Dneska sem se dokonce na nekterejch diskusich docet, ze za to ze dneska Zenit nevyhral muze kotel ...ze kvuli tomu, kdyz sme rvali "Bystrov svine" tak kvuli tomu ztratil balon a padnul gol na 2:2 ....

Reagovat
smazaný uživatel

TAK RUSKÁ LIGA Z 8 ZÁPASU / 7 OK takže nějaký penízvydělaný

Reagovat
smazaný uživatel

Co čtu report na gazeta.ru, tak Nalčik byl dnes pro Zenit minimálně vyrovnaným soupeřem....Byla by hrozná škoda, kdyby Nalčik příští rok v Premier Lize chyběl, takový tým si zaslouží zůstat v nejvyšší soutěži. Letos měli pořádnou smůlu, příští rok to určitě bude o dost lepší.

Sestup přeju Permu. Ale asi to bude Kubaň (jako ostatně každý rok po postupu z nižší soutěže)...

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas byl hodne vyrovnanej a to jeste ovcomrdi dali asi 5 minut ke konci tycku (rana to byla jak z dela, malem to zborilo branku ) ....takze titul uz letos asi konci.... ale jak se ted popularne rika: lepsi nez titul s prichuti hovna (Bystrov)

Reagovat
smazaný uživatel

TAK NALCHIK JE SICE Z ČEČENSKA A Z TÉ OBLASTI POFIDERNÍ,ALE NEJSOU NĚCO TYPU TEREK A NEBO JAK MINULE KERŽA ŘÍKAL DAGESTÁNSKÁ MACHAČKALA, NO A PERM TO BYLA TRAGEDIE, TOMSK SI I ZASLOUŽIL VYHRÁT 02 SE MUSELO NA SIBIŘANY HRÁT

Reagovat
smazaný uživatel

Bystrov

Reagovat
smazaný uživatel

ONO TO PRO NĚKTERÉ MOŽNÁ BUDE SMĚŠNÉ CO NAPÍŠU,ALE KDYBY TOMSK NĚMĚL TU BIDNOU SERIIÍ 6 ZÁPASŮ UPROSTŘED SEZONY,KDY DOSTAVAL DEBAKLI, TAK MOHLI S PŘEHLEDEM ATAKOVAT 6-7 MÍSTO ( EL), SICE MÁLEM KRACHLI,NEBÝT POMOCI VLÁDY. JÁ SEM TOMSK SLEDOVAL V PŘÍMÍCH PŘENOSECH CELKEM DOST ČASTO,KDYBY PŘIVEDLI DOBRÉHO UTOČNÍKA TAK BUDOU HRÁVAT NAVRCHU,ALE NA SESTUP TENTO TÝM NEVYPADÁ, I KDYŽ BY TO CHTĚLO HODNĚ LIDÍ, JE TO TÝM KTERÝ TĚŽÍ HLAVNĚ S KVALITNÍ OBRANY NA BREAKY.

Reagovat
smazaný uživatel

Na sestup to letos není, odehráli hodně kvalitních zápasů, rozhodně jsem nečekal, že budou hrát takhle, když jim dokonce hrozil krach....

Zkus příště prosím bez capslocku.

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

ej kde se da sledovat ruska liga, v primem prenosu??

Reagovat
smazaný uživatel

na sopcastu třeba či justinu i když ten mi dneska blbnul, když sem sledoval Zenit...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele